RSS

Bericht van Cobra 20 augustus 2015: Geheim van onsterfelijkheid

21 aug

Het geheim van fysieke onsterfelijkheid is een van de diepste occulte geheimen van de lichtkrachten dat nooit is onthuld aan iemand die niet een zekere vibrationele frequentie heeft bereikt, een zekere innerlijke zuiverheid en een zekere graad van toewijding aan het Licht.

Ik zal nu aan de oppervlaktebevolking zoveel onthullen als wijs is om te onthullen.

Fysieke onsterfelijkheid wordt bereikt door een zeker conversie proces, wat plaats vindt door de juiste combinatie van drie factoren:

1, Omkering van de entropie processen in ‘mitochondria’:

http://www.breatharian.com/ascension.html

2. Omkering van de entropie processen in de energielichamen. Dit kan worden bereikt door heilige vereniging tussen vrouwelijke en mannelijke polariteit met innerlijke en uiterlijke alchemie

3. Regelmatige inname van het levenselixer om het proces te ondersteunen. Van de twee beschikbare versies is de minerale versie het meest effectief en meer krachtig dan de kruidenversie.

SunMoon bij bericht 2015-08-20

De archons en de rest van de cabal hebben dit proces nooit in zijn geheel begrepen, maar zoeken desalniettemin naar onsterfelijkheid. Zij hebben alleen een fragmentarisch begrip van het proces, wat zij hebben gestolen van Memphis-Misraim masonische lodges. Zij falen te begrijpen dat, om fysieke onsterfelijkheid te bereiken, je de entropie van je persoonlijkheid moet verminderen tot het punt dat de goedheid in je het kwaad in je enorm overweldigt.

Fysieke onsterfelijkheid is de ultieme manifestatie van de godinnenaanwezigheid in het fysieke lichaam en dit kan nooit worden bereikt door de oorlogsmentaliteit die de cabal heeft.

De twaalf oudsten van de Brotherhood of the Star, gevestigd in een zekere niet bekend gegeven ondergrondse locatie in de Himalaya, handhaven al gedurende de afgelopen 26.000 jaar hetzelfde fysieke lichaam.

Brotherhood of the Star heeft duizenden jaren geleden geheimen van onsterfelijkheid doorgegeven aan de Blue Dragons via Xi WangMu, de godin van onsterfelijkheid:

http://www.suppressedhistories.net/goddess/xiwangmu.html

http://www.pantheon.org/articles/x/xi_wang-mu.html

Gebaseerd op haar leringen waren geavanceerde leden van de Blue Dragons in staat om honderden jaren in hetzelfde lichaam te leven.

Brotherhood of the Star heeft onsterfelijkheidlessen doorgegeven aan het Westen via haar lid en alchemist Nicolas Flamel.

Veel leden van de Brotherhood of the Star in het Westen hadden veel invloed in de Priorij van Sion en binnen ‘Rosicrusiaanse’ kringen. Een van hen, Rene d’Anjou, is de enkele sleutelfiguur die de koers van de menselijke geschiedenis ten goede heeft veranderd, meer dan wie dan ook in de afgelopen duizend jaar. Hij is degene die het Licht van de Renaissance heeft ontstoken:

http://www.ancient-origins.net/history-famous-people/rene-anjou-littlefinger-pre-renaissance-game-thrones-003036

http://quintessentialpublications.com/twyman/?page_id=44

Zijn embleem, het Kruis van Lorraine, is het occulte symbool van triangulatie van Licht en duister, het principe van overweldigend Licht dat het duister absorbeert en het oplost door het proces van alchemische transmutatie.

De regio van Lorraine is een heel belangrijke godinnen vortex die tezamen met de Untersberg en Venetie vortexen het Licht vasthoudt voor Europa. De chimera heeft geprobeerd om deze godinnen vortex te onderdrukken door een complex ondergronds systeem aan te leggen van tijd-ruimte verstorende kamers, nu al geschoond door de Lichtkrachten, welke was verbonden met Long Island:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/fakesecondcoming/fakesecondcoming11.htm

De Lichtkrachten, vooral de Brotherhood of the Star en sommige geavanceerde Blue Dragons, hebben de godinnen vortex van Lorraine ondersteund door inspirerende Art Nouveau glasmakerijen in Nancy, een stad in het centrum van Lorraine. Vele stukken glaskunst van deze periode hebben Lichtcodes ingebed die de godinnenaanwezigheid activeren. Daum, een belangrijke maker van hoge kwaliteit glaskunst van de Art Nouveau periode, heeft zijn stukken ondertekend met het Kruis van Lorraine:

Lorraine+Cross bij bericht 2015-08-20

Een boodschap van het Kruis van Lorraine is dat in elke archon of zwarte adel familie wezens van Licht zijn geïncarneerd die in het geheim of openlijk voor het Licht werken en tegen de plannen van de cabal.

Een voorbeeld is Francesco Colonna, lid van de fameuze archon Colonna familie, die door de Brotherhood of the Star is begeleid om mensen te ontwaken met gecodeerde boodschappen via dit intrigerende book: Hypnerotomachia Poliphili:

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnerotomachia_Poliphili

Dit boek, samen met een ander boek, het Emblem Book van Achile Bocchi, onthult enkele aspecten van het geheim van onsterfelijkheid.

Sommige van de witte adel families, vooral Este en Medici families, zijn in het verleden benaderd door de Brotherhood of the Star en zijn nu nog steeds hoeders van zekere mysteries van de godin, die van generatie op generatie worden doorgegeven binnen de familie. Hiermee wil ik leden van deze twee families, of andere witte adel families die hoeders zijn van de godinnen afstamming, vragen om contact met mij op te nemen cobraresistance@gmail.com .

De godin wil vrede en vrede zal het zijn.

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 augustus 2015 in Geschiedenis

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: