RSS

Bericht van Cobra: 2 juni 2015

02 jun

Bevrijd de koloniën: Rapportage en korte update van de planetaire situatie

De ‘bevrijd de koloniën’-activering was een groot succes. De kritische massa van de aardse bevolking die nodig is voor deze activering was lager, omdat we te maken hadden met een offplanet situatie en dit was gemakkelijk te bereiken. Het meest kritieke onderdeel van de ‘doorbraak-operaties’ voor ons zonnestelsel vond plaats tussen 28 mei en 2 juni 2015 en is nu voltooid.

De overgrote meerderheid van de Chimera bases en implantaatstations, waaronder implantstations op Iapetus, Enceladus en Mimas, zijn nu verwijderd. Alle gijzelaars van deze koloniën zijn bevrijd. De enige Chimera bases en implant-stations in ons Zonnestelsel die nu nog over zijn, zijn voornamelijk gelokaliseerd op bepaald asteroïden (vele van hen Near Earth Objects NEO’s: objecten in de buurt van de aarde) en het zijn deze die directe controle over de aarde en de bevolking hebben. Daar zal mee worden afgerekend in een later stadium van MOSS. (Multidimensionale Operaties Solar System, ofwel Zonnestelsel)
Mimas

De belangrijkste negatieve plasmameridiaan in ons zonnestelsel (de SaturnusAarde tunnel of Set) is uiteengevallen.

Recente verwijdering van Chimera implantaatstations L4 en L5 Lagrange punten van de Aarde/maan-systemen is een grote overwinning. Het voorstel om een ruimte kolonie te bouwen in de Lagrange punten is tientallen jaren oud:

http://www.nss.org/settlement/MikeCombs/SCTHF.html

http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/mechanics/lagpt.html
Dit voorstel werd door de overgrote meerderheid van de facties van het geheime ruimtevaartprogramma, omdat deze koloniën te groot zijn en dus gemakkelijk te detecteren vanaf de aarde. Chimera, daarentegen, had kleine maar krachtige implant stations gepositioneerd op verschillende Lagrangepunten in de laatste 26.000 jaar.

L

Informatie over L1 en L3 implantaatstations is nog steeds geclassificeerd.

De dichtheid van de plasma-ontwikkeling vortex, afkomstig van de Aarde en de uitbreiding van het hele zonnestelsel, is sterk verminderd. De dichtheid van deze eerste anomalieplasma-groei vortex is praktisch verwaarloosbaar buiten de heliopause en zal zich niet langer meer uitbreiden in de interstellaire ruimte.

Bevrijd de kolonies Graancirkel GraancirkelEen nieuwe mooie graancirkel met een gecodeerde boodschap over de succesvolle afronding van de werkzaamheden is verschenen op de dag van de activering in Dorset, UK: (Zie hier dit artikel in het Nederlands )

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th.html

In een rustig, gestaag proces van openbaarmaking, wordt de mensheid langzaam voorbereid op de realiteit van de ruimte kolonies, vooral op Mars:

http://www.nasa.gov/feature/nasas-exploration-plans-include-living-off-the-land/

http://www.examiner.com/article/the-house-passes-the-space-act-covering-commercial-space-mining

http://www.spacesafetymagazine.com/space-exploration/space-colonization/food-leisure-social-life/

Terwijl de Lichtkrachten hun missie vervolgen door het Zonnestelsel, is de ‘oppervlakte Alliantie’ (op aarde dus) zich aan het voorbereiden op The Event. De voorbereidingen op de achtergrond voor de Reset bereiken hun laatste stadium.

http://www.businessinsider.com/r-exclusive-chinas-international-payments-system-ready-could-launch-by-year-end—sources-2015-3#ixzz3ZfOX3Ieb

http://sputniknews.com/asia/20150520/1022369120.html

Hoop en vrees over de reset bereiken de mainstream media, met name in Rusland:

http://english.pravda.ru/business/finance/15-05-2015/130611-china_gold_dollar-0/

http://rt.com/business/russian-lawmaker-dollar-ban-663/

Zoals meerdere malen gezegd: de jezuïeten proberen (tevergeefs) dit proces te kapen:

Het is verontrustend dat de Islamitische Staat, een creatie van de Jezuïeten, probeert Palmyra, een oude Romeinse stad in Syrië te vernietigen, en heeft al standbeelden gesloopt die in verband staan met oude pre-islamitische godinnen:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3101031/ISIS-destroys-famous-lion-god-statue-captured-Syrian-city-just-days-promising-locals-not-obliterate-Palmyra-s-ancient-monuments.html

Afgezien van het vernietigen van de Godinvortexen, de agenda van deze organisatie probeert het feit te verbergen dat de Israëlieten een Arabische stam waren, die op het grondgebied van Saoedi-Arabië en Jemen leefden, en hebben nog nooit een voet in Palestina gezet, en ze onderdrukken en vernietigen het archeologische bewijs:

http://www.oneworldofnations.com/2015/04/isil-helps-israel-conceal-historical.html

Hier is het interessant om op te merken dat Palmyra  een belangrijk centrum was op een belangrijke handelsroute voor de Arabische stammen en veel archeologisch bewijs ligt daar over de ware geschiedenis van de Israëlieten.

De huidige oorlog in Jemen is een poging van de Jezuïeten om alle bewijzen over het waar gebeurde verhaal over de Israëlieten uit te wissen. Het verhaal dat ooit bekend wordt, zal de Rooms-Katholieke Kerk in stukken breken.

Aan de andere (positievere) kant: nieuwe technologieën voor woningbouw die revolutionair zijn voor de infrastructurele planning  en de prijs van woningen drastisch zullen verminderen, zullen worden geïntroduceerd:

http://www.zerohedge.com/news/2015-05-17/chinese-firm-reveals-worlds-first-3d-printed-five-story-apartment-building

De doorbraak is nabij!

Cobra, 2 juni 2015

Vertaald door Irma

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 2 juni 2015 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: