RSS

Interview met Cobra, 21 maart, door Prepare For Change

01 apr

N.B. Vanaf nu kunt u uw vragen sturen aan http://prepareforchange.net/cobra-questions/ en veel ervan zal dan worden beantwoord in het volgende maandelijkse update interview.

2016-03-21 pfc mierebeamship6

Over dit blog, van 2012portal.blogspot.com

Wij leven in buitengewone tijden. Dit is de verschuiving van de eeuwen. Het financiële systeem zal zichzelf herstructureren, de matrix zal uiteenvallen, en een nieuwe gemeenschap zal zijn geboren. Onze realiteit staat op het punt te verschuiven en veranderingen zullen iedereen beïnvloeden. Deze wereld staat op het punt om een geheel nieuwe dimensie binnen te gaan, een nieuwe realiteit, een eind aan de lineaire tijd. Ben je er klaar voor? Deze tour is niet alleen een introductie voor bereid zijn…. het is de ultieme voorbereiding voor deze buitengewone tijd. Het bevat informatie en leiding over de tijd rond 2012 en de planetaire dimensionale verschuiving, nooit eerder plaatsgevonden op deze planeet (archief 3-31-13).

Drie jaar geleden begonnen we met deze intro en dat startte een fascinerende reis in de toekomst. Sinds deze simpele paragraaf hebben de geregelde posten 15.355.000 bezoekers naar zijn blog getrokken en hij is de planeet rondgereisd om portaal openingen te begeleiden, en hij heeft gewerkt om het bewustzijn van de gehele mensheid te verhogen. Ongewoon gezien het feit dat zijn werk is gefocussed op het veranderen van de etherische lagen van onze planeet, is zijn boodschap er een die positieve mentale en spirituele attitude omarmt met een sterke afwijzing van de negatieve krachten die gedurende millennia onze wereld hebben overspoeld.

Voor meer achtergrond bent u uitgenodigd om zijn blog archief te lezen, met in totaal 549 posten tot de dag van vandaag. Zie: 2012portal.blogspot.com (een aantal artikelen vanaf 2012, en alle artikelen sinds juni 2015 zijn in het Nederlands vertaald, klik op deze link om naar eventnl te gaan.)

Transcript van het interview van 21 maart, gepost op 27 maart

COBRA-PFC INTERVIEW 21 maart 2016

Lynn – Welkom dames en heren bij ons nieuwe maandelijkse Cobra interview. Onze gastheren vandaag zijn Lynn en Richard. Ons doel met deze Cobra interviews en met onze website is om te informeren, te onderrichten en voor te bereiden voor komende gebeurtenissen. Wij zullen commentaren en chats tot een minimum beperken zodat u het meeste kunt krijgen van wat u hier hoort, uw vragen en Cobra’s perspectief. Denk er alstublieft aan dat niemand altijd alle antwoorden heeft. Denk eraan dat uw eigen innerlijke leiding de sleutel is en altijd gaat met wat met u resoneert.

Voor degenen die nieuw zijn op onze website en/of Cobra zou ik willen voorstellen dat u naar de media archieven gaat op www.prepareforchange.net (een deel hiervan is vertaald, zie http://nl.prepareforchange.net/) en luistert naar het introductie interview van 28 augustus 2015, waar meer achtergrond over Cobra wordt gegeven (NL vertaling op eventnl) en voor het daarna volgende interview op 13 oktober (NL vertaling op eventnl). Het team van Prepare For Change bestaat volledig uit toegewijde vrijwilligers. Niemand ontvangt compensatie voor het gedane werk. Wij hebben heel veel upgrades van onze website gehad in de afgelopen paar maanden dankzij het zeer getalenteerde en toegewijde vrijwilligersteam. Er zijn upgrades die kostbaar waren en wij rekenen op uw ondersteuning om de maandelijks terugkomende rekeningen te kunnen betalen. Dit team van computer wizards zette de puntjes op de i op onze nieuwe radio/media pagina die onze Cobra interviews en meer zullen bevatten. Met de interviews op de website zult u in staat zijn om te luisteren wanneer u maar wilt, 24/7. Gebruik alstublieft de ‘donate’ knop in de rechterkolom van de website.

Nu wil ik graag terug verwelkomen onze strijder voor Licht en verbindingspersoon met de Resistance Movement (RM), Cobra. Welkom Cobra.

COBRA – Dank u zeer. Ik ben blij om terug te zijn bij de prepareforchange.net interviews.

Lynn – Mooi. Wij zijn blij u hier te hebben. Vandaag hebben wij wat zeer uitdagende vragen. Wij hebben wat luisteraars die behoorlijk bijdehand zijn met het stellen van vragen en zij worden met de dag wat moeilijker, dus dit zou kunnen zijn de 1001 variëteit van interview. Wij zullen ons best doen om alle vragen te beantwoorden. OK.   (OK)    Dus ik ga nu eerst een toelichting lezen bij de eerste:

De illuminatie is geen echte Groep. Het is alleen maar een label. Er zijn 3 hoofdgroepen die de illuminatie vormen: de Masons, de Jezuïeten en de Rosicrucian’s. Dus, als het uw intentie is om deel uit te maken van de illuminatie moet u deel uitmaken van een van deze groepen en u moet rijk zijn. Geen enkele arme persoon zal ooit deel uitmaken van de illuminatie. De illuminatie heeft onlangs zijn naam veranderd. Cobra, kunt u de nieuwe naam delen met de luisteraars?

COBRA – Ik heb geen bevestiging ontvangen dat zij namen hebben veranderd. Want zij noemen zichzelf nooit illuminatie. Gewoonlijk noemen zij zichzelf de cirkel van de broederschap, de familie zelfs…. Dit is hoe zij zichzelf noemen onder elkaar, en dit is niet veranderd.

Lynn –  OK.  Zijn de zionisten en de khazarianen de hoofdbranches van de illuminatie en hebben de illuminatie de wereld niet in landen onderscheiden maar in regio’s?

COBRA – Het hangt ervan af over welke groep je het hebt. De werelddominantie is voornamelijk het domein van de jezuïeten, die in staat zijn geweest om de regeringen van het overgrote deel van de landen over de wereld te infiltreren, maar de meer economische en financiële aspecten ervan zijn in handen van de Rotschild factie. Zij hebben ook hun mensen geïnfiltreerd. Elk van deze groepen heeft zijn eigen regionen of divisies van hun wereld, hoe zij de wereld onderverdelen gebaseerd op hun belangen. Dit alles zal worden getransformeerd op het moment van de Event. Dus het is zelfs niet zo belangrijk hoe zij onder elkaar de wereld willen onderverdelen want dit alles gaat veranderen.

Lynn – Is Israel de grote puppet van de illuminatie?

COBRA – Ik zou zeggen dat het overgrote deel van landen rondom de hele wereld puppets zijn van de illuminatie, of zouden wij zeggen, de cabal. Illuminatie is alleen een aspect of een label die wij geven aan een behoorlijk complex netwerk van individuen die verschuivende allianties binnen dat netwerk vormen.

Richard –  In de recente rapportages die u op uw ‘Portal 2012’ website postte, op 27 januari jl. noemde u Planeet X en u zei dat de Planeet X 0,75 x de Aarde massa bevat en in een recent rapport van het California Institute of Technology, gepost op 20 januari jl., met de titel ‘Evidence of a Distant Giant Planet in our Solar System’ wordt gezegd dat ‘De 9e Planeet’ 10x de Aarde massa heeft, een draaiperiode heeft tussen de 10.000 en 20.000 jaar en 60 miljard mijl van onze Zon is. Is dat Planeet X waarover u maanden geleden rapporteerde?

COBRA – Nee, dat is het niet precies, want wat de wetenschappers in januari vrijgaven is gewoon een theorie, of zullen we zeggen, een theoretisch model dat het gedrag van bepaalde objecten in de Kuiper gordel probeert te beschrijven en uit te leggen. Het is niet precies het correcte model. In feite, een Japanse wetenschapper heeft een veel meer accuraat model gecreëerd dat veel dichter bij de waarheid ligt en ik heb een link naar dat wetenschappelijke artikel op mijn blog gezet en u kunt het daar vinden.

Richard – Mooi, ik herinner mij dat. Dank u zeer.

Caltech onderzoekers vinden bewijs van een echte negende Planeet

https://www.caltech.edu/news/caltech-researchers-find-evidence-real-ninth-planet-49523

Bewijs voor een ver verwijderde gigantische Planeet in het Zonnestelsel

http://authors.library.caltech.edu/63794/

Richard – Wetenschappers hebben gesproken over een tweede zon. Is dit waar? Wat denkt u?

COBRA – Er is een bepaalde theorie over, ik zou zeggen, een kleine ster dat  ronddraait rond onze zon, of zal ik zeggen, wij hebben een dubbel sterrensysteem maar dit is niet bewezen, en bestaat niet gebaseerd op intel die ik van de RM heb.   (OK, dank u).

Lynn – Wat is Nibiru en wie wonen er?

COBRA – Nibiru is een label wat volledige disinfo is. Het is gecreëerd door illuminatie agent Zecharia Sitchin om de mensen te verwarren.

Lynn – OK.  Dus er is niet een planeet zoals Nibiru?

COBRA – Er is niet zo’n planeet en niet zo’n object binnen ons zonnestelsel.

Richard – Dank u. Er zijn veel rapporten over slapende reuzen die zijn ontdekt en aan het ontwaken zijn in grotten rondom de wereld. Zijn deze claims accuraat?

COBRA – Ja, sommige van deze claims zijn accuraat. Deze reuzen zijn inactief gezet in speciale kamers die zijn getriggerd door een bepaalde trillingsfrequentie. Ik zou zeggen door een bepaalde intense vorm van subatome partikels en energieën van het galactische centrum welke de Aarde is, worden deze kamers getriggerd en deze wezens zijn dan uit hun sluimer aan het ontwaken, en veel van deze zaken hebben onlangs rondom de wereld plaatsgevonden. Militairen van de meeste landen, of zullen wij zeggen de belangrijkste landen, hebben dit voor de massa bevolking onderdrukt. En wanneer dat gebeurde gingen de militairen daarheen en onderdrukten het geheel. En ja, het is onlangs redelijk vaak gebeurd.

Richard – Dat is verbazingwekkend. Zijn deze reuzen van een positieve natuur?

COBRA – De meesten ervan wel, maar sommigen niet.

Richard – Waarom zijn  zij nu aan het ontwaken? Door de activiteit van de Galactische Centrale Zon?

COBRA – Omdat …. zij gingen in deze kamers. Zij wilden niet wachten op een verandering. Zij hebben zichzelf in winterslaap gezet om zichzelf te bewaren …. dus niet te lang te wachten op deze planeet en nu, wanneer de verandering plaatsvindt, willen zij deel uitmaken van deze verandering. Maar zij verwachtten niet dat de oppervlaktebevolking op zo’n grote schaal in gijzeling was genomen en nu zijn zij in gijzeling genomen door de chimera groep.

Richard – Wat was hun feitelijke functie. Wat is deze wezens …. wat is de functionaliteit om te ontwaken in deze tijdsperiode binnen deze tijd van het planetaire bevrijdingsproces?

COBRA – Zij wilden deelnemen aan de verschuiving. Zij hebben verschillende agenda’s. Sommigen van hen waren behoorlijk positief en sommigen niet zo positief. Maar zij verwachtten niet dat de hoeveelheid van controle en onderdrukking op deze planeet zo ver zou gaan. Zij zijn allemaal gevangen genomen en zij zijn nu feitelijk gijzelaars in de verschillende militaire bases rondom de wereld.   (Wow, dank u zeer)

Lynn – Cobra, Ik ga een lang commentaar voorlezen dat vragen bevat. Blijf bij mij.

COBRA – Ja, maar als je wilt dat ik vragen beantwoord dan moet dat een voor een gebeuren.   (Dat doe ik)

Lynn – Deze persoon zegt: een vertrouwde vriend kwam bij mij met de volgende informatie en er zal een link naar een youtube video in het transcript worden opgenomen waar de mensen kunnen kijken voor meer informatie:

ILLUMINATIE CELEBRITIES EXPOSED The Clones PT 1 Re work

https://www.youtube.com/watch?v=X6v8Kpflr9E

Let op het 10,5 minuut punt. Het stelt dat niet-menselijke wezens technologie aan de mens hebben gegeven van het Militaire Industriële Buitenaardse Complex, of MIEC, om een ziel te verwijderen, het over te brengen in een ander lichaam, en dan het oude lichaam te doden. Dit wordt gedaan door een occultist magietechnologie genoemd ‘soul transference’. Dus in basis kan de NSA nu ons geheugen en emoties downloaden in een computer en het dan plaatsen in een nieuwe kloon. Deze persoon claimt dat toen zij een ceremonie deed met Moeder Aarde Schepper, dat deze haar liet zien wat bij ALLE MENSEN TOEN ZIJ KLEIN WAREN is gedaan, JONG EN PUUR. Aan haar werd getoond hoe de duisteren onze zielen pakten en onze zielloze lichamen manipuleerden die onder zware psychologische controle stonden. Deze entiteiten hebben ons allemaal gecompromitteerd of wij het willen geloven of niet. Alleen omdat zij onze ziel namen betekent niet dat wij slechte dingen deden. Dit gebeurde zonder onze instemming als hele, hele jonge kinderen. Wanneer wij ‘ontwaken’ en uiteindelijk het minder belopen pad liepen zijn wij opnieuw hersteld. Aan de NSA is buitenaardse technologie gegeven en wij zijn nu in staat om kloons van ons te creëren zonder een ziel, en deze claim is toegegeven in de hierboven aangehaalde video. Dan gaat deze persoon verder met te stellen: “het was aan mij getoond dat dit de waarheid is en ik sta er 100% achter”.

Cobra, kunt u hier iets over zeggen.

COBRA – Ik zou het met het meeste hiervan eens zijn. Er zijn wat zaken die niet precies zo gebeuren als de mensen zeggen. Ja, de cabal heeft al lange tijd technologie om een ziel van het ene lichaam naar een ander lichaam over te brengen. Het gebeurde enorm veel tijdens de archon invasie van 1996. En het gebeurde enorm vaak en het is nu veel, veel, veel minder. Zij slaan het geheugen niet op in de computer, de zielsessentie op de computer. Zij kunnen het brein en de geheugenconnecties binnenin het brein in kaart brengen dus zij kunnen hebben, zou ik zeggen, iets als een dynamische foto van een innerlijk gebeuren van deze persoon. Het betekent niet dat zij de essentie pakken. De essentie van de zielspersoon kan altijd vrij worden gemaakt en kan worden bevrijd. Ongeacht wat zij doen, zij zijn niet in staat om dit proces te stoppen. Dankzij de acties van de Lichtkrachten, vooral de RM, gebeurt dit niet zo veel meer, en is teruggebracht tot bijna nul

Lynn – Dank u voor dit antwoord Cobra. Op een gerelateerd onderwerp, hoe zou u een kloon en zijn intentie identificeren?

COBRA – Als je het hebt over een zielloze kloon zou je deze mechanische kunstmatige energie voelen en er zou geen levendige interactie zijn. Als je praat over een ziel die met technologie in een kloonlichaam is gedwongen, zou het heel moeilijk voor je zijn om het verschil te merken.

Lynn – Dus is er een legale en morele verantwoordelijkheid die wij hebben met al deze vele kloons die rondlopen en tussen ons leven op de oppervlakte van de planeet, als dit accuraat is?

COBRA – Je zult deze vragen moeten specificeren.

Lynn – Ik kijk hiernaar vanuit een menselijk oogpunt. Hebben wij enige morele of legale verantwoordelijkheid in onze interacties met deze gekloonde wezens?

COBRA – Als er een ziel is in een gekloond lichaam, is het hetzelfde als een ziel in een geboren lichaam. Er is feitelijk geen verschil. Als wij spreken over een zielloze kloon, al deze zielloze kloons zullen van het oppervlakte van de planeet worden verwijderd na de Event want het is niet in het hoogste belang voor hen om hier te bestaan.

Lynn – Wel, dat zou het een heel stuk makkelijker maken voor de mensen. Dank u.

Richard –  Cobra, over hetzelfde topic: hebben rotsen, planten, water, planeten, galaxies, universa en zelfs zonnen, zielen of spirits?

COBRA – Ja, elk planetair of kosmisch lichaam heeft een hogere entiteit die is bezield in dat lichaam. Dus elke planeet heeft een ziel of een hogere zelf. Elke galaxy, elke ster heeft een hoger engelachtig wezen dat zorgt voor zijn evolutie van dit specifieke lichaam, dat sterrenlichaam.

Richard – Dank u zeer. Wat zijn de fundamentele verschillen tussen deze zielen en een ziel die in een menselijk lichaam zit?    (Kun je specificeren over welke zielen je spreekt?)    Wat is de evolutionaire, het verschil tussen de ziel die in een menselijk lichaam zit en de ziel die in een planeet of een universum zit?

COBRA  – De ziel die in een planetair lichaam zou zitten is op een veel, veel, veel, veel hoger niveau van evolutie. Het zou moeilijk zijn om deze twee te vergelijken.

Richard – Dat is wat ik wilde weten. Dank u zeer.

Lynn – Cobra, waarom is de stad Los Angeles in de USA genoemd Los Angeles, wat in het Spaans betekent City of Angels (Stad van de Engelen) en wat is de significantie van deze specifieke stad in de planetaire bevrijdingsbeweging?

COBRA – Het is simpelweg omdat in de 18e eeuw, toen deze stad begon te groeien, het deel uitmaakte van de Spaanse gemeenschap en er was een kerk, een heiligdom, een kerk van engelen, de heilige Maria die je zou noemen in de huidige terminologie, en toen groeide deze stad, en nu is het een van de belangrijke energie vortexen van het planetaire ascentie proces. De duistere krachten wilden dit onderdrukken. Los Angeles was het centrum van een hele krachtige energetische aanval in 1996 die de energie vortexen van Los Angeles wilde vernietigen. En de genezing van deze aanval is nog niet voltooid.   (Dank u)

Richard – Cobra, aangezien dieren onschuldige wezens zijn en geen ego of zonde hebben, zijn de dieren ook gevangen in dit gevangenis matrixsysteem of kunnen zij komen en gaan als zij zielen zijn.

COBRA – Zij zijn ook gevangen maar zij voelen dat niet. Want hun zone van beweging is veel kleiner. Bijvoorbeeld, dieren hebben niet de behoefte om de planeet te verlaten want de meeste dieren in hun levensperiode hebben niet de wens om hun vrijdom zo heel erg uit te breiden. Zij voelen feitelijk niet dat zij in een gevangenis zitten behalve deze die door menselijke wezens in kooien gevangen zijn, en zijn door menselijke wezens voor verschillende doeleinden geëxploiteerd.

Richard – Ik begrijp het, dank u.

Lynn – Cobra, de overeenkomsten tussen archons en demonen zijn bijna gelijk. Na het bestuderen van hun gewoonten heb ik geen andere keus dan te concluderen dat zij een en dezelfde zijn. Bent u het daarmee eens?

COBRA – Ik zou zeggen dat demonen lagere archons zijn. Ik zou zeggen dat de archons de topdemonen zijn, de meest krachtige.

Richard – Waarom is het lot van satan en lucifer gecensureerd in eerdere Cobra interviews?

COBRA – Het is niet van het hoogste belang om deze vraag te beantwoorden.

Richard – OK.

Lynn –  Waarom hebben buitenaardse gemeenschappen zo’n belangstelling voor genetische uitlijning?

COBRA – Niet allemaal. Alleen deze die niet voldoende spiritueel ontwaakt zijn en teveel aandacht hebben voor de fysieke laag.

Richard – Wat is de kwantum waarschijnlijkheidscontrole?

COBRA – Het is een concept dat stelt dat het mogelijk is om de kwantum random functie te controleren. Natuurlijk is het niet mogelijk. Je kunt het tot een zekere hoogte voorspellen. Je kunt het groeperen met vooruitstrevende, met mathematische vergelijking, maar in basis is het onmogelijk om volledig te voorspellen of te anticiperen wat de kwantum functie zal doen.   (Dank u)

Lynn –  Ik heb een inleiding voor de volgende vraag:

“Zwarte magie: satanisten regeren de wereld, niet politici, bankiers of militaire hoofden”, dit is een vastgesteld feit. De weinige mensen in alternatieve media en zelfs onze ontwaakte spirituele gevestigde gemeenschap praat erover. Het moet naar het licht worden gebracht zodat wij het punt niet missen en goed het werkelijke verhaal van onze spirituele gevechten begrijpen. Het lijkt alsof de grootste truc die de duivel ooit speelde dat “Hij nooit bestond” goed voor hem aan het uitwerken is. Om voor onze luisteraars volledig te begrijpen wat wij hier zeggen, voegen wij een belangrijke youtube video bij ons transcript voor verdere studie hiervan. Mijn vraag is: kunt u beschrijven wat zwarte magie is?

http://prepareforchange.net/2016/02/14/black-magic-satanists-rule-the-world-not-politicians-bankers-or-military-heads/

COBRA – Intentionele manipulatie van energieën met negatieve doeleinden.

Richard – Hoe kun je jezelf effectief beschermen en jezelf vrijmaken van zwarte magie aanvallen en zijn effecten?

COBRA – Eenvoudigweg door jezelf af te koppelen van deze trillingsfrequentie. Dus je moet uitvinden wat in jou deze aantrekt, en elke verbinding met negativiteit loslaten. Dit is het eerste, en ten tweede, wat dieper gaat, is om alle vroegere overeenkomsten op zielsniveau tussen jou en de duistere krachten te annuleren, en ten derde, om jezelf te beschermen. Er zijn verscheidene technieken van bescherming. Als je een belangrijke missie doet en wanneer je meer bent blootgesteld, moet je de beschermingsprotocollen heel strikt opvolgen.   (Dank u zeer)

Lynn – Zijn magie en mind controle dicht gerelateerd? En zo ja, waarom? Ik begrijp dat magie een soort van geavanceerde spirituele technologie is.

COBRA – Ja, precies, en natuurlijk moet mind controle de principes van magie erbij betrekken, in feite is de mind controle die de duistere krachten gebruiken in basis een combinatie van magie en technologie.

Richard – Wat is de bedoeling van gebruik van het bloed gedurende magische rituelen?

COBRA – De duistere krachten gebruiken dit om hun energievelden te versterken, maar het is in basis alleen hun niet begrijpen van de levenskracht.   (Dank u )

Lynn – Kunt u alstublieft definiëren wat ‘witte’ magie is?

COBRA – Witte magie is het gebruik van de wil om energieën te sturen naar een positief doel.

Lynn – Aangezien de tegenstander nu hevig gebruik maakt van zwarte magie gericht op de meest actieve lichtwerkers met de bedoeling om ze te stoppen, zou u het gebruik van ‘witte’ magie aanbevelen als een methode van verdediging voor de Lichtwerkers en Lichtstrijders?

COBRA – Witte magie is niet alleen een zaak van verdediging, het is een zaak van creatie en manifestatie van een positieve toekomst. Natuurlijk is dit iets om aan te bevelen als iemand begrijpt wat hij aan het doen is.   (Dank u)

Richard – Onlangs kwam aan het licht dat het zika virus in 1947 gepatenteerd is door de Rockefeller’s Foundation en nu is er de zika virus uitbraak, van een virus waar niemand ooit eerder van had gehoord. Er wordt gezegd dat er een link is tussen de vrijgave van genetisch gemanipuleerde muggen. Er wordt gezegd dat hetzelfde gebied waar de GM muggen in 2015 zijn vrijgelaten het epicenter is voor de zika uitbraak. Dit heeft potentieel desastreuze onbedoelde consequenties die nu het leven bedreigen door de ‘Amerika’s’. Is dit virus een echte bedreiging of alleen een andere angstaanjagende strategie door de cabal begaan om ons af te houden van de werkelijke issues die plaatsvinden rondom de hele wereld?

COBRA – Dit is geen echte bedreiging. Het is een gefabriceerd angstgenererend mechanisme en het is helemaal niet belangrijk.   (Dank u zeer)

Lynn – OK Cobra, ik zou u wat willen vragen over de Bundy familie. Het incident dat plaatsvond in de ‘Hammond Ranch’ in Oregon USA. Is dit een echt regering versus patriotten incident of is het alleen een ander cabal angstaanjagends gerelateerde afleiding?

COBRA – De duistere krachten hebben werkelijke gevoelens gemanipuleerd en werkelijke weerstand tegen de cabal om de hele situatie om te draaien op een manier dat het feitelijk het antwoord van de militie zou triggeren. Het is als een psychologische test zou je kunnen zeggen.

Lynn – Zijn deze Bundy individuen gerelateerd aan de infameuze Bundy illuminatie bloed 13 families?

COBRA – Zij hebben een verre relatie maar de Bundy’s die de cabal weerstonden maken geen deel uit van de illuminatie.   (Dank u)

Richard – Rechter Anna von Reitz zei binnen de alternatieve nieuwskanalen gemeenschappen dat per 1-1-2016 een nieuwe president van de nieuwe republiek van de United States, Generaal Joseph F. Dunford, is ingezworen en dat alle corrupte verrader congreslieden, senatoren en chief justices in stilte werden vervangen. Er wordt ook gezegd dat geen soevereine natie geassocieerd met de AIIB of de BRICS is toegestaan om Pentagon duistere hoeden controlerend militaire operaties te erkennen als zijnde representanten van de vrije wil van de republiek van de US burgers per 1-1-2016. Is hier iets van waar?

COBRA – Ik kan dit niet bevestigen omdat wanneer de republiek gekeerd is zul je het direct in je levens zien.   (Begrijp ik)    Het zal heel duidelijk zijn en er zal geen twijfel zijn. En het zal gebeuren ten tijde van de Event en niet daarvoor.

Lynn –  Zal er dit jaar een US verkiezing zijn met de huidige cabal gestuurde puppet kandidaten en moeten we daardoor meer jaren verdragen van een dog and pony show van dit soort, of gaan wij werkelijk een verandering meemaken dit jaar?

COBRA – Ik kan geen statement geven over wanneer de Event zal plaatsvinden. Dus als de Event gebeurt voor de verkiezingen zal er geen verkiezing zijn. Als de Event gebeurt na de verkiezingen, zal er een verkiezing zijn.

Lynn – Ziet u de mogelijkheid dat Hillary zal worden gearresteerd voor de verkiezingen?

COBRA – Ja natuurlijk

Richard –  Cobra, betreffende de petitie die u heeft aangekondigd en u wilde dat wij het rondvertelden, over de ‘Secret Space Program Disclosure’. Sommige PFC leden hebben vele obstakels gezien en gerapporteerd die hebben voorkomen dat zij deze petitie konden ondertekenen, en erger, wij hebben een constante ‘bijstelling’ gezien van de aantallen ondertekenaars in de petitie, soms terugvallend met 50 tot 75 handtekeningen, en soms zoveel als 5.000 tot 7.500 handtekeningen die in één keer verdwenen. Hoe kunnen wij OOIT enige kritieke massa hebben met welke petitie dan ook als de cabal alle petities op het internet op deze manier manipuleert?

COBRA – OK.  Het doel van deze petitie was niet om hele hoge aantallen te bereiken en het kritieke aantal is bereikt en een zeker proces is geïnitieerd door deze petitie. Ik zal er meer over posten als de tijd er rijp voor is. Dus wij moeten niet gefrustreerd raken als de cabal begint met het blokkeren van al deze inspanningen want elke keer dat zij dit doen schenden zij zekere protocollen en omdat zij deze protocollen schenden zal dit langdurige effecten hebben in het uiteindelijke overgave en onderhandelingsproces. Het bespoedigt in feite het proces van de Event.

Richard – Fantastisch, dank u hiervoor.

Lynn – Heeft de cabal volledige controle over Zwitserland?

COBRA – Nee.

Ga naar de ‘Secret Space Program Disclosure Petition’ op Change.org (om de petitie te ondertekenen).  Op 20 maart 2016 waren er 28.019 supporters

https://www.change.org/p/vladimir-putin-disclose-all-the-secret-space-programs-and-release-all-the-hidden-technology

Richard – Is het waar dat na de val van oud Egypte de farao’s bloedlijnen migreerden naar wat nu Zwitserland is, samen met hun enorme rijkdom en gevestigde residentie daar …

COBRA – Nee, dat is niet waar.

Lynn –  Ordo Templi Orientis, de Order of Oriental Templars of Order of the Temple of the East — Wat weet u van de O.T.O. Order?

COBRA – Zij zijn geen tempeliers. Het is eenvoudig een magische orde die is gecreëerd door Alistair Crowley en zij volgen een bepaalde filosofie die heel erg is onbegrepen en ook is gemanipuleerd door de cabal.   (Dank u)

Richard – Er wordt gezegd dat Barbara Bush, de vrouw van George Herbert Walker Bush, die de 41e president was, en de moeder van George W. Bush, die de 43e president was, de kleindochter is van Alistair Crowley. Alistair Crowley was een mason, een bekende bisexueel, een occultist, magiër en een bekende satanist die de titel verdiende van de ‘meest kwaadaardige man in de wereld’. Hij schreef het ‘Book of the Law’, dat later is gebruikt als de fundering van de satanische bijbel en hij schreef ook veel andere satanisten boeken. Is dit waar?

COBRA – Het meeste ervan, ja.

Richard – Het deel over Barbara Bush zijnde het kleinkind.

COBRA – Ja, zij zijn gerelateerd.   (Dank u zeer.)

Lynn – Cobra, u zei in uw laatste interview dat supreme court rechter Scalia was vermoord. Was dit door de duistere krachten?

COBRA – Het was een conflict binnen de twee facties van de cabal en hij is vermoord als een gevolg van dat conflict.

Lynn – Dus dat was de reden dat hij was vermoord, door dit conflict?

COBRA – Ja.

Richard –  Zijn de archons in staat om naar het Licht te draaien en te veranderen om goed te doen?

COBRA – Ja dat zijn ze.

Lynn –  Volgens Karen Hudes, die voor de Wereldbank werkt, wordt de wereld van vandaag bestuurd door een coalitie van het recht van wet in de board of governors van de IMG en de Wereldbank. Klopt dit?

COBRA – Ten eerste werkt zij niet meer voor de Wereldbank. Zij werkte bij de Wereldbank. En ten tweede, degenen die de wereldregering buitenaf zijn, zijn de jezuïeten, niet de Wereldbank en niet de IMF.

Richard – Kunt u alstublieft aan ons uitleggen wie de ‘cauliflower ear factie’ van de illuminatie zijn en wat hun specifieke functie is?

COBRA – Ik heb geen informatie over deze specifieke factie.

Lynn – OK Cobra, de volgende vraag heeft een inleiding:

– The Sphere Being Deception –

De Sphere Beings is een groep die bekendheid op het internet kreeg door de berichten van Corey Goode. Op het internet wordt geclaimd dat zijn fout is dat hij de veronderstelling maakte dat de Blue Avians feitelijk de Sphere Beings zijn. De Blue Avians is een groep van de Lyra constellatie die voor de mensen op de oppervlakte van de Aarde het meeste potentieel lijken te hebben om te helpen in de evolutie van de mensheid. De Blue Avians zijn wat wij beschouwen een 6 dimensioneel ras. De Sphere Beings is een groep van hele grote reptillians die in basis het vaderras zijn van de Draco facties die op dit moment op onze planeet standhouden.

De Sphere Beings hebben een buitenste barrière gecreëerd om de situatie voor zo lang als mogelijk is te vertragen. Hun belangrijkste gereedschap voor deceptie is hun vermogen om stemmen na te doen naar channelers en andere telepaten. Zij verschuiven gewoonlijk legitieme informatie om het te perverteren. Hun doel was om zoveel mogelijk mensen in de ontwaakte gemeenschap te laten geloven dat zij de scheppers waren van deze galaxy. Cobra, kunt u hier commentaar op geven? Wat is uw informatie. Is dit juist?

COBRA – Dit is absoluut niet juist. De Sphere Beings of enige connectie, of enige connectie met de Sphere Beings. Zij zijn geen reptillians. Zij hebben absoluut geen relatie met het reptillian ras. Dat is alles wat ik kan zeggen.

Richard – De US aandelenmarkten lijken een ‘eigen richting’ te hebben omdat ze geen enkel traditioneel economisch data rapport meer volgen. Het maakt niet uit hoe slecht de economische indicatoren eruit zien en steeds lagere records breken. Het maakt niet uit als ALLE aandelenmarkten op de wereld crashen, de US aandelenmarkten blijven gewoon floreren en gaan hoger en hoger. Dit is duidelijk een brutale en complete manipulatie van de US aandelenmarkten door de cabal, en het lijkt erop dat het een levenslijn en een hele goede bron van inkomsten voor hen is. Zal deze manipulatie van de aandelenmarkten gauw gaan eindigen of moeten wij wachten tot het moment van de Event wanneer de aandelenmarkten volledig en voorgoed zullen worden platgegooid.

COBRA – Wij zullen daarvoor tot de Event moeten wachten.   (Dank u)

Lynn – Cobra, is de Federal Reserve overgenomen door de US treasury of is dit gewoon een ander gerucht?

COBRA – Dit is gewoon een ander gerucht en is niet gebaseerd op waarheid.   (Dank u)

Richard – Paus Francis lijkt op veel fronten met de Lichtkrachten samen te werken. Doet hij dit uit vrije wil door een plotselinge ‘verandering van hart’ of is hij door de Lichtkrachten gedwongen om mee te doen ‘want anders….’, of plaatst hij zichzelf gewoon als de uiteindelijke ‘good guy’, dus als de Event plaatsvindt kunnen hij en het Vaticaan wegkomen met de meeste afschuwelijke misdaden die zij gedurende millennia tegen de mensheid hebben begaan?

COBRA – Eerst zul je moeten aangeven waar precies hij samenwerkt met de Lichtkrachten. Hij is een jezuïet en hij wil een vriendelijk gezicht opzetten zodat hij zal overleven op het moment van de Event, hij wil zijn eigen huid redden en de huid van veel van zijn kameraad jezuïeten. En ik zie niet veel concrete positieve actie van zijn kant.

Richard – Dat beantwoordt de vraag. Dank u zeer.

Lynn – U heeft herhaaldelijk gezegd dat er geen natuurlijke rampen zullen plaatsvinden op onze planeet op de korte termijn. Wat over de midden en langere termijn, zoals in de komende 10, 20 of 30 jaar?

COBRA –  Het is te vroeg om daar op dit moment over te spreken.   (OK)

Lynn – Wat over tijdens de komende verwachte galactische puls?

COBRA – Het is ook te vroeg om daarover te spreken.

Lynn – Kunt u enige intel delen over deze materie?

COBRA – Ja, feitelijk is de galactische puls een proces dat al is begonnen. Het zal een piekmoment hebben op het moment van de Event en er zullen later andere pieken van de galactische puls komen, die veel meer veranderingen op de planeet zullen triggeren.   (Dank u)

Richard – Wat is het plan voor de Palestijnen en hun land Palestina om 69 jaar van brutale bezetting, misbruik, moord, onderdrukking en terreur goed te maken die de Palestijnen moesten ondergaan sinds de creatie van Israel en hun nooit eindigende landroof, confiscatie en operatieve etnische zuivering?

COBRA – Op het moment van de Event zal alles worden gebalanceerd. De Palestijnen zullen hun eigen onafhankelijke gebied hebben waar niemand hen zal bezetten of hen ergens toe zal dwingen.

Richard – Mooi. Voor degenen die niet volledig bewust zijn van de omvang van de schade en misbruik die wij hier beschrijven voegen wij een link bij van een verbazende video en transcripts van dit interview, een speech rechtstreeks uit de mond van een lid van een invloedrijke zionistische Israëli familie die ook een ex-Israëli soldaat zoon is van een hele beroemde Israëli legergeneraal. De speech is gemaakt door Niko Peled en de youtube video is getiteld “An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel” (Een eerlijke Israëlische jood vertelt de echte waarheid over Israel). Hoe zal dit effectief worden behandeld zodat het uiteindelijk fair is voor de Palestijnen? Hoe zullen de Palestijnen worden gecompenseerd?

 “An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel”

https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ

COBRA – Het gaat niet over compensatie, het gaat over het uiteindelijke reconciliatie proces en het vredesproces dat zal beginnen wanneer de cabal is verwijderd. De meeste Israëli’s hebben geen wens om te vechten met de Palestijnen. Zij zijn geprogrammeerd en bewerkt in deze richting. Wanneer de cabal leden zijn verwijderd zal er weer vrede zijn en het genezingsproces tussen de twee naties zal beginnen.

Lynn – Cobra, in de alternatieve mediakanalen was gezegd dat de piloot van de beruchte vlucht MH370 van Malaysian Airlilnes die in maart 2013 verdween levend was gevonden maar met geheugenverlies. Is dit waar of gewoon weer een intrigerende hoax?

COBRA – Het is niet waar.

Richard – Corey Goode gaf aan dat, terwijl de (Secret Space Program) SSP Alliance Council en de Earth Alliance EA hetzelfde doel hebben – volledige disclosure en de vrijgave van geavanceerde technologieën – er hele verschillende agenda’s zijn over hoe dit te bereiken. Velen in de EA willen de disclosure van de waarheid verspreiden over een honderd jaar periode, en de in de tussentijd het China en andere Ooosterse naties toestaan om de nieuwe hubs te worden van de internationale zaken en hogere financiën. Hij wees erop dat terwijl de EA en de SSP het volledige spectrum van de mensheid representeren, zij heel diep gefragmenteerd zijn in onderhandelingen over wat zou moeten worden gedaan om de waarheid aan de rest van de mensheid openbaar te maken. Velen in de EA geloven dat het onverantwoordelijk en dwaas zou zijn om door te gaan met een enorme documenten dump die de bevolking zou overladen. Een ander bediscussieerd issue was dat de EA is geïnfiltreerd door de cabal/illuminatie agenten die toegang hebben gekregen tot alle documenten die voor de dump in het publieke arena op enig moment zijn voorbereid. Dit was de reden voor grote zorg voor de SSP, die geloofde dat het de cabal/illuminatie de kans zou geven om manieren te bedenken om de impact van zulke documenten op het moment van hun eventuele vrijgave te neutraliseren. Dit alles klinkt voor mij als een meester cabal plan om ons te laten geloven dat wij niet klaar zijn voor de gehele waarheid, dus wij zouden een volgende 50 of 100 jaar van hun diabolische overheersing moeten accepteren terwijl zij doelmatig op de achtergrond ‘wegvagen’ in de zonsondergang, vrij van enige verantwoordelijkheid en fouten? Wat is uw visie op dit alles Cobra?

COBRA – Ten eerste is het meer geavanceerde deel van de EA niet gelimiteerde disclosure aan het promoten. Zij promoten geen 100 jaar van Oosterse dominantie. Het is zo dat er bepaalde dynastische Chinese families zijn die dit willen, maar zij zijn in de minderheid. Dit is niet zo’n groot probleem zoals Corey Goode heeft gesteld, dus het is niet nodig om bang te zijn voor deze gelimiteerde gedeeltelijke disclosure. Dat gaat niet gebeuren omdat de Lichtkrachten pushen voor volle complete en totale disclosure, en alleen dat zal gebeuren. En zij zullen doorgaan met vechten totdat dat gebeurt. Zij zullen niet opgeven. Zij zullen niet opeens van gedachten veranderen en de koers wijzigen, dus het gaat niet gebeuren.   (Dank u heel erg.  Yea)

Lynn –  Zijn wij in staat om op te houden met spirituele evolutie op enig moment in de toekomst?

COBRA – Je bedoelt als het volledig stoppen of zoiets?   (Ja)    Dat gaat niet gebeuren. Evolutie is levenskracht. Het is als een wiel dat nooit zal stoppen.

Lynn – Deze persoon gaat verder met de vraag: zijn wij gedwongen om door te gaan met onze ‘spirituele evolutie’ op een manier waarin de archons onze zielen dwingen om terug op Aarde te komen. Is daar een keuze die wij hebben?

COBRA – Wij worden niet gedwongen om door te gaan. Er is een natuurlijke wens van elk bewust wezen om door te gaan, tenzij dat wezen volledig is gemanipuleerd. Iedereen wil zich beter voelen. Iedereen wil gelukkiger zijn. Jij wordt niet gedwongen om je meer gelukkig te voelen. Je hebt een natuurlijke tendens en wens om je meer gelukkig te willen voelen.

Lynn – Dus het is een goed ding.

COBRA – Ja natuurlijk, dat is toch duidelijk.

Richard – Wat is het doel van het ego?

COBRA – Het concept van ego is een archon creatie. Het concept van ego is een geloof in een afzonderlijke entiteit en de incarnerende ziel.

Richard – Dus hoe zou je hieraan voorbij kunnen gaan of hoe zou je het bestrijden?

COBRA – Wat bestrijden?   (Het ego, de perceptie die aan ons is gegeven)   Je hoeft niet te vechten met het zogenoemde ego. Je kunt gewoon zijn wie je bent. Laat dat zien, onderzoek het, en transformeer het. Dat is wat nodig is.

Lynn –  Cobra, Cintamani is een duidelijk Sanskriet woord. ‘Cinta’ is een brein en ‘mani is genoemd steen of chrystal.

COBRA – Dat is niet een exacte vertaling. Cinta is gedachte en mani is juweel. Maar cinta betekent niet mind of brein. Dus degene die deze vertaling maakte is niet absoluut correct. Dus wat is de vraag?

Lynn – De vraag is wat hier is aangegeven is dit het geïllumineerde brein?

COBRA – Nee, het is geen geïllumineerd brein. Cintamani steen, zou ik zeggen, de steen die de reflectie is van het innerlijke juweel, je hogere zelf, je IK BEN aanwezigheid.

Lynn –  Heeft het een relatie met de pijnappelklier?

COBRA – Nee, het heeft een relatie met je spirituele hart, je IK BEN aanwezigheid en de totaliteit van je wezen.

Lynn – Er is een andere steen, genoemd; “Shyamanthaka Mani”, (het is een blauwe steen / chrystal) die KRISHNA bezat in zijn leven? Weet u over deze steen?

COBRA – Ja, het is een uitzonderlijke zeldzame steen, meer zeldzaam dan de cintamani. Het is een hogere frequentie van cintamani steen. Ik weet van niemand die deze steen op dit moment op de oppervlakte heeft. Het wordt eenvoudigweg niet gevonden.   (OK, dank u)

Richard –  Er is een nieuwe ontdekking gemaakt op het Giza plateau. Dit was ontdekt door Carmen Boulter en haar team (maker van de Piramide code). Er zijn kennelijk drie lagen van Costco maat kamers – kunt u ons hier meer over vertellen?

COBRA – Nee, want ik heb niet veel informatie hierover.

Lynn – Kunt u ons vertellen over de Arcturianan en wat is hun specifieke rol in onze planetaire bevrijding?

COBRA – De Arcturianen zijn heel krachtig in het transmuteren van geloofssystemen en het verbinden van de geest met de 5e en hogere dimensie, en zij zijn ook heel sterk in het werken met het energiegrit, dus zij zijn het energiegrit rondom de planeet aan het herstellen en zij bereiden het energiegrit voor op de Event.   (Dank u)

Richard – Wie zijn de Hathors en wat is hun specifieke rol in de planetaire bevrijding?

COBRA – O ja, zij zijn behoorlijk veel verbonden met de Pleiadianen en hun doel is om de verbinding te laten ontwaken tussen het emotionele lichaam en de zielsaanwezigheid onder de ontwaakte bevolking.

Ik zou hier graag een snelle herinnering doen om onze luisteraars te vragen om alsjeblieft te doneren www.prepareforchange.net om ons te helpen om constant onze website te verbeteren. U kunt naar onze webpagina gaan en in de rechterkolom klikken waar het zegt “donate”. Dank u.

Lynn – Ik heb een vraag van iemand die schrijft: Wanneer ik ontwaakt ben in een droom … waar ben ik? In de wereld gevormd door mijn droom of ben ik ergens in andere dimensies? Of de astrale laag?

COBRA – Dus als je het hebt over helder denkend dromen dan ben je ontwaakt in je astrale lichaam en je kunt de objectieve astrale laag onderzoeken die net zo werkelijk is als de fysieke laag. Als je niet wakker bent en niet helder denkend droomt dan ben je simpelweg vooral je innerlijke onderbewustzijn aan het verwerken en je bent binnen je astrale lichaam en je bent je eigen innerlijke situaties aan het verwerken. Als je erin geslaagd bent om te ontwaken tot het punt waar jij je bewust bent dat je droomt dan kun je beginnen met je omgeving te onderzoeken op de astrale lagen op dezelfde manier dat je nu je fysieke omgevingen op de fysieke laag kunt onderzoeken.   (Dank u)

Richard – Heeft de zwaartekracht een positieve, negatieve of neutrale natuur?

COBRA – De zwaartekracht is gewoon een fysieke kracht zonder enige fysieke, zonder enig positieve of negatieve betekenis.

Lynn –  De bijbel geeft ook aan dat de Toren van Babel en de verschijning van de talen voor het doel van de mensen om het verspreiden over de Aarde, implicerend dat er eerder alleen een taal was. Wat is het echte doel van de verschillende talen? Was het een negatieve uitvinding?

COBRA – Ja.

Lynn – Is colloïdaal goud net zo effectief als monatomic goud?

COBRA – Niet tot dezelfde graad, maar het heeft ook een positief effect.

Richard – Cobra, bestaan parallelle realiteiten?

COBRA – Sommige mensen beschrijven verschillende vormen van creatie als parallelle realiteit. Wij hebben fysiek, etherisch, astraal. Deze zijn feitelijk parallelle realiteiten. Het concept van parallelle realiteiten als parallelle Aarde’s bestaand in andere dimensies, zoals het co-bestaan van twee fysieke planeten in verschillende tijdlijnen, bestaat niet.

Lynn – Welke talen spreken wij na de Event?

COBRA – Voor een bepaalde periode dezelfde taken die wij nu spreken.

Richard – Zullen wij telepathie gebruiken als deze periode voorbij is?

COBRA – Op een zeker moment, ja.

Lynn – Hebben tweelingzielen op enig niveau effect op elkaars bewustzijn of emoties? Of zijn zij mentaal volledig gesepareerd?

COBRA – Zij zijn altijd op een hogere laag verbonden, voorbij de 5e dimensie, en er is altijd een zeker niveau van uitwisseling op de fysieke en emotionele en mentale laag door de zogenoemde permanente atomen wat betekent dat er altijd een vloed van energie tussen de twee is.

Richard – Wat gebeurt er om zielen na de Event onstoffelijk te maken?

COBRA – Er zal een enorme purificatie zijn op de etherische en astrale lagen. Er zal heel veel Licht vloeien in deze lagen en al deze zielen zullen connectie hebben met spirituele gidsen en zij zullen worden geleid om te gaan waar hun hogere doel is.   (Dank u)

Richard – Kennen de buitenaardsen net zoiets als verliefd worden op andere planeten?

COBRA – Zij voelen altijd liefde. Zij worden niet verliefd, zij rijzen op in liefde.   (Prachtig, dank u)

Lynn – Is de White Draco council van 200 nog steeds actief de planeet aan het overheersen?

COBRA – Zij hebben nooit de planeet overheerst.

Richard – Cobra, wat is het verschil tussen de portalen en zwarte gaten die plaatsen op afstand aan hetzelfde universum linken, en deze die plaatsen in verschillende universa linken?

COBRA – Zwarte gat is alleen een concept dat wordt gebruikt door de huidige wetenschap om een bepaalde realiteit te beschrijven van hyper dimensionale wormgaten. Deze hyper dimensionale wormgaten verbinden twee verschillende punten in ruimte/tijd continuüm en de afstand tussen deze twee punten is geen issue  omdat zij in de hogere dimensie altijd zijn verbonden. En dit is het principe gebaseerd op wat het wormgat opereert, of deze stargates opereert.   (Ik begrijp het, dank u)

Lynn – Cobra, kunt u ons vertellen waarom het RH negatieve bloedtype was gecreëerd, waar het vandaan kwam en wat het doel is en hoe het verschilt van het positieve?

COBRA – Ik kan niet op de details hiervan ingaan, maar er was veel buitenaardse interventie aangaande bloedtypes, veel onderzoek vooral in de Atlantis tijden betreffende verschillende bloedtypes. Er zijn verscheidene buitenaardse groepen, zich feitelijk bemoeiend en rotzooien met menselijke bloedtypes, en experimenterend met de relaties tussen het bloedtype en het gentype. Dus we hebben hier een zeer gemengde situatie.   (OK)

Richard –  Kunt u ons vertellen wat Brahma is of wie Brahma is?

COBRA – Brahma is een aspect van de gecreëerde bron. Sommige mensen noemen het een derde aspect, het gecreëerde aspect, het ene dat universa creëert.   (Dank u zeer)

Lynn – Heeft Brahma de tweede of de primaire anomalie gecreëerd?

COBRA – Nee, er was niet een bewust wezen dat de primaire anomalie creëerde. De primaire anomalie is de random functie die gewoon verscheen als een resultaat. Het was er altijd als het potentieel, maar toen er genoeg bewustzijn was heeft dat potentieel zich gemanifesteerd in het universum.   (Dank u)

Richard – Als Wing-makers het oude menselijke ras zijn, zijn de Annunaki hun scheppers?

COBRA – Ik zal niet het concept van Annunaki gebruiken want het was opnieuw de uitvinding van de Zecharia Sitchin. Hij was een illuminatie puppet en hij heeft heel veel desinformatie verspreid dus ik zou er de voorkeur aan geven om dat woord niet te gebruiken, welke ten eerste verkeerd vertaald was van de Sumerians, en ten tweede niet een werkelijke belangengroep beschrijft.

Richard – Hier hou ik van. Ik zal dat woord niet meer gebruiken. Dank u.

Lynn – Van veel opgestegen meesters zoals meester Djwal Khul, Babaji wordt gezegd dat zij nog steeds in de Himalaya wonen. Babaji zei tegen een van zijn discipelen dat hij openlijk in wisselwerking zal zijn met het publiek, de Aarde regeringen rondom 2040. Dit is waarschijnlijk na de Event als nieuwe regeringen op de oppervlakte zijn gevestigd.

Kunt u alstublieft daar iets meer over zeggen en de ondergrondse bases in de Himalaya?

COBRA – Er zijn twee vragen. De eerste vraag is, deze informatie komt van een bepaalde bron en ik kan niet bevestigen of het waar is, over de tijd wanneer Babaji zal verschijnen. Hij zal verschijnen als een opgestegen wezen in zijn lichtlichaam wanneer de tijd rijp is na de Event. En over de tweede vraag, ja, er is een Pleiadische basis in de Himalaya op de Indiaas Chinese grens. Deze basis is behoorlijk belangrijk want het behoudt een bepaalde energiebalans voor de planeet. De mensen die dit deel van de wereld bezoeken kunnen veel interessante en wonderlijke fenomenen in dit gebied zien en ervaren.   (Dank u)

Richard – Cobra, in een van uw eerdere interviews met de PFC groep was gezegd dat een zielsagenda eens opnieuw naar de Bron zal gaan. Wat gebeurt met de ziels individuele persoonlijkheid wanneer dit gebeurt?

COBRA – De persoonlijkheid wordt terug in de ziel geabsorbeerd omdat je nooit een persoonlijkheid was. Persoonlijkheid is alleen een reactie van de ziel op de primaire anomalie. Het is een tweede functie van een wezen. Het is niet de primaire functie van een wezen.

Richard – Ik begrijp het. Dank u. Zodra de ziel evolutie volledig is en zodra het is teruggeleid naar zijn bron, wat gebeurt er dan.

COBRA – Als het wezen terug is bij de bron wordt het weer een met de bron.

Richard – Wat kan het dan doen. Gaat het door met te ontwikkelen, of is het klaar?

COBRA – De bron is altijd dynamisch uitbreidend en de evolutie eindigt nooit, het is gewoon een verdieping van zichzelf. De Bron verdiept zijn verbinding met zichzelf door de totaliteit van bestaan.

Lynn – In het Ascentie plan heeft u gezegd: “Het overgrote deel van 70 miljard niet-geïncarneerde menselijke zielen werd massaal geëvacueerd op 14 augustus 1999 naar de moederschepen van het Ashtar Commando en toen getransporteerd naar een zekere planeet in de buitengewesten van het Pleiaden sterrenstelsel…. De enige zielen die overbleven op de etherische en astrale lagen waren deze die rechtstreekse gijzelaars waren van de niet-fysieke archons, deze met sterke banden met de fysieke laag en deze die besloten te blijven om de fysieke mensen te helpen als spirituele gidsen.” Met zoveel zielen die de Aarde verlieten, kunt u iets zeggen over de bron van zielen voor kinderen die sinds die tijd op Aarde zijn geboren?

COBRA – Er zijn sinds die tijd maar een paar miljard mensen geboren.

Lynn – Kunt u ons iets vertellen over hen, hun natuur?

COBRA – Ja, sommigen van hen zijn behoorlijk ontwaakt en zij zijn hier om de trilling van de planeet te verhogen en vooral de trilling van de mensheid.   (Dank u)

Richard – Cobra, u bevestigde eens in uw interviews over het ‘walk-ins’ fenomeen (als een ziel uit een menselijk lichaam gaat en wordt vervangen door een andere ziel). Hoe is dit mogelijk? Is het op verzoek? Moeten zowel de inkomende als de uitgaande ziel ermee instemmen?

COBRA – Ja, precies. Beide moeten ermee instemmen en de uitwisseling gebeurt met wederzijdse instemming van beide en er is een zeker energieproces waar zij doorheen gaan en het is feitelijk, het is een zeer uitzonderlijk fenomeen. Het is niet iets dat zo vaak gebeurt als mensen denken en claimen.

Richard – Zal dit na de Event nog steeds doorgaan?

COBRA – In enkele uitzonderlijke gevallen, ja.   (Dank u)

Richard – Wat zijn de criteria voor het gastlichaam om de binnenkomende ziel te accepteren?

COBRA – Het lichaam zelf moet geschikt zijn voor de inkomende ziel om erin te gaan. De juiste trillingsfrequentie, het juiste lichaamstype en er moet een bepaald hoger doel zijn om deze uitwisseling te laten plaatsvinden.   (Dank u zeer)

Lynn – Zijn er verschillende energiegrits op de planeet met verschillende set van vortexen?

COBRA – Ja.

Lynn – Wat is de huidige status van het planetaire energiegrit?

COBRA – Het planetaire energiegrit is behoorlijk snel aan het herstellen en er is veel vooruitgang geweest in de laatste paar jaar, wat het veel makkelijker voor de mensheid zal maken om door het proces van de Event te gaan.

Lynn – Zijn er positieve en negatieve grits?

COBRA – Ja, die zijn er.

Richard – Zijn er ingangen naar de binnenaarde op de zuid- en noordpool?

COBRA – Nee.    (Dank u).

Lynn –  Zijn er Akashic records voor alle planeten, unversa, of is dit een anomalie dat betrekking heeft op de Aarde?

COBRA – Akashic records bestaan van alles dat ooit plaatsvond, maar wij spreken over alleen de opname van de Event, niet de energielading van de Event die gebeurde.

Lynn – En dit is hetzelfde door alle universa?

COBRA –  Ja.

Lynn – Kan deze informatie door andere wezens worden ingezien die geen deel uitmaken van de Aarde of het universum?

COBRA – Zolang als het een hoger doel dienst, ja.    (Dank u.)

Richard – Wat kunnen wij doen om het effect die chemtrails hebben op onze fysieke lichamen te verwijderen of te limiteren totdat de Event plaatsvindt?

COBRA – Ten eerste, wees niet overbezorgd en teveel gefocussed op chemtrails. Het voedsel dat je eet en het water dat je drinkt heeft een veel groter effect op je welbevinden en er is veel meer dat je daar kunt doen. En wij zullen heel snel moeten eindigen.    (Excellent, dank u zeer)

Lynn – De aanvallen op Lichtwerkers die meer betrokken zijn bij het brengen van de Event gaan door, en er is enige additionele beschermingsmethode die kan worden gebruikt in plaats van of in toevoeging op het roze ei dat de aanvallen volledig zal stoppen of voorkomen. Is er informatie die u ons kunt geven om de mensen te helpen om zichzelf te beschermen gedurende deze stressvolle tijd?

COBRA – Ik heb een paar beschermingstechnieken op mijn blog gegeven. Je kunt daar gaan en ze vinden en ze gebruiken.

Lynn – Dank u Cobra. Ik denk dat wij aan het einde komen van onze sessie hier met Cobra. Ik zou de vele mensen willen bedanken die dit mogelijk maken. Ik wil allereerst Cobra bedanken om onze gewaardeerde gast te zijn, en mijn co-interviewer Richard, Aaron op geluid, Danell voor de transcriptie expertise, Untwine voor het moduleren en editen, en Eduardo en Dane achter de schermen. Voor alle prachtige luisteraars, dank u allemaal. Kijk naar het transcript voor referentie links met betrekking tot vragen die vandaag in dit interview zijn gesteld. En onthoud, wij zijn allemaal stemmen van de wereld. Dank u Cobra, Heeft u enig afscheidswoord voor ons vandaag?

COBRA – Ja, we gaan een hele intense periode in die veel veranderingen zal brengen en ik zou iedereen willen vragen om gewoon gecentreerd te blijven, en kalm, ongeacht wat er gebeurt.

Dank u.  Excellent, dat zullen wij doen.

COBRA – Dank u zeer.

Vertaald door Veronica

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 1 april 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

3 Reacties op “Interview met Cobra, 21 maart, door Prepare For Change

 1. nan

  2 april 2016 at 15:25

  Hallo Veronica

  Hartelijke dank voor het vertalen en jouw inzet van de intervieuws, van Cobra
  Vriendelijke groet nan

  Like

   
  • eventnl

   5 april 2016 at 11:41

   Graag gedaan Nan, ik ben blij dat ik op deze manier een beetje kan helpen. De informatie die Cobra geeft is vaak nogal gecompliceerd en als je dat in het Engels moet lezen is dat lastig. Dus zo wordt zijn informatie toegankelijker voor de Nederlandstaligen.

   Like

    
 2. henry

  22 november 2018 at 21:24

  KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
  politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
  Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
  en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
  Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
  Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
  bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
  de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
  maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662) -362-7440

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: