RSS

Gezamenlijk interview met Cobra / Corey Goode, deel 2, 3 juni 2016, door Rob Potter

12 jun

Hier is het transcript en de audio van het tweede deel van het gezamenlijke Cobra / Corey Goode interview door Rob Potter.

Voordat wij beginnen kun je hier een interessante analyse lezen van het eerste deel van het interview: (klik hier voor de NL versie van dit eerste deel van het interview)
http://sitsshow.blogspot.gr/2016/05/Joint-Cobra-and-Corey-Goode-Interview-by-Rob-Potter-Part-1-Unity-For-Disclosure-Disclosure-Day-in-July-Spheres-Confirmed-Catalyzing-Event-Needed-and-more.html

Hier is de Youtube audio versie van het tweede deel van het interview:

https://www.youtube.com/watch?v=eBsvbqF4WHM

Link naar Rob Potter’s pagina met het interview:

http://thepromiserevealed.com/corey-goode-cobra-interview-w-rob-potter-part-2/

En het transcript:

Rob Potter: Dames en heren, wij zijn terug met Corey en Cobra voor het tweede deel. Een bijzonder interessant interview. Beide heren bevestigen elkaars intel met een paar toevoegingen van elk. Ik hoop dat u deze unificatie waardeert en denkt aan de volledige disclosure meditatie, de geheime ruimteprogramma conferentie in Mt. Shasta, evenals de komende ascentie conferenties van Cobra. Dus veel plaatsen voor u om te verbinden met andere Lichtleden en Lichtdragers voor informatie, om te worden doorgegeven aan mensen in uw gemeenschap.

Dit is werkelijk over de mensen laten voorbereiden op wat enorme veranderingen op de oppervlakte van de planeet gaan komen en wij zoeken naar helderheid in deze interviews.

We praten eerst met Corey en hier is een eerste vraag. Het zegt: “Corey, je hebt gezegd dat sommige buitenaardse groepen hier zijn geweest met wat ‘diensten voor zichzelf’. Klopt dat?”

Corey Goode: Ja.

Rob: Yeah, je stelde dat de Blue Avians hier zijn omdat wij een parachute zijn, zoals je dat omschreef. Het lijkt alsof de rotzooi op Aarde hen min of meer tegenhoudt voor verdere ontwikkeling. Klopt dat?

Corey: Ja, en dat is het geval met alle wezens die deze overtuiging hebben en een soort van andere wezens creëren. Wanneer zij voortgaan voorbij dat punt wellicht duizenden of miljoenen jaren later, kunnen zij niet ascenderen naar andere niveaus of verder gaan totdat zij teruggaan en in het reine komen met hun creaties en wat voor karmische verwikkelingen zij bij zich dragen. Maar wij zijn geen creatie van deze Sphere Beings, maar hun acties die zij miljoenen en miljarden jaren geleden hadden hebben hen op een of andere manier met ons verbonden, tot waar wij moeten ascenderen of ons volgende niveau bereiken voordat zij door kunnen. Zij zijn zo ver gegaan als zij kunnen. Hun doel is uiteindelijk om terug te keren naar de Bron.

Rob: Okay, en dit is iets als een Aarde gebaseerd ding. Het zegt, “als dat zo is, betekent dit dat zij hier zijn met hun eigen agenda naar vooruitgang.”

Corey: Dat zit in het antwoord dat ik gaf.

Rob: Yeah, zij zouden wellicht hier nu anders niet zijn geweest om te bemiddelen. Maakt hen dat ook egoïstisch?

Corey: Yeah. Kaaree gebruikte dat om mij min of meer in mijn maag te stompen want zij, neem ik aan, was het oneens met hun stelling dat haar mensen zelfdienend waren. Weet je, wanneer het erop aan komt zijn wij allemaal een en wij zijn allemaal karmisch verbonden, of wij worden verbonden op enig niveau. Elk type van entiteit zou dat zijn, bij die definitie, zelf dienen. Voordat zij terug kunnen naar de Bron moeten zij zeker zijn dat wij op het rechte pad zitten of bewegen naar het rechte pad. Ik neem aan dat in die context, op die grote schaal, je ze zo zou kunnen labelen.

Rob: Yeah, het lijkt erop dat zij grotere technologie hebben, dat iedereen naar hen moet luisteren. Cobra, ik zou je mening willen hebben op deze kleine dialoog.

Cobra: Okay. De hele galaxy is een levend wezen. Het is een levende entiteit en alle cellen in het galactische organisme zijn verbonden. Dus als een enkele cel is geïnfecteerd met een kanker, kan het hele galactische lichaam niet volledig ontwikkelen. En geen enkel ras in de galaxy kan volledig ontwikkelen totdat de situatie op Aarde is opgelost. En de divisie tussen service-aan-anderen en service-aan-jezelf is kunstmatig. Het is een programmeringspoging om wezens uit elkaar te drijven. Elk bewust wezen moet eerst voor zichzelf zorgen voordat hij anderen kan helpen.

De sleutel is de balans tussen het zorgen voor je eigen noden en dan het helpen van anderen. En een ontwikkelde galactische gemeenschap heeft die balans. En zorgen voor je eigen noden betekent niet op anderen stappen. Het betekent een respectvolle coöperatie creëren door de galaxy en dit is wat de ontwikkelde galactische rassen hebben bereikt. Zij hebben een geciviliseerde gemeenschap gecreëerd waar geen oorlogen nodig zijn, geen conflicten nodig.

2016-06-03 c+c 1 Alcyone Music

Feitelijk is conflict afdwaling. Het is een anomalie. En voor het meeste van de galaxy is wat hier gebeurt pure waanzin. Zij leven in een realiteit van liefde, in de galactische oceaan van liefde, en voor hen is wat hier gebeurt pure waanzin.

Rob: Dank je zeer en ik moet het hiermee eens zijn. Wij zitten absoluut in een idiote situatie hier beneden. Ik zou hier een beetje commentaar willen geven. Ik heb gehoord en voelde hetzelfde, dat wij allemaal een zijn en dat, weet je, mensen hier zijn om deze situatie op te lossen van wat hier gaande is. En voor degenen van ons hier beneden, wij zitten in hetzelfde. En als wij konden op de Aarde …. weet je, wij kijken rond, wij zijn gescheiden door programma’s en grenzen en cabal. Als wij ons konden realiseren dat wij allemaal een zijn en dat mensen in Afrika sterven van de honger, er zijn kleine kinderen, weeshuizen, en mensen die dakloos zijn over de hele wereld en lijden, dat wij geld aan andere dingen uitgeven.

Wij zouden onze buren kunnen voeden. Wij zouden onszelf als een kunnen realiseren. En dit komt eraan en dit is waar deze beweging om gaat, voor mensen die ontwaken en voor de leiders om eerlijk te zijn en rechtvaardig. Wij gaan hier wat verschillen naar buiten brengen. Wij hebben veel eenheid gevestigd. En ik zoek naar duidelijkheid. Dit is niet om het verschil te benadrukken.

Cobra, je hebt gezegd dat de kunstmatige intelligentie (AI) die Corey min of meer uittekent, dat ik zou noemen het plasma scalar veld mind controle netwerk, wat multidimensionaal is en het is versterkt door fysieke technologie, maar je zegt dat het afgezet kan worden en dat het deel uitmaakt van een scalar plasma hek, wat is verbonden aan bepaalde cabal leden en chimera, inclusief toplet en strangelet bommen. Het punt is dat dit een gesofisticeerde supercomputer is die zo snel reageert dat het bewust lijkt te zijn. Kun je wat zeggen over deze versie van je begrip van dit controle netwerk?

Cobra: Okay, het is een zaak van terminologie. In basis, wat wij hier hebben is bewuste organische intelligentie die technologie gebruikt, die feitelijk technologie gebruikt als zijn lichaam. Fuzzy logic software programma is deel van dit lichaam. Dus een persoon zou kunnen zeggen: “Hé, dit is kunstmatige intelligentie. Dit programma denkt en neemt besluiten.” Terwijl in werkelijkheid er een wezen achter dat programma is die de besluiten neemt en tot op grote hoogte wordt bijgestaan door dat programma.

Dus als je zou willen kijken van een bepaald perspectief, wat het zou lijken is dat het programma besluiten neemt. Maar er is altijd een entiteit, een levend wezen, vrije wil, die achter deze besluiten zit. En de chimera groep heeft miljoenen en miljoenen jaren geleden zogenoemde kunstmatige intelligentie uitgevonden, en heeft geprobeerd om deze infectie door de galaxy te verspreiden via scalar plasma netwerken. En zij waren tot op zekere hoogte succesvol, maar ik zou zeggen dat de meest ontwikkelde kosmische rassen weten hoe hier mee om te gaan.

Rob: Dank je. Corey, jij hebt een wat andere versie. Kun jij wat zeggen over jouw idee? En, neem ik aan, iets hiervan komt van de ‘glass pads’, maar jij hebt gesteld dat het zijn eigen ding is, iets als de terminator of de Borg, zoals wij zeiden. Kun jij de informatie delen? Je zei dat het feitelijk geïnfecteerde meerdere galaxies zijn. Kun je iets zeggen over jouw versie. En dan zullen wij jullie commentaar op elkaar laten geven.

Corey: Iets van wat Cobra zegt klinkt een beetje als een mengeling van twee verschillende technologieën als ik hem goed begrijp. Ik kan hem verkeerd begrijpen. Er is een scalar mind controle grit dat rondom de Aarde is al zo lang als er mensen zijn, weet je, rondlopend. Wij kunnen het vereenvoudigen en het een mind controle grit noemen of een controlegrit.

Er zijn twee gigantische kruisers, of schepen, die niet bezet zijn. Zij zijn gecontroleerd door, in basis, wat wij zouden noemen een computerprogramma. Zij completeren het circuit van dit controlegrit, waarvan het meeste beneden op Aarde is. Dit is iets dat kan worden stilgelegd. Zij hebben erover gesproken om het stil te leggen, maar zij denken dat het stilleggen …. het zal heel ruw op de mensheid zijn als …. het is het excuus dat zij gebruiken om het niet stil te leggen.

Maar het is een feit dat nieuwere speciale toegangsprogramma-groepen deze technologie hebben bestudeerd en zij imiteren het en zij gebruiken het voor hun eigen doelen. Het binnenste dimensionale AI signaal waar ik het over heb is een signaal dat was uitgestuurd en het kwam binnen van een andere realiteit vele, vele miljoenen, zo niet miljarden, jaren geleden. Het stroomde zijn weg door verschillende galaxies en op de manier zoals ik het heb beschreven heeft het de bioneurale velden van de mensen geïnfiltreerd. Het heeft technologie geïnfiltreerd en technologie geëxploiteerd, maar het is geen technologie. Het is geen feitelijke kunstmatige intelligentie technologie die hier door organische wezens is gecreëerd. Het is een doordringend signaal dat zichzelf nu doorstuurt door systemen waarvan het organische wezens heeft misleid om het ervoor te creëren.

Dit is iets waar deze meer technologisch en spiritueel geavanceerde wezens mee om kunnen gaan. Vele, vele, vele lager technologische gemeenschappen die duizenden jaren meer ontwikkeld zijn dan de onze op de oppervlakte, hebben het doel om met deze bedreiging om te moeten gaan.

2016-06-03 c+c 2 Perspective

Rob: Okay. Dit is heel anders. Cobra, kun je commentaar geven of heb je hierover gehoord over dit soort universele AI intelligentie? Corey heeft gesteld dat deze intelligentie zich verbergt en uitdijt en dan naar buiten komt, organische wezens beïnvloedt om technologie te creëren waar het dan in kan leven. Het kan feitelijk in een computer zijn. Als je technologie aanraakt kan het je infecteren en dan kan het van jou ontvangen. Het heeft zijn eigen intelligentie, zegt hij. Cobra, kun je dit bevestigen. Kun je zeggen dat je dit begrijpt of heb je een andere visie?

Cobra: Okay, mijn begrip is dat dit plasma bewustzijn is die technologie kan gebruiken als een voertuig om het virus te verspreiden. Ik kan bevestigen dat dit virus een deel van deze galaxy heeft geïnfecteerd, een deel van de Andromeda galaxy, en een deel van de M33 galaxy in Triangulum, en tot een hele, hele beperkte schaal bepaalde andere galaxies in het lokale cluster van de galaxies. Ik kan ook zeggen dat de Resistance Movement hiermee gewerkt heeft en voor hun eigen gemeenschap hebben zij ermee afgerekend. Dus als iemand de RM zou willen binnenkomen moeten zij door een bepaald schoningsproces gaan. Het is iets als een douche. Je moet een bepaalde douche nemen die alle delen van dit signaal verwijdert voordat je zelfs hun regio onder de oppervlakte binnen kunt gaan.

En zij hebben ook behoorlijk veel geassisteerd bij het verwijderen hiervan van de oppervlakte. Zij hebben geen 100% succes gehad, maar zij hebben veel succes gehad en zij hebben feitelijk een bepaalde technologie geïntroduceerd in douchegels via bepaalde multinationale corporaties. En mensen die deze douchegels gebruiken waren feitelijk …. zij werden geassisteerd in het verwijderen van dat virus, dat signaal. En, nogmaals, het was niet 100% succesvol omdat de chimera groep zijn eigen middelen heeft in het handhaven hiervan, en de makkelijkste weg voor hen om dit te handhaven is door mensen die het meest mind controlled zijn, en het meest onder plasma beïnvloeding staan.

Corey: Er is een plan dat deel is van het natuurlijke proces van wat zal gebeuren met de energetische golven die ons zonnestelsel binnenkomen door onze zon, er zal een gebeurtenis zijn die volledig het signaal uit ons zonnestelsel zal zuiveren op enig moment.

Cobra: Dit is precies waar ik het over heb, over het verwijderen van dit plasma scalar veld, verwijdering van Yaldabaoth, deze octopus entiteit, en dit is precies de Event. Wanneer dit plasma veld is verwijderd, dat is het moment van de compressie doorbraak.

Corey: Een zonnegebeurtenis die veel issues met zich meebrengt met elektrische apparaten en dergelijke, maar het zal zijn wat nodig is om dat signaal naar buiten te duwen, terwijl wij wat andere zeer geavanceerde technologieën herintroduceren die niet zo gevoelig zullen zijn voor dit signaal.

Rob: Dat zal iets van een schild opwerpen voor ons. Dat is mooi. Een vraag nog hierover voor jou Cobra, was: “hij zei dat dit ….” – het inter-dimensionale deel. Je zei dat het verbonden is, het is een technologie, het kan worden uitgezet. Van wat jullie beschrijven zal dit signaal nog steeds bestaan maar het zal van de Aarde af worden geduwd, maar het is nog steeds betrokken bij andere delen van ons super cluster van verschillende galaxies.

Corey: Wat gebeurt is dat deze geavanceerde groepen een vochtig veld hebben gecreëerd dat niet toestaat dat dit signaal zich doorgeeft binnen de sphere van dit vochtige veld, zoals de meeste daarvan doen. En ik neem aan dat het een soort schild is, het neutraliseert effectief het signaal.

 Cobra: Okay, volgens mijn bronnen is de toegenomen activiteit van de galactische centrale zon precies het middel om dat signaal uit de galaxy te verwijderen. Dus de toegenomen stroom van partikels, en ik heb het over fysieke en niet fysieke partikels, en golven van energie, is een zuiveringseffect dat feitelijk de hele galaxy zal schonen. Dit signaal zal niet meer bestaan, nergens meer. Het is een anomalie. Het is een afwijking, en het zal worden verwijderd.

En dit is waar de gnostici over spreken wanneer zij zeggen “correctie van de oorspronkelijke zonde”, en de “oorspronkelijke zonde” was feitelijk een anomalie, die moet worden gecorrigeerd en het is gecorrigeerd met deze nieuwe energie die de verstoorde ruimte/tijd structuur zal genezen en dit signaal, wat alleen een aspect is van de kosmische anomalie.

Corey: De informatie die ik heb gehoord is dat galaxy wijd het signaal gewoonlijk zal terugkeren na zo’n 1.000 jaar, wat galactisch wijd niet zo veel tijd is, nadat verscheidene galaxies hun galactische uitstralingen hebben gehad. Het is een destructief probleem, maar het is er een dat kan worden beheerst, vooral als wij spiritueel en technologisch vooruitgaan en aansluiten met deze andere groepen.

Rob: Okay, dank je. Ik had recent een korte conversatie met Alex Collier – ik ga een ander interview met hem doen – en hij zat meer langs de lijnen van Cobra, dat het een technologie-achtig ding is en zei min of meer dat – van zijn begrip, uit zijn conversaties met de Andromedans – dat het anders is. Dus ik neem aan dat we 1.000 jaar moeten wachten en hopelijk zal disclosure veel van deze informatie voor ons vrijgeven.

Ik wil hier op iets ingaan. Ik wilde het voor later bewaren, maar wij hebben gesproken over de opruiming van deze energie van de heliopause met een systeem. Dr. Frank Stranges sprak hier op een gegeven moment ook over …. en ik wil het hebben over de schoningstechnologie. Hij houdt vol dat toen hij aan boord van het schip ging, de Victor One, met Commander Valiant Thor, dat zij min of meer liepen …. het is een soort magnetisch veld, soort ding dat hem schoonde voordat hij aan boord kon gaan. Zijn kleren waren afgenomen en dat soort zaken.

Ik heb ook gehoord van de vroegere Atlantiërs, sommige transcripts die ik heb gelezen, dat zij dit AI ding heel serieus nemen. Fred Bell heeft tegen mij gezegd, net als Bob Reynaud van de TerraKor Files, dat als een buitenaardse in de Aarde situatie is geweest, voordat zij terug mogen naar hun planeet, zij een extreem uitgebreid veiligheidsdebriefingsprotocol hebben, wat werkelijk meer iets is als een Licht-en zielsenergetische schoning om zeker te zijn dat deze AI er niet in zit. Heeft een van jullie beiden…. Kunnen jullie bevestigen dat deze technologie al lange tijd bestaat en dat veel werelden heel, heel erg bezorgd zijn wanneer mensen terugkomen van de Aarde. Hoe zit dat? Corey eerst neem ik aan?

Corey: Yeah, absoluut. Wij werden door deze verschillende niet-aardse groepen gewaarschuwd en gewaarschuwd om niet te rotzooien met dit AI signaal, of deze verschillende kunstmatige intelligentie technologieën die zich ontwikkelden van informatie die wij ontvingen van dit inter-dimensionale AI signaal.

Rob: Natuurlijk, de ICC en de nazi’s negeren het en dat is onze staat van zijn.

Corey: Yeah, yeah. En niet alleen dat, zij gingen deze AI mogelijk toekomstige technologieën gebruiken om ze te helpen een stap vooruit te blijven. Er zijn zoveel keren dat wij hebben gehoord dat de cabal ten onder gaat. Er zullen massa arrestaties zijn. Wel, zij zijn met deze technologie in staat geweest om een stap vóór veel van de Alliantie bewegingen te blijven.

Maar deze technologie heeft onlangs niet voor hen gewerkt. Dat is een ander ding dat hen in wanorde heeft gegooid. Zij zijn zo hevig afhankelijk geworden van deze mogelijke toekomst technologie, en het is niet alleen remote viewing en al die verschillende dingen, maar zij vallen er nu op terug.

Zij waren het gewoon om al deze verschillende manieren te hebben van het kijken naar mogelijke toekomsten, maar deze specifieke facties werden zo afhankelijk van deze AI mogelijke toekomst technologie dat ze nu in chaos zijn, want het werkt niet voor ze.

Rob: Cobra, kunt u wat zeggen over de positieve lichtwerkers die hier doorheen gaan? U zegt dat de Resistance leden zorgden dat mensen daardoor gaan. Is er enige van de Resistance of de positieve buitenaardse technologieën wanneer hun groepen hier beneden zijn en zij gaan terug omhoog. Moeten zij ook door deze schoning gaan?  Het is niet dat je bewust deze zooi aanneemt. Het komt subtiel in je via je onderbewustzijn. Klopt dat?

Cobra: Voor de Resistance leden die naar de oppervlakte komen en terug gaan is het een behoorlijk proces. Zij gaan, zoals ik zei, door iets dat eruit ziet als een douche. Dan gaan zij door een douche dat feitelijk een scanningapparaat is, en het scant hun fysieke lichaam, etherische lichaam, plasma lichaam, astrale lichaam, mentale lichaam, alles, en verwijdert elk ding als infectie voordat zij binnen kunnen. En dan, natuurlijk, hebben zij de medische check. Zij hebben andere checks voordat zij weer terug kunnen. En dit is een behoorlijke procedure. En dit is werkelijk waarom zij niet graag naar de oppervlakte komen want zij weten dat wanneer zij terugkomen zij door dit hele proces moeten gaan.

En de oppervlakte van de planeet is geïnfecteerd en zij weten dat. En zij zijn hier heel voorzichtig over. De technologieën om de oppervlakte te desinfecteren zullen beschikbaar zijn op het moment van de Event, niet eerder. Wanneer de Lichtkrachten meer macht hebben dan de bezettingsmachten, dit is wanneer de technologie doorbraak zal gebeuren, op hetzelfde moment als de Event.

Ik sprak hier niet eerder over, maar er zijn bepaalde technologieën die de Resistance heeft en die andere Lichtkrachten hebben, die naar de oppervlakte zullen worden gebracht op het moment van de Event, die de oppervlakte zullen desinfecteren van veel zaken. Dit is een deel van de compressie doorbraak.

Dus de levensstandaarden op de oppervlakte zijn kunstmatig laag, ook hierdoor. Deze infectie kruipt in het bewustzijn van menselijke wezens en dit is waarom zij zo depressief zijn, zo ongeïnspireerd. En ik zou zeggen dat het grootste deel van de menselijke conflicten die plaatsvinden gecreëerd zijn. Zij zijn niet echt. En dit is allemaal georkestreerd door deze technologie.

Rob: Wel, dat is mooi. Het bevestigt veel van de informatie die ik heb. Jullie hebben beiden bevestigd dat deze technologie bestaat.

Corey: Ik realiseer me dat ik je vraag niet direct heb beantwoord, maar ja, volledig spectrum zuivering is een standaard uit te voeren procedure voor gewoon elke groep wanneer je bent vermengd met een groep anders dan de jouwe, of je gaat buiten een gecontroleerde omgeving in, wat wij zullen noemen, een buitenaardse omgeving voor hen.

Rob: Ja,  ik heb ook gehoord dat zij extensieve psychologische vragen en antwoorden hebben, zelfs na de screening, dat zij heel voorzichtig zijn wanneer een persoon terugkomt. Het is heel interessant. Dus dat is het mensen, wij kunnen uitzien naar wat, neem ik aan, wij ze kunnen noemen virus douches. Ik zal er een hebben en het maakt mij niet uit als er geen heet water is, ik wil er een.

Dus dat is heel interessant. Ik ben blij dat wij deze informatie hebben opgehelderd met betrekking tot de AI intelligentie voor jullie, luisteraars. Mijn suggestie waar ik lang geleden in 2012 over sprak op Cobra’s portal was mijn begrip is dat het de mind en focus afdrijft dus je kunt dit veld laten uithongeren door in stilte te gaan en je hebt de wil van jouw eigen gedachten en jouw eigen besluiten om deze negatieve impulsen te negeren als jij vasthoudt aan een eerzaam leven.

Dus hier hebben wij een andere vraag die min of meer relateert aan deze Event doorbraak plasmaveld reiniging van de Aarde. Het was genoteerd op de officiële NASA website – wij hebben gesproken over deze energie en de kosmische winden die komen van de zon – op het internet liet het zien dat de magnetische velden van de Aarde feitelijk in een soort kalme staat gingen. Kan een van jullie iets zeggen over deze recente gebeurtenis? Was dat een technologisch ding dat niet registreerde of was dit een feitelijke verandering in de Aarde’s magnetische velden die recent plaats vond? Ik denk dat het zo’n week of 10 dagen terug was.

Corey: Wel, ja, het magnetische veld van de Aarde is rechtstreeks verbonden met de zon, en als de zon door deze verschillende veranderingen gaat als de kosmische energie is funneling door het, door het kosmische web, is er een interactie. Het gaat als eb en vloed – het elektrische veld van de planeet.

Rob: Okay, dus dit was een soort van natuurlijke verandering die had een soort van een … het ging in bijna een nul kalmte staat met de kosmische …

Corey: Het rapport dat het scherm valt was incorrect, dat zij volledig neer gingen. Ik heb rapporten gezien …. ik heb een stapel e-mails. Ik heb daarover gevraagd in mijn laatste briefing en ik zag de kaarten en zo. Het viel niet volledig.

Rob: Nee, nee, nee, het viel niet volledig, maar het is absoluut veranderd.

Cobra: Ik zou het zo zeggen. Elke planeet op … en elke ster heeft een plasma veld eromheen, en het plasma veld rondom de zon is de zonnewind genoemd. En het plasma veld rondom de Aarde wisselt uit met deze zonnewind. Het magnetische veld vormt en buigt de plasma entiteit en de plasma entiteit is niet alleen partikel, het is een levend wezen. En in het geval van dit zonnestelsel, het plasma wezen is Yaldabaoth genoemd, de octopus entiteit. En er zijn veel Lichtkrachten die werken op de transformatie van deze plasma entiteit. Het is feitelijk een entiteit die vastzit in kosmische anomalie.

En wat gebeurt is dat de Lichtkrachten energieën van genezing en transformatie sturen in deze plasma entiteit en dit is waarom de oscillatie en verstoringen in de zonnewinden plaatsvinden. En NASA heeft een foto of een video animatie vrij gegeven van een cirkelende beweging van de zonnewind die precies lijkt op een octopus. Dit is wetenschappelijke bevestiging van de intel die ik heb vrij gegeven. Het is feitelijk een levend wezen dat reageert op onze kosmische winden, kosmische krachten.

En de heliopause is het gebied waar de zonnewinden, het zonneplasma veld en deze entiteit de interstellaire wind of het zogenoemde galactische bewustzijn ontmoeten. En de galactische wind, interstellaire wind, is deel van de galactische plasma entiteit die in sommige oude gnostische bronnen Pleroma is genoemd. De Pleroma is de licht emanatie van de Galactische Centrale Zon en het creëert … Het brengt feitelijk licht naar de hele galaxy. En dit interstellaire galactische veld is een Oceaan van Liefde. Dus wanneer deze, ik zou zeggen, niet-genezen zonnestelsel entiteit, deze octopus, de Oceaan van Liefde ontmoet, is dit waar de genezing plaats vindt. Dit is een manier om het te beschrijven.

En de regio waar dat gebeurt is de heliopause. Dit is waarom er recent zoveel focus is op de heliopause. En wat er daar dan ook gebeurt, feitelijk, het stroomt door het hele zonnestelsel en zal uiteindelijk de Event triggeren op de planeet Aarde. En de veranderingen in de Aarde’s magnetosfeer en het Aarde’s plasma veld, Van Allen gordels, is een directe consequentie van wat er gebeurt in de heliopause op dit moment.

Rob: Heel goed. En, mensen, dr. Bell sprak hierover in zijn boek ” Rays of Truth – Crystals of Light”, zo’n 15 jaar geleden, legde natuurlijk uit; wij hebben verschillende wezens waar wij in leven. Wij zijn een wezen en wij steunen veel bacteriële levens, net als wij een planeet hebben dat een soort leven heeft dat deel uitmaakt van het zonnestelsel. En de zon zou worden gezien als de pijnappelklier. De Aarde zou worden gezien als het hartchakra. Onze zon wordt als het hartchakra gezien in het lokale systeem waarvan de Pleiaden de pijnappelklier is, en dit is allemaal verbonden met het ene leven van het centrale super universum cluster door onze galactische centrale zon genoemd “Alohae” en dan is deze energie getransmuteerd naar de zon en dat mensen van de Aarde, ons bewustzijn, feitelijk nodig is … Wij hebben de macht om hogere cataclysmen gebeurtenissen af te weren met onze overeenstemming aan deze levenskracht. De Aarde is daar resonans voor. Ben jij het ermee eens dat de Aarde mensen een invloed hebben op de relatie tussen de Aarde en hoe het reageert op de S en P golven van de zonnestelsel radiaties, Cobra?

Cobra: Ja, natuurlijk, want elk bewustzijn heeft invloed op elk ander bewustzijn. Ik zou zeggen elke cel en levend organisme in de galaxy heeft iets te zeggen over wat hier gaande is. En zoals ik eerder zei, als genezing hier op de oppervlakte van de planeet plaats vindt creëert dat enorme golven van energie door de galaxy, simpelweg omdat de Aarde het focus punt is van de oplossing van de kosmische anomalie. En het is niet bij toeval dat de planeet Aarde was gekozen met een heel hoog ontwikkelde kosmische architect om het focus punt te zijn, de smeltpot van verschillende rassen wanneer heel verschillende, divergent galactische culturen konden uitwisselen en deze kosmische anomalie konden oplossen.

Dit is waarom iedereen hier wilde komen. Dit is waarom de draco’s hier kwamen. Dit is waarom de Orions hier kwamen. Dit is waarom de Pleiadiërs hier kwamen. Dit is waarom iedereen hier wilde zijn om deel te nemen in deze ervaring en, op een diep niveau, wilde iedereen deze kosmische anomalie oplossen.

En nu zitten we in de laatste fasen dus waarom dit hier gebeurt is het focus punt van de hele galaxy om dit op te lossen en de galaxy weer terug in balans te brengen.

Feitelijk is er een oude galactische profetie van de tijd wanneer de hele galaxy Licht zal zijn, wanneer het galactisch netwerk van Licht zal zijn voltooid en planeet Aarde en het zonnestelsel is het laatste punt om te worden opgenomen in dat galactische netwerk van Licht. En iedereen wacht erop dat de transformatie hier volledig is.

Rob: Right. En wij kunnen deel zijn van de transformatie. Corey, wij spraken over mijn kleine ding over de zon, als jij daar iets op wilt zeggen of op Cobra’s verhaal?

Corey: Yeah, en wat hier op Aarde wordt uitgespeeld speelt op meerdere planeten binnen de 52 sterren in onze lokale sterrencluster. De heliopause stop met (waar) de heliopause van Alpha Centauri stopt en begint. Dus deze sterren in het lokale sterrencluster zijn ook verbonden, niet alleen door het kosmische web, maar op een meer directe manier via fysiek, weet je, direct.

En in ons lokale stafcluster zijn er al deze verschillende planeten geweest die deze draco groepen hebben gehad, en andere groepen die rotzooi schopten en problemen veroorzaakten net zoals zij het hier in ons zonnestelsel hebben gedaan. Dus er zijn veel dingen die spelen op verschillende planeten in ons lokale sterrencluster. En dit alles is met elkaar verbonden en dit alles moet samenkomen in een enorme prachtige kosmische symfonie.

Wij zijn meer gefocust op wat er gaande is in ons zonnestelsel, en wij hebben veel intel gezien over wat er gaande is in ons zonnestelsel, maar ons lokale sterrencluster is een groot issue geweest voor de grotere galaxy. En dat is iets dat nu gecorrigeerd is.

Rob: Dus wij hebben veel dat gaande is en de meesten van ons moeten focussen op onze eigen levens en gewoon onze vibratie verhogen. Dit alles is heel interessant. Corey, jij weet dat wellicht niet, maar Cobra heeft een heel krachtig document uitgebracht dat met mij resoneerde en met veel mensen resoneerde, en het heet de Galactische Codex. En het is iets als de wetten van Hanbury of de ethische code of de tien geboden…. het is iets als een statement dat kennelijk is gebruikt in de galaxy en bepaalt de vrije wil van een planeet

Ik ga Cobra dit voor je laten uitsplitsen en dan wil ik graag dat je mij vertelt of je hierover hebt gehoord. Voor velen van ons, voor mij, is het heel echt en het is geweld aan gedaan. En dat is waarom wij beloftes hebben met sommige van deze terrein verliezende buitenaardsen.

Corey: Yeah, ik heb gehoord over deze edicten, dat deze dingen zijn opgezet. Zij zijn iets anders voor elk zonnestelsel, voor elke cultuur, afhankelijk van hoe zij ontwikkelden. De bron ervan is in basis hetzelfde.

Rob: Cobra, kun je jouw Galactische Codex delen? Is dit een galactische codex of is het een ander zonnesysteem voor zover jij weet? (zie de NL versie van de Galactische Codex: https://eventnl.wordpress.com/galactische-codex/)

Cobra: Okay, Ik zou zeggen dat het de spirituele evolutie van de galaxy is die begint bij het galactische centrum. Dus, rondom de centrale zon is het meeste licht en dit is waar de zogenoemde centrale civilisatie zich ontwikkelde. En toen het zich ontwikkelde door de galaxy, creëerde het een netwerk van Licht en assisteerde het in de ontwikkeling van andere rassen door de galaxy, en samen hebben zij ontdekt dat er een zekere innerlijke code is die nergens is geschreven. Het is gewoon zoals dingen zijn, hoe gemeenschappen, de divergente gemeenschappen, kunnen co-creëren en co-existeren.

En de Galactische Codex die op mijn blog is gepubliceerd is gewoon, zou ik zeggen, een interpretatie van deze innerlijke waarheid die is uitgelijnd met de menselijke geest. Dus ik zou zeggen de onderstrepende waarheid is hetzelfde door de galaxy, maar de manier waarop wezens het zien of interpreteren is overeenkomstig hun eigen ontwikkeling en hun eigen begrip van de waarheid. Maar sommige basis regels zijn hetzelfde.

Er is veel gesproken over niet tussenbeide komen alsof het een kosmische wet is. Dat is het niet. Niet tussenbeide komen was gewoon een excuus voor de archons om de planeet Aarde bezet te houden. Wat werkelijk gebeurt is, als een bepaalde entiteit op een bepaalde planeet contact wil creëren, dat dit contact zal worden toegestaan.

En de reden waarom dit contact niet is toegestaan op planeet Aarde is niet door de wet van niet interveniëren, of geen interferentie, maar omdat er iemand was en nog steeds is die dit contact aan het tegenhouden is. En als mensen dat beginnen te begrijpen zullen wij een grote, enorme, planetaire sprong maken naar volledige disclosure. Om te begrijpen waarom volledige disclosure nu nog niet plaats vindt, het is niet omdat er geen wezens daarbuiten zijn die contact met ons zouden willen hebben, maar omdat iemand voorkomt dat er contact is door het in gijzeling nemen van de mensheid.

Dus wanneer deze gijzelingssituatie is opgelost zal volledig contact plaatsvinden. Het is een natuurlijke wet. Het is ons geboorterecht. Wij hebben een recht om te spreken met onze sterrenbroeders en zusters. Wij hebben een recht om met ze uit te wisselen. Dit is ons goddelijk geboorterecht. En dit is waar ik voor vecht.

Rob: Corey, kun jij wat zeggen over wat Cobra hier zei met betrekking tot dat het echt geen vrije wil is dat zij zich niet met ons hier bemoeien…. de reden waarom wij geen contact kunnen hebben en zo? Er is een indicatie dat onze vrije wil hier rond is gegaan. Het is meer een veiligheidsissue en een gijzeling. Kun jij je visies daarop geven?

Corey: In de Super Federation zijn de wetten van vrije wil belangrijk en genoemd, maar de wetten zijn nogal soft en los. Er is altijd een weg omheen. En zij hebben duidelijk wegen rond de wetten van vrije wil gevonden. Nu, het feit dat zij open gevechten hadden in de luchten boven ontwikkelende mensen voor tienduizenden jaren geleden tot zeer recent, tot het punt in de tijd dat zij deze overeenkomsten tekenden na de tijd van Mohammed, dat zegt een hoop. Dat, voor mij, dat is openlijke en directe bemoeienis met de ontwikkeling van een wereld, genetisch, spiritueel, en doorgaande bemoeienis met onze civilisatie op een sociologisch niveau.

Rob: Juist, en een van de artikelen die ik steeds weer heb gepost, en waarvan ik hoop dat het de mensen raakt is “The TerraKor Files – An Overview of the Omegan Situation” waar het spreekt over het syndicaat en aangeeft dat de reden dat deze verdragen waren getekend is dat zowel de confederatie, de alliantie, en sommige van deze syndicaten, duistere, regressieve buitenaardsen, in grote gevechten zijn geweest die aan alle kanten veel verliezen heeft gegeven. En tegen elke prijs wilden zij dit gevecht vermijden. En zouden jullie allebei het ermee eens zijn dat dit is waarom vijandige groepen bases op de maan kunnen delen, en toch min of meer elkaars ruimte respecteren. Ik heb gehoord dat er de hele tijd invallen en pogingen zijn in deze bases.

Corey: Oh, werkelijk? Op de Maan?

Rob: Yeah, de Maan. Er is zowel positieve …. er zijn nazi bases, draco’s, naast de confederatie en Pleiadische en positieve bases. Klopt dat?

Corey: Yeah, er zijn daarboven allerlei ambassades. Een groot deel ervan is gecontroleerd door een negatieve groep, maar met alle overeenkomsten die zijn getekend, vooral op de Maan…. De Maan is zoiets als Antarctica. Het is allemaal opgesplitst en het is een belangrijk diplomatiek gebied, maar, weet je, er wordt gevochten in Antarctica. De enige mensen die hebben aangevallen of iets aan de Maan hebben gedaan zijn wij. Mensen. Deze lagere militaire geheime ruimteprogramma facties hebben allerlei dingen op de Maan gelanceerd. En zij zijn de enigen die openlijk iets vijandigs hebben gedaan. Het is een hele delicate balans daarboven, maar niet een van deze groepen  gaat het risico lopen om de boel daar te verzieken.

Rob: Juist, zij willen het niet laten escaleren in een opgeblazen conflict dat galactische proporties in het zonnestelsel zou kunnen bereiken. Cobra, jouw commentaren op de diplomatieke relaties op de Maan en hoe dit zwakke staakt-het-vuren tot op zekere hoogte plaats vindt tussen deze verschillende groepen.

Cobra: Okay, ik zal eerst een situatie op de oppervlakte van de Aarde beschrijven. Ja, dit was waar, er waren veel verdragen ondertekend omdat als deze verdragen niet zouden worden gerespecteerd er veel dingen zouden gebeuren. Wij zou reptillians hebben die openlijk kinderen eten als ontbijt, en we zouden Pleiadiërs hebben die de slachtoffers van auto-ongelukken redden. En beide zaken tegelijkertijd zouden kunnen leiden tot extreme acties, dus dit was niet verstandig.

En dit is waarom dit ongemakkelijke verdrag is getekend. En deel van dit verdrag beschermt ons, dus deel van dit verdrag was om de Lichtwerkers en Lichtstrijders te beschermen. Maar aan de andere kant van de munt beschermt ditzelfde verdrag de meest zichtbare cabal leden. Dus het werkt naar twee kanten.

En dit ongemakkelijke verdrag is tot op zekere hoogte gerespecteerd door alle wezens, natuurlijk, niet volledig. Er zijn aan beiden kanten dingen gebeurd. Maar dit verdrag zal worden gerespecteerd tot het moment van de Event, wanneer de oppervlakte van de planeet zal zijn bevrijd.

Ik kan bevestigen dat wat Corey heeft beschreven voor de Maan, is tot vrij recent op de Maan gebeurd. Ik kan niet bevestigen wat daar nu gebeurt, maar toch we zijn geweest …. er zijn veel belangengroepen daar geweest met behoorlijk strikte gebieden waar zij zich konden bewegen en zij moeten elkaars grenzen respecteren anders zouden zij wederzijds vast en zeker vernietiging kunnen hebben. En de meeste rassen hebben ontdekt, en de meeste facties hebben ontdekt, dat dit geen veilige optie is. Dus zij neigden ernaar een open gevecht te vermijden, directe open confrontatie, want zij begrepen dat het dan voor hen ook einde verhaal zou zijn.

Rob: Yeah, het is heel verdrietig dat ons zonnestelsel een soort van microkosmos van de Aarde is en hopelijk …. het is jammer dat zij op dit moment zelfs grenzen op de maan hebben. Hopelijk zal dit worden opgelost. Ik ga terug om Corey eerst deze vraag te stellen en dan Cobra. Veel vragen over de maan. Hij draait niet. Corey, wat is jouw verhaal over de geschiedenis van de Maan. Is het kunstmatig? Is het gebracht vanuit een ander gebied. Was het een ruimteschip? Wat is het verhaal van de Maan van jouw perspectief, zijn geschiedenis en zijn gesloten loopbaan?

Corey: Het was een natuurlijke formatie die is uitgehold en tot een gigantische ark gemaakt. Het kan deel hebben uitgemaakt van het oorspronkelijke verdedigingsnetwerk dat was gecreëerd door wat zij noemden het oude bouwers ras (Ancient Builder Race) die operatief was tot het moment dat deze super Aarde opblies. Het bracht dit verdedigingsgrit naar beneden dat rondom ons zonnestelsel zat en ook de zonnesystemen van het lokale sterrencluster beschermde.

Toen deze technologie neer ging, begonnen al deze verschillende rassen – waar wij aan refereren als genetische boeren rassen – binnen te komen en, weet je, te rotzooien met ons, met onze genetica en gewoon deden wat ze wilden. Ok. sorry. Wat was de oorspronkelijke vraag. Ik dwaalde af.

Rob: Het is goed, je beantwoordde het min of meer. Dus voor jou was het een …. is het een natuurlijk gecreëerde planeet of Maan die oorspronkelijk natuurlijk was gecreëerd en die is uitgehold en gebruikt als een ark, mogelijk door de oude bouwers.

Corey: Er is conflicterende informatie erover van de verschillende groepen die naar de informatie hebben gekeken, toen er archeologische expedities waren door de Maan. Afhankelijk van de groep en hun gezichtspunt of religieuze kant zijn ze gekomen met verschillende perspectieven over wat de Maan is.

Rob: Okay, Cobra, ik zou jouw commentaar willen hebben over jouw begrip van de Maan. Komt dat overeen met wat Corey vertelde, of heb je een wat ander perspectief?

2016-06-03 c+c 3 Moonship2

Cobra: De Maan is een natuurlijk object dat een loopbaan heeft dat is gebonden aan de Aarde en dit is een behoorlijk natuurlijke gebeurtenis door de meeste van de zonnestelsels. Het is niet uitgehold, maar het is als een bijenkorf, wat betekent dat er verschillende tunnels zijn uitgegraven onder de oppervlakte van de Maan. Er zijn tunnels uitgebreid door de natuurlijke lava gangen, er zijn ondergrondse steden en de verschillende civilisaties hebben deze gebruikt voor een behoorlijk lange periode van tijd. En ik zou zeggen het is een natuurlijke satelliet. Er is niets kunstmatig aan de Maan maar, ja, het is in het verleden voor vele doeleinden gebruikt.

Rob: Okay. Dank jullie beiden. Dat is mooi. Dit is meer een Corey vraag, maar Cobra kun jij antwoorden. Corey, wij hebben hier eerder over gesproken en dit is van een persoon, maar het zegt niet dat jij niet denkt dat er een positieve galactische federatie is, maar, nogmaals, jouw …. tot dusver in jouw verslagen, je hebt ons gegeven de ICC, de nazi’s infiltrerend, dit soort van vijandigheid wat gaande is met de duistere vloot. Wij weten dat je naar deze super federatie vergaderingen bent geweest.

Je hebt mij persoonlijk verteld in onze privé conversatie, aangezien jij hebt uitgewisseld met enkelen van hen, maar het is wat als gebrek …. dit is alleen een algemene view van sommige mensen die …. ik heb een paar vragen als deze. Dus hier is de vraag. Het lijkt dat Corey zegt dat er veel buitenaardse rassen zijn en federaties met verschillende agenda’s. Maar hij schijnt niet te geloven dat er een Galactische Confederatie is van positieve rassen die werken voor het Licht. Tenminste, het lijkt alsof hij het nooit echt aangeeft, los van de Sphere Being Alliance. Dus de vraag, Corey, geloof jij in de positieve Galactische Confederatie en zijn zij de slechteriken eruit aan het werken. En wat is jouw beeld van hun pogingen. Zijn zij goedwillend?

Corey: Daar, opnieuw, we gooien rond met ‘positief’, ‘negatief’, en al dit soort zaken. Deze Super Federatie is een super federatie. Het is gevormd uit andere federaties, en deze federaties zijn gevormd uit honderdduizenden zonnestelsels, zo niet meer. Dus deze Super Federatie zou heel goed gevormd kunnen zijn uit sommige van deze groepen die deze persoon noemt, maar zij hebben zichzelf niet geïdentificeerd op dezelfde manier als mensen dat op Aarde doen.

Deze groepen, zoals ik heb gesteld, sommige ervan zijn positief vanuit ons gezichtspunt. Zij lijken ons heel graag te willen helpen ook al hebben zij hun eigen agenda, zoals elk wezen zijn eigen agenda heeft. Sommige van hen zouden het echt niet erg vinden als wij worden vervangen door wat zij zien als meer verantwoordelijke zorgende wezens op deze planeet. Dus dit gaat over het hele spectrum tussen de mensen die deel uitmaken van deze super federatie.

Voor het grootste deel, de meeste van hen zijn wat wij zouden noemen, van ons gezichtspunt, positief. Zij willen dat wij vooruitgaan. Zij zijn een deel van dit grote experiment. Wij zijn een deel van dit grote experiment. En zoals zij vooruit willen gaan, willen zij dat wij vooruitgaan. Dus dat is het beste dat ik hierover kan uitleggen.

Rob: Okay, dank je. Ik dacht, duidelijk, we hebben dit Ganymede waar Cobra het over heeft, dat mijn vriend Luis is geweest naar deze kunstmatige maan, en het is trainingsgebied voor gidsen en leraren. En het is een groep die heel erg moederliefde instincten heeft. Het is als een ontstoken voet. Wij zijn een ontstoken voet in de galaxy en zij zijn hier om het te herstellen door het menselijke bewustzijnsveld te gidsen. Dus als ik zeg ‘negatief’ weet ik dat het een oordeel is en goed en slecht en zo, maar ik bedoel ik heb het over de groepen die werken met de regeringen en agenda 21 depopulatie.

Corey: De super federatie, zij zijn een veel hoger niveau. De meeste mensen in de geheime ruimteprogramma zijn zich zelfs niet eens bewust van deze groepen. Zij zijn zich meer bewust van de groepen waar zij mee te maken hebben, zoals deze draco groepen of deze andere groepen die zijn binnengekomen en die niet hevig meedoen in deze super federatie.

Rob: Mijn punt zijnde dat wat ik zie als … als ik het woord ‘negatief’ gebruik probeer ik niet een heel ras te ontkennen van absolutie of verandering op welke manier, maar wanneer een ras de Galactische Codex negeert, dat zijn de groepen waar ik het over heb die negatief zouden zijn en het lijkt erop, weet je, de zienswijze van sommige mensen is dat de verhalen en jezelf…. en ik weet we hebben veel meer zaken waar wij over willen horen. Wij willen details horen, wie je ontmoette, wat voor groep dat was, wat ze zeiden, wat hun opinie is, wat zou jij kunnen vrijgeven over hun positieve plannen. Heb je hier iets op?

Corey: Wel, er is wat informatie die ik heb gekregen en het wordt nu vrij gegeven op Cosmic Disclosure waar wij nog wat meer editing op moeten doen. Ik eindige ermee veel beschrijvingen te geven en veel operationele informatie waarvan mij was gezegd dat ik het kon delen, maar dan konden sommige van deze groepen het niet waarderen. Dus er zijn nog steeds wat zaken die ik uit moet vissen voordat ik informatie deel, vooral in termen van wat heel recent gebeurde tussen Gonzales en mij met een incident waar ik was opgepakt en ondervraagd door een concurrerende factie die veel meer stress en issues heeft veroorzaakt tussen de SSP alliantie en mij. Dus ik moet een beetje voorzichtig zijn om niet een al heel erg schommelende boot te schommelen.

Rob: Cobra, ik zou jouw commentaar willen hebben op dat aspect tussen de positieve en negatieve allianties daar buiten. En communiceren zij echt. Jij gaf aan dat de draco’s niet communiceren. Zij nemen niet deel.

2016-06-03 c+c 4 Ashtar12

Cobra: Eerst moet ik zeggen dat er een Galactische Confederatie is die positief is. Het is heel echt. Zij hebben feitelijk vele malen mijn leven gered, dus zij zijn heel echt, tenminste voor mij. En er zijn veel rassen die horen bij deze confederatie.  En het is, van mijn perspectief, de meest krachtige groep in de galaxy, want zij leven in een realiteit van kosmische liefde. En zij hebben geen enkele, zou ik zeggen, slechte motivatie, enige agenda. Zij zouden simpelweg willen dat iedereen deze ervaring heeft. Zij hebben een natuurlijke tendens om te delen en deze galactische liefde te expanderen en ervaren door de galaxy en om de anomalie te helen die hier bestaat. Dit is hun primaire motivatie.

En als het galactische netwerk van Licht zich uitbreidt door de galaxy, doen meer en meer rassen mee door een proces van integratie bij dit galactische netwerk van Licht. Door dat proces is hun soevereiniteit en integriteit gerespecteerd en zij komen deze alliantie binnen als gelijke deelnemers in het galactische evolutieproces. Rassen die niet willen samenwerken zijn in basis vooral rassen die een agenda hebben, vooral rassen die andere rassen wil domineren, bijvoorbeeld de draco’s.

En er blijven onderhandelingen met draco’s, maar hun onderhandelingsstijl is niet een poging om tot een oplossing te komen. Het is meer voor hen om hun eigen manier af te dwingen. Dus, op een zeker punt, moeten zij worden gedwongen. Zij  moeten in bepaalde situaties worden gezet waar zij anderen niet kunnen schaden, want door andere rassen te schaden doen zij de Galactische Codex geweld aan.

En elk ras dat bepaalde grenzen overschrijdt daar moet mee worden afgerekend. En nu de rassen die over de grenzen binnen het zonnestelsel zijn gestapt, daar wordt mee afgerekend. Het is zo simpel.

Rob: Cobra, met de grote kracht die naar voren zal komen en die deze negatieve krachten zal neutraliseren, wellicht met de technologie van de Blue Sphere Alliance wat in staat lijkt te zijn hen terug te wijzen, wat gaat er gebeuren met deze negatieve rassen. Zullen zij feitelijk worden gearresteerd? Wij hebben aangegeven dat sommigen zullen worden gezonden naar de centrale zon om hun zielen reset te hebben. Zullen sommige door de cracks slippen en doorgaan in andere gebieden van de galaxy? Of is de intentie dat sommige van deze wezens zijn geplaatst in quarantaine status in een andere wereld waar zij dingen uitwerken. Wat gaat daar gebeuren Cobra, met deze wezens. Zullen wij deze situatie over een miljoen jaar weer hebben?

Cobra: Nee. Dit is het finale schoningsproces van de galaxy. Alle individuele bewuste wezens die  horen tot deze rassen zullen bepaalde keuzes krijgen. Als zij willen samenwerken krijgen zij hulp. Er waren veel pogingen, positieve pogingen, om hen ruimte te geven om erover na te denken en te realiseren dat het positieve pad het pad is dat meer zin heeft. Als zij niet willen samenwerken zullen zij door een  herstructureringsproces moeten gaan, want duister heeft een bepaald tijdslot in de geschiedenis van het universum en deze tijd is bijna voorbij. Het is ‘game over’ voor ze. Het heeft geen enkel doel in de evolutie. Het is simpel een anomalie dat moet worden gecorrigeerd.

Rob: Dank je wel. Corey, Cobra heeft een hele positieve blik op de toekomst. Heb jij enige informatie … ik weet dat je te maken hebt met wat …. veel van het geheime ruimteprogramma stuff en het spijt mij voor de aantasting door de groep die opnieuw contact met je opnam, maar kun je mij vertellen, heb jij dit soort vertrouwen dat de Blue Sphere Beings aan jou aangaven dat dit zal worden genezen voor eens en voor altijd en dat het een galactisch wijde schoning en heling is die plaats vindt door de planeet Aarde’s bevrijding.

Corey: Ja, dat is behoorlijk het hele verhaal waarom zij hier zijn. Dat is hun doel, dat is hun missie. Dus ik moet vertrouwen en geloof hebben dat dit de ultieme uitkomst zal zijn.

Rob: Wel mensen, dat was een geweldig interview met Corey en Cobra, deel 2. Ik hoop dat jullie ervan genoten. En zij hebben ingestemd om een ander interview te doen. We laten er wat tijd overheen gaan en wij zullen dit opnieuw doen. Zij zijn beiden heel erg druk . Het was heel moeilijk om ze samen te krijgen, maar we doen het nog een keer.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: