RSS

Bericht van Cobra 5 juli 2015: Planetaire Update

05 jul

Het verwijderen van de Chimera groep gaat door. Het grootste probleem blijft de zich vermeerderende plasma vortex rond de planeet aarde, die vol zit met strangelet en toplet bommen. Deze vortex ziet eruit als een octopus, met zijn plasma tentakels die zich uitstrekken tot in de interplanetaire ruimte, en strangelet bommen zijn kankercellen in zijn lijf. Deze vortex is geen dood plasma veld, het is eigenlijk een levend wezen met een negatieve natuur.  Een van de belangrijkste doelen van MOSS is dit ‘wezen’ weg te halen, het mee te nemen naar de Galactische Centrale Zon en het te transformeren naar een pure positieve elementaire plasma essentie.

Op 30 juni was er een sterke energie-aflijning met een enorm positief potentieel: een Venus-Jupiter conjunctie. Er wordt verondersteld dat het eén van de meest positieve energie-aflijningen is, maar rond die dag hebben de duistere krachten veel energie-aanvallen gecreëerd voor de lichtwerkers en lichtstrijders om de positieve tijdslijn te onderdrukken. Hun pogingen waren niet succesvol en door een sterke tegenwerking van de Lichtkrachten is de positieve tijdslijn voor de planeet versterkt en twee dagen later zelfs gevolgd door een upgrade. Dit zal de rest van het proces stabiliseren en harmoniseren tot aan de Event.

Ik nam deze foto van de Venus-Jupiter aflijning op 1 juli. Je kunt hier een hele heldere ‘afnemende’ Venus op zien,  links onder en een gedimde planeet, Jupiter rechts boven op de foto.

Picture+046

Dragon bronnen hebben me laten weten dat de Oosterse Alliantie Griekenland zal ondersteunen in hun strijd voor vrijheid en financiele onafhankelijkheid van de Cabal. En vanzelfsprekend nu al genoeg nieuws over die support in de media.

http://sputniknews.com/asia/20150702/1024131486.html

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-02/china-state-official-hints-beijing-may-bailout-greece

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-02/russia-gets-involved-tells-europe-respect-greek-choice

Het is interessant om te zien dat de BRICS New Development Bank operationeel wordt op 7 juli, twee dagen na het Griekse referendum:  http://in.rbth.com/news/2015/07/01/china_ratifies_agreement_on_brics_new_development_bank_43985.html

Ofschoon de Jezuïeten diep binnengedrongen zijn in de infrastructuur van de BRICS Alliantie, zullen hun plannen om het bevrijdingsproces te tegen te gaan NIET succesvol zijn:

http://redefininggod.com/2015/07/globalist-agenda-watch-2015-update-51-guess-whos-running-the-new-brics-bank/

De ‘Resistance’ (Weerstand) neemt bepaalde stappen vandaag om het risico te minimaliseren dat het Griekse referendum zal worden gemanipuleerd. Het is zeer waarschijnlijk dat hun acties om te voorkomen dat de Cabal er tussen komt, succesvol zullen zijn.
Als blijkt dat de resultaten van de stemmen Nee zijn:

OXI
De situatie zal waarschijnlijk samenvallen met het versterken van de banden van Griekenland met de Oost-Alliantie, het invoeren van de drachme en het verlaten van de eurozone, en het wereldwijde proces van financiële van kernsmelting in de richting van de Reset gaat dan geleidelijk en niet zo schokkend.

Maar het kan binnenkort wel tijd worden om je geld van de bank op te nemen.

http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/11686199/Its-time-to-hold-physical-cash-says-one-of-Britains-most-senior-fund-managers.html
Maar heel weinig mensen begrijpen dat het huidige financiële systeem eigenlijk een weinig logisch en kunstmatig intelligent computerprogramma is, met algoritmen dat in ieder geval in de laatste paar jaar geen correlatie heeft met de echte wereld van de handel, de beurs of zelfs met derivaten of hoge snelheidshandel. Het is volledig onafhankelijk van de échte markt, en de algoritmen werden ontworpen door IT-specialisten van JP Morgan. Velen van hen konden het feit niet verdragen dat ze een wereldwijde financieel monster hebben gecreëerd (en ja, dat is verbonden met het plasma octopus wezen) dat de rijkdom van de hele mensheid verslindt.

http://www.zerohedge.com/news/2015-06-30/care-and-feeding-financial-black-hole

Deze Informatica Technologie specialisten en computer programmeurs van JP Morgan die de benen wilden nemen zijn systematisch van de planeet verwijderd door de Cabal.

http://wallstreetonparade.com/2015/06/jpmorgan-tech-workers-have-new-conspiracy-theories/

Als we dichter naar de Event toe gaan wordt de Cabal angstig, zeer bang:
http://nesaranews.blogspot.com/2015/05/the-elite-of-world-fear-death-more-than.html

Tegelijkertijd zijn de Lichtkrachten zich aan het voorbereiden:
http://prepareforchange.net/event-support-groups/media-action-plan-for-the-event/
(de Nederlandse vertaling van dit media actie plan)

Het niveau van coördinatie van de Event Support Groepen in de Duitstalige landen is werkelijk prachtig en is een voorbeeld voor wat je in jouw land kunt doen:

http://transinformation.net/vernetzung-fuer-das-event/

Je kunt je ook aansluiten bij de Gaia Confederatie, een wereldwijd netwerk van positieve ondersteunende krachten richting de planetaire bevrijding:
http://gaiaconfederation.blogspot.com/
Of mediteren voor de  compressie doorbraak:
http://galacticchannelings.com/english/visualization_action.html

Als je tijd hebt kun je honderd Cobra-video’s bekijken in 30 verschillende talen, allemaal hier gepubliceerd:

http://smaly7.blogspot.com/

Of lees meer over het positieve Agartha netwerk in het Engels:
http://agarthanalliance.blogspot.tw/2015/06/contact-with-agartha-chapter-four_3.html
Of Frans:
http://agarthanalliance.blogspot.tw/2015/06/contact-avec-agartha-chapitre-4-la-vie.html

De doobraak is nabij!

Translation/Vertaald door:  Irma

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 5 juli 2015 in Cobra

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: