RSS

Portal: Bescherming

24 jun

Bericht van 19 januari 2015

Ook al is een groot deel van het scalar plasma rooster verwijderd na de opening van het IS:IS portaal, er is een groot deel achtergebleven. De doorbraak fase betekent niet alleen regenbogen en leuke kometen; we zitten midden in een occulte oorlog tussen krachten van het licht en krachten van het duister.

Daarom is het van het grootste belang voor de mensen dat zij zich bewust zijn van het bestaan en de invloed van het scalar plasma rooster en andere energiewapens die de cabal onder begeleiding van de chimera groep gebruikt om het menselijk bewustzijn te onderdrukken en om te voorkomen dat het licht kan arriveren. Hieronder een relatief goed artikel daarover:

https://jhaines6.wordpress.com/2015/01/18/think-bigger-look-deeper-part-two-by-bradley-loves/

De Event zal NIET plaatsvinden totdat dit scalar plasma rooster is verwijderd.

Vele lichtwerkers en lichtstrijders zijn het eerste doelwit van gerichte energiewapens omdat zij de eerste veiligheidsbedreiging zijn voor de huidige slavernij-gevangenisplaneet-matrix en zijn heersers.

De eerste handleiding voor bescherming voor individuen die het doelwit zijn is te proberen in balans en harmonie te blijven binnen de dagelijkse activiteiten. Dat houdt in de vaardigheden hebben om tijd en prioriteiten te managen, te leren wanneer ‘ja’ en wanneer ‘nee’ te zeggen, en alle giftige elementen, situaties en mensen uit je leven te verwijderen. Het is ook goed om elke dag wat tijd te vinden om in de natuur door te brengen en/of in meditatie om jezelf opnieuw te verbinden met je hogere zelf.

Dragon bronnen hebben een effectief beschermingsmeditatie protocol doorgegeven. Het wordt aanbevolen om dit protocol een of meerdere keren per dag te gebruiken en dit beschermingsschild in stand te houden gedurende de doorbraak fase, om zo de vibrationele frequentie van licht te handhaven:

1. Ontspan je lichaam, emoties en hoofd, door je te focussen op je ademhaling, of elke andere manier die voor jou werkt

2. Visualiseer een schitterende witte draaikolk van licht komend uit jouw ziel ster chakra naar beneden door je lichaam, met de klok mee draaiend, die de energievelden van jouw fysieke, plasma, etherische, emotionele en mentale lichamen reinigt. Houdt deze draaikolk gaande door het te verbinden met de Bron van universeel Licht en programmeer het om al jouw energielichamen zuiver te houden.

3. Visualiseer een eivormig halfdoorlatend spiegelend schild rondom jouw aura veld van jouw fysieke, plasma, etherische, astrale en mentale lichamen. Dit spiegelende schild laat alle positieve energieën in jouw energieveld binnenkomen, maar reflecteert alle negatieve energieën en stuurt ze terug naar waar ze vandaan komen (terug naar de afzender). Programmeer dit spiegelende schild zo dat het jou een seintje geeft wanneer welke type negatieve energie dan ook jouw kant op komt en laat het reflecteren, terug naar zijn herkomst.

4. Visualiseer het licht dat alle delen van jezelf en alle delen van jouw energievelden opnieuw ordent en terugbrengt in de staat van balans en harmonie. Terwijl je dit doet kun je de mantra OM neuriën, want OM is de oorspronkelijk klank van Licht en zijn resonantie zal de harmonie heel effectief herstellen.


Als je onder een sterke plasma/scalar aanval staat, kan het zogenoemde Violette Straal (Violet Ray) apparaat je helpen. Door de staaf in je auraveld te houden kun je de daar door de scalar aanval gegenereerde negatieve plasma verwijderen:

http://altered-states.net/barry/newsletter510/

Het Violette Straal apparaat is een ‘Tesla coil device” dat een positief plasma veld genereert en negatief plasma transmuteert dat door de scalar golf manipulatie was gegenereerd.

Een ander beslissend element in deze occulte oorlog is om zoveel mogelijk mensen uit het duister terug naar het licht te brengen. Er zijn vele leden van het middel management van de cabal die hun duistere daden alleen verrichten omdat zij ertoe worden gedwongen of omdat zij geen andere mogelijkheid zien, staande onder financiële, psychologische en fysieke druk of manipulatie. Dit zijn de omgekochte congresleden, misleidde hoog niveau vrijmetselaars, hebzuchtige CEO’s van ondernemingen, piloten die moordende drones aansturen, soldaten die de trekker overhalen, personeel dat de scalar richtwapens bedient. religieuze fanatiekelingen die hun trauma’s botvieren op onschuldige burgers.

De volgende gecodeerde boodschap is aan deze mensen doorgegeven, komend van een zekere bron die anoniem wil blijven:

»De sluitsteen van de piramide is verwijderd. Het alziende oog is gedwongen te sluiten en kijkt niet meer naar je. Het is nu veilig voor je om terug te keren naar het Licht van de Liefde.
Tubal Cain.«

Dragon Bronnen hebben een meditatie voorgesteld om Licht in de zielen van deze mensen te brengen en velen van hen zullen naar het Licht oversteken, en op die manier effectief de machtsbasis van de cabal verzwakken:

1. Ontspan je lichaam, emoties en hoofd door je te focussen op je ademhaling, of elke andere manier die voor jou werkt

2. Visualiseer een draaikolk van schitterend wit Licht, afdalend van de ziel ster chakra van al deze cabal middel mensen in hun energieveld en hun persoonlijkheid, hen wakker makend voor de realiteit van het Licht, hen gidsend om weg te stappen van de cabal, hen de kracht gevend om zichzelf vrij te maken van het duister

3. Visualiseer dat al deze cabal middel mensen zich aansluiten bij het planetaire netwerk van Licht, hun vernietigende wapens en bedrog neerleggen, leren samen te werken en op een constructieve manier aanwezig te zijn in de menselijke gemeenschap

Een van de grootste psychologische blokkades van de cabal is hun minderwaardigheidscomplex dat zij proberen te verbergen en maskeren met al dat gepoch over ‘bloedlijnen’. De ongemakkelijke waarheid is dat cabal Khazar bloedlijnen afstammen van de primitieve, ruwe, gewelddadige en minder intelligente Neanderthaler mensen, terwijl de menselijke massa is voortgekomen uit de meer verfijnde, gebalanceerde en intelligentere Cromagnon mens.

http://www.democratic-republicans.us/neanderthals-and-semites/


Begrijp alsjeblieft dat, hoewel het artikel hierboven onder de link ideologisch vertekend mag lijken, de meeste feiten wetenschappelijk vaststaan. Verander gewoon Semieten / joden in Khazaren als je het artikel leest.

De Resistance Movement heeft een paar waarschuwingen aan de harde kern van de cabal gegeven dat zij moeten stoppen lichtstrijders en lichtwerkers aan te vallen met scalar directionele energiewapens. Aangezien deze waarschuwingen zijn genegeerd, heeft de Resistance het ‘laat de honden los’ protocol geïnitieerd. Dit betekent dat zij niet langer individuen en groepen op de oppervlakte tegenhouden die met hun eigen wil en initiatief leden van de cabal willen stoppen.

Dit betekent dat de oppervlakte van de planeet opeens heel erg onveilig is geworden voor de harde kern van de cabal. Daarom heeft Donald Rumsfeld zijn huis verkocht en is hij ontsnapt naar New Mexico:

http://www.noodls.com/view/2448F46606DA1A61429CDD4439C188A8E6C52262?4722xxx1420968910

Joe Biden heeft al kennis gemaakt met de nieuwe situatie:

http://starshipearththebigpicture.com/2015/01/18/interesting-coincidences/

De Resistance Movement heeft hen meegedeeld dat als de directionele energiewapen-aanvallen niet ophouden, dit protocollen zou kunnen triggeren voor de snelle arrestatie van de onheilige vier: Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush Sr. en Henry Kissinger.

Als deze protocollen worden getriggerd zal dit een drastisch en destabiliserend effect hebben op de planetaire geopolitieke situatie en alhoewel dit de Event zal bespoedigen, zal de hele transitie veel chaotischer en gewelddadiger zijn. De RM is zich goed bewust van de connecties van de onheilige vier met de chimera groep. De RM hoopt dat gezond verstand zal zegevieren en dat extreme maatregelen nog kunnen worden vermeden.

Aan een meer positieve kant; RR6 zal overmorgen worden geactiveerd en gedurende deze activatie zal de plasma staart van komeet Lovejoy de Pleiaden passeren wat vanaf de aarde kan worden gezien. Dit kosmische gebeuren zal een golf van positieve energie sturen naar de plasma tunnels van Set rond de oppervlakte van deze planeet en zal een trigger zijn voor hun transformatie. Kortom, we kunnen veel activiteit van de lichtkrachten verwachten in de komende week.

 

Vertaald door Veronica

Link naar het originele Engelse artikel hier

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 24 juni 2015 in Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: