RSS

Bericht van Cobra 3-1-2016: Situatie update

04 jan

Het opruimen van de chimera groep gaat door. Kuiper gordel, het netwerk van fysieke chimera bases aan de buitenrand van het zonnestelsel, is bijna volledig verwijderd. De laatste overblijfselen van de chimera vloot zijn in wanorde, verstrooid door het zonnestelsel, en verbergen zich bij de positie van de plasma knooppunten met de hoogste concentratie van plasma strangelet en toplet bommen, deze bommen gebruikend als een afschermingsmechanisme.

Nu het fysieke chimera netwerk door het zonnestelsel snel aan het desintegreren is, blijft de plasma vermeerderingsvortex met zijn strangelet en toplet bommen een veel grotere uitdaging, tenminste op dit moment.

Terwijl de macht van de chimera afneemt zal er meer uitwisseling van intel zijn tussen de topmensen van verschillende positieve facties, zonder angst dat deze intel zal worden onderschept door de chimera, en zonder dreiging dat de chimera terug zal slaan als topmensen van verscheidene positieve facties te vrijuit praten. Daarom zal de Resistance snel substantiële intel vrijgeven aan het Oosterse Agartha netwerk en aan verscheidene geheime ruimteprogramma facties, en delen van deze intel zullen snel doorstromen naar de oppervlaktebevolking. De meeste geheime ruimteprogramma facties waren ernstig gehersenspoeld tegen de Pleiadians en tegen andere positieve buitenaardse rassen, en de Resistance zal ze snel goede bewijzen presenteren van de Pleiadische welwillendheid.

De Resistance zal ze ook technologische know-how geven over hoe nanites en andere vergelijkbare technologieën te verwijderen, die onterecht worden beschreven als AI (artificial intelligence = kunstmatige intelligentie). Zoals iemand het briljant in een commentaar op mijn blog heeft beschreven: “Cobra sprak over robots en nanites (miniatuur robots) die door de chimera waren uitgevonden om reptillians en mensen te controleren. Deze robots en nanites kunnen zo geavanceerd zijn en kunnen informatie op zo’n hoge snelheid verwerken, dat zij de illusie wekken of de indruk geven van het zijn van bewust, levend en intelligent. Maar het zijn echt alleen maar machines die gemakkelijk kunnen worden uitgezet.”

Een sleutel-verdedigingsfactor tegen deze technologieën is de balans tussen emoties en geest. Deze technologieën kunnen alleen een geest manipuleren die onderdrukte emoties heeft en zij kunnen geen sterkte emotionele golven hanteren.

Op de oppervlakte van de planeet is er vooruitgang.

1e afb 2016-01-03 reset

Meer en meer initiatieven rondom de wereld beginnen de juiste condities te stellen voor de reset van het financiële systeem:

http://www.maxkeiser.com/2015/12/reinventing-banking-from-russia-to-iceland-to-ecuador/

En Zwitserland kan wellicht het juiste land zijn om dit proces te versnellen:

https://www.rt.com/op-edge/327191-switzerland-money-banks-ban-referendum/

Als iemand twijfels had over het bestaan van de positieve militaire factie in het Pentagon; hier is het bewijs:

https://www.rt.com/usa/326748-us-syria-intelligence-hersh/

http://www.lrb.co.uk/v38/n01/seymour-m-hersh/military-to-military

2e afb 2016-01-03 Mutiny

En er zijn al wat leden van de cabal gearresteerd:

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/it-seems-that-cabalists-are-finally-going-to-pay-for-their-crimes

Het zijn dan wel geen top cabalisten, maar een recente studie van de Universiteit van Tokio laat zien dat onderdrukking van lage graad knopen het hele netwerk verstoort:

http://www.u-tokyo.ac.jp/en/utokyo-research/editors-choice/the-importance-of-non-hub-elements/

Simpel gesteld, zelfs het arresteren van een paar middelmatige leden van de cabal heeft de kracht van hun hele netwerk significant verminderd, en zal hun ondergang versnellen.

Overwinning van het Licht!

P.S. Ongeveer 15 minuten nadat ik dit artikel had geplaatst is al een YouTube audio versie gemaakt en het is hier beschikbaar:

https://www.youtube.com/watch?v=pNQFR0thRZI&feature=youtu.be

Vertaald door Veronica

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 4 januari 2016 in Cobra

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: