RSS

Untwine 18-12-2015: een open brief voor eenheid en samenwerking

22 dec

Cobra schreef in zijn bericht van 20 december: “Onze Wekelijkse Event Meditatie is een belangrijk manifestatiegereedschap om het proces van bevrijding te versnellen en daarom steun ik volledig deze oproep voor eenheid:
http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/open-letter-to-david-wilcock-corey.html

Hieronder vind je de Nederlandse vertaling van deze open brief van Untwine.

18 december 2015, een open brief aan David Wilcock, Corey Goode, en alle andere alternatieve media en Lichtwerkers

Gegroet iedereen, en de beste intenties aan jullie allemaal,

Wij weten allemaal dat er een belangrijke verschuiving plaatsvindt die snel op zijn hoogtepunt komt. We weten allemaal dat hoe sneller het menselijke bewustzijn zich ontwikkelt, hoe sneller en soepeler deze verschuiving zal plaatsvinden, hoe sneller de ecosystemen en inwoners van deze planeet zullen zijn genezen en vrij. Wij willen dit allemaal.

Hoe zie jij precies deze evolutie in het menselijke bewustzijn?
Hoe manifesteert het zich?

Ik denk dat wij het er allemaal over eens zijn dat het gebeurt als wij in de echte kracht komen. Ik heb gezien dat de meesten van jullie studies delen die bewijzen hoe groepsmeditaties misdaad reduceren en het welzijn en vrede verhogen, op een aantoonbare manier. Deze resultaten zijn er ook bij groeps-gesynchroniseerde meditaties. Dit is onze echte kracht in actie, in eenheid.

Ik geloof dat deze studies naar buiten zijn gekomen zodat wij ze in de praktijk kunnen brengen. Ik geloof dat het tijd voor ons is om de wetenschap toe te passen en samen te komen om een energieveld te genereren om nu de verschuiving te manifesteren. Dit is hoe wij beginnen onze mogelijkheden te gebruiken en samen deze planeet te genezen.

Untwine 18-12 groupmedlight

Er is al een wereldwijde gesynchroniseerde meditatie georganiseerd die elke zondag om 7pm GMT plaatsvindt, (in Nederland is dit elke zondagavond om 20.00 uur), om te visualiseren dat de verschuiving zich voordoet, dat de cabal de macht wordt ontnomen, dat de openbaarmaking gebeurt, en een schitterende toekomst voor de mensheid.

http://2012portal.blogspot.com/2015/12/weekly-event-meditation.html (=Eng – kijk hier voor de Nederlandse vertaling

Ik weet dat sommigen van jullie wat twijfels kunnen hebben of het niet eens zijn met Cobra’s informatie, die deze meditatie heeft opgezet. Ik persoonlijk deel deze twijfels en meningsverschillen niet, en het werken met Cobra heeft mij heel veel goeds gebracht, maar ik respecteer dat jullie ze kunnen hebben. Dat is helemaal okay.

Ik geloof dat dit geen obstakel is om samen te mediteren. Als je het niet eens bent met sommige aspecten van de meditatie kun je het simpelweg op je eigen manier doen. Hoe meer gelijk, coherent en gesynchroniseerd onze visualisaties zijn, hoe sterker de resonantie en hoe sterker de manifestatie, en wat er toe doet is dat we allemaal visualiseren dat de cabal van de macht wordt ontheven, dat de openbaarmaking plaatsvindt, en een schitterende toekomst voor de mensheid tezamen.

We hoeven het niet met absoluut alles eens te zijn om te mediteren en samen te werken. De Galactische gemeenschappen daarbuiten weten dit en brengen het in de praktijk.

Je kunt zelfs de meditatie om 7pm GMT laten voor wat het is en je eigen gesynchroniseerde meditatie publiceren, op jouw eigen tijd, en je eigen versie van de verschuiving en de bevrijding van deze planeet visualiserend. Wij kunnen je bij je aansluiten. Stel je de kracht voor van het samenkomen van ons allemaal die de tijdslijn visualiseren die we allemaal willen.

Wij kunnen werkelijk samen actie ondernemen om deze planeet te genezen.

Veel Liefde,

Untwine

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 22 december 2015 in Meditatie

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: