RSS

Interview met Cobra, mei 2016, door AGN Veg

18 jun

2016-05 AGN 1Cobra is een Pleiadisch contactpersoon en staat al voor meer dan 35 jaar in contact met een belangrijke planetaire bevrijdingsgroep. Hem is door de Resistance verteld om anoniem te blijven, en hij heeft doorgaande communicaties met wezens van planeet X die de Resistance Movement assisteren. Als een Aardse vertegenwoordiger van het Agartha netwerk en de Lichtkrachten streeft hij ernaar om de mensheid voor te bereiden voor de komende Event horizon.

Voor meer achtergrond ben je uitgenodigd om zijn blog archief te lezen met in totaal 721 posten tot dusver, zie : 2012portal.blogspot.com (en voor de Nederlandstalige website https://eventnl.wordpress.com/)

COBRA Interview  AGN VEG

Hallo Cobra en dank je voor het accepteren van onze uitnodiging voor een interview met AGN VEG.

http://agnvegglobal.blogspot.ca/

Dank ook voor al je vele verbazingwekkende en onbaatzuchtige manieren waarop je onze huidige thuisplaneet helpt om te worden bevrijd en genezen.

De hele mensheid en alle wezens blijven je voor eeuwig dankbaar.

Voor onze lezers en blog bezoekers die nieuw zijn voor planetaire bevrijding, Event, en alles daaromheen, ga naar deze links om meer te leren over wat Cobra vertegenwoordigt en wie hij is:

http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08.html

Er zijn vele fascinerende huidige en gearchiveerde posten, sinds 2012 tot nu, met hele speciale details over de verborgen gebeurtenissen achter ons zonnestelsel en planeet bevrijding.

(red: op de Nederlandstalige site http://www.eventnl.info/ zijn al Cobra’s posten sinds juni 2015 vertaald, en een aantal van de belangrijkste posten van voor die tijd. Verder vind je daar ook een aantal specifieke stukken met betrekking tot de Event, stukken van Prepare for Change, en nog wat meer achtergrondinformatie van andere bronnen. Je vindt hier het volledige overzicht van alles wat er is gepubliceerd.)

En ook over hoe je voor te bereiden op de komende planetaire veranderingen:
http://prepareforchange.net/ (en voor de Nederlandse PFC site klik hier)

Wij zijn bezig om dit interview te vertalen in meer talen en ze te posten op deze zelfde pagina zodra zij beschikbaar komen.

INTRO 
Beste Cobra

Wij voelden ons genoodzaakt om contact op te nemen en je permissie voor zo’n interview te vragen alleen omdat je de eerste was, en de enige sleutel figuur blijft, tussen andere planetaire bevrijdingsgroepen en bewegingen die in 2012 door jouw blog de olifant in de kamer hebben genoemd, wat is:

“Na de Event zullen wij stoppen met het doden en eten van dieren en ze erkennen voor wat ze werkelijk zijn.”

Het was dit statement dat ik in 2012 in je blog las dat mijn onmiddellijke aandacht trok, en mijn geloof in al het andere dat je deelt en doet, omdat niemand anders dit tot dusver deed.

Dit interview representeert de stem en bezorgdheid van ontelbare miljarden zielen, in menselijke of dierlijke lichamen, met of zonder stemmen.

Het interview van vandaag is gebaseerd op een serie vragen en antwoorden, tussen AGN Veg en Cobra, over wat wij hebben geïdentificeerd als de ‘Olifant in de Kamer’, die vrijwel niemand in de planetaire bevrijdingsbewegingen en organisaties tot dusver in diepte heeft behandeld.

Wij geven hier alleen het transcript weer van het audio interview dat in mei 2016 plaatsvond.

Het gaat over de verbinding tussen onze planeet, onze Aarde medebewoners, het voedsel dat wij eten, hoe dit wordt bereid en zijn relatie met de mensheid, vanuit een planetair, galactisch, esoterisch / spiritueel en fysiek perspectief en implicaties.

2016-05 AGN 2Het Interview

AGN Veg.
Wezens die zich bewust zijn dat het woord ANIMA betekent ZIEL in oud Grieks, VITALITY en dat het woord BEWUST van toepassing is op alle zielen en bewust spirituele wezens in welke tijdelijke vorm die zij mogen hebben dan ook, in staat om geluk en pijn te voelen, plezier en lijden, is het niet juist dat ALLE DIEREN bewuste wezens zijn?

COBRA
Ja natuurlijk, alle dieren zijn bewuste wezens en zij voelen het hele spectrum van emoties zoals menselijke wezens kunnen, dus het advies zou zijn om ze te behandelen als menselijke wezens.

AGN Veg.
Is het waar dat de zielen in wat wij leerden kennen als dieren hier miljoenen jaren kwamen voordat de mensen kwamen?

COBRA
Ja, het is bekend als het evolutieproces en sommige van de dieren waren thuis op deze planeet en sommige dieren kwamen of waren geïmporteerd van sommige andere planeten.

AGN Veg.
Naast hun eigen spirituele evolutie, is het waar dat hun oorspronkelijke doel om hier te zijn was/is het ankeren van hoger dimensionale energieën door hun lichamen en bewustzijn, in het planetaire grit, nadat Moeder Aarde transformeerde van haar initiële kristallijn staat naar de huidige rotsachtige staat volgend op galactische oorlogen?

COBRA
Voor sommige dieren ja, maar niet voor alle dieren. Bijvoorbeeld dolfijnen en walvissen kwamen van het Sirius sterrenstelsel om een bepaald specifiek energiegrit voor deze specifieke planetaire transformatie te verankeren.

2016-05 AGN 3AGN Veg.
Onlangs heb ik vaak paarden, koeien en geiten in trance gezien, zoals een meditatieve staat, alsof zij een soort transmissies ontvingen. Is het juist om te zeggen dat zij hogere dimensionale energieën gronden door hun pure bewustzijn en lichamen?

COBRA
Zij zijn deze energieën niet bewust aan het gronden, maar zij voelen deze energieën en zij nemen ze op hun eigen manier waar en verbinden zich ermee op hun eigen manier.

AGN Veg.
Zijn de wezens bekend als dieren gecreëerd in 5D rijken en zo ja, zijn zij nog steeds verbonden met hun 5D huis.

COBRA
Alles en elk bewust wezen kwam van de Bron en verschillende wezens hadden verschillende stromen van evolutie, verschillende geschiedenis, maar wij allen, alle levende wezens komen van de Bron en hebben, en alle levende wezens ervaren de primaire anomalie op hun eigen manier en alle wezens verbinden zich opnieuw op hun eigen manier met de Bron, behalve voor deze die met hun vrije wil ervoor hebben gekozen om dat niet te doen.

AGN Veg.
Is het waar dat de oude zwarte magiërs gebruik hebben gemaakt van rituelen van offeren, van zowel dieren als mensen, een ziel uit zijn fysieke vorm dwingend tegen zijn natuurlijke tijd van transitie, als deel van op duister gebaseerde praktijken voor negatieve spirituele doelen?

COBRA
Ja, dit is helaas waar.

2016-05 AGN 4AGN Veg.
Is het niet zo dat ons huidige systeem van het – elke 5 dagen – dwingen van meer dan 600 miljoen zielen uit hun fysieke lichamen in dierenvorm, voor voedsel, deel uitmaakt van dezelfde oude duistere praktijk, alleen op een veel grotere schaal, en deel is van de archon programmering?

COBRA
Feitelijk, zou ik zeggen, deels; de behoefte van mensen om vlees te eten is gemanipuleerd op een manier die het bepaalde krachten mogelijk maakt om deze behoefte te misbruiken om door te gaan met de praktijken van offeren op een meer, zou ik zeggen, sociaal geaccepteerde manier voor de oppervlakte van de planeet. Dus sommige mensen hebben nog steeds de behoefte om vlees te eten maar de manier waarop dit wordt gedaan in de huidige gemeenschap is absoluut niet goed.

2016-05 AGN 5AGN Veg.
Het leven van een wezen in koeienvorm is 25 jaar. Is het geen hele erge schending van universele wetten om een ziel uit zijn fysieke vorm te dwingen voordat het zijn natuurlijke tijdstip is voor transitie, zeg bijvoorbeeld al na 5 jaar?

COBRA
Ja, natuurlijk is het tegen de natuurlijke wetten in de rest van het universum, zij doen dit niet, dit gebeurt op dit moment alleen op deze planeet.

AGN Veg.
Hoe is de eeuwenoude oorlog van het vrouwelijke, godinnenaspect van creatie gereflecteerd met betrekking tot het feit dat mensen zijn gemanipuleerd om in te stemmen met het praktisch exploiteren en stelen / consumeren van levensdragend, en levens in stand houdend dierlijk voedsel, zoals eieren, melk, en dierlijk vlees? Is er geen innige esoterische verbinding? Is de historische onderdrukking, exploitatie en misbruik van menselijke vrouwen verbonden met de historische onderdrukking, exploitatie en misbruik van dierlijke vrouwen voor hun eieren, melk en vlees, vanuit een esoterisch, spiritueel perspectief?

COBRA
Ik zou zeggen dat alle vormen van misbruik van het dierlijk leven sterk verbonden is met de onderdrukking van de vrouwelijke principes.2016-05 AGN 6AGN Veg.
Is er enige esoterische verbinding tussen de duistere rituelen van dieren offeren en het feit dat in het midden van elke tafel, gedurende elke religieuze / traditionele viering, in elke cultuur van elke natie, er een geofferd bewust wezen ligt, of het nu het lam is, de kalkoen, of het varken?

COBRA
Deze gewoonte is feitelijk een reflectie van de oudere offerande rituelen die openlijk werden gehouden en dit is een overblijfsel daarvan.

2016-05 AGN 7AGN Veg.
Overal rondom de wereld zijn er vele duizenden slachthuizen. Zijn deze locaties gebruikt door de duistere entiteiten voor hevige energetisch oogst voor lagere astrale rijken?

COBRA
Niet alleen de lagere astrale rijken, maar ook etherische en vooral de plasma laag, maar het is waar, in basis is het waar.

AGN Veg.
Elke minuut worden over de hele wereld 200.000 dieren gedood voor voedsel, gebaseerd op de dieren dodingsklok bronnen (of 600 miljoen elke 5 dagen). Hoe beïnvloedt dit het algehele planetaire energieniveau?

COBRA
Natuurlijk wordt al dit doden behoorlijk dramatisch gevoeld op de planetaire schaal en dat beïnvloedt de condities van het energielichaam van de planeet, en met dit alles zal worden afgerekend met het moment van de Event.

2016-05 AGN 8AGN Veg.
Waar komen deze kolossale aantallen zielen in dierlijke lichamen vandaan?

COBRA
Ik zou zeggen dat de groep zielen van verschillende dierlijke species in basis van de astrale en etherische laag komen, en veel van deze zielen die zijn voortgekomen uit de groepsziel incarneren op de fysieke laag, vooral nu.

AGN Veg.
Voordat zij hier naar toe worden gestuurd, zijn zij zich bewust van wat hen wacht voordat zij incarneren?

COBRA
Zij begrijpen het tot op zekere hoogte, maar niet volledig.

AGN Veg.
Wat gebeurt met ze, met hun zielen direct nadat ze zijn geslacht. Waar gaan ze heen?

COBRA
OK, de dierlijke zielen verlaten het lichaam een paar momenten voordat het trauma te groot wordt en dan is het dier teruggebracht naar hun dierlijke groepsziel op de etherische en astrale lagen.

AGN Veg.
Ik las in een boek over leven na de dood en bijna-dood ervaringen hoe de ziel van een mens uit zijn fysieke lichaam wordt gestuwd op het moment van de klap door een ongeluk bijvoorbeeld, voordat de pijn te veel wordt om te verdragen… geldt dit ook voor de zielen in dierlijke lichamen?

2016-05 AGN 9COBRA
Ja, precies.

AGN Veg.
Waarom verdedigen zij zich niet, gebruiken hun wil en fysieke kracht, tegen menselijke mishandelaars, onderdrukkers, en degenen die hen doden?

COBRA
Omdat zij door pijn zijn geconditioneerd, en omdat degenen die de dieren in hun macht hebben behoorlijk wat geweld gebruiken om de vrije wil van het dier te onderdrukken.

AGN Veg.
Dus, de ziel gaat uit het lichaam voordat te heftige pijn wordt ervaren, wat voor soort van kracht of mechanisme houdt het lichaam in beweging als het lichaam bloedt (zoals de kip waarvan het hoofd is afgeslagen en het blijft bewegen)? Is er enige vorm van levensdraad die het lichaam nog aan de ziel houdt gebonden?

COBRA
OK, de ziel gaat uit het lichaam maar er is nog steeds enige verbinding met het fysieke brein en er is ook een elektrische ontlading van de elektrische stroom in het centrale zenuwstelsel, en dit creëert wat beweging van het lichaam.

AGN Veg.
Hopelijk zal er niet veel pijn zijn overgebleven nadat de ziel eruit is?

COBRA
Veel minder pijn op dat moment.

2016-05 AGN 10AGN Veg.
Als pijn en lijden geen deel waren van het plan van de Bron voor creatie, waarom hebben dieren ermee ‘ingestemd’ gebaseerd op wat (mis)denkbeelden die er zijn door wat spirituele leringen.

COBRA
Dieren zijn hier en ervaren de primaire anomalie op hun eigen manier.

AGN Veg.
Met nu vele duizenden ‘ breatharians’ (red: mensen die kunnen leven zonder eten en drinken) en miljoenen veganisten, wetend dat wij zijn ontworpen als fruit eters om te gedijen op voedsel dat rechtstreeks uit de grond komt, niet door het doden van levensbehoeftige andere wezens (behalve in geïsoleerde omstandigheden zoals mensen die in extreem koude klimaten leven en die zijn aangepast om te overleven op dierlijk vlees), maken wij een graduele terugkeer, een terugkeer naar onze oorspronkelijke kristallijn vorm, steeds minder vast voedsel nodig hebbend en meer en meer hoger vibrationeel vers voedsel?

COBRA
Dit klopt voor de meer spiritueel ontwikkelde mensen, maar voor het overgrote deel van de mensheid zullen mensen nog steeds vlees eten, maar dit zal zijn vanuit een ander perspectief, ander bewustzijn.

AGN Veg.
Is het voedsel dat wij begeren (op een energetisch niveau) elk moment rechtstreeks proportioneel met onze innerlijke staat van bewustzijn en emotionele / mentale staat?

COBRA
Er is een relatie, maar er is ook veel manipulatie door de cabal op het voedsel dat wij eten … wij zijn feitelijk gedwongen en gemanipuleerd in het eten van bepaald voedsel, bepaalde hoeveelheden voedsel en bepaalde types voedsel. Ik zou zeggen voor de meesten van de mensheid is dit waar.

2016-05 AGN 11AGN Veg.
Is het waar dat waar mensen door duistere entiteiten worden geoogst, dit ook zo is bij dieren, rechtstreeks, en via ons?

COBRA
Ja, precies.

AGN Veg.
Elke 24 uur wordt wereldwijd voor de veeteelt 200.000 hectaren woud vernietigd, het heeft bijna de ‘longen’ van onze planeet verwijderd (Amazone gebied) en is verreweg de meest destructieve ecocide bron, na nucleair afval. In deze context, zullen wij na de Event onmiddellijk oplossingen hebben zoals geavanceerde voedselproductie methodes en voedsel replicatoren om zo volledig alle veeteelt te vervangen?

COBRA
Dit proces zal wat tijd vergen, maar het zal behoorlijk snel gaan.

AGN Veg.
Wij hebben al ongelimiteerde op vlees / melkproducten / eieren / vis gebaseerde plant alternatieven en opties om het dierlijke proteïne voedsel te vervangen met dezelfde textuur en smaak, alleen gezonder met al ons benodigde nutriënten, zonder verder het ‘doden voor leven is noodzakelijk’ dogma te gebruiken. Zullen de voedsel replicatoren worden geprogrammeerd met al deze voedzame en smakelijke dierlijk voedsel alternatieven?

COBRA
Ja, natuurlijk, dat zal beschikbaar zijn.

AGN Veg.
Wat zal gebeuren met de vele miljarden dieren die op dit moment in gevangenschap worden gehouden voor voedsel, profijt, mode, experimenten, ‘entertainment’, sport, werk, en vele andere wijzen van gebruik nadat zij zijn vrijgelaten uit hun gevangenschap en exploitatie?

COBRA
Zij zullen hun eigen levens gaan leiden, meer verbonden met de natuur, meer vrij en met meer harmonie en doel.

AGN Veg.
Hoe lang na de Event, ongeveer, wordt verwacht dat alle vormen van dieren exploitatie en doding volkomen achterhaald zullen zijn, illegaal?

COBRA
Ik zou zeggen dat dit alles in een paar maanden tijd zal zijn opgelost over de hele planeet.

AGN Veg.
Zullen wij technologische hulp hebben van de Lichtkrachten in deze richting, en in het oplossen van al deze gerelateerde gecompliceerde issues door implementatie van de Galactische Codex in onze wereld?

COBRA
Ja

AGN Veg.
In het Thiaoouba profetieboek:  http://www.thiaoouba.com/ is gedeeld hoe in bepaalde 4 dimensionale rijken mensen of andere wezens nog steeds het vlees van andere wezens consumeren, maar zij doden ze nooit, ze wachten alleen dat zij op de natuurlijke manier sterven en vragen dan permissie om hun lichamen te eten met dankbaarheid, aan de ziel die dit lichaam achterliet. Is dit waar?

COBRA
Dit was waar voor sommige gemeenschappen door het universum, ja…

2016-05 AGN 12AGN Veg.
Wij weten dat alle zielen in creatie aan boord gaan van een doorgaande spirituele evolutie en uitbreiding. Zijn de zielen in de huidige tijdelijke dierlijke lichamen aan het ascenderen en worden zij onze toekomstige medescheppers?

COBRA
Zij zijn niet aan het ascenderen want voordat zij ascenderen moeten zij ook door een menselijke evolutie, maar zij zullen hun eigen versnelde ontwikkeling hebben als zij door hun eigen proces gaan ergens in de toekomst.

AGN Veg.
Is het waar dat SPECIESM de basisoorzaak is van onze planetaire xenofobie, racisme, suprematie, elitisme, en dat wij dit moeten genezen voordat wij kunnen verwachten om op natuurlijke wijze door te gaan in een meer geavanceerde galactische gemeenschap waar honderdduizenden van andere galactische species samen bestaan in vrede en harmonie, zonder het exploiteren en doden van elkaar?

COBRA
Dit alles is onderdeel van het proces waar wij nu doorheen gaan.

AGN Veg.
Is de vrije wil van een wezen om een ander wezen te doden en te eten tegen de vrije wil om te leven van het gedode wezen, nog steeds valide als vrije wil?

COBRA
Het is vrije wil maar het is niet gericht op het doel van evolutie van het universum.

AGN Veg.
Zijn er veel andere door de Galactische Confederatie bevrijde werelden die in een gelijksoortige situatie waren met betrekking tot de regelrechte doding van wezens op een dagelijkse basis voor voedsel en vele andere redenen?

COBRA
Dit gebeurde in het verleden behoorlijk vaak door de hele galaxy, maar als de planeet was bevrijd gebeurde het minder en minder.

AGN Veg.
Zal de Galactisch Codex gelijkwaardig worden geïmplementeerd, op hetzelfde moment, voor zowel menselijke en niet menselijke wezens na de Event?

COBRA
Ja

AGN Veg.
Kunnen wij een beeld krijgen van het algemene voedsel dat door de Pleiadiërs wordt geconsumeerd, evenals door de rest van de Galactische Confederatie leden, en hoe dit voornamelijk wordt geproduceerd?

COBRA
De Pleiadiërs eten niet veel voedsel, zij hebben als basis een bepaald elixer, een bepaald type van drank dat zij dagelijks gebruiken, en dit is voldoende voor ze. Sommigen van hen eten nog bepaalde soorten fruit maar dit is niet noodzakelijk voor hun overleven.

AGN Veg.
Is op elke geascendeerde planeet een grote variatie van bewuste wezens die in vrede samen leven, naast elkaar, of heeft elke planeet een gelimiteerde variëteit van wezens?

COBRA
Het hangt af van de planetaire situatie … sommige planeten hebben meer diversiteit, sommige planeten minder, maar alle wezens die bestaan op die planeet hebben geleerd om in vrede samen te leven.

Einde van het interview

Slotwoord

Cobra, namens alle vele miljarden wezens in zowel dierlijke als menselijke vorm en namens Moeder Aarde, een vanuit de ziel DANK JE, en eeuwige, onbegrensde dankbaarheid, liefde, en waardering voor dit interview en voor alles wat je doet.

Met Liefde

Overwinning van het Licht!

AGN VEG and team

http://agnvegglobal.blogspot.ca/

http://agnvegglobal.blogspot.ca/2014/08/real-awakening-from-meatrix.html

http://agnvegglobal.blogspot.ca/2016/05/galactic-codex.html

COBRA Dank je zeer!

2016-05 AGN 13Vertaald door Veronica

 
 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: