RSS

Nieuw bericht van Cobra, 19 juni 2015

22 jun

Implantaten

Als iemand zich afvraagt waarom ‘the Event’ nog niet heeft plaatsgevonden dan is hier wederom het antwoord: 

 

Omdat de primaire aarde afwijking in de kwantumfluctuatie (dit is de schommeling van energie in de lege ruimte, volgens de onzekerheidsrelatie van Heisenberg, red.) aanwezig is, of met andere woorden de primaire afwijking in de aanwas van het wormgat (vortex), wat gehandhaafd wordt door een netwerk van plasma-implantaten en ondersteund wordt door Plasma strangelet en toplet bommen, kan de Chimera de aardse quarantaine status handhaven en voor altijd de onthullingen van de geheimen tegenhouden alsmede de eerste contacten met buitenaardsen voorkomen. Hetgeen veroorzaakt wordt door het vergeldingsmechanisme van de strategie op macroniveau van de Chimera.

 

image

Delen van de plasma aanwas in de vortex (wormgat) structuur werden onlangs ontdekt door de mainstream wetenschap.

De plasma aanwas activiteit van deze vortex (wormgat) wordt iedere maand uitvergroot rond de periode van Volle Maan wanneer de Aarde-maan deze plasma-deuropening opent. 

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2008/17apr_magnetotail/

Wanneer de aarde-maan deze plasma-poort heeft geopend, wordt zowel de aanwezigheid van licht als het opruimen van de duisternis uitvergroot.

Plasma implantaten zijn 26.000 jaar geleden voor het eerst geplaatst op het aardoppervlak van de menselijke populatie.  Elke keer voordat een individu incarneerde werd hij opnieuw geïmplanteerd. Op deze manier werd de mensheid in een status van geheugenverlies gehouden gedurende de hele cyclus van 26.000 jaar.

Deze implantaten werden in werking gehouden onder de aardoppervlakte van de planeet en in het hele Zonnestelsel, en ze werden aangevuld met vers afwijkend plasma vanuit de interplanetaire en interstellaire ruimte.

Een implantaat is een ‘plasma zwart gat’ van ongeveer een diameter, gelijk aan de diameter van een electron (10  ‾17). Het draait rond in een sterk magnetisch veld wat een anti-zwaartekracht effect heeft op het plasma.

Het netwerk van implantaten in de lichamen van de plasma energie van het aardoppervlak van de mensheid is het diepste gat van het collectieve onderbewustzijn en is de basis van de planetaire plasma afwijking in de aanwas van de vortex.

De implantaten van de voorhoofdskwab in ons brein verstoort het besluitvormingsproces en houdt de mens afgescheiden van zijn bron. De implantaten in het reptielenbrein-cortex houdt de persoon gevangen in overlevingsangst en wordt op deze manier vatbaar om slaaf te worden van het centrale banksysteem. De implantaten boven de navel scheidt de hemel van de aarde, een man van de vrouw, emoties van het hoofd, en liefde van seksualiteit. Ze fragmenteren de totale persoonlijkheid en blokkeren de stroom van de Kundalini levenskracht. Ze onderdrukken emoties, waardoor de vibrationele frequentie wordt verlaagd van vreugde naar pijn; daarna in boosheid, gevolgd door droefheid, en nog verder naar angst. Daarna naar apathie en uiteindelijk in onbewust zijn. Dat is de reden waarom zoveel mensen niets voelen.

 

Licht dat uitstraalt van de Galactische centrale zon verpulvert de implantaten. Cintamani stenen dienen als een focale lens voor dat licht en ze vereenvoudigen het proces van het oplossen van plasma.

Je kunt dat proces van het verwijderen van implantaten versnellen met deze zeer efficiënte meditatie.

http://www.imagerynet.com/ties/ties.html  (English Version)

NL VERSION:  Zie hier
8

In deze meditatie versie zet je jezelf in het ene deel van de 8- figuur. en je implantaten in het andere deel van het 8-figuur zoals beschreven in de link hierboven (NL en EN)

En hier is een ander interessant protocol voor het opschonen van implantaten.
http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html  ENGLISH

NL version:  https://eventnl.files.wordpress.com/2015/06/implants-clearing-protocol-recreating-balance.pdf

Planetaire Situatie Update: Etherische laag

 

Het concept van Karma als ‘straf- en beloningssysteem’ en het concept van de planeet Aarde als een ‘leerschool’ is ontworpen door de Archons om de mensheid af te houden van de waarheid over het controlesysteem van de Archons/Chimera en hun implantaten-matrix.
Het is waar dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen acties en dat we kunnen leren van onze fouten, maar om te suggereren dat we door het ervaren van de condities van ons huidige leven, wij karma aflossen van onze acties uit vorige levens is een zeer subtiele en diepe vorm van manipulatie en een zeer handig excuus voor de Cabal om ons te laten doen wat wij nu aan het doen zijn, zodat zij ons simpelweg een les leren in de school van het leven.
De belangrijkste anomalie is de wortel van al het lijden, en alle negatieve acties van alle voelende wezens zijn een kettingreactie van een generatie-trauma, afkomstig van de originele Zondeval. Dat is de originele confrontratie met de belangrijkste anomalie van millennia geleden, en de basis van de originele ervaring van het implantatie-proces in het nabije verleden.

Dit zal allemaal worden opgelost als gevolg van de energetische interventie van de Galactische Centrale Zon.

De doorbraak is nabij!

 

Cobra – Translation NL: Irma

 
2 reacties

Geplaatst door op 22 juni 2015 in Cobra

 

Tags:

2 Reacties op “Nieuw bericht van Cobra, 19 juni 2015

  1. kristallijnenpoort

    22 juni 2015 at 07:28

    Dit is op Kristallijnenpoort herblogd.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: