RSS

UPDATE 19 juli 2016, Benjamin Fulford: videoboodschap voor Frankrijk

17 jul

Update 19 juli 2016: met dank aan Noëlle van der Bruggen die heeft vertaald en geholpen bij het ondertitelen van de boodschap van Benjamin Fulford. Zie onderaan de video met Nederlandse ondertiteling.

Bij de publicatie van een deel van het ‘kaartspel’ met namen en premies op 15 juli door Benjamin Fulford, had hij een videoboodschap geplaatst voor de mensen in Frankrijk, door hem ingesproken op de dag van de viering van het begin van de republiek in Frankrijk (bestorming van de Bastille-gevangenis), te weten 14 juli. Op verzoek heb ik deze videoboodschap vertaald; ik heb niet alles kunnen oppikken maar de boodschap komt duidelijk over.
Veronica

Boodschap over de situatie op de wereld, van de kant van de White Dragons Society.

Goedendag, ik heet Benjamin Fulford en ik representeer een organisatie die heet de White Dragons. Het is nu 14 juli 2016, het is vandaag een boodschap voor de Franssprekende mensen.

Neem mij niet kwalijk want mijn Frans is niet erg goed, ik spreek het niet vloeiend en ik hoop dat u mij verontschuldigt en ik hoop dat u in staat bent om te begrijpen wat ik u wil zeggen.

Op dit moment… de mensen weten dat wij in oorlog zijn, over de hele wereld, wat er gebeurt, en het is geen normale oorlog, het is een oorlog die in meerdere dimensies bezig is, financiën, informatica, speciale krachten, allerlei soorten aspecten in deze oorlog.

De reden dat wij in oorlog zijn is omdat wij in gevecht zijn om de manier te veranderen waarop de mensen over de toekomst van deze planeet beslissen.

De reden van deze oorlog is dat in het jaar 2000 er een is staatsgreep geweest, fascisten, in de Verenigde Staten. En de groep die de heerschappij heeft in de Verenigde Staten, het was een groep van fascisten met de intentie om 90% van de bevolking op de wereld te doden, vooral de gekleurde rassen. En hun idee was om deze mensen te doden om te helpen ‘la naturalesse’. Het was een idioot idee, maar de realiteit is dat zij vergiften hebben gecreëerd, bacteriën, de manieren om veel mensen te doden met ‘fermedale’, op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld Ebola is kunstmatig, Aids is kunstmatig, het is allemaal vervaardigd door deze mensen om de mensen te doden en vooral in de derde wereld.

Onze groep, een alliantie met Aziatische groepen, en de Russen, en de Amerikaanse patriotten, onze wens is om een einde te maken aan deze fascistische groep, en we zijn bijna zover.

Dus, vandaag zou ik ook willen spreken over het onderwerp wat er in Europa plaatsvindt. U weet dat Groot Brittannië ervoor heeft gekozen om de Europese Unie te verlaten. Dat is niet omdat de Engelsen tegen Europa zijn; de realiteit is dat Engeland deel uitmaakt van Europa. Zij zijn daar geografisch, historisch, cultureel, dat gaat niet veranderen.

De reden dat de Engelsen ervoor hebben gekozen om de Europese Unie te verlaten is dat deze Unie niet democratisch is. Het is een fascistische organisatie, het is precies zo geconstrueerd als de Sovjet Unie. Een bureaucratie die enorme problemen heeft veroorzaakt voor de Europese economie. Zij hebben daar een ‘enorme economie’ gecreëerd, door dezelfde mensen die de Europese Unie hebben bedacht.

Wij hebben een ander idee voor Europa. Ons idee is om een Europese Unie te creëren die vrij is en democratisch, een Europa die een van de grootste landen van Europa bevat, te weten Rusland. Want die maakt ook deel uit van Europa. En de mensen die Europa nu hebben veranderd zijn niet Europees, het zijn Amerikanen. Het is meneer Rockefeller, meneer Bush, het zijn Amerikaanse fascistische groepen die de Europese regering dwingen om een slechte relatie met Rusland te hebben want zij willen wapens verkopen, zij willen een oorlog veroorzaken, zij veroorzaken problemen.

Het is niet goed voor de mensen in Europa, het is niet goed voor de mensen in Rusland, dus wij moeten hier een einde aan maken.

In Frankrijk weet u, de echte president van Frankrijk moet niet zijn François Hollande. U weet dat, want 90% van de mensen steunt hem niet. De echte president moet zijn Dominique Strauss Kahn.

De Amerikanen hebben hem aangevallen omdat hij een nieuw soort geld wilde creëren, tegen de zin van de Amerikanen, met de Afrikaanse landen, en met de wet van Afrika. Het ging over de heerschappij daarvoor, voor de Amerikanen. Het had dus niets met Frankrijk te maken, met een schandaal met een vrouw, dat was het niet. Het was een gevecht voor de heerschappij.

Dus, als wij dit gevecht winnen beginnen wij een campagne om een einde te maken aan de armoede, de vernietiging van het milieu, om een utopische eeuw te creëren voor de wereld.

Niet alleen Europa is het doel maar over de wereld, een einde aan de oorlog, helemaal, voor iedereen, voor altijd.

Ik ben ervan overtuigd dat de overwinning niet ver weg is en dat het uiteindelijk is “Liberté, Egalité, Fraternité” (= de Franse leus: vrijheid, gelijkheid, broederschap).

Tot ziens. Tot de volgende keer.

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 17 juli 2016 in Benjamin Fulford, Toekomst

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: