RSS

Een dankwoord van Prepare For Change en van ons

24 dec

Prepare For Change heeft in zijn decembernieuwsbrief zijn waardering uitgesproken voor al diegenen die hun leven wijden aan de bevrijding van de mensheid en de planeet Aarde. Wij sluiten ons hier volledig bij aan. Al gedurende vele jaren in de vorige eeuw en in deze eeuw zijn er hele moedige mensen die de waarheid naar buiten brengen en die de heersende valse machten bevechten. Velen van hen hebben dat met hun leven moeten bekopen. Anderen zijn beschimpt en bespot, verloren hun baan en moesten verder leven als een paria, in armoede en eenzaamheid. Weer anderen zijn continue op de vlucht.

Ondanks dit alles gaan veel mensen door met hun strijd en wij krijgen daarbij hulp vanuit andere bronnen. Dit moment, zo vlak voor de Kerst, is een prachtig moment om hier even bij stil te staan. Om in onze gedachten deze mensen te eren en ze onze Liefde en Dankbaarheid te sturen. Zonder de inzet van al deze moedige mensen zag de toekomst van de Aarde en de mensheid er heel anders uit.

Hier een interessante video: https://www.youtube.com/watch?v=OZE7U0T-Uow

Aan het eind van deze video is een lange lijst met namen opgenomen van al die mensen die zich voor de bevrijding van de planeet inzetten. En deze lijst is pas een begin; er zijn er nog veel meer en iedereen die vindt dat zijn/haar naam hier moet worden opgenomen kan zich aanmelden. De instructies staan aan het eind van de video. Met dit overzicht zetten wij een hele krachtige positieve energie neer.

(N.B. Regelmatig wordt een update van de video geplaatst met de laatste toevoegingen van namen; hier een link naar het WAH kanaal op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPkXN2gJR7yNfa1RCfTSfEQ

 

Vertaling van de PFC-nieuwsbrief

Prepare For Change-nieuwsbrief

Terwijl wij ons voorbereiden op het kerstfeest denken wij aan de fenomenale Event die op het punt staat plaats te vinden, en willen wij uiting geven aan onze waardering voor degenen die hun leven eraan hebben gewijd om dit mogelijk te maken.

Oorsprong

In 1975 vluchtte een zekere inlichtingenagent met de codenaam Michael voor zijn leven voor de illuminatie die hem achtervolgde. Hij had een groep van 12 agenten om zich heen verzameld om zichzelf te beschermen. Terwijl zij op de vlucht waren en zich verborgen ontdekten zij een netwerk van tunnels onder het ondergrondse metrosysteem van New York. Zij gingen de tunnels in, verdwenen van de oppervlakte en hergroepeerden zich daar beneden. Zo is de Organisatie ontstaan, die zijn voornaamste commandocentrum had onder het metrosysteem van New York. Middels het uitgebreide spionnennetwerk dat Michael nog steeds op de oppervlakte had hebben zij contact opgenomen met veel agenten die tegen de illuminatie vochten, en veel daarvan gingen ondergronds en sloten zich bij de Organisatie aan.

Hun belangrijkste doel was om de illuminatie ten val te brengen en om geavanceerde technologieën aan de mensheid te geven. De personal computers die we nu kennen zijn ontwikkeld met behulp van de Organisatie (Cobra heeft in 1977 een kamer vol met rijen computers gezien toen zij in hun hoofd-ondergrondse-commandocentrum werden ontwikkeld). De Organisatie had contact met de positieve beschaving van Agartha die al gedurende millennia in ondergrondse grotten bestaat. Zij hadden al in 1977 contact met de positieve Andromedans, of al eerder (Cobra zag ook een slank zilveren Andromedaans sigaarvormig schip in hun ondergrondse hangar).

Begin negentiger jaren hebben zij invloed uitgeoefend om ervoor te zorgen dat het internet zich uitbreidde van ARPANET naar het publieke domein.

De illuminatie en de duistere krachten buiten deze planeet lanceerden in 1996 een offensief om de Organisatie te vernietigen, en er waren verschillende fysieke gevechten in ondergrondse tunnels en grotten die de Organisatie bijna vernietigden en die ook Agartha bijna wegvaagden. In dit uur van nood is een plan bedacht om dit tegen te gaan. Begin december 1999 hebben de Pleiadians contact opgenomen met de Resistance Movement op planeet X en zij hebben een enorme opstand ontketend tegen de illuminatie hier. De illuminatie werd in ongeveer 3 weken omver geworpen en zij moesten wegvluchten naar hun bases op Mars en op de Maan. In die tijd zijn veel Resistance Movement vrijheidsstrijders de ondergrondse tunnelsystemen op Aarde binnen gegaan om de Organisatie in zijn gevecht bij te staan. De twee krachten integreerden en smolten samen en het wordt nu de Resistance Movement genoemd.

Hun toegenomen gezamenlijke kracht heeft de loop van de gebeurtenissen gekeerd en nu waren het de duistere krachten die zich terugtrokken. In 2000 en 2001 zijn de illuminatie hun bases op Mars en de Maan kwijtgeraakt en ook op andere plekken in het zonnestelsel. In diezelfde tijd zijn met de hulp van de Pleiadians en andere Galactische Confederatie krachten alle overgebleven reptillian, draconische en reticulan krachten uit het zonnestelsel verwijderd. Dit heeft de duistere krachten in paniek gebracht en zij hebben 9-11 ontketend om hun laatste bolwerk – de planeet Aarde – vast te houden.

RM: Dank!

Het Prepare For Change Team

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 24 december 2015 in Resistance Movement

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: