RSS

SOTN-artikel van 22 maart: Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?

25 mrt

De bomaanslagen in Brussel zijn in een artikel op State of the Nation geanalyseerd; de kop van dit artikel luidt Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?
In het artikel worden al deze vragen beantwoord en het geeft een goede analyse van de situatie in Europa. Reden voor mij om dit artikel te vertalen, zie hieronder.
Cobra heeft in zijn ‘situatie update’ van 18 februari aangegeven dat er maatregelen zijn genomen die worden geactiveerd als de cabal een grens overschrijdt…. laten wij hopen dat de aanslagen in Brussel deze bewuste grens zijn!
Veronica

ELKE valse vlag terreuraanval heeft een expliciet doel ….
…. vooral als zij zijn gepleegd op sleutelposten in Europa

De meerdere bomexplosies in Brussel zijn net zo doelgericht als die terreuraanvallen uitgevoerd in Parijs afgelopen november.
Zij zijn geïmplementeerd door dezelfde groep van schurken inlichtingendiensten en geheime diensten waaronder de CIA, MI6, MOSSAD en DGSE (Franse SS) in opdracht van hun NWO meesters (NWO = New World Order).
Brussel is nu het doelgebied in Europa, zoals herhaaldelijk werd gewaarschuwd door de MSM (MainStream Media = massamedia) gedurende de nadagen van de Parijs terreuraanslagen die zijn uitgevoerd op 13 november.

Waarom Brussel? Waarom het vliegveld? Waarom de metro? Waarom nu?

Omdat Brussel de feitelijke imperiale hoofdstad is van de Europese Unie.
De Europese Unie heeft geen officiële hoofdstad, en er zijn geen plannen om er een te benoemen, maar Brussel heeft de officiële zetels van de Europese Commissie, de Council of the European Union, en European Council, evenals een zetel (officieel de tweede zetel maar in feite de meest belangrijke) van het Europese Parlement.

(Bron: Brussels and the European Union)

Als je deze dagen met een inwoner van Europa praat zullen ze je vertellen dat Brussel het nieuwe Rome is geworden.
Het overgrote deel zal je ook vertellen dat zij alles verafschuwen dat uit Brussel komt. Dat het een Europese tirannie vertegenwoordigt die aan elke natie in de Europese Unie (EU) is opgedrongen. En dat zij totaal geen zeggenschap hebben in hun deelname van zulk een benauwend en dictatoriaal instituut. En dat zij doorgaan hun recht te ontnemen om te beslissen door middel van een nationaal referendum. Deze referenda zijn eindeloos gedwarsboomd door het EU management team en de MSM.

Dezelfde mensen zullen zeggen dat de EU afschuwelijk doet denken aan de oude USSR waarbij de inwoners van elke natie en/of republiek waren onderworpen aan verschrikkelijk onderdrukkende maatregelen op elk terrein van de society. Zij zullen je ook vertellen dat de algemene bevolking van de Eurozone absoluut niets te zeggen heeft in het besluitvormingsproces van enige van de verschillende EU gouvernementele lichamen en organisaties.

VIDEO: Neil Farage Exposes And Demolishes The European Union Tyranny
______________________________________________________________

Het kritieke punt is hier dat de EU gedurende vele jaren minutieus in het geheim en door misleiding was samengesteld. De mensen van Europa hebben het nooit geaccepteerd, en willen het niet. Niettemin, toen de inwoners van elke natie waren uitverkocht door hun nationale politici, werden zij onder de rubriek van de EU superstaat geplaatst met een geheel nieuwe cabal van opperheren die alleen maar loyaal zijn aan de NWO agenda. Dit is precies waarom de UK’s premier Cameron eindeloos omzichtig is omgegaan rondom dit issue met het Britse electoraat. Hij is zich er volledig van bewust dat er in de UK geen referendum zal worden gehouden aangezien de Britten over het algemeen furieus zijn over de EU’s kruipende imperialisme en enorme incompetentie en toenemende belastingautoriteit en totaal gebrek van verantwoordingsplicht. De conclusie is hier dat de “COMMISSIE” geen enkele natie zal toestaan om uit het EU reservaat te gaan, niet nu, nooit! Kijk gewoon hoe zij het failliete Griekenland hebben geaccommodeerd om deze in hun totalitaire gevangenis te houden.
______________________________________________________________

Europese Unie: Superstaat, Economische Unie en Militaire Alliantie

Met andere woorden, de gewone mensen van Europa kijken naar de EU superstructuur als een communistische superstaat die was ontworpen om de mensen verder te controleren en in slavernij te houden. En zo heeft het dit gedaan, met alle inefficiënties en ongepastheid, achteloosheid en onbetrouwbaarheid van de voormalige Unie van Sovjet Socialistische Republieken. De EU wordt ook – waardevermeerderend, natuurlijk – in elke bit net zo bedrieglijk en verraderlijk, wreed en onberekenbaar als de oude USSR.

Dit is overigens NIET waarom Brussel de bomaanslagen had.

De bommen kwamen van de World Shadow Government (Wereld Schaduw Regering) die naar de EU kijkt als een kritiek tandrad in de komende ‘Een Wereld Regering’ dat een integrale rol heeft in de wereldwijde implementatie van de NWO agenda. Ziet u, de EU was specifiek opgezet als het rolmodel voor alle toekomstige superstaten die de NWO heersende cabal heeft gepland te gebruiken om elke vierkante centimeter van de planeet Aarde te domineren. De toekomstige Noord Amerikaanse Unie komt ook van hun tekenbord.

Net zoals “alle wegen naar Rome leiden” – zoals het eens was – leiden tegenwoordig ALLE wegen rechtstreeks naar Brussel. Het is in feite de hoofdstad van Europa, ook al weigeren ze het als zodanig te labelen. Hun weigering om Brussel de Europese hoofdstad te noemen is door moedwillig toevallig ontwerp. Zij weten hoe sterk het nationalisme nog steeds door Europa waart tot op de dag van vandaag, derhalve is  hun heimelijke plan om hun despotisme dag voor dag uit te vouwen … jaar bij jaar.

Dus je ziet dat Brussel nu de bomaanslagen had om de vele en verschillende leden van de EU officiële organisaties in schaakmat te houden. Dat zou zijn de European Commission, de Council of the European Union en de European Parliament (2e na Strasbourg). Omdat de nationale representanten altijd tonnen van commentaren van hun kiezers krijgen over het autocrate functioneren van de EU, moeten zij door angst in aanvaarding en gehoorzaamheid worden gedwongen. Vele representanten moeten hun tong afbijten om te voorkomen dat zij deze frequent uitgesproken verbijstering en consternatie uiten, die zij onophoudelijk terug in hun thuislanden aanhoren.

Strategisch geplaatste bomaanslagen voorzien niet alleen in de noodzakelijke intimidatie, maar ook om een nieuwe vijand voor hen (de EU regering) te bevechten die voortgaat over en door het Europese continent.

Dit is precies waarom de regeringsgesponsorde terroristen alleen het vliegveld en de metro bombardeerden. De vele nationale EU representanten vliegen overal vandaan naar Brussel, evenals dat zij de metro gebruiken om naar de verscheidene EU gebouwen te gaan. Niet alleen hebben de verschillende ontploffingen het hoofdvliegveld op Zaventhem opgeschrikt, dat zich bevindt in de Brusselse Capital regio, zij hebben ook het Maelbeek/Maalbeek metrostation gepakt, dat zich bevindt in het stadscentrum. Dit is de hoofdmetro die door alle reizigers wordt gebruikt die komen en gaan van de EU hoofdkwartieren.

SOTN 22-3 tour_img-297490-90-768x373Symbolen van geheime genootschappen in Brussels architectuur

Conclusie

Zoals gebruikelijk zal de World Shadow Government altijd deze valse vlag massa beschietingen en bomaanvallen gebruiken om deze politici en andere leiders te bedreigen en te intimideren, die in het reservaat MOETEN worden gehouden. Niemand wordt ooit toegestaan te vertrekken, tenzij zij ervoor kiezen om het hele bloedige systeem levenslang te verlaten. Er is eenvoudigweg geen betere manier voor het tirannieke en clandestiene NWO leiderschap om een boodschap te sturen naar het maximale aantal van ontvangers dan door iets op te blazen – Big Time!

En zo hebben ze het gedaan … voor de honderdste keer!

Nu is de enige overgebleven vraag: was dit het onmiddellijke werk van de Committee of 300* zoals het was in Paris op vrijdag de 13e van 2015?

Paris Terror Attacks Ordered By The Committee Of 300

En als laatste, waarom hebben zij deze bomaanslagen op 22 maart 2016 uitgevoerd? (In het Engels: maart 22, 2016 – 3/22/16)
Er zijn hele specifieke redenen waarom zij deze valse vlag zwarte operatie op 3/22 hebben uitgevoerd. “22” in de numerologie is wel bekend als een krachtig getal dat kan worden gebruikt om ruwe kracht en pure macht uit te oefenen voor het goede of het andere. Onze hierna volgende post zal belichten wat de illuminatie altijd zoeken te bereiken op dagen van satanische offering.

Een laatste kritiek punt over de timing van deze geënsceneerde terreurgebeurtenis betreft de sancties tegen Rusland. Verscheidene van de zuidelijke landen in de EU hebben een sterke wens laten zien om deze economische sancties te laten vervallen. Zij hebben Europa veel meer schade toegebracht dan dat zij Putin’s Russische Federatie hebben beschadigd. De afgelopen paar weken hebben meerdere gevallen laten zien waar intenties bekend zijn gemaakt om deze sancties te laten vervallen. Deze regeringen hebben nu een ENORME boodschap van Brussel gekregen, waar het sanctie regime vandaan komt en waar het is bekrachtigd. Hun nationale representanten, die regelmatig naar en van Brussel reizen, weten nu dat zij ‘sitting ducks’ zijn. Hun Anglo-Amerikaanse meesters hebben dit wel duidelijk gemaakt.

(“sitting ducks” = broedende eenden; deze verlaten het nest niet en kunnen makkelijk worden geschoten).

State of the Nation
March 22, 2016

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 25 maart 2016 in Geen categorie

 

Tags: , , ,

2 Reacties op “SOTN-artikel van 22 maart: Bomaanslagen in Brussel: waarom het vliegveld en de metro? Waarom nu? Waarom Brussel?

  1. Pipa

    27 maart 2016 at 06:50

    Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: