RSS

Bericht van Cobra 2-2-2016: VERTEL DIT VERDER! Petitie voor openbaarmaking geheime ruimteprogramma’s

02 feb

Er is een petitie opgesteld voor volledige openbaarmaking (disclosure) van alle geheime ruimteprogramma’s (SSP = Secret Space Program) en voor het vrijgeven van alle verborgen technologieën, ten bate van de mensheid.

De Lichtkrachten hebben gevraagd dat zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen deze petitie ondertekenen, en het rondvertellen via hun netwerken:

https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology?recruiter=477550842&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLin#petition-letter

2016-02-02 Expose

Je kunt de petitie ook anoniem ondertekenen als je dat prettiger vindt. Als wij tenminste 25.000 handtekeningen krijgen zal ik proberen om via mijn contacten deze petitie bij Putin op zijn bureau te krijgen.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 2 februari 2016 in Disclosure, Geheime ruimteprogramma's, Petitie

 

Tags:

4 Reacties op “Bericht van Cobra 2-2-2016: VERTEL DIT VERDER! Petitie voor openbaarmaking geheime ruimteprogramma’s

  1. deomkering

    2 februari 2016 at 16:17

    Ik vraag mij af wat er in sferen over t zika virus vertrld wordt… Heb t gevoel dat eea aan berichtgeving via nieuws en world health org verteld wordt niet klopt.. En in t nieuws zien we ook steeds zelfde baby… Die misvormd hoof heeft

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Like

     
    • eventnl

      2 februari 2016 at 16:37

      Ik denk dat dit ook weer afkomstig is uit een laboratorium, of dat het weer bangmakerij is, of beide. Op het internet bij de alternatieve media wordt er veel over geschreven.
      De cabal doet er alles aan om ons in angst te houden en ons zo te kunnen blijven controleren. Maar er zijn gelukkig steeds meer mensen die zien wat er gaande is en die zich niet laten manipuleren! Het succes van de Vredesmanifestatie van James Twyman is daar een duidelijk bewijs van.

      Like

       
    • eventnl

      2 februari 2016 at 23:34

      Irma Schiffers heeft vandaag een krachtig artikel over Zika gepubliceerd, de moeite waard om dit even te lezen: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2016/02/02/column-zika-virus-plus-abortus-nu-online-te-bestellen/

      Like

       
  2. Pipa

    7 februari 2016 at 08:14

    Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.