RSS

De Event Meditatie van Cobra op zaterdag 21 november is een kritiek keerpunt voor Gaia en de hele mensheid !

21 nov

Dit is de titel van de hieronder staande vertaalde berichten van Prepare For Change met betrekking tot de Event meditatie.

En van Cobra komen de volgende woorden: “de kracht van het gezamenlijk veld van manifestatie is de krachtigste of een van de krachtigste machten in dit universum“.

PREPARE FOR CHANGE:

(Help alsjeblieft om dit rond te vertellen door dit aan iedereen te sturen die met ons mee zou willen doen.)

Het is duidelijk dat de aanvallen in Parijs door de illuminatie zijn aangericht om ons af te leiden van onze hele belangrijke missie om de Event te laten manifesteren. Deze aanval kwam vlak na Cobra’s oproep voor de meditatie op 21 november, en velen van jullie hebben sinds die tijd verhoogde aanvallen ervaren. Dit is een duidelijke indicator dat we op de piek in de richting van de Event zijn en het is aan ons om de Gouden Eeuw zich te laten manifesteren.

Prepare for Change en Cobra vragen jullie om mee te doen met deze meditatie op

ZATERDAG 21 NOVEMBER
(in Nederland om 21.12 uur)

Dit zou het verschil kunnen maken dat de illuminatie zijn macht verliest en dat de mensheid Gaia terugkrijgt.

Kijk hier voor instructies voor de meditatie.
Of bekijk de Nederlandstalige YouTube video:

Voor een maximale impact is het belangrijk om jezelf te gronden en te focussen op de ademhaling, waardoor je dieper in deze meditatie komt.

We hebben hieronder een aantal tips op een rijtje gezet om iedereen te helpen met de coördinatie van onze inspanningen – zodat wij tenminste de 144.000 mensen zullen halen om mee te doen met deze zo belangrijke meditatie.

Oefen je te focussen op je ademhaling om de 3D gedachten uit je geest te krijgen en zo te helpen om de Event te laten manifesteren:

 1. Zit comfortabel – hetzij op een stoel, hetzij op de grond.
 2. Sluit je ogen.
 3. Focus je aandacht op de beweging van de ademhaling naar binnen en naar buiten door je neusgaten.
 4. Elke keer dat je inademt begin met een nummer te tellen (bijv.1) en elke keer dat je uitademt tel het volgende nummer (bijv.2). Ga daarmee door totdat je het nummer 10 hebt bereikt.
 5. Als je bij nummer 10 bent gekomen begin dan opnieuw, start met nummer 1.
 6. Doe dit gedurende 3 complete cycli (of langer als je daar behoefte aan hebt).

Dit is slechts een van de vele technieken, er zijn andere die net zo goed werken. Deze werkt vooral goed als je een veilige methode nodig hebt in moeilijke situaties.

Het moment dat wij de straal van licht visualiseren die vanuit ons ziel ster chakra uitstraalt naar de ziel ster chakra’s van alle anderen, inclusief de Resistance Movement, is een heel belangrijk deel van deze meditatie.

Het is alleen wanneer we deze unieke en collectieve straal van licht visualiseren dat we onze creatieve intentie kunnen uitbreiden in het grit van de planeet Aarde.

Hoe je te verbinden met anderen die mediteren om deze energie uit te breiden in het grit van planeet Aarde (dit zal het proces versnellen naar openbaarmaking en de Event)

 1. Visualiseer je chakra systeem – begin met je aarde ster chakra, dan je basis chakra, je plexus solaris chakra, je hart chakra, je keel chakra, je derde oog chakra, en de kroon chakra.
 2. Focus je nu op je ziel ster chakra. Dit is een hele grote chakra, uitstralend wit licht, ongeveer 20 cm. boven je hoofd.
 3. Visualiseer een straal van licht die uitstraalt van jouw ziel ster chakra in de ziel ster chakra’s van alle andere mensen die mediteren.
 4. Visualiseer deze nu collectieve straal van licht uitstralend in het energie grit van de Aarde, zich verbindend met Gaia’s energiesysteem.
 5. Visualiseer dat deze collectieve straal van licht zich verbindt met de ziel ster chakra van elk bewust wezen op de oppervlakte van de planeet.
 6. Visualiseer dat deze collectieve straal van licht zich verbindt met de ziel ster chakra’s van de Resistance Movement en de Agarthanen, en anderen onder de oppervlakte van de planeet.
 7. Visualiseer dat deze collectieve straal van licht zich verbindt met de ziel ster chakra’s van alle sterrenwezens door het zonnestelsel die ons helpen met de bevrijding van onze geliefde Gaia.

Ga je helpen de herder te zijn in de Gouden Eeuw ?

Hier is de laatste van onze drie korte tips over hoe deze meditatie te intensiveren voor een maximale impact. Cobra’s Event meditatie op zaterdag 21 november is een kritiek keerpunt voor Gaia en de hele mensheid !

We zijn er bijna – de galactische energieën zijn krachtig en deze zaterdag is onze kans om het proces van de planetaire bevrijding te versnellen.

Zaterdag 21 november eindigt een belangrijke cyclus, en een andere begint – wij zijn in het eindstadium en samen kunnen we eindelijk vrijbreken van het duister en de Gouden Eeuw manifesteren.

Samen roepen wij de aanwezigheid en interventie aan van onze positieve buitenaardse sterrenbroeders en -zusters en de ondergrondse wezens van Licht om ons te assisteren zodat voor de eerste keer in onze geschiedenis wij de kans hebben om onze eigen bestemming te creëren als vrije bewoners van de planeet Aarde.

 1. Roep de aanwezigheid en interventie aan van onze positieve sterrenbroeders en sterrenzusters.
 2. Roep de aanwezigheid en interventie aan van alle ondergrondse wezens van licht.
 3. Visualiseer dat al deze wezens zijn betrokken bij de harmonisering van de situatie op Aarde – met het doel openbaarmaking en de Event te manifesteren zodra dat mogelijk is (en op een positieve manier).
 4. Visualiseer dat alle overgebleven plasma strangelet en toplet bommen snel en veilig zijn verwijderd.
 5. Visualiseer dat alle andere exotische wapentechnologieën worden blootgelegd en veilig en moeiteloos verwijderd
 6. Visualiseer volledige openbaarmaking – inbegrepen massieve intel vrijgaven door de massa media over de aanwezigheid van buitenaardsen en het bestaan van de geheime ruimteprogramma’s
 7. Visualiseer dat de Event eindelijk plaatsvindt en onze prachtige planeet Aarde bevrijdt, voor nu en altijd.

VICTORY OF THE LIGHT!

HET PFC-TEAM

nuttige links:

http://2012portal.blogspot.com/2015/11/make-this-viral-event-meditation-2015.html

https://www.youtube.com/watch?v=fVCttRkxgWg&index=1&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ

https://www.facebook.com/events/1523593674628244/

Nawoord van Veronica: op 12 november heeft Rob Potter zijn maandelijkse interview met Cobra gehouden. Zodra ik dit interview heb vertaald wordt het op eventnl geplaatst. Maar ik wil nu alvast een paar fragmenten eruit lichten, die nog duidelijker aangeven dat wij nu met zijn allen onze schouders eronder moet zetten om die enorme duw voorwaarts te geven !

Cobra – Dit kan plaatsvinden voor de arrestaties, Ik ga er niet gedetailleerd op in, maar er zijn wat plannen om bepaalde dingen te doen voordat de arrestaties plaatsvinden, voor de Event, want het duurt simpelweg te lang, en de Resistance zou graag bepaalde dingen naar voren halen om te gebeuren voordat de Event plaatsvindt. Ik kan geen enkele belofte doen, maar zij hebben er ook genoeg van. Zij willen niet langer wachten. Zij willen sneller bepaalde dingen triggeren. Ik ga niet in op de details, opnieuw, hoe dit zal gebeuren, maar er zijn bepaalde plannen onderweg.

En aan het eind van het interview zegt Cobra: Als dit interview wordt gepubliceerd voor 21 november wil ik iedereen vragen om mee te doen met de meditatie. We hebben een meditatie voor de Event en voor de mensen die er genoeg van hebben om te wachten is er nu iets dat je kunt doen. Je kunt feitelijk actief participeren en als wij een kritieke massa bereiken kunnen wij de Event veel dichterbij halen, want de kracht van het gezamenlijk veld van manifestatie is de krachtigste of een van de krachtigste machten in dit universum. Maar het is aan jullie !

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 november 2015 in Cobra, The Event

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: