RSS

Untwine, 23-12-2015: Deprogrammeren voor Overvloed

11 jan

Cobra heeft in zijn bericht van 10 januari 2016, met zijn korte update van de situatie, een link opgenomen naar een artikel van Untwine: Abundance Deprogramming. Hieronder vind je de vertaling van dit artikel.

Untwine 2015-12-23 Lakshmi1111Lakshmi, Godin archetype van Overvloed. Art by Ananda Vdovic

Overvloed is niet alleen fysiek. Alles in creatie verschijnt eerst op de hoogste lagen van bestaan (de hoogste dichtheden van materie) en kruipt dan naar beneden door de lagen totdat het de mentale, astrale (emotionele), etherische en fysieke rijken bereikt.

Hier is een sleutelpunt: ware overvloed is Onconditioneel

Het is een natuurlijke aangeboden expressie van de Bron. Alle vormen van gebrek zijn anomalieën, kunstmatig gecreëerd, en onnodig voor onze evolutie en ervaring. Gebrek is feitelijk een synoniem voor pijn en lijden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat jij niets hoeft te doen om alle goedheid te verdienen waar je naar streeft. Je hoeft het niet te kopen met goede daden. De Bron heeft jouw karma geld niet nodig. Karma is een leugen, gecreëerd door de duistere krachten om hun waanzin te rechtvaardigen en om de mensen makkelijker in slavernij te houden. Er is ongelimiteerde her-Bron in alle aspecten van leven. Je kunt je ontspannen en weten dat het bedoeld is dat je alle positiviteit krijgt waar je naar streeft, het is je goddelijke recht.

De meeste mensen op deze planeet dragen nu zo veel gebrek en pijn dat zij zich dit nu niet meer bewust zijn. Zij raken eraan gewend om niet te zijn ondergedompeld in de overvloed van fysieke schoonheden van creatie tot in al hun zintuigen, om niet te zijn ondergedompeld in positieve emoties en Liefde gegenereerd door de wederkerigheid met hun zielsfamilies, en om niet te begrijpen dat de mysteries van de wereld en het universum daar een deel van zijn. Dit is niet bedoeld zo te zijn en het zou niet meer moeten bestaan. De Godin is aanwezig diep in alle creatie en het wil dat wij opnieuw volledig zijn vervuld.

Hier zijn een paar vragen die je jezelf kunst stellen om je te helpen om te deprogrammeren:

Hoeveel ben jij je aan het ontwikkelen en het leven aan het onderzoeken terwijl je worstelt met fysieke overvloed? Als jij vandaag alles had wat je fysiek nodig hebt, wat zou je doen? Zou je deze planeet gaan onderzoeken, deze galaxy en universum, en alle rijkdom van de creatie?

Hoeveel ben jij je aan het ontwikkelen en het leven aan het onderzoeken terwijl je worstelt met emotionele overvloed? Als je vandaag vrij zou zijn van duistere technologieën die jouw emoties verstoren, volledig gedeprogrammeerd, en verbonden met je tweelingziel, zielsmaatjes en zielsfamilie, wat zou je doen? Zou jij de enorme mogelijkheden van uitwisseling van Liefde onderzoeken?

Hoeveel ben jij je aan het ontwikkelen en aan het onderzoeken terwijl je worstelt met mentale overvloed? Als je vandaag vrij zou zijn van duistere technologieën die jouw denkproces verstoren, volledig gedeprogrammeerd, en je had volledige toegang tot het begrijpen van de mysteries van dit universum en de volledige toegang tot de hele creatieve stroom van ideeën die van de spirit komen, zou je het onderzoeken?

Kun je glimpen voelen van hoe het leven is bedoeld te zijn?

Untwine 2015-12-23 faery

Als iemand er nog niet klaar voor is om om te gaan met enorme hoeveelheden rijkdom, of het nu fysiek is, of emotioneel, of mentaal, of anders, is dit simpelweg omdat zij geprogrammeerd zijn, en wat als eerste zal gebeuren is dat het universum alles zal aanreiken wat nodig is om te deprogrammeren, om in staat te zijn om overvloed te verkrijgen. Het universum zal altijd aanreiken wat nodig is, zonder voorwaarden. Elke gemaakte fout kan worden geheeld, zonder vertraging of condities anders dan eenvoudigweg de heling toe te staan. Overvloed geldt voor alles, inclusief vergeving.

Het gevangenissysteem op deze planeet kan de overvloedstroom van het universum hinderen, maar wij kunnen deze hindering in onze levens tot een behoorlijke graad verminderen door onszelf te deprogrammeren. Het wereldwijde financiële systeem en geldstromen zijn doordrenkt met zwarte magie, met de intentie dat voorkomen wordt dat het geldt wordt gebruikt voor positieve zaken, en het blijft stromen naar negatieve projecten. Laten we daar niet in mee gaan. We kunnen de symbolen op de biljetten en munten en het hele financiële systeem gebruiken voor het Licht, en de energie van geld transmuteren naar het gebruik voor positieve projecten om te helpen bij de bevrijding van deze planeet.

Hier is een middel dat door Cobra op eerdere conferenties is gegeven:

Wanneer je nieuw geld krijgt roep dan simpelweg de violette vlam en de aanwezigheid van Saint Germain aan om de munten, biljetten en het virtuele geld te zuiveren en te inspireren. Neem tenminste 1 zilveren, of koperen, of gouden munt, doe daar deze oefening op, en draag het bij je als een anker voor de positieve stroom van overvloed. Waardevolle metalen zijn gelijk aan kristallen in die zin dat zij op een krachtige manier bewustzijn kunnen dragen.

Untwine 2015-12-23 SaintGermain1Saint Germain

Deze waardevolle metalen munten kunnen ook een investering zijn voor de eerste paar dagen na de Event, wanneer alle banken gesloten zullen zijn en de credit cards niet zullen werken; winkels kunnen wellicht geen geld accepteren maar wel waardevolle metalen.

Hier is een andere tip die ik aanbeveel. Focus je niet teveel op het geld zelf maar focus meer op wat je ermee wilt doen. Focus op het doel en het zal makkelijker stromen. Vind je doel, vraag jezelf elke dag wat de meest gunstige manier is om je energie te gebruiken, en maak er dan een krachtig besluit van. Werken voor een heilzaam project verhoogt de stroom van Licht die zal helpen om overvloed te laten stromen.

Vedische leringen leggen uit dat Lakshmi’s tweelingziel Vishnu is, die de God archetype is van goddelijke wil. Dit is hele belangrijke wijsheid. Goddelijke wil is niets zonder overvloed, en overvloed is niets zonder goddelijke wil. We kunnen allemaal een instrument voor beide zijn.

Het is ook belangrijk om te komen van een positieve plaats van vertrouwen in mogelijkheden, en het is ook heel krachtig om je rechtstreeks te verbinden met de energieën van Saint Germain en Lakshmi. Hier is een geweldige en krachtige Lakshmi mantra:

Victory of the Light !

 

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 11 januari 2016 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: