RSS

Bericht van Cobra 11-11-2015: Vertel het verder ! Meditatie voor de Event, op 21 november 2015

12 nov

Het is tijd om weer in actie te komen ! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen !

We zijn het er allemaal over eens dat het proces van de bevrijding van de planeet te lang duurt. Hier is onze kans om gezamenlijk het proces te versnellen.

Daarom zullen we met elkaar samenkomen, in groepen groot of klein, als individuen en stellen, op 21 november. Op die dag eindigt een belangrijke cyclus en een nieuwe cyclus begint. Dit is het keerpunt waar we onze collectieve kracht van manifestatie kunnen gebruiken door het in te zetten als een kern om de veranderingen te triggeren waar we allemaal op wachten.

Massa’s zullen op die dag bij elkaar komen en de aanwezigheid en de interventie van positieve buitenaardsen sterrenbroeders en sterrenzusters en van de ondergronds aanwezige wezens van Licht aanroepen, die ons zullen assisteren in het proces van bevrijding van onze planeet van de tirannie van de duistere krachten, zodat wij voor de eerste keer in onze geschiedenis de kans zullen hebben om onze eigen bestemming te creëren als vrije inwoners van de Aarde.

1e afb bij bericht 2015-11-11

Onze massale inspanning op deze dag zal de trigger zijn die zal helpen om het Plan te activeren zodat het in vervulling kan gaan. Onze activatie op die dag is onze verklaring van Overwinning van het Licht.

Zeg dit voort !

Deel het wereldwijd ! Alsjeblieft, post het op je websites en blogs. Als je alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen. Je kunt een Facebook groep creëren voor jouw lokale groep van mensen die dit doen in jouw deel van de wereld. Wij moeten ook een hoofd-Facebookgroep hebben voor deze gebeurtenis. Je kunt hiervoor een video creëren en het op Youtube posten.

Wetenschappelijke studies hebben de positieve effecten in de menselijke gemeenschap van massa meditaties bevestigd, dus ieder van jullie die deelneemt aan deze meditatie kan feitelijk helpen om de Event dichter bij ons te brengen:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

We zullen deze meditatie doen op zaterdag 21 november om 9:12 pm Central European Time (CET) (red.: dus ’s avonds om 21.12 uur; dit is de tijd van de meditatie voor de tijdzone waar Nederland in ligt). Dit komt overeen met 10:12 pm EET in Cairo, 8:12 pm GMT in London, 3:12 pm EST in New York, 2:12 pm CST in Chicago, 1:12 pm MST in Denver en 12:12 pm PST in Los Angeles, en 4:12 am CST on Sunday, November 22nd in Taipei.

Je kunt de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone hier checken:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instructies:

 1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.
 2. Richt je intentie erop deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces naar openbaarmaking en de Event te versnellen.
 3. Visualiseer een straal van Licht die uitstraalt van jouw ziels-ster-chakra (20 cm. boven je hoofd) in de ziels-ster-chakra’s van iedereen die aan het mediteren is.

2e afb bij bericht 2015-10-23

 1. Visualiseer dat de nu collectieve straat van Licht zich uitbreidt in het energiegrit van de Aarde en zich verbindt met de ziels-ster-chakra’s van elk bewust wezen op de oppervlakte van de planeet, onder de oppervlakte van de planeet, en door het hele zonnestelsel.
  Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie op de Aarde worden geharmoniseerd met het doel de openbaarmaking en de Event zodra dat op een positieve manier mogelijk is te manifesteren.
  Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen zonder risico worden verwijderd.
  Visualiseer dat alle andere exotische wapentechnologieën worden blootgesteld en dan zonder moeite worden verwijderd.
  Visualiseer dat volledige openbaarmaking massale intel blootgeeft over de aanwezigheid van buitenaardsen en de geheime ruimteprogramma’s, via de massa media.
  Visualiseer dat de Event plaatsvindt, eindelijk de planeet Aarde bevrijdend !

Reset
(red: klik hier om een Nederlandstalige .pdf versie van dit pamflet te downloaden – Dit is de meest recente en iets gewijzigde versie. Print dit uit en gebruik het om anderen te informeren over de ophanden zijnde veranderingen.).

Je kunt inspiratie over de Event in dit artikel vinden:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

En updates over de meditatie voor de Event:

http://2012portal.blogspot.com


Nawoord van Veronica:

Cobra: Geen enkele menselijke autoriteit zal beslissen wanneer dit zal gebeuren. Het uiteindelijke woord over wanneer de Event zal plaatsvinden komt rechtstreeks van de Bron.
Dit is een gebeurtenis van kosmische importantie. De laatste planeet die in de greep van het duister is (planeet Aarde) staat op het punt te worden bevrijd en dit zal golven van Licht door de hele galaxy sturen.

Op eventnl staan diverse bestanden met informatie in het Nederlands over de Event: De Event, De event en de economie, de “gemeenschapsleidersbrief”, Wat is de Event?. Kijk bij onze ‘Index, alles op volgorde’; daar staat alles wat wij op ons blog hebben gepubliceerd.
Voor meer informatie verwijs ik naar de Nederlandstalige website van Prepare For Change (veel pagina’s op deze website zijn al vertaald, de rest staat er nog in het Engels op, maar er wordt hard aan gewerkt).
En PFC heeft speciaal voor de voorbereiding op, tijdens, en na de Event een website opgericht met alle informatie die je in die periode kunt gebruiken om te helpen de overgang zo vreedzaam en soepel mogelijk te laten verlopen. Ook deze website heeft een Nederlandstalige versie; klik hier.

 
3 reacties

Geplaatst door op 12 november 2015 in The Event

 

Tags: , , ,

3 Reacties op “Bericht van Cobra 11-11-2015: Vertel het verder ! Meditatie voor de Event, op 21 november 2015

 1. Healingpraktijk-Asthatara.nl

  15 november 2015 at 08:38

  Dit is op http;//www.healingpraktijk-Asthara herblogd.

  Geliked door 1 persoon

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: