RSS

Oproep aan de lezers van dit blog

11 aug

Begin juni zijn Irma en ik (Veronica) met dit blog begonnen. Wij wilden bereiken dat de beschikbare informatie over alles rondom de Event toegankelijker is voor degenen die het lastig vinden om het in het Engels te lezen. Maar dat is niet het enige dat Irma doet; zij heeft andere blogs waar zij informatie plaatst om ons te informeren over wat er allemaal speelt. En geloof mij, nu ik met dit blog ben begonnen besef ik pas goed dat Irma bijna dag en nacht met dit alles bezig moet zijn, want er gaat ongelooflijk veel tijd zitten in het lezen van info, vervolgens het vertalen, het ondertitelen van video’s, en het schrijven van artikelen over alles wat er speelt.

Zij doet dit om de mensheid te helpen en (aangezien wij helaas nog niet in een geldloze maatschappij leven) heeft hier helemaal geen inkomen uit. En zoals dat gaat met zoveel mensen die zich belangeloos inzetten voor hun medemens, zij zit nu in de hoek waar de klappen vallen.
Ik plaats hier een link naar haar blog waar zij daar zelf heel mooi over vertelt.

Kort samengevat komt het erop neer dat zij afgelopen week afscheid heeft moeten nemen van haar meest geliefde naasten, maar daarnaast ook nog eens het risico loopt haar huis uit te moeten. Geld, c.q. geldgebrek; het gif van deze maatschappij !
Maar er is geen ‘donate’ knop op haar blog, dus voor degenen die haar willen helpen is het lastig. Daar is nu verandering in gekomen; een goede vriendin van haar is een stichting begonnen; je leest er alles over onder deze link, en je vind daar ook het rekeningnummer.

Dus dit is mijn oproep aan de lezers van dit blog; alsjeblieft, geef iets om Irma uit de problemen te helpen. En denk niet dat je met die paar euro die je kunt missen niet kunt helpen, want vele beetjes maken een grote.

Bekijk het ook eens vanuit de hoek dat we het vroeger, voordat het internet er was, heel gewoon vonden om een krant of een tijdschrift te kopen en dus voor de diensten van de journalist betaalden. En nu, met het internet, is vrijwel alles gratis beschikbaar. Helaas geldt dat niet voor huisvesting en levensonderhoud, want daar moeten we flink voor betalen. En dat is heel lastig als je geen inkomen hebt.

Dus lieve mensen, geef alsjeblieft, en als het geen euro’s kunnen zijn stuur dan in ieder geval je liefde naar haar. Want dat is de ultieme kracht die we allemaal in ons hebben !

 
1 reactie

Geplaatst door op 11 augustus 2015 in Geen categorie

 

Tags: ,

Een Reactie op “Oproep aan de lezers van dit blog

 1. Annelies Jelgerhuis

  11 augustus 2015 at 18:09

  Ik heb het Irma al gezegd (ik weet niet hoe het nu is afgelopen met haar ex en haar vader)
  maar ze mag gratis in mijn huisje in Tunesie. Het leven is daar super goedkoop en ik heb internet en wifi in huis. Liefs,Annelies

  Geliked door 2 people

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: