RSS

Bericht van Cobra, 8 juni 2015 + UPDATE

09 jun

Cintamani is een heilige steen die van het Sirius sterrenstelsel kwam. Miljoenen jaren geleden, tijdens een Galactische supergolf, ontplofte er een planeet in de baan van Sirius A. De fragmenten gingen in alle richtingen, sommigen van hen bereiken de Aarde na een lange reis door de interstellaire ruimte.

Cintamani2

In de afgelopen 26,000 jaar waren de positieve Agathans beschermers van de Cintamani stenen. Door de geschiedenis heen, hebben ze stukjes van de Cintamani gegeven aan sommige individuen die het maximum aan potentieel hadden aan positieve invloed op de geschiedenis van de mensheid. Koning Solomon, Alexander de Grote en Akbar waren in het bezig van de Cintamani steen.

Een stukje van Cintamani, voorheen in het bezit van Templar, is gegeven aan Edward Bulwer-Lytton, die het bestaan van Agartha geopenbaard heeft aan de mensheid in zijn beroemde roman The Coming Race.

Later is ditzelfde stuk gegeven aan een zekere Templar groep nabij Untersberg en daarna aan de Vril-dames (die Vrilerinnen), die de technologische kennis channelden voor het eerste werkende ruimteprogramma op het aardoppervlak sinds de val van Atlantis.

BannerofPeace.Een ander stuk was voor Nicholas Roerich, die zijn best deed om er wereldvrede mee te bereiken. Zijn bekende Vaandel van Vrede is een symbool in verband met de drievoudige Sirius stersysteem.

https://www.gutenberg.org/files/1951/1951-h/1951-h.htm

De duistere krachten van Inquisitie, naar Jezuïeten tot aan Hitler, probeerden om een stuk van Cintamani te krijgen in hun verstoorde handen, zonder succes.

Cintamani is de heilige steen van de Brotherhood of the Star, het laatste echte overblijfsel van de mysteriescholen van het Licht van Atlantis:

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

Vele lichtwerkers en lichtstrijders horen tot de mandala van 144,000 ster-wezens van Licht die naar de planeet Aarde kwamen, vele, vele incarnaties geleden om te assisteren bij de bevrijding van deze planeet en de verschuiving van de eeuwen.

Sinds de opening van het IS:IS portaal in december 2014, vloeit het licht van de Galactische Centrale Zon,  gestuurd door de facetten van de Moldavite kelk van de Heilige Graal, die dienen als een lens en gericht aan deze 144.000 om hun ontwaken te begeleiden.

Cintamani steen is de volgende stap in dit energetische proces. Sinds de start van MOSS hebben de Lichtkrachten mij gevraagd om stukjes van de Cintamani te verspreiden onder de meest ontwaakte Lichtwerkers en Lichtstrijders.

Tijdens de Event zal de Galactische puls door de Cintamani stenen stromen. Elke bezitter van de Cintamani steen zal dienen als een energie-kanaal en energieën overdragen van de compressiedoorbraak in het planetaire energie net.

Een deel van de Cintamani stenen is verkocht, maar we hebben een ander deel voor deze Lichtwerkers gereserveerd die financièle problemen hebben, en ze zullen de stenen gratis kunnen verkrijgen. We hebben een vrijwilliger nodig die de orders regelt. We zullen de stenen rechtstreeks naar hen verzenden. Diegenen kunnen deze vrijwilliger rechtstreeks benaderen voor de verzendkosten, en dan zal de vrjiwilliger deze stenen direct verzenden naar het opgegeven adres. Iemand die zich geìnspireerd voelt om dit te doen kan mij contacten via:  cobraresistance@gmail.com .

(De link is reeds weggehaald en op de site zijn deze stenen dus niet meer verkrijgbaar)

Een zeer kleine oplage van de Cintamani stenen werd op StratoProbe 3 gezet, een near space voertuig dat ik samen met mijn team heb gelanceerd. StratoProbe 3 heeft een maximale hoogte van ongeveer 25 mijl (40 km) en de foto die genomen is op die hoogte laat duidelijk de kromming zien van de aarde.

Nearspace

 

Ik hoop dat dit voldoende bewijs is voor de meeste mensen dat de aarde niet plat is, of in ieder geval dat deze niet plat was op 19 mei 2015 toen de foto werd genomen.

Je kunt stukken van de Cintamani-steen krijgen die verder ging dan de sluier op de StratoProbe 3 op dezelfde link als de reguliere.

Cintamani stenen zijn puur Licht en hun energie kan niet worden misbruikt. Ze helpen implantaten op te lossen en ze versterken je innerlijke leiding. Maar wees je ervan bewust dat het krachtige versterkers zijn en ze dienen als vergrootglas om te laten zien wat er innerlijk getransformeerd moet worden en het helpt je klaar te zijn voor je missie, zodat u uw rol kunt uitvoeren in het planetaire bevrijding proces.

De doorbraak is nabij!

Cobra, 8 juni 2015
Vertaald door Irma

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 9 juni 2015 in Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: