RSS

Interview met Cobra, 18-2-2016, door Rob Potter, -vervolg- en wat aanvullende info

04 mrt

Voorwoord van Veronica: excuses voor het lange wachten op het vervolg van het interview. Ik heb een aantal dagen zonder internet gezeten en kon niets doen (woon afgelegen). Hieronder heb ik voor de volledigheid het hele interview geplaatst, inclusief de introductie van Rob. In de tekst heb ik aangegeven waar het tweede deel begint.

Cobra plaatste op zijn blog een link naar een website waarop antwoorden uit veel van de interviews met hem zijn gerubriceerd op onderwerp. Het is Engelstalig en ik zal de komende tijd wat van deze onderwerpen gaan vertalen.

Als je vragen hebt die je in het volgende interview beantwoord zou willen zien, kun je ze in het Engels sturen aan cobraquestions@prepareforchange.net

Het Interview – introductie

Rob: Ik voel dat de draai van spirituele ontwikkeling waarover Valiant Thor door dr. Frank Stranges heeft gesproken nu werkelijk epische proporties bereikt. Het aantal reguliere niet zulke esoterische sites die bereid zijn om de waarheid te onderzoeken is dramatisch gestegen in het afgelopen jaar.

Zij kijken echt met een open mind naar de realiteit dat wij niet alleen zijn en dat de goedwillende ruimtefamilie werkelijk hier is en betrokken om onze innerlijke realisatie te voeden en spirituele transformatie binnen onszelf. Dit zal het intellectuele begrip geven om te accepteren dat wij niet alleen zijn, nooit alleen zijn geweest, op het juweel van de bol die wij Aarde noemen.

Er zijn nu veel mensen op de wereld die opstaan en voorwaarts komen in service en het creëren van alternatieve oplossingen voor de problemen van de wereld. Nooit eerder hebben zovelen de tijd genomen om hun gemeenschappen te dienen. Het is zo mooi om te leven in deze tijd van ontwaking. Met liefde kunnen wij dit doen en onze wereld genezen.

“WEES DE VERANDERING DIE JE WILT ZIEN IN DE WERELD”
Mahatma Ghandi

De buitenste sociale infrastructuur veranderingen die er zeker zijn verschillen dramatisch en worden steeds meer overheersend in de nabije toekomst, en zijn al bij ons. Als wij snakken naar het begrip dat zal komen van uiteindelijk onvermijdelijke open interplanetaire uitwisseling dat in proces is, moeten we ons realiseren dat onze medewerking kritiek is. Het financiële systeem is alleen de top van de ijsberg die zoveel druk krijgt omdat de mensen geobsedeerd zijn door geld. Ik zeg, wees geobsedeerd door de Spirit van de Waarheid binnenin je en liefde voor je medemens. Leer alsjeblieft hoe de grote IK BEN christus aanwezigheid in jezelf te adoreren. Geef een omhelzing, lach wanneer anderen gestrest zijn en heb altijd geduld en compassie voor elkaar.

Het Cobra interview van deze maand en zijn post zijn een keerpunt moment als de Resistance Movement via Cobra laat weten dat zij een meer tastbare betrokkenheid hebben om letterlijk de cabal te stoppen met hun moorden en geweld tegen individuen binnen hun geledingen die willen stoppen, net als de algemene bevolking, en op kritieke plaatsen in de wereld. Cobra heeft ook aangegeven een overal meer directe benadering van doorgaande aantastingen van de vrije wil van de mensheid. Dit zal verborgen blijven voor het grootste deel, maar deze acties zullen de volledige openbaarmaking versnellen. “Fasten your seat belts!”

Denk aan de kinderen

Doneer hier aan kinderen in directe nood alsjeblieft

De volgende informatie is heel belangrijk en dicht bij mijn hart. Ik vraag iedereen hier om de verandering te zijn door tenminste $5 te doneren (maak er alsjeblieft meer van) aan mensen die het minder hebben dan wijzelf. Zovelen hebben mij brieven gestuurd, dat zij betrokken wilden worden en hoe kan ik meedoen. Voor u allen… hier is de manier om te worden betrokken.

Ik ben geen pastoor en ik voel mij er niet prettig bij om mensen te vertellen hoe hun eigen missie te kiezen of wat te doen op een dagelijkse basis. Regelmatig wijs ik af om leiding te geven aan degenen die mij dat vragen. Alhoewel dankbaar een nederig door hun vertrouwen in mij, vertel ik meestal aan deze individuen die door mijn schrijven worden geïnspireerd, en mijn werk hier, om in zichzelf te zoeken, om hun eigen noot in de symfonie van transfiguratie te zoeken. Maar dit doel is zo opbouwend en zo desperaat dat ik bij de keel ben gegrepen om mijn naam te gebruiken op deze site en uw aandacht om deze open wond in de mensheid te helen. Wilt u alstublieft helpen?

Onschuldige kinderen over de hele wereld lijden door geen fout van hun eigen onschuldige zelven. Door Hope-Girl en Bethany heb ik een echte held ontmoet, Christopher Kala, een 28-jarige voormalige wees die echt doorzettingsvermogen heeft, wil, en toewijding vanuit liefde voor de kinderen, en die gedurende 9 jaar een weeshuis heeft gebouwd in Moshi Tanzania vanaf de grond, met af en toe hulp van verschillende mensen.

De regering heeft hem onlangs gearresteerd omdat hij niet de belastingen kan betalen voor zo’n instituut. Gelukkig voor hem hebben de 23 kinderen de arrestatie huilend gevolgd en pleitten voor zijn vrijlating waarop is toegegeven (sommige politiemensen hebben harten). De kinderen weigerden het politiebureau te verlaten totdat hij was vrijgelaten.

Alhoewel vrijgelaten, de dreiging van gevangenneming ligt nog steeds op de loer als de bureaucratie doorgaat om de onschuldigen te vast te zetten. Ik vaardig uit: “Eens zal voor elk onschuldig kind worden gezorgd door liefdevolle ouders, het zal een bed hebben, kleding, een dak en voedsel, zodat het niet hongerig naar bed hoeft te gaan, LAAT HET ZO ZIJN!”

Ik heb deze fantastische man op Skype gebeld om kennis te maken en hij was buiten zijn dorp met een stok om groenten te verzamelen voor de 23 kinderen, een stok! Christopher, die ons allemaal egoïstisch doet lijken door zijn onbaatzuchtigheid als hij elke dag gepassioneerd nastreeft voor zijn 23 kinderen: waardigheid, onderwijs en nog belangrijker, voedsel, onderdak en kleding. Kijk alsjeblieft naar de video -van slechte kwaliteit- om kennis te maken met Chris en de kinderen.

Chris en verscheidene anderen hebben letterlijk steen voor steen een fantastisch bastion van liefde gebouwd om deze prachtige kinderen van de straat te beschermen, van afvalbergen geplukt. Sommige kinderen hebben aids van hun ouders die zijn overleden. Hij heeft geen angst en werkt hard elke dag voor zijn juwelen, met vreugde in zijn hart. Het interview met Bethany, de schat die de fondscampagne opzette om Christopher te helpen, zal zeker je hart raken, als zij je laat delen met haar inspanningen voor meer dan een jaar.

Door te kijken zul je weten dat dit een echte en wanhopige nood is. De situatie schreeuwt om ondersteuning. Als je geen tijd hebt om te kijken drukt dan alsjeblieft OP DEZE KNOP en doneer. Ik weet dat er duizenden mensen zijn met genoeg geld om een echt verschil voor deze kinderen te maken, niet alleen door de regeringsheffingen te betalen, maar om ze te helpen met voedsel.

Alsjeblieft, help Christopher niet alleen door het hem mogelijk te maken de belachelijke regeringsheffingen van $4.000 te betalen, maar laten wij Chris helpen om deze kinderen te voeden.

God Bless You All. Thank you

Rob

U kunt hier luisteren naar een mooi interview met Hope Girl.
U zult ons ook kort horen praten over Christopher Kala en het weeshuis.

Hier is het eerste deel van mijn interview met Randy Kramer en klik hier voor het tweede deel.

Ook blij om aan te kondigen dat we nu weer Cintamani Stones beschikbaar hebben.

Transcript van het interview

Februari 2016

– de vertaling van het eerste deel dat op 26 februari is geplaatst –

Rob – Zoals beloofd dames en heren, zijn we hier met een volgende speciale editie van de Victory of the Light radio show. Ik ben uw gastheer, Rob Potter. We hebben Cobra vandaag. Ik ga vandaag een andere tactiek proberen. Sommige mensen vragen waarom ik inleidingen heb. Ik ga wat van deze vragen voorlezen. Ik krijg paragraaf twee en drie paragraaf vragen en mensen vragen zich soms af waarom ik vooraf wat spreek omdat ik probeer wat achtergrond vragen te stellen.

Wij gaan deze vragen precies lezen zoals ze zijn. En Cobra is net uitgekomen met een nieuwe post en we gaan daar wat vragen over stellen.

Ik heb deze maand ook niet zoveel intro voor jullie. Ik wil gewoon dat jullie naar het interview kijken dat ik had met Christopher Kala, zelf een weeskind, die een weeshuis heeft opgericht.

Ik hoop mensen, na gezien te hebben dat jullie vroegen hoe te helpen, dat je rechtstreeks kunt helpen door 5 of 10 dollars te doneren aan deze man die 28 jaar oud is en probeert dagelijks 22-23 kinderen te voeden. Ik was door Hope-Girl op hem geattendeerd en dit is een goed doel

We gaan nu starten met de vragen.

Rob- Cobra, welkom bij de show. Dank weer voor het in de show komen en ik waardeer het dat u elke maand de tijd neemt om met mij te werken hier in de Victory of Light radio show. Het is een eer u weer hier te hebben.

COBRA – Het is voor mij een plezier en ik waardeer deze interviews heel erg.

Rob – Dank u zeer. Ik zou direct willen ingaan op uw post die u net deze ochtend heeft geplaatst, voordat we gaan naar de vragen van de gasten. Ik ga u wat vragen stellen en veel van deze vragen die mensen hebben zouden kunnen zijn beantwoord met wat van die zaken die u net heeft vrijgegeven. Het is vandaag feitelijk een belangrijke situatie update.

U heeft het erover dat we heel snel in staat zullen zijn om alle plasma en strangelet bommen te verwijderen. Er is een gelijkwaardige techniek om ze te verwijderen en als deze voor eens en voor altijd zijn verwijderd lijkt het erop dat wij werkelijk voorwaarts kunnen gaan met de Event, klopt dat?

COBRA – Ja absoluut, zodra deze zijn verwijderd zijn wij heel dicht bij de Event. Er zijn wat andere technologieën, maar ik denk niet dat deze een heel groot probleem zullen zijn.

Rob – Ja, dat is echt goed nieuws. U vertelde dat er wat fee-achtige energieën terugkeren naar de oppervlakte van de planeet. Zij hadden zich teruggetrokken in de binnenaarde, wat fysieke en lagere astrale lagen feeën, vanwege de energieën. Sommigen daarvan zijn aan het terugkeren en sommige ervan in prachtige natuurplekken rondom de planeet, correct?

COBRA – Ja, dat is juist.

Rob – Kunt u wat meer ingaan op de feeën, sylfen en engelen en dergelijke voor de mensen die niet bewust zijn. Zijn sommige ervan fysiek of zijn zij strikt alleen zichtbaar voor degenen met sensitief zicht in de plasma, etherische of astrale lagen?

COBRA – Het zijn geen fysieke wezens. Het zijn wezens die gezien kunnen worden op de plasma, etherische en astrale lagen, maar iedereen die op zijn minst een beetje sensitieve energie heeft kan ze voelen. Je kunt ze niet zien. Je kunt hun aanwezigheid voelen. En als je naar de meest prachtige plekken in de natuur gaat weg van de menselijke bevolking, zul je hoogst waarschijnlijk in staat zijn om hun aanwezigheid te voelen.

Rob – OK. Dank u. U heeft gezegd: “De duisteren zijn onlangs behoorlijk brutaal met hun acties en de Resistance heeft wat actie ondernomen op de fysieke laag”. Kunt u wat meer zeggen over de brutale acties van …. Voor ons is alles wat zij doen brutaal en in ons gezicht en negatief, maar kunt u spreken over specifiek wat deze acties waren?

COBRA – Ja, er zijn nogal wat van deze situaties. De eerste is de situatie in Syrië waar je kunt zien dat Turkije en Saoedi-Arabië aan het uitdagen zijn …. feitelijk zijn zij met vuur aan het spelen zou ik zeggen. Dit is een van die situaties.

Rob – Juist. Het lijkt erop dat ze wat oorlogsspelletjes op de grens aan het doen zijn. Ik zag dat zij feitelijk een ziekenhuis hebben gebombardeerd, ik geloof dat het in Syrië is, dat verantwoordelijk is voor 40.000 mensen. Kunt u daar wat over zeggen?

COBRA – Ja, ik zou zeggen dat de negatieve alliantie krachten dat ziekenhuis hebben aangevallen. Zij hebben het in een jasje gegoten alsof de Russen het deden, maar de Russen hebben het niet gedaan. De Russische militairen is …… heeft een strikt verbod om burgers aan te vallen en zij zijn voor 100% toegewijd aan het verwijderen van de zogenoemde “terroristen”, die feitelijk huurlingen zijn voor de jezuïeten, want dit alles is een jezuïeten creatie. De negatieve militaire factie in de VS, de Saoedi-Arabische, de Turkse mensen, zij zijn allemaal poppen in de handen van de jezuïeten, en de jezuïeten willen zoveel mogelijk lijden creëren in de Syrische regio omdat het een hele belangrijke energie vortex is.

Rob – Ja ik denk dat ook. Het is duidelijk dat het een hele belangrijke vortex is. Al onze historische profetieën gaan over dat gebied. Een van de dingen die de Resistance heeft gedaan zoals in uw artikel van vandaag is aangegeven, is dat zij feitelijk bewijs van crimineel gedrag door de cabal in de computersystemen hebben gestopt van de belangrijkste nieuwsagentschappen rondom de wereld en in de computers van privé personen. Is dit allemaal op de achtergrond gedaan en niemand weet er echt iets van?

COBRA – Ja, het zit in het computersysteem. Het is heel moeilijk te vinden. Je zult een hele goede computerexpert moeten hebben die de computer nakijkt om het te vinden, maar het zit erin.

Rob – Dus het zal feitelijk gewoon automatisch worden getriggerd en flitsen over de schermen als een nieuwsitem. Dat is heel opwindend.

COBRA – Het zal zijn als een pop-up scherm met een hele aantrekkelijke titel, en de mensen zullen erop klikken en zij zullen allerlei soorten bewijzen zien die daar zijn. Als de cabal te ver gaat zal dit worden geactiveerd. Dit zit nu in heel veel computers rondom de wereld.

Rob – Uiteindelijk zal dit sowieso worden geactiveerd, maar bepaalde acties van de cabal kunnen het eerder activeren.

COBRA – Ja, natuurlijk zal dit alles met het moment van de Event actief zijn, maar ik heb het over de tijd voor de Event. Het kan feitelijk vandaag of morgen gebeuren als zij te ver gaan.

Rob – Iets over de bewijzen. Zijn deze in het algemeen of zijn er wat namen, data, feiten en cijfers over individuen?

COBRA – Het is heel specifiek, heel erg uitgewerkt. Het is bewijs over de misdaden van de cabal. Het is disclosure gerelateerd bewijs met totalen, met data, met namen, met alles. Geheime ruimteprogramma’s, buitenaardse contacten, dat allemaal.

Rob – Wow, dat is prachtig. Ik weet dat Chip Tatum al jaren bewijs heeft over de Bush’s. Video’s, films die hij bezit van George Bush sr. en zijn jongens cocaïne snuivend en drugs handelend, dus dit zal echt hard bewijs zijn om de gaten in zijn bewijsstukken verder in te vullen. Dit is echt cool. En het zegt nu, de tweede belangrijkste actie “bepaalde gewapende Resistance agenten zijn nu op de oppervlakte en zullen ingrijpen in veel gevallen wanneer onschuldige burgers worden aangevallen, daarmee geweld en misbruik voorkomend”. Ik neem aan dat dit zou zijn in Syrië-achtige plekken of ook op andere plekken?

COBRA – Het kan overal op de planeet zijn. Het zal niet verwacht worden. Deze Resistance agenten zullen er gewoon uitzien. Zij zullen anoniem zijn en niemand zal in staat zijn om ze te identificeren. Dus als mensen, als de duistere mensen de intentie hebben om wat van hun duistere acties of geweld tegen mensen te gebruiken kunnen ze iemand verwachten die ze zal stoppen. Maar eerst zullen zij niet in staat zijn om alles te stoppen, maar zij zullen beginnen met dingen tegen te houden. Dit is nog nooit eerder gebeurd.

Rob – Zal dit het soort stoppen van dingen zijn met de krachten van superluminale wezens en de opgestegen meesters waar de negatieve krachten letterlijk worden bevroren, onmachtig om zich te bewegen en een niet-gewelddadig proces dat plaats vindt, of zal dit een hoog-technologisch en wapenachtig iets zijn van de Resistance dat feitelijk de negatieve krachten zal stoppen maar ze niet doden?

COBRA – OK. Ik zal hier niet op de details ingaan want anders kunnen de duisteren beginnen met zichzelf te verdedigen. Maar het zal onverwacht zijn.

– de vertaling van het vervolg van het interview –

Rob – Heel goed, Ik hoop dat het snel gebeurt. Ik heb een vraag hier. Veel mensen hebben de cintamani steen onderzocht en zij zeggen dat het een smaragdgroen is, dus de mensen denken aan moldavite en columbianite. Zijn dat cintamani stenen? En waarom is de cintamani steen … (Ik heb gemerkt dat het gaat van een soort van grijs transparant, het heeft een donker opaak. Als je het tegen het licht houdt is het soms zelfs lavendel.) Kunt u wat zeggen over de verschillende kleuren, is het van een andere bron? Komt het van verschillende locaties? Wat is het?

COBRA – OK. Moldavite heeft een groene kleur en komt van de Pleiaden en het is niet de cintamani steen. De cintamani steen komt van het Sirius sterrenstelsel en het heeft een prachtige lavendel, soms grijs, soms bruinachtig roze kleur als het transparant is.

Rob – OK. Veel van de historische documenten van de Boeddhisten en sommige van het Midden-Oosten beschrijven het als groen. Is daar een reden voor?

COBRA – Ze spreken feitelijk over twee verschillende stenen. Een daarvan is de cintamani steen en de andere is de animati steen. De animati steen is een zogenoemde vuursteen of vuurkristal dat moldavite is.

Rob – OK. Dus sommige van de tekst en foto’s zijn niet uitgelegd. Ok. Dank voor deze opheldering, en er is een nieuwe voorraad cintamani stenen beschikbaar. Ik zal wat grotere stukken hebben, en ik ben er zeker van dat er in de nabije toekomst meer komen via andere bronnen.

Hier is een vraag: “Ik ben van Ethiopië. De zogenaamde Ethiopische regering die al gedurende 25 jaar aan de macht is, wordt gecontroleerd door psychopaten, sociopaten van de Nigeriaanse mensen. TPLF vernietigt mij en andere mensen al vanaf de eerste dag. Hun belangrijkste doelen zijn de christenen en de Amhara etnische groep. De regering pleegt genocide, etnische schoning van kloosters, kerken en de kostwinning van Amhara’s. Deze man denkt dat er miljoenen zijn vermoord en er is geen eind in zicht. Kunt u aan Cobra vragen waarom dit gebeurt, wie deze mensen aan de macht werkelijk zijn en wanneer er een einde aan komt?”

COBRA – OK, de situatie beperkt zich niet tot Ethiopië. Het gehele sub-sahara Afrika heeft een groot probleem door een grote reptilliaanse aanwezigheid en een grote archon aanwezigheid die deze regeringen hebben geïnfiltreerd, en dit is erger geworden sinds de archon invasie in 1996, en alleen heel recent zijn er wat veranderingen en wat verbeteringen in dit gebied, en er is nog een lange weg te gaan.

Rob – OK. Dank u. Dit is een reactie op uw beschrijving van het absolute, en ik ga deze persoon rechtstreeks quoten. “In de ‘Course of Miracles’ is gesteld dat dit woord niet bestaat. Het is een droom of illusie van afgescheidenheid van de bron en alleen het absolute bestaat. De uitbraak van de random functie, de anomalie, was onmiddellijk gecorrigeerd door het absolute toen het zich voordeed, maar wij denken dat wij onszelf hebben afgescheiden van het absolute in tijd en ruimte. Wij denken dat wij in dit universum leven in afgescheiden lichamen omdat wij de gedachte van afscheiding hadden en wij voelen angst en schuld. Wij zijn onbewust dat de tijd voorbij is en dat de anomalie is gecorrigeerd. De ‘Course in Miracles’ leert dat wij alleen in het absolute bestaan als een uitbreiding van het absolute. Met God en ons als zijn enige zoon van het christusbeginsel. Wij zijn niet schuldig. Wij zijn onschuldig bij voortduring toen wij zijn gecreëerd. Wij zien deze wereld als een resultaat van het hebben van een gespleten geest, en de heilige geest hogere zelf voor het goddelijke binnenin draagt de herinnering van het absolute en assisteert ons om de gespleten geest te genezen. Er wordt gezegd dat de ‘Course in Miracles’ was gechanneld door Yeshua.” Cobra, kunt u hierop commentaar geven of dit klopt of wat uw informatie hierover is?

COBRA – OK. Ik ben het niet helemaal eens met dit perspectief. Als je kijkt van een bepaald hoger perspectief kan de wereld een illusie lijken, maar alleen omdat je niet bent geïdentificeerd met deze lagere lagen van creatie. Maar deze lagere lagen van creatie zoals de fysieke laag, astrale laag, mentale laag, bestaan nog steeds, omdat zij een dynamische interactie zijn tussen het absolute en de random functie, de contingentie. Dus het is een zaak van perspectief. Dus de ‘Course in Miracles’ beschrijft gewoon een bepaald perspectief van bepaalde wezens die een zeker niveau van spirituele ontwikkeling hebben bereikt, en het is alleen dat, een perspectief.

Rob – OK. Zoals alles een perspectief is neem ik aan. Een andere vraag, het zegt: “Simon Parks, als u met hem bekend bent, heeft aangegeven dat het Adam en Eva verhaal waar is en geen mythe. Ik zou zeggen, van mijn perspectief van het Urantia boek lijkt het waar te zijn, maar het heeft uitleg nodig. Kunt u wat zeggen over de Adam en Eva mythe of de realiteit van Simon Parks die zegt dat er werkelijk twee wezens waren die hier kwamen?”

COBRA – In feite is de mensheid eens gecreëerd door spirituele engineering en genetische engineering en deze creatie mythe is een reflectie van een verre herinnering van deze gebeurtenis. Dus zoals de meeste mythes zijn, zijn zij feitelijk een reflectie van herinneringen van dingen die feitelijk gebeurden, maar door de afstand in de tijd van toen het gebeurde worden ze verdraaid en verstoord tot een zekere hoogte.

Rob – OK. Dank u. Een vriend van mij stelde een vraag die wat huiswerk nodig had. Ik keek naar de video en ik weet niet of u ervan heeft gehoord, maar uit de kust van Brits Columbia Canada was een kleinere aardbeving en een luide soort van sonische boem. Volgens deze persoon was het verondersteld de vernietiging te zijn van een reptilliaans schip door de Andromedanen. Heeft u enige intel of dit klopt of mogelijk is?

COBRA – Van mijn bronnen klopt dit niet.

Rob – Dank u, volgende vraag. Zijn bijna dood ervaringen die mensen beschrijven een authentieke ervaring van wat het bestaan is na de dood, of is dit een andere laag van het matrix-gecontroleerde systeem, een andere laag van de sluier? De mensen beschrijven intense vreugde en liefde, prachtige muziek en ook God of Jezus of verscheiden familieleden die hen vertellen om terug naar het lichaam te gaan. Is dit echt?

COBRA – Ja, deze ervaringen zijn echt. De mensen ervaren helder licht en liefdevolle wezens rondom hen. Het enige ding hier is dat de gidsen die liefdevol zijn en hen vertellen om terug te gaan of hen enige vorm van suggesties geven, soms zelf zijn gemanipuleerd. Zij hebben allemaal de beste intenties. Het zijn goede wezens maar zij zijn gemanipuleerd op de astrale laag. De leiding die je kreeg van de gidsen klopt soms, en soms niet. De ultieme bron van leiding zit uiteindelijk in jezelf.

Rob – Dank u. Is het mogelijk dat de Event zal plaatsvinden als er 144.000 mensen zijn die de meditatie doen? Met andere woorden, vóór de verwijdering van de strangelet bommen, als 144.000 de Event meditatie doen, is het mogelijk dat de Event gebeurt?

COBRA – Ja, dat is mogelijk.

Rob – De volgende vraag is: “Kan de Event plaatsvinden zonder dat 144.000 mensen de Event meditatie doen en de tijd is er rijp voor?”

COBRA – De Event zal plaatsvinden ongeacht wat wij doen. Wij doen gewoon wat wij kunnen om het proces te versnellen en om het makkelijker voor iedereen te maken. Maar de Event hangt niet af van wat ik doe of wat jij doet.

Rob – OK. “Ben Fulford sprak over de illuminati groep en dat zij de zwarte zon aanbidden. Kunt u aan Cobra vragen wat de zwarte zon is?”

COBRA – Bepaalde kringen binnen de cabal structuur hebben de zwarte zon als het symbool van het galactische centrum. Zij aanbidden het, zij zijn er bang voor en zij respecteren het. En het is heel snel hun uiteindelijke bestemming.

Rob – Haha. OK. Heel goed. Ben Fulford heeft ook gezegd dat de mens moest worden vernieuwd vanwege de corruptie van hun agenda’s. Dat is een understatement. Deze persoon heeft aangegeven dat zij lessen nemen bij een lokaal college en het college biedt feitelijk een agenda 21 duurzaamheidsgraad. Heeft u daar enig commentaar op?

COBRA – Nee. Het is gewoon een reflectie van de staat van het huidige onderwijssysteem op de planeet.

Rob – En voor degenen die dat niet weten mensen, agenda 21 is een overblijfsel van Global 2000. Zoals Cobra zei, ze hadden een agenda om de bevolking te verminderen en om volledige dominantie over de wereld te hebben in het jaar 2000. En nu is agenda 21 een doorgaande ontvolkingsagenda met verschillende activiteiten, inclusief voedsel om ons potentieel voor het krijgen van kinderen te verminderen om zo de bevolking op de planeet te verminderen. Volgende vraag. En ik had nogal wat mensen die dit vroegen. Iemand plaatste het op mijn blog en zo’n 10 mensen wilden het antwoord weten. “Kun je aan Cobra vragen over de cannabis en het endocannabinoïde systeem in de menselijke en dierlijke lichamen?” Ik heb daar nooit over gehoord. Wat is de werkelijke rol van dit alomtegenwoordige en essentiële systeem?

COBRA – Ik kan deze vraag niet beantwoorden.

Rob – OK. Is dat omdat u niet weet wat een endocannabinoïde is?

COBRA – Kun je dit heel langzaam zeggen?

Rob – Het gaat over marihuana. “Kun je aan Cobra vragen over het endocannabinoïde systeem in het menselijke en dierlijke lichaam?” Ik denk dat waar zij aan refereren is wanneer mensen … er zijn resultaten getoond dat het lichaam neurohormonen creëert, heel vergelijkbaar met cannabis die pijn kan wegnemen en dergelijke zaken.

COBRA – Ja, dat deel klopt, dat klopt.

Rob – Yea, Ik wilde dit ophelderen. Ik wilde dit vragen zoals de persoon het vroeg en ik voelde dat het zo moest. Zij zeiden dat dit een essentieel communicatiesysteem is voor alle andere lichaamssystemen, en het zenuwstelsel. Zij zeiden dat het effect lijkt te hebben op en een interface is tussen de lichtlichamen en de fysieke lichamen. Heeft u enige andere informatie over cannabis en de interactie met het lichaam?

COBRA – Cannabis bemoeit zich met de connectie tussen het fysieke brein en het etherische brein, maar deze connectie lost in feite het membraam op tussen het fysieke brein en het etherische brein, en soms is dat goed en soms is dat niet goed. Want gewoonlijk, als bij mensen dit membraam is opgelost krijgen zij heel goed contact met de astrale reptillians en andere etherische reptillians.

Rob – Yea.

COBRA – Soms is het risicovol, dus als je dit goed benadert kan het een goed effect hebben, maar anders kan het feitelijk je verbinding met de lagere dimensionale entiteiten op de etherische en lagere astrale lagen vergroten.

Rob – Dus een dubbelzijdig zwaard. Zij zeiden ook dat deze plant duidelijk van galactische herkomst is. Weet u welke beschaving ons deze plant heeft gegeven?

COBRA – Deze plant is geïmporteerd van bepaalde planeten die dichter bij het centrum van de galaxy zijn.

Rob – Ja, ik begrijp dat deze plant duidelijk enorm potentieel en gebruik in de industrie heeft en andere dingen tegenover het, ik zou het noemen, valse gevoel van vrede dat wij ervan krijgen. Voor sommige mensen kan het handig zijn. Volgende vraag; eerst wat achtergrond. Er is een verhaal van sommige mannen dat ons een artikel geeft dat ons vertelt dat de regering van Obama zijn eerste aardbevingsweerstand summit bijeenbrengt en praat over de California-Oregon-Washington staat op de eerste lijnen van een potentieel vernietigende aardbeving. Zij spraken over de Cascadia subduction zone en ook dat Obama een uitvoeringsorder heeft uitgevaardigd met een federale aardbeving beheersingsstandaard. Weten zij iets wat wij niet weten?

COBRA – Zij weten feitelijk veel zaken waar de algemene bevolking geen weet van heeft, maar ik zou zeggen dat deze angst voor een Californische aardbeving wordt overdreven. De mensen voorspellen al sinds de zestiger jaren een mega aardbeving in Californië. En er zijn hele sterke lichtkrachten, de Galactische Confederatie, het Ashtar Commando, die de tektonische platen stabiliseren, vooral in dat gebied. En de lichtkrachten verwachten geen belangrijke catastrofale aardbeving in dat gebied.

Rob – Goed. Alles wat een regering doet is altijd verdacht voor ons, maar weet u, het hebben van een actieplan voor als iets gebeurt is geen slechte zaak. Volgende kwestie: “Als de cabal snel zou worden overwonnen, wat weerhoudt hen ervan om een strangelet of toplet bom te laten ontploffen, omdat zij toch wel zullen eindigen in de centrale zon? Wat weerhoudt ze ervan om te denken ‘we hebben het toch verloren dus laten we maar zoveel mogelijk vernietigen’?”

COBRA – Degenen die de toegang hebben tot strangelet bommen zijn er niet veel en ze zijn niet zo emotioneel gepolariseerd, zij zijn meer mentaal gepolariseerd en zij plannen. Zij reageren niet. Dit is hoe zij in staat waren om deze quarantaine gedurende 25.000 jaren in stand te houden.

Rob – OK, volgens dr. Salla’s geheime ruimteprogramma boek zei een insider dat tachyon kan worden gebruikt bij ruimtereizen. Ik voeg hier iets aan toe, mensen houden er niet van. Dr. Bell’s contact, de Pleiadiaan die ik eens ontmoette met de naam James, zijn schip werd aangedreven door tachyon. Dus Cobra, de vraag is “Zou u weten hoe het op een hoog niveau zou worden gedaan om tachyons te gebruiken bij ruimtereizen?”

COBRA – Tachyons zijn hele interessante partikels omdat zij een hele sterke connectie hebben met de Bron en zij hebben meestal geen rechtstreeks contact met materie. Zij hebben alleen een wisselwerking met sterke nucleaire kracht en door bepaalde fysieke karakteristieken van tachyons zijn zij heel goed in ‘combating entropy’. En zij worden veel gebruikt door verschillende geavanceerde beschavingen als aandrijfsystemen voor hun ruimtevaartuigen, en tachyons hebben ook het vermogen om subluminale reizen samen te voegen met superluminale reizen. Het betekent een naadloze transitie door een stargate. Dus als een ruimteschip deze aandrijving gebruikt om te reizen door gewoon ruimte-tijd continuüm, en dan door een stargate gaat, zul je niets merken. Het zal een soepele vredige reis zijn, bijvoorbeeld, van hier naar het Sirius sterrenstelsel dat zal maar een paar momenten vergen.

Rob – OK. Dank u. In de Peiadiaanse schepen… dr. Bell had het er altijd over dat zij worden aangedreven door klank, en u gaf aan dat de tachyons feitelijk niet echt gedetecteerd konden worden op de fysieke laag. Heeft dit iets te maken met de soort van oneindige natuur van de levende geluidsgolf in het universum zoals ze dat noemen, het woord van creatie waarop zij afstemmen? Is een tachyon geassocieerd …

COBRA – Nee, nee, nee. Tachyons kunnen niet worden gedetecteerd omdat, ik zou zeggen, de wetenschap op deze planeet op dit moment alleen iets kan detecteren met een paar basis interacties – interacties met elektromagnetische kracht. Zie je, de meeste detectoren gebruiken protonen. Deze gebruiken elektriciteit en magnetisme, en tachyons hebben geen interactie met deze krachten, dus je kunt ze niet zien. Zij produceren geen elektriciteit, en zij hebben geen interactie met een magnetisch veld. Het is niet gemakkelijk om ze te detecteren. Zij kunnen worden gedetecteerd door hun invloed op subatomatische partikels. Als wetenschappers zouden weten waar te zoeken, dan konden zij ze makkelijk detecteren, zelfs nu.

Rob – Dank u, De volgende vraag gaat over bijen. Ik denk dat we er eerder over spraken. Er is duidelijk enorm bewijs dat zij zijn uitgedund. Kunt u iets zeggen over de situatie met bijen op dit moment en hoe kritiek het is, en wat het betekent voor de bevruchting van planten? Zijn er plannen van de Resistance om te helpen bij dit probleem? Wat is er gaande bij de bijen?

COBRA – De Resistance is in feite al iets aan het doen en de situatie is geleidelijk verbeterd gedurende het laatste jaar of zo.

Rob – Heel goed. “Zijn de dimensies nu aan het splitsen als deel van het proces van het reinigen van de Aarde en de slechteriken verwijderd; worden mensen naar verschillende dimensies gestuurd?”

COBRA – Nee.

Rob – Ik dacht het ook niet. “Hoe kunnen we daar zeker van zijn en kunnen deze mensen die leven in andere parallelle realiteiten nog steeds toegang hebben tot de hoofdrealiteit, of zijn zij van ons afgesloten?”

COBRA – Het hele idee van parallelle realiteit is feitelijk het idee van verschillende dimensies. Natuurlijk, we hebben de fysieke laag, we hebben de etherische laag, astrale laag, mentale laag, en deze zijn op een manier parallelle realiteiten maar zij zijn allemaal verbonden met het uniforme veld. We zouden kunnen zeggen dat zij allemaal een aspect of facet zijn van dezelfde realiteit die van de Bron komt en interactie heeft met de contingentie en zo dat de richting heeft gemanifesteerd. Zij gehoorzamen allemaal aan dezelfde spirituele en fysieke principes.

Rob – Ja. U bent op de hoogte van Corey Goode’s laatste interview waarin hij openbaart dat Zecharia Sitchin’s informatie voor het overgrote deel was verzonnen?.

COBRA – Ik ben hiermee bekend en dit is precies wat ik in interviews met jou 1 of 2 jaar geleden heb gezegd.

Rob – Ja, en het is precies wat dr. Frank Stranges zei, en het zet vraagtekens bij het verhaal van de Annunaki. Is er enige waarheid bij het verhaal van Enlil en Enki? Vertegenwoordigt dat enig type van interferentie van bepaalde galactische krachten ook al is dit verhaal valselijk erin gebracht door de illuminati?

COBRA – Ik zou willen voorstellen dat iedereen gewoon het hele Zecharia Sitchin verhaal loslaat.

Rob – Ik heb mij altijd afgevraagd of er enig aspect van waarheid daaromtrent is. Dank u hiervoor. Dan is hier een andere vraag die sommige mensen hebben, een ouder stel. “Als ons geld in mutual fondsen zit en we kunnen dit wellicht allemaal kwijtraken, wat kunnen we nu doen met ons geld om te beschermen wat wij hebben? Zilveren en gouden munten werden genoemd. Is dat wat wij zouden moeten kopen en waar zouden we ze moeten kopen?”

COBRA – Ja, goud of zilver of onroerend goed, of alles dat stoffelijk is, is een goed idee. En je kunt vertrouwde dealers vinden. Ik kan Rob wat links sturen en hij kan ze ergens plaatsen. Ik weet niet. We kunnen zoiets doen.

Rob – OK. Dank u. Ik wil …. de geldsituatie is heel gevoelig en wij zijn geen financiële experts, maar de mensen moeten hun eigen onderscheidingsvermogen gebruiken en wat zij gaan doen met hun financiën. Wees heel voorzichtig als je je geld van de bank haalt, bewaar het thuis in vuurbestendige kluizen, heel goed verborgen. Iemand wil weten hoe wijdverbreid, wij zullen het geen AI (Artificial Intelligence = kunstmatige intelligentie) noemen maar dat is het woord dat zij gebruiken, maar hoe krachtig is de, ik neem aan, wat wij noemen het plasma scalar veld mind controle netwerk in de VS. Is het wat minder aan het worden, of wat is hier het verhaal?

COBRA – Het is wat minder aan het worden, maar het is nog steeds heel krachtig zoals je dat wellicht dagelijks kunt ervaren, sturend van mensen.

Rob – Kunt u iets zeggen over hoe Bill Gates een van deze mensen werd, omdat hij informatie had? Zat hij er vanaf het begin in en was hij vermoord? Wat is het verhaal met Bill Gates?

COBRA – Hij was gewoon een computerprogrammeur die heel rijk werd, en nadat hij rijk was geworden heeft de illuminati contact met hem opgenomen. Hij werd verleid door de macht, en hij werd er dronken van, en zijn ziel is verwrongen. Helaas, hij heeft zoveel verkeerde keuzes in zijn leven gemaakt, en nu zal hij voor de consequenties moeten opdraaien.

Rob – OK. “Ben Fulford en Corey Goode zeggen dat het mogelijk is dat gedeeltelijke openbaarmaking zal plaatsvinden in plaats van de volledige openbaarmaking die wij echt nodig hebben. Kunt u aan Cobra vragen om te uitgebreid op de situatie in te gaan en hoe wij de volledige openbaarmaking op de lijn kunnen krijgen?”

COBRA – OK. Ik weet niet dat Benjamin Fulford zegt dat er sprake kan zijn van gedeeltelijke openbaarmaking. Ik weet dat Corey Goode deze dingen zegt, maar dit is geen optie. Het plan van de Lichtkrachten is niet veranderd. De enige optie is volledige en complete openbaarmaking en de Lichtkrachten zullen doorgaan om hun plannen door te drukken totdat dit gebeurt. Er kunnen facties van de cabal zijn of andere belanghebbende groepen die kunnen pushen voor gedeeltelijke openbaarmaking, of het verdraaien, maar dit is eenvoudigweg niet acceptabel en het zal niet gebeuren.

Rob – Ik zou iets willen opmerken. Het commentaar van een persoon die heeft uiteengezet wat hij dacht dat Ben Fulford zegt. Dames en heren, de pagina’s van openbaarmaking worden dagelijks omgedraaid en ze worden voldaan door de duistere krachten. Op een zeker moment en tijd zal gewoon het hele boek openvallen en het is voorbij. De rest van het boek zal vrij en open worden gedumpt ten tijde van de Event. Hier is een andere vraag. Vragen over Shambhala. “Is alles daarover geclassificeerd of kan er iets worden vrijgegeven over het mysterie van Shambhala?”

COBRA – Shambhala is een ondergronds koninkrijk van Licht dat de lichtfrequentie heeft verankerd, gestabiliseerd, onder de planeet voor miljoenen en miljoenen jaren, en vooral de laatste 25.000 jaar toen wij de volledige quarantaine status op deze planeet hadden. Zij hebben de vernietiging van de planeet voorkomen en zij hebben succes gehad.

Rob – Ja. Een andere vraag over het binnenaarde interview met Corey Goode, die ik interessant vind. Corey ging deze record ruimte binnen van deze ene Agartha groep en ik ben er zeker van dat veel van deze groepen Agartha werken hebben. Zij zeiden dat onder hen werd genoemd de “Hall of Records”. Voor mij was dit een beetje … ik ben nogal nieuwsgierig wat u denkt over de Hall of Records. Omdat wij weten dat er een hele geavanceerde “Akashic Hall of Records” is waar toegang tot is. Kunt u er iets over zeggen … het leek er een beetje op dat de groep waar Corey mee werkt had toegegeven dat geen goede stewards van de Aarde oppervlaktebevolking de Hall of Records beheerden. Kunt u daar iets over zeggen?

COBRA – Ik zou eerst willen zeggen dat mijn bronnen nog steeds niet hebben bevestigd dat Corey Goode feitelijk deze ondergrondse visites heeft. Ook komt zijn intel niet overeen met wat ik weet over de situatie ondergronds. Zijn beschrijving van de ondergrondse bibliotheek is als de beschrijving die was gepubliceerd in een boek van Diane Robbins een paar jaar geleden. En er zijn vele bibliotheken in ondergrondse steden op verschillende locaties. De Hall of Records is een algemene naam die veel dingen kan betekenen. Een daarvan is de genoemde Akashic Records en er zijn ook veel kristallen bibliotheken die waren genoemd de Hall of Records van Atlantis. Een daarvan was gelokaliseerd onder de Sfinx in Egypte en er waren er veel meer onder de Himalaya op bepaalde locaties in Zuid-Amerika en andere locaties. En het zijn geen fysieke boeken. Het zijn feitelijk kristallen met gecodeerde informatie die kan worden gelezen met bepaalde geavanceerde technologie, en sommigen van de Agartha netwerk mensen hebben toegang tot deze locaties.

Rob – Ja, ik heb het daarover al vaak gehad. Dr. Frank Strange heeft ook Cobra’s informatie versterkt. Op een zeker moment in de tijd zullen deze kristallen beschikbaar komen voor het publiek en de technologie zal worden vrijgegeven. Dat zal onze werkelijke geschiedenis van de Aarde delen en de mensen zullen feitelijk in staat zijn om het te zien en te observeren, en dat wat is teruggehouden voor de toekomstige bevolking dat is klaar en beschikbaar na de Event. Bent u het daarmee eens Cobra?

COBRA – Dit zal beschikbaar zijn na de Event, maar niet direct na de Event, maar wanneer de mensheid een bepaald niveau van begrip en ontwikkeling heeft bereikt, wanneer zij in staat zullen zijn om dat type technologie te hanteren dat een nogal pure staat van bewustzijn nodig heeft.

Rob – OK. Dank u. Hier is een vraag, een andere lange mensen. “Tot welk niveau kan het resultaat van de petitie voor openbaarmaking van de geheime ruimteprogramma’s werkelijk invloed hebben op de timing van de Event?

COBRA – Deze petitie zal geen invloed hebben op de timing van de Event zelf, maar het kan het openbaarmakingsproces vóór de Event behoorlijk versnellen. En dat is waarom de duistere krachten hebben gerotzooid met de petitie en zich behoorlijk hebben bemoeid met de petitie.

Rob – OK. Hier is een andere die ik krijg van veel mensen die gewoonweg geen vertrouwen hebben, en zij hebben niet allemaal iets van achterdocht over u, maar ik wil doorgaan met het lezen: “Doordat de datum van de Event al zo’n lange tijd is vertraagd heb ik gemerkt dat sommigen van de Lichtwerkers en Lichtstrijders zijn beginnen te twijfelen dat er nu iets gaat gebeuren. Technisch zouden er meer mensen moeten zijn die actief zouden participeren in de petitie. Ik persoonlijk heb verbale aanvallen gehad van sommigen die ik zou beschouwen als behoorlijk ontwaakte individuen op Aarde. Enkelen daarvan wantrouwen Cobra’s expertise in het leveren van authentieke content van de Resistance Movement omdat zij voelen dat de informatie op Cobra’s website te weinig gegrond is. Wellicht omdat tot dusver niets werkelijk belangrijks heeft plaatsgevonden (tenminste voor zover ze dat kunnen zien). Dit was een zorg voor mij omdat er vrijwel geen echt bewijs is. Meer mensen zullen beginnen het vertrouwen te verliezen ondanks de beloftes van de uitkomst.”

COBRA – Ik heb vele malen aangegeven dat niets significants zal gebeuren tot zeer kort voor de Event. Het zal erop lijken alsof er niets gebeurt omdat de controle van de massa media nog steeds in handen is van de cabal en dit zal in handen van de cabal blijven tot het moment van de Event,. Dus deze illusie dat alles ‘business as usual’ is zal doorgaan tot het moment van de Event. Dus als iemand zoekt voor 100% bewijs zullen ze het niet vinden voordat dingen echt plaatsvinden, en het is nogal logisch dat dingen niet gebeuren voordat zij gebeuren.

Rob – Ja, we hebben dat al vele malen gezegd. Vaak hebben we nieuwe mensen die niet door alle informatie kunnen gaan. ik wilde dit gewoon nog eens gezegd hebben en verduidelijkt voor de mensen. Dank u hiervoor. Dus was de oorlog in de Atlantis periode tussen verschillende duistere facties of tussen de duisteren en de Lichtkrachten?

COBRA – Beide.

Rob – Waren er toen reuzen?

COBRA – Ja.

Rob – Sommigen overleefden dat, klopt dit?

COBRA – Zij overleefden, maar zij waren naar ondergronds verdreven. Tot heel recent waren er, ik zou zeggen een paar decennia terug, waren er behoorlijk wat reuzenkolonies onder de oppervlakte van de Aarde.

Rob – Ja, zijn zij nu verwijderd, ik neem aan dat sommigen van de reuzen goed waren.

COBRA – De meesten van de reuzen waren goed, en zij hebben ervoor gekozen om te verplaatsen naar een meer vriendelijk bestaan toen deze optie aan hen werd geboden.

Rob – OK. Waren er van degenen die overleefden, zouden zij vandaag nog steeds leven of zijn het hun opvolgers?

COBRA – Ik zou zeggen dat de gemiddelde levensduur voor reuzen lag rond de 1000 jaar en de oorspronkelijke Atlantische reuzen, met heel, heel weinig uitzonderingen, waren niet meer in leven.

Rob – Hier is een interessante vraag van iemand uit China. Het was nogal lastig om te vertalen, maar in basis gaven ze mij een statement dat zei: “U weet dat problemen komen met 7 vermommingen. Met andere woorden, soms zijn problemen giften voor mensen om van te leren en te overstijgen. En zij wilden geen inmenging van iemand. Wat zouden we doen als iemand anders in problemen is? Ik zou zeggen, help ze. Bent u het daarmee eens?”

COBRA – Ja natuurlijk, ja natuurlijk.

Rob – OK. En hier is een echte basisvraag die ze stelden en, uiteraard, dit is een beladen neem ik aan: “Wat is goed en wat is slecht?”

COBRA – OK. Dit is zo duidelijk. Elk kind kan deze vraag beantwoorden. Ik zou suggereren dat als iemand niet weet wat goed of slecht is, je dit aan het dichtstbijzijnde kind kunt vragen en deze zal de vraag heel duidelijk beantwoorden. Het is heel simpel.

Rob – Yea, ik ben het daarmee eens. Hier is een andere die ik stel: “Heeft u ooit het verhaal gehoord achter het Dyatlov Pass incident in 1959 in de Ural Mountains?”

COBRA – Ah, ja, ja.

Rob – Kunt u alstublieft erover praten wat dit was. Er was een recent RT artikel hierover. Zij zouden graag uw perspectief op dit incident horen.

COBRA – Sommige mensen zijn duidelijk verdwenen onder vreemde omstandigheden en er was wat uitwisseling met negatieve wezens die niet van menselijke natuur waren.

Rob – OK. Dank u. Kunt u alstublieft … zij vroegen u om een post te plaatsen over monatomic goud. Er is daarover veel geschreven – mensen verkopen het kennelijk. Kunt u iets zeggen over monatomic goud? Verlengt het je levensduur? Dit is deel van het Sitchin ding dat buitenaardsen hier kwamen om dit goud te delven voor dit doel. Kunt u iets zeggen over monatomic goud? En, natuurlijk, dit heeft een relatie met het verhaal in de Bucegi Mountains.

COBRA – Het elixer van het leven is niet gemaakt van monatomic goud. Dat ten eerste. Dus het belangrijkste doel van monatomic goud is niet het verlengen van het leven, maar monatomic goud is feitelijk een ….(?) partikel dat als onze verbinding met hogere dimensies, dus het versnelt de spirituele evolutie behoorlijk. Het goud in de Bucegi Mountains is niet gerelateerd aan monatomic goud. Het is eenvoudig goud dat in dit bergcomplex is geplaatst door natuurkrachten, miljoenen jaren geleden, en ja, er zijn substantiële goudreserves in Roemenie die verondersteld zijn onderdrukt vanwege de nationale veiligheid.

Rob – OK. “Kunnen wij onze gedachten gebruiken om de huidige programmering op een globale schaal te overheersen, en zo ja, hoe?”

COBRA – Ja, de kracht van gedachten is een van de meest belangrijke instrumenten van vrije wil, en als een kritieke massa mensen harmoniseert in hun intentie en hun hoofd gebruiken, hun gedachten, om deze intentie te manifesteren, kunnen zij de wereld veranderen. En dit is precies wat wij aan het doen zijn.

Rob – OK. Een vraag over … (Iedereen ziet overal een samenzwering.) Wie weet? Wij stellen u de vraag: “Over de Supreme Court Justice Antonio Scalia’s dood. Het was in Texas in de buurt van de Bushes. Kunt u wat zeggen over zijn dood? Wat het natuurlijk. Was het beraamd?”

COBRA – Hij is vermoord.   (OK)   Dit is een van de acties van de cabal die heeft … Zij hebben hier de lijn overschreden.

Rob – OK.

COBRA – En dit is een van de redenen dat de Resistance heeft besloten om wat van hun agenten te infiltreren om bepaalde mensen te beschermen.

Rob – Dus dat is goed. Dus bepaalde mensen die erin zitten en er klaar voor zijn om het tij te keren en de waarheid te vertellen en zichzelf min of meer vrijspreken van zonden waarbij zij zijn betrokken in deze programma’s, worden nu weggewerkt en het heeft een drastisch effect dat de Resistance er nu in stapt. Klopt dit?

COBRA – Ik zou zeggen, de Resistance zal beginnen om fysiek sleutelpersonen te beschermen die de Event op een positieve manier kunnen beïnvloeden, of bepaalde dingen kunnen tegenhouden om te gebeuren. En aan de andere kant, zij zullen ook … de Resistance agenten hebben de beveiliging rondom het cabal personeel geïnfiltreerd – cabal mensen – en zij zijn niet meer zo veilig als zij eerst waren.

Rob – Goed. “Kunt u aan Cobra vragen of hij iets weet over de planeet in de Pleiaden genoemd Theauba en hun mensen? Heeft u daar ooit over gehoord?”

COBRA – Er was een boek dat een paar decennia geleden uitkwam over een bepaalde profetie van deze mensen. Ik zou zeggen dat de meeste boeken die buitenaards contact beschrijven bepaalde aspecten hebben die dicht bij de waarheid zitten en er zijn veel andere dingen bij betrokken. Soms manipulatie, soms verbeelding, soms bepaalde agenda’s. Dus je moet dit soort dingen met een korrel zout nemen.

Rob – Heel goed. Er is hier een andere vraag van een ouder stel over de financiën. We hebben dat al min of meer besproken. Dus wees voorzichtig mensen met je geld, dat is alles wat ik hierover zal zeggen. Hier is een andere vraag over Litouwen. Zij zeggen dat zij het hoogste aantal zelfmoorden in de wereld hebben. De mensen worden vergiftigd. Ik ga hier dit voorwoord lezen zodat de mensen een idee hebben. “Recent werden de dingen meer uitgesproken, bijvoorbeeld in 2009 hadden zij de dienstplicht opgeheven, maar afgelopen jaar was het hersteld, vernieuwd, vanwege nieuwe uitdagingen in de geopolitieke situatie. Zij noemen het Russische agressie. Afgelopen jaar werd een Russisch televisiekanaal verbannen. Ja, verbannen in de 21e eeuw van vrijheid van meningsuiting want, zoals ze beweren, oorlogsopruiing. Sommige mensen die actief politieke ideeën uiten anders dan die van de regering worden onderuit gehaald op het internet, worden bedreigd, en sommige mensen worden ontslagen van … Een persoon werd ontslagen van zijn baan op een universiteit vanwege een andere opinie over wat er in de Oekraïne gebeurde. De neef van deze persoon werd ontslagen omdat hij uiting gaf aan andere visies over achterbakse verhalen. Met andere woorden, het lijkt op de oude Russische manier van als je tegen ons bent, zullen wij je treffen in Litouwen.” Zij zijn echt gedeprimeerd en zij zouden willen weten of u iets kunt zeggen over de situatie in Litouwen. Zij zeiden dat de mensen daar die met pensioen gaan minder geld krijgen dan de Syrische vluchtelingen die er binnen komen, dat die per maand twee maal zoveel krijgen als wat zij krijgen, en het veroorzaakt heel veel over hun toeren spanning in Litouwen dat heel arm is en heel beklemd. Kunt u wat zeggen over de mensen daar?

COBRA – OK. Deze situatie is feitelijk een hele goede beschrijving van wat er door heel Europa gebeurt en de meeste Europese landen, dus het is niet alleen maar in Litouwen. Het is een gecoördineerde, ik zou zeggen, niet alleen Europese, maar het wereldwijde aanrichten van de cabal om de controle aan te halen, om de onderdrukking te vergroten en het censorschap, omdat zij zo bang zijn dat zij zullen verliezen, en dat is waarom zij de druk vergroten. Dit gebeurt overal.

Rob – Juist. We zeggen altijd dat …

COBRA – De strategie met vluchtelingen die twee maal zoveel geld krijgen als de mensen die hun hele leven voor hun land hebben gewerkt, vindt op dit moment plaats in de meeste Europese landen.

Rob – Dit is om feitelijk de spanning en frustratie te creëren en om de mensen het te laten uiten naar de vluchtelingen en te destabiliseren, correct?

COBRA – Ja, dit was deel van het plan ja.

Rob – OK. Hier is een andere vraag. “Kan Rudolf Steiner worden vertrouwd als een leraar en zijn zijn leringen en het pad zoals aangegeven in de antroposofie vandaag de dag valide?” Een daarop volgende vraag: “Is deze gemeenschap in goede verstandhouding met de spirituele wereld en kunnen zij op het geheel worden getest?” Wat is uw insteek hier?

COBRA – OK. Hij was een goede persoon die goede leringen bracht, maar deze zijn niet volledig voor de volle 100% in lijn met de waarheid. En je moet, natuurlijk, luisteren naar je eigen innerlijke leiding en onderscheidingsvermogen over al zijn informatie. Maar hij werkt voor de Lichtkrachten en hij is toegewijd aan het Licht en hij maakt nog steeds deel uit van de Lichtkrachten. Dus dit is een perspectief over Rudolf Steiner.

Rob – OK. Ik wil een vraag voorlezen die een beetje dwaas lijkt omdat het zo duidelijk is, als het waar is voor ons, het is zo ver weg dat het er niet echt toe doet. Ik ben benieuwd, het zegt: “Waarom voegen sommige galaxies samen?”

COBRA – Galaxies voegen zich samen omdat het een feitelijk proces is van samenvoeging van tweelingzielen op het galactische niveau, of het is een proces van samenvoeging van verschillende geavanceerde galactische wezens die geen tweelingzielen zijn op wat andere locaties. Het is op een manier ver weg van ons, maar deze energieën van galactische samenvoeging zijn heel intens en zij beïnvloeden het hele universum op een positieve manier.

Rob – Ja. Ik ben nogal benieuwd over de fysieke laag, we praten hier over de have. Ik neem aan dat we ze Logos van galaxies noemen, met elkaar samenvoegend zoals u hier zei, tweelingvlammen of andere. Maar ik ben nogal benieuwd op de fysieke laag, ik bedoel, is deze samenvoeging, worden er geen planeten vernietigd? Wat gebeurde met het leven daar, hebben zij allemaal een verschillend niveau van bewustzijn bereikt of is er … wat gebeurt op de fysieke laag met de werelden daar?

COBRA – Kijk, galaxies zijn vooral lege ruimte. De afstanden tussen sterren zijn enorm dus wanneer twee galaxies samenvoegen, hebben de sterren geen botsing, behalve in hele, hele uitzonderlijke situaties. Soms komen sterren dichterbij en zij verstoren bepaalde zonnestelsels, maar voor het overgrote deel van de zonnestelsels is het gewoon … er is geen invloed op de levensstromen in de meeste zonnestelsels in samenvoegende galaxies, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

Rob – OK. “Is er zoiets als opgestegen dragons?”

COBRA – Heb je het over de Draco populatie of heb je het over dragons als dieren?

Rob – Ik zou moeten zeggen, de bewuste dragons van Draco bewustzijn, zoals de White Winged dragons, of dit soort wezens?

COBRA – Er waren bepaalde entiteiten van de Draco populatie die aan hun ascentie werken en zij zijn er behoorlijk dichtbij. Zij hebben het nog niet bereikt, maar wanneer de Event plaatsvindt zal dit een grote spirituele impuls zijn en sommigen van de Draco populatie zullen hun ascentie bereiken.

Rob – Heel goed. Is het waar dat er onder Duitsland een stad was die Nieuw Berlijn heette en die was gebouwd onder Duitsland (wellicht nu gesloten), maar was dit ooit waar?

COBRA – Er was een netwerk van, een behoorlijk uitgebreid netwerk van ondergrondse locaties onder Duitsland. Dit is een, en het andere is dat er steden waren van Duitse reizigers om te reizen naar Zuid-Amerika die ondergronds gingen en hun kolonies daar stichtten, en er waren ook steden, natuurlijk, in Antarctica – Nazi bases ondergronds. En er was een bepaalde Nazi ondergrondse bases genaamd New Berlin, genoemd Neu Schwabenland in Antarctica.

Rob – OK. Dank u. De volgende vraag is, sommigen willen weten wat ze denken dat de verklaring is voor aseksualiteit. En ze zeggen, volgens hen is er 1 tot 2% van de bevolking die over zichzelf denkt als aseksueel. Is er een energetische verklaring?

COBRA – Ik zou zeggen dat het in het grootste deel van de gevallen onderdrukte seksuele energie is. Ik zou zeggen volledige ontkenning. Sommige mensen voelen geen emoties. Sommige mensen voelen geen seksuele energie. Niet in alle gevallen, maar ik zou zeggen in het grootste deel van de gevallen, ja.

Rob – OK. U heeft gesproken over de verschuiving van de polen. Veel mensen… Dingen zijn natuurlijk veranderd door tijdslijnen en zo. Op enig moment in de toekomst, en ik weet dat het nogal geclassificeerd is, maar op enig moment in de toekomst, Florida is heel laag, de mensen in Florida vragen zich af: “Op enig moment kunnen er overstromingen zijn in Florida, maar zullen de mensen daarvoor worden gewaarschuwd?” Zou dit, ik bedoel een kleine aardbeving van een niet zo drastische vorm zou Florida kunnen overspoelen. Ik denk dat de hoogste berg in Florida zo’n 900 feet is.

COBRA – Ja, mensen hoeven zich geen zorgen te maken over Florida. Als er enige overstroming zou komen zouden de mensen lang van te voren worden gewaarschuwd, vooral voor de echte, meer zou ik zeggen, als een bepaalde gebeurtenis zou staan te gebeuren dat heel Florida zou beïnvloeden zou de bevolking worden gewaarschuwd, en dit gaat niet gebeuren voor de Event.

Rob – OK. Dat is heel goed nieuws. Cobra, met veel dingen in de mainstream media, de propagandamachines draaien nog steeds op volle toeren, en dit alles gaande rondom de verkiezingen, kunt u ons alstublieft vertellen, heeft u enige informatie? Zal er iets krachtigs gebeuren om de verkiezingen in Amerika te voorkomen? Het ziet er nogal beangstigend uit als wij een Clinton of een Trump hebben of wie dan ook van de Republikeinen die president wil worden. Denkt u dat de verkiezingen plaats gaan vinden dit jaar, of is dit onbekend.

COBRA – OK, over de verkiezingen, op een manier is het niet belangrijk wie de president is want de president is altijd, ik zou zeggen sinds de dagen van Eisenhower, hij is het poppetje van de cabal. Dus het maakt niet uit of het een democraat of een republikein is die wordt gekozen, want wat belangrijk is, is dat degenen die erachter zitten en het spel controleren moeten worden verwijderd, en dat zou de acties van de huidige president beïnvloeden, wie dat ook zal zijn.

Rob – OK. Dank u. We komen aan het eind van ons uur. Ik zou u nogmaals willen bedanken en, mensen, ik weet dat sommige van de vragen lang zijn, maar ze zijn woord voor woord voorgelezen. Ik heb er niet veel van mijzelf ingestopt. Zoals u begrijpt, dat is waarom ik wat van de vragen beschrijf en bij gelegenheid wat achtergrond geef op wat vragen. Dank u zeer Cobra. Heeft u enige boodschap voor de wereld op dit punt in de tijd – alles hoopvol of iets voor de toekomst voor onze luisteraars om vandaag mee naar huis te nemen?

COBRA – Ja, de mensen zijn behoorlijk moe, maar we moeten echt volhouden, en we komen dichter en dichter bij elke dag, en ook al ziet u geen concrete veranderingen buiten u kunt u toch veel signalen zien als u gewoon weet waar te kijken. U kunt de vooruitgang van de Oosterse Alliantie zien op het financiële vlak, op het politieke vlak. Beetje bij beetje, elke dag zijn er meer en meer zichzelf openbarende dingen naar buiten aan het komen. En als je het in een groter perspectief ziet, het is allemaal deel van een groter plaatje, en als je weet waar te kijken zou je zien dat het allemaal leidt naar de Event. Het is deel van een groter plan, dus je kunt een klein aspect van dit plan zien dat elke dag wordt uitgevoerd en dit is ook voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis in de mainstream media aan het komen. Dit was niet eerder gebeurd, dus we moeten gewoon wat langer door blijven gaan. Voor sommige mensen is het behoorlijk wat langer, want sommige mensen zouden willen dat de Event vandaag of morgen of volgende week plaats vindt. Dit zal hoogst waarschijnlijk niet zo zijn, maar we zijn een lange weg gegaan en we komen steeds dichterbij, en wij zijn in dit leven geboren met het doel om dit te laten gebeuren. Dit is waarom wij hier zijn. En wij zullen niet opgeven.

Dank u voor het luisteren en overwinning van het Licht!

Rob – Overwinning van het Licht Cobra. En mensen, toen wij met die PFC (prepareforchagne.net) groep begonnen, heb ik feitelijk gestemd voor de quote van Gandhi

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld

en als je deze verandering wilt zijn en je wilt een verschil maken, dan stel ik voor dat je kijkt naar de video van Christopher Kala. Ik heb deze maand niet teveel in de introductie gezegd. Ik zou willen dat u kijkt naar de video. De man, Christopher Kala, is echt. Er zijn 23 kinderen daar die dagelijks niet genoeg te eten hebben en ik zou de kracht van het Cobra interview willen gebruiken om Hope-Girl, Brenda, en natuurlijk deze man te ondersteunen. Kunt u nu meteen $5 of $10 geven om deze man te helpen om deze kinderen te voeden? Dit is geen nep. Bekijk de video. Kijk naar de kinderen en kijk wat hij doet. God bless you all.

Overwinning voor het Licht. Dank u zeer Cobra, en we zien u de volgende maand.

COBRA – Dank u en tot de volgende maand.

End

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 4 maart 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: