RSS

Bericht van Cobra 14 augustus 2015: Galactische Godin

14 aug

Terwijl de energieën van het Galactische Centrum intensiveren is het belangrijk dat de mensen zich bewust zijn van de Galactische Godin. In het verleden waren de mensen zich bewust van de mannelijke energieën van het Galactische Centrum, die zich manifesteerde als Galactische supergolven, die in staat waren om planetaire polen te laten veranderen, drastische klimaatveranderingen te triggeren, en species te laten uitsterven.

Nu is het tijd om je bewust te worden van de Galactische Godin, het vrouwelijke aspect van de Galactische supergolf, die zichzelf manifesteert als Liefde, nog nooit eerder gezien op deze planeet.

Deze energie zal de doorbraak op het moment van het Event vergemakkelijken en effectief het grootste deel van de negativiteit op het hoogtepunt van de transitie verwijderen.

Meer dat mensen zich bewust zijn van deze energie en in staat zijn om deze door te geven door hun energievelden en hun lichamen, meer zal het in staat zijn om ons globale collectieve pad te verzachten.

Dit is een voorbeeld van hoe het zich kan manifesteren:

https://www.youtube.com/watch?v=8oqPR5-GLuA#t=238

Het zou goed zijn als zoveel mogelijk Sisterhood of the Rose groepen wereldwijd zouden worden gevormd om deze Galactische energie door te geven. Als je een groep zou willen beginnen in jouw gebied, kun je hier kijken:

http://prepareforchange.net/sisterhood-of-the-rose/sisterhood-of-the-rose-member-assistance-form/

Of contact sisterhood@prepareforchange.net

De volgende groepen zijn niet direct verbonden met de Sisterhood of the Rose maar zijn heel goed uitgelijnd met de essentie van de Godin en zijn een goed voorbeeld van hoe de Sisterhood of the Rose groepen kunnen opereren:

http://awakeningwomen.com/womens-temple/

http://awakeningwomen.com/womens-temple/list-of-groups-2/

De cabal is zich heel goed bewust van de kracht van de Godinnenenergie bij het manifesteren van de Event en alhoewel wij ons niet meer in de Middeleeuwen bevinden, zijn zij het nog steeds aan het onderdrukken:

http://www.dailydot.com/lifestyle/instagram-goddess-tag-banned/?fb=ss&prtnr=xojane

Goddess bij bericht 2015-08-14

 

Hoogst waarschijnlijk hebben jullie opgemerkt dat er geen significante intel is vrijgegeven in de laatste paar weken. Zeer betrouwbare intelbronnen hebben niets significants ontvangen of zijn gevraagd om niets significants vrij te geven totdat bepaalde operaties van de Lichtkrachten zijn afgehandeld. Dit heeft ruimte gegeven voor bergen van disinfo en de blog gemeenschap zit vol met speculaties die voornamelijk niet zijn gebaseerd op de realiteit, en ook vol met mensen die elkaar beschuldigen “AI (vert: Artificial Intelligence = kunstmatige intelligentie) gehersenspoeld” te zijn. Wees je er alsjeblieft van bewust dat op deze planeet duidelijk iedereen tot een bepaalde hoogte is gehersenspoeld en toch zijn de meeste mensen goed in hun essentie en zij proberen hun best te doen om de situatie te verbeteren. Dit is waar onze focus zou moeten liggen.

Verwacht wordt dat de situatie met een week of twee zal verbeteren als een bepaalde fase is afgehandeld; er zal nieuwe intel worden vrijgegeven en gebeurtenissen van achter de schermen zullen eindelijk in de blog gemeenschap openbaar worden gemaakt.

De Doorbraak is nabij !

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 14 augustus 2015 in The Event

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: