RSS

Bericht van Cobra 18 september 2015: Meditatie voor Europa

19 sep

TIJDGEVOELIG! ZEGT HET VOORT!  Meditatie voor Europa, zondag 20 september

Er heeft recent een ontwikkeling in Europa plaatsgevonden die dringend onze aandacht nodig heeft. De vluchtelingencrisis in Europa is geëscaleerd:

http://www.foxnews.com/world/2015/09/18/croatia-is-latest-european-country-to-close-border-to-refugees/

http://www.reuters.com/article/2015/09/17/us-europe-migrants-idUSKCN0RD0P420150917

Daarom hebben de Lichtkrachten verzocht dat zoveel mensen als mogelijk is de mensen in Europa ondersteunen met onze meditatie. Dit is tijdgevoelig en moet worden rondverteld!

We moeten massa’s mensen bereiken, zodat de kritieke massa van mensen die dit feitelijk doen wordt bereikt. Het is tijd voor ons om ons te verenigen met het doel dat het Licht zal overwinnen.

Plaats dit alsjeblieft op je websites en blogs. Als je een alternatieve media outlet weet, kun je dit naar hen toe sturen. Je kunt dit delen met je IPhone. Je kunt een Facebookgroep creëren voor je lokale groep van mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Je kunt hierover een video maken en het op Youtube posten.

1e afb bij bericht 2015-09-18

Wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat massameditaties positieve effecten hebben op de menselijke gemeenschap, dus iedereen van jullie die zal deelnemen in deze meditatie kan feitelijk mensenlevens in Europa en wereldwijd redden:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

We zullen deze meditatie doen op ZONDAG, 20 SEPTEMBER om 19.00 uur Centraal Europese Zomertijd. Dit komt overeen met 19.00 uur in Cairo, 18.00 uur BST in Londen, 13.00 uur EDT in New York, 12.00 uur CDT in Chicago, 11.00 uur MDT in Denver en 10.00 uur PDT in Los Angeles.

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone nakijken:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

Instructies:

 1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
 1. Richt jouw intenties op het brengen van vrede en genezing naar de situatie in Europa.
 1. Visualiseer een straal van Licht die uitstraalt van jouw Ziels Ster Chakra (8 inches / 20 centimeter boven je hoofd) naar de Ziels Ster Chakra’s van iedereen die mediteert.

2e afb bij bericht 2015-09-18

 1. Visualiseer dat de nu collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energierooster en Europa bereikt, zich verbindend met de Ziels Ster Chakra’s van iedereen daar die in de situatie is betrokken, ze harmoniseert en ze inspireert om een vreedzame oplossing te vinden.
  Visualiseer dat alle vluchtelingen voedsel, water, onderdak, gezondheidszorg en een menswaardige behandeling krijgen.
  Visualiseer dat alle vluchtelingen en politieagenten die gewelddadig zouden kunnen worden kalmeren en kiezen voor vreedzame oplossingen.
  Visualiseer dat alle leden van de duistere krachten die Europa proberen te infiltreren door zich voor te doen als vluchtelingen als zodanig worden herkend, en dat zij worden vastgezet door de rechtshandhavers.
  Visualiseer dat Europa de kalmte en stabiliteit vasthoudt die zij in de laatste 70 jaar heeft bereikt.

Het is heel belangrijk voor de mensen die bij de situatie in Europa zijn betrokken dat zij zich ervan bewust zijn dat wij ze zullen ondersteunen met deze meditatie, zodat de energie van Licht die wij uitzenden zal worden ontvangen en in staat zal zijn om de situatie te genezen. Daarom is door de Lichtkrachten gevraagd dat jullie je contacten in Europa informeren dat wij ze zullen helpen met deze meditatie, gebruik makend van e-mail, Facebook, Twitter, en andere vormen van communicatie. Er is ook gevraagd dat de mensen in Europa deze informatie verspreiden binnen hun netwerken.

Updates over de Meditatie voor Europa:

http://2012portal.blogspot.com

 
1 reactie

Geplaatst door op 19 september 2015 in Meditatie

 

Tags:

Een Reactie op “Bericht van Cobra 18 september 2015: Meditatie voor Europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: