RSS

Interview met Cobra, 15 juli 2015

22 jul

Intro Rob – Hallo mensen, dit is Rob Potter uw gastheer, van de Victory of Light radio show. Het is een eer om hier vandaag te zijn. Ik ben jullie allen die luisteren dankbaar, niet alleen naar de Cobra interviews, maar ook naar andere shows. Veel van jullie hebben mij vele mooie brieven geschreven, veel e-mails met verhalen en informatie en vriendelijke support. Ik verontschuldig mij, ik ben erg druk geweest en ik was niet in de gelegenheid om mij persoonlijk tot jullie te richten. Ik wil dat jullie weten, iedereen die mij een verhaal vertelt, een pijnlijk verhaal, mijn hart gaat naar jullie uit. Ik heb compassie. Ik hou van jullie en ik respecteer jullie allemaal. Ik wil dat jullie weten dat als je wat langer blijft hangen en doorgaat met jullie onvoorwaardelijke liefde en niet-oordelen. Kijk niet naar mij als een voorbeeld daarvan, maar als we blijven op dit pad op de beste manier en onszelf automatisch corrigeren, zal de wereld gauw een betere wereld worden. We beginnen zo met het Cobra interview. Dit is mijn langste interview. Ik moet wat informatie naar buiten krijgen.

Ik dank Rique Seraphico voor het bewerken van het geluid. Ik wil Danell Glade bedanken voor haar goede transcript. Mr Sam Richie, de Engelse professor die mij onderwijst op deelwoorden en komma’s die een fantastische klus doet om het uiteindelijke transcript te bewerken. En natuurlijk Smaly, die een mooie video opname ervan maakt.

Ik wil eerst Roy in de hoogte steken die feitelijk $ 1.000 dollar heeft gesponsord om de vrije stenen aan mensen ter beschikking te stellen in de eerste ronde van de Cintamani en die ook een niet te noemen bedrag heeft gesponsord om wat mensen te helpen die het zich niet konden veroorloven om naar de Mt. Shasta conferentie te komen. Ik wil hem hiervoor bedanken.

Er zijn veel prachtige warmhartige mensen die geweldige dingen doen. Ik wil ook ieder van jullie bedanken die mij de Cintamani stenen hebben bezorgd. Toen ik een nieuwe sectie van deze stenen had heb ik er 40 van vrij gemaakt. Ze zijn heel, heel klein. Ik kan niet geloven hoe klein deze stukjes zijn. Je kunt 4 ervan op een penny leggen. Ik heb alleen de verzendkosten gerekend voor deze stenen en we hebben ze verstuurd.

Ik ben echt blij dat zoveel mensen die zich de duurdere stenen niet konden veroorloven in staat waren om ze te krijgen. We hebben enkele hele kleine stenen. Deze helpen het kwantum veld. Je kunt er een laser op gebruiken en ze op je lichaam leggen. Mensen hebben ongelooflijke effecten. Zelfs met wat wij de kleine stenen noemen, 2-3 gram, en dan de grotere waren 3-4 gram. Hierboven worden ze erg zeldzaam. Alles is op dit moment volledig uitverkocht dus er is geen haast om ze te krijgen. We hopen dat we ze volgend jaar weer verspreiden als ze gevonden zijn. Ik heb enkele hele grote stenen, als je mij hierover wilt e-mailen kan ik ze naar je sturen. Deze zijn erg, erg duur. Ik ben een tussenpersoon hiervoor, ze zijn zelfs niet van mij. Zij zitten in een andere klasse.

Iemand heeft een post op mijn site gezet. Ik dacht eigenlijk dat het Neil Keenan was. Het was echt een Neil Keenan ding. Het was geherpost van mijn blog en er was een voorwoord waarmee Cobra en ik werden aangevallen, maar ik verdedigde. Dus ik heb mijzelf verdedigd bij Neil Keenan op mijn website en ik kreeg wat informatie van Mino op het inzicht dat ik daar heb neergezet en het was niet mijn bedoeling om het open te gooien of er iets groots van te maken. Maar als het om geld gaat schreef ik feitelijk op het interview: “Rob, de Dragon ambassadeur weet niet dat Rob wat diepzittende geldissues heeft”, en dat is zo. En ik hou helemaal niet van het geheim en het geldsysteem en ik wil dat het helemaal transparant is. Het moet helemaal op de tafel worden gelegd, zo heb ik op Neil Keenan’s interview geantwoord en ik heb wat dingen verteld. Ik ben benaderd door 4 M-1’s, zo verluidt. Ik weet niet waarom dit mij gebeurt maar misschien is het omdat ze voelen dat ik een goed persoon ben. Ik geloof dat zij allen oprecht zijn om het beste te doen wat zij kunnen. Persoonlijk, van wat ik heb meegemaakt met deze mensen denk ik dat zij heel oprecht zijn. Ik ken niet het echte verhaal. Ik weet dat Neil Keenan een heel goede vriend van mij heeft gedreigd. Winston Shrout, Solutions in Commerce, en deze man is er een van de hoogste integriteit van lichtkrachten. Hij krijgt zijn opdrachten rechtstreeks van St. Germain. Hij is de hoogste kwaliteit ethisch persoon en hij werd bedreigd door Neil Keenan toen hij iets niet voor hem wilde doen. En ik zeg dingen tegen mensen, maar ik vertel nooit …. ik weet dat Neil Keenan een Ierse man is en wellicht een opgewonden standje is. Ik vroeg hem mij te vergeven als hij goede intenties had. Ik heb wat verhalen gehoord waar ik niets mee heb, dus totdat hij zijn verontschuldigingen aan Winston heeft aangeboden voor wat hij heeft gezegd. heb ik hem op mijn verdachtenlijstje. Het was niet de bedoeling dat dit publiek werd.

Poof heeft gelijk: kinderen in de straat die rioolwater drinken is de issue. We moeten ze onderdak geven, kleden, voeden, de daklozen en gezondheid terug in het financiële systeem brengen. Ik ben er geen expert in. Ik heb veel geleerd en ik kom ervoor uit. Ik heb wat zeer interessante documenten gekregen om de mensen te helpen te begrijpen hoe de projecten verder gaan in de voorgenomen release van deze fondsen. Het hoogste niveau is gegeven door de Pleiadians informatie en het is lange tijd geleden gegeven en het is nu nog steeds relevant. Ik zal dat tot september niet naar buiten kunnen brengen en als het zich voor die tijd al ontwikkelt, sorry. In ieder geval, mijn excuses voor dat kleine publieke vertoon van verweer in mijn opinie en ik ben het met Poof eens dat niemand dit zal aanpakken. Het zal allemaal erg precies zijn en de mensen die werkelijk ergens van af weten zitten achter de schermen. Ik heb nooit geclaimd dat ik alles hiervan weet, maar ik dring er bij degenen die het wel weten op aan om het publiek te laten weten wat er gebeurt zodat we weten wat wij kunnen verwachten in de definitieve manier, dus dan kan dit stoppen.

Een ander ding, het Omnec Onec interview dat ik net heb gehouden. Zij is absoluut een schat. Zij was heel vriendelijk. Zij temde het wilde beest in mij. Ik wil altijd de spirituele informatie van haar hebben en bij sommige van de details die ik wilde vragen, zei ze, maak je niet druk over de details, dat is te gecompliceerd. Zij weet waarschijnlijk het antwoord maar wil dat niet naar buiten brengen. Zij heeft een nieuw boek uitgebracht over het echte leven van Christus. Ik zal dat waarschijnlijk op mijn website aanbieden. Ik wil jullie allemaal bedankt voor het luisteren naar mijn lange schimprede. Jullie willen luisteren naar het Cobra interview. We hebben veel goede vragen beantwoord gekregen. We hebben wat over Corey gesproken en ik heb mijn verontschuldiging aangeboden voor mijn verkeerd begrijpen. Ik heb hem een supersoldaat genoemd en je hoort dat in het interview. Hij geeft toe onder mind controle te hebben gestaan dus vergeef mij voor mijn mind controle reactie.Ik doe mijn best.

Ik ga er even tussenuit. Ik zal in Bolivia zijn. Als jullie je kaarten voor de Shasta conferentie willen beveel ik aan dat je dat heel snel doet. Mijn manager, Tracy Houghton, zal dat allemaal afhandelen. Het is een lange introductie maar ik hoop dat deze informatie voor sommigen van jullie relevant is. We hebben ook een pagina voor de Mt. Shasta Conferentie. De reden waarom ik dit doe is mijn grootste publiek hier bij Cobra en dit is waar al mijn vragen en contacten van komen. En nu, het Cobra interview voor jullie.

Victory to the light.

Rob – Ok. dames en heren, zoals beloofd, weer ons maandelijkse interview met Cobra. En een hele opwindende maand hier in juli. Ik neem aan dat een van de eerste dingen waar we naar kunnen kijken is deze hele recente financiële situatie dat in Griekenland plaatsvond. De mensen hebben ervoor gestemd. Iedereen wil het weten. Ben Fulford zei dat de Dragons dit ondersteunen. Kun je praten over, was dit gewoon corruptie? Was het een bedreiging? Wat gebeurde met de president die de stem van de mensen negeerde? Het is niets nieuws voor de cabal, maar kun je praten over de Griekse situatie?

COBRA – Ja, de Griekse regering is bedreigd en dit is de reden van deze ontwikkelingen in Griekenland de laatste dagen. Zoals jullie weten hebben de Dragons hun bod voor hulp aan Griekenland uitgebreid en dit is ook gerapporteerd op een bepaalde manier naar de massa media. En nu is het feitelijk een escalatie van conflicten tussen de Oosterse Alliantie en de cabal, zoals je op dit moment in de Griekse situatie kunt zien.

Rob – Ok, dus de president is niets kwalijk te nemen. Werden ze bedreigd met een tsunami, een scalar wave, een valse vlag of zo? Hebben de Mossad en de Khazarian joodse vleugel van de cabal nog steeds smerige bommen die in steden kunnen ontploffen? Weten we iets over deze specifieke bedreiging?

COBRA – Ok, er was ook wat meer persoonlijke bedreiging naar bepaalde mensen in het Griekse gouvernement en hun families.

Rob – Juist, dus ze hebben feitelijk individuen onder vuur genomen die nu de macht hebben. Ik bedoel, zo zien wij de situatie. Kan een van deze personen gewoon zeggen: “luister, ik ben bedreigd met mijn familie. Ik moet opstappen en iets doen.” Ik neem aan dat het gecompliceerd wordt om dit soort informatie vrij te geven. Wat denk je hierover?

COBRA – Feitelijk, deze mensen kunnen niets van dit soort informatie vrijgeven omdat dat consequenties zal hebben.

Rob – Ok. Sprekend over bedreigingen van familie. Corey GoodET, die ervan overtuigd was dat hij goed was beschermd, heeft verteld dat hij wat directe aanvallen op zijn familie heeft gehad. Ik neem aan dat de ‘grote witten’ het huis zijn binnengedrongen toen hij en zijn vrouw sliepen en hun kinderen hebben ontvoerd. Wat is de situatie? Ik neem aan dat de bescherming niet kan worden uitgebreid tot de familie, of wat denk je dat daar gebeurt?

COBRA – Ok. Als iemand in de positie zoals Corey het protocol volledig volgt, zoals ik het begrijp, zou hij beschermd moeten zijn, dus ik weet niet precies de achtergrond van deze specifieke situatie, maar ik kan zeggen van een andere situatie, als iemand werkt met de RM, als deze persoon het protocol volgt, zal hij beschermd zijn. Ik weet niet precies hoe zijn contacten zijn, zijn mensen op de achtergrond kunnen hem beschermen, maar ik zou zeggen dat als iets als dit gebeurt. moeten zij het beschermingsprotocol verbeteren en het missieprotocol om te zien waar een veiligheidslek was en deze situatie oplossen voordat de missie verder gaat, omdat, hoe dichter we bij de finale doorbraak komen, hoe groter de druk zal zijn en er is hier simpelweg geen ruimte voor fouten.

Rob – Absoluut, en ik wil een rechtstreekse verontschuldiging richten aan Corey. Hij …. ik neem aan dat hij naar mijn interview luisterde en ik denk dat hij wat zaken over wat ik zei verkeerd heeft begrepen. Ik zei, Corey geeft toe dat hij onder mind controle heeft gestaan, duidelijk. Ik heb hem een supersoldaat genoemd en ik neem aan dat dit een verkeerd woord was. Ik ben niet zo heel erg thuis in de verschillende begrippen. Hij was getraind als een heel erg jong kind als een intuïtieve ‘empath’, of een IE zoals hij het noemde. Hij is binnen gigantische spelonken gebracht onder Baja Californië waar hij zat met kristallen en andere IE’s en zichzelf ontwikkelde langs hele delicate lijnen. Hij heeft 20 jaar buiten de planeet gewerkt in het Solar Warden programma, ik geloof dat het dit was, sorry als ik het fout heb. Als dit niet een mind-controlled element van de slechteriken is, weet ik niet wat dat wel is. Nu heeft hij aangegeven dat hij is vrijgemaakt van deze situatie, maar voor sommigen van ons die deze informatie krijgen, is hij nog niet in staat geweest om veel vragen en zo te stellen. We hebben veel vragen met betrekking tot bepaalde zaken en ik denk het is zo, zoals je zei in je vorige interview, dat het erg in compartimenten zit. En velen van ons willen antwoorden. Ik wil mij bij Corey verontschuldigen omdat ik weet dat hij hiernaar luistert. Ik bedoelde niet je een supersoldaat te noemen, en toen ik de ET’s noemde en ik denk dat hij dacht dat ik erop duidde dat ik denk dat de ET’s ons gaan redden. Ik wil dit heel duidelijk maken dat de ET’s ons al vele malen hebben gered Corey. Of je dit wel of niet weet, ze hebben geprobeerd deze planeet te laten ontploffen en het zal niet gebeuren. De goede ET krachten hebben veel tijd en energie gestoken in de planeet. Cobra, ben je het ermee eens dat de Victory of the Light is verordend en dat we goddelijke interventie hebben of wat wij noemen de hogere spirituele rijken die zich bezig houden met de volledige op grote schaal vernietiging? Als het niet door hun ingrijpen op dit punt was, zouden we in grote problemen zitten. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Er zijn hier een paar dingen die ik wil zeggen. Eerst, de positieve tijdlijn is vastgesteld. Het betekent dat dit drama dat wij ondergaan op deze planeet een gelukkig einde zal hebben. Dat is zeker. Het tweede ding, het zijn niet de ET’s die ons redden. Het is hen en wij als een team die samen de planeet bevrijden. Wij doen ons deel en zij doen hun deel. Zij kunnen dit niet alleen doen en wij kunnen dit niet alleen doen. We kunnen dit alleen maar samen doen als een team, dus het is geen zaak van redden of niet redden. Het is de verkeerde vraag. Het is het verkeerde perspectief. Het goede perspectief is dat we dit samen doen. We zijn een team en we zullen winnen.

Rob – Ok. Ik ben het daar helemaal mee eens. Dat was eigenlijk het tweede deel. Ik geloof niet dat ET’s naar beneden komen en onze problemen oplossen. Ik heb dat al vele, vele malen gezegd, ook in het allereerste document dat ik schreef over de 2012 zaken dat zij gingen veranderen. Het is heel erg onze verantwoordelijkheid. Maar de ET’s hebben letterlijk, door hun geavanceerde technologie en politiekracht acties voorkomen gigantische nucleaire vernietiging bij vele gelegenheden. Dus in dat opzicht hebben zij ons van de idioten gered die de knop wilden indrukken. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Ja, ik ben het daar volledig mee eens. Vele verschillende groepen van de lichtkrachten, sommige van hen zijn van buiten de planeet en sommige van hen zijn van onder de oppervlakte van de planeet. Sommige van hen zijn van de oppervlakte van de planeet en zij hebben de planeet vele, vele keren gered van nucleaire rampen en van vele andere situaties waar de meeste mensen geen weet van hebben.

Rob – Ok., dank je heel hartelijk. Corey, dat is jouw verduidelijking. Ik ben het helemaal met je eens en Cobra en velen van ons die goed nadenken realiseren zich dat er geen magische knop is. Er is geen landing van een ruimtevaartuig of een groep ruimtevaartuigen die dingen gaat veranderen. We zijn allemaal individueel verantwoordelijk. Cobra is hier heel duidelijk over geweest. Cobra, nog eens, we hebben veel zaken die achter de schermen gebeuren en de manier waarop het aan het publiek wordt getoond. Kun je praten over de sluiting van de aandelenmarkt? Was dit een kleine oefening van de goeden, de slechten? Laten we over de sluiting praten die deze kleine fanatieke mannen hier in de stock exchange in de hiel heeft gebeten. Waar ging dit over?

COBRA – Ok, er zijn een paar situaties gaande hier. Eerst is er een escalatie van de geheime wereld die plaatsvindt achter de schermen voor het financiële systeem. Ik heb het eerder gezegd, tussen de Oosterse Alliantie en de cabal -en ik heb feitelijk in een van mijn laatste posten uitgelegd dat JP Morgen de controle had over het computerprogramma van de gehele globale financiële systemen, en dit computerprogramma is gehackt in de laatste week door verschillende krachten. Sommige van hen zijn van het licht en sommige van hen zijn niet van het licht. Er was een zekere operatie van de lichtkrachten die de beveiligingsprotocollen en de firewalls van dit computerprogramma testte, en er was ook een aanval op dit globale financiële systeem door de cabal krachten. Nogmaals, China, omdat zij China willen waarschuwen en ze willen China op de knieën brengen, simpelweg omdat China de financiële reset voorbereidt en de overgang naar het goud-gedekte financiële systeem. Dus er vinden twee dingen op hetzelfde moment plaats.

Rob – Ok, dus de goede zijn daar en doen hun ding en de slechten, zelfs boven de JP Morgan lakeien die het systeem controleren, zijn erin gestapt en zonden een boodschap aan de Chinezen. Nu China is een heel groot land. Ik heb veel mensen gehad die mij vanuit China benaderden zeggend: wat is al dit geklets over China dat het goed zou zijn? Ze hebben een van de meest onderdrukkende politieke systemen. Zij zien echt niet die positieve elementen in de hoofdstroom van het Chinese leiderschap dat hiernaar toe gaat. Kun je dit een beetje uitleggen ? Ik wil niet praten over de esoterische Dragons die zich verbergen en kennelijk de macht over zaken hebben. Ik heb het over de mainstream Chinese infrastructuur van het financiële en politieke systeem. Is er een groter deel dat hierin is betrokken of zijn zij zoals overal elders, ze moeten worden verwijderd?

COBRA – Ok. Het is als overal. Er zijn goede elementen en er zijn niet zulke goede elementen in China. En de Oosterse alliantie en de goede Dragons zitten niet overal in China. Zij leiden niet het land. Zij zitten in bepaalde posities in bepaalde gebieden van het Chinese systeem, maar niet overal, en hetzelfde geldt voor Zuid Amerika omdat de mensen in Zuid Amerika ook zulke niet zo prettige zaken van hun eigen regeringen ervaren en zij hebben dezelfde vraag. Niet alles is perfect in deze landen . Verre van dat. Wat ik zeg is dat er goede krachten in het systeem zijn besloten in deze landen en deze goede krachten hebben een plan en dit plan wordt uitgevoerd.

Rob – Ok. Het klinkt dat er wat goede krachten zijn …. en opnieuw moeten we praten over de belangrijkste landen. We hebben wat goede parten in China, Rusland end e USA en het is gewoon duizelend voor allen van ons Cobra, voor jullie de mensen die het weten die een beter plaatje hebben, maar het is verbijsterend voor ons allemaal om te overzien hoe dit alles kan plaatsvinden met het neerhalen en zo, dus we waarderen dit soort verduidelijking waar het lijkt alsof er veel rook en spiegels zijn. En ik neem aan, als ik deze analogie kan gebruiken, het lijkt als…. zal zijn dat er is een galactische federatie en de goedwillende krachten zullen ons niet redden maar zij zullen ons helpen om onszelf te helpen door een soort van windhoos te brengen die de rook en spiegels zal wegblazen en de slechteriken zal blootstellen en de goeden zullen worden geholpen in deze transitie en zorgen dat de dingen veranderen?

COBRA – Ok, deze overgang kon niet plaatsvinden zonder de technische en logistieke ondersteuning van de lichtkrachten onder de oppervlakte van deze planeet. Dat is niet mogelijk. Ik zou zeggen dat bepaalde mensen binnen de aardegebaseerde alliantie assistentie hebben. Zij ontvangen informatie. Zij krijgen begeleiding. Dus dit gebeurt niet, alleen geïsoleerd op de oppervlakte van de planeet. Dit is gecoördineerd door veel hogere en veel meer ontwikkelde krachten. En de rook en de spiegels zullen doorgaan tot de event. Er zijn weer twee factoren hierin. De eerste is de cabal die informatie verspreid. De tweede factor is dat de lichtkrachten niet veel informatie verspreiden omdat delen van deze informatie heel kritiek zijn voor de voltooiing van de operaties.

Rob – Ok. Dank je. Dat is goed nieuws. Het gaat gebeuren. Niemand weet alles en alles zit in hokjes. Veel mensen willen weten over de voormalige Griekse minister van financiën Yanis Varoufakis. Was hij gedwongen zich terug te trekken of wist hij wel zo ongeveer wat er speelt en besloot dat hij zijn familie niet bedreigd wilde hebben en zich realiseerde dat uiteindelijk niets zou gebeuren?

COBRA – Hij is gedwongen zich terug te trekken.

Rob – Ok. Dank je. Ik ga nu over op een paar andere vragen. Het financiële systeem. Mensen willen weten wat de huidige status van Swiss Indo is?

COBRA – Ik zal deze vraag niet rechtstreeks beantwoorden. Ik geef geen enkel oordeel of evaluatie over verschillende mensen die claimen sleutels te hebben voor de reset van het financiële systeem. Om te zeggen dat het hele proces is geleid door krachten ver achter wat fysiek zichtbaar is in de blogsfeer. Mensen die claimen een rol in dit proces te hebben – hebben de hoofdrol in dit proces – zijn niet de mensen die werkelijk de hoofdrol in dit proces hebben. Wat werkelijk gebeurt achter de schermen is nergens in de blogsfeer te vinden, nergens op het internet. Mensen die werkelijk sleutelfiguren zijn in de financiële reset laten nauwelijks zien dat ze actie ondernemen en publiceren dit nergens. En hun acties zullen worden gezien als dingen gebeuren en niet eerder.

Rob – Ik ben het daar echt mee eens. Logisch dat dit niet publiek kan worden gemaakt, maar, het lijkt erop dat sommige van deze groepen, ze hebben goede intenties. I heb niet het gevoel dat de Swiss Indo groep een misinformatie groep is, maar het lijken oprechte mensen met goede intenties. Ik bedoel, als je kijkt naar de term waar iedereen het over heeft, de M-1, die man, het lijkt echt dat deze man het niet zou zijn. Dat is alleen iets van verwarring van hun kant gebaseerd op hun intenties. Wat denk je dat daar gebeurt? Er zijn wat goede mensen daar.

COBRA – Ok. Ja, er zijn veel groepen met goede intenties, maar wat ik zeg is dat de mensen die werkelijk de hoofdrolspelers zijn in dit proces nergens in de blogsfeer te vinden zijn. Ze zijn simpelweg op geen enkele manier publiek.

Rob – Goed, dus dat verduidelijkt het. We hebben hele geavanceerde mensen op sleutelposities. Zij zijn afgeschermd door de lichtkrachten. Zij hebben contacten met aarde-gebaseerde verzetsbewegingen. Sommige van hen zijn ingewijden van de spirituele rijken. Zij hebben hun opdrachten en zij worden goed bewaakt en zij werken achter de schermen en veel van de goede mensen daar zullen het plan worden binnengebracht als het zich ontvouwt. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Ja, precies. Ik zou zeggen dat er veel mensen met goede intenties zijn die op deze projecten werken in de publieke sfeer en er wordt contact met ze opgenomen met het grotere plaatje als de juiste tijd is aangebroken.

Rob – Ik wil teruggaan naar Corey en naar de bedreigingen in zijn leven. Natuurlijk hadden we de bedreigingen van de mensen in Griekenland. Ik hoop dat jullie Cobra respecteren en zijn positie hier. Voor zijn anonieme natuur en wat hij heeft gekozen te doen. Ik voel een beetje dat we de waarheid naar buiten moeten drukken en naar buiten komen, maar het is duidelijk nog niet de tijd voor bepaalde mensen in deze hele technische situaties.

COBRA – Ik wil dit heel duidelijk maken. Ik heb instructies van de RM om mijn anonimiteit te houden om precies deze reden. Of mensen het begrijpen of niet, of ze het accepteren of niet. het is zoals het is. Als mensen daar problemen mee hebben is dat hun probleem. Ik publiceer mijn informatie. Ik heb mijn instructies. Ik ga hiermee door voor mijn eigen veiligheid, voor mijn eigen bescherming en voor de goede bescherming van diegenen die met mij werken en die voor de RM werken en voor de bescherming van de RM.

Rob – Ja, en ik weet dat je normaal gesproken geen namen noemt, maar Neil Keenan kwam naar buiten en probeerde dat te schenden voor de Red Dragon ambassadeur. Ik zeg niet dat het waar is. Ik weet het niet. Ik heb niet met de Red Dragon ambassadeur gesproken sinds onze eerste twee interviews. En mijn tweede interview dat eraan komt daarin ben ik wat lastiger naar hem. Het geeft eigenlijk meer geloof in mijn gedachten dat hij de Rode Draak ambassadeur zou zijn als hij is, zoals werd gezegd. Ik ga dat niet in de show vertellen. Neil Keenan, ik weet van een vriend Winston Shrout, die feitelijk fysiek werd bedreigd door hem. Ik heb wat andere dingen gehoord. Ik ben niet erg onder de indruk van hem. Eens een boef, eens een CIA-vent, altijd een CIA-vent. Ik wil toevoegen dat wat ik heb gehoord van eerste hand bronnen als hij iets goeds kan bewijzen en ik geloof niet altijd alles. Ik ben een beetje voor een duidelijke lijst. Ik wil echt niet betrokken worden in dit soort financieel gevecht. Hij heeft wat commentaren gegeven over ons en wat we doen, dus ik wil echt de boel niet opjutten. Ik moet gewoon een beveiligings/verdedigings barrière oprichten van onze intenties gebaseerd op wat we weten. We zijn niet, noch Cobra noch ik, noch prepareforchange.net noch enige van de andere groepen waarmee ik werk, in contact met negatieve groepen voor zover wij dat weten. Wij zijn allemaal individuele vrijwilligers die ons best doen. Dus ik wilde dat hier gewoon neerzetten voor iedereen.

We gaan nu over op wat andere onderwerpen en we hebben best veel vragen en we zitten al op de 23 minuten. Ik wil gaan naar de mensen die wat vragen hebben gesteld. Ik heb veel vragen over deze andere zaken gehad en ik voeg ze bij elkaar. Iemand zei, ik herinner mij van een tijdje geleden dat Cobra heeft gezegd om door te gaan met de wetten en de vrijmetselaarsbeweging is een risico nu omdat, wanneer je de cabal bevecht, wordt je onderuit gehaald. Je hebt nooit specifiek iets gezegd over het geboortecertificaat. Ik heb iemand hier. Zij verwachten een baby en zij vragen zich af of zij het geboortecertificaat zouden moeten gaan halen – de baby gestempeld en dat soort zaken. Ik heb ze geantwoord en zei, wel, als je een baby in een ziekenhuis hebt laat het nooit uit je ogen gaan. Ze zullen je baby vaccineren of je dat wilt of niet. Ze nemen je baby en verschonen het en steken de vaccinatie erin. Ik weet zelfs niet waar dat over gaat. Ik zou mijn kind nooit uit mijn ogen laten halen om het te verschonen. Ik zou het zelfs niet in het ziekenhuis willen hebben. Wat beveel je aan? Moeten ze een geboortecertificaat halen? Wat denk je is het issue nu met de gezondheidskaart en de vaccinaties?

COBRA – Ok. Nummer een. Ik ben het ermee eens dat je het kind niet uit je ogen moet laten, zelfs niet voor een moment. Als je de geboorte van het kind thuis kunt doen is dat beter. Wat betreft het geboortecertificaat, het is gewoon een stukje papier. Het is geen contract. Het is een energetisch ding wat kan worden herroepen en wat kan worden geannuleerd met een energetische meditatie of de psychische verbinding met de jezuïeten.

Rob – Dank je, maar zet ze dat niet als een stuk onderpand debet met de SS – de naam in kapitalen, de stroman genoemd overeenkomstig dat systeem? Tegen de tijd dat het kind opgroeit zal niets hiervan relevant zijn, klopt dat

COBRA – Dit is simpelweg een constructie van de cabal, een constructie van de jezuïeten. Ik heb gezegd dat al deze zaken kunnen worden geannuleerd met een simpele vernietiging van het contract voor jezelf en voor het kind.

Rob – Ok. Dank je. Ik wil mijn contract annuleren. Ik zal dat bovenaan zetten. Ik heb een aantal van deze vragen. California heeft net een wet aangenomen dat mandaat geeft om kinderen te vaccineren in high school. Iemand zei dat ze ervoor ging. Ik zou mijn kind van deze school halen. Dat zijn veel kinderen die worden gevaccineerd. Kun je hier commentaar op geven en wat je ervan vindt, wat jouw aanbevelingen zijn voor bezorgde ouders die hun kinderen nu nog niet hebben laten vaccineren?

COBRA – Er zou een gecoördineerde actie moeten plaatsvinden door de mensen om te voorkomen dat dit gebeurt. Er moet een heel sterk en heel duidelijk signaal van verzet zijn. Mensen zouden dit moeten tolereren.

Rob – Goed zo. Ga naar fluscam.com. Lees mijn werk in de community link daar. fluscam.com Glen Horowitz. Zij moesten Dr. Andrew Molden vermoorden die een advocaat was. Hij had alle bewijzenstukken dat vaccinaties autisme veroorzaken. Hij was een lid van het Canadese parlement, een dokter, een expert. Hij is vermoord. God bless him. Ik sprak met hem enige tijd geleden. Er zijn recent ook 8 andere dokters verdwenen. Sommigen zijn dood gevonden. Cobra, kun jij hierover spreken. Waren deze individuen een doel van de cabal toen zij naar voren kwamen?

COBRA – Ja, natuurlijk..

Rob – Dank je. Dus ik neem aan dat gecoördineerde acties komen met repercussies voor deze geweldige mensen en ik zegen hun zielen en ik dank hen voor hun werk.

COBRA – Dat is waarom het nodig is dat er een kritieke massa mensen is. Als er alleen een paar geïsoleerde mensen vechten, is dat niet genoeg. Mensen moeten zich verenigen en gecoördineerde actie ondernemen. Natuurlijk, dit alles zal zijn opgelost na de event, maar voor de event is het erg belangrijk dat mensen zorgen dat hun stem hierover wordt gehoord.

Rob – Ja, als we dat kunnen doen op een manier waarop ze geen doel op hun rug krijgen. De cabal is zeker een boodschap aan het uitsturen, net als de vrije energie mensen.

COBRA – Ok. De situatie is dat mensen eerst moeten coördineren en dan gecoördineerde actie moeten ondernemen.

Rob – Juist. Ik ben het daarmee eens en ik denk dat het een goed idee is. Ik kreeg een beetje een ratjetoe van vragen hier. Er is een specifiek iemand die praat over de Wingmakers. Ik neem aan dat het een video is. Twee mensen spraken erover. Zij zeiden dat als aardegebonden zielen naar het licht gaan, hij zei, … want je stuurt ze terug in de reïncarnatiecyclus en dit is een vals licht. Ik weet niet hoe iemand dat zou kunnen weten want we zijn niet doodgegaan en we zijn ervan afgesloten. Kun je iets zeggen over, dat wanneer je sterft, ga je dan naar het licht. Zou je naar het licht moeten kijken wanneer je je lichaam verlaat? Wanneer je moeder komt om je te begroeten, is dat een valse creatie?

COBRA – Ok. Als je sterft, en als je in contact staat met je eigen intuïtie en hogere leiding, dan zul je weten hoe het onderscheid te maken tussen het echte licht en elke valse holografische projectie gemaakt door de archons. En als je die leiding volgt, moet je het echte licht verwelkomen. En je moet alle valse holografische projecties vermijden zodat als je afstemt met je intuïtie en je leiding terwijl je nog steeds in incarnatie bent, het geen probleem voor je zal zijn om het onderscheid tussen de twee te maken.

Rob – Ok. Er is een specifieke vraag hier en ik stel me voor dat het zo is over de hele planeet. Ze zeggen dat de problemen van Quebec waarvan wordt gezegd een haven te zijn voor enkele van de Atlantische nakomelingen, artefacten en technologie. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Atlantische architectuur is gevonden op vele plaatsen rondom de wereld. Ik heb geen informatie over deze specifieke kwestie, maar deze dingen zijn gevonden en zijn bewaard op vele plaatsen en soms verborgen door de cabal.

Rob – Absoluut. Dit zal naar buiten komen, natuurlijk, na de event. Ik neem aan dat we een ander ding hebben met Corey’s laatste ding. Ik breng het naar voren hier bij het Cobra interview en ik weet niet waarom Corey het niet deed, of Gonzales het niet deed. Zij willen dit geheim houden. In het laatste interview waar Corey niet naar toe ging vanwege de veiligheid van zijn familie. Gonzales ging in zijn plaats en had een korte ontmoeting met een koninklijke lijn van gevleugelde Draco. Ik vertel jullie mensen, hier en nu, de voorzitter waarover zij verrast waren met het witte gekrulde haar. Zijn naam is Henry Kissinger. Ik spreek het nu uit. Dat is wie het was, dus is Kissinger menselijk of is hij een reptillian in een menselijk lichaam?

COBRA – Hij is een Draconian geïncarneerd in een menselijk lichaam.

Rob – Hij is behoorlijk oud nu. We zijn nu ongeveer op een 7e generatie kloon. Krijgt hij gewoon constant regeneratie. Hoe lang kunnen ze hem in leven houden. Wat is het verhaal hier. Moet hij op enig moment niet publiek doodgaan?

COBRA – Hij had nog een paar jaar te leven zelfs als de event hem niet verrast en, natuurlijk, hij zal worden meegenomen naar de Galactische centrale zon dus zijn carrière op deze planeet is bijna over.

Rob – Er zijn veel van dit soort gasten. Zeg George Bush overlijdt. Krijgen de goede mensen zijn ziel of krijgt hij de kans om in het lichaam van een klein meisje te glippen of zo? Hoe werkt dat?

COBRA – Ok. Op dit moment, als zoiets als dat zou gebeuren met iemand als George Bush, is zijn kloon al klaar. Hij zou gewoon worden overgezet naar zijn kloon, van dezelfde leeftijd, en zou weer op de scene verschijnen een paar uur later.

Rob – Wow, dank je wel. Het zegt: “we leerden dat de archons het incarnatieproces controleerden voor de laatste 26.000 jaar, zoals Cobra zegt. Dan blijft de vraag, wat met betrekking tot al diegenen die ‘wanderers’ en ‘starseeds’ worden genoemd? Waar waren zij voor dit leven?

COBRA – De starseeds, de sterrenmensen, zijn door incarnatiecycli gegaan zoals ieder ander en hun incarnaties zijn voor een groot deel vastgesteld door de archons.

Rob – Veel mensen hebben gevraagd: als het reïncarnatieproces is gesloten, zij vroegen zich af, hoe kan de populatie blijven groeien?

COBRA – er is …. ik zal het zo zeggen. Er was een enorm aantal zielen. Er waren ongeveer 70 miljard zielen die in de astrale en etherische lagen wachtten op de incarnatie en slechts een klein percentage van deze zielen zijn in dezelfde tijd geïncarneerd.

Rob – Dus we hebben een groot aantal van miljarden zielen dat gevangen zit in de, ik neem aan dat je het kunt noemen, de ring, niet de incarnatie matrix voor de aarde, die dit observeren van de niet-materiële lagen?

COBRA – Ja, we hebben een vrij groot aantal wat niet zo groot is als het eerst was. Ik zal hierover nog niet in details treden. Ik zal hierover meer informatie geven als de tijd er geschikt voor is, maar ja, er is een zeker aantal zielen die wachten, of zullen we zeggen, observeren, wat er gebeurt vanaf de etherische en astrale lagen.

Rob – Ik ben niet zeker …. of je dit kunt beantwoorden. Mijn gevoel en intuïtie is dat sommige zielen die in deze positie zitten zijn vrijgelaten en gerepatrieerd naar hun goede posities. Kun je dit bevestigen of ontkennen?

COBRA – Ok, het is nu nog niet de tijd om deze vragen te beantwoorden.

Rob – Ok, ik zal zeggen mensen, dat ik geloof dat het waar is. Vele zielen zijn al hiervandaan gehaald en zitten niet meer vast. Dat is gewoon mijn opinie. Cobra kan zijn informatie later delen. Hier is ook een interessante vraag. Er zijn wat mensen die zeggen dat er 3 verschillende landen waren die een terroristische aanslag ondergingen: Frankrijk, Tunesië en Koeweit, op dezelfde dag, de 26e juni. Waren ze aan elkaar gerelateerd? Waarom deze landen en wie zit erachter?

COBRA – Zoals gebruikelijk zit de cabal achter het grootste deel van de zogenaamde terroristische aanslagen. Zij gebruiken specifieke dagen voor occulte redenen en zij kozen deze dag voor occulte redenen. Misschien weet je dat ik wat informatie heb vrijgegeven over een grote archon aanval die aan het eind van juni plaatsvond, en dit was het begin van deze archon aanval die is neergeslagen naar de fysieke laag zoals deze terroristische aanvallen, als een aspect hiervan.

Rob – Tunesië is niet echt groot op onze radar wanneer we aan dit soort zaken denken. Deze persoon wil weten over de tweede aanval en waarom het in Tunesië was.

COBRA – Feitelijk, Tunesië is niet zo klein omdat dit land, Tunesië, een trigger was voor de Arabische lenterevolutie. Dat begon feitelijk in Tunesië.

Rob – Ok. Goed van de Tunesiërs. Zij kregen hun kleine aanval terug van de cabal omdat zij het lef hadden te denken over lente en vrijheid. God zegent je Tunesië en de mensen in de Arabische landen die constant worden aangevallen door de cabal. Velen van ons in het westen en het oosten zenden onze liefde en onze hartsgebeden naar jullie. Ze willen weten: is er iets wat ze kunnen doen om zulke aanvallen te voorkomen?

COBRA – Het belangrijkste voor het netwerk van de lichtwerkers en de lichtkrachten om te doen is massa meditaties. Hiermee creëren zij positieve lichtvelden die veel van dit soort aanvallen kunnen voorkomen en al hebben voorkomen,

Rob – Ok. We gaan over naar Brazilië. Dit kan zijn vaccinatie, dit kan zijn valse vlag en afgekondigd in de media, een beetje al de claims van de vreselijke ziektes dat mensen dwingt zich te laten vaccineren. Kennelijk is daar een ziekte Zeeka genoemd. Ze claimen dat er een virus epidemie is. 1-4 Weken nadat mensen dit virus krijgen beginnen hun gezicht en armen te jeuken, hun longen jeuken en het kan hun organen lam leggen en de dood veroorzaken. Is dit een echt ding dat een paar mensen betreft en dat ze oppompen? Kun je praten over de Zeeka ziekte en de arme mensen van Brazilië?

COBRA – Ok. Zoals zoveel van de ziektes die plaatsvinden in de laatste tientallen jaren, is het ontwikkeld door de cabal. Het is door de media opgeklopt om meer angst te creëren en, natuurlijk, zoals met alles wat door de cabal in elkaar is gezet, is er altijd een genezing, ook voor deze ziekte.

Rob – Dus op enig moment kunnen we verlichting vinden voor al deze vals gecreëerde door vaccins geïnspireerde virussen die zij creëren?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Rob – We hebben hier nu vragen over Roemenië. Dit is niet erg politiek. In 2003, naar verluidt de Amerikanen – ik neem aan dat ik zou moeten zeggen de cabal en hun controle – zij stonden het de Roemeense regering niet toe informatie vrij te geven over een grote ontdekking in, vergeef mij mijn uitspraak, in de Bucegi bergen. Het had veel informatie. Het kan veel dingen veranderen. Het was naar verluidt een ET bases met holografische boodschappen over onze planeet, onze historie. Hele grote zaken, een beetje zoals David Wilcock zei dat was gevonden en kennelijk was er wat monatomisch goudpoeder. Kun je hierop reageren. Is dat echt gevonden?

COBRA – Ja, ja, dat een echte ontdekking die in 2003 is gedaan door de Roemenen, ik zou zeggen, geheime dienst. En, natuurlijk, de jezuïeten zijn onmiddellijk geïnformeerd over de ontdekking en de zwarte edelen families hebben, natuurlijk, het nieuws vrijwel onmiddellijk daarna naar de cabal factie doorgegeven, en zij hebben de Roemeense regering onder grote druk gezet zowel financieel en anders, en, natuurlijk, de Roemeense geheime dienst moest alle vondsten aan de cabal factie in de US geven. Sinds die tijd heeft de cabal controle over de ontdekking dat feitelijk een ondergronds complex is dat tunnels heeft die leiden naar Quebec, naar Egypte, en naar wat andere locaties. Het is deel van een heel complex ondergronds systeem. Een deel van de ontdekking is aan het publiek bekend gemaakt door zekere kanalen, door zekere boeken, die al zijn vertaald ook naar het Engels.

Rob – Dank je Cobra. Het lijkt op hetzelfde oude, hetzelfde oude verhaal. Wij mensen hier beneden moeten net zo georganiseerd worden als de cabal. Dat was het plan van de nieuwe society conferentie toen Cobra en ik voor het eerst spraken. Hij openbaarde het idee dat de RM hem had verteld. Zij (cabal) georganiseerd, zij antwoorden, zij houden het deksel erop, zij verkrachten, plunderen en moorden. Wij moeten onze wapenuitrusting van waarheid en de deugden van eerlijkheid, integriteit en andere krachtige zaken tezamen gebruiken. Ben je het ermee eens Cobra? We moeten ons echt organiseren zonder hen te bedreigen en toch stand te houden.

COBRA – Ja, het meest belangrijke ding, het meest belangrijke wapen dat wij hebben is de waarheid, om informatie te verspreiden overal waar je kan. Om mensen te informeren, te onderrichten en te coördineren want samen zijn we sterker. Ik heb vele malen gezien dat de archons in staat zijn om mensen uit elkaar te drijven om zaken die niet zo belangrijk waren. Wat belangrijker is, is dat we ons allemaal bewust zijn van de meeste, de kernovertuigingen die mensen hebben, de kernoriëntatie die we allemaal hebben. Wij willen allemaal vrijheid voor deze planeet en dit is de basis oriëntatie die elke lichtkracht en elke lichtwerker moet hebben en ons niet zoveel focussen op deze kleine verschillen die op de langere termijn niet zo belangrijk zijn.

Rob – Heel goed, dank je. Ik heb een ander soort vraag hier. Iemand heeft gerapporteerd dat de graancirkels, natuurlijk, zij hebben verschillende elektromagnetische velden en er zijn veel dingen over de graancirkels. Ik heb hier nooit eerder over gehoord. Ik neem aan deze persoon zei, en ik ben wat nieuwsgierig, daarom vraag ik het. Sommige mensen…. ik heb gehoord dat mensen energie krijgen in graancirkels. Sommige mensen kunnen een beetje ziek worden. Kun je hierop reageren?

COBRA – Soms kunnen deze sterke energieën van de graancirkels een ontgiftend effect hebben. De giften kunnen verdwijnen uit de emoties, het lichaam en de geest.

Rob – Ik ben het daarmee eens. Hier is een vraag: je kunt zeggen dat je het niet weet omdat dat wellicht zo is, en zelfs als je dat deed, ik zou niet noodzakelijkerwijs…. ik denk dat sommige dingen een mysterie zijn. Hier is de vraag. Hoe creëert God zielen?

COBRA – Ok. De ziel is gecreëerd door een dynamische interactie tussen de Bron en de omgeving, de kosmische anomalie, want de enige manier dat de Bron de anomalie kan absorberen en transformeren is door het zichzelf ervaren en natuurlijk, onze projecties van de Ene, projecties van de ziel van de Bron in deze kosmische anomalie. Dus het is een interactie van twee hele sterke en tegengestelde krachten.

Rob – Ja, op de lagere lagen verdelen dingen. Ben je het ermee eens dat in de hoge pure positieve lagen dit fenomeen niet bestaat.

COBRA – Het bestaat niet op deze plek. In 5D en erboven bestaat dit niet als duister of iets negatiefs, of lijden. Het bestaat alleen als een gebrek aan begrip of een gebrek aan macht om deze anomalie onmiddellijk te transformeren. Dat is waarom de geascendeerde meesters en al deze verlichte wezens niet al de antwoorden hebben en niet al de macht hebben om de aardse situatie onmiddellijk te veranderen. Dat is waarom het zo lang nodig heeft.

Rob – Ik heb net een geweldig interview gehad met Omnec Onec, dat binnen een paar weken na dit interview gepubliceerd zal worden. Zij maakt de zaken zo simpel. Ze gaat niet in op de details. Ik zou willen weten wat jouw antwoord op deze vraag is. God is liefde. Waarom is er zoveel lijden?

COBRA – Ik heb deze vraag net beantwoord. Lijden bestaat, niet door intentie, maar door de willekeurigheid van de kosmische anomalie. Het was nooit zo bedoeld, het bestaat zonder doel. Het bestaat als een anomalie dat moet worden getransformeerd. Het dient geen enkel hoger doel. Het onderricht ons niet. Het maakt ons niet sterker. Het maakt ons niet wijzer. Het is hier als iets anders dan als een aberratie factie dat nooit was bedoeld te zijn. Het hoogste doel van de Bron is om dit te transformeren zodat het nooit meer kan gebeuren.

ROB – Dat vind ik werkelijk een heel mooi antwoord en ik heb het gevoel dat je deze vraag al eerder beantwoord had, maar ik wilde er graag wat specifieker op ingaan. Hier is nog een vraag in diezelfde lijn. Het is een vraag over de geschiedenis van de aarde en belangrijker nog, over de geschiedenis van het universum. Ik heb het idee dat wanneer we te maken hebben met tijdlijnen en het oneindige nu, dat het mij duizelt. Ik heb wat tijd doorgebracht met Fred Bell, een eerste klas natuurkundige. Hij gooide als het ware zijn handen in de lucht wanneer je het had over ‘non-tijd’. Hij begreep dat op een bepaalde manier. Het is niet te verklaren omdat we altijd vastzitten aan het nu als het over dat soort dingen gaat. De vraag is: Wanneer veroorzaakte de primaire anomalie alle lijden op aarde, wanneer was dat? Was het het begin van de val van de aartsengelen miljoenen jaren geleden na het experiment met een bepaalde gebeurtenis, of was het 26000 jaar geleden op aarde?

COBRA – Okee. De primaire anomalie was altijd al aanwezig, maar het was niet iets dat direct begrepen werd als een groot gevaar. De primaire anomalie werd gevaarlijk toen bepaalde wezens besloten om er direct mee te gaan experimenteren. Dat waren de eerste engelen die besloten hadden om een duik te nemen in die primaire anomalie en dat was het begin van de duistere krachten. Wat echt gevaarlijk is, is de combinatie van de vrije wil en de primaire anomalie en dat is wat men noemt ‘het kwaad’.

ROB – Okee, dank je. Ik ga geen namen noemen omdat we geen namen noemen hier; iemand heeft precies verteld wanneer een tsunami van energie de aarde gaat raken en hij houdt vol dat dat in de derde week van september gaat gebeuren dit jaar, wat zeer interessant is. Altijd wanneer iemand zoiets zegt denk ik er het mijne van. De andere kant is dat sommige mensen gek zouden kunnen worden of gaan hallucineren en dan vinden er overduidelijk grote veranderingen plaats. Ik zelf had het gevoel Cobra, en ik wil graag horen wat je daarover hebt te zeggen, dat mensen niet persé doordraaien, alhoewel ze wel geschokt kunnen zijn met de nieuwe energie. Het zou een paddestoelen-trip kunnen zijn waarin de energie verschuift en de realiteit kan zo dramatisch veranderen dat de mensen tijd nodig hebben om daaraan te wennen. Zullen sommige mensen gek worden of gaan hallucineren?

COBRA – Okee. Wat er zal gebeuren is dat de energieën zeer sterk zullen zijn, met name rond de tijd van The Event. Veel van de onderdrukte emoties zullen naar buiten komen. Dat betekent niet persé dat de mensen plotseling gek zullen worden. Het zal simpelweg betekenen dat alles wat onderdrukt is naar boven komt om losgelaten te worden en dan zullen de mensen sterke reacties ervaren.

ROB – Okee, als dat het geval is kan dus The Event om de hoek staan. Er gebeurt erg veel deze dagen. De vraag is hier: staan de galactische wetten het gebruik en de fabricage van robots toe?

COBRA – Okee. Onlangs is er veel gesproken over, en angst voor, A.I (Artificial Intelligence), inclusief robots. Er waren bepaalde perioden en bepaalde sectoren binnen de Melkweg waar dit een probleem was, maar dat is niet meer zo. Robots nemen geen grotere plaats in in welke verlichte galactische beschavingen dan ook en ze zijn al helemaal geen bedreiging behalve in zeer beperkte situaties, die in verbinding staan met de planeet ‘Aarde’. A.I. is iets waar de Lichtkrachten mee om kunnen gaan. Het is geen probleem en het wordt ook geen probleem.

ROB – Dat is interessant en dat brengt mij bij hetgeen Corey GoodET heeft beschreven in zijn laatste post over de reptilians, dat normaal gesproken wanneer ze worden vermoord, dat er dan een bepaald iets is waardoor ze verdwijnen en tot stof worden, maar op de een of andere manier waren ze in staat om het lijk te zien en vonden ze de meest geavanceerde nano-technologie implantaten. Ik denk dat dat niet echt een robot is. Ik denk dat ze dat A.I. noemen – een soort hybridisatie van het implantaat-proces, waar we volgens jouw informatie allemaal onderwerp van zijn. De reptielen zouden echt begrepen kunnen worden als ze absoluut tot het hoogste niveau van geïmplanteerde wezens zouden behoren. Kun je daar iets over zeggen, nanotechniek en de kunstmatige intelligentie die werd aangetroffen in die wezens, of die rapportage waar is?

COBRA – Nanotechniek zou een probleem geweest kunnen zijn, één of anderhalve decennia geleden op deze planeet wanneer bepaalde facties van de Cabal flink aan het experimenteren waren hiermee, maar de RM (Resistance Movement) heeft alle nanotechniek verwijderd. Ze zijn simpelweg niet aanwezig in de omloopbaan omdat de Lichtkrachten over technologie beschikken die dit verwijderen, dus dit is geen bedreiging in welke groep dan ook waar ik dat van weet. Zelfs de RM kan hier voor zorgen. Het zijn meer ontwikkelde wezens en voor hen is dat geen enkel probleem.

ROB – Precies. voor nanotechnologie in de mens. Hoe zit het met de reptilians? Ze zijn soort van “rah rahin dat soort dingen. In zekere zin zouden we een beetje medelijden met hen moeten hebben als dat het geval is. Resoneert dat verslag met je of rijmt het niet met hetgeen jij ervan weet?

COBRA – Okee, ik zal niet nader ingaan op dat verslag, maar ik zou willen zeggen dat de Chimeragroep nanotechniek miljoenen jaren geleden heeft ontwikkeld en de Draco-reptilian alliantie is daarmee compleet geïnfecteerd. Dat was één van de manieren van controle die de Chimera groep had over de Draco-reptilian-alliantie tot niet zo lang geleden. Dus dat was een groot probleem voor de Draco-reptilians tot voor kort. En dat zal in sommige situaties nog steeds zo zijn. Maar als we het hebben over de globale buitenaardse situatie, is dat geen probleem.

ROB – Okee dank je. Scott Lemreil, die ook heeft gesproken op mijn Mt. Shasta Conferentie deze zomer, had daar wat informatie over en gaf enige uitleg en over implantaten en dat soort dingen en hoe de Draco’s en Reptilians zelf langs dit pad zijn geleid voor lange tijd en dat ze ook onder zo’n soort controle staan. Ze zullen worden bevrijd. Ik heb hier een vraag van Theresa, onze Galactische Veritas Zweden-dame die ik heb ontmoet tijdens de Laguna-conferenties. Ze wil weten hoe ver de relatie tussen de Pleiadiërs en de Sirische galactische familiegroepen terug gaat. .

COBRA – Deze connectie is miljoenen en miljoenen jaren oud. Dat is zeer oud. Het gaat zeer diep en is zeer liefdevol.

ROB – Hier is een vreemde vraag. Ik denk dat ik nog een volgende vraag moet stellen daarna. Omnec Onec’s informatie was over sommigen van de Pleiadiërs uit het Atlantische tijdperk, niet allemaal, maar de Pleiaden is een groot systeem en we hebben het over 30,000 jaar geleden, dat er door hen een hoop dingen zijn veranderd. Ze stelt dat er veel zaken zo gegroeid zijn. Ze zegt dat ze eigenlijk over technologie beschikten en ik vermoed dat dat waarschijnlijk overeenkomt met jouw beschrijving van het plasma scalarveld netwerk dat is geïmplementeerd op de aarde, waardoor we niet langer verbinding konden maken met ons hogere zelf. Ze zei dat je daarvoor in staat was tot die verbinding, voordat Atlantis en Lemurië ineenstortten, dat er een mogelijkheid was voor iedereen om je te verbinden met je familieleden die over waren gegaan, dat er een direct contact mogelijk was met de ziel en dat er een technologie voor in de plaats kwam die de menselijke geest afsplitste van de eenheids-verbinding met het absolute Gods-bewustzijn en dat wij het resultaat zijn van een technologie en ze gaf als het ware aan dat dat een deel van de Pleiadische groep was. Kun je iets zeggen over die informatie?

COBRA – Ik kan het daar niet mee eens zijn. De Pleiadiërs hebben nooit zoiets gedaan.

ROB – Ja. Er zijn verschillende bronnen en totdat we de gegevens hebben en een aantal holografen zien en iedereen uit de kast kan komen en zichzelf bekendmaken. Er lijken veel concurrerende adviezen te zijn. Ik heb respect voor Alex Collier en ik heb zeker respect voor Omnec OneC. Het lijkt erop te wijzen dat het Pleiadisch beleid is. Zij zouden daar met je eens zijn. Hier is een vreemde vraag.

Is Saddam Hussein echt dood? (Cobra: ‘Ja’). Een andere vraag van iemand was: ‘Omdat alle religies onecht blijken te zijn . . . ‘ Ik denk dat ze niet onecht zijn,ze zijn gebaseerd op een profeet die echt bestaan heeft, of iemand die andere mensen heeft geïnspireerd op een positieve manier. De slechteriken hebben de religie gemanipuleerd en hier is een vraag en ik denk dat het heel helder is voor mij, maar ik dacht dat het interessant zou kunnen zijn. Zijn er Joodse Rabbi’s die, naar men zegt, laat ik het zo zeggen, wonderen verrichten, zoals het wonderlijke herstel van een koppel dat kinderloos was en toch gezegend is met kinderen? Niet iedere rabbi is van de Cabal of de Khazarian uiteraard, en niet elke katholieke priester of pastoor is betrokken bij de Jezuïeten en het vermoorden en misbruiken van babies. We kennen allemaal mijn mening betreffende religies in het algemeen. Er zijn sommige speciale gezegende en heilige individuen in alle religies die de spirituele wetten praktiseren, ben je dat met me eens?

COBRA – Ja, ik ben het daar helemaal mee eens. In elke religie zijn heel veel goede mensen die een oorspronkelijke connectie hebben met de bron, met de Spirit en zij doen een hoop goede dingen.

ROB – Okee. Dus is het mogelijk dat een spiritueel gebed, zonder toeval, misschien een rabbijn, door middel van een soort aanroeping een echtpaar aan de geboorte van een kind kan helpen?

COBRA – Ja uiteraard is dat mogelijk en ja, dat kan voorkomen.

ROB – Hier is nog iets. We hebben een aantal vragen met betrekking tot de Joden deze maand. Omdat de orthodoxe Joden wachten op hun Messias die binnenkort naar Israël komt, zeggen andere mensen dat dat de Anti-Christ kan zijn. Vanzelfsprekend werd er origineel gesproken over de algemene Geest der Waarheid dat de planeet nu overspoelt. Wat zou je zeggen tegen deze persoon? Wat denk je hiervan?

COBRA – Okee. Er zijn vele oude profetiën die op diverse manieren zijn geïnterpreteerd en ze spreken allemaal over de terugkeer van bepaalde ‘mensen’. Sommigen van hen verwachten een positieve geest die ‘Christus’ genoemd kan worden, en sommigen verwachten een negatieve ‘geest’ die terugkomt en de Anti-Christ genoemd kan worden. Dat is slechts een reflectie van een planetair onderbewuste van de mensheid, wat tot een uiteindelijk conflict zal leiden tussen het licht en de duisternis en dat momenteel gaande is. De uiteindelijke victory of the light (overwinning van het licht) wat uiteengezet is in verschillende profetiën..

ROB –. Ik zou de mensen naar het boek willen verwijzen: UFO Contact From Planet Iarga. Het geeft aan dat dit soort publieke dingen een keuze is van de zielen om hiervoor te kiezen, denk ik. Ik zou het nu noemen, de keuze voor het dienen van zichzelf of dienstbaarheid aan anderen te bepalen, waar ze hun energie in willen steken.

Ik wil graag naar de volgende vraag overstappen. Ik weet niet meer of ik het hier met u over gehad heb. Het was een zeer interessant interview van John Wells die een vrouw had en ik denk dat ze er wat meer erbij betrokken was dan ze liet horen. Ze hield vol dat ze gewoon een onderzoeker was, maar ze deed veel studie aan de hand van openbare Jade Helm informatie en ze kwam erachter dat ze een softwareprogramma hebben. Ik zal een beetje achtergrondinformatie geven en ik zou het fijn vinden als je daar commentaar op geeft. Wat ze zei, het was alsof ze het ontstaan van een terminator beschreef, een nieuwe film die ik heel goed vond. Ik ga je niet het einde vertellen, maar het is een zeer positief einde. Het is zoiets als Oeps, omschakeling van een tijdlijn. Ik vond de film echt prachtig. Ik dacht dat het een slap aftreksel van de oude was. Ze hielden het echt levendig, maar het lijkt op deze gebeurtenissen waar dit soort materiaal vandaan komt.

Iedereen denkt dat Jade Helm een militaire oefening is. Ze heeft beschreven dat er een software programma is dat Jade II wordt genoemd. Deze software is gelieerd aan een reeks van super computers en alle informatie wordt verzameld uit FB, uit alle computerprogramma’s, alles wat wordt gedaan op de computer, alles wat wordt gedaan op je persoonlijke profielen, ingevoerd in software voor gezichtsherkenning, alle RFID-chips, alle credit cards, telefoons, alles in de moderne wereld wordt ingetoetst, en er is een enorme database met een programma dat alle waarschijnlijke uitkomsten leest in bepaalde situaties op basis van waar je heen gaat, wat je gekocht hebt, alles wat je hebt gedaan, met inbegrip van je B-posten.

De mensen worden paranoïde als ze denken dat dat klopt. Dat het wordt gebruikt en dat het wordt ingezet als een hulpmiddel. Dat is zoals zij het beschrijft, Cobra. Ze zei, zodra één van die programma’s gestart worden en zij beginnen daarmee, zal dit programma een soort kernpunt van informatie zijn.

Dus oorspronkelijk stuurt u een heleboel soldaten naar verschillende gebieden voor een Jade Helm operatie of zoiets speciale eenheden of speciale programma’s. De politie is ingeseind om bepaalde dingen te doen zoals de weg blokkeren voor controles en vaccinaties op te leggen. Wat ze ook zouden kunnen doen, en dat in de steden alle camera’s ook toegankelijk zijn voor hen. Deze camera’s een aantal van hen beschikken over infrarood. Zij kunnen je hartslag en bloeddruk meten, hoe opgewonden je bent, en de aard van je bewegingen bepalen.

Ze kunnen daarop inbreken. . . Zeg dat er tien mensen in een camera-shot te zien zijn. En deze inlichtingen-software geven feedback die gebaseerd is op de RFID chips in die camera, en dat het naar een programma wordt verzonden in een grote computer en de grote computer zegt, gebaseerd op mijn projectie, dat er sprake was van een pre-crime. Jij gaat een misdaad bekennen die gebaseerd is op alles wat we van je weten. Het stuurt acties aan. Er zou een automatische directe controle door het computer programma plaatsvinden. Geen mens zou dat koppelen. Het computerprogramma zou een beslissing nemen: ‘deze mensen zijn vijandig, een is een kritieke situatie en het zou dit automatisch sturen via dat computer netwerk naar de politie, laten we zeggen in Beverly Hills, en het zou zeggen: Er is een groep van individuen verzameld daar in reactie op een aantal zaken. Dat komt nogal hard en zwaar over.

COBRA – Okee. Ten eerste, dit computerprogramma is geactiveerd in 1940 door de Chimera groep die het klaar hebben gespeeld om controle te krijgen over de hele bevolking door de mensheid te chippen via het WHO vaccinatie-programma, meteen na het einde van de tweede wereldoorlog. Ten tweede, dit programma is verder ontwikkeld op de manier zoals je hebt beschreven in 1996 met de laatste invasie van de Archons. Dus wat je nu beschrijft is de technologie die op zijn minst anderhalf tot twee decennia oud is. Het laatste deel van Jade Helm, ja, sommige krachten gebruiken dit als een training, een echte live-training voor dit gecomputeriseerde programma, maar ik moet zeggen dat er een zeer positief element in deze Jade Helm operatie zit waar ik het niet over zal hebben. Dus de duistere krachten die dit misbruiken, krijgen met een grote verrassing te maken.

ROB – Ik voel precies hetzelfde. Ik wil je daarvoor danken. Ik was juist bezig om dit soort mensen te krijgen. Je kunt naar John B. Wells gaan en dat opzoeken Het is een zeer gedetailleerde verklaring van logaritmen en hoe je naar iedereen kunt kijken. En ik denk natuurlijk, Cobra, dat sinds 1940 de technologie en de vernieuwing waarover je sprak in 1996, en de grote vermeerdering van camera’s overal die alles registreren, en dit betreft ook speciale beveiligings Doppler die je in je huis observeren. Ik denk natuurlijk dat geheime inlichtingendiensten b. . . Je denkt dat je de controle hierover hebt, maar ze kunnen dit natuurlijk op je huis zetten wanneer ze maar willen. Het punt is, deze camera’s en spullen met infrarood en dat alles is allemaal ontworpen. Wat ik storend vond was dat deze informatie zomaar gestuurd kan worden naar, laten we zeggen, een drone-basis waar een drone dezelfde software heeft en ingezet kan worden met de hogere technologie, Apache helikopters en die door één mind-controlled piloot onder controle van zijn programmering een drone of laser kan neergooien in één of andere stad of zelfs een hele groep drones met laser, en dat hij deze actie kan uitvoeren zonder dat er uberhaupt menselijke interactie aan te pas komt. Dat klinkt werkelijk als een reëel netwerk in de lucht. Zoals de Terminator, een nieuwe film, dus ik hoor graag van jou het antwoord dat dat niet zal worden toegestaan.

COBRA – Ja. ik zei het al eerder, er zijn hogere krachten die dit gadeslaan en ik wil daar nog één ding meer over zeggen. De positieve Pleiadiërs kijken toe en zijn direct betrokken bij het voorkomen van dit soort zaken.

ROB –Heel goed, en ik voel hetzelfde. Ik speel een beetje de advocaat van de duivel. Ik denk niet dat dit soort dingen zullen rondgaan en ik postte dat en maakte dat heel duidelijk. Dit zal niet worden toegestaan. Wees bewust van die technologie. Corey zei dat de dingen nog erger gaan worden. Ik heb van andere bronnen vernomen dat de zaken een beetje erger worden voordat ze beter gaan zijn. Ben je het daarmee eens of denk je dat de dingen sterk onder controle zijn van de lichtkrachten en zal het steeds minder worden.

COBRA – Ja, voor sommige mensen kan het steeds erger worden en ik zal één klein advies geven nog over Jade Helm. Laat je niet uitdagen want er zal provocatie zijn. Probeer het om niet betrokken te raken in die situatie.

ROB – Dat is precies wat de persoon die dit interview gaf zei, Cobra, ze zei precies hetzelfde: reageer niet. Als de mensen de straat op gaan en hun wapens meebrengen, geeft het juist meer hel, vuur en vernietiging. We krijgen verschillende signalen hier, Cobra. Als ze jou aanvallen, word je dan geacht gewoon te sterven omdat je niet terug reageert? Veel mensen zullen onder dat soort dingen kunnen lijden.

COBRA – In alle gevallen moet je jezelf verweren, maar trap niet in de val dat je betrokken raakt bij iets waarbij je niet noodzakelijk betrokken hoeft te zijn. Niet op de manier zoals zij willen dat je erbij betrokken raakt.

ROB – Inderdaad, en ook nog interessant wat ze zei is, dat ze dat programma niet echt uitbraakt. Ze zei dat het allemaal draait op elektriciteitAls dit gebeurt is haar advies als de centrales worden stilgelegd door een daad van God of de natuur of door de Pleiaden, dat het hele Jade Helm uit de lucht zal zijn. Ik denk dat de ET’s een EMP kunnen zetten op elke drone en al dat soort dingen. We hebben toezicht van de hogere krachten. Is dat juist, Cobra?

COBRA – Ja natuurlijk. Maak je echt niet druk om Jade Helm. Er zijn veel belangrijker situaties gaande.

ROB – Okee. Ik ben blij met dit antwoord. Hier is een vraag. Veel mensen willen dit weten, dit is een inwoner van Macedonië. Ze willen weten wie er achter de vernietiging zit van de energie-vortexen en de piramiden, en de verkoop van kunstvoorwerpen in een poging om de hele geschiedenis van de Macedonische bevolking te verdraaien die is verdeeld door de kolonisten van het oude Rome?

COBRA – Het gemiddelde antwoord is altijd weer hetzelfde. De Archons, de Chimera, de Cabal. Ze willen de echte geschiedenis wissen. Veel kunstvoorwerpen en niet alleen in Macedonië, zijn om die reden weggevaagd.

ROB – Zeer veel dank voor je informatie van vandaag. Cobra, is er nog ander nieuws dat je de mensen mee wilt geven? De dingen worden serieus en zwaar in de hoofden van vele mensen. Ik ken een flink aantal lichtwerkers die me vertellen dat ze door een soort depressie gaan en zich zorgen maken. Ik persoonlijk heb het gevoel gehad dat Aartsengel Michael tot mij spreekt. Ik zet mijn pantser op, ik ben een beetje kriegel deze dagen door alles wat er gaande is vandaag de dag. Ik heb echt het gevoel dat de lichtwerkers flink moeten gaan aanpakken. Dat zal spoedig nodig zijn, nietwaar?

COBRA –Dat is al aan de gang, maar ze moeten zeer voorzichtig zijn, omdat we nu, terwijl we dichter bij het finale moment komen, in een delicate situatie zitten. Er mogen geen fouten gemaakt worden. Er zijn geen generale repetities. Elke fout die nu gemaakt wordt, kan nu meer drastische consequenties hebben dan een jaar geleden.

ROB – Okee. Cobra, nog een laatste woord van wijsheid voor de mensen? Is er nog een boodschap voor vandaag?

COBRA – Ja, verlies de hoop niet. Focus je op het licht. Verenig je en laat je niet uitdagen of kwaad maken.

ROB – Heel veel dank Cobra. Ik vind dit een heel mooi interview.. Ik denk dat dit één van onze beste was. Ik vond het echt heel fijn. Veel dank en . Victory to the light, mijn broeder!

COBRA – Iedereen dank voor het luisteren en Victory of the Light.

 

Vertaald door Irma en Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 22 juli 2015 in Cobra

 

Tags: , ,

2 Reacties op “Interview met Cobra, 15 juli 2015

 1. Claudette

  22 juli 2015 at 18:19

  Fantastische info.
  Dank voor jullie vertaling

  Geliked door 1 persoon

   
 2. Annelies Jelgerhuis

  22 juli 2015 at 22:54

  Hoopvol!

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: