RSS

Interview met Cobra, 3 mei 2016, door Prepare For Change

15 mei

NB: Dit interview is verzet van 20 april naar 3 mei als gevolg van onvermijdbare omstandigheden. Het is ons april interview maar op 3 mei opgenomen.

Transcript van het 3 mei Cobra interview, geplaatst op 10 mei 2016 op de PFC-website

Lynn – Welkom dames en heren bij ons maandelijkse Cobra interview. Uw gastheren vandaag zijn Lynn en Richard. Ons doel met deze Cobra interviews, alsmede met onze website, is om te informeren, onderrichten en voor te bereiden voor komende veranderingen. Bedenk alsjeblieft dat niemand altijd alle antwoorden heeft. Bedenk dat je eigen innerlijke leiding de sleutel is en ga altijd mee met dat wat resoneert met deze innerlijke leiding.

Dit interview is opgedragen aan de herinnering van Casimir John Milosh die onlangs naar spirit overging. Hij was liefdevol bekend als “Buzz”. Ook al was hij ons oudste lid van Prepare For Change Los Angeles, hij was onze grootste ‘cheerleader’. Hij heeft gedurende de laatste 3 jaar elke dag van zijn leven PFC gepromoot. Hij heeft ons niet verlaten, maar heeft zich bij het spirituele team aangesloten om bevrijding aan onze Aarde te brengen. Wij houden van je Buzz.

(red – N.B. Voor degenen die nieuw zijn voor PFC en Cobra; lees de introductie op de Home pagina en kijk daarna op de Index pagina naar alles wat op eventnl is geplaatst.)

Lynn – Nu zou ik onze vechter voor Licht en de verbindingspersoon met de Resistance Movement Cobra willen verwelkomen. Welkom Cobra.

COBRA –  Dank voor de uitnodiging. Het is een plezier voor mij om jullie beiden te hebben voor het interview.

Richard – Dank u voor het hier zijn. Ik weet dat u net de ascentie conferentie op 16 en 17 april in Zwitserland heeft gedaan. Voor ons allen die niet in staat waren om erbij aanwezig te zijn zou ik graag willen beginnen met wat vragen over de informatie die daar is gegeven.

Wat was de impact van de conferentie in Zwitserland op 16 en 17 april op de planetaire situatie?

COBRA – OK.  Dit was de eerste van vele triggers die zullen worden geactiveerd om te beginnen met het verzekeren van de ascentie tijdlijn. Wij hadden een hele krachtige groep en de mensen van deze groep zullen deze energie verspreiden en het al hebben verspreid naar de leylijnen in hun thuislocaties. Dit is de eerste stap. Er komen er veel meer. Ook meer conferenties en ook meer energetische activaties die deze tijdlijnen zullen stabiliseren.   (Fantastisch, dank u)

Lynn – Wat betekent de piek in gammastralen op 10 april 2016?

COBRA – Het betekent dat de buitenste barrière, of zal ik zeggen de chimera barrière binnen de buitenste barrière, dichtbij de Kuipergordel, begint op te lossen. Dus dit maakt het mogelijk dat meer gamma stralen binnenkomen in het zonnestelsel. En dit is gedetecteerd door Voyager ruimtevaartuig in april.

Lynn – Is dit op enige manier gerelateerd aan de kosmische puls?

COBRA – Het is verbonden omdat de kosmische puls, of zou ik zeggen, galactische puls, uitwisselt met het bewustzijn in de galaxy, vooral uitwisselt met het triggerpunt in dit zonnestelsel, en wat dan ook gebeurt in dit zonnestelsel, zoals ik vele malen heb uitgelegd, beïnvloedt de situatie in de galaxy.   (dank u)

Richard – Kunt u wat zeggen over de toename in Schumann frequenties op 17 mei 2016. Is dit gerelateerd aan de conferentie in Zwitserland?

COBRA – Ik heb geen bevestiging van toename in Schumann frequentie. Er wordt veel over gesproken maar er is geen echte solide bewijs dus ik kan deze vraag niet beantwoorden.   (dank u wel)

Lynn –  Waren de recente aardbevingen in Japan gerelateerd aan de G7 conferentie die daar toen werd gehouden? Of waren zij gerelateerd aan de privé conferentie tussen Putin en de Japanse premier Abe?

COBRA – OK.  Er was wat cabal actie dat probeerde om het onderhandelingsproces te verstoren en dit was één ding, en toen waren er wat natuurlijke tektonische activiteiten door de toegenomen energie in het zonnestelsel, dus beide zaken speelden.

Lynn – Zijn de aardbevingen in Ecuador gerelateerd aan de aardbevingen in Japan?

COBRA – Beide gebieden liggen in hele actieve tektonische gebieden en al deze zones reageren op de toegenomen energieën in het zonnestelsel die een directe consequentie zijn van toegenomen activiteit van het galactische centrum.   (dank u)

Richard – Wat is de plasma octopus zoals aan gerefereerd in occulte kringen, en welk effect heeft het op de situatie op de planeet Aarde op dit moment?

COBRA – Het is de basis bron van de problemen die wij hier hebben. De plasma vortex die zich uitbreidt door het zonnestelsel heeft de planeet Aarde in zijn centrum. Planeet Aarde is het centrale ankerpunt van deze entiteit en de entiteit heeft plasma toplet bommen in het lichaam, plasma lichamen. Totdat dit is opgelost kan de Event niet plaatsvinden. Dus dit is het belangrijkste, het voornaamste obstakel feitelijk voor de Event.   (dank u)

Lynn – Wat is het doel van de Cintamani ten tijde van de Event?

COBRA – Cintamani, elke cintamani steen zal dienen als een lens, als een focale lens voor de energieën van de compressie doorbraak. Dus wanneer de energiepuls de planeet raakt zal deze energie moeten worden gericht door een bepaalde geleider, of zou ik zeggen energie supergeleider. Cintamani stenen zullen de energie supergeleiders zijn ten tijde van de Event. Nu dit energienetwerk tot een zekere graad behoorlijk compleet is, zullen deze energieën in staat zijn om behoorlijk harmonieus te vloeien door de planetaire oppervlakte.

Lynn – Wat is het doel van de tachyon kamers ten tijde van de Event?

COBRA – De Tachyon kamers hebben veel doelen. Een van de doelen is om het menselijke energiesysteem te genezen, wat inhoudt fysieke lichamen en hogere energetische lichamen. En ten tijde van de Event zullen deze tachyon kamers bepaalde energieën doorgeven waar ik nu nog niet over kan praten. Maar dit zal de energie ondersteuning zijn voor de compressie doorbraak.

Lynn – Is er een verschil tussen de kristallen lichtkamer en de tachyon kamers?

COBRA – Hoe zou jij kristallen licht kamers definiëren?

Lynn – Ik refereer aan waar Sheldon Nidle over praat. De kristallen lichtkamers zijn waar wij zijn getransformeerd in 5d wezens en fysiek verjongd.

COBRA – Dit is een zogenoemde ascentie technologie die geavanceerde kosmische gemeenschappen hebben. Deze technologie is nu nog niet geïntroduceerd op de oppervlakte van de planeet en zal alleen worden geïntroduceerd op een bepaald moment na de Event.   (OK)

Richard – Wat is de terminatie shock in de foto van uw blog post op 13 april 2016? Wat gebeurt daar met de Lichtkrachten en de chimera?

COBRA – De terminatie shock is een gebied waar de zonnewinden die komen van de zon de interstellar winden ontmoeten. Dus je kunt twee verschillende energiestromen hebben, twee verschillende plasma stromen en als deze 2 stromen elkaar ontmoeten en confronteren is er een terminatie shock. Terminatie shock is het gebied van de zogenoemde chimera barrière met vele schepen van de chimera en de hoogste concentratie van toplet plasma bommen van de chimera groep. De Lichtkrachten zijn dit nu aan het verwijderen. Het is nog niet volledig verwijderd maar er is vooruitgang. Omdat er vooruitgang is zijn bepaalde nieuwe communicatiekanalen geopend tussen verschillende facties binnen het zonnestelsel, onder de oppervlakte van de planeet. Het reflecteert ook op de oppervlakte van de planeet, vooral in de Oosterse Alliantie binnen de Dragon facties en de Oosterse Alliantie groepen, er is behoorlijk wat vooruitgang als een gevolg hiervan.   (mooi, dank u)

Lynn – Wat is de heliopauze… en wat gebeurt daar?

COBRA – De heliopauze is het gebied waar de druk van de zonnewinden feitelijk lager wordt dan de druk van de interstellar wind. Dus op het punt waar wij feitelijk de interstellare ruimte ingaan. Dit is de locatie van het zogenoemde tachyon membraan, of sommige mensen noemen het de buitenste barrière. Het is de barrière die is gebouwd door de Lichtkrachten en die de flow van energieën in en uit het zonnestelsel reguleert. Dus het reguleert de energieën van het galactische centrum komend binnen het zonnestelsel en het reguleert de energieën en entiteiten en wezens die het zonnestelsel verlaten. En de flow van wezens uit het zonnestelsel, volgens mijn intel, is een beetje anders dan wat bepaalde andere  mensen stelden. Het is niet zozeer om de duistere entiteiten binnen het zonnestelsel te houden, het is meer om de flow te reguleren van entiteiten in en uit het zonnestelsel.   (dank u)

Richard – Cobra, hoe werkt plasma gebaseerde geneeskunde?

COBRA – Plasma gebaseerde geneeskunde werkt op de principes van het harmoniseren van de plasma flow. We hebben onze plasma lichamen die niet precies hetzelfde zijn als onze etherische lichamen. Het plasma lichaam is feitelijk een veranderd elektromagnetisch potentieel lichaam wat werkt op het verschil tussen verscheidene elektromagnetisch potentiële ruimte en als jij dat harmoniseert kun je de menselijke gezondheid dramatisch verbeteren. In basis, wat de duistere krachten hebben gedaan; zij hebben scalar technologie gecreëerd die de plasma matrix van het plasma lichaam verstoort en ziekte creëert. Plasma geneeskunde refereert feitelijk deze negatieve effecten, deze schadelijke effecten van de scalar technologie en creëert een gezondheidsmatrix in het plasma lichaam dat als een gevolg de elektrostroom binnen in het fysieke celmembraan balanceert. En, natuurlijk, herstelt dit de fysieke gezondheid.

Richard – Is deze technologie op dit moment op Aarde beschikbaar?

COBRA – Het is in een staat van ontwikkeling. Dragon krachten, p[positieve dragon krachten, zijn het aan het ontwikkelen maar er is veel weerstand en er is veel …. het is niet zo gemakkelijk. Het is nu in een staat van ontwikkeling. Sommige van deze apparaten  zijn al beschikbaar en sommige zijn in de staat van te worden geïntroduceerd.   (dank u zeer)

Lynn – Cobra, ziet u deze technologieën op Aarde voor de Event gebruikt worden, en zo ja, hoe lang als ze nog steeds in ontwikkeling zijn?

COBRA – Een van de grootste problemen is geld, want mensen hebben geen geld en zouden deze apparaten willen hebben. Deze apparaten moeten worden gebouwd en ontwikkeld binnen het huidige systeem. Als wij de financiële reset hebben zal het heel makkelijk zijn om op grote schaal te produceren en het te verspreiden rondom de planeet.   (ik begrijp het, dank u)

Lynn – Hoe verhult een moederschip en zijn energie zich voor remote viewers?

COBRA – OK.  Het moederschip heeft een zogenoemd tachyon membraan rondom wat betekent dat de tachyon membraan niet alleen een membraan is van de fysieke laag. Het is een membraan dat de energiestructuur van het schip verhult op alle lagen van creatie, dus elke energie die naar het schip komt wordt simpelweg geteleporteerd van de ene kant van het membraan van het schip naar de andere kant van het membraan van het schip, en dat zou het schip onzichtbaar maken, ook voor remote viewers.   (mooi, dank u)

Richard – Wie was de eerste persoon om een accurate beschrijving te geven van de ondergrondse wereld?

COBRA –  Dit is een hele vreemde vraag want de ondergrond wereld was altijd bekend bij bepaalde entiteiten en het was nooit een geheim.

Lynn – Wat zal gebeuren tussen de Agarthanen en de oppervlakte mensen ten tijde van de Event?

COBRA – Bepaalde representanten van het Agartha netwerk zullen naar de oppervlakte komen en zullen contact opnemen met, ik zou zeggen de meest geavanceerde goedwillende oppervlakte individuen en gebaseerd op deze interactie zullen zij besluiten hoe verder te gaan. Er is veel heling die aan beide kanten moet plaatsvinden om een harmonieuze verbinding te creëren en dit zal een geleidelijk proces zijn.  (dank u)

Richard – Cobra, kunt u ons een korte beschrijving geven van hoe de Agarthaan eruit ziet of hoe de ondergrondse wereld eruit ziet. Hebben zij een zon, hebben zij licht, u weet wel, dat soort zaken?

COBRA – Het zijn fysieke ondergrondse grotten. Enorme grotten. De meeste ervan zijn natuurlijk en er waren verblijven gebouwd in de natuurlijke ruimte. Sommige ervan waren kunstmatig vergroot en zij waren verbonden met het ondergronds netwerk van hoge snelheidstreinen. Zeer hoge technologie die het mogelijk maakt dat deze plaatsen onderling zijn verbonden en ook met teleportatie kamers. Dit is voornamelijk de fysieke gemeenschap met menselijke wezens, simpelweg meer ontwikkeld, menselijke wezens, mensachtige wezens van een hele positieve natuur. Er zijn minder ontwikkelde facties geweest die wat meer primitief zijn en er wordt nu veel werk verricht om deze te integreren in de meer geavanceerde gemeenschappen ondergronds.   (dank u zeer)

Richard –  Hoe werkt de spiraal beweging van de Godinnenvortex technologie om de Event te accelereren?

COBRA – OK.  De spiraal van de Godinnenvortex is feitelijk de torus…. Ik zal hier technisch nu niet teveel op ingaan want dat zou veel meer tijd nodig hebben. Maar in basis is het een natuurlijke vorm die de ruimte/tijd anomalie geneest. Het is het correctiemechanisme voor de anomalie. Het corrigeert en het lijnt het uit met de bron. Het is het basisprincipe waarmee alle plasma en anomalie en alle andere anomalie wordt genezen door het universum. Vooral op deze planeet, omdat dit het focale punt is voor verschillende dimensies als hier zoveel mogelijk bewustzijn van Godinnenprincipe moet zijn. Dit is de belangrijkste reden waarom deze was onderdrukt want het is de sleutel om de anomalie op de planetaire schaal te helen, en op de kosmische schaal.   (*dank u zeer)

Lynn – Wat is de beste manier dat wij anderen kunnen vertellen over de Event en de komende veranderingen op de planeet?

COBRA – OK.  Er zijn een paar basis stappen die je kunt nemen. De eerste is dat je de corruptie van het financiële systeem kunt laten zien, zoals besproken in de mainstream media. Als de mensen dit begrijpen kun je ze vertellen over hoe ver deze corruptie reikt en ook dat er een plan is om dit te transformeren door vreedzame wezens en entiteiten die over de hele planeet werken om een beter financieel systeem te creëren. Dit is nummer 1. De meeste mensen zullen in staat zijn om erover te denken of om er tenminste over te praten. En het andere is de onderdrukking van geavanceerde technologieën. Dit is een ander signaal dat makkelijk kan worden geaccepteerd door de massa populatie… dat de regeringen van landen rondom de wereld geavanceerde technologieën hebben onderdrukt en deze geavanceerde technologieën moeten op een bepaald moment in de openbaarheid komen. Hiervandaan is er niet …. het is vrij makkelijk te begrijpen dat er leven is door het hele universum. Dit is niet de enige planeet in het universum met al deze miljarden en miljarden sterren en intelligent leven daar. Contact is gelegd en dat contact is ook onderdrukt door de regering. Als dit alles in de openbaarheid komt kan dit drastische veranderingen triggeren en transformatie voor de menselijke gemeenschap. Dit is een basis introductie voor de Event. Als een consequentie van de Event zelf is het wat meer geavanceerd voor de massa populatie. Voor degenen die de kwantum fysica begrijpen en degenen die fysica begrijpen, zelfs basis fysica, begrijpen het over de fase transitie. Deze gemeenschap waar wij nu in zitten is in de fase transitie.

Lynn – Zou u zeggen Cobra, dat we gewoon moeten blijven werken op de verschillende fasen waar wij nu al op werken, de geavanceerde technologie zoveel als wij kunnen, en gewoon mensen moeten wijzen op de dingen die gaande zijn die meer en meer zichtbaar worden.

COBRA – Ja precies. De sleutel is het verspreiden van informatie. Wij moeten het internet doordrenken met positieve, of ik zou zeggen, betrouwbare informatie. Dit is wat wij moeten doen.   (dank u, goede punten, dank u)

Richard –  Cobra, wat zal met het menselijke lichtlichaam gebeuren na de Event?

COBRA – Het lichtlichaam zal beginnen door een proces te gaan van geaccelereerde activatie. Dit zal zowel een individueel als een groepsplanetair proces zijn op hetzelfde moment. Het zal een reflectie zijn van de kosmische veranderingen die plaatsvinden door de hele galaxy. Wanneer deze laatste blokkade van deze quarantaine is opgelost, zullen er enorme veranderingen door de hele galaxy zijn.   (ik kan niet wachten, dank u)

Lynn – Hoe zal het ruimtereizen eruit zien na de Event en het eerste contact?

COBRA – Ruimtereizen zal direct zijn want de meeste ruimtereizen vinden plaats tussen portalen. Bijvoorbeeld, je kunt van de oppervlakte van de planeet afspringen zoals naar Jupiter dat een groot portaal heeft, en dit kan ons meenemen naar overal in de galaxy in minder dan een minuut. Dus het zal zijn een directe verplaatsing naar andere plekken in het universum, en vooral nadat dit zonnestelsel en deze planeet is geaccepteerd in de Galactische Confederatie. Ruimtereizen door de galaxy zal makkelijker zijn dan onze dagelijkse door de stad reizen zoals wij dat nu hebben.   (juist)

Richard – Waar zal het eerste contact plaatsvinden? (op publiek of op privé terrein?) Hoe snel na de Event zal dit gebeuren?

COBRA – Het is een gradueel proces en voordat het officiële eerste contact plaatsvindt zullen er privé individuen zijn die worden geselecteerd, met privé land. Zij zullen privé worden gecontacteerd en zij zullen naar de massa media gaan om te vertellen over hun ervaring en dan, als wij een kritieke massa van bewustzijn hierover hebben, kan een officiële vergadering plaatsvinden tussen diplomatiek personeel, de zogenoemde representanten van de Aarde, en Pleiadisch diplomatiek personeel. Deze vergadering is voorzien om in de United Nations plaats te vinden. De UN na de Event zal niet dezelfde zijn als de UN die wij nu hebben. Het zal niet een cabal gecontroleerde entiteit zijn. En zelfs nu, ondanks al deze cabal controle, is er een hele actieve positieve factie binnen de UN die werkt naar het eerste contact. Er is een taskgroep van, ik zou zeggen, een verborgen taskgroep die al gedurende decennia werkt aan het eerste contact.

Richard – Hebben de positieve krachten al privé land gevonden waar zij nu uit kiezen?

COBRA – Ja natuurlijk, er zijn individuen die hun land hebben toegewijd aan dit doel. Zij hebben ingestemd met dat contact en het contact zal worden gearrangeerd.   (dank u, dat is geweldig)

Lynn – Wat gebeurde er als een resultaat van China’s gouduitwisseling op 19 april?

COBRA – Dit was alleen een test. Het was een hele slimme zet van China want China heeft de reactie van de Westerse financiële instituten getest en als je je herinnert waren er vele spoedvergaderingen tussen de president en de vice president en de Federal Reserve en er waren spoedvergaderingen in de Bank of International Settlements. Er waren veel spoedvergaderingen van de Centrale Banken vlak voordat het gebeurde. De Chinezen waren deze situatie gewoon aan het monitoren om uit te vinden wat de reactie zal zijn van de centrale bankiers. En natuurlijk was deze Chinese move niet echt de trigger voor de financiële reset. Het was gewoon een eerste stap en dit goud verhandeld binnen Shanghai goud exchange vindt vooral plaats binnen China met Chinese banken. Het is nog geen internationaal handelsplatform. En zelfs als het dit zal zijn hoeft het nog niet de uiteindelijke stretch te zijn. Dit was alleen een test.

Lynn – Cobra, heeft u een opinie over de situatie met de VS. Denkt u dat zij China’s aanbod gaan accepteren of ziet u ze de andere kant uitgaan?

COBRA – Kun je het Chinese aanbod definiëren?

Lynn – De Chinezen bieden goud in ruil voor ons waardeloze fiat geld.

COBRA –  Dit zijn alleen geruchten. Het is niet iets dat ik kan bevestigen.   (ok)   Ik weet dat er veel geruchten zijn over de reset, over hoe de zaken gaan, maar veel van deze geruchten zijn niet juist. Het is niet hoe dit gebeurt. Overeenkomstig mijn intel biedt China geen goud aan. Het bereidt zich eenvoudigweg voor op de reset op zijn eigen manier. Zij  kondigen hun plannen nergens aan.

Lynn – Dus de vergadering tussen president, vice presicent, Federal Reserve en die Dragon vertegenwoordiger, dat betrof niet het aanbod van goud voor fiat dollars?

COBRA – Er zijn bepaalde mensen die dat claimen, maar de feitelijke onderhandelingen gebeuren iets anders. Het is niet een probleem van goud versus fiat dollars omdat wanneer de reset plaatsvindt de hele structuur zal veranderen en de dollar zal geherwaardeerd worden. Het zal een herwaardering zijn maar niet drastisch. Het zal deel uitmaken van de nieuwe overeenkomst. De dollar zal een van de munteenheden zijn, gezet op bepaald type van goud standaarden, maar het zal niet de economie gaan vernietigen. Het is niet een gevecht tussen China en de VS. Het is eenvoudigweg een wereldwijd proces van het herstructureren van het financiële systeem dat niet meer werkt.   (dank u)

Richard – Wat zijn enkele van de krachtigste plaatsen op de Aarde voor de Pleiadische energie?

COBRA – Er zijn hele krachtige punten in het Himalaya gebergte. Er zijn wat hele krachtige punten op de Polynesische eilanden. Er zijn bepaalde locaties in Brazilië, diep in de jungle. Er zijn vele, vele plaatsen en de meeste van deze plaatsen zijn niet toegankelijk of gemakkelijk toegankelijk voor de massa bevolking.   (dank u)

Richard – Is dat omdat het bases zijn of hebben zij gewoon heel veel energie in deze gebieden gelegd. Waarom hebben zij daar zoveel energie?

COBRA – De Pleiadiërs hebben wat oppervlakte en onder de oppervlakte bases gebouwd op bepaalde locaties van de planeet. Zij hebben deze locaties gekozen gebaseerd op de energiebehoeften van de plaats en de Pleiadiërs komen op een regelmatige basis in en uit deze plaatsen. Maar zij bemoeien zich niet veel met de oppervlaktebevolking.

Richard – Cobra, Wat is het belang van het gebruiken van de vrije wil om de Event te hebben? Hebben sommige mensen meer impact op de planetaire situatie dan anderen?

COBRA – OK. De mate waarmee jij je vrije wilt gebruikt is de enige meest beslissende factor van hoeveel invloed je zult hebben op de Event of op enig aspect van de planetaire situatie. Hoe meer jij je vrije wil gebruikt, hoe groter jouw effect zal zijn.   (fantastisch antwoord, dank u zeer)

Lynn – Is het plan voor de Event op enige manier veranderd?

COBRA – Nee, het basis plan is nog steeds dezelfde en het is niet makkelijk om dat te veranderen. Want het plan is heel solide, bepaalde dingen moeten gebeuren en natuurlijk zal de Event plaatsvinden zoals het was gepland.

Lynn –  Cobra zijn er andere onderwerpen waarover op deze conferentie is gesproken die onze luisteraars nu van nut kunnen zijn?

COBRA – Ik sprak over vele zaken en het is niet gemakkelijk om deze zaken uit de context te halen en ze alleen te benoemen. Dus de mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Intel van deze conferenties zal geleidelijk worden vrijgegeven, dus zij zullen niets missen. Maar degenen die een dieper begrip en ervaring zouden willen hebben zijn welkom om naar andere conferenties te komen die over de hele wereld zullen worden gehouden.

Lynn – Zou u iets willen zeggen over de volgende conferentie die u voorbereidt?

COBRA – Ja, we hebben een conferentie in Griekenland gepland, heel dicht bij een belangrijke Godinnenenergie vortex op Kreta. Deze conferentie zal begin juni plaatsvinden. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om te komen. De conferentie in Zwitserland had meer een mannelijk, puur mannelijk aspect. Deze keer zal het een meer vrouwelijk aspect hebben. Wij integreren deze energieën op een kosmische schaal. Het is niet alleen over polariteiten op de planeet Aarde. Wij integreren deze energieën op een galactische schaal. Dus elk van deze conferenties is verschillend. Als wij naar voren stappen is het een unieke gebeurtenis. Het is niet mogelijk te zeggen hoe dit uitwerkt. Het wordt gecreëerd op het moment dat de energie van de galactische centrale is gestuurd om te gebruiken.   (ik begrijp het, dank u, heel goed)

Lynn – Ik zou hier willen toevoegen dat ons PFC IT team wat nieuwe links heeft gemaakt. Er zijn wat middelen. Zij zijn gerelateerd aan de Event ondersteuningsgroepen, de healinggroepen en de organiserende middelen en technieken. Als je het transcript bekijkt zul je daar de exacte links vinden van waar te kijken naar deze nieuwe toevoegingen.

Hier zijn de links naar de nieuwe pagina’s voor internet middelen.

Op het participeer menu: PFC Organizing Tools and Techniques

http://prepareforchange.net/pfc-organizing-tools-and-techniques/

Op het healing menu Healing Group Internet Tools

http://prepareforchange.net/healing-communications-tools/

Op het Event support menu: Event Support Group Internet Tools

http://prepareforchange.net/event-support-group-internet-tools/

Lynn – Cobra, wat is reïncarnatie?

COBRA –  Reïncarnatie is eenvoudigweg wanneer de ziel het fysieke lichaam binnengaat en het blijft in dat lichaam voor een bepaalde periode.

Richard –  Wat is het verschil tussen een opgestegen meester en een verlichte meester?

COBRA – Dit is in basis hetzelfde, maar er zijn subtiele verschillen. Opgestegen wezen, ik zou het geen meester noemen omdat dit gewoon een te beladen woord is. Een opgestegen wezen is een wezen dat volledig het ruimte/tijd continuüm heeft overstegen en geen persoonlijkheid meer heeft. Een verlicht wezen is een wezen dat een ervaring hiervan heeft gehad maar deze ervaring is nog niet volledig gestabiliseerd binnen de persoonlijkheid.

Richard – Hoe zou iemand een opgestegen meester, of opgestegen wezen, kiezen om mee te werken, of een verlicht wezen?

COBRA – Het is eenvoudigweg een zaak van uitlijning van energie, dus als jij bent uitgelijnd met een bepaald type energie zul jij je hoogst waarschijnlijk uitlijnen met een energie, met een wezen dat in deze zelfde lijn van energie aan het ontwikkelen is. Zij kunnen je leraar zijn, kunnen je een deel van de weg wijzen.   (dank u wel)

Richard –  Wat was de missie van Jezus Christus die nog niet volledig is vervuld?

COBRA – Dat wezen wilde de zogenoemde tweede komst of de openbaring van de nieuwe eeuw of de Event. Hij verwachtte feitelijk dat dit gedurende zijn leven op de planeet Aarde zou plaatsvinden, toen hij zijn missie had 2.000 jaar geleden, en natuurlijk is dit nog niet volledig vervuld.

Richard – Wat is nodig om zijn missie te vervullen, de Event?

COBRA – De Event, ja natuurlijk. De Event zal de eeuw op deze planeet completeren, de cyclus op deze planeet, en er zal een nieuwe cyclus beginnen.   (dank u zeer)

Richard – Wat zijn de 5 elementen van creatie? Zijn wij allemaal gecreëerd via de 5 elementen?

COBRA – Dit is gewoon een arbitraire beschrijving van hoe de creatie plaatsvindt, dus ik zal deze vraag niet beantwoorden op een traditionele manier.

Richard – Is er iets wat u kunt zeggen over de 5 elementen van creatie?

COBRA – Ik heb deze vraag al beantwoord. Het is gewoon een begrip of beschrijving over hoe creatie plaatsvindt, maar ik zou er niet volledig mee willen instemmen.   (OK, dank u)

Lynn -Cobra, weet u hoeveel incarnaties Jezus had?

COBRA – Hij had vele dozijnen van incarnaties voor de laatste, 2.000 jaar geleden.

Lynn – Dus 2.000 jaar geleden was zijn laatste?

COBRA – Ja, het was zijn laatste incarnatie op de oppervlakte van deze planeet.

Lynn – Ziet u, of is er een plan voor hem om terug te komen in een fysiek lichaam hier op Aarde?

COBRA – Een opgestegen wezen komt niet terug in een fysiek lichaam. Hij creëert een hologram dat een fysiek lichaam lijkt. Dit hologram wordt zichtbaar voor andere mensen. Het is feitelijk gecomprimeerd licht. Het is niet een gewoon fysiek lichaam.

Lynn – Dus het zal fysiek lijken voor menselijke wezens.

COBRA – Ja.    (OK, dank u)

Richard –  Dus Cobra, ik begrijp dat Jezus in de praktijk bracht en leerde wat nu voor ons bekend staat als het 5 elementen proces dat de gift is van Master Shirdi Sai Baba, naar ons teruggekeerd via avatar Sri Kaleshwar. Is het waar dat het 5 elementen proces is wat Jezus gebruikt als een fundering om zijn spirituele kracht en mogelijkheden te laten groeien?

COBRA – Ok, dit is weer een vraag die is gebaseerd op bepaalde ideologieën, bepaalde begrippen, en ik kan deze vraag niet beantwoorden in de context van dat begrip.

Lynn – Cobra, weet u van Shirdi Sai Baba, ook bekend ald Sai Baba of Shirdi.   (ja)   Kunt u ons iets over hem vertellen of wat zijn rol in creatie is?

COBRA – Nogmaals, ik zou zeggen dat er veel goeroes zijn, er zijn veel leraren, veel entiteiten, en deze specifieke ene en voor alle andere leraren en goeroes van deze kant van de lijn. Ik zou zeggen dat er veel informatie is die niet correct is. Dus ik zou mensen die dit bestuderen aanmoedigen om voorbij de frequentie limieten te gaan waarover zij in boeken hebben gelezen. En als zij een rechtstreekse ervaring met deze wezens willen, verbind je met hen met openheid en ook zonder enige voorop gezette ideeën over wat zij zullen ervaren. Want wat zij zullen ervaren kan ze verrassen.   (dank u zeer)

Lynn – We hebben ook een vraag over Yogananda.  Paramahansa Yogananda. Zou dit hetzelfde zijn. Uw advies is hetzelfde als over Sai Baba, over zijn rol in de westerse civilisatie, lering westerse civilisatie?

COBRA – Informatie die over hem beschikbaar is op de oppervlakte van de planeet is veel betrouwbaarder. Dus ik zou zeggen dat het hier niet zo’n tricky onderwerp is. Hij bracht in feite aan het westen wat leringen over Babaji, wat Kriya technieken van Babaji, en zijn missie is behoorlijk duidelijk en begrijpelijk, en zijn energie is niet zo gecompromitteerd en verstoord als de energie van sommigen van de lijn was.

Lynn – Cobra,  kunt u ons vertellen over de Galactische codex en waar deze vandaan komt?

COBRA – De Galactische Codex was vele miljoenen jaren geleden ontdekt door de centrale civilisatie die voortkwam van de centrale regio van de galaxy, en deze civilisatie ontdekte deze codex toen zij een bepaald niveau van spiritueel begrip bereikten, toen zij de basis wetten van creatie ontdekten. En dan, zou ik zeggen, elke civilisatie die een bepaald niveau van ontwikkeling bereikt accepteert spontaan deze codex gebaseerd op hun innerlijk begrip van de natuur van het universum. Het is een natuurlijk organisch proces dat plaatsvindt in een bepaald stadium van rijpheid van een bepaalde civilisatie.

Lynn – U heeft onlangs deze informatie op uw website gezet. Het is door Smaly7 in een Youtube video gezet. Hij heeft fantastisch werk geleverd door in visuele beelden en in woorden het concept van de Galactische codex uit te drukken, in verschillende talen. Ik moedig de mensen aan om hetzij naar uw website te gaan, hetzij de PFC website, en deze video in hun eigen taal te bekijken, en om dan de Galactische codex petitie te ondertekenen op www.change.org. Het is echt prachtig. Heeft u daar iets aan toe te voegen Cobra?

COBRA – Ik ben het daar volledig mee eens. Als de mensen zouden willen tekenen dan kunnen zij op Google opzoeken “Cobra portal 2012” en de bovenste blog post is de post over de Galactische codex en de petitie en de situatie update. En de eerste link waarop zij kunnen klikken is de change.org petitie. Zij kunnen het hier tekenen.   (heel goed).   Daaronder hebben wij de video’s in 11 talen op dit moment.   (ja, dat is geweldig)

Het kan hier in het Engels worden bekeken: https://www.youtube.com/watch?v=VcJHpZxdKPE

Het is ook beschikbaar in verschillende andere talen:

German:

https://www.youtube.com/watch?v=00BVhAwlqNg&index=10&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Nederlands:

https://www.youtube.com/watch?v=ayhZKBmRwdk&index=11&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Spanish:

https://www.youtube.com/watch?v=-beo19W32b4&index=6&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Portuguese:

https://www.youtube.com/watch?v=wH8S5b6NHdA&index=5&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

French:

https://www.youtube.com/watch?v=qgk3tnW1h9o&index=3&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Italian:

https://www.youtube.com/watch?v=c5Oauz-B0vw&index=8&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Greek:

https://www.youtube.com/watch?v=lVldkw338Go&index=9&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Hungarian:

https://www.youtube.com/watch?v=w39HKmRG83I&index=2&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Russian:

https://www.youtube.com/watch?v=soajv_0CCmE&index=4&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Chinese:

https://www.youtube.com/watch?v=1hjxF-PWL9E&index=7&list=PLVOwQLKLBlsMskN-cEJy4yBEVQYsBoqGL

Lynn –  Ik zou willen toevoegen voor de mensen die meer actief willen worden en een rol willen spelen in de planetaire bevrijding; er zijn werkelijk drie dingen die u kunt doen:

1)      Mediteeer met ons elke zondag om 7 PM GMT (Nederland 20.00 uur). De instructies voor de meditatie vind je hier:

http://prepareforchange.net/participate/weekly-event-meditation-instructions/ (see transcript) (klik hier voor de instructies in het Nederlands en hier voor de Nederlandstalige video)

2)      Onderteken alsjeblieft de Galactische codex petitie: https://www.change.org/p/all-of-creation-we-now-invoke-the-galactic-codex-implementation-all-over-planet-earth-and-the-solar-system

3)      Start een Event Support Group in jouw gebied – kijk op de website voor details

Richard – Ja Cobra, een lezer is bezorgd over waarom de kolenindustrie in de VS en Australië dichtgaat. Op dit moment wordt in sommige gebieden de elektriciteit opgewekt met kolen. Is dat een cabal tactiek om het grit te sluiten? Is dit een tactiek om ons financieel systeem af te sluiten en de NWO in te stellen. Wat kan hieraan worden gedaan?

COBRA – Het is eenvoudigweg een manipulatie van prijzen. Het is een deel van de cabal’s zakenstrategie om meer geld te verdienen.   (dank u)

Lynn – Cobra, wij hebben verscheidene Aziatische lezers die zouden willen praten over de Kumamoto aardbeving. Zij zeggen dat er een serie van significante aardbevingen in Japan is geweest, evenals in andere landen rondom de wereld sinds 14 april en ze vinden nog steeds op grote schaal plaats. Zijn deze aardbevingen kunstmatig?

COBRA – Ik heb vandaag deze vraag al beantwoord. Er zijn 2 factoren. De eerste is de cabal bemoeienis met de tektonische platen en de scalar wapens en de tweede is de natuurlijke activiteit van de galactische centrale zon die sinds april is toegenomen, en een deel van deze aardbevingen is hier een reactie op.

Lynn – Is er iets wat u tegen de Japanse mensen kunt zeggen om ze gerust te stellen?

COBRA – Ja natuurlijk. Zij kunnen een massa meditatie doen om de tektonische platen in Japan te kalmeren. Als zij dat doen zullen de tektonische platen rustig worden.   (goed advies)

Richard –  Er zijn rapporten over gevechten in Aleppo. Is de RM (Resistance Movement) de controle over dit gebied aan het verliezen?

COBRA – Nee, dit is eenvoudigweg deel van de oplossing van het conflict in dat gebied omdat de situatie nog niet is opgelost.   (dank u)

Richard – Wat over de Golan Hoogvlakte. Zal het Israel worden toegestaan om het te houden tot na de Event?

COBRA – Dit is nog niet besloten omdat de situatie in het midden oosten nog steeds behoorlijk onstabiel is. Maar het is bekend dat na de Event er een drastische herstructurering van de Israëlische staat zal zijn en er zullen veel veranderingen zijn in dat gebied. Veel onrechtmatigheden, veel onbalans, zal moeten worden aangepakt en opgelost. Dit gebeurt alleen na de Event middels een vreedzaam onderhandelingsproces.   (dank u)

Richard – Waarom helpt China Syrië niet?

COBRA – China helpt Syrië op een bepaalde manier. Niet precies zichtbaar, maar zij helpen Rusland op een bepaalde manier waar ik verder niet over zal praten.

Richard –  De fysieke dimensies lijken zich uit te breiden wanneer zij sterke infusies van licht ontvangen. Kunt u uw versie hiervan geven?

COBRA – Ik ben het niet eens met dat statement.   (dank u wel)

Lynn –  Hebben de waardevolle metalen palladium en platina enige speciale occulte eigenschappen?

COBRA –  Ja natuurlijk. De zogenoemde edele metalen hebben hele uitgesproken en hele krachtige occulte eigenschappen. De platina groepen van metalen verbinden ons vooral met onze ziel-sterchakra en zelfs hogere chakra’s met hogere dimensionale lichamen. Ik zou zeggen dat de platina metalen, hogere metalen hogere octaven van goud zijn voor degenen die hoger spiritueel zijn ontwikkeld. Zij kunnen niet worden gebruikt door de gemiddelde persoon want de verfijnde frequentie van deze metalen is simpelweg te hoog. Voor hoog spiritueel geavanceerde personen zijn metalen als platina, palladium, osmium, iridium en gelijksoortige metalen behoorlijk effectief in het verbinden met je eigen hogere zelf en je eigen IK BEN aanwezigheid.

Lynn – Wat zegt u over zilver?

COBRA –  Zilver is een metaal dat kalmeert en onze energielichamen harmoniseert.   (OK, dank u)

Richard – Cobra, wat is er gaande met de Godin Dou Mu die naar de Aarde kwam in januari 2015? Kunt u ons meer over haar vertellen en waarom zij betrokken is bij de Aarde op dit moment?

COBRA – Ze kwam om de godinnenenergie voor de planeet te verankeren. Zij kwam van een ander sterrenstelsel door het Oosterse Agartha netwerk en is nu gevestigd ergens in Azië, ik zal de exacte locatie niet geven. Zij is daar aanwezig en zij houdt de energie van de vrouwelijke aanwezigheid voor de planeet. Zij is een feitelijk fysiek wezen levend in een fysiek lichaam, ondersteund door het oosterse Agartha netwerk, zij ondersteunen haar fysieke lichaam en zij channelt deze energieën voor de planeet.

RICHARD – Wordt zij ook gezien als een opgestegen wezen?

COBRA – Zij is niet een zogenoemd opgestegen wezen. Zij is een levend menselijk wezen dat hoogst spiritueel ontwikkeld is, nog niet geascendeerd, en leeft in een fysiek lichaam.   (dank u)

Lynn – Mijn vraag voor Cobra is over de algemene gezondheid en fitheid tips die hij zou kunnen hebben voor de oppervlakte bevolking. Anders dan de gebruikelijke kennis als “eet goed en beweeg regelmatig”. Weet Cobra van enig specifiek of speciaal gezondheidsregime, supplementen, kruiden, voedsel, diëten, dranken, fitness regimes, luchtzuivering, en andere technologieën die een optimale fysieke en mentale gezondheid zouden creëren voor de gemiddelde oppervlakte mens, zelfs in de huidige cultuur en omgeving?

COBRA – OK.  De sleutel hier is balans. Het is heel simpel. Balans tussen de verschillende elementen die je net opnoemde kan harmonie creëren voor de oppervlaktebevolking. En een ander ding is drink heel veel zuiver water, zo zuiver als je het kunt vinden…. (dank u)

Richard – Cobra, zijn de verkrachtingsbeschuldigingen jegens Bill Cosby waarheid, of is het een door de cabal georkestreerde lastercampagne? Sorry als dit onderwerp wat triviaal lijkt, maar in mijn opinie spreekt het tot een hoge graad over controle via de media conglomeraten. Als het inderdaad een cabal aanval op zijn reputatie is.

COBRA – Het is een cabal aanval. Het is een gebruikelijke tactiek die de cabal gebruikt naar iedereen die zich niet naar hun wensen gedraagt.

Richard – Als ik een snelle vervolg vraag mag stellen, hoe bepaalt de cabal welke mensen ze vermoorden en van welke mensen ze de reputatie gaan vernielen?

COBRA – Dit is een van hun tactieken zoals ik zei.

Lynn – Waarom moet de piramide noord-zuid-oost-west staan? Wat is het verschil tussen een Nubisch type en de Cheops type van piramide, anders dan alleen de hoek?

COBRA – Als de piramide is uitgelijnd met de Aarde as creëert het de meest harmonieuze flow van energie als de Aarde rond zijn as roteert. En het Nubische type piramide heeft een andere hoek die niet is uitgelijnd met de heilige geometrie principes, want de piramides zou ik zeggen, de grote piramides in Egypte in Chiro zijn heel dicht bij de meest ideale eigenschappen geometrisch gesproken… (dank u)

Richard – Kunnen twee zielen één lichaam bezetten?

COBRA – Het is mogelijk en het is behoorlijk gebruikelijk in de zogenoemde possessie fenomenen als een bepaalde gastentiteit ruimte laat voor een andere entiteit om in hetzelfde lichaam te komen.

Richard – Wat voor voordelen zou dit leveren?

COBRA – Er zouden niet veel voordelen zijn maar meer van een controle mechanisme dat de cabal gebruikt en duistere krachten gebruiken om de bevolking te controleren.   (ik begrijp het, dank u)

Lynn – Zijn de waarheidsbewegingssites en andere alternatieve nieuws outlets afleidingen van iemands eigen evolutie reis van ascentie en persoonlijke transformatie?

COBRA – Alles kan een afleiding zijn of het kan een middel zijn. Het ligt eraan hoe je het gebruikt.   (OK dank u)

Richard – Cobra, wat is het werkelijke spirituele doel van haar? Veel verlichte wezens hebben gewoonlijk lang haar, inboorling Amerikanen geloven dat hun haar hen spirituele kracht geeft. Klopt dit?

COBRA – Ja, haar werkt als een antenne die energie kan zenden en ontvangen.

Richard – Waarom scheren de monniken gewoonlijk hun hoofden?

COBRA – Het was feitelijk …. dit is geïntroduceerd door de archons een hele lange tijd geleden om de monniken te controleren en om feitelijk hun spirituele ontwikkeling te onderdrukken.   (wow, dank u)

Richard – Cobra, alle visuele afbeeldingen van mannen van de binnenaarde civilisatie zoals beschreven door Corey Goode zijn baardloos, is dat zo?

COBRA – Ik heb niet elk beeld gezien dat hij heeft vrijgegeven en ik kan geen commentaar geven op zijn perspectief op de binnenaarde civilisaties.   (ik begrijp het, dank u)

Lynn – Welke rol moeten de eindtijden en Jezus terugkerend naar de Aarde spelen in de komende Event?

COBRA – Er zijn veel profetieën geweest en veel mentale geloofssystemen  gecreëerd uit deze profetieën over het eind van de cyclus, over de new age, over de verandering op deze planeet en al deze zijn een reflectie van de waarheid. Er zijn wat elementen van waarheid in al deze en er is wat verstoring. Hoe precies het zal gebeuren zullen we weten wanneer het gebeurt. En dit wezen genoemd Jezus had zijn rol en zal zijn rol hebben net als ieder ander. Dus wij zullen dit allemaal tezamen creëren op een manier die in de meest mogelijke vorm van uitlijning is met het bestaande plan.   (dank u)

Richard – Cobra, zijn er al niet veel mensen buiten de sluier geweest; astronauten, militaire piloten, deelnemers in de ruimteprogramma’s, geheime ruimteprogramma? Wat betekent dit voor deze mensen, hoe beïnvloedt ze dat?

COBRA – OK. het is een tweezijdig zwaard. Eerst hebben velen van hen diep spirituele ervaringen omdat zij buiten de sluier waren. En tegelijkertijd doen de controlerende krachten hun best om deze ervaringen te onderdrukken en de geheimen voort te laten duren. Dus al deze mensen, al deze astronauten, waren onder grote psychologische druk en waren hevig gehersenspoeld om te onderdrukken wat zij hadden gezien en ervaren. Dus het astronaut zijn was geen makkelijke baan. Zij hebben wat prachtige ervaringen en zij waren ook hevig getraumatiseerd. Dit is de reden van het vreemde gedrag van de astronauten. Er zijn wat beroemde gevallen van astronauten die terugkwamen van de maan en diep psychologische problemen hadden als een gevolg van hun psychologische en fysieke mind programmering waaraan zij waren blootgesteld.   (ik begrijp het, dank u)

Lynn – Over een ander onderwerp, een van onze lezers vraagt over mannen en vrouwen die maagd blijven en of daar een spirituele waarde in is.

COBRA – Als iemand geleid is in deze richting heeft het natuurlijk een spirituele significantie voor deze specifieke persoon. Maar ik zou zeggen, ik zou geen enkele ideologie ondersteunen die dit als een voorwaarde zou stellen om een bepaalde spirituele staat te bereiken.   (OK dank u)

Richard – Deze lezer zegt; Ik woon in Duitsland dichtbij de grote HAARP in Rostock en ik kan de lage energieën ’s nachts voelen. Hoe kan ik mijzelf beschermen en mijn energie hoog houden voor en tijdens slaap?

COBRA – Eenvoudigweg, besteedt niet zoveel aandacht aan deze invloeden en houdt je vibratie verbonden met de positieve bron en om in balans te blijven en wat tijd in de natuur door te brengen.    (prachtig, dank u)

Lynn – Cobra, Is Bernie Sanders van het Licht? Of is er enige VS kandidaat voor president van het Licht?

COBRA – Ik zou niet teveel hoop hebben bij enige van deze kandidaten want zij zijn allemaal gecontroleerd, of zullen gecontroleerd worden (of zouden gecontroleerd moeten zijn) of gepland om te zijn gecontroleerd door de cabal als zij worden gekozen.    (dank u)

Richard – Is er enige significantie geassocieerd met de mensen die albino zijn geboren?

COBRA – Ik zou geen speciale significantie stellen op deze specifieke conditie. Ik zou zeggen dat de ziel zich kan uitdrukken in elk type lichaam, elk type conditie, en het heeft niets met deze specifieke voorwaarde.   (ik begrijp het, dank u)

Lynn – Cobra, hoe zal de mainstream media werken in het verspreiden van de juiste informatie over de Event en openbaarmaking?

COBRA – Wanneer de Event gebeurt zal de controlerende factor, de censuur factor, zijn verwijderd uit de media. De media zal de intel rapporteren die zal worden vrijgegeven. Dus de situatie zal veranderen. Het zal niet zijn zoals het nu is.

Lynn –  Is DNA manipulatie een gebruikelijke praktijk voor geavanceerde species die dit kunnen?

COBRA – Ik zou zeggen dat spiritueel geavanceerde species groeien voorbij DNA manipulatie omdat zij begrijpen dat bewustzijn superieur is en DNA lijnt uit met bewustzijn. Dus zij zijn meer gefocust op uitbreiding van bewustzijn en hebben hun lichamen uitgelijnd met dit uitgebreide bewustzijn. DNA manipulatie is een heel gelimiteerd concept waarvan ik zou zeggen dat geavanceerde civilisaties dit volledig buiten spel hebben gezet.   (OK)

Richard –  Cobra kunt u ons alstublieft iets vertellen over meester El Morya en de Great White Brotherhood?

COBRA – Dat specifieke opgestegen wezen werkt in, zou ik zeggen, het gidsen van politici en mensen in posities van macht rondom de planeet, en hij heeft een hele moeilijke taak omdat mensen die in posities van macht zitten in de meeste gevallen niet in staat zijn om deze macht te beheersen. En de Russische president Putin is een voorbeeld waar zijn missie succesvol was.   (Ik begrijp het)

Richard – Kunt u ons iets vertellen over de Great White Brotherhood (GWB)?

COBRA – Deze term GWB beschrijft eenvoudigweg opgestegen wezens van mannelijke/vrouwelijke polariteit die door Aarde incarnaties zijn gegaan en de opgestegen staat hebben bereikt, en zij helpen in het proces van de planetaire bevrijding.      We zullen snel moeten eindigen.

Lynn – Heeft u enige informatie over de huidige situatie in Brazilië? Deze persoon is heel bezorgd omdat het overgrote deel; van de mensen in Brazilië denkt dat de gekozen president uit de macht moet worden ontheven. U zei dat de cabal de BRICS wil verzwakken door het destabiliseren van Brazilië. Zou deze destabilisatie komen met het uit de macht verwijderen van de huidige gekozen president Dilma?

COBRA – Dit destabilisatieproces is feitelijk enige tijd geleden begonnen en gaat nu door. En het verwijderen van de huidige president is alleen een stap in dit proces. Een deel van dit proces is dat de cabal de bestaande corruptie in de Braziliaanse regering heeft misbruikt. Natuurlijk, corruptie bestaat overal. Dit is het eerste aspect. Het tweede aspect is, de cabal misbruikt altijd de fouten van lokale regeringen om deze regeringen te destabiliseren. Wat de cabal doet is, zij introduceren grote corruptie en grotere verstoring. En dit is wat er nu in Brazilië gebeurt en de Lichtkrachten nemen bepaalde stappen om Brazilië opnieuw te stabiliseren.

Lynn – OK.  Wel, we komen aan het eind van ons uur en wij hebben nog veel meer vragen, maar dat is elke maand zo. Ik wil u danken Cobra, dat u dit uur met ons was. Wij zullen proberen dit aan het eind van de maand weer te doen als een soort goedmaker voor mei. Dus dank u voor het met ons zijn.,

COBRA – Graag gedaan. Het was een plezier om met jullie te praten.

Lynn – Heeft u enige slotwoorden voor onze luisteraars?

COBRA – Ja, ik zou zeggen dat er niet veel op de oppervlakte gebeurt, Veel zaken vinden achter de schermen plaats. Er is niet veel intel vrijgegeven maar ik verwacht dat in de maand mei de zaken wat interessanter gaan worden.

Een snelle herinnering; gebruik alstublieft de “Donate” knop rechts in de kolom. Laat alstublieft zien dat u de inhoud hier waardeert door uw bijdrage.

Eind:

In het slot zou ik iedereen willen bedanken die dit interview mogelijk heeft gemaakt:

Cobra om hier te gast te zijn, zijn website is: http://2012portal.blogspot.com/

DOV voor onze thema song: Voices of the World

DaNell voor haar transcriptie expertise

Mijn co-interviewer—Richard

Aaron voor geluid

Untwine voor het moduleren en editen

en al onze geweldige luisteraars!

En bedenk altijd ….. wij zijn allemaal Stemmen van de Wereld.

Vertaald door Veronica

 

 
3 reacties

Geplaatst door op 15 mei 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

3 Reacties op “Interview met Cobra, 3 mei 2016, door Prepare For Change

 1. Maria

  16 mei 2016 at 04:12

  Q: ‘Lynn – Zijn de waarheidsbewegingssites en andere alternatieve nieuws outlets afleidingen van iemands eigen evolutie reis van ascentie en persoonlijke transformatie?
  COBRA – Alles kan een afleiding zijn of het kan een middel zijn. Het ligt eraan hoe je het gebruikt. (OK dank u)’

  Ik heb geconcludeerd dat het hele proces hoe dan ook een zeer persoonijk proces is en dat ontwaken, het besef van in een spiegelrealiteit te verblijven, het enige is wat we kunnen delen. Daarna wordt het ieder voor zich.

  Geliked door 1 persoon

   
 2. Maria

  16 mei 2016 at 04:14

  ……….. en natuurlijk: Veronica, dank je wel voor weer een groot vertaald interview.

  Like

   
  • eventnl

   20 mei 2016 at 10:45

   Graag gedaan, het volgende (gezamenlijk Cobra-Corey Goode interview) komt eraan.

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: