RSS

De interviews met Cobra op onderwerp: de Lichtkrachten

06 jun

Zoals eerder gemeld is er een website waarop fragmenten uit de sinds 2012 gehouden interviews met Cobra op onderwerp zijn samengevoegd. Dit zijn uiteraard de Engelse teksten en Eventnl doet zijn best om deze bundelingen te vertalen.

Eerder is het onderwerp “Event” vertaald: zie https://eventnl.wordpress.com/2016/03/10/de-interviews-met-cobra-op-onderwerp-de-event/

En nu is het onderwerp “De Lichtkrachten” vertaald: zie https://eventnl.wordpress.com/uit-de-interviews-met-cobra-onderwerp-de-lichtkrachten/

In dit overzicht over de Lichtkrachten zijn wat verwijzingen naar (oudere) artikelen van Cobra opgenomen; wij hebben deze nu ook naar het Nederlands vertaald (Eventnl vertaalt sinds juni 2015 alles wat door Cobra wordt gepubliceerd, en van zijn eerdere artikelen zijn de belangrijkste vertaald; zie voor het volledige overzicht https://eventnl.wordpress.com/over/).

Hieronder de onderwerpen waar nu ook vertalingen van zijn:

1 – Lees meer:  Cobra Portal: 2012portal.blogspot.com 03-2015, The Alliance Fleet (=Eng, klik hier voor de Nederlandse vertaling)

2 – ref2:  Cobra Portal: 2012portal.blogspot.com 02-2015, The Red and the Blue (=Eng, klik hier voor de Nederlandse vertaling)

3 – Lees meer: Cobra Portal: 2012portal.blogspot.com 04-2012, “Forces of Light and forces of darkness” (=Eng, klik hier voor de Nederlandse vertaling)

4 – Lees meer: Cobra Portal: 2012portal.blogspot.com 05-2012, Verduidelijking over archons (=Eng, zie hieronder voor de Nederlandse vertaling)
In zijn post van 8 mei 2012 heeft Cobra de archons beschreven, zie hier de Nederlandse vertaling van dit bericht: https://eventnl.wordpress.com/2015/06/07/de-val-van-de-archons/
en op 10 mei 2012 heeft hij een verduidelijking toegevoegd; de vertaling daarvan staat hieronder.
N.B. Ten overvloede: deze informatie is dus uit 2012!

10 mei 2012: Verduidelijking over archons

Dit is een voortzetting van de intel over de archons met het doel om wat dubbelzinnigheden op te helderen.

Alle fysieke en niet-fysieke reptillians, draco’s, archons en alle andere duistere entiteiten zijn al volledig geschoond uit het hele universum, de galaxy en ons zonnestelsel, met uitzondering van een kleine oppervlaktelaag van de planeet Aarde.

Alle reptillians en andere duistere krachten zijn al volledig geschoond uit alle ondergrondse militaire bases. Deze bases zijn nu leeg, en hun toegangen afgesloten.

Je kunt nu alleen enige duistere krachten op twee plaatsen vinden:

De eerste plaats is de etherische laag en lagere astrale laag (4e dimensie) in een dunne laag rondom het oppervlakteprofiel van de Aarde, zich uitbreidend tot max. 8,6 mijl in beide richtingen. Het grootste deel van deze duistere entiteiten zit in de onmiddellijke oppervlaktelaag die zich uitbreidt niet meer dan 60 feet in beide richtingen (naar boven en naar beneden van het oppervlakteprofiel). De meeste van deze entiteiten neigen ertoe zich te concentreren in hevig bevolkte gebieden, er zijn heel weinig entiteiten waar pure natuur is behouden.
Deze duistere entiteiten bestaan uit een kleine groep archons, een grotere groep draco’s, een zelfs nog grotere groep reptillians en een heel groot aantal amoebe-achtige elementale wezens. Er is nu een oorlog gaande op de etherische en lagere astrale laag gedurende welke de duistere entiteiten worden verwijderd door de niet-fysieke Lichtstrijders. Deze etherische en astrale bevrijdingsoperatie is bekend onder de codenaam Pandora.

De tweede en de laatste plaats waar je enige duistere krachten kunt vinden is de fysieke laag op de oppervlakte van de planeet Aarde. Duistere krachten bestaan uit een paar dozijn archons (het meest in jezuïeten kringen), een paar honderd draco’s (in het illuminati bankenkartel) en een paar duizend reptillians (gevonden in privé huurlingenlegers zoals KBR en Academi – voorheen Blackwater). Deze wezens zullen worden verwijderd met de komende massa-arrestaties.

Dus er is nog steeds een oorlog gaande maar wij zijn dicht bij de overwinning en de planeet zal worden bevrijd. (red: 2012; tja, wat is een paar jaar – gezien over een periode van slavernij van 25.000 jaar)

Het feit dat archons van de Andromeda galaxy kwamen duizenden – en in sommige gevallen zelfs miljoenen jaren geleden, betekent niet dat iedereen van Andromeda aan de duistere kant staat. In feite is de Andromeda galaxy fameus voor sommige hele wijze helden van de Lichtkrachten.

De leider van de archons op de fysieke laag is op 5 mei gearresteerd door de Resistance krachten en van de planeet gehaald. Hij is overgegaan naar het Licht en is nu vrijwillig aan het helpen met het planetaire bevrijdingsproces.

De ‘Lords of Karma’ hebben niets te maken met de opgestegen meesters. De hele leer over karma is een desinfo programmering, poging van duistere krachten agenten die de mysteriescholen in India millennia geleden hebben geïnfiltreerd. Het doel van deze leer was om het controlemechanisme van het kaste systeem in het oude India te versterken. De lords van karma zijn wezens op de astrale laag die voor een groot deel het incarnatiepad dicteren van degenen die op het punt staan te reïncarneren.
Karma was nooit deel van de opgestegen meesters leringen. Opgestegen meesters leren over liefde, vergeving en bevrijding. Er zijn op dit moment op de Aarde geen directe opgestegen meesters leringen. Alle Licht leringen aanwezig op Aarde komen van hun discipelen en al deze leringen zijn tot op zekere hoogte gekleurd (red: vooringenomen – partijdig).

5 – Lees meer: Cobra Portal: 2012portal.blogspot.com 08-2014, “Short planetary situation update” (=Eng, zie hieronder voor de Nederlandse vertaling)

5 augustus 2014, Short Planetary Situation Update

Achter de schermen gaat het verwijderen van de chimera groep verder. Wij hebben nu het stadium bereikt waar alleen de bron van de chimera groep is overgebleven, en het verwijderen van deze brongroep is nu de belangrijkste uitdaging.

Wereldomvattende plasma scalar mind controle netwerk is verbonden met strangelet bommen en dit is waarom de verwijdering zoveel tijd vergt.

Het etherische archon grit is in de finale stadium van ontbinding en de macht van de archons is snel aan het afnemen, wat de chimera groep overlaat als de voornaamste controleurs van de quarantaine Aarde, en hun plasma scalar netwerk als het belangrijkste gereedschap van psychologische programmering.

De cabal is nu gebeurtenissen aan het uitwerken (vliegtuig crashes, Ebola angst) en ze aan het opkloppen via de massa media teneinde de menselijke massa’s in de angst te houden. Zij zullen NIET in staat zijn om Ebola te gebruiken als een excuus om de staat van beleg in te stellen. Zij weten dat de doorbraak van het Licht nabij is en zij willen nog steeds doen wat ze kunnen om het uit te stellen.

De chimera (de kracht achter de technologisch geavanceerde negatieve militairen, gefocust op het handhaven van de quarantaine Aarde status) en de archons (zwarte edelen families achter de jezuïeten, gefocust op het houden van de mensheid als religiegeprogrammeerde slaven in een reïncarnatiecyclus) zitten nog steeds op de top van de voedselketen. De Rothschild factie (zionistische controleurs van de massa media en accountants van het wereldwijde financiële systeem) en de illuminazi factie (paperclipgeïmporteerde misdaadsyndicaat) zijn hun ondergeschikten.

Deze hele structuur zal uiteen vallen wanneer de exotische wapens van de chimera groep zijn verwijderd, en daardoor hun mechanisme van planetaire controle opgelost.

Dit is de belangrijkste voorwaarde om de Event te laten plaatsvinden.

Ondanks al deze verschijningen is de overwinning van het Licht nabij.

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 6 juni 2016 in Geen categorie

 

Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: