RSS

Interview met Cobra, 20 juni 2015

04 jul

Cobra Portal-2012

ROB – Hallo dames en heren, welkom bij een nieuw speciaal interview met Cobra in de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer Rob Potter en mijn producer is Bob Charles van www.thepyramidonenetwork.com. Vanzelfsprekend is mijn andere producer, de magische man in het land ‘down under’ John Allen, ik dank jullie voor je tijd en voor je geduld. Ik wil Rique Seraphico, Danell Glade, Sam Ritchie, Stephen Smally bedanken en iedereen die aan de show heeft bijgedragen, in het bijzonder Cobra. Rique doet goed werk, hij doet veel werk. Sam bewerkt de tekst en Danell schrijft het transcript. Het is teamwerk hier. Ik wil ze allemaal bedanken voor hun hulp om deze missie te ondersteunen naar the Victory of the Light.

Ik wil iedereen danken die mij zoveel aardige post stuurt en voor de positieve support voor mijn werk en bij wat ik hier doe. Ik verontschuldig me, mensen; dit programma is een beetje aan de late kant en ik verontschuldig mij ook voor Cobra. We hebben een MP3-bestand van een vorig interview en ik heb een paar minuten beluisterd en volgens mij is dat okee. Maar we hadden een aantal problemen met de Skype-verbinding. Helaas viel Skype uit, dus we moesten deze maand alles opnieuw opnemen. Mijn excuses voor de vertraging van deze uitzending. Verontschuldigingen voor Cobra. We gaan opnieuw een aantal vragen stellen.

Iedereen die luistert naar dit programma kan naar mijn website gaan; www.thepromiserevealed.com. We waarderen het dat je bij ons bent en je verbonden voelt met ons werk en ons support geeft. We werken er hard voor en we zijn jullie dankbaar. Mijn conferentie deze zomer zal geweldig zijn: Michael Salla, Omnec Onec De afgezant van Venus, Anja Schaefer, James Gilliland, Scott Lemriel, Craig Campobasso de broer van Dr. Franks naaste kring die de korte filmtrailer ‘Stranger in het Pentagon’ heeft gemaakt. Verder hebben we Ted Mahr en Alex Collier, met wie ik zojuist een interview heb gedaan, en je treft deel 1 aan op mijn website onder the Victory of Light Radio show. Weet dat we 3 dagkaarten beschikbaar hebben, dus als je niet kunt komen voor alle 5 de dagen, probeer je dan zeker aan te melden voor ten minste de laatste 3 dagen van het weekend. Zie het schema en andere fantastische informatie op mijn Shasta-Facebook pagina.

Ik meen dat dit Cobra-interview precies rond dezelfde tijd is als het eerste gesprek met de ambassadeur van de Red Dragon society. Er komt een tweedelig interview met Alex Collier, en ik weet zeker dat je daarvan zult genieten. Nog even wil ik jullie aan mijn Mt. Shasta conferentie herinneren. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar die je kunt verkrijgen via de website. Klik op de aankomende evenementen voor de Mt. Shasta conferentie demo van 19 tot 23 augustus aanstaande. We zullen het zeer op prijs stellen om je daar te ontmoeten.

Ondertussen gaan we nu over naar de zaak hier. In mijn laatste programma heb ik gesproken, en ik heb dat nog niet aangekondigd, met Corey GoodET gedurende drie uur. Hij lijkt me een heel aardige en oprechte man. Hij deelde enkele ervaringen met mij. Ik heb het gevoel dat hij oprecht en eerlijk is. Je weet wel, dat wanneer je te maken hebt met deze militaire zaken en het hele jargon, en het geheime ruimteprogramma met alle verschillende invalshoeken van deze groep en die groep, dat dat een hoop informatie is om je doorheen te ploegen.

En natuurlijk hebben we hier de ambassadeur van het licht, mijn vriend Cobra, waarvan iedereen weet dat ik hem steun en om hem geef. Er is een heleboel informatie vanuit die hoek. Cobra is absoluut naar mijn mening, van grote integriteit, met een goede intentie, een oprechte persoon en is zeer bewust aan het werk voor het licht. Stemt deze informatie overeenkomen met alle andere? We spraken hierover. Ik sprak hierover met Corey en Cobra. Ik heb geprobeerd om ze samen hier te krijgen voor een interview met elkaar zodat ze tenminste samen konden praten. Ze hebben mij beiden afzonderlijk aangegeven, dat ik ze beiden kan erkennen, ongeacht wat de verschillen zijn en dat we ze op hun woord kunnen geloven. Ik speel hier de verslaggever, een sympathieke verslaggever. De informatie die ze verstrekken is door beiden bedoeld voor de bevrijding van de planeet. We moeten allemaal ons onderscheidingsvermogen gebruiken en in onszelf kijken en ik denk dat Corey dat heeft gesteld. Het interview met the ambassador verklaarde dit ook. Mensen moeten naar binnen kijken voor de antwoorden en zich hun eigen macht realiseren en Cobra heeft al vele malen verteld dat we onze trillingen moeten verhogen. Cobra’s informatie is bekrachtigend voor ons om de hele waarheid te begrijpen. Tot zover de inleiding, het is me een grote eer en respect Cobra, en ik ben blij u nogmaals te mogen verwelkomen in the Victory of Light show.


COBRA
– Nogmaals bedankt voor uw uitnodiging.

ROB – Cobra, excuses voor de vertraging van vorige week. We spraken over Corey Goode en de zaken betreffende buitenaardsen, de kleine verschillen daartussen en mensen die elkaar aanvallen. We adviseren de Cobra volgers, Tolec volgers, iedereen die het niet eens is met Corey of iedereen die het niet eens is met Cobra, dat hij al door de molen van aanvallen is gegaan. Hij weet wat Corey doormaakt. Het is belangrijk dat we de lichtwerkers bij elkaar houden en gefocust en alleen vanuit een soort begripvolle neutrale modus deze informatie op te nemen. Bent u het hiermee eens?

COBRA – Ja, absoluut. Het aanvallen van de lichtstrijders of lichtwerkers heeft geen zin. Het is, zeker nu, het tijd om de krachten te bundelen en elkaar te ondersteunen, want we hebben hetzelfde doel en dat is de planetaire bevrijding.

ROB – Hartelijk dank hiervoor. We hebben veel vragen ontvangen over de Corey GoodET informatie en uw mening daarover. We hebben onderling even daarover gesproken en ik denk dat u meerdere malen heeft herhaald, al kunt u bepaalde dingen niet bevestigen die hij vertelde, dat dat niet betekent dat het niet gebeurd is. Ik denk dat Corey’s informatie…; Hij lijkt zeker zeer gesturctureerd . Hij was van het type super soldaat, bracht tijd in de ruimte door voor naar verluidt 20 jaar en komt dan weer terug naar de aarde en heeft niet echt met de soort spirituele achtergrond en toen werkte hij samen met de Blue Sphere Alliance.

Ik wil graag dat u gewoon vanuit uzelf vertelt wat u meent dat belangrijk is vanuit onze informatie met betrekking tot datgene waar hij het over heeft. U bent duidelijk altijd ethisch heel ethisch in uw commentaar over andere informatie, u geeft nooit commentaar op een ander en daar heb ik echt respect voor. Het is een van de prachtige dingen die bij Cobra horen; uw neutraliteit en u gaat niet in de pot zitten roeren. Maar kunt u ergens commentaar op geven betreffende de onthullingen van Corey Goode. Het is ongetwijfeld allemaal positief, maar kunt u zoveel als u wilt vertellen over elke willekeurige gebeurtenis die hij mee maakte, Uiteraard is het all-positief, maar als je wilt gewoon praten zo lang als je wilt over een bepaalde incidenten die hij heeft. Gewoon van uzelf uit, alles wat u zou wilen zeggen over zijn informatie.

COBRA – Okee. Allereerst wil ik zeggen dat ik volledig achter zijn fundamentele richting sta; die van vergeving, eenwording, zelf ontwikkeling en dat alles is iets dat ik alleen maar kan ondersteunen en ik kan alleen maar ja hier tegen zeggen, dus dit is iets dat ik volledig zou willen ondersteunen.

Over zijn intel, vanuit mijn bronnen kan ik bevestigen dat hij betrokken was bij het geheime ruimteprogramma en er zijn vele delen in zijn intel (inflichtingen) waar ik het volkomen mee eens ben. Dus ik zou zeggen dat er een aantal echte pareltjes in zitten er als je weet waar ze te vinden, maar ik kon niet bevestigen via mijn bronnen dat hij werkelijk bij die planeet conferenties is betrokken. Dus je zult hierbij je eigen innerlijke leiding en innerlijke onderscheidingsvermogen daarbij moeten inzetten. Het is sowieso heel verstandig om innerlijke leiding en onderscheidingsvermogen in te zetten bij zo ongeveer alle intel die er rondgaat, waaronder de mijne. Want ik kan soms ook fouten maken. Ik ben niet perfect. Ik heb zeer goede intel bronnen, maar fouten kunnen worden gemaakt door iedereen op deze planeet die nog niet geascendeerd is, die nog niet volledig en absoluut verlicht is. Dus het is altijd goed om je eigen onderscheidingsvermogen te volgen en nog een ander ding; mensen hebben verschillende intel bronnen. Ik heb mijn bronnen. Corey heeft zijn bronnen. Andere mensen hebben hun eigen bronnen. Fulford heeft zijn eigen bronnen en informatie is niet altijd volledig hetzelfde, simpelweg omdat er een groter plaatje is en we zijn allemaal deel van dat grotere geheel. Dus, als we dichter bij de planetaire bevrijding komen, zal dit grotere plaatje meer en meer gedetailleerd en meer en meer duidelijk worden. En ik zou graag iedereen uit willen nodigen om hun eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken en om een diepte onderzoek te doen naar dat grotere beeld en niemand aan of af te vallen, alleen maar omdat hun intel enigszins anders is dan wat je gelooft.

ROB – Dat is echt goed Cobra en ik waardeer dat. Ik ben blij dat we nu een tweede interview doen dat beter is dan het eerste. Dit is een prachtige start en het is één van de redenen waarom ik u en uw ondersteuning zo sterk waardeer. Ik moet zeggen dat het een ethisch standpunt is en ik wil graag open staan voor verschillende visies. Als er iets indruist tegen wat ik heb geleerd, luister ik graag naar mijn eigen innerlijke leiding, maar soms is het mijn eigen ego met wat ik al ‘wist’ en houd ik een beetje hardnekkig vast aan wat ik wil geloven. Ik kan dan wel wat stampvoeten. Ik wil de hele waarheid weten en ik zal mijn begrip aanpassen wanneer de waarheid aan mij wordt gepresenteerd. Dat zijn prachtige woorden van wijsheid en die waardeer ik. De Cintimani stenen. . .

COBRA – Okee. Ik zou graag iets meer willen zeggen. Als we tegenstrijdige informatie krijgen betekent het alleen maar dat we niet het hele plaatje hebben en dat er een deel van de intel ontbreekt. Daar zijn verschillende redenen voor. Een van de redenen is dat sommige Intel, als het te vroeg is vrijgegeven, gevaarlijk kan zijn voor het werk van de lichtkrachten, zodat bepaalde dingen worden ingehouden met een reden. De tweede reden is dat sommige intel gewoon nog niet aanwezig is op het aardoppervlak en hoe dichter we bij the Event komen, des te meer en meer hiervan zal worden vrijgegeven en dan zal het beeld helderder en duidelijker worden voor iedereen.

ROB – okee Cobra, dank u hiervoor. Dat zijn een aantal zeer goede punten. Het is vanwege de veiligheid dat deze informatie gewoon hier nog niet voor ons beschikbaar is. Met dat in ons achterhoofd mensen, denk ik dat we overgaan naar de volgende reeks vragen. Er is veel belangstelling voor, en niet veel informatie over de Cintamani steen op dit moment. Ik was hier niet echt bij betrokken en iemand stapte naar voren en schonk een aantal fondsen om mensen te helpen. Ik heb deze stenen uitgedeeld en krijg er veel vragen over, Cobra. Ik heb een aantal Cintamani stenen ontnvangen die nu klaar zijn om te verzenden naar degenen die betaald hebben, en misschien krijg ik nog meer stenen maar ik weet niet precies hoeveel voor woensdag 1 juli.

Ik ben de orders aan het verwerken van degenen die deze nodig hebben voor de helft van de prijs, alsmede van andere mensen die een steen wilden hebben. Ik persoonlijk plaats er een op mijn 3e oog en ik gebruikte een violette staaf en een laserstraal op hetzelfde moment. En je weet, het zijn hele klein stenen en ze zijn zeer zeldzaam. Ik was zeer verrast, want de volgende dag ervoer ik enorme veranderingen en het was krachtiger dan een kristal. Kun je iets zeggen over de effecten op het lichtlichaam door de Cintamani? Esoterisch, wat er gebeurt met de Cintamani steen?

COBRA – Feitelijk, wat deze steen doet … Ik ga niet te veel in diepe details want het is nu nog gevoelig, maar de Cintamani steen beïnvloedt feitelijk de plasma laag en het beïnvloedt de implantaten. Er is een speciale technologie van de lichtkrachten die zij kunnen gebruiken en zij kunnen bepaalde energieën direct van het Galactische Centrum naar de Cintamani stenen sturen. Cintamani stenen werken als een lens voor deze energie, die dan plasma oplost. Het is niet alleen maar een kristal of mooie steen. Het is veel meer dan dat. Er is een speciale unieke energetische handtekening van deze steen want (1) het kwam van het Sirius sterrenstelsel en (2) het zit vol met energie direct van het Galactische Centrum vele, vele cycli terug, miljoenen jaren terug, toen de planeet in het Sirius sterrenstelsel explodeerde. Het explodeerde feitelijk door de galactische super-wave. Er zijn vele subatomische deeltjes, die rondreisden door de galaxy als gevolg van de galactische super-wave, en het houdt die planeet … en elk fragment van de Cintamani steen heeft deze deeltjes in zich. En de lichtkrachten kunnen deze gebruiken om plasma op te lossen op een bepaalde manier die ik hier niet beschrijf. Dit is niet gewoon een andere ‘new age’ kristal; het is veel meer dan dat. Het is een van de sleutels voor de planetaire bevrijding. Natuurlijk, je hebt de meest krachtige kristallen in je hogere zelf. Door de Cintamani steen te gebruiken kun je het proces voor jezelf en voor de planeeet versterken en versnellen.

ROB – Ja, ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk van ze ben. Ik was verrast hoe klein ze zijn en ik begrijp dat het type graad belangrijker is dan de maat! Ik dacht dat ze groter zouden zijn en nu blijkt dat er verschillende graden zijn die de prijs beïnvloeden. Ik was nogal onwetend toen ik erover schreef. De kwaliteit van transparantie geeft een hele mooie reflectie van de lasers. Ik weet dat we erover spraken en ik weet dat er iets was over waar de steen zich nu bevindt waar u het misschien niet mee eens bent. Het is andere informatie, en het, opnieuw, betekent niet dat dingen niet plaatsvinden.

COBRA – Ik zou alleen willen zeggen dat delen van deze steen zich op veel verschillende locaties bevinden. Het grootste gedeelte van de steen was in bezit van het positieve Agartha netwerk gedurende duizenden jaren. Fragmenten van de steen zijn naar verschillende locaties rondom de planeet gebracht, inclusief Lake Titicaca. Maar dit is niet de enige locatie. Er zijn vele stenen – vooral op ondergrondse locaties. Op de oppervlakte van de planeet zijn er niet veel van en nu zijn vele van deze kleinere stukjes verdeeld onder de lichtwerkers en lichtkrachten wereldwijd, om een planetair netwerk van licht te creëren.

ROB
– Heel goed en zoals jullie weten is dat ik over het gesprek dat ik had iets geschreven heb. Mijn vriend Louis Maarten, een contact uit Zuid Amerika die in de binnenste kring van the Great White Brotherhood, het Agarthaanse netwerk is geweest, evenals bij de Galactische Federatie, heeft me verteld dat de Cintamani steen, zoals hij het ziet, vanaf Sirius hier naar toe is gebracht door 30 verschillende rassen, 30 verschillende Verlichte Meesters brachten het hier naar toe en dat werd in de Gobi woestijn geplaatst, en volgens hem is er op zijn minst één Cintamani ´ei´ onder de grond neergelegd, onder het meer Titicaca. Waar het op dit moment geactiveerd is door nieuwe trillingen voor de hele planeet.

Cobra heeft nog meer andere informatie en ik zie niet dat deze bronnen beiden exclusief zouden zijn. Beide heren hebben zeer goede connecties. Ze staan ver boven mij in gradatie met hun contacten. Ik geef me over aan de informatie van beide broers en in zekere mate stemt hun informatie ook overeen. Ik heb Louis niets verteld over de informatie van Cobra en feitelijk ondersteunt hij datgene wat Cobra zegt 100%. En hoewel Cobra hiervan niet op de hoogte was, zei deze Louis dat er een behoorlijk groot ei-vormig stuk van de Cintamani steen bestaat onder Lake Titicaca. Zeer interessant, mensen!

Als mensen deze stenen hebben ontvangen, wat beveelt u dan aan hoe ze deze steen moeten gebruiken? Is er iets specifieks dat u ze aanraadt? Moeten ze hem weghouden van andere mensen en hem alleen voor zichzelf gebruiken? Hoe denkt u dat ze moeten worden gebruikt?

COBRA
– Ik zou de mensen willen aanbevelen dat ze gewoon fysiek contact maken met deze steen gedurende meditaties, en door dit contact zal een energiestroom worden gecreëerd die je kan helpen om je te verbinden met je hogere zelf en dat zal het plasmaveld om je heen veranderen. Deze stenen houden feitelijk hun zuiverheid ongeacht de invloed van andere mensen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

ROB – Okee, dank u. Het is zoals Fred zei, met sommige van die scalar golf tachyon energievelden, zij kunnen niet verkeerd wordt gebruikt. Het gaat terug naar de persoon. In het geval van de Cintamani steen veroorzaakt deze problemen voor de slechteriken. Weet gewoon mensen, dat het allemaal goed is.

We gaan in op enkele van de reguliere vragen van de mensen voor deze maand. We hebben een aantal interessante en wat minder interessante dingen. Het is een beetje laat. Sommige van deze vragen kunnen dus een beetje achterhaald zijn. Sommige ervan gaan over de huidige gebeurtenissen en sommige zijn algemene metafysische vragen. We stelden ze al in het eerste interview, ik verontschuldig me weer Cobra, dat ik ze opnieuw moet stellen. Iemand vraagt: ‘zullen de drie dagen van duisternis plaatsvinden waar al jaren over gesproken wordt, wanneer vinden ze plaats en kunt u daar iets over zeggen?’

COBRA – Okee. Dit is onderdeel van het oude collectieve geheugen uit de tijd van Atlantis en deze keer zal het anders zijn. Er zullen geen drie dagen van duisternis zijn. In de laatste Galactische super-golven, die duizenden en tienduizenden jaren geleden plaatsvonden, waren er dagen van duisternis omdat er zich puin in de atmosfeer bevond ten gevolge van de coronale ontlading, maar deze keer is dat enigszins anders om meerdere redenen en wanneer the Event plaatsvindt, maar ook daarna als we door die grote kosmische overgang gaan, zullen er zeer sterke lichtkrachten aanwezig zijn die de hele situatie zullen transformeren.

ROB – Okee, we hebben een andere vraag. Een andere vraag die we hebben. We zullen proberen om door zoveel mogelijk vragen heen te gaan als mogelijk is deze maand. Kunt u vertellen over de oude Indiase heuvels in het midden-westen van de VS? Sommigen vertellen me dat die werden gebruikt voor de gebeden en dat ze een soort scalar-apparaat hadden om het weer te beïnvloeden op een goede manier.. Waren deze goed of slecht? Waren het een soort vortexen om deze te verbinden met hogere energieën? Kunnen ze nu gebruikt worden? Wat is er aan de hand met die heuvels?

COBRA – Eigenlijk waren sommige van hen begraafplaatsen. Sommige werden gemaakt voor positieve rituelen om verbinding te maken met de bron en helaas werden er een aantal gebruikt als offerplaatsen door de negatieve personen. Dus we hebben hier een dubbele situatie.

ROB – Het oude liedje dus, de welwillenden hebben iets goeds, de slechteriken komen erbij en nemen het weg. Laten we hopen dat de grote veranderingen eraan komen in de toekomst die dit kunnen opruimen. Deze vraag is niet zo recent. Hij is waarschijnlijk van vorige maand. Veel mensen vroegen zich dit af; we hadden een aantal grote zonnestormen en activiteiten. Sommige mensen geven aan dat ze onrust hebben ervaren. Ik weet niet of dit van invloed is op het scalaire plasmaveld of op de etherische lichamen en op hun reactie. Kunt u iets vertellen over zonnestormen en hoe dat de implantaten ofwel de mensen beïnvloedt of is van het invloed op het bewustzijn van de mensen op een negatieve of destructieve manier?

COBRA – Eigenlijk beslaat dit weer beide zijden van de munt. De zonnestormen, een deel ervan is slechts een loslaten van zeer helder plasma dat de plasma-anomalie zuivert en aan de andere kant is er een zuivering van dit negatieve plasma rond de zon. Dus die zonnestormen worden daadwerkelijk geactiveerd door de actoviteit van de galactische centrale zon, omdat alles moet worden gezuiverd. Je kunt ze zien als een onderdeel van het wereldwijde en kosmische zuiveringsproces.

ROB – Uitstekend, dat is weer precies in lijn met het boek van Dr. Fred Bell, ‘Rays of Truth and Crystals of Light’, waar hij praat over de zon die energiegolven creëert die uiteraard van de galactische centrale zon afkomstig zijn, welke is ontworpen om te zuiveren en die alle trillingsfrequenties verhogen van alle levensstromen op deze planeet. Dus we vragen ons af… iemand vraagt over de 12 DNA-strengen, waarom hebben wij er twee? Kunt u zeggen wanneer deze werden uitgeschakeld en zullen ze weer worden geactiveerd? Zijn het kristallijnen? Er zijn een aantal vragen daarover, kunt u ons de Cobra-informatie geven over de 12-strengen DNA?

COBRA – Okee. Deze 12 DNA strengen zijn niet de fysieke DNA, het is de etherische DNA. Iedereen spreekt over DNA activering, ze hebben het niet over de fysieke DNA, ze hebben het over de etherische blauwdruk. Natuurlijk, als je de etherische blauwdruk uitlijnt, zal het fysieke lichaam vroeger of later volgen. Op het fysieke vlak hebben we 2 strengen DNA, wat elke wetenschapper kan bevestigen omdat ze DNA-analyses doen.

ROB – Okee, dat vind ik echt mooi, omdat inderdaad de mensen zeggen dat er 12 DNA-strengen zijn. Ze hebben erover gehoord en zeggen ‘Ik heb 12 strengen”. Wetenschappers zullen dit antwoord uiteraard ondersteunen, omdat wetenschappers niet de mogelijkheid hebben om te kijken naar het etherische veld of naar de hogere frequenties, dus dit is heel goed te begrijpen. Het is een mooie uitleg. Hier is een interessante vraag. Veel mensen hebben het nu over het Archon netwerk en een beroemd iemand, die ik niet zal noemen, weet te melden dat we in reïncarnatie-cycli zijn gedwongen door een truc van de Cabal en dat soort dingen; dat is heel complex. We hebben het hier eerder over gehad, maar de mensen hebben daar een aantal vragen over de laatste maanden met betrekking tot de opheldering daarvan. Deze persoon is heel bekend en spreekt over de Archons die de controle zouden hebben over onze incarnaties. Ze zeggen dat wij in de val zijn gelopen van de reincarnatie. Hebben we een vrije keuze om naar de aarde te komen en te reïncarneren of moeten we telkens terugkomen tot we een bepaalde frequentie hebben bereikt, ofwel zitten we letterlijk gevangen in de gesloten cirkel waarbij we niet uit het incarnatieproces kunnen ontsnappen – slechts door ascensie?

COBRA – Aanvankelijk konden we door onze individuele vrije keuze deze ‘afdeling’ van de Galaxy betreden, wat zoals te verwachten gevaarlijk was, dus we namen zeer bewust een risico om deze aarde te betreden om te helpen bij het bevrijden van dit gebied en deze sector, van de aarde. Nadat we dit gebied hebben betreden werden we geïmplanteerd. En vanaf dat moment zitten we vast in de incarnatie-cirkel. Dus je kon niet van gedachten veranderen en vertrekken uit dit gebied. Dat was niet mogelijk. Het is heel zeldzaam, dat geldt voor ons allemaal dat je in zou zijn om de aarde in quarantaine te verlaten. Dat is uiterst zeldzaam.

ROB – Okee, dus. .

COBRA – Dus het maakt niet uit wat iemand daarover zegt, als mensen het tegendeel beweren, zullen ze met bewijsmateriaal moeten komen.

ROB – Okee, en ik ga geen namen noemen, maar de persoon die dat vertelt heeft geen contact. Hij is eigenlijk, net als ik, een soort verslaggever. Hij heeft wel zijn eigen ervaringen denk ik, maar hij staat niet in contact zoals onze afgezant hier. Ik heb vertrouwen in deze informatie. Dus we hebben hier een vraag.

Ik interviewde de Red Dragon ambassadeur, dit is een vraag die van mijzelf komt. Kunt u iets zeggen, daar hebben we al over gesproken en ik weet niet zeker of ik het kan uitspreken, de dame Lady Dou Wu (Cobra: ‘Ja’), en ze is in China. Uiteraard is dat een zeer spiritueel persoon en er zullen zeker vestingen zijn van de lichtkrachten, om het licht en de duisternis niet te verdelen in alle landen van de wereld. Kunt u iets zeggen over de Chinese oudsten en de zogeheten ouderling/Keizer wordt hij ook wel genoemd of de grootvader van de Dragon society? De ambassadeur die ik sprak, vertelde mij dat hij een buitenaards mens was, hybride en hij zei dat hem verteld was dat hij van de Annunaki afstamt. Heeft dat iets te maken met de Greys, de draco’s, de dragons? Wat weet u over de keizer? De vraag is (omdat ik er eigenlijk veel tegelijk stel), kunt u iets zeggen over de Dragon Ambassadeur?

COBRA – Ik zal niets zeggen over de Dragon ambassadeur. Ik zal niets zeggen over de keizer. Ik wil alleen maar zeggen dat er verschillende facties van draken zijn en we hebben zelfs de blauwe Draken, we hebben de rode draken, we hebben de positieve Dragons en hebben de negatieve Dragons, en we hebben de gemengde groepen. Alles is er, niet alleen in China, ook in Japan, Korea, Maleisië en op de Filippijnen, in Zuidoost-Azië in het algemeen. Als u zich meer wilt richten op de positieve kant, er zijn vele geslachten met flink wat spirituele wijsheid, veel ouderen die honderden en honderden jaren oud zijn. Sommigen van hen staan direct of indirect in verband met het positieve Agarthaanse netwerk en dit zijn degenen die helpen bij de stabilisatie van het overgangsproces. Dus als je meer specifieke intel over de Dragons wilt hebben, moet je aangeven over welke groep je het hebt, omdat er zo veel dragon groepen zijn.

ROB – De ambassadeur zei dat. Er is dis-info en mensen die doen alsof. Hij beweerde dat de Dragons zijn ontstaan in China en dat er diverse andere Aziatische groepen zijn, althans in termen van accounts, zoals de zogeheten tijgers. Uiteraard zijn er Agarthaanse netwerken zoals Louis in Zuid-Amerika. Er zijn veel verschillende Agarthaanse netwerken die contact hebben met verschillende mensen op het aardoppervlak en onderhandelen met betrekking tot de verschillende aspecten van de planeet op dit punt, kunt u het daarmee eens zijn?

COBRA – Ja, absoluut

ROB – Dus iedere andere groep is heel stil en deze financiële reset lijkt in het openbaar te komen. Dus dat is interessant. Kunt u iets delen over een van de andere groepen, of algemene plannen die u kent? U hoeft geen namen of landen te noemen, maar andere Agarthaanse netwerken in verschillende delen van de wereld die met de aardse bevolking samenwerken eerlijkheid en gerechtigheid?

COBRA – Okee. Het Agarthaanse netwerk werkt niet direct samen met de bevolking van de aarde. Ze hebben heel af en toe contact met de aardse bevolking en ik ken er een paar van, maar ik ga hun plannen hier nu niet bekend maken. Ze werken op hun eigen manier. Sommige mensen met indirect contact zijn zichtbaar op de aarde. Ze geven hier en daar wat inlichtingen vrij. Maar degenen die meer direct contact hebben werken niet publiekelijk. Ze werken indirect via een aantal andere mensen. Ze begeleiden bepaalde projecten, indirect, maar ze maken geen deel uit van het aardse informatie netwerk.

ROB – Okee, dank u wel. Dat is een eerlijk antwoord. Dat is een eerlijk antwoord. Ik heb een vraag. Iemand stelt werkelijk deze vraag en het is leuk om te zien dat het toevallig samenvalt met dit onderwerp hier. Iemand wil graag weten of Dragons echt zijn? Waar komen ze vandaan? Wanneer waren ze op aarde? En wat gebeurde er met hen?

COBRA – OK – Draken als entiteiten waren echt. Ze woonden hier vele mijoenen jaren – een deel van de dierlijke evolutie. Sommige van hen evolueerden voorbij de dierlijke evolutie en veel van hen maakten deel uit van het ‘Draconian archetype’. En uiteraard hebben we het positieve Draonische archetype en het negatieve Draconische archetype. En beiden maakten deel uit van de planeet. Het is eigenlijk een vrij complex geheel.

ROB – Ik heb even een persoonlijke vraag. Kunnen ze in werkelijkheid vuur spugen?

COBRA – Nee, maar wel een sterk vuur, ik bedoel te zeggen niet fysiek, maar een etherisch vuur. Ja, zo zou ik het kunnen omschrijven.

ROB– Okee, zou je kunnen zeggen dat er een aantal van de positieve reptielen zijn van het draken type? Het is duidelijk dat ze in een negatief daglicht staan zoals de Greys en zo, en het is helder dat er met zoveel verschillende typen genen van het menselijke type -tweevoetig en tweearmig- dat er ook veel verschillende soorten zijn. Waren daar positieve bij?

COBRA
– Ja, er zijn positieve reptielen. Er zijn er niet veel, maar ze bestaan.

Rob – Okee dank u wel, we gaan naar hele andere vragen nu. Iemand vroeg over Krishna de Indische God. Komt hij terug naar de aarde wanneer the Event plaatsvindt en waar is hij nu. Waakt hij nog steeds over de aarde? Kun je iets zeggen over de Avatar incarnatie van de Indiase geschiedenis?

COBRA
– Krishna is dezelfde entiteit die in het Westen als Christus bekend staat. Natuurlijk komt dat wezen terug. Die komt samen met andere opgestegen meesters terug na het eerste contact.

ROB – Iemand heeft een vraag: In Japan houden ze herdenkingen voor de doden en sommige mensen hebben hun rouw en andere mensen vieren de dood in hun cultuur, zoals de Ieren en sommige hebben een feest als ze overlijden. De vraag is, is chanten behulpzaam? Ik weet dat er in Tibet een kamer in het Paleis is volgens de Lobsong Rampaboeken waar ze letterlijk duizend jaar hebben gezongen en dat is nooit gestopt. Op een bepaalde tijd van het jaar houden ze zo’n chanting-ritueel in Tibet; ze hebben een ritueel waarbij gidsen de zielen begeleiden na hun dood. Hebben dan gezongen mantra’s of sommige van dit soort intenties van de mensen om hun geliefden ‘over te helpen’ enig effect?

COBRA – Ja, natuurlijk kunnen ze helpen om de zielen naar het licht te begeleiden.

ROB – Okee, heel goed. Hier is een andere vraag. Als na the Event de zeer geavanceerde technologieën vrijgegeven worden aan de bevolking, vraagt men zich af of het goed is om nu moderne wetenschappen te studeren? Of zou het een obstakel kunnen zijn voor het begrijpen van de nieuwe wetenschappelijke systemen, na the Event.

COBRA – Nee. Kennis is geen belemmering. Als je meer kennis hebt kun je gewoon de oude kennis vervangen. Dus ja, natuurlijk kun je die zaken nu bestuderen.

ROB – De follow-up vraag was; kunt u daar iets over zeggen en in het bijzonder over de natuurkunde, biologie… We weten dat de geschiedenis absoluut zal worden herschreven vanaf de basis evenals veel van ons begrip van bepaalde dingen. Deze persoon is een wetenschapper, ze vragen zich af of u iets kunt zeggen over een van de fundamentele wetten van de wetenschap, natuurkunde, scheikunde of biologie, waar wat nieuwe informatie naar voren zal worden gebracht. Weet u of er iets is dat onze kennis moet corrigeren? In ons eerste gesprek noemde u thermodynamica. Ik zal het verder aan u laten.

COBRA – In de natuurkunde is uiteraard de tweede wet van de thermodynamica gebrekkig, omdat het gaat over gesloten systemen. In de natuur hebben we relatief gezien geen gesloten systemen, op kwantum niveau kun je nooit deeltjes isoleren van deeltjes uit de omgeving. De planeet communiceert op kwantum niveau met de rest van het universum. We hebben geen gesloten systeem, zodat de tweede wet van de thermodynamica gebrekkig is. Nogmaals, we hebben twee fundamentele moderne natuurkunde theorieën. We hebben de relativiteitstheorie en we hebben de kwantummechanica en die gaan niet goed samen. Simpelweg omdat er veel onderdelen gaan ontbreken, omdat de natuurkunde niet overeenstemt met de werkelijkheid van de ether. Het kan de realiteit van hogere dimensies niet accepteren en de zwaartekracht kan daarmee nog steeds niet verklaard worden, dus er zijn zaken die onvolledig zijn of opzettelijk zijn veranderd door de Cabal. Chemie is redelijk in orde. Ik heb niet echt belangrijke dingen te zeggen over de chemie, maar de biologie is een ander ding. Natuurlijk hebben we Darwinistische evolutietheorie en die is gebrekkig, dan hebben we de genetica, dat is… ik zou zeggen voor 60% gebrekkig omdat het geen rekening houdt met hogere dimensies, de etherische niveaus, eigenlijk een blauwdruk voor de overdracht van de genetische informatie. En als we naar het gebied van de geneeskunde kijken, is dat zeer gescheiden, zeer geïsoleerd. Er wordt niet naar het hele systeem gekeken, dus we hebben heel veel wat gecorrigeerd moet worden en vele benaderingen zullen hier moeten worden opgewaardeerd.

ROB
– Heel goed. Ik heb nog een vraag die aan mij werd gesteld door iemand waar we het al eerder over gehad hebben met onze vriend Eduardo. We gaan weer even terug naar de financiële kwestie hier. Uiteindelijk stuurde hij deze naar me toe. De vraag is, kunt u met ons de echte en occulte historie delen over de globale onderpand rekeningen, en specifiek hun origine en het toekomstige doel ervan?

COBRA – We kunnen ver terug in de geschiedenis gaan toen er veel dynastieën waren, vele koninklijke dynastieën in verschillende delen van de wereld, die rijkdom vergaarden op positieve manieren en niet zulke positieve manieren. En deze koninklijke dynastieën, enkele van hen, waren verbonden met de lichtkrachten en enkele van hen waren verbonden met de slechteriken. Door het proces van culturele uitwisseling en handel, hebben deze dynastieën elkaar leren kennen, en zij creëerden … bouwden langzaam een planetair netwerk. Ik zou zeggen, aan het begin van de 20e eeuw, hebben zij feitelijk … Het begin hiervan gaat terug in de 18e eeuw, maar het is gecompleteerd in de 20e eeuw toen zij hebben besloten om huwelijken te sluiten tussen de mensen van deze verschillende koninklijke dynastieën over de gehele planeet.
Zij wilden een globaal financieel systeem creëren – sommigen van hen met de agenda voor gelijke en eerlijke verdeling van welvaart, en sommigen van hen met de agenda om de rijkdom te controleren en om de planeet te controleren. De slechteriken namen over, natuurlijk, zoals we kunnen zien in het moderne financiële systeem. Het basis idee was om een globaal financieel systeem te creëren. Een globaal financieel systeem kan een goed ding zijn als het in handen is van de lichtkrachten, en het kan een heel slecht ding zijn als het niet in de handen van de lichtkrachten is, zoals je ook in je dagelijkse leven nu kunt zien.
Door dit kruisingsproces hebben zij iets gecreëerd dat M1 is genoemd. M1 is een persoon die in zijn genetische pakket genen van alle belangrijkste bloedlijnen op de planeet heeft. De eerste M1 is geboren in de twintiger jaren en de periode, laten we zeggen tussen 1920 en 1940, deze 20 jaren, was de periode die definieerde wat er gebeurt in het occulte financiële systeem. Dit was na de creatie van de Federal Reserve, zoals je weet, maar wat achter de schermen gebeurde is dat de globale financiële infrastructuur was gecreëerd.
De Bank of International Settlement (BIS) is een voorbeeld hiervan en er waren afspraken achter de schermen tussen de Dragons, tussen de westerse reptillian bloedlijnen en andere bloedlijnen. Wat in feite gebeurde is dat de reptillian en cabal bloedlijnen het instituut van M1 overnamen, zodat zij M1 in hun macht hadden.
M1 is als een president. Het is een figuur zoals je de president van de VS hebt, die geen echte macht heeft maar een publiek figuur is die een idee representeert. Dus M1 beheert nu niet de onderpand rekeningen. M1 is alleen een figuur, een symbolisch figuur, een ‘top hat’ die door de andere krachten wordt gecontroleerd.

Het instituut van M1 zal oplossen op het moment van de financiële reset. De onderpand rekeningen zullen niet langer onder controle staan van welke koninklijke dynastie of groep ook. Zij zullen niet in handen zijn van de Dragons. Zij zullen niet in handen zijn van welke groep op deze planeet dan ook. Zij zullen worden vrijgegeven aan de mensheid en de enige manier waarop dit kan gebeuren is onder leiding van positieve krachten die niet betrokken zijn in het systeem op de oppervlakte van de planeet. Dit betekent de Resistance Movement (RM). Dit betekent de positieve buitenaardse rassen, en je kunt er velen van opnoemen, maar alleen mensen of wezens die volledig in lijn zijn met hun eigen hogere spirituele IK BEN kunnen leiding geven en het proces begeleiden van zorg voor de onderpand rekeningen.


ROB
– Ik hoorde van de ambassadeur. Hij bevestigde wat u mij zojuist heeft verteld, dus het is werkelijk verhelderend voor mij en ik ben er zeker van voor vele mensen die dit interview beluisteren en het interview dat ik met de ambassadeur had, dat we wat kruisbestuivingen van waarheid en feiten en cijfers krijgen. Hij gaf aan dat er andere rekeningen zijn. Hij zei dat de fameuze St. German rekening feitelijk van een dynastie kwam die te maken had met de rijkdom en het goud van Marco Polo, en hij zei dat dit zich bevindt in het Oostenrijkse / Hongaarse gebied. Weet u hiervan? Kunt u dit bevestigen?

COBRA – Ja, feitelijk had Graaf St. Germain een bankrekening die echt in die tijd was. Het was niet Oostenrijks / Hongaars. Het was het Oostenrijkse keizerrijk – Habsburgse rijk. Die bankrekening was in die regio en ja, een deel van dat goud komt van Marco Polo en van andere, ik zou zeggen, witte nobele families van Florence en van andere steden in Noord Italië. Zoals je weet werd Graaf St. Germain vele malen verbannen en hij heeft vele malen andere locaties in Italië bezocht. Hij was feitelijk onderwezen door een Medici familie. Dit is gewoon iets voor de mensen om over na te denken. Er zijn diepe connecties tussen witte nobele families in Italië en Graaf St. Germain, en hij ontving een deel van de rijkdom van hen om dit op een bankrekening te zetten. En ja, die bankrekening was in de regio van het Oostenrijkse / Habsburgse keizerrijk.

ROB – Dus de Medici familie was een witte nobele familie. Zij waren geen deel van de (Ja.) zoals de Orsinis of Corsinis. Hier is een andere vraag. Weet u wat de werkelijke reden is waarom al de hoeders van de globale onderpand rekeningen en het individu dat ik ontmoette die de Santa Romano account beheert, 3.375 rekeningen … Hij verbergt zich zogezegd met een witte schaduw, zoals hij het noemt. Hij wil dat deze fondsen naar de mensheid gaan en hij is een hele nederige kerel. Hij is heel goed verzorgd en mijn ‘hoed gaat naar jou toe broeder’. Je weet wie je bent. Ik heb hem persoonlijk ontmoet en hij leeft een soort van een heel erg verborgen bestaan, komt niet vaak in het daglicht naar buiten. Hij heeft gevraagd, weet u de werkelijke reden waarom alle hoeders van de globale onderpand rekeningen, van verschillende nationaliteiten en verdeeld over de hele wereld, zijn gevraagd door de Red Dragon familie, via de ambassadeur die daar vandaag over sprak, om hun middelen over te dragen aan China – speciaal daar het meeste van het goud niet in China is opgeslagen maar vooral in Zuidoost Aziatische landen.

COBRA – Er zijn een paar dingen hier, opnieuw. De keepers, de zogenaamde echte keepers en de zogenaamde poser keepers. Veel mensen beweren dat keepers zijn. Sommigen van hen zijn echt en sommige van hen zijn niet. Ze beschikken niet over rijkdom. Ze hebben bepaalde codes, bepaalde witte boeken, rode boeken, blauw boeken en zwarte boeken met bepaalde toegangscodes tot de boekhouding. Het betekent niet dat het geld of het goud is in die rekeningen meer omdat de Cabal de meerderheid van deze is gestolen. Ten aanzien van het goud, het goud is niet waar mensen op zoek zijn naar het te zijn. Het goud is opnieuw gevestigd. En de ander ding is dit zal niet worden teruggestuurd naar China.

Rob – Heel goed. Dat was ook mijn gevoel en de ambassadeur heeft feitelijk zoiets gezegd. Hij zei “luister, zij hebben geen stukjes papier nodig” want hij denkt dat de Dragons het goud hebben. Maar er is iets met die codes, tenminste voor het belang van deze rekeningen waar de slechteriken kennelijk niet aan kunnen komen. Ik neem aan dat dit iets is voor de toekomst.

De laatste vraag van broeder Eduardo is: sommige hoeders van de globale onderpand rekeningen hebben zuivere intenties en willen de wereld helpen. Zij lezen uw blog en luisteren naar uw interviews. Op dit moment blokkeert het financiële systeem ze om deze fondsen vrij te geven aan de mensheid. Hebt u enig advies voor hen op dit punt, wat te doen met de fondsen die zij beheren en dat zij ze eindelijk kunnen vrijgeven aan de mensheid? U gaf aan dat het feitelijk geen fondsen zijn. Zij zijn de codes. Maar om die informatie te gebruiken, hebt u enig advies voor deze mensen die zo’n goede intentie hebben en dit willen vrijgeven? Zouden zij deze last van verantwoordelijkheid om het te bewaren voor het beste van de mensheid moeten afstoten? Wat denkt u dat zij zouden moeten doen?

COBRA – Zij moeten zich met elkaar verbinden want zij zijn met opzet geïsoleerd. De cabal heeft enkele van de sleutelfiguren op verschillende plaatsen geïsoleerd opdat zij geen verbinding met elkaar hebben en sommige van deze isolatie is fysiek en sommige van deze isolatie is psychologisch. Dit is nummer een. Nummer twee is, zij moeten werken aan hun innerlijke obstakels. Zij moeten werken aan hun innerlijke redenen waarom dit nog niet tot voltooiing is gebracht. En dan, het is een soort mandala. Dingen klikken wanneer dingen klaar zijn. Wanneer zij de staat van innerlijke gereedheid hebben bereikt, zal de uiterlijke gereedheid zich manifesteren.
Ik heb een aantal van deze mensen ontmoet, en ik heb hun achtergronden gecheckt. Er zijn vele goede mensen daar, maar zij moeten doorgaan totdat zij een zeker niveau hebben bereikt, wanneer zij pure doorgevers van licht kunnen zijn op een manier dat zij deel kunnen uitmaken van die mandala. En dan, als dit allemaal perfect samenkomt, is het als een code die zal vrijkomen en het zal zich openen. Dus elk van deze hoeders heeft een deel van de code, een deel van het antwoord, en als dit alles samenkomt zal er een doorbraak zijn. En elk van deze hoeders is een potentieel persoon die deze doorbraak kan maken. Het is zoals de cabal vele schilden rond de rekeningen heeft gezet – vele manier waarop zij de lichtkrachten toegang tot de rekeningen belemmeren. Wanneer de juiste combinatie van factoren en situaties plaatsvindt, zal er een doorbraak zijn. Wij hebben alleen maar één doorbraak nodig – een kleine overwinning op dit terrein – en dan zal er een kettingreactie zijn die niet kan worden gestopt.

ROB – Heel mooi, ik vindt het heel fijn dat dit veel helderheid brengt. Het is een manier om ons allemaal te laten weten dat het lijkt op de Cintimani stenen, en dat de mensen samenkomen zodat de energie echt goed is hier.
Mensen, ik heb een geld-dag vandaag. Draaien jullie Pink Floyd met “Money” en willen jullie draaien “Can’t buy me love” van the Beatles. Maar met geld kan ik geen liefde kopen.

We gaan naar iets anders over nu, nog wat interessante vragen van de mensen van overal uit de wereld die jou volgen, Cobra. Waarom zijn de Baskische, de Finse, en de Hongaarse talen niet gerelateerd aan alle andere Europese talen en aan elkaar? Wanneer en hoe zijn ze ontstaan. U heeft echt een geweldig antwoord gegeven de eerste keer.

COBRA – In de basis komt de Baskische taal uit een oude Europese beschaving die in Europa woonde voor de eerste Archon invasie. De eerste Archon invasie kwam van de uit het Kazarian gebied, ongeveer 5000 tot 6000 jaar geleden en de meeste Europese talen stammen af van die invasie. Ook de Finse en de Hongaarse talen zijn niet gerelateerd aan de talen van de Europese indringers. Dat is waarom ze verschillen van al die andere talen.

ROB – Iemand stelt een vraag over een vriend en ik denk dat deze pas beantwoord kan worden na the Event. Ze hebben een vriend die een soort degeneratieve ziekte heeft die zijn geheugen heeft aangetast. Zullen ze in staat zijn om dat terug te brengen? Is er een technologie en een manier voor? Je kunt nooit je zielsherinneringen wissen, maar het fysieke geheugen wel, ze kunnen het niet terughalen. Kan dit na the Event wel gebeuren?

COBRA – Ja.

ROB – Okee. Hier nog een vraag. Sinds jullie proberen de planeet te bevrijden, lijkt het of na de westerse versie van de New World Order er nu door de BRICS-alliantie een andere, Oosterse versie van de NWO wordt opgezet. Hij wil weten hoe we het verschil kunnen weten tussen de oude en de nieuwe ‘baas’.

COBRA – Er zal geen nieuwe baas komen. De nieuwe infrastructuur die wordt gecreëerd is niet om China te promoten of Rusland, of de Oosterse landen. Het dient als een apparaat om de Cabal te verslaan en dat is het grote verschil. En je zult alleen het verschil kunnen zien als je het ervaart, eerder niet.

ROB
– Absoluut. Kunt u iets zeggen over de Staatssecretaris John Kerry? Ik zag een foto van hem met zijn arm in een mitella. Hij schijnt zijn arm te hebben gebroken bij een auto ongeluk. Sommige mensen zeggen dat het een Franse schietpartij was. Ik begrijp niet helemaal hoe ze dat uit de publiciteit hebben kunnen houden. Was het een poging tot moord? Waren dit de good guys of de bad guys, Kunt u iets meer vertellen over wat er gebeurd is met Senator Kerry?

COBRA – Het was een moordaanslag, ja.

ROB – Waren dit de reactionaire strijdkrachten binnen de positieve militaire macht of een andere groep?

COBRA – Eigenlijk precies andersom, het gebeurde door de negatieve krachten, omdat Kerry probeerde zich los te maken van de Cabal.

ROB– Echt? Wow! Want hij is eigenlijk een zeer sterke supporter van al hun zaken. Ik heb dan nog een vraag hierover. Wat gaat hij nu dan proberen te doen? Is hij bedreigd? Voelt hij dat het tijd is voor een andere toon?

COBRA
– Hij zal zich nu heel gedeisd houden, omdat hij een waarschuwing heeft gekregen van de Cabal om niets uit te halen. Hij zal het gewoon rustig aan doen nu.

ROB
– Hij gaat dus gewoon doen wat hem opgedragen wordt. (Cobra: Ja, precies!) Hij ondernam een poging. Heeft u enige informatie? Zit hij op de hogere levels van de voedselketens van de cabal? Weet hij iets van het geheime ruimteprogramma? (SSP) en al dat soort dingen?

COBRA
– Ik zou willen zeggen dat hij deel uitmaakt van het midden-management. Hij zou enige informatie kunnen hebben, maar niet veel. Maar informatie die hij zou hebben over de SSP is uit de tweede hand.

ROB – Okee, hier nog een interessante vraag. Mensen willen weten hoe het zit met de situatie in Polen. De president-verkiezingen in ons land laten zien dat de Poolse mensen van gedachten kunnen veranderen. De ontwakende gemeenschap van Polen toont aan dat flinke ondersteuning nieuwe structuren opleveren zoals Komorowski en Duda, waarvan ik meen dat die de verkiezingen hebben gewonnen. Betekent dat een positieve verandering voor de verkiezingen? Hoe zal de situatie eruit zien voor de Polen in de toekomst?

COBRA – Er is veel invloed van de Jezuïeten in Polen. En deze verkiezingen zijn van potentieel belang voor het begin van de veranderingen. Maar de situatie in de komende paar maanden zal uitwijzen hoe sterk de werkelijke invloed van de Jezuïeten is afgenomen.

ROB
– Okay. Ik denk dat dat dus een kwestie van afwachten is voor de mensen in Polen, net als voor ons elders in de wereld. Hierover gesproken, recentelijk (maar uiteraard ben ik aan de late kant met dit interview deze maand, dus het is bijna 40 dagen geleden dat we elkaar spraken) had de Paus recentelijk een bijeenkomst, ik meen met Poetin. Wat was het doel daarvan? Kunt u iets vertellen over de situatie tussen hen?

COBRA – Okee. Er zijn dingen achter de schermen gaande geweest tijdens die bijeenkomst. Het komt erop neer dat de Jezuïeten een paar waarschuwingen hebben gekregen van de BRICS-alliantie.

ROB – Dat is goed nieuws voor ons en ik hoop dat de BRICS-alliantie de ‘good guys’ zijn zoals veel ons zich voordoen. Rusland en de ‘good guys’ in China zijn zeer nauw betrokken bij de BRICS-alliantie, klopt dat?

COBRA – Ja, absoluut correct.

ROB – Hier is nog een vraag die mij na aan het hart ligt. Mogen we vragen of de RM contact zal opnemen met de Event Support Groups, mogelijk via de prepareforchange.net- website? Gebeurt dat tijdens the Event, ervoor, of erna?

COBRA – De RM zal contact opnemen met sommige personen die deel uitmaken van de Event voor de groepen maar niet via Prepare for Change, maar het meest waarschijnlijk via e-mail of per telefoon. Voor sommige personen zal dit in de eerste fase van the Event zijn. Voor anderen een paar uur na the Event, en voor anderen een paar dagen na the Event, en ze zullen bepaalde instructies ontvangen. Wanneer ze bereid zijn tot meerdere instructies, zullen ze er nog meer gaan ontvangen.

ROB– Iemand vraagt; wat er zal gebeuren als de laatste overgebleven Chimera implantaat-stations worden verwijderd uit ons zonnestelsel? Betekent dat dat het etherische implantaten-netwerk nog steeds aanwezig is, maar er zijn geen implantaten meer daar, of valt dat allemaal tegelijk met the Event?

COBRA
– We hebben ook implantaat stations op de planeet of zelfs onder de aardoppervlakte, dus het zonnestelsel is niet de enige lokatie. In feit zijn de hoofdimplantaten-stations niet aanwezig op de fysieke planeet maar in het plasma-veld. Dus wanneer het zonnestelsel is bevrijd, is het nog niet helemaal het einde van het verhaal.

ROB
– Okee. Ik ga even terug naar de ‘Bevrijd de koloniën-meditatie een aantal berichten terug bij u. De vraag was of alle resultaten zijn behaald gedurende de reddingsoperatie van deze koloniën?

COBRA – De meeste daar wel, ja.. Niet allemaal. Ik zou zeggen dat de operatie voor 80% succesvol was.

ROB – Iemand had het over Alex Jones en ik denk dat het ook Benjamin Fulford was. Ze zeggen dat er iets groots staat te gebeuren. Dit is gewoon een kwestie van uitfilteren. Deze jongens zijn zo’n beetje net als ik, we zijn anders, maar we zijn verslaggevers en soms krijgen we het gevoel dat de dingen komen naar een bepaald punt gaan. Kun je spreken van bepaalde, positieve plannen van de lichtkrachten in de nabije toekomst? Sommige mensen hebben het over september. Ik heb een contact dat mij heeft aangegeven dat we in september een aantal wijzigingen zullen zien maar ze waren niet specifiek. Kunt u iets zeggen over iets positiefs in de nabije toekomst dat naar voren gaat komen?

COBRA – Ik zal geen details geven, want de dingen die gebeuren zijn zeer onvoorspelbaar. Hoe dichter we bij het finale moment van de doorbraak komen hoe minder voorspelbaar de dingen worden. Er is meer chaos; er is meer vluchtigheid in elke situatie, dus het is niet mogelijk om concrete voorspellingen op dit punt te doen. En de tijd rond september is een interessante tijd. Dat is wat ik kan zeggen, maar ik zal geen specifieke voorspellingen geven voor wat er zal gebeuren in september.

ROB – Ik had onlangs een interview met Alex Collier en we spraken over de tijdlijnen en veel verschillende onderwerpen daar. Hij noemde de Cern Collider. Volgens zijn informatie van de A’s gaan ze proberen om Cern in te zetten om verschillende tijdslijnen samen te voegen tot één negatieve NWO tijdslijn. Hij had niet het gevoel dat dat mogelijk zou zijn. Bent u het eens met wat Alex zei over wat Cern is? Wordt er een poging gedaan door de duistere krachten om in een bepaalde mate bepaalde negatieve tijdslijnen te laten ontstaan en te laten samenvloeien?

COBRA – Ik zou dat zo niet willen stellen. Ik zou eerder willen zeggen dat ze proberen de negatieve portalen te openen, plasma portalen. Ze willen meer strangelets creëren. Ze willen meer anomaliën creëren. Ze willen hun anomalie laten voortbestaan. Dat is waarom ze deze versneller gebruiken. Deze versneller is veel minder gevaarlijk dan die andere op Long Island. Dus er is teveel focus op Cern en niet genoeg focus op wat er op Long island gebeurt, omdat de versneller op Long Island stabiele strangelets heeft geproduceerd, vorig jaar al. En deze stranglets zijn naar het centrum van de aarde gebracht waar ze worden opgeslagen. Gelukkig kunnen de lichtkrachten hier veel aan doen, maar het zou goed zijn als de lichtwerkers en lichtkrachten meer hun focus richten en healing sturen naar de situatie op Long Island met hun meditaties. Dat zou enorm helpen.

ROB – Interessante vraag. Iemand vraagt, ‘Wat is er gebeurd met Maria Orsic en de andere Vril dames na WW II?’ Voor degenen onder jullie die de Nazi’s niet kennen, De Thule society is overgenomen door de Nazi’s. Dat was een groep spirituele vrouwen die heel sterk helderziend waren en spiritueel en in contact stonden met positieve ET’s en hun informatie is gekaapt door de Nazi’s voor technologie en de Nazi’s maakten zelf hun eigen contact met de Greys en de Reptilians. Wat is er gebeurd met deze positieve onschuldige spirituele vrouwen die op zoek waren naar geavanceerde technologie voor de aarde?

COBRA – Ze werden voor operatie Paperclip naar de VS gebracht waar het misbruik door de Cabal door ging en waar ook hun gaven werden misbruikt voor nog een flinke lange tijd na het einde van de tweede wereldoorlog.

ROB – Okee. Zijn ze ooit doorgereisd naar Zuid Afrika? Zijn ze ooit daar vandaan gekomen voor Paperclip of kwamen ze rechtstreeks uit Duitsland? Wat is precies het verhaal?


COBRA
– Ik weet niet precies welke route ze namen, maar ze gingen van Duitsland naar de VS op de ene of op de andere manier.

ROB: – En ze werden misbruikt door de Cabal, daarna. Weten we of ze nog steeds in leven zijn?

COBRA – Nee, niet meer.

ROB – Ik heb momenteel even niets bijzonders meer voor een speciale vraag in de korte tijd die er nog over is. Ik denk dat ik het hierbij laat, met deze enorme versnelling in de tijd met betrekking tot informatie en desinformatie en het verwarrende element dat zeker zal toenemen met meer en meer informatie en feiten van positieve klokkenluiders, insiders, contacten zoals u met geheel andere informatie.

U gaf duidelijk aan dat mensen niet in paniek moeten raken en anderen aan moeten vallen, maar om achterover te leunen en alles gewoon als het ware tot je te nemen. Nog een positieve boodschap of wat zou u nog met onze luisteraars willen delen? We hebben nog 2 tot 3 minuten. Als u nog iets wilt delen waarvan u voelt dat het belangrijk is om mee te geven? Een vraag die niet gesteld is, waarvan u het gevoel heeft dat men dat moet weten?

COBRA – Ik wil dat nogmaals benadrukken. Val elkaar niet aan. Focus je op het licht. Houd het licht vast. Houd je focus vast. Blijf doorzetten, want we moeten de finale doorbraak gaan maken.

ROB – Dat is een goeie. Dat is echt kort en goed. Opnieuw Cobra, mijn excuses voor de mislukte bestanden van afgelopen week. We hebben het diverse keren gecheckt. We hebben nu een goed bestand. Ik denk dat het goed gelukt is. Heel erg bedankt voort uw tijd en geduld met mij deze maand. We kijken uit naar het interview van de volgende maand. Ik wens u het beste. Cobra blogspot: http://www.2012portal.com. Blijf dat blog volgen. Prachtige informatie gaat daar viraal. Je hoeft er trouwens helemaal niet meer heen, iedereen deelt die informatie. Cobra, Nogmaals veel dank en Victory to the light, broeder!

COBRA – Iedereen bedankt voor het luisteren en Victory of the light!

Vertaling: Irma

 
2 reacties

Geplaatst door op 4 juli 2015 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags: , ,

2 Reacties op “Interview met Cobra, 20 juni 2015

 1. Margaret

  4 juli 2015 at 13:45

  Fijn dat er nu een Nederlandse vertaling is.
  Ik volg Cobra al jaren, maar in het Engels is het niet altijd even duidelijk.
  Nu wel ga zo door.
  En laat The Event snel gebeuren!
  Dank aan de Lichtwerkers.

  Like

   
 2. Joda

  4 juli 2015 at 21:19

  Idd heel fijn om nu ook in NL te lezen. Laatste alinea van Cobra heel belangrijk: Val elkaar niet aan. Focus je op het licht. Houd het licht vast. Houd je focus vast. Joda zegt: zo binnen zo buiten, leef in liefde voor en vanuit jezelf en things will happen.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: