RSS

De Alliantie vloot

05 jul

Dinsdag 31 maart 2015

Sinds de archon invasie in 1996 is er een intense oorlog gaande in dit zonnestelsel.

Direct na 1996 had de gezamenlijke draco-reptillian vloot – samen met vele facties van het illuminatie geheime ruimteprogramma – bijna volledige controle over dit zonnestelsel. Veel mensen werden gedwongen om als slaven voor hen te werken, in de mijnbouw op de asteroïden. Draco machten richtten zich er vooral op de kolonies in het buitenste deel van het zonnestelsel te bezetten, terwijl de illuminati zich meer focusten op de asteroïden gordel, Mars en de Maan.

Op de Maan bestond de traditionele divisie tussen deze kant en de andere (red: vanaf de aarde niet zichtbare) kant. Deze kant werd voornamelijk bezet door positieve rassen, met als voornaamste uitzondering de Archimedes basis, al eerder in 1977 vernietigd, die tot het Solar Warden programma behoorde. Draco’s, reptillians en illuminati hadden hun bases voornamelijk aan de andere kant. De reden hiervoor is dat zij hun activiteiten wilden verbergen voor de nieuwsgierige ogen van de oppervlakte bevolking, maar tegelijkertijd hadden zij niet de beschikking over de geavanceerde verhullingtechnologie waarover de lichtkrachten beschikken. Om dezelfde reden hadden zij hun geheime ruimtevaartuigen zwart geschilderd om hun reflectie te verlagen en zo te voorkomen dat zij gedetecteerd zouden worden door professionele en amateur astronomen op de oppervlakte. Zij moesten ook vluchtbanen aanpassen om het risico van detectie te minimaliseren.

alliantie fleet 1

LOC (Lunar Operations Command), dat het belangrijkste bolwerk was van het Solar Warden programma en dat nu behoort aan de lichtkrachten, bevindt zich aan de andere kant van de Maan. Het is interessant om te zien dat wat diepe informatie over de kolonies is gelekt op het internet, gebracht als science fiction, met wat beschrijvingen van kolonies die heel dicht bij de werkelijkheid zijn:

http://www.karridian.net/robotech_sc_offworld.html

Er is ook wat speculatie over de mogelijkheid van ondergrondse bases op de Maan in de mainstream media:

http://rt.com/news/242893-moon-lava-tubes-size/

Gelukkig is na de invasie in 1996 de hoofdbasis van de lichtkrachten op Ganymede niet ingenomen. De Ganymede basis is de locatie van het belangrijkste inter-dimensionale portaal naar Sirius voor dit zonnestelsel, en dit portaal is intact gehouden gedurende de invasie, het licht vasthoudend.

Daar komt bij dat een verzetsbeweging is georganiseerd in de draco / illuminati slavenkolonie op planeet X. Deze verzetsbeweging heeft fysiek contact gemaakt met de Pleiadians die zich bevonden buiten de ‘heliopause’ in de buitenste Kuiper gordel, en de beweging heeft met backup van de Pleiadians in december 1999 een opstand op planeet X georganiseerd; zij hebben de illuminati eruit geschopt, de planeet bevrijd, en hun basis verplaatst naar het ondergrondse Agartha netwerk op de planeet Aarde.

Vanaf dat moment is planeet X door de lichtkrachten gebruikt als een strategische basis voor de schoningsoperaties van het zonnestelsel. Zij hebben eerst het belangrijkste militaire bolwerk van de duistere krachten op Charon geschoond. Daarna zijn zij behoorlijk snel door het buitenste van het zonnestelsel gegaan, het geschoond, en daarna hebben in de periode 2000 tot 2003 intense gevechten plaatsgevonden in de belangrijkste asteroïden gordel.

In maart 2001 is een zekere belangrijke operatie van de lichtkrachten gecompleteerd en de Centrale Civilisatie had de mogelijkheid om rechtstreeks in het zonnestelsel in te grijpen. Zij hebben sferische tussenstations geplaatst met de grootte van de Maan, net buiten de ‘heliopause’ van dit zonnestelsel, om de binnenkomende intense energieën van de Galactische Centrale Zon te stabiliseren, die meer actief begon te worden op de top van zijn 26.000 jaar cyclus. Door deze energieën naar het zonnestelsel harmonieus te dirigeren zijn veel rampen voorkomen, ook op de Aarde. Toen de illuminati de aanwezigheid van deze sferen ontdekten, flipten ze en ze creëerden 9-11.

In 2003 begonnen de lichtkrachten de overhand te krijgen in het zonnestelsel en in 2012 zijn alle geheime ruimteprogramma’s opgeruimd met uitzondering van die, rechtstreeks verbonden met de chimera groep.

Nu is het enige probleem buiten de Aarde een hele kleine groep chimera individuen en hun handlangers, die hun zonnestelsel-bolwerken verdedigen (voornamelijk implantaten bewakingsstations) met hun plasma ‘strangelet’ en ‘toplet’ bommen. Omdat iedereen op Aarde implantaten heeft die de toegang tot deze informatie blokkeren, bevindt alle informatie over de chimera zich in de diepste schaduw van het collectieve bewustzijn, veel dieper dan SRA, MK Ultra, MILAB’s of SSP (red: mind control programma’s en secret space programma’s).

Na de succesvolle opening van het IS:IS portaal op 15 december vorig jaar, die de triangulatie van duisternis voor het locale cluster van de galaxy’s heeft voltooid, heeft de Centrale Civilisatie grotere sferische tussenstations op de ‘heliopause’ gepositioneerd (sommige van hen tot wel 30.000 mijl in diameter), en heeft vele kleinere, met de grootte van de Maan, op andere locaties binnen het zonnestelsel gepositioneerd.
alliantie fleet 2

Na de succesvolle verwijdering van alle fysieke strangelet en toplet bommen in januari van dit jaar, is een operatie geïnitialiseerd voor de finale bevrijding van ons zonnestelsel (codenaam MOSS; Multidimensional Operations Solar System).

Planeet Aarde is nog steeds de focus van de proxy oorlog tussen vele buitenaardse rassen. Afgevaardigden van vele rassen zijn vele levens geleden de quarantaine binnengekomen en zij bleven vechten. Aan de Licht kant; de meeste lichtwerkers zijn afkomstig van de Pleiaden en Sirius. Vele lichtkrachten komen voort uit Antares en Arcturus. De meeste vertegenwoordigers van de Dragon families komen voort uit de positieve factie van het draconian ras. Vele leden van de Resistance Movement en de positieve militairen zijn van Andromedan origine. Aan de duistere kant; de Rotschilds komen van Orion. De Rockefeller / Bush / illuminazi factie komt van de negatieve factie van het draconian ras. Islamitische Staat en Blackwater / Xe / Academi huurlingen zijn van reptillian origine. De Jezuïeten en de zwarte edelen families komen van de negatieve Andromeda factie.

Het globale plan van de lichtkrachten om ons zonnestelsel te bevrijden alsmede een ruwe schets van hun vlootposities is al decennia bekend.

http://www.luisprada.com/Protected/Galactic_Federation_Fleets.htm

alliantie fleet 3

Alle schepen van de lichtkrachten binnen ons zonnestelsel zijn verhuld met een Tachyon membraan om detectie vanaf het oppervlakte van de planeet te voorkomen. Veel van deze schepen volgen dezelfde baan als de voornaamste gordel asteroïden en Kuiper gordel objecten, en de meeste van hun Tachyon membranen projecteren de spectrale signatuur van een gewone ‘chondrite’ (voor asteroïden gordel schepen) en de speciale signatuur van bevroren methaan (voor Kuiper gordel schepen). Daarom zien de astronomen op de oppervlakte ze aan als reguliere asteroïden of Kuiper gordel objecten.

Deze schepen zijn geen schepen zoals wij denken, het zijn multidimensionale biosatellieten, een organische interactie van bewustzijn en intelligent Licht materie.

De kleinere schepen behoren tot het Ashtar Commando, het Jupiter Commando, en de Pleiadan, Sirian, Andromedan, Arcturian en Resistance vloten. De grotere sferische biosatellieten behoren tot de Centrale Civilisatie.

De Centrale Civilisatie is een oud ras, dat zich dicht bij de Galactische Centrale Zon heeft ontwikkeld en het is het eerste ras in de galaxy dat spirituele volwassenheid heeft bereikt, vele miljoenen jaren geleden. In sommige cirkels staat dit ras bekend als de ‘Wingmakers’:

http://soulconnection.net/glossary_in_depth/central_race.html

Soms gedurende de menselijke historie hebben zij zich gemanifesteerd als fysieke engelenwezens met vleugels.

Een van hun vertegenwoordigers, Iona, bracht de godinnen mysteries naar de Aarde in Atlantis:

http://2012portal.blogspot.com/2013/10/make-this-viral-aion-portal-activation.html

Miljoenen jaren geleden begon de Centrale Civilisatie interdimensionale doorgangen te bouwen door de galaxy, en creëerde het Galactische netwerk van Licht. Terwijl ze dat deden kwamen ze vele rassen door de hele galaxy tegen, en ze hielpen hen om hetzelfde niveau van spirituele volwassenheid te bereiken. Al deze soevereine, spiritueel volwassen rassen hebben een confederatie unie gecreëerd die de Galactische Confederatie is genoemd (NIET de Galactische Federatie). Zoals de naam aangeeft is het NIET een dichte mentaliteit gecentraliseerde federatie, maar een losse, constructieve confederatie unie van soevereine, volwassen rassen. Je kunt hier lezen over het verschil tussen een federatie en een confederatie:

http://www.diffen.com/difference/Confederation_vs_Federation

Er is een speciale divisie van de Galactische Confederatie die de Ashtar Command heet. Het doel van het Ashtar Command is de bevrijding van deze planeet. Een andere belangrijke divisie is de Jupiter Command genoemd. De Jupiter Command is de hoeder van het Ganymede portaal en zijn belangrijkste doel is de spirituele bevrijding van het zonnestelsel. Het is de belangrijkste spirituele kracht achter de Order of the Star en achter de Blue Dragon families.

Veel mensen zijn gehersenspoeld tegen het Ashtar Commando na 1996. Sinds die tijd zijn ook de meeste channelers gehersenspoeld, hun doorgaven verstoord, en zij ontvangen nu daarvoor in de plaats voornamelijk bedrieglijke berichten van de archon etherisch / plasma grid technologie.

De sleutel hier is om naar het Licht te zoeken. Als je contact zoekt met de lichtkrachten zul je het vinden. Als je ervoor kiest je altijd te focussen op de negativiteit, vrezend dat alles gewoon een andere oplichting is, zul je het vinden.
Dus kies wijs waarop je focust !

Aangezien we nu in de doorbreekfase zitten, is het doel van de Alliantie (een ander woord voor de gezamenlijke lichtkrachten) om door te gaan met het laatste offensief om sector 3 volledig te bevrijden. Sector 3 is de diepe intel codenaam voor het zonnestelsel.

De Alliantie buitenaardse krachten zijn de meester-kracht achter de BRICS / oosterse alliantie op de oppervlakte van deze planeet.

Na de voltooiing van MOSS (Multidimensional Operations Solar System) en de daaruit voortvloeiende sub-Maan operaties, zal de Event volgen.

Dit zal de voltooiing zijn van een oude profetie die deel uitmaakt van de spirituele leer van de Centrale Civilisatie over de tijd wanneer alle duister zal verdwijnen uit de galaxy en het Galactische netwerk van Licht zal worden gecompleteerd.

Veel informatie over de situatie in ons zonnestelsel zal via mijn blog worden vrijgegeven en via andere intel bronnen in de nabije toekomst als de bevrijdingsoperaties doorgaan. Daarom is het van vitaal belang dat je jezelf onderwijst over de basis feiten van ons zonnestelsel om een beter begrip te krijgen van de informatie die zal loskomen:

http://www.space.com/56-our-solar-system-facts-formation-and-discovery.html

De doorbraak is nabij!

 

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 5 juli 2015 in Geen categorie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: