RSS

Bericht van Cobra, 25 maart, situatie update

26 mrt

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. Het overgrote deel van de plasma strangelet bommen is verwijderd en nu zijn de Lichtkrachten zich aan het focussen op de verwijdering van de plasma toplet bommen, succesvol gebruik makend van dezelfde benadering.

Dit heeft een sterke reactie van de chimera groep getriggerd en zij hebben de archons opdracht gegeven om het ‘volume’ van hun technologieën te verhogen om de Lichtwerkers en Lichtstrijders aan te vallen en te onderdrukken, want de Lichtwerkers / Lichtstrijders zijn de sleutel voor de ‘verschuiving van de eeuwen’ (shift of the ages). Zij gebruiken infrasound en plasma scalar golven.

https://authenticmentoring.wordpress.com/2015/02/17/gwen-towers-and-nexrad-infrasound-pulses-the-hum-the-rumble-and-booms-population-control/

Door de verwijdering van de plasma strangelet en toplet bommen is de spanning binnen ons zonnestelsel aan het verminderen, het opent de quarantaine Aarde en het bespoedigt het disclosure (openbaarmaking) proces voor de oppervlaktebevolking.

Veel maatschappijen zullen spoedig relatief betaalbare tripjes naar de ruimte aanbieden.

http://metro.co.uk/2016/03/14/you-could-soon-be-able-to-take-a-holiday-in-space-for-7000-5752424/

http://www.ibtimes.co.uk/virgin-galactic-space-x-holidays-space-will-cost-7000-by-2030-astronaut-predicts-1549306

Er zijn serieuze plannen om een lunaire basis te creëren die ook toeristen zal accepteren.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3471632/Europe-s-space-boss-reveals-plans-moon-village-humans-robots-live-alongside-allow-tourists.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

https://www.rt.com/news/333842-moon-village-domes-space/

http://sputniknews.com/art_living/20160311/1036102790/permanent-lunar-colony.html

2016-03-25 1 Moon

Nieuwe Russische technologie brengt een bemande reis naar Mars veel dichter bij de realiteit.

https://www.rt.com/news/334416-russia-space-nuclear-engine/

En er is serieus sprake van asteroïden mijnbouw:

https://deepspaceindustries.com/

De cabal wil al deze inspanningen controleren door het creëren van regels en reguleringen middels hun wereldwijde voertuig… de United Nations:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3493306/Space-tourism-rules-needed-five-years-ensure-safety-security-pioneering-passengers-warns.html

Hier moet ik opnieuw vaststellen dat gedeeltelijke disclosure GEEN optie is:

http://prepareforchange.net/2016/03/12/partial-disclosure-is-not-an-option/

Zoals je wellicht weet is de cabal de ‘volledige disclosure’ petitie aan het saboteren:

http://prepareforchange.net/2016/02/19/is-change-org-sabotaging-the-full-disclosure-petition/

Dit zal ons niet tegenhouden. Bronnen dicht bij Putin hebben gecommuniceerd dat Rusland in de laatste paar jaren disclosure aan het ondersteunen is door het de Russische pers toestaan om in volledige vrijheid intel over disclosure vrij te geven. Het enige probleem is dat het meeste hiervan is gepubliceerd in het Russisch en wanneer de Russische journalisten proberen de westerse media te benaderen met de Engelse vertaling van hun artikelen worden ze weggestuurd.

Door de staat gesponsorde Russische instituten zijn UFO fenomenen aan het onderzoeken en natrekken, en zij zijn actief aan het zoeken naar werkende ‘overunity’ technologieën, maar zij stellen dat maar zo’n 5% van de intel van westerse bronnen over vrije energie bruikbaar is. (vertaler: overunity houdt in dat door een apparaat meer energie wordt opgewekt dan het zelf verbruikt).

Putin had jaren geleden een diep spirituele contactervaring met de Pleiadianen wat hem heeft getransformeerd, en dit is de occulte reden achter zijn voortdurende gevecht tegen de cabal.

De illuminazi factie van de cabal begint zich te realiseren dat het spel over is en dat zij niet in staat zullen zijn om diep ondergronds of binnen het zonnestelsel te ontsnappen. Hun plan is om de massa arrestaties ten tijde van de Event te vermijden door het verlaten van hun vestingen in Texas, de Mexicaanse grens over te steken, te vliegen van Mexico naar Argentinië, en daarvandaan met onderzeeërs naar Antarctica te gaan, naar ondiepe ondergrondse bases, gebruik makend van oude connecties uit de tijd toen de nazi’s hetzelfde deden in 1945:

http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica24.htm

2016-03-25 2

Hun plannen worden gelekt door de hele inlichtingengemeenschap, zoals het laatste rapport van Fulford duidelijk laat zien:

http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/03/23/whats-up-in-the-antarctic-and-denver/

De andere ontsnappingsroute naar Antarctica gaat via Nieuw Zeeland en dit is waarom de cabal daar fanatiek onroerend goed aan het kopen is:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2931325/Super-rich-buying-property-New-Zealand-bolthole-case-west-goes-meltdown.html

Om deze plannen energetisch te dwarsbomen moeten wij zo snel mogelijk een stuk Cintamani steen naar Antarctica krijgen, en dit moet worden gedaan door de oppervlaktebevolking. Als er iemand bereid is om dat te doen en ook in staat is om  de kosten van zijn reis te betalen, kan hij contact opnemen met cobraresistance@gmail.com voor gedetailleerde instructies.

Om wat positiever over Nieuw Zeeland te spreken; zij hebben plannen om een onvoorwaardelijk basisinkomen te introduceren:

http://futurism.com/new-zealand-considering-giving-everyone-universal-basic-income/

Hetzelfde gebeurt in Ontario:

http://www.businessinsider.com/ontario-announces-basic-income-plan-2016-3

En eindelijk beginnen economen te praten over een vier-urige werkdag en het gunstige effect daarvan op de economie:

http://humansarefree.com/2013/01/a-transition-plan-towards-resource.html?m=0

Degenen die op Trump zouden willen stemmen zullen teleurgesteld zijn, want hij is een jezuïet agent:

https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/3g7zgf/donald_trump_secret_jesuit_agent_for/

De cabal wil de BRICS verzwakken door Brazilië te destabiliseren:

https://futuristrendcast.wordpress.com/2016/03/15/brazil-color-revolution-attempt-corruption-dilma-lula-zika-and-2016-olympics-lada-ray-analysis-and-predictions/

Het is interessant om op te merken dat Erdogan de aanvallen op Brussel een paar dagen voordat zij plaatsvonden heeft voorspeld:

http://abcnews.go.com/International/wireStory/kurdish-militants-hit-europe-turkeys-erdogan-37743106

Uiteraard wist hij het, want hij is een van de meesterbreinen achter de aanvallen:

http://www.veteranstoday.com/2016/03/24/breaking-exclusive-brussels-mastermind-captured-by-syrian-kurds-implicates-erdogan/

Dragon bronnen hebben gecommuniceerd dat in de nabije toekomst Turkije de trigger kan zijn voor een korte maar intense militaire escalatie vlak voor de planetaire doorbraak. Als dat gebeurt zal op dit blog een massa meditatie worden aangekondigd om dat tegen te werken.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 26 maart 2016 in Cobra, Disclosure

 

Tags: , , , , , ,

2 Reacties op “Bericht van Cobra, 25 maart, situatie update

  1. Pipa

    27 maart 2016 at 06:50

    Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: