RSS

Bericht van Cobra 22 september 2015: meditatie voor Europa rapportage

22 sep

De meditatie voor Europa was een groot succes. Massa’s mensen hebben heel snel op de oproep gereageerd en tezamen zijn we erin geslaagd om de energie in Europa voor een belangrijk deel te stabiliseren. Het is interessant om te zien dat de respons het grootst was in de landen die het meest met de vluchtelingencrisis te maken hebben: Duitsland en Hongarije. Alhoewel de bron van de vluchtelingencrisis (de cabal) nog niet is verwijderd, kan onze waakzaamheid en snelle actie de consequenties van hun acties voor een belangrijk deel tegenwerken.

1e afb bij bericht 2015-09-22

Daarom hebben de Lichtkrachten gevraagd dat we de focus erop houden en deze meditatie dagelijks doen om dezelfde tijd (19.00 uur Centraal Europa Zomertijd) totdat de situatie verder is gestabiliseerd.

Degenen die zich geroepen voelen om deel te nemen kunnen hier de instructies vinden:

http://2012portal.blogspot.si/2015/09/time-sensitive-make-this-viral.html

Onder dezelfde link vind je het tijdzone conversieprogramma om het exacte tijdstip van de meditatie op jouw locatie op te zoeken.

Er is ook een hele simpele techniek om de Godinnenvortex in Syrië te versterken, die de archons proberen te onderdrukken. Visualiseer simpelweg dat dit stuk van een antieke Halafian pot roteert over de hele Syrië/Irak regio, de Godinnenvortex daar versterkend en al het duister uit de regio verwijderend:

2e afb bij bericht 2015-09-22

Dit stuk van een Halafian pot, 7000 jaar geleden gemaakt, bevat heilige geometrische codes die de Godinnenaanwezigheid activeren en die het duister uit alle vier de windstreken verwijderen.

De energieën in het tweede deel van september zijn behoorlijk intens en zij triggeren onderdrukte schaduwaspecten van de persoonlijkheden van de mensen op de oppervlakte van de planeet. De Lichtkrachten hebben gevraagd dat vooral binnen dit tijdframe de mensen eraan werken om hun persoonlijkheden te integreren, en dat zij NIET hun schaduwzijde projecteren door anderen aan te vallen, maar eerder focussen op het creëren van iets positiefs. Verder wachten de Lichtkrachten op die 28 september massa-ascentie / bloedmaan / tetrade eclips / asteroïden impact / einde van de wereld / nieuwe wereld orde inhuldiging zelfs ineenstortingen – aangezien niets extreem drastisch zal plaatsvinden op die dag, en daarna zullen zij mij groen licht geven om behoorlijk wat substantiële intel vrij te geven.

Overwinning van het Licht

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 22 september 2015 in Meditatie

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: