RSS

Bericht van Cobra 13 september 2015: Solar System Situation Update

14 sep

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De chimera houdt nog steeds een klein aantal sleutelfiguren in gijzeling: Pleiadiërs, Siriërs, Andromedanen, en vertegenwoordigers van andere Licht-sterrenrassen, diep binnenin hun bolwerken op implantatenstations door het hele zonnestelsel. Dit gijzelingsmechanisme is een heel effectieve methode om de hiervoor genoemde sterrenrassen tegen te houden in hun voortgang om deze planeet te bevrijden.

Veel van deze gijzelaars zijn tijdens de operaties van de Lichtkrachten in de laatste paar weken bevrijd, en verwacht wordt dat de laatste binnenkort zullen worden bevrijd.

Het proces van openbaarheid is aan het versnellen. Sommige intel die eerst alleen door de alternatieve media werd gepubliceerd verschijnt nu ook in de mainstream:

http://humansarefree.com/2015/08/the-russian-media-is-talking-about-what.html?m=0

Wetenschappers beginnen nu eindelijk te begrijpen wat het belang is van de torsievelden die feitelijk de vertalingen zijn van primaire anomalie in ruimtetijd-continuüm. Dit maakt het hen mogelijk te beginnen met het voorstellen van meer accurate kosmologische modellen die drastisch ons begrip van het universum zullen verbeteren:

http://in5d.com/study-every-black-hole-contains-another-universe/

1e afb bij bericht 2015-09-13

Klokkenluider Corey Goode heeft een hele goede beschrijving vrijgegeven van de LOC (Lunar Operations Command = Maan Operaties Commando) zoals het was voor 2012:

http://sitsshow.blogspot.si/2015/08/summary-and-analysis-of-cosmic.html#more

en van het leven binnen de geheime ruimteprogramma’s zoals het was voor 2012:

http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-life-on-the-research-vessel.html

Hier wil ik graag melden dat er recent heel veel activiteit van de Lichtkrachten op de Maan is geweest, vooral op de kant die naar de Aarde is gericht. Er zijn veel maanstations gebouwd die zullen assisteren bij de uiteindelijke bevrijdingsoperaties van de Aarde. De Resistance heeft een kleine maar strategisch belangrijke basis gebouwd in het gebied bij de Mersenius krater. Ik heb een paar weken geleden deze foto gemaakt van de Mersenius krater en je kunt de energie voelen:

2e afb bij bericht 2015-09-13

De Lichtkrachten hebben doorgegeven dat we de volgende fase van het openbaarmakingsproces binnengaan en dat het heel belangrijk is voor insiders die intel hebben om naar voren te komen en dit via de alternatieve media openbaar te maken. Ook al kunnen enkele van deze insiders bang zijn voor de consequenties van hun naar buiten komen, moeten zij begrijpen dat het vrijgeven van intel hen heel veel additionele bescherming zal geven door de Lichtkrachten, omdat het vertellen van de waarheid de Lichtstroom door hun energiesysteem zal doen toenemen.

Het vrijgeven van betrouwbare intel is een van de cruciale stappen in het proces van de bevrijding van de planeet.

De archons proberen nog steeds om de Samarra godin vortex in het Syrië/Irak gebied te onderdrukken, door gebruik te maken van Islamistische Staat huurlingen om Palmyra te vernietigen, een prachtige Romeinse stad in Syrië:

http://www.euronews.com/2015/09/01/satellite-images-show-isil-destruction-in-palmyra/

Veel van deze huurlingen worden nu geïnfiltreerd in Europa, verborgen in stromen vluchtelingen, en het zijn feitelijk reptillianen in gekloonde menselijke lichamen, die naar de Aarde kwamen tijdens de archon invasie in 1996. Het plan van de archons is om te herhalen wat er gebeurde met het Romeinse rijk in de 4e eeuw, met stromen indringers die de Romeinse civilisatie vernietigden. Hun plan zal dit keer NIET SLAGEN.

Verwacht wordt dat de energieën in de tweede helft van september heel intens zullen zijn, ook al verwachten de Lichtkrachten geen drastische veranderingen in dat tijdframe. Blijf alert, maar gegrond en kalm.

Overwinning van het Licht !

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 14 september 2015 in Cobra

 

Tags: , , , , , , ,

Een Reactie op “Bericht van Cobra 13 september 2015: Solar System Situation Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: