RSS

Interview met Cobra, 13 oktober 2015 door Untwine

17 okt

1e afb bij interview Untwine 2015-10-13

Vóór het interview wil ik een belangrijke aankondiging doen.

Sinds 2013 hebben de Lichtkrachten, via Cobra, aan de oppervlaktebevolking gevraagd om een wereldwijde infrastructuur in te richten die klaar zal staan op het moment van de Event. Zij hebben hun eigen structuur en ze zullen veel doen, maar als wij zelf ook meer participeerden zou de Event sneller en soepeler kunnen plaatsvinden. Ik denk dat wij dat allemaal willen.

2e afb bij interview Untwine 2015-10-13

Ik heb al gezien, werkend met Prepare for Change, op Cobra conferenties, en bij andere groepen -zowel globaal als lokaal-, hoe slechts een kleine groep mensen een krachtige impact op de algemene situatie kan hebben. De vele mensen die om bewijzen vragen voor alle informatie die Cobra geeft, moeten direct betrokken worden om het te zien. Het enige werkelijke bewijs is persoonlijke ervaring. De Cobra lezersgemeenschap omvat vele duizenden mensen over de gehele planeet. Samen kunnen wij hele sterke positieve veranderingen bewerkstelligen.

Met het Prepare for Change website team zijn we er eindelijk in geslaagd om voorbij de verstoringen te komen die proberen ons ervan te weerhouden, en we hebben een geweldig en makkelijk te gebruiken platform. Het is gemaakt door een collega lichtwerker met de beste intenties. De leden zijn volledig de baas over hun data daar, je hoeft geen enkele echte naam te geven, adres, of echte contactinfo. Niemand maakt er misbruik van je privacy, alleen de cabal die jou allang 24/7 bespioneert ongeacht wat je doet. De cabal laat je gewoon met rust dankzij de bescherming door de Lichtkrachten.

Dus je kunt naar de hieronder staande website gaan en simpelweg een pin plaatsen op jouw stad of gebied op een wereldkaart, en op die map zoeken naar anderen bij jou in de buurt. Je kunt hen privé boodschappen sturen, en een groep en gebeurtenissen creëren, op de website en in ‘real life’.

En dan zijn er zoveel projecten die jullie samen kunnen doen. Deelnemen aan wereldwijde bevrijdingsmeditaties, lokaal werk doen op het energiegrit, creëer een heilige plaats van acceptatie, deel kritieke informatie met het publiek, probeer lokale gemeenschapstuinen te creëren, verwijder gif uit leidingwater, etc.

Hier is het platform :

3e afb bij interview Untwine 2015-10-13

En klik hier voor meer informatie over de Prepare for Change lokale groepsstructuur.

Wij zijn Bron Scheppers !

——

En hier is een ander muziekstuk van mijn sound healing CD, bedoeld om jouw verbinding met je geestverwanten en tweelingziel op te wekken.

Geniet ervan !

Je kunt me nu volgen op facebook :

https://www.facebook.com/recreatingbalance1

Hier is het interview, nogmaals dank aan Cobra voor de tijd eraan besteed en de vele geweldige antwoorden !

Interview Transcript

Untwine : Zijn er enige organisaties van de mensen op de oppervlakte van de Aarde op de etherische en astrale lagen om de Event te ondersteunen?

Cobra : Er is iets dat is voorbereid, maar het is nog niet klaar.

U : Is er enige positieve buitenaardse aanwezigheid op de etherische en astrale lagen op de oppervlakte van deze planeet?

C : Ja

U : Kunt u daarover spreken, hoe ver gaat dit?

C : Het is een beetje vroeg om erover te spreken omdat de positieve krachten op de etherische en astrale lagen nu vrijwel verdekt werken, want er is nog steeds veel reptillian aanwezigheid, en als deze reptillian aanwezigheid zal zijn verwijderd zullen de positieve krachten op de etherische en astrale lagen zichzelf openlijk onthullen. Deze positieve krachten bevatten ook menselijke bevolking en andere krachten van Licht.

U : Krachten van Licht die van onder de oppervlakte kwamen?

C : Ik geef daar geen commentaar op, maar er is een behoorlijk sterke aanwezigheid van Licht die verborgen is, zichzelf nu nog niet teveel laat zien, op de etherische en zelfs lagere astrale lagen.

U : Was de zuidelijke tv-interruptie door het Ashtar Commando in 1977 echt?

C : Ja.

U : Dus het was echt het Ashtar Commando?

C : Ja.

U : Wie was Anubis?

C : Hij was een van de goden die feitelijk buitenaardse wezens waren die het oude Egypte bezochten in de periode van laat-Atlantis.

U : Is hij een geascendeerd wezen?

C : Op dit moment ja, in die tijd niet.

U : Welk archetype vertegenwoordigt hij?

C : Hij vertegenwoordigt het archetype van wijsheid in zijn geascendeerde staat. Maar daarvóór hadden de mensen verschillende interpretaties van zijn symboliek. Dus ik heb het over zijn status van dit moment.

U : Waarmee correspondeert het echte archetype van Saturnus?

C : Het echte, ik zou zeggen geascendeerde, archetype van Saturnus is een archetype van stabiliteit. Niet van contractie, niet van onderdrukking, maar stabiliteit en balans.

U : U zei in uw laatste bericht dat bijna elk wezen binnen dit zonnestelsel implantaten heeft gekregen in 1996.   (C: Ja)   Waren de leden van de Lichtkrachten buiten de oppervlakte van de planeet geïmplanteerd op afstand of gevangen genomen?

C : Zij waren feitelijk gevangen genomen in de plasma laag, niet in het fysieke; sommigen van hen zelfs in het fysieke, maar de meesten van hen waren geïmplanteerd in de plasma laag, etherische laag of lagere astrale laag. Sommigen van hen werden meegenomen naar buiten het zonnestelsel naar implantatenstations in het Orion systeem in die periode, en teruggebracht naar het zonnestelsel.

U : Dus het is niet iets dat op afstand wordt gedaan?

C : Nee, het gebeurde niet op afstand. Er was een echte aanwezigheid van sterke reptillian en draco krachten in 1996 door het hele zonnestelsel, op elke laag, fysiek, plasma, etherisch, astraal en mentaal.

U : Dus als een mens probeert het te verwijderen; u zei dat zij automatisch opnieuw worden gecreëerd, wordt dit ook niet gedaan op afstand?

C : De implantaten worden opnieuw gevuld met plasma dat is verbonden met de tunnels van Set en met het plasmanetwerk dat zich uitstrekt door het hele zonnestelsel.

U : Ok, dus het is nooit voorgekomen dat deze implantaten volledig zijn verwijderd?

C : Er zijn implantaten verwijderd voor de invasie van 1996, maar na de invasie van 1996 zijn er wel wat gevallen geweest maar zeer uitzonderlijk, en mensen die zijn geascendeerd zijn niet geascendeerd vanaf de oppervlakte van de planeet maar van, ik zou het zo willen zeggen, van het Agartha netwerk. Ik wil niet precies zeggen welke factie en welke locatie, maar bepaalde mensen gingen van de oppervlakte naar het Agartha netwerk op een bepaalde locatie, verwijderden de implantaten en ascendeerden.

U : Zijn dit dezelfde implantaten waar u al eerder over heeft gesproken, de twee boven de ogen en de ene boven de navel?

C : Ja

(noot van Veronica: hier de link naar dit bericht (15 oktober 2013)Twee implantaten aan de voorzijde van het etherische brein beïnvloeden de vrije wil / het besluitvormingsproces en neigen de individuele connectie met de Bron te blokkeren.” ….. “Een implantaat op de etherische plexus solaris (zonnevlecht) membraan onderdrukt emoties en sexuele energie en is dus gebruikt om schapen onder de duim te houden.”
En hier de link naar een bericht van Cobra van 19 juni 2015 over implantaten, met daarin links naar meditaties -ook in het Nederlands- om het
proces van het verwijderen van implantaten te versnellen.)

U : Ok. En zo heeft u gezegd dat alle bewuste wezens in welke vorm dan ook binnen het zonnestelsel zijn geïmplanteerd; houdt dat ook in dieren en planten?

C : Dieren zijn niet volledig bewust. Zij zijn bewust maar zij hebben niet hun IK BEN aanwezigheid volledig gevormd, dus het grootste deel is niet geïmplanteerd. Sommige dieren zijn geïmplanteerd, speciaal dieren die door de cabal worden gebruikt voor verschillende duistere doelen, maar dit is erg uitzonderlijk, het is niet algemeen voorkomend.

U : Ok. En hoe zit het met planten?

C : Nee, nee

U : Dus de Lichtkrachten hebben de technologie al om ze te verwijderen, maar ze kunnen dit nog niet doen omdat het de strangelet bommen zou triggeren, is dit zo?

C : Ze verwijderen ze geleidelijk om zo de bommen niet te triggeren. Er is een protocol, ik heb dit al eerder aangegeven, ik denk iets meer dan een jaar geleden; er is een protocol om dit alles te verwijderen en ze zijn dit protocol aan het uitvoeren maar het heeft tijd nodig. Het heeft meer tijd nodig omdat de oppervlaktebevolking nou niet echt meewerkt.

U : In sommige conferenties heeft u aangegeven dat mannen implantaten op het hart hadden en de vrouwen op het tweede chakra.

C : Niet precies, het is feitelijk een implantaat dat bestaat tussen het hart en de plexus solaris, maar het creëert een verwijdering tussen het hart en de sexuele energie. En deze verwijdering is anders voor mannen dan voor vrouwen.

U : Maar het implantaat zelf is hetzelfde?

C : Het implantaat zelf zit bij beiden op dezelfde locatie. Maar voor mannen en vrouwen is een verschillend programma voor het implantaat geactiveerd, om conflicten in relaties te bewerkstelligen.

U : Ok. Wie is de godin Columbia?

C : Het is gewoon de naam van de godin. Als je deze vertaalt vanuit het Latijn betekent Columbia ‘duif’, wat een van de symbolen is van de godin Venus. Dus Columbia als een godin is een aspect van Venus.

U : Is Buddha een van de 70 opgestegen (geascendeerde) meesters van de Aarde?

C : Ja, maar hij ging niet precies over hetzelfde pad als de meesten van de opgestegen meesters. Maar ja, als ik generaliseer kan ik zeggen dat hij een van de opgestegen meesters is. Een heel hoog ontwikkeld wezen.

U : Is zijn tweelingvlam bekend op deze planeet?

C : Nee.

U : Wie is godin Tara?

C : Een van zijn zielsverwanten.

U : En zij is ook een van de 70 opgestegen meesters?

C : Ja.

U : Bereiken geluidsgolven de niet-fysieke lagen?

C : Ja natuurlijk, het geluid is feitelijk doorgegeven door de ether en niet door het fysieke, het zijn niet gewoon vibraties van de moleculen van de lucht, het is doorgegeven door de ether. Klank heeft altijd het fysieke aspect en het etherische en ook plasma aspect. Het is nooit alleen een puur dicht fysiek fenomeen, het is altijd ook een energetisch fenomeen.

U : Ok, en bereikt het de astrale en hogere lagen?

C : Tot op zekere hoogte, ja. Natuurlijk zijn er geluiden die puur astraal en mentaal zijn, en zij zijn eigenlijk de archetypes achter muziek.

U : Welk proces zorgde er precies voor dat Atlantis en Lemurië zonken?

C : Er waren feitelijk veel cataclysmen, sommige ervan hadden dezelfde redenen, sommige ervan hadden verschillende redenen. De hoofdreden was de pulsen van de galactische centrale zon van de 26.000 jaar cyclus die op een regelmatige wijze kwamen, en soms kon het grit het aan, en soms kon het grit het niet aan. En toen, vooral in de laat-Atlantische periode, was er veel zwarte magie, de duistere krachten waren behoorlijk sterk, en zij experimenteerden met technologie om het energiegrit te manipuleren, en dit heeft een paar van de meest recente Atlantische cataclysmen getriggerd.

U : Ok. En zo zijn de zeeniveaus gestegen die de continenten bedekten?

C : Er was feitelijk een continent in het midden van de Atlantische oceaan dat onder water zonk omdat er een breuk was in het midden van de oceaan tussen de twee tektonische platen, wat krachtig genoeg was om het zinken van het continent te veroorzaken, en dit is iets anders dan het rijzen van de zeeniveaus doordat het ijs smolt aan het einde van de laatste ijstijd. Er waren twee verschillende processen maar zij waren verbonden.

U : Gebeurde het smelten van het ijs op een ander moment?

C : Feitelijk zijn de laatste overblijfselen van de Atlantische eilanden naar beneden gegaan precies aan het eind van de laatste ijstijd, dus de twee processen vonden op hetzelfde moment plaats. Dus het was een combinatie van experimenten met het energiegrit door de duistere krachten, en sterke energieën van het galactische centrum.

U : Welke rol spelen tachyons bij cel orgaan omkering?

C : Tachyons kunnen feitelijk de cel orgaan omkering triggeren als er de goede combinatie van factoren is : de juiste concentratie van tachyons, met het juiste niveau van bewustzijn van de gastheer van dit cel orgaan, goede voeding, etc. Er zijn een paar factoren die met elkaar gecombineerd moeten worden en zij moeten met elkaar matchen om het proces te triggeren.

U : Als we mono-atomic goud krijgen; zijn er bepaalde vormen die gevaarlijk kunnen zijn, iets waar we voorzichtig bij moeten zijn als we een product kiezen ?

C : Mono-atomic goud op zich is niet gevaarlijk, maar soms verkopen mensen zaken die geen mono-atomic goud zijn maar zij bieden ze als zodanig aan, dus dat is een ander verhaal. Maar het feitelijke mono-atomic goud is echt een hele hoge vibrationele staat van materie die ons assisteert om supergeleiding in ons energiesysteem te bereiken. En het is feitelijk een heel goed instrument om onze vibrationele frequentie te verhogen.

U : Is er een manier om het onderscheid te zien, in de manier waarop het was gemaakt, of het echt mono-atomic goud is of niet?

C : Yeah, je moet jezelf onderwijzen, een beetje informeren, en dan zul je in staat zijn om het onderscheid te zien tussen welke goed is en welke niet. Er is geen simpele formule om te zeggen welke niet, maar er zijn behoorlijk goede artikelen over mono-atomic goud op het internet. Wellicht zal ik er eens een keer een link naar plaatsen, of er meer over uitleggen, als de tijd er geschikt voor is. Maar nu zijn er zo veel andere zaken die veel belangrijker zijn.

U : Was George Washington verbonden met het Licht?

C : Ja.

U : Is hij geascendeerd of maakt hij nog steeds deel uit van de algemene bevolking?

C : Op dit moment is hij al geascendeerd.

U : Wanneer is hij geascendeerd?

C : In het tweede deel van de 20e eeuw.

U : Maakte hij deel uit van de groep die ascendeerde na 1996?

C : Nee, nee, absoluut niet.

U : Hoe lang heeft de laatste expansie cyclus geduurd?

C : Je bedoelt de cyclus waar we nu in zitten?  (U : Ja)   14 miljard jaar. We zijn nu precies op het omkeerpunt tussen de expansie en samentrekking. En dit is de diepste reden waarom er nu zoveel schoon schip wordt gemaakt in dit deel van de galaxy. Dit is de volledige schoning van alle duister, alles moet weg omdat het universum zichzelf aan het herverdelen is in een hogere spiraal van evolutie en alles wat daar niet mee uitlijnt moet weg.

U : Wat waren de connecties achter de Pre-Raphaelites broederschap?

C : Deze broederschap was feitelijk indirect ondersteund, ik wil het niet direct noemen maar indirect, door de Brotherhood of the Star met mentale telepathische indrukken. Omdat de Brotherhood of the Star ideeën, beelden, stuurde naar verschillende groepen om de evolutie van de planeet te versnellen. Dit is hoe ze gewoonlijk werken.

U : Dus, binnen de Brotherhood of the Star, de mensen die dat doen, zou u zeggen dat zij fysiek meer aanwezig zijn op Aarde, op de oppervlakte, ondergronds, of boven de oppervlakte, of zijn het alleen de opgestegen meesters, of zij allemaal tezamen ?

C : Ja ze zijn overal.

U : Dus deze mentale indrukken worden door hen allemaal tezamen gezonden?

C : Zij hebben gespecialiseerde taakgroepen die bepaalde mentale indrukken naar een specifieke groep sturen. Het is een hele gerichte meditatie die heel precies is en heel krachtig, en mensen die in de juiste staat van ontwikkeling zijn ontvangen deze indrukken als hun eigen ideeën. Zij materialiseren deze indrukken op de fysieke laag, soms schrijven zij boeken, soms houden zij conferenties, soms vinden ze dingen uit … Dit is bijvoorbeeld hoe zij hebben samengewerkt met Nikola Tesla, dit is gewoon een voorbeeld. Dit is een van de belangrijkste krachten van ontwikkeling op de oppervlakte tot dusver.

U : Dus de groep die het doel is, is vooral de Order of the Star, ja?

C :Ja.

U : Zijn de Lichtkrachten onder de oppervlakte van deze planeet verenigd over het plan voor de bevrijding van deze planeet?

C : De meesten van hen ja. Feitelijk is het grootste deel van het Agartha netwerk, inclusief de Resistance Movement, tezamen met buitenaardse positieve krachten, zij staan volledig op een lijn. Maar er zijn bepaalde facties van het Agartha netwerk die zich later in het afgelopen jaar hebben aangesloten, vooral aan de oosterse kant, enkele van de oude facties, en zij hebben nogal veel moeite om te integreren omdat enkele daarvan behoorlijk traditioneel zijn. Zij lijken op sommige van de meer traditionele dragon machten op de oppervlakte van de planeet, en zij hebben behoorlijk wat werk te doen, dus ik zou niet zeggen dat alles volledig is geharmoniseerd. Het is een proces van integratie dat nog steeds doorgaat.

U : Kunt u meer zeggen over de basis in de Pleiaden die Corey Goode heeft bezocht?

C : Feitelijk, ja, ok. Het is geen basis, het is een hele planeet die zich bevindt aan de rand van het Pleiadische sterrenstelsel. Ik weet niet of hij deze heeft bezocht, maar ik weet zeker dat er een bepaalde planeet is rond een van de sterren aan de rand van het Pleiadische sterrenstelsel die vele jaren geleden is uitgekozen om een genezingsplek te zijn voor de menselijke gijzelaars en menselijke evacués. Vele wezens zijn geëvacueerd van dit zonnestelsel en van de Aarde in de laatste, ik zou zeggen, twee decennia, en zij zijn naar deze planeet gebracht en zij ontvangen daar heling. Het is een paradijs, het is een hele positieve aanwezigheid. Ik weet niet of Corey Goode heeft gesproken over deze specifieke plek, maar dit is het belangrijkste genezingscentrum voor de menselijke populatie. Ik zal in een van mijn toekomstige berichten hier meer aandacht aan besteden. Dit is een nogal recente ontwikkeling, deze planeet was twee decennia geleden niet bewoond, het was een lege planeet, en nu is het volledig toegewijd aan het herstel van de menselijke populatie.

U : De plasma mechanismen in mobiele telefoons, laptops en wifi routers, zijn zij uitgeschakeld wanneer je de apparaten waar zij in zitten uitzet?

C : Nee, zij staan 24 uur per dag aan.

U : Zelfs wanneer je de batterij verwijdert?

C : Zelfs wanneer je de batterij verwijdert. Je telefoon kan je bespioneren zelfs wanneer je hem uitzet en zelfs wanneer je de batterij verwijdert; de nieuwere versies van smart phones zijn 24 uur per dag spionage apparaten voor de cabal.

U : Ok. De plasma mechanismen, zijn deze er van afstand in gezet?

C : Zij zijn er niet van afstand in gezet, de feitelijke productie en het proces voor bepaalde componenten voor deze telefoons bevatten het plasma aspect. Wanneer de fysieke chip wordt gemaakt wordt de plasma chip op hetzelfde moment gemaakt, in dezelfde fabriek.

U : Wanneer is dit begonnen?

C : Dit is geleidelijk ingevoerd, maar ik zou zeggen dat het volledig operationeel is sinds de laatste twee jaar. Dus als je een oudere versie van de telefoon hebt kun je geluk hebben.

U : En gaan de plasma mechanismen op afstand verwijderd worden?

C : De Lichtkrachten hebben technologie en zij zullen dit heel snel verwijderen.

U : Wie zijn de mensen met de verlengde schedels die over de hele planeet zijn gevonden?

C : Dat waren mensen van vooral het Sirius sterrenstelsel, en ook van enkele andere sterrenstelsels, en veel van hen waren behoorlijk positief, zij waren feitelijk aan het proberen om de condities hier op deze planeet te verbeteren.

U : Wat gebeurde met de 7.000 skeletten die zijn gevonden in de Hypogeum in Malta, sommige daarvan hadden verlengde schedels.

C : Er waren een paar zaken die gebeurden, een daarvan -helaas- was een oorlog. Deze oorlog was feitelijk onderdeel van de eerste archon invasie, de Kurgan archon invasie meer dan 5.000 jaar geleden, en sommige mensen verborgen zich in dat ondergrondse systeem om te ontsnappen aan deze golf van invasie, en zij zijn helaas ontdekt en zij zijn allemaal gedood. En in latere tijden, millennia daarna, was dit Hypogeum systeem opnieuw ontdekt en het was een verblijfplaats voor sommige mensen, en er waren aardbevingen en veel mensen zijn ondergronds gedurende deze aardbeving gestorven.

U : Dus de mensen die de Hypogeum bouwden waren deze mensen met de verlengde schedels?

C : Nee. De neolithische mensen op Malta die sterke connecties hadden met de godin hebben het gebouwd.

U : Dezelfden die de andere tempels op het eiland hebben gebouwd?

C : Ja, Ja.

U : Wat is de oorspronkelijke betekenis van het tempelierskruis?

C : Het is feitelijk een dubbel symbool, want de tempeliers hebben een lichte kant en een donkere kant. Er waren in feite twee organisaties verweven met elkaar, de ene probeerde de andere te infiltreren en omgekeerd. En beide organisaties gebruikten hetzelfde symbool, de licht kant wilde de energie van het Licht channelen door het symbool, en de duistere kant wilde de energie van het duister channelen door hetzelfde symbool, dus dit symbool was feitelijk een focus punt voor de oorlog tussen de Lichtkrachten en de duistere krachten.

U : En was het ook gebruikt door andere groepen voor hen, ja?

C : Ja, het is een oud symbool. De tempeliers zijn feitelijk maar een versie van een hele oude occulte groep die veel ouder is dan dat. Dus dit was alleen één, ik zou zeggen, incarnatie van deze groep.

U : Wat was dan de oorspronkelijke bedoeling van het symbool voor hen?

C : Het was altijd hetzelfde, het was altijd het focus punt voor beide zijden, sinds Atlantis.

U : Veel oude beelden laten de godin zien als heel groot, bijna obese, zoals op Malta. Wat is de betekenis van dit symbool?

C : Er waren tijden dat voedsel heel schaars was en als iemand heel dik was, was dit een signaal van kracht en autoriteit, en deze hele dikke vrouwen waren symbolen van vruchtbaarheid en overvloed. Het was feitelijk hun idee van schoonheid in die tijd.

U : En veel oude godinnenbeelden die op Malta werden gevonden, zijn gevonden zonder hoofd, waren zij oorspronkelijk zo?

C : Nee… feitelijk enkele daarvan wel. Sommige ervan waren zonder hoofd gemaakt en het hoofd werd er later op gezet, afhankelijk van het doel van de rituelen. Dus bijvoorbeeld, als in een ritueel het beeld de hogepriesteres vertegenwoordigde werd er een bepaald hoofd op gezet, en als in een ander ritueel het beeld de luchtgodin vertegenwoordigde werd er een ander hoofd op gezet. Maar er waren ook wat andere beelden die volledig met hoofd en al waren gemaakt, en toen later de christenen kwamen hebben zij met opzet de hoofden ervan af geslagen om het symbool te ontheiligen. En veelal zijn veel godinnenbeelden uit de Romeinse tijd zonder hoofden gevonden omdat er in de 4e eeuw een archon invasie was toen christelijke priesters de meeste hoofden van de beelden afsloegen.

U : En dit is hetzelfde als wat zij ook deden met de neuzen, ja?

C : Ja, wat ze ook maar konden vernietigen; handen, benen, neus, hoofd. Maar het hoofd was het belangrijkste doel want als ze het hoofd verwijderden geloofden zij dat zij de spirituele kracht van het beeld vernietigden.

U : Dus dat is hetzelfde als wat gebeurde toen Napoleon de neus van de sfinx vernietigde?

C : Ja.

U : Kunt u de rol van Thule op Groenland uitleggen in de geschiedenis van de Aarde?

C : Thule is feitelijk een oude naam voor Atlantis. En Thule in Groenland maakt deel uit van een oude herinnering van een Atlantische kolonie die daar in het noorden was. Dus er is ook maar een fragment van een hele oude legende die zegt dat Thule zelf Atlantis was, en niet alleen maar een kleine kolonie daar in het noorden, maar een fragment van deze legende bleef in de mythologie van de Duitse mensen. Dus het is alleen een reflectie van de herinnering van Atlantis.

U : Zijn er wat graancirkels die waren gemaakt door negatieve krachten of zijn zij allemaal positief?

C : Zij zijn niet allemaal oorspronkelijk, sommige ervan zijn gemaakt door mensen die van de oppervlaktebevolking zijn, en deze mensen kunnen niet altijd de beste intenties hebben, dus ik zou niet zeggen dat zij altijd door positieve krachten zijn gemaakt.

U : Zijn de verhalen over Putin die de lokale vrijheden in Rusland zou onderdrukken waar, of wordt dit gedaan door andere facties?

C : Het is beide. Hij werkt voor het Licht, hij ondersteunt de Oosterse alliantie, maar hij is geen perfecte persoon, en hij heeft ook zijn eigen onvolkomenheden. Maar vergeleken met wat de cabal doet zijn zijn onvolkomenheden veel minder. Ik zou zeggen dat hij een veel betere keus is op dit moment dan de meeste van de politici die je ergens anders ziet.

U : Wanneer was Yaldabaoth gecreëerd?

C : Deze entiteit was vele miljoenen jaren geleden gecreëerd.

U : En hoe was het gecreëerd?

C : Het was feitelijk een impuls van een van de engelen die wilde neerdalen in materie, en besloot om zijn bewustzijn te projecteren in de plasma laag. En daar was een sterke interactie tussen de plasma anomalie en dat wezen, dus nu heb je deze wantoestand die nog steeds bestaat in het zonnestelsel.

U : Dus deze entiteit was altijd negatief?

C : Niet altijd, alleen vanaf het moment dat hij besloot om zijn bewustzijn te projecteren in de plasma materie. Daarvoor was het een engel wezen die de verkeerde keuze maakte.

U : Dus dit engel wezen is Yaldabaoth ?

C : Ik zou zeggen een gevallen aartsengel op dit punt.

U : Kunt u iets zeggen over het proces waarmee de Lichtkrachten de media zullen gebruiken ten tijde van de Event, wie op de televisie zullen spreken. Zullen er vooraf opgenomen boodschappen zijn?

C : Het zullen dezelfde tv presentatoren zijn die we nu hebben, dezelfde journalisten die we nu hebben zullen toegang tot de media hebben, maar de verhalen die zij zullen doorgeven zullen anders zijn. Hun bron van nieuws zal niet zijn zoals het nu is, maar zij zullen media informatie pakketten ontvangen van bepaalde mensen die deze zullen ontvangen van de Resistance.

U : Is er voorspeld dat zij het zullen accepteren om deze boodschappen te ontvangen?

C : Ja natuurlijk, de meesten van hen zullen dat.

U : Zijn zij niet volledig ‘mind controlled’?

C : Zij zijn niet volledig mind controlled, zij willen gewoon hun banen houden en zij zullen gewoon zeggen wat zij moeten zeggen, wat hun verteld wordt dat zij moeten zeggen. En wanneer zij de veranderingen zien zullen de meesten van hen instemmen met deze veranderingen. Niet allemaal, maar de kritieke massa van hen wel.

U : Ik voel gewoonlijk een grote energetische verandering wanneer ik de grens van een land overga, kunt u uitleggen wat daarachter zit?

C : Op de etherische en astrale lagen is er feitelijk een energiematrix voor elk land, die een combinatie is van de gedachtevormen en emoties van de mensen daarbij betrokken, gecombineerd met de technologie van de sluier, die verplaatst en richt deze mentale en emotionele matrix in bepaalde richtingen. Dus dat, bijvoorbeeld, Duitsers hebben een bepaald type programmering, de Fransen hebben een wat andere, en wanneer je de Frans/Duitse grens overgaat voel je het verschil.

U : Zullen Paypal, Bitcoin, en andere gelijksoortige platformen ook worden gesloten met de Event?

C : Nee, ze zullen niet worden gesloten maar zij zullen in handen worden genomen door de Lichtkrachten.

U : Dus de mensen zullen de mogelijkheid hebben om geld over te maken op deze platforms gedurende de Event?

C : Niet gedurende de Event, zij zullen tijdelijk worden geblokkeerd; je zult kunnen inloggen, je kunt je rekening zien en het bedrag daar, maar je zult geen transacties kunnen doen, behalve in bepaalde geïsoleerde gevallen die ik hier niet zal beschrijven.

U : Is Rene D’Anjou geascendeerd?

C : Ja natuurlijk.

U : En Julietta Montefeltro?

C : Ook natuurlijk.

U : Wie was Master Pinto, en is hij ook geascendeerd?

C : Ook ja. Ik weet niet precies wat zijn eerdere incarnaties waren maar hij is nu een opgestegen wezen.

U : U gaf aan dat de galactische centrum golfbeweging die elke 26.000 jaar plaatsvindt mannelijke en vrouwelijke aspecten heeft; stuurt het galactische centrum beide altijd in evenwicht?

C : Nee, het stuurt de combinatie die het meest nodig is in de galaxy op dat moment.

U : U sprak in een eerder artikel over enkele behoorlijk moeilijke consequenties van de mannelijke golf, wat zou u zeggen dat het hoogste doel is van de mannelijke golven?

C : Het hoogste doel van de mannelijke golf is om verouderde structuren te schonen en te vernietigen. Bijvoorbeeld, als je een hele negatieve bevolking hebt die op geen enkele manier kan worden gered, dan kan deze golf feitelijk deze species van de planeet verwijderen. En deze species moet opnieuw incarneren, in andere condities, met alle negatieve gedachtevormen, negatieve uitvindingen en sociale structuren die zijn vernietigd.

U : Dus wanneer het duister voorbij zal zijn, zullen er nog steeds mannelijke golven zijn maar zij zullen geen zaken vernietigen?

C : Er zullen nog steeds mannelijke golven zijn maar zij zullen alleen de mensen inspireren in hele stoutmoedige acties, om het universum te verkennen, om hoger te reiken, zij zullen niets meer hoeven te vernietigen.

U : Ok. En hoe manifesteren golven van het galactische centrum zich in het bevrijde universum op dit punt?

C : Als energiegolven die inspireren. Zij zijn feitelijk grote kansen voor snelle en extreem versnelde spirituele groei, voor kwantum sprongen.

Eind van het transcript

Veel Liefde en Moed voor Iedereen

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 oktober 2015 in Interview met Cobra NL

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: