RSS

De waarheid is transparant en het is tijd!

28 nov

Dit is de titel van een artikel op het blog van Irma. Zij heeft de (enorme) moeite genomen om het laatst verschenen artikel van David Wilcock te vertalen; een heel erg uitgebreid artikel in 4 delen dat een goed doortimmerde beschrijving geeft van veel zaken die nu spelen. De achtereenvolgende delen zijn:

  • DISCLOSURE SHOWDOWN: The War For The Truth
  • Section Two: ISIS Unveiled
  • Section Three: ISIS Decapitated
  • Section Four: The Madness is Finally Coming To An End

Irma schrijft in haar artikel: “Terwijl er steeds meer en meer naar buiten komt en naar de oppervlakte komt drijven wat jarenlang, zo niet eeuwenlang onder het tapijt geschoven is, mede met behulp van de mainstream media, zit de wereldwijde ‘Alliantie‘ waar ik al vaker over heb geschreven in diverse artikelen, echt niet stil.

Ik besef dat ik -samen met mijn collega’s- een archief aan het opbouwen ben. Een archief dat steeds meer wordt gevonden en ‘geraadpleegd’, in tegenstelling tot de dwaze non-archieven van de reguliere media die sensatie brengen en angst aanjagen in het moment, ten faveure van een relatief kleine groep machthebbers die daarmee op langere termijn hun snode plannen verwezenlijkt zullen zien. Geduld is ons daarbij een noodzakelijk kwaad gebleken, want het doordringen van de ‘transparante’ (maar wel alles doordringende) waarheid gaat maar heel langzaam.

Maar nu zien we een steeds groter wordende groep wakkere of ontwakende mensen die achterdochtig worden door de idiote dingen die wereldwijd aan het gebeuren zijn. Wanneer je zelf logisch gaat nadenken en ook nog over intuïtie -en dus een open hart- beschikt om te zoeken naar de kern van de dingen, heb je het ‘lot’ uit de loterij in handen, al word je daar in eerste instantie waarschijnlijk niet blij van. Je bent namelijk dan wel in staat om uit de angstmodus te komen, je niet langer te laten ‘onderdrukken’ of zaken op de mouw te laten spelden. Join the club!  Want samen moeten we het doen en samen kúnnen we het doen!

In dit kader kan ik zeggen -gezien ook de vorige artikelen die ik gevoelsmatig nu naar buiten ‘moest’ brengen- dat het tijd is voor ‘disclosure’. En ik ben daarin niet de enige.

Voor wie bekend is met David Wilcock: ja, ik ben alles aan het vertalen wat hij nu aan informatie naar buiten brengt in een zeer uitgebreid artikel in vier delen. En wat overigens nog vele updates gaat krijgen, zo meldt hij. De volledige data-dump die aanstaande is vanuit diverse landen en bronnen probeert hij daarmee enigszins voor te zijn, voor degenen die straks overweldigd zullen raken omdat ze nietsvermoedend zijn, en dat is vanzelfsprekend ook de achterliggende gedachte van mijn blog. Stukje bij beetje informatie krijgen en jezelf ontwikkelen in je kennis over alles wat er gebeurt, helpt om het telkens een plek te geven, te verwerken, het je eigen te maken zodat je op een gegeven moment het hele plaatje ziet, zonder dat het in één keer als een overweldigend verpletterend blok beton op je kop valt.”

De links naar de Nederlandse vertalingen van het 4-delige artikel van David Wilcock vind je onderaan het artikel op Irma’s blog. Op het moment dat ik dit schrijf heeft zij deel 1 en 2 vertaald en geplaatst; deel 3 en 4 volgen, en alle links zullen uiteindelijk onderaan haar artikel staan.

Het is heel veel om te lezen en om te bevatten, maar het zo ontzettend belangrijk dat wij onszelf hiermee voorbereiden op de dingen die komen gaan. Want, zoals Irma schrijft, je wilt niet dat alles in één keer als een overweldigend verpletterend blok beton op je kop valt. Sterkte!

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 28 november 2015 in Geen categorie

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: