RSS

26 april 2016, Het Nieuwe Koninkrijk van de Godin is gearriveerd, door Therese Zumi Sumner (PFC)

01 mei

Dit artikel gaat over de kracht van het gezamenlijke vermogen. Het probeert te laten zien hoe de gecombineerde inspanningen van Lichtwerkers van allerlei gebieden op elk niveau en in elke dimensie hebben samengewerkt om het de Godinnenaanwezigheid mogelijk te maken om opnieuw haar legitieme plaats in te nemen op deze prachtige planeet Gaia. Het is al gebeurd!

Zumi 2016-04-26 1 piva-canyon-boznia-and-herzegovina-beautiful-nature-and-amazing-world-fbWij hebben nu de Godinnenenergie stevig opnieuw op deze planeet gezet! We hebben dan nog niet het fysieke bewijs van deze energie volledig geverifieerd met zaken als een nieuw financieel systeem en vrije energie, maar het nieuwe rijk – het nieuwe koninkrijk is al gevestigd en het groeit elke dag sterker, en de mensen vinden steeds meer bewijzen om dit in hun dagelijkse leven en ervaringen hier op Gaia te bekrachtigen.

Zumi 2016-04-26 2 SpiralIn maart 2013 leerden wij over de ultieme technologie van de Lichtkrachten die uiteindelijk de matrix op de astrale en de etherische lagen rondom onze planeet zou oplossen. Wij leerden over de Godinnen vortex en hoe wij ankers konden worden van deze aanwezigheid op Gaia door het doen van de Godinnen vortex meditatie. We leerden dat de Godinnen vortex een engelachtige aanwezigheid is die door onze lichamen gaat en verankert met de fysieke laag, en hoe wij konden leren om deze Godinnen vortex te voelen in onze lichamen en instrumenten te worden voor het ankeren van de terugkeer van de Godinnenenergie naar Gaia. Om de meditatie te leren kennen, ga naar http://2012portal.blogspot.se/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

Gedurende jaren en tot onlangs hebben velen de Godinnen vortex meditatie regelmatig op zondagavonden uitgevoerd. Door vernieuwd contact met een oude vriend die gedurende decennia heeft gewerkt om anderen te leren hoe je te verbinden met Gaia en Godinnenenergie heb ik ontdekt dat er, zonder enige vorm van twijfel, groepen van mensen wereldwijd zijn die regelmatig gelijksoortige meditaties doen om de Godinnenaanwezigheid te verankeren.

Veel van deze groepen hebben contacten met ouderen van de vele stammen van wijsheid op onze planeet. Deze ouderen wijsheid heeft zich verspreid van hun stammen naar groepen wereldwijd, die opnieuw het verbinden met hun harten en zielen en spirits met de Bron en met Gaia uitvoeren, en leren om zich te verbinden met hun hartcentrum wat de zekerste en snelste weg is om het zogenoemde derde oog te openen.

Ik neem hier een extra link op voor degenen die zich zouden afvragen waarom de duistere cabal ervoor heeft gekozen om de naam van ISIS te gebruiken voor hun terreurgroep. “De archons hebben opzettelijk ISIS gekozen als de naam van de jihadist groep en hun islamitische staat om de naam van ISIS te associëren (zij is een Godin van Licht) met duister en horror in de geesten van de menselijke massa’s, vooral nu nadat wij gedeeltelijk het IS:IS portaal hebben geopend en waar er groot verder potentieel is voor de Godinnen ontwaking in 2014.”

http://2012portal.blogspot.se/2014/06/isis.html

Eenheid + Samenwerking + Gemeenschap + Communicatie + Volledige Disclosure

Alle werkelijke Lichtwerkers van de Aarde kunnen nu herkennen dat het de gezamenlijke inspanningen van zoveel mensen op zoveel niveaus zijn die deze Verschuiving van de Eeuwen voortbrengt. Wij moeten volledig begrijpen dat de komst van volledige disclosure niet louter het resultaat is van verschillende websites die de waarheid posten over wat werkelijk omgaat. Ja, alle waarheden moeten volledig worden blootgelegd en uiteindelijk de mainstream media bereiken. Het is waar dat hoe meer blogs en websites erbij zijn betrokken om de waarheid te vertellen hoe beter (maar niet de rookgordijnen die aandacht trekken en ervoor kunnen zorgen dat mensen worden verdeeld). Echter, denk eraan dat er in feite tien- en tientallen miljoenen mensen zijn die op de een of andere manier bijdragen aan deze volledige disclosure. Jij die dit nu leest zal zonder enige twijfel je uiterste beste doen om je leven te leven overeenkomstig de waarheid.

Zumi 2016-04-26 3 Full-DisclosureJe zou een bezorgde moeder kunnen zijn, toegewijd aan een heel ziek kind dat jouw liefde nodig heeft en je volledige aandacht, je zou een genezer kunnen zijn of gebruik makend van wat je weet om andermans gezondheid te ondersteunen, je zou een aardebeheerder kunnen zijn doende wat je kunt om de energieën op Gaia te balanceren, in feite ongeacht het werk dat je doet is dit het zogenoemde lichtwerk; wanneer jij het werk doet om anderen op enige manier te dienen, waar jouw focus ligt op service aan anderen en niet voornamelijk aan een inkomen genereren.

Velen geloven dat de zogenoemde ‘new age’ beweging een andere religie in enige vorm is die alleen toevoegt aan je problemen. Dit is triest genoeg tot een hoge graad waar omdat de hebzuchtige en angstige altijd wegen vindt om een goed ding te gebruiken voor zijn eigen voordeel. Echter, in de basis van de new age movement (ik schat dat het dicht bij de 30% ligt) heb je de meest fantastische mensen die werk doen als helers, adviseurs, gezondheidspraktijken op verschillende manieren, musici, etc. allemaal grote Lichtwerkers. Mediumschap is ook een gebied dat gezien zou kunnen worden als behorende tot het zogenoemde new age gebied en hier – nogmaals – vinden wij dat degenen die werken vanuit het hart en met alleen de wens om te ondersteunen wijsheid zullen ontvangen die verspreid moet worden. Je kunt je niet vergissen wanneer een gechannelde boodschap van een echte bron komt en niet voornamelijk wat verzamelde info is. Een echte boodschap heeft altijd een focus op LIEFDE – het brengt je altijd meer duidelijkheid, het is frisse en nieuwe informatie die groei ondersteunt, het heeft heel vaak effect op je emotionele lichaam en brengt je tot tranen. Dit zijn mijn reflecties / ervaringen.

Als er enige manier is waarvan je voelt dat je nu kunt bijdragen aan volledige disclosure van waarheid aarzel dan niet om actie te ondernemen. Dit zou kunnen zijn door het verspreiden van wat nieuwe betrouwbare informatie over de waarheid aan iemand die je kent. Elke persoon die ontwaakt voor de waarheid op enig niveau beweegt het proces voorwaarts.

Dingen bewegen nu heel snel voorwaarts

Het punt dat ik hier probeer te maken is dat de dingen nu heel snel voorwaarts bewegen doordat de vele vrije soevereine mensen hun vrije wil gebruiken en verklaren dat zij alleen de Licht / Liefdes energie dienen. Deze mensen zullen openlijk hebben verklaard dat zij alle contracten hebben verbroken met enige duistere entiteit op alle tijdslijnen en dimensies, en zullen vanaf nu alleen het Licht dienen. Wereldwijd doen de mensen dit nu. Gisteren las ik het recente interview tussen Rob Potter en Corey Goode die diep betrokken is geweest in de SSP (secret space programs). In dit interview vertelt Corey ons dat hij eerder niet zoveel vertrouwen had in het komen van een positieve verandering voor ons allen hier op Gaia, maar dit is nu veranderd. Hij zegt: “Corey – de dingen bewegen zo snel. De SSP had zich vastgezet op de tijdslijn dat een volledige disclosure zich zou gaan ontrollen tussen 2018-2023. Dat is wat ik de hele tijd hoorde wanneer ik buiten was (op missies in de ruimte etc.). De dingen gaan nu zo snel, ik weet niet hoe wij tot 2018 kunnen komen zonder dat het gebeurt. Iedereen ziet al deze ongelooflijke dingen die plaatsvinden, zelfs in de mainstream nu.”

We hebben nu meer mannen nodig om de Godinnenenergie te verankeren

Ik ben in het geheel niet verrast door dingen die nu snel bewegen. Duizenden en duizenden mensen hebben gedurende 3-4 jaar op een dagelijkse basis gestaag gewerkt om de Godinnenenergie op Gaia te verankeren. Dit zijn mensen die voor het meest anoniem hun tijd eraan hebben gewijd om de Moeders Tsunami Golf van Liefdesenergie tussen Hemel en Aarde te verankeren. Untwine herinnerde ons gisteren in een nieuw artikel aan de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor wat wij willen doen om de verandering te bewerkstelligen. Cobra zei jaren geleden “één vrouw die Godinnenenergie gebruikt kan een oorlog voorkomen”. Gebruik maken van de Godinnenenergie vraagt het nemen van verantwoordelijkheid over jezelf zonder dat iemand dat van je vraagt. Je vraagt niet voortdurend om dingen die aan jou worden geserveerd. Je neemt verantwoordelijkheid voor je leven, je besluiten en waar jij je energie aan wilt geven, elk wakker uur, om zo balans in je leven te houden.

Zumi 2016-04-26 4 LightforceWe zitten in het midden van deze sandwich van Liefdesenergie. We hebben het Licht van de Spirit en Bron energie steeds intensiever deze laatste 4-5 jaar naar deze planeet gestuurd. Wij hebben de liefdesconnectie van de gehele Co van Hemel, willend, en altijd klaar om dagelijks met ons te verbinden. Wij hebben onze Galactische Licht Familie schepen die ons hun Liefde en Licht van boven sturen. Wij hebben de Agartha 5e dimensie gemeenschap van Licht samen met miljoenen van Resistance Movement Licht familie onder onze voeten die ook hun Liefde naar de oppervlakte sturen, en wij op de oppervlakte zijn de ankers van deze energie in onze lichamen. Dit is het werk dat de Godinnenenergie terug naar Gaia heeft gebracht om hier voor de eeuwigheid te blijven.

Herinner jij je december 2014, toen 144.000 mensen van de Resistance Movement en het Agartha netwerk naar de oppervlakte kwamen om met ons samen een van deze belangrijke meditaties te doen? Het  was de gelegenheid van de IS:IS portaal activatie. Dit was de eerste keer dat dit gebeurde in 25.000 jaar!! Met de energetische ondersteuning van deze activatie, waarin tienduizenden Lichtwerkers op Gaia deelnamen, en rond deze tijd de Lichtkrachten zijn erin geslaagd om grote delen van het chimera scalar plasma grit te verwijderen. Dit is een hele significante prestatie, aangezien dit de eerste keer is sinds de 1996 archon invasie dat enige manier van overwinning over de plasma scalar technologieën op de oppervlakte van de planeet is bereikt. De scalar energie aanvallen op ons worden nu verwacht langzaam te vervagen.”

Om meer te lezen over deze fascinerende update ga naar; http://2012portal.blogspot.se/2014/12/isis-portal-activation-part-ii-report.html

Ik herinner jullie allemaal aan deze prestaties om een begrip over te brengen van het belang van elk individu deel te nemen aan deze transformatie op Gaia in deze tijd. Ja, Lichtwerkers als David Wilcock, Corey Goode, Michael Tsarion, Benjamin Fulford, etc. zijn doorslaggevend om deze verandering te laten plaatsvinden, doen enorm werk met hun unieke kennis en vaardigheden, voortdurend werkend tegen alle ratio in dit gevecht tussen Licht en duister, en zo zijn duizenden en duizenden anderen dagelijks op de een of andere manier aan het bijdragen.

Aan het eind van de update waarnaar hierboven is gelinkt zei Cobra het volgende: “De Godinnenenergie, puur onvoorwaardelijk vrouwelijk aspect, keert terug naar de fysieke laag van de planeet als nooit eerder.”

Zumi 2016-04-26 5 LovejoyGoddessDeze foto is in deze tijd door American Kabuki gevonden in de Space Weather Gallery

Toen, op 7 januari 2015, zou je je kunnen herinneren dat wij het fantastische nieuws kregen over de Godin Dou Mu die neerdaalde van een hogere dimensie om hier tussen ons in te leven en te helpen om de Godinnenenergie op Gaia te verankeren.

“Gedurende en na de IS:IS portaal activatie was een hoog niveau verbinding gemaakt tussen de Resistance Movement, het Oosterse Agartha netwerk en het Andes Agartha netwerk. Op dit punt kan niets meer worden vrijgegeven over deze verbinding.”

Zumi 2016-04-26 6 Sky-GoddessMet de IS:IS portaal activatie heeft een kosmische Godin genaamd Dou Mu haar huis-sterrenstelsel verlaten, teleporteerde naar het Oosterse Agartha netwerk en arriveerde toen op de oppervlakte van de planeet. Nu leeft zij in haar fysieke Lichtlichaam op een heel krachtig vortex punt op de oppervlakte ergens in Azië, geeft kosmische Godinnen archetypes door van Nut (lucht), Maat (gerechtigheid) en Hathor (liefde) voor de planeet, met leden van een bepaalde Dragon groep die haar wachters zijn:

https://journeyingtothegoddess.wordpress.com/2012/04/13/goddess-tou-mou/

Dit is een heel significante ontwikkeling want het heeft de doorbraakfase voor de planetaire bevrijding geïnitialiseerd, en het begin van de desintegratie van de sluier. Dit is de eerste keer in vele millennia dat een kosmische buitenaardse entiteit van Licht op de oppervlakte van deze planeet leeft.

Dou Mu is de Godin die de Halaf/Hassuna-Samarra vortex 7000 jaar geleden heeft geactiveerd. Nu is zij teruggekeerd naar de planeet om deze vortex te helen aangezien islamitische staat militanten proberen het vrouwelijke in dit gebied te vernietigen.

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30573385

De aanwezigheid van Dou Mu heeft al positieve effecten aangezien na de IS:IS portaal activatie hoge regeringsambtenaren beginnen te weigeren om de naam Isis te gebruiken voor de islamitische staat:

http://edition.cnn.com/2014/12/18/politics/pentagon-now-calls-isis-daesh/index.html?iref=obinsite

Om deze fascinerende update volledig te lezen, ga naar;

http://2012portal.blogspot.se/2015/01/agartha-network-developments.html

Alle echte Lichtwerkers zijn een gesynchroniseerde collectieve macht

Wij kennen het doel! Er zijn er nu zoveel van ons! Wij kunnen onmogelijk falen! Er is alleen Overwinning van het Licht voor ons. De Godinnenenergie is naar Gaia teruggekeerd om te blijven en de zaken zullen nu per dag verbeteren. Wij zullen volledige disclosure hebben, zonder enige vorm van twijfel. Er is veel discussie over samenwerking, eenheid, positieve communicatie enz. Ik durf te stellen dat deze eenheid van doel, deze samenwerking al een feit is tussen alle werkelijke Lichtwerkers op deze planeet. Wij weten wie wij zijn. Wij herkennen elkaar makkelijk als zijnde deel van waarheid en liefde. Wij voelen elkaars oprechtheid van geest. Wij voelen de hartconnectie met degenen die onvermoeibaar, liefdevol, toegewijd doorgaan met de strijd voor bevrijding en vrijheid voor elk menselijk wezen op deze planeet. Het zijn opwindende dagen voor ons. Wij hebben ook de ondersteuning van al degenen die werkelijk geven om hun naasten. Zij dienen ook degenen die alleen staan en wachten.

De terugkeer van Feeën en Engelen

Zumi 2016-04-26 7 faerie-light-beings

Veel van onze lezers zullen een sterke affiniteit hebben ervaren met een liefde voor het in de natuur zijn, zo vaak als mogelijk is. Wij weten dat dit een krachtig geneesmiddel is. Sommigen van jullie zullen al een ervaring hebben gehad met het voelen van de aanwezigheid van deze elementale wezens rondom je. Uiteindelijk als de verschuiving heeft plaatsgevonden zullen er veel meer van ons zijn die deze mogelijkheden ontwikkelen om te communiceren met de ongeziene etherische energieën die ons omringen op een vernieuwd en schoon Gaia. Cobra vertelde ons op 18 februari van dit jaar dat “Door deze significante ontwikkeling op de plasma laag zijn de energieën op de etherische en lagere astrale lagen behoorlijk aan het verbeteren en sommige feeën en engelen zijn al naar de oppervlakte van de planeet aan het terugkeren, naar afgelegen plaatsen in de natuur, ver weg van mensen. Deze subtiele wezens houden niet van de harde energie van de meeste mensen, maar zij verwelkomen liefdevol contact en je bent uitgenodigd om de natuur in te gaan en de liefdevolle verbinding met hun energie te zoeken.”

Contact met onze Galactische Familie

Zoveel mensen ontvangen nu innerlijk contact met Galactische familieleden die wonen op de schepen in ons zonnestelsel. Een vriendin verklaarde hoe zij deze contacten had voor het “grote vergeten van 1996”: http://2012portal.blogspot.se/2015/10/the-great-forgetting-of-1996.html (NL: https://eventnl.wordpress.com/2015/10/07/bericht-van-cobra-6-oktober-2015-het-grote-vergeten-van-1996/) en zij hebben nu het contact met haar hersteld. Haar contact lijkt een soort van commandant op een schip te zijn. Zij glimlacht en geeft informatie dat alles heel goed zal worden hier op Aarde. Er lijkt veel activiteit en zaken op het schip plaats te vinden alsof zij in haast zijn om ergens klaar voor te zijn. Zij voelt dat dit contact Pleiadisch is. Nu ben ik zeker dat veel van jullie gelijksoortige ervaringen zullen hebben en ook fysieke ervaringen van het zien van de schepen bij gelegenheden. Dit zijn zulke opwindende dagen nu. In waarheid is het een wonderbaarlijke tijd om te leven.

Zumi 2016-04-26 9 20150918-070208-2219.jpg

Hierbij word ik herinnerd aan Naasim** in de video link hieronder die een groep vertelt dat wij ‘drijven in genade’. Ik twijfel er niet aan dat wij in feite drijven in genade omdat zonder de support van de Lichtkrachten en de bescherming die de moederschepen ons bieden voor alle soorten van gevaar wij simpelweg nu niet meer hier konden zijn.

**http://prepareforchange.net/2016/03/29/unbelievable-that-we-are-here-at-all/

En wat meer info over Nassim’s werk ** http://prepareforchange.net/2016/03/14/nassim-haramein-interview-from-the-conscious-life-expo/

En voor degenen die dit zouden hebben gemist: “De Pleiadiërs zijn ook in Antarctica: https://www.youtube.com/watch?v=sqM1MF4gce8

Spoedig vrije soevereine wezens op een vrije planeet

Dit is waar wij onszelf gaan vinden in de niet zo verre toekomst. Hier is maar een quote over wat dit woord soeverein omvat: “Waar elk individu balans brengt van het goddelijke mannelijke en vrouwelijke binnenin, zij worden meer liefdevol en compassievol met henzelf en alle anderen. Zij worden gepassioneerd verbonden met hun ware authentieke zelven en in de expressie van deze waarheid in de wereld rondom hen.”

http://prepareforchange.net/2015/05/07/sovereignty-what-does-it-mean/

Dus als er enig werk is dat nog steeds van belang is voor iedereen om nu te doen, terwijl wij de verschuiving van de eeuwen naderen, is het het werk van het werkelijk bekend worden met onze ware authentieke soevereine zelf. Dit vraagt dat wij verantwoordelijkheid nemen voor alles dat wij doen. Wij moeten ermee stoppen om andere mensen als vanzelfsprekend te vinden. Wij moeten stoppen met het projecteren van ons frustraties en onze eigen zwakheid op het gedrag van anderen en wat zij kiezen te doen of niet te doen.

Zumi 2016-04-26 10 inner_earth

Wanneer de Gouden Eeuw van Gaia er uiteindelijk is, wanneer wij niet langer enige zorg zullen hebben over voedsel op tafel of daken boven onze hoofden en dergelijke zaken, zullen wij te maken hebben met een keuze zoals waar wij onze tijd en energie aan willen besteden. Wat zou je willen gaan doen. Wat zou in de weg kunnen liggen van deze wens of activiteit. Welke is de kans die je nu het liefst in je leven zou willen zien. De energie verandert dagelijks. Wonderen gebeuren dagelijks. Mensen praten over de griep krijgen en na maar een dag zijn zij weer beter. Relaties die eerder heel moeilijk waren worden makkelijker omdat elke persoon consistent de verantwoordelijkheid neemt om te voelen wat goed voor ze voelt op elk moment en stopt met zich aan te passen aan de ander. Ben je klaar voor de Verschuiving – de Event?

Wat brengt jou plezier? Dat zal altijd een gids zijn voor wat je zou willen doen aan de andere kant van de brug. De keuzes zullen eindeloos zijn. Het zal zo opwindend zijn. Sta jezelf niet toe om limieten op je visie te zetten. De sky is the limit, dat is grappig, dat is wat wij altijd zeiden. De sky zal niet langer de limit zijn. De mensen zullen gelijksoortige geesten vinden onder deze die bestaan op gelijke dimensionale niveaus. Het gemiddelde bereik van dimensionale ervaring op Gaia zal zijn ergens tussen 4:4 – 4:5 en tot 5:3 – 5:4 om mee te beginnen. Dit houdt rekening met de zogenoemde steden of gebieden van Licht waar mensen meer kunnen leren over het ascentieproces.

Er is absoluut niets om je zorgen over te maken. Deze verandering is onvermijdelijk en niets kan het meer tegenhouden. Wij zullen inderdaad de bevrijding uit de slavernij hebben op deze planeet. Wij zullen vrede op Gaia ervaren. Het is een gegeven!

Overwinning van het Licht

Therese Zumi

Website: www.veritasgalacticsweden.net

Vertaald door Veronica

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 1 mei 2016 in Geen categorie

 

Tags: , , , ,

3 Reacties op “26 april 2016, Het Nieuwe Koninkrijk van de Godin is gearriveerd, door Therese Zumi Sumner (PFC)

 1. Pipa

  2 mei 2016 at 07:37

  Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

  Like

   
 2. Lauri Fransen

  2 mei 2016 at 16:35

  Ik ben blij met je artikel Theresa. Al jaren ben ik in diep contact met de godin Isis en het verbaasde me dat Haar heilige naam gebruikt wordt om een terreurbeweging aan te duiden. Ik vermoedde daar opzet in en dat heb ik nu bevestigd gekregen door het lezen van de link die je aangaf. Een kanttekening: het woord ‘Koninkrijk’ hoort niet bij ‘Godinnenenergie’. ‘Koninkrijk’, ‘Koning’ en ook ‘Koningin’ zijn door en door patriarchale begrippen en duiden op een piramidale gezagsstructuur. Het ware vrouwelijke is heel anders, niet regerend maar liefdevol begeleidend, wanneer daar behoefte aan bestaat. Het houdt de vrije menselijke wil in tact. Het klinkt misschien pietluttig, maar het is deel van mijn zielewerk om mensen bewust te maken van hoe onze manier van denken geworteld is in het patriarchaat. Het is belangrijk is dat we het patriarchale denken en spreken herkennen en ons open stellen voor nieuwe woorden om het nieuwe wat komt, te duiden.

  Geliked door 1 persoon

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: