RSS

Het verwijderen van de Cabal

05 jun

Cobra Portal-2012

woensdag 2 mei 2012

Fase 1: arrestaties

De cabal heeft zoveel schade toegebracht aan de gemeenschap dat het onmiddellijk moet worden gestopt. Ze moeten worden gearresteerd. Er zijn wat New Age mensen die tegen deze procedure zijn want zo zeggen zij “geweld creëert alleen maar meer geweld”. Zij moeten begrijpen dat deze actie niet bedoeld is om geweld te promoten, maar om onschuldige mensen te beschermen tegen de psychopaten van de cabal. Elke dag dat dit niet gebeurt zijn er 25.000 mensen die van honger sterven dankzij de acties van die cabal. Daarom zal actie worden ondernomen zodra alles in gereedheid is en dat zal de cabal uit de gemeenschap verwijderen.

Fase 2: berechting

Na The Event zullen de leden van de cabal naar gevangenissen worden gebracht waar zij helemaal geen contact zullen hebben met de buitenwereld, op welke manier dan ook, en zij zullen van elkaar worden geïsoleerd.
Daarna zal het berechtingproces beginnen en dit zal de hele mensheid betreffen. Het zal een massale ‘catharsis’ en dramatische heling voor de mensheid zijn om te zien dat deze criminelen eindelijk worden aangesproken op hun acties. De mensheid als geheel zal besluiten wat er zal gebeuren met deze individuen, zodat een nieuw evenwicht is bereikt.

vrouwe justitia

Sommigen van hen zullen amnestie krijgen. Dit zijn voornamelijk degenen die binnen de illuminatie zijn geboren en feitelijk geen andere keus hadden dan eraan mee te doen of te worden vermoord. Er zijn vele goede zielen daarbinnen die eruit willen. Enkelen van hen hebben dat al gedaan en vechten nu voor het licht.
Velen zullen overlopen vlak voordat de arrestaties beginnen. Velen van de jongere generaties illuminatie zijn het niet eens met het programma en sommigen helpen in het geheim de lichtkrachten om de cabal neer te halen. Na The Event zal psychische hulp aan hen worden gegeven en het zal hun mogelijk worden gemaakt om te integreren in de gemeenschap.

Aan veel leden van de cabal zal geen amnestie worden gegeven. Zij zullen in evenwicht moeten komen met hun acties uit het verleden. Degenen die dit niet kunnen of willen zullen van de planeet worden verwijderd.

Dit moet een wettelijk proces zijn waar de gehele gemeenschap aan deelneemt. Er zullen geen stiekeme heksenjachten worden toegestaan omdat dit het balanceringsproces van anderen verstoort. Dit wordt niet gedaan als wraak maar om evenwicht te herstellen. Wraak is een val en lost niets op. Bedenk wat gebeurde met de Franse revolutie.
Na The Event zullen privé acties van geweld tegen leden van de voormalige cabal niet worden toegestaan en deze zullen worden behandeld als misdaad binnen de algemene wetgeving.

Fase 3: integratie in de gemeenschap of desintegratie in de Centrale Zon

Degenen die in balans zijn gekomen met de consequenties van hun acties uit het verleden zullen beginnen aan hun proces van integratie in de gemeenschap. Het zal hen niet worden toegestaan om een bedrijf te hebben in de nieuwe gemeenschap. Ieder ander die een bedrijf in de nieuwe gemeenschap wil beginnen moet een sociopaten-test ondergaan. Deze test zal uitwijzen of zij capabel zijn om dit bedrijf te hebben zonder schade toe te brengen aan de mensen.
De meeste leden van de cabal zijn sociopaten, kort samengevat; ze zijn niet in staat positieve emoties te hebben die ons menselijk maken. Je kunt onder deze link een goede samenvatting lezen over wat sociopaten zijn en hoe zij zich gedragen:

Deze leden van de cabal zullen van de planeet worden verwijderd en zullen worden meegenomen naar de Galactische Rechtbank en zij zullen worden berecht volgens de Galactische Codex, sectie III. Zie hier de hele Galactische Codex in het Nederlands vertaald (onder de nu nog Engelstalige video)

Sommigen van hen zullen in staat zijn om het licht te accepteren en in balans te komen met de consequenties van hun acties uit het verleden. Eerst zullen zij worden meegenomen naar virtuele realiteitssimulatie kamers om te begrijpen hoe hun slachtoffers zich hebben gevoeld en daarna zullen zij doen wat zij kunnen om deze situatie recht te zetten. Daarna zullen zij integreren in de Galactische gemeenschap.

Anderen zullen niet in staat of onwillig zijn om het licht te aanvaarden en zullen niet in evenwicht komen met de consequenties van hun acties uit het verleden. Zij zijn niet te genezen en zij zullen naar de Galactische Centrale Zon worden gebracht om te worden geherstructureerd.

Hun persoonlijkheden en ziels-essenties zullen worden vernietigd met het elektrische vuur tot de basic elementale essentie. Elektrisch vuur van de Centrale Zon zal hun causale lichaam (voertuig van de ziel) desintegreren. De individuele vonk van de ziel zal dan worden ontbonden van alle herinneringen en individuele eigenschappen worden gewist. Het zal terugkeren naar de Bron en zal beginnen aan een nieuwe cyclus van de evolutie, vanaf het begin.

Dit proces zal zijn gecompleteerd vóór het eerste contact. Na het eerste contact met de Galactische Confederatie op aarde zal nergens in het universum nog een duister individu bestaan.

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 5 juni 2015 in Arrestaties, Cobra

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Het verwijderen van de Cabal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: