RSS

Bericht van Cobra 20-12-2015: Zonnestelsel situatie update

21 dec

Het ruimen van de chimera groep gaat door. De Lichtkrachten zijn begonnen om de chimera bases van de Kuiper gordel te verwijderen, en zijn zo gestart met het desintegreren van de belangrijkste verdedigingslijn van de chimera, die tot dusver voorkwam dat de Lichtkrachten volledige controle konden krijgen over de buitenkant van het zonnestelsel. Vanaf nu tot begin januari volgend jaar (2016) zullen er drastische veranderingen plaatsvinden aan de buitenrand van het zonnestelsel. Het is geen toeval dat astrologisch gesproken dit een tijdframe zal zijn van grote vooruitgang:

http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/

1e afb 2015-12-20

De mensen die hebben geklaagd over mijn vorige bericht moeten begrijpen dat ik God niet ben en dat ik niet de buitenkant van het zonnestelsel op een dagelijkse basis bezoek, en daarom was de intel over de Kuiper gordel voor mij ook nieuw. Desondanks, het is geen grote tegenvaller en de operaties van de Lichtkrachten maken een mooie vooruitgang.

Ik zou jullie ook aanraden om niet passief te zitten wachten op de Event, om je leven daar niet afhankelijk van te maken, maar om actief te werken naar de planetaire bevrijding. Om jullie geheugen op te frissen; er zijn wat dingen die je kunt doen als de Event komt:

http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/ (=Eng) – kijk hier voor de Nederlandse vertaling

Om jezelf spiritueel voor te bereiden kun je meer begrip krijgen over de etherische, astrale en mentale lagen, en leren hoe jezelf te bevrijden van de matrix, middels dit excellente artikel:

http://recreatingbalance1.blogspot.fr/2015/12/ending-contract-system.html (=Eng – vertaling volgt)

Onze Wekelijke Event Meditatie is een belangrijk manifestatiegereedschap om het proces van bevrijding te versnellen en daarom steun ik volledig deze oproep voor eenheid:

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/open-letter-to-david-wilcock-corey.html (=Eng – vertaling volgt)

Het openbaarmakingsproces via de mainstream media is aan het versnellen. De mensen beginnen openlijk te praten over toekomstige kolonies en een toekomstige wegbreekcivilisatie op Mars:

http://europe.newsweek.com/mars-colonies-rich-people-404681?rm=eu

http://www.bbc.com/future/story/20151215-why-mars-should-be-independent-from-earth?

2e afb 2015-12-20 SSPMars Fleet

En over mijnbouw op de asteroïdengordel:

http://www.explainingthefuture.com/resources_from_space.html

In de alternatieve media begint langzaam de waarheid over biochips te lekken. Dit artikel legt de betrokkenheid van Siemens bij de productie van biochips bloot:

http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

Hier moeten we begrijpen dat biochips gedurende de tweede wereldoorlog massaal werden ontwikkeld in de Duitse concentratiekampen, en door de Wereldgezondheidsorganisatie sinds eind jaren 40 in vaccins werden gedistribueerd over het grootste deel van de menselijke populatie. Een enorme technologie upgrade van deze biochips vond plaats tussen 1979 en 1984, en een andere tussen 1996 en 1999. Het doel van deze chips was het volgen van de algemene populatie, mind control, en het voorkomen van positief buitenaards contact. Al deze biochips zijn volledig verwijderd uit de oppervlaktebevolking door de Resistance Movement, die hiervoor geavanceerde verwijderingtechnologie op afstand gebruikte.

Er is een heel interessant boek uitgegeven over geheime ruimteprogramma’s. Ik kan voor bijna 100% instemmen met ruwweg de eerste helft van het boek:

http://exopolitics.org/new-book-reveals-what-you-need-to-know-about-the-secret-space-programs/

Als je je daartoe voelt geroepen kun je nog steeds de Satelliet voor het Disclosure project ondersteunen, en zo helpen om ons allemaal een stap dichter naar openbaarmaking (disclosure) te brengen:

https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 21 december 2015 in Cobra, Disclosure

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: