RSS

Bericht van Cobra 8-12-2015; Cintamani update

08 dec

Sinds ik informatie heb vrijgegeven over de Cintamani steen hebben veel stukjes van deze heilige steen hun weg gevonden naar de handen van toegewijde Lichtwerkers en Lichtstrijders, en zullen dienen als doorgevers van energieën van compressie doorbraak ten tijde van de Event:

http://2012portal.blogspot.si/2015/06/cintamani.html (Eng); kijk hier voor de Nederlandse vertaling

Geselecteerde stukjes Cintamani steen zijn in vele dozijnen van de meest belangrijke sleutel-vortexpunten van het planetaire energiegrit geplaatst om het transformatieproces naar de Event te stabiliseren. Dit Cintamani energiegrit rondom de planeet is nu bijna compleet.

Een oude Tibetaanse profetie zegt dat er een tijd zal komen wanneer de Koning van de Wereld tevoorschijn zal komen met zijn leger van zijn ondergrondse gebieden, om de krachten van het duister te verslaan en het arriveren van de Gouden Eeuw te begeleiden. Deze tijd is nu. De Cintamani steen zal een sleutelrol spelen in dit proces:

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_shambahla11.htm

De Cintamani steen is een uitstraling van puur Licht en is een aan de buitenkant manifestatie van de puurheid van onze ziel:

http://gadal-catharisme.org/origin-the-stone_9_96_en.htm

Heel recent is een gelimiteerde hoeveelheid Cintamani stenen in StratoProbe 4 gelegd, een nabije-ruimte vehikel dat ik samen met mijn team heb gelanceerd. StratoProbe 4 heeft een maximum hoogte bereikt van ongeveer 15 mijl (24 km):

1e afb 2015-12-08

Op zijn weg naar de maximum hoogte nam het deze foto van een kleine vloot van buitenaardse voertuigen die onze missie aan het ondersteunen waren:

2e afb 2015-12-08 UFO

Ik ben geleid om een volgende batch Cintamani stenen klaar te maken. De meeste daarvan, inclusief wat stukjes die aan boord waren van de StratoProbe 4, zijn nu beschikbaar voor toegewijde Lichtwerkers en Lichtstrijders. Je kunt ze hier kopen (scroll alsjeblieft naar beneden op de pagina):

http://tachyonis.org/Products.html

Samen met mijn team ben ik op zoek naar een persoon die in de nabije toekomst het plan heeft om naar Antarctica te reizen. We hebben een vrijwilliger nodig voor een Cintamani-gerelateerde missie op dat verre continent. Als jij zo’n persoon bent, neem dan alsjeblieft contact op:
cobraresistance@gmail.com

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 8 december 2015 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: