RSS

Prepare For Change websites

08 aug

Na veel van de door Cobra op zijn website geplaatste artikelen te hebben vertaald, leek het ons een goed moment om aandacht te schenken aan bewegingen en/of websites die zich richten op de door Cobra aangekondigde EVENT.

De eerste, en in onze ogen belangrijkste, website is PFC, voluit Prepare For Change (bereid je voor op de verandering). De PFC-beweging is opgericht in mei 2013 op de ‘New Society Conference in Laguna CA’, “ter ondersteuning van een soepele en vreedzame overgang tijdens de komende planetaire verschuiving ‘The Event’.”

Hieronder vind je de visie van Prepare For Change. Daarna de PFC voorbereiding voor de Event en een deel uit de PFC-nieuwsbrief.

PFC-visie

Prachtige en holistische veranderingen doen zich overal op Aarde voor!

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen als een nieuwe gemeenschap wordt geboren in het Licht van de Waarheid. Een massale golf van positieve gevoelens veroorzaakt een diepe verandering wereldwijd. Optimisme en plezier creëren vrede in iedereen als zij worden gevuld met een instinctief weten van waarheid en het potentieel van de mensheid voor liefdevolle verandering.

Over de uitbreidende liefde en waarheid is gesproken door grote profeten, in sagen en mysteriën van alle culturen in duizenden jaren ; het is THE EVENT wanneer de mensheid boven het duister en de angst wordt getild dat ons zo heeft omringd. Nu is de tijd uit de profetieën aangebroken, DE OVERWINNING VAN HET LICHT !

Prepare For Change is hier om alle mensen te verbinden, vooral degenen die het Licht van de Waarheid hebben ervaren, samen in liefdevolle, vreedzame ondersteuning van een welvarende nieuwe gemeenschap. Degenen die het Licht van de Waarheid hebben ervaren weten meer over dit korte intermezzo dan zij van welke leraar die nu leeft zouden kunnen leren. Jij, die al weet, wordt tot actie geroepen.

Het assisteren van de ontwaakten als zij de aanwezigheid van andere verlichte wezens zoeken is onze eerste klus, zodat wij dan het bewustzijn kunnen delen dat onze unieke gave is. Roep ieder die het Licht van de Waarheid kent ! Vraag ze om zich bij je aan te sluiten in meditatie en gebed, om de energie van vrede in onze gemeenschap te vergroten. Verhef de geesten van iedereen door jouw speciale gaven te delen in ware liefde en openheid. Elk dorp, stad en metropool heeft jouw liefdevolle leiderschap nodig om de verandering te omhelzen zoals nooit eerder in de menselijke geschiedenis is voorgekomen.

Sluit je bij ons aan om de waarheid van onze geschiedenis en origine te kennen en deel de liefdevolle intentie van onze Melkweg.

WIJ ZIJN EEN !

PFC-voorbereiding voor de Event

PFC heeft documenten voorbereid die wij kunnen gebruiken als de Event zich voordoet, en om onszelf erop voor te bereiden. De belangrijkste daarvan is natuurlijk de ‘Community Leaders Briefing’, waarvan de vertaling op ons blog staat (hier).

Om het voor ons allemaal wat overzichtelijker te maken heeft PFC een website gemaakt waarop in veel verschillende talen de belangrijkste documenten staan die wij voor, tijdens en na de Event nodig hebben ; de naar het Nederlands vertaalde bestanden vind je hier.

We raden je aan om deze bestanden te downloaden zodat je niet van het internet afhankelijk bent op het moment dat je ze nodig hebt. Want we weten geen van allen of het internet functioneert ten tijde van de Event. Zelfs als het internet in de lucht blijft is te verwachten dat het verkeer met de PFC-websites zo intensief zal zijn dat een goede werking niet kan worden gegarandeerd. Daarom is het advies om ervoor te zorgen dat je deze bestanden op je lokale computer en/of telefoon hebt staan, zodat je er in alle omstandigheden gebruik van kunt maken.

En…. lees ze nu al, wacht niet tot de Event. Ze bevatten heel veel adviezen over hoe we het beste kunnen omgaan met de situatie waarvoor we worden gesteld. Er zal heel veel verwarring, verbijstering en boosheid zijn, vooral onder die mensen die tot dusver onbewust waren, en ieder van ons die zich heeft voorbereid kan helpen om onrust en chaos te voorkomen.

Ter verduidelijking is hieronder de vertaling opgenomen van een deel van een PFC-nieuwsbrief.

PFC-nieuwsbrief : Het enige vier-letter woord dat ertoe doet ​

Dit is een lijst van observaties en inzichten :

  • De MSM (Mainstream Media) is de primaire kracht achter de hypnotisering van de massa. Zolang de mensen alleen het nieuws zien waarvan de elite wil dat we het zien in een bepaald land of regio, zullen zij er altijd van overtuigd zijn dat alles wat komt van de alternatieve media afkomstig is van hackers en dwazen
  • De mensen lijken zich volledig onbewust te zijn van het ‘Ponzi Scheme’ wat het huidige financiële systeem is – zelfs die individuen die zichzelf als intelligent en goed geïnformeerd beschouwen met betrekking tot economische zaken. Het idee dat het hele systeem kan instorten door een gebrek aan geloof en vertrouwen …. de hersenen van de mensen gaan hiervan op slot. Zij kunnen zich niet voorstellen dat het dagelijkse leven heel anders kan zijn simpelweg door het instorten van het huidige systeem en het begin van een nieuw systeem
  • Terwijl de eerste twee punten zich alleen focussen op het ‘slechte nieuws’, blijkt dat de meeste mensen feitelijk zelfs MEER sceptisch staan tegenover ‘goed nieuws’ dat van alternatieve media bronnen komt. Niemand kan het idee bevatten dat een ineenstorting van het huidige systeem een goede zaak is. Je kunt zeggen “economische ineenstorting”, en de meeste mensen zullen onmiddellijk terugvallen op een op angst gebaseerde mentaliteit, zwaar geprogrammeerd door Hollywoods na-apocalyptische rampenfilms. Voor hen – zodra je zegt ‘ineenstorting’ zal elke positieve verandering die uiteindelijk eruit voort zal komen volledig over de hoofden van de mensen gaan.
  • Groepsdruk is een belangrijke versterking voor het geloof en de acties van mensen. Aan het concept van ‘groepsdruk’ wordt gewoonlijk nauwelijks aandacht besteed als een persoon eenmaal de schooljaren achter zich heeft, maar het lijkt zelfs meer kracht te hebben bij volwassenen dan bij kinderen. Iedereen is bang om tegen de gevestigde orde in e gaan, omdat het erin zal eindigen dat je belachelijk wordt gemaakt voor elke onjuiste bewering of detail. Dit is waar, zelfs als het overgrote deel van je overtuigingen helemaal goed blijkt te zijn. Mensen houden ervan om vergissingen en logische fouten te benadrukken – en zij zullen dat vrolijk in de commentaren van blogs en websites doen. Het is een gemeenschappelijk kenmerk van mensen om er plezier in te hebben anderen te vernederen – zolang zij dit op een ‘veilige’ manier kunnen doen die hen niet bloot zal stellen aan enige mogelijkheid van vergelding.

Gezien het bovenstaande lijkt het erop dat het scenario dat zo vaak wordt beschreven als de Event de enige plausibele manier is om het leeuwendeel van de mensen uit hun collectieve verdoving te schudden. De controlematrix die we op het moment ervaren is grotendeels mogelijk gemaakt door de vrijwillige deelname van de massa’s om de status quo te handhaven door het onbetekenend maken van diegenen die het systeem uitdagen. Alleen een serie gebeurtenissen van voldoende schok en verbijstering zal het mogelijk maken de mensen te laten stoppen met het in stand houden van het systeem en ze kritisch te laten nadenken over de realiteit waarin we leven.

Ongelukkigerwijs maakt het ‘schok en verbijstering’ deel het noodzakelijk dat heel veel walgelijke en afschuwelijke praktijken openbaar worden gemaakt, welke in het geheim hebben plaatsgevonden :

  • Ritueel misbruik (fysiek en seksueel), vermoorden van kinderen gevolgd door ‘eten’, mensen slavenhandel (zowel op de planeet en buiten de planeet)
  • Opzettelijke vergiftiging van de mensen, species en het milieu met het doel van depopulatie
  • Gebruik van door de staat gesponsord terrorisme en oorlogvoering, niet alleen om er economisch en politiek bij te winnen, maar ook als een vorm van menselijke opoffering en de controle van de massa’s door angst
  • Het leren van de volledige omvang van de onderdrukking van technologieën en kennis dat de levens van vrienden en familie had kunnen redden die nu zijn overleden

De vier hierboven genoemde punten zullen tot gevolg hebben dat heel veel mensen – en ik bedoel miljarden – ongelooflijk woedend zullen worden. Zelfs als ons energetisch milieu verandert naar een van minder conflicten en geweld, zal de enorme uitstorting van emoties gedurende de overgangsperiode overweldigend zijn. Er zal gehuild worden, (hopelijk vreedzame) demonstraties, publiek getoonde processen, en meer dan een paar mensen zullen zich voelen alsof iemand die hen zeer nabij staat is overleden.

Overigens, je zult jezelf afvragen waar de titel van dit stuk naar wijst.

HET ENIGE VIER-LETTER WOORD DAT ERTOE DOET IS ‘LOVE’

Al het andere valt weg – “F-bommen”, laster en obsceniteiten doen er niet toe in ons bewustzijn in 10.000 jaren. Voor de delen van ons die het verdragen zal de liefdevolle energie die we naar anderen uitstralen in de vorm van compassievolle intentie en actie eeuwig duren.

Kijk naar de afbeelding hieronder : kies je ervoor om te denken ‘boven de lijn’ of ‘onder de lijn’?

boven of onder de lijn de lijn denken

 
1 reactie

Geplaatst door op 8 augustus 2015 in The Event

 

Tags: , , , ,

Een Reactie op “Prepare For Change websites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: