RSS

Bericht van Cobra, 18-2-2016, Belangrijke update van de situatie

19 feb

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. De Lichtkrachten hebben onlangs belangrijke doorbraken gemaakt en zullen in staat zijn om heel snel alle plasma strangelet bommen te verwijderen. Wat nog overblijft zijn plasma toplet bommen, maar de Lichtkrachten verwachten dat het mechanisme voor hun verwijdering hetzelfde zal zijn als dat voor de verwijdering van de strangelet bommen, en hopen snel te hebben afgerekend met de strangelet / toplet bommen, voor eens en voor altijd.

Door deze significante vooruitgang op de plasma laag zijn de energieën op de etherische en lagere astrale lagen behoorlijk aan het verbeteren, en sommige feeën en engelen zijn al aan het terugkeren naar de oppervlakte van de planeet, naar afgelegen plekken in de natuur, ver weg van mensen. Deze subtiele wezens houden niet van de ruwe energie van de meeste mensen, maar zij verwelkomen liefdevol contact, en je bent uitgenodigd om de natuur in te gaan en de liefdevolle connectie met hun energie te zoeken.

De duisteren waren onlangs behoorlijk stoutmoedig in hun acties en daarom heeft de Resistance wat actie ondernomen op de fysieke laag.

Als eerste hebben zij intel pakketten over disclosure, geheime ruimteprogramma’s en bewijs van misdaden van de cabal in de computers gestopt van sommige belangrijkste nieuwsagentschappen rondom de wereld, en in de computers van sommige geselecteerde privé individuen wereldwijd. Als de cabal een bepaalde lijn overschrijdt zullen deze intel pakketjes van afstand door de Resistance worden geactiveerd, en zij zullen simultaan als pop-ups verschijnen op ontelbare computerschermen wereldwijd. Deze actie is ook bedoeld om elke poging tegen te gaan om het disclosure proces om te draaien of te onderdrukken. ALLEEN volledige en 100% disclosure zal worden toegestaan, en gelimiteerde disclosure is GEEN optie.

Ten tweede; er zijn nu gewapende Resistance agenten op de oppervlakte en zij zullen ingrijpen in vele gevallen wanneer onschuldige burgers worden aangevallen, en zo geweld en misbruik voorkomen.

Ten derde; Resistance agenten zijn geïnfiltreerd in het beveiligingspersoneel van de belangrijkste cabal spelers, van alle VS presidentskandidaten en van vele sleutel politici wereldwijd die de planetaire situatie kunnen beïnvloeden.

Het ‘zachte’ disclosure proces gaat verder.

Wellicht herinneren enkelen van jullie zich de Mersenius maanbasis waar ik vorig jaar over sprak:

http://2012portal.blogspot.com/2015/09/solar-system-situation-update.html (Eng), en klik hier voor de Nederlandse vertaling.

Deze zelfde maanbasis is onlangs op Google Moon gespot en zijn exacte coördinaten zijn hier weergegeven:

http://www.ewao.com/a/19793/

2016-02-18 1e Merseniustower

Mainstream media speculeren dat de vreemde structuur rondom de ster KIC8462852 zou kunnen zijn gebouwd door een buitenaardse beschaving:

http://finance.yahoo.com/news/bizarre-looking-star-just-got-210900508.html

De NASA bereidt de disclosure van de geheime ruimteprogramma’s voor door het vrijgeven van ruimtetoerisme posters, die ons uitnodigen voor een toer naar plaatsen als Jupiter of Enceladus:

http://gizmodo.com/were-entering-a-golden-age-of-space-tourism-propaganda-1758075093

2016-02-18 2e Jupiter

Tegelijkertijd heeft het asteroïden mijningprogramma de mainstream gehaald:

http://www.space.com/31829-luxembourg-investing-asteroid-mining.html

De Oosterse alliantie gaat door met hun acties om het belang van de petrodollar te verminderen:

http://sputniknews.com/business/20160204/1034241083/emerging-economies-petrodollar-trading.html

http://sputniknews.com/business/20160208/1034420845/russia-china-iran-currencies.html

en is een stap dichter bij de introductie van de goudstandaard:

http://politicalvelcraft.org/2016/02/01/shanghai-shock-april-2016-yuan-based-gold-standard/

In Zwitserland zou een onconditioneel basisinkomen realiteit kunnen worden als de Zwitserse mensen daarvoor stemmen:

https://www.rt.com/news/330828-switzerland-minimum-payment-vote/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422775/Swiss-government-proposes-paying-1-700-month-work-not-bid-end-poverty-insists-people-want-job.html

De petitie voor disclosure over geheime ruimteprogramma’s is nog steeds een heel belangrijke daad waarmee wij onze collectieve vrije wil kunnen uitdrukken, en we hopen dat wij snel de 25.000 handtekeningen zullen hebben gehaald. Je kunt het bericht verspreiden en de petitie ondertekenen als je je daartoe geleid voelt:

https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology

Er zijn Youtube video’s gemaakt die het delen van deze petitie makkelijker maken. Eerst de excellente video in het Engels:

https://www.youtube.com/watch?v=iEkGwAlbxYQ

En deze in Engels en Frans:

https://www.youtube.com/watch?v=uFrC-XJulYk

https://www.youtube.com/watch?v=Zm3eFa05Ys4

Zoals verwacht, was en is de cabal nog steeds aan het ingrijpen bij het tekenen van de petitie:

http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/02/04/urgent-suspicious-activity-interference-with-the-ssp-disclosure-petition/

Bewijs van deze inmenging zal dienen als bewijs tegen de cabal in de overgave onderhandelingen wanneer de cabal probeert om het disclosure proces om te draaien. Gesjoemel met de vrije wil is een misdaad tegen de Galactische Wet en daarom zal het de cabal niet worden toegestaan succes te hebben met hun plannen voor gelimiteerde disclosure.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
2 reacties

Geplaatst door op 19 februari 2016 in Cobra, Disclosure

 

Tags: , , ,

2 Reacties op “Bericht van Cobra, 18-2-2016, Belangrijke update van de situatie

 1. Jaap Lammers

  19 februari 2016 at 09:54

  ik mis het amerikaanse geheime ruimte programma bij het tekenen van de petitie ?

  Like

   
  • eventnl

   19 februari 2016 at 14:55

   Putin heeft al vaker kenbaar gemaakt dat hij wil dat de geheimhouding wordt opgeheven, dus deze ingang begrijp ik wel. Er is overigens sprake van meerdere geheime ruimteprogramma’s waarbij er zelfs door meerdere landen met elkaar werd samengewerkt. Kijk even naar de publicatie van vandaag, de video’s over de Petitie en Cintamani; er staan wat links naar artikelen bij. En voor het totaal overzicht kun je het beste naar de indexpagina gaan, helemaal onderaan vindt je wat andere vertaalde publicaties m.b.t. geheime ruimteprogramma’s.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: