RSS

The Event en de economie

02 jun

De meeste van deze inlichtingen komen van bronnen diep in de occulte economie en heeft betrekking op de herstructurering van het financiële systeem wereldwijd.

Reset

Dit zal gebeuren direct na the Event en is eigenlijk onderdeel van de operatie.

Dag 1

Wanneer er kritieke druk wordt uitgeoefend op de Federal Reserve, zal deze gedwongen worden om alle schulden terug te betalen dat het de bevolking schuldig is vanwege frauduleuze operaties. Aangezien de Fed. geen geld heeft om die schulden terug te betalen zal deze failliet gaan. Dit veroorzaakt een kettingreactie met de BIS, IMF, Wereldbank en alle centrale banken wereldwijd dus die gaan tevens failliet.

Extreme vluchtigheid op de markten zal resulteren in een wereldwijde beurscrash. Beurzen zullen sluiten, waaronder NYSE. Alle financiële instrumenten zoals opties en credit default swaps zullen op nul worden gezet.

Alle schaduw rekeningen zullen worden gesloten en op nul worden gezet.

Alle publieke bankrekeningen van de Cabal zullen in beslag genomen worden. Alle faillissementen zullen worden bevroren, alsook alle publieke en private schulden (hypotheken, leningen, creditcard schulden).

Dag 2-7

Banken zullen worden gesloten en er zal een hoop verwarring en onzekerheid zijn. Sommige bedrijven zullen tijdelijk gesloten zijn. Sommige die open blijven zullen contant geld accepteren, anderen alleen goud en zilver. Creditcards zullen niet geaccepteerd worden omdat het systeem plat gaat. Er kunnen matige problemen met de distributieketen voorkomen, en het is verstandig om wat voedsel en benzine in voorraad te hebben.

Herwaardering

Ongeveer 1 week na The Event:

Er kunnen nog steeds wat lichte problemen zijn in de distributieketen.

Een nieuw financieel systeem zal geïntroduceerd worden. Dat zal gedekt zijn door Yamashita goud. Dat goud zal worden opgeslagen op lokaties die nu nog niet bekend worden gemaakt. Yamashita goud zal niet worden verhandeld in open markten.

Valuta zoals de Amerikaanse dollar, euro, het Britse pond, de Zwitserse frank, de Japanse yen en de Chinese yuan zullen de basis vormen van dit nieuwe systeem.

De banken die geen sterke connecties hebben met de Federal Reserve en niet failliet zijn gegaan zullen worden heropend. Het zal ze niet worden toegestaan om rente te berekenen. Al hun boekingen zullen volledig transparant zijn voor het publiek. De beurzen zullen niet worden heropend.

Herwaardering zal plaatsvinden. Dit betekent dat de wisselkoersen tussen de verschillende valuta’s zal veranderen, maar niet zo drastisch. Zij zullen reëler de werkelijke productiviteit van landen weerspiegelen. De Iraakse Dinar zal niet veel waarde krijgen, in tegenstelling tot speculaties van vele mensen.

Federal Reserve, Euro bankbiljetten en andere bankbiljetten zullen op grote schaal worden geaccepteerd, totdat ze worden afgebouwd in een paar maanden en er nieuw geld wordt gedrukt.

Alle eerlijke zakelijke overeenkomsten, contracten en verantwoordelijkheden wereldwijd zullen geldig blijven en zullen worden gerespecteerd. Die zakelijke overeenkomsten die betrokken zijn bij criminele of frauduleuze interacties van de Cabal worden geannuleerd, en nietig verklaard.

In een paar weken tijd

Multinationals zullen worden verplicht om hun aandelen terug te kopen en dit zal ze effectief dwingen om failliet te gaan. Zij zullen worden opgesplitst en gezonde delen van die bedrijven zullen worden genationaliseerd in hun eigen land.

Het bestaan van de Global Settlement fondsen zullen vervolgens worden geïntroduceerd bij het publiek.

Deze fondsen betreffen ongeveer $ 70 biljoen van oud geld-patriotten, verbonden met de Positive Military, $ 100 biljoen van de White Dragon Society en de Templar groepen, $ 120 biljoen van RM (Resistance Movement) en $ 10 biljoen van Saint Germain Trust. Het Global Settlement fonds betreft ook alle gelden van de Cabal.

Het Global Settlement fonds zal voor vele doeleinden worden aangewend. Ten eerste zullen alle nationale, publieke en private schulden wereldwijd worden afbetaald. Daarna zullen alle mensen restitutie ontvangen van alle diefstal en criminele activiteiten door de voormalige Cabal. Dan zullen welvaartsmiddelen worden vrijgegeven en humanitaire, milieu- en nieuwe geavanceerde technologische projecten worden gefinancierd. Een deel van het geld van Saint Germain Trust gaat rechtstreeks naar Lichtwerkers, met de rest zullen projecten gefinancierd worden die te maken hebben met de introductie van het eerste contact.

Cobra

Vertaald door Irma

 
3 reacties

Geplaatst door op 2 juni 2015 in Cobra, Economie, The Event

 

Tags: , , , ,

3 Reacties op “The Event en de economie

 1. Leonard Kater

  6 juli 2015 at 11:44

  Jammer van de klassieke vertaalfout: 1 trillion = 1000 billion, maar 1 billion = 1 miljard, en 1000 miljard = 1 biljoen. Trillion moet je dus vertalen met biljoen.

  Like

   
  • eventnl

   6 juli 2015 at 18:00

   Leonard, dank je voor je melding en je oplettendheid. Het is aangepast! 😉

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: