RSS

James Twyman over het effect van gesynchroniseerde meditaties, en aankondiging meditatie in maart 2016

12 feb

Vredesovereenkomst getekend voor het conflict in Syrië
Een wonder door gesynchroniseerde meditatie?

Tien dagen nadat miljoenen mensen samen waren in een wereldwijde gesynchroniseerde meditatie, is een overeenkomst getekend in München om een eind te maken aan het geweld in Syrië.

Velen zullen denken dat het gewoon toeval is, maar overweeg dit: na bijna elke wereldwijde gesynchroniseerde meditatie die was gefocussed op een gebied waar extreem geweld en oorlog werd ervaren, werd binnen twee weken een vreedzame oplossing bereikt.

James Twyman peace troubadourIk herinner mij de eerste keer dat ik dit fenomeen meemaakte – ik was in 1998 door Saddam Hussein uitgenodigd om te spelen in Bagdad, in dezelfde periode dat de VS en zijn bondgenoten een nieuw bombardement aan het voorbereiden waren. Het was natuurlijk een propagandastunt door de Iraakse dictator, maar het voelde als een goede manier om positieve aandacht te richten op een hele negatieve situatie. De oproep voor gebed en meditatie voor vrede was uitgestuurd, en tegen de tijd dat ik het concert uitvoerde in het Iraakse National Theatre waren miljoenen gemobiliseerd.

Niemand had kunnen voorspellen wat toen gebeurde!

Ook al leek er geen enkele mogelijkheid te zijn om een nieuw militair conflict te vermijden, arriveerde Kofi Annan de dag daarna en drie dagen later was een vredesakkoord ondertekend. Er vielen geen bommen en er stierf niemand.

Ik zou nog veel meer van dit soort indrukwekkende gebeurtenissen kunnen delen, en zij leiden allemaal tot het onvermijdbare feit …. als miljoenen mensen hun positieve energie focussen op een situatie van wereldcrisis, dan verandert de situatie!

Kloppen wij ons op de borst voor wat vandaag gebeurde? Natuurlijk niet. Wat wij doen is dit gebruiken om te illustreren wat zou kunnen gebeuren als wij doorgaan met deze beweging van vreedzaam activisme. Mijn doel is om een “Army of Light” te hebben die klaar staat om direct te reageren op een signaal wanneer een situatie opkomt die onze focus nodig heeft: tenminste een miljoen mensen van over de hele wereld waarmee wij contact kunnen opnemen, dagen of zelfs uren voordat wij energetisch samenkomen om onze energie over een bestaande crisis te sproeien. Wij hopen dat jullie door zullen gaan om deze beweging te ondersteunen.

Je bent niet zonder kracht, en dit is de manier waarop je kunt helpen om de wereld te veranderen.

 Het volgende dat we doen is focussen op het Hart van de Moeder.

Volgende week zal ik een video uitsturen die je kunt delen met iedereen die je weet. Onze doel is HONDERD MILJOEN MENSEN die hun energie en liefde sturen naar het hart van de Aarde – Moeder India. Ik zal daar zijn met 3,5 miljoen mensen die vrede vieren, en er zijn al 10 miljoen mensen geregistreerd voor deze gebedswake. De gesynchroniseerde meditatie zal plaatsvinden op 11, 12 en 13 maart, 12 uur ’s middags jouw lokale tijd. Wij willen een golf van penetrerend licht creëren die over de planeet veegt. Help ons alsjeblieft om ons doel te bereiken en deze krachtige beweging voort te zetten.

James Twyman
503-278-7331
JamesTwyman33@gmail.com

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 12 februari 2016 in Meditatie

 

Tags: ,

2 Reacties op “James Twyman over het effect van gesynchroniseerde meditaties, en aankondiging meditatie in maart 2016

 1. Annelies Jelgerhuis

  12 februari 2016 at 23:23

  Super deze uitkomst maar ik vind er niets over in de media…

  Like

   
 2. Els Meijers

  13 februari 2016 at 17:41

  Heel graag doe ik mee met deze meditatie, het zal zeker lonend zijn.
  Dank je wel James voor dit initiatief. Ben er zeker van dat het gaat lukken.
  Heel veel liefde en vrede Els Meijers

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: