RSS

Benjamin Fulford nieuwsbrief, 11 juli 2016, Khazarian maffia machtsstructuur is heel duidelijk aan het verkruimelen

12 jul

Het valt niet te ontkennen dat er in de EU een ineenstorting zoals van de Sovjet Unie plaatsvindt, en er broeit een burgeroorlog in de United States nu de Khazarian maffia controle van het westerse politieke apparaat doorgaat in te storten. Dit is een unieke gelegenheid voor de mensheid om vrijheid te krijgen na duizenden jaren van terreur en een Babylonische stijl schuldenslavernij. De namen in de link hieronder gaan rond binnen het leger en de agentschappen en worden beschouwd om “actionable intelligence” te zijn over de Khazarian maffia.

https://ehpg.wordpress.com/israel-did-911/

De mensen genoemd onder deze link zijn maar een deel van de lijst van degenen waar jacht op wordt gemaakt. Een met goud ondersteund kaartspel zal later deze week worden uitgebracht met de namen van de top Khazarian misdaadbazen en de hoogte van de premie in goud die beschikbaar zal worden gesteld wanneer zij gevangen zijn genomen.

Sommige top Khazarians zoals de Bushes, Clintons, de Rockefellers en senior luitenanten zoals Henry Kissinger zijn al tegengehouden van het vluchten voor gerechtigheid, volgens CIA bronnen. De Khazarian maffia ratten die in staat zijn om weg te rennen en zich te verbergen zijn daar al mee begonnen.

Baron David de Rothschild, het in Zwitserland gevestigde hoofd van de Rothschild Continuation Holdings en van de in UK gevestigde NM Rothschild, het feitelijke hoofd van de Rothschild clan, is “gone off the radar” (ondergedoken), volgens CIA bronnen. De groep wordt nu geleid door de onder-voorzitter, zeggen ze. Het telefoonnummer van hun Zug, Zwitserland complex lijkt ook niet meer te werken.

Echter, een CIA bron in Europa die zegt dat hij “gisteravond met Rotschild heeft gesproken”, zegt dat de Rotschilds zich niet verbergen maar dat zij ook “geloven dat zij de enigen zullen zijn die overblijven” wanneer het stof is opgetrokken.

Zeker, als zij degenen waren die carbon trading hadden gepushed als een alternatief voor het ombrengen van 90% van de wereldbevolking, zullen zij geen aanklachten krijgen van genocide en massamoord zoals de Bushes en hun soort.

De Chinese regering lijkt te denken dat zij OK zijn aangezien zij de hoofden van meer dan 20 landen hebben verteld dat zij de voorkeur geven aan een Rotschild/White Dragon Society alliantie, zeggen Chinese regeringsbronnen. Geen formele deal is bereikt op het moment van dit schrijven maar er is contact gemaakt net een uur voordat de 10 juli deadline voorbij was.

In ieder geval, als een interessante ontwikkeling, is er een onderzoek gedaan door de Israëli autoriteiten naar de massamoordenaar, top Khazarian maffia henchman en Israels premier Benyamin Netanyahu, voor “enorme witwaspraktijken van hele hoge sommen”, wat betekent “miljarden dollars”, volgens Mossad bronnen. Om deze reden heeft Netanyahu al voorbereidingen getroffen om weg te vluchten naar zijn onderkomen in Patagonië, Argentinië. De bron zegt dat hetzij een Netanyahu dubbelganger zal achterblijven om in de gevangenis te worden gezet, of anders zal Netanyahu zijn dood faken door een “hartaanval of hersenbloeding”. Echter, “de echte is weg naar het koude land”, zegt de bron. Dit zou een referentie kunnen zijn naar de Nazi Antarctische bases, geeft de bron toe.

Netanyahu probeert zich te verbergen want de Khazarian maffia situatie in de US bereikt een kookpunt, daar zijn verschillende bronnen binnen het Pentagon en de agentschappen het over eens.

De focus van de boosheid is het feit dat de FBI heeft geweigerd om Hillary Clinton strafrechtelijk te vervolgen, ook al heeft FBI directeur James Comey haar publiekelijk beschuldigd van haar misdaad. Hier is hoe een Pentagon bron de situatie samenvat: “de enorme verontwaardiging over Hillary die ermee wegkomt en de corruptie van het Departement van Justitie verenigt de GOP, mil/intel/wetshandhaving gemeenschap in een krachtige macht voor verandering van regime tegen de achtergrond van wereldwijde valuta reset en nieuwe republiek met goudgedekte munteenheid”.

Ook al heeft Hillary Clinton strafrechtelijke vervolging ontlopen, haar gooi naar het presidentschap is effectief vernietigd door de negatieve publiciteit rondom dit fiasco. “Zij is ‘beschadigde goederen’ die het publieke vertrouwen en elke kans om het Witte Huis te winnen is kwijt geraakt, aangezien veiligheidsmaatregelen en vertrouwelijke briefings van inlichtingendiensten aan haar kunnen worden geweigerd”, legt een Pentagon bron uit.

De bron zegt ook “President Obama haat Hillary en heeft in maart 2015 de e-mail server informatie gelekt om ervoor te zorgen dat Hillary niet zal winnen, zelfs als hij het doet voorkomen om campagne voor haar te voeren”.

Comey’s persconferentie liet ook vele gronden op het publieke record om Hillary in de toekomst aan te klagen wegens misdaad. Dit omvat gelekte staatsgeheimen aan Israël, “grote onachtzaamheid” met vertrouwelijke informatie, meineed aan het Congres over Benghazi en veel meer.

De publieke verontwaardiging heeft het US State Department al gedwongen om aan te kondigen dat zij het onderzoek naar haar e-mails zal heropenen. Het Pentagon en agentschappen hebben ook Hillary’s toegang tot vertrouwelijke informatie afgesneden als een resultaat van dit schandaal. In ieder geval; het hele e-mail schandaal is een afleiding van de Clinton Foundation corruptie die dreigt het meeste van het Washington DC politieke bestel neer te halen.

Om te voorkomen dat de Clinton Foundation problemen zich verder verspreiden is er op hoog niveau ook gesproken over “kill Bill”. Hier is hoe de Pentagon bron het stelt: “een staatsbegrafenis voor Bill zou Hillary voor altijd de mond snoeren, maar zij zou nog steeds worden vervolgd voor het lekken en verkopen van staatsgeheimen”.

Aangezien Bill Clinton de zoon is van Winthrop Rockefeller, zou de Rockefeller factie van de Khazarian maffia kunnen proberen afleiding van Hillary’s problemen te bewerkstelligen door het beginnen van een rassenoorlog. Dit was het kennelijke doel van de ‘Dallas politie beschietingen’ van afgelopen week, waar wellicht wel of wellicht niet het feitelijke doden van 5 politie agenten mee is gemoeid door een man die stelt de “blanken te haten”.

De hand van Rockefeller kan worden gezien in het fondsen van de haatgroep ‘Black Lives Matter’. Het kan ook worden gezien waar David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg’s Facebook een enorme “Black Lives Matter” banner op zijn hoofdkwartier heeft gezet na het Dallas incident.

http://www.whatdoesitmean.com/index2069.htm

Ook, de Rockefeller gecontroleerde United Nations Corporation gevolgd door het veroordelen van “structurele en institutionele rascisme” in de US.

https://www.rt.com/news/350270-un-institutional-racism-us-killings/

Ongeacht dit beloven de Pentagon bronnen dat “de door George Soros gesponsorde terreurgroep Black Lives Matter niet zal worden toegestaan om rassenoorlogen te beginnen om de staat van beleg in te stellen of om verkiezingen uit te stellen”.

Verscheidene bronnen waarschuwden ook dat er een grote poging zou zijn om betaalde knokploegen te gebruiken om de Republikeinse conventie te verstoren die volgende week zal beginnen.

Veel bronnen zeggen dat zij rellen verwachten en problemen in de US gedurende de zomer en richting herfst. Een Pentagon bron ging zover om te zeggen dat wat hem betreft de burgeroorlog in de US al is begonnen.

De situatie in de EU is ook gedegenereerd tot het punt dat NATO secretaris generaal Jens Stoltenberg toegaf “Wij zitten in een nieuwe situatie die anders is dan alles wat wij ooit eerder hebben ervaren”.

http://tass.ru/en/world/887240

Ook al refereerde hij aan de relaties met Rusland, hij gaf ook toe dat de wereld een nieuw gebied binnenging. Dit is omdat de United Nations Corporation, de EU en de US allemaal failliet zijn, evenals hun dochterondernemingen als de World Bank en de IMF.

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-un-secretary-general-ban-ki-moon-attempts-to-pull-the-wool-over-chinese-korean-eyes-only-to-find-theres-no-wool/#comments

In ieder geval is het scenario voor de ineenstorting van de EU al in kaart gebracht door de ineenstorting van de Sovjet Unie. Dat zal betekenen dat EU landen een voor een zullen vertrekken totdat een meer democratisch en transparante Europese structuur, een die ook Rusland zal bevatten, is gevestigd.

De publieke geschillen tussen verschillende EU leiders en facties sinds de Britten besloten om hun onafhankelijkheid te herstellen maken dit heel duidelijk.

Het vechten bevat ook dat Italië verkondigde een 150 miljard fonds te willen om zijn instortende bankensysteem te redden, alleen maar om de Duitsers hen publiek te laten blameren en te zeggen dat zij niet zouden betalen. Toen diende de Italiaanse premier Matteo Renzi hen van repliek door te zeggen dat Italië’s bankenproblemen maar gering waren vergeleken met de derivaten problemen van andere Europese banken. Dit is wijd geïnterpreteerd als bedoeld Deutschebank.

Renzi kan stoer praten omdat zijn partij achterstaat in de poll’s bij de anti-EU Five Star Movement aangevoerd door Bepe Grillo.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-07/italian-banks-crash-new-lows-despite-passing-self-defined-stress-test

http://uk.reuters.com/article/uk-italy-banks-renzi-idUKKCN0ZM1YL

Ook, een 29 miljard Euro Duitse bank is al werkelijk ondergegaan en kan een domino effect triggeren.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-07/europes-bank-crisis-arrives-germany-%E2%82%AC29-billion-bremen-landesbank-verge-failure

Ondertussen zijn de Franse mensen in een staat van openlijk verzet terwijl rellen daar non-stop doorgaan, zelfs ondanks dat de propaganda pers probeert ze te negeren. Bijna 90% van de bevolking wijst president Francois Hollande af.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/07/05/nearly-90-percent-of-the-french-now-disapprove-of-their-president/

In deze omstandigheden heeft de EU al zijn macht verloren om besluiten op zijn lidstaten te forceren. Dit was te zien toen de EU probeerde om een handelsovereenkomst met Canada te bereiken, maar de Duitsers en Fransen zeiden dat hun parlementen de overeenkomst moesten ratificeren. Dit gaf Europese Commissie baas Jeane-Claude Juncker aanleiding om af te kondigen dat alle 27 EU parlementen hetzelfde zouden moeten doen. Het resultaat is dat het EU leiderschap nu volledig disfunctioneel is.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-06/incredibly-stupid-juncker-opens-pandoras-box

Er is veel meer over de EU chaos, maar je krijgt het algemene plaatje; de zaken zijn uit elkaar aan het vallen.

In de nieuwe onafhankelijke UK ondertussen, maakt de officiële uitgave van het lang uitgestelde Chilcot rapport het overdadig duidelijk dat de Irak invasie illegaal was en dat Bush-volger Tony Blair een oorlogsmisdadiger is. De Britten heroverwegen nu serieus een militaire alliantie met de US in stand te houden zolang dat onder controle blijft van de Khazarian maffia.

Hetzelfde gebeurt met de Turken die een 180 graden draai hebben gemaakt in de richting van Rusland. Afgelopen november schoten zij een Russisch oorlogsvliegtuig neer en vroegen de NATO om een oorlog met Rusland te beginnen. Nu, volgens Turkse nieuwsrapporten, hebben zij Russische troepen in Turkije uitgenodigd. Deze rapporten werden daarna ontkend maar het is duidelijk dat het NATO land met het tweede grootste leger na de US erover denkt om zich bij Rusland en China aan te sluiten in de Shanghai Cooperation Organization samen met India, Pakistan, Iran, Egypte en Israël. Dat zou Saoedi-Arabië volledig zonder vrienden achterlaten tenzij deze ook zijn alliantie met de Khazarians verlaat. Het verlies van Saoedie oliegeld zal een fatale slag zijn voor de Khazarians.

Natuurlijk, de stervende Khazarian kudde zegt dat zij vechtend ten onder gaan en wij kunnen provocaties verwachten in gebieden als de Zuid Chinese zee, incidenten die Noord Korea betreffen, terrorisme, bommen, valse vlag aanvallen, etc. Niettemin is het duidelijk dat de mensheid het gevecht voor de planeet Aarde aan het winnen is.

Vertaald door Veronica

 
1 reactie

Geplaatst door op 12 juli 2016 in Toekomst

 

Tags: ,

Een Reactie op “Benjamin Fulford nieuwsbrief, 11 juli 2016, Khazarian maffia machtsstructuur is heel duidelijk aan het verkruimelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: