RSS

Bericht van Cobra, 14 juli 2015

14 jul

Ondermaanse operaties

De RM (Resistance Movement) definieert ondermaanse ruimte als de ruimte onder de baan van de maan en boven de baan van de laagste kunstmatige satellieten. De Lichtkrachten zijn vandaag aan hun ondermaanse operaties begonnen, als een volgende logische stap in de richting van de voltooiïng van MOSS. De ondermaanse ruimte was altijd een gebied van sterke Chimera-activiteit, want het is de laatste lijn in de verdediging voor het planetaire oppervlak. Er kunnen kunstmatige satellieten in een baan om de aarde zijn en sommige van hen zijn verdubbeld als Chimera plasma stranglet bom implantaten-stations:

De meest belangrijke om te noemen is de MOL (Manned Orbiting Laboratory) het bemande circulerende Laboratorium:

https://en.wikipedia.org/wiki/Manned_Orbiting_Laboratory

MOL

Dit project werd officieel geannuleerd in 1969, maar in werkelijkheid ging het de diepe duisternis in en is het nu nog steeds het belangrijkste Chimera implantaat station. De tweede groep van Chimera implantaat stations zijn enkele van de geostationaire satellieten:

http://theketelsens.blogspot.com/2013/10/geostationary-satellites.html
En de derde groep zijn sommige satellieten in de buurt van de baan om de aarde (NEO), en met name de KH (KeyHole) satelliet groep.

http://www.faqs.org/espionage/Re-Se/Satellites-Spy.html
De ondermaanse ruimte wordt continu gemonitord voor elk teken van buitenaards contact door de Chimera, die is geïnfiltreerd in het leger van de VS.

http://airman.dodlive.mil/2013/11/capturing-space/

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Space_Surveillance_Network

SSN

Maar ook in het Chinese leger, via hun gevolmachtigde, Henry Kissinger:
http://fairfieldproject.wikidot.com/huodezu

Ondermaanse operaties zullen alle Chimera aanwezigheid, hun implantaat stations en alle plasma strangelet en toplet bommen verwijderen. Alle onderdelen van kunstmatige satellieten, die rechtstreeks verband houden met Chimera (zoals ionplasma kamers, sommige high definition spionage camera’s, enz.) zullen binnenkort disfunctioneel geworden.

Het is een zeer interessant toeval dat de ondermaanse werkzaamheden zijn begonnen op dezelfde dag dat NASA’sNew Horizons’ ruimtesonde het dichtst bij Pluto en zijn maan Charon kwam.

http://io9.com/new-horizons-is-making-its-closest-approach-to-pluto-ri-1717571552

Vijftien jaar geleden was Charon het belangrijkste exotische wapens magazijn voor de Chimera / Draco / Illuminatigeheime ruimtevaartprogramma’s. Dit  is allemaal een paar jaar later door de Lichtkrachten verwijderd. Nu is Charon het hoofdportaal tussen ons zonnestelsel en M 87 Galaxy in Maagd. Charon is nu een van de meest positieve en mooie plekken in het hele Solar System en speelt een zeer belangrijke rol bij de bevrijding van onze planeet als een van de belangrijkste relaisstations voor the Event.

Je kunt je verbinden met de energie van Charon via deze foto:

Charon

 

De doobraak is nabij!

Cobra

Vertaald door Irma

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 14 juli 2015 in Archons, Cobra

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: