RSS

Cobra voorbij de sluier

04 jun

Maandag, 3 Februari 2014

Na maanden van voorbereiding was de tijd gekomen voor mij om voorbij de sluier te gaan. De gemakkelijkste manier om dit te doen is een stratosferische vlucht in een militair vliegtuig dat grote hoogten in de buurt van de ruimte kan bereiken.

Eerst probeerden we dit te doen vanuit Zuid-Afrika, maar zoals te voorspellen was, kwam de Cabal ertussen en het bedrijf dat betrokken was bij ons project verloor zijn licensie twee maanden voordat mijn vlucht gepland stond. Daarom besloten we via Rusland te gaan, wat nu uit de handen van de Cabal is, tenminste waar het dit soort projecten betreft en we waren succesvol.

Ofschoon ik door drie beveiligings-checks moet gaan om een Russische militaire basis te betreden om in een MiG-29 te kunnen vliegen, kon ik de zielsbetrokkenheid voelen van de mensen die daar werken. De zielsbetrokkenheid die de meeste mensen in andere landen zijn verloren. Er waren zo’n 100 mensen aanwezig in die basis op die dag om deze vlucht mogelijk te maken; van de piloot (die tot de top 10 van Russische militaire vliegtuig-piloten behoort), tot brandweer personeel, een medical helikopter die stand by was in geval van nood, mensen in de controlekamer…  Het was geen kleine inspanning.

Wanneer je de grens naar de sluier oversteekt, 8,6 mijl boven het aardoppervlak, word je plotseling omarmd door een ‘Tachyon’-bad. Een regen van de regenboog-kleurige super luminale deeltjes die je energieveld doordringen. Je fysieke lichaam voelt zich energiek en je voelt je gezonder dan je in zeer lange tijd hebt gevoeld.

Daar zijn absoluut geen reptielen, geen etherische scalaire wave technologie, geen Archonten, geen negativiteit, niets. Geen Matrix. Gewoon absolute puurheid.

De hoogte stijgt. Ondanks dat je bijna twee keer zo snel vliegt als de snelheid van het geluid, voel je geen beweging. Alles is vredig en stil. Je voelt engelen om je heen, de aanwezigheid van Licht-moederschepen hoog boven je.

Je bereikt de 60,000 voet. Dit is de regio nabij de ruimte. De hele lucht is als een sterrepoort, die steeds dieper en dieper magnetisch aantrekt.

De bolling van de aarde wordt zichtbaar en dit is waar ik deze foto nam:

Nearspace2

Als je terugkomt en bent geland, ben je voorgoed veranderd. Na tientallen jaren van leven in quarantaine werd je in staat gesteld tot het ervaren en het proeven van ware vrijheid. Je weet dat je dat weer kunt doen en vele mensen zullen volgen tot we allemaal vrije inwoners zijn van de kosmos.

Door deze vlucht was ik in staat om een grote scheur in de Matrix te maken, een grote deuk in de firewall die de Archonten hebben gecreëerd om de quarantainestatus van planeet Aarde te vast te houden.

Jij kunt ook helpen bij dit proces door stratosferische ballonnen in de ruimte te sturen. Veel mensen hebben dit gedaan en het is niet te ingewikkeld. Het kost een paar honderd dollar om zo’n stratosferische ballon te lanceren en deze zendt prachtige fotos terug van de nevenruimte. Er zijn veel van dit soort projecten die succesvol zijn verloren in de hele wereld in de laatste paar jaren en elk van hen heeft een scheur in de Matrix veroorzaakt.

http://space.1337arts.com/
http://www.jamesbrittin.com/balloon%20photography.html
http://bovineaerospace.wordpress.com/tag/near-space/

En hier is een simpele beschrijving voor hoe je dat kunt doen:
http://space.1337arts.com/guide
En nu rijst bij mij de vraag: waarheen nu? Virgin Galactic of een Pleiadisch beamschip  wat als eerste komt.

 

Cobra, 3 februari 2014: origineel artikel hier

Vertaald door Irma

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 4 juni 2015 in Geen categorie

 

Een Reactie op “Cobra voorbij de sluier

  1. ArjunA

    23 juli 2015 at 11:46

    Voor een waarlijk ontwaakte ziel is het niet nodig om met een MIG 29 voorbij de Sluier te gaan. Onze Vrije Geest kan- op Alfa niveau – voorbij tijd/ruimte schouwen. Het Alfahersenritme resoneert volkomen met het ritme van de ionosfeer om de Aarde! Dit is een manier die zelfvertrouwen vergt en al helemaal geen pecunia! Dus, als je op Alfaniveau kunt komen, kan je nog meer scheuren in de Matrix creëren. ArjunA

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: