RSS

Bericht van Cobra, 24 juli 2016, Taiwan Ascentie Conferentie Rapport, en Turkije

25 jul

Onze ascentie conferentie vond plaats in Taipei, de thuisbasis van veel positieve dragon groepen. De Blue, de White en de Black waren met ons samen op de conferentie en de Plum waren bekend met onze aanwezigheid.

2016-07-24 1 ConfOnze groep was krachtig en gefocust en ons fysieke en niet-fysieke ondersteuningsteam was meer effectief dan ooit, en er vond een bepaalde doorbraak plaats op de niet-fysieke lagen die aangeeft dat de sluier “spoedig” zal desintegreren.

De opening in de sluier kan energetisch worden gezien op deze foto van de roze lucht in Taipei, die een paar dagen na de conferentie was genomen:

2016-07-24 2 Pink SkyEen bepaalde cyclus was voltooid en wij zijn de volgende fase van het doorbraak proces aan het binnengaan, waar zaken zullen escaleren naar de compressie doorbraak. Meer intel hierover zal in de komende tijd worden vrijgegeven, evenals intel over de overgaveonderhandelingen.

Maar een paar uur voor het begin van de conferentie vond een militaire coup plaats in Turkije. De coup was uitgevoerd door de positieve militairen in Turkije tegen Erdogan, en werd verpletterd door de US negatieve militaire factie zoals opgedragen door hun khazarian / jezuïeten commandanten. Alhoewel de coup is mislukt heeft het de geopolitieke eindstrijd naar een geheel nieuw niveau getild dat zal leiden naar de herkenning van de facties die het Midden-Oosten destabiliseren. Dit zal leiden naar de oplossing van alle militaire conflicten wereldwijd, en naar planetaire vrede op het moment van de compressie doorbraak.

2016-07-24 3 PeaceDit is wat ik heb ontvangen op de dag na de coup over de situatie in Turkije, van een betrouwbare intel bron van het Midden-Oosten:

„De coup was uitgevoerd door 60% van het Turkse leger, inclusief staf van de luchtmacht, en zelfs de reservesoldaten kwamen naar de straten om hun collega’s te helpen tegen het dictatorschap van Erdogan…

De legertanks gingen de straten van Ankara en Istanbul in, de grootste Turkse steden, er vlogen luchtmacht helikopters die legerpersoneel brachten naar vitale infrastructuur centra om het commando over te nemen en dat was succesvol uitgevoerd. Succesvolle controle van het TV-omroepgebouw, Ataturk International Airport en de huizen van Parlement en het presidentiële paleis waar Erdogan was, die door een militaire helikopter was meegenomen naar het Ankara International Airport waar hem werd geboden om onmiddellijk het land te verlaten…

Erdogan stemde in met de eisen van de coupleiders onder voorwaarde dat zijn leven en dat van zijn familie zou worden gespaard en dit werd hem toegezegd. Toen heeft hij de Skype boodschap aan boord van het vliegtuig opgenomen waarin hij supporters van zijn streven vroeg om de straten op te gaan om de coup te stoppen…

Er ging niemand de straten op tijdens de paar uren van de coup en de scene was wazig, degenen die deze coup steunden marcheerden met duizenden naast de legertanks, de soldaten groetend, de banner van Turkije omhoog houdend en verwijzend naar de oprichter van modern Turkije Mustafa Ataturk…

Wat gebeurde er toen?

Erdogan vloog van Ankara Airport het land uit en hij vroeg asiel in Duitsland maar Duitsland weigerde, toen naar Azerbeidjaan die zijn grenzen sloot, en ook Iran deed dit in het gezicht van Erdogan.

Erdogan had geen andere keus dan terug te gaan. Een telefoongesprek tussen Obama en Erdogan vond plaats in het vliegtuig, zoals gesteld in de Washington Post, en hij vroeg en kreeg permissie om te landen op de US militaire basis in Incirlik in het zuiden van Turkije.

Momenten daarna waren er 12 onbekende F-16 vliegtuigen in de luchten van Ankara en Istanbul die 25 helikopters van het Turkse leger onderschepten en neerschoten, waar soldaten en sommige leiders in zaten die op weg waren om de vitale centra in het land te controleren, en er vond een echte oorlog plaats in de lucht tussen US Air Force en helikopters van de Turkse luchtmacht … schoten alle Turkse legerhelikopters neer en doodden de meeste soldaten en hun aantal bedroeg meer dan 800 soldaten en 50 officieren … communiqué van de CIA, beval hen om zich over te geven en de coup te stoppen anders zouden zij alle Turkse soldaten aan de grens en in de straten verpletteren door luchtaanvallen.

De leiders van de coup hadden geen andere keus dan de staatsgreep te stoppen en bevalen de soldaten zich terug te trekken van de straten en de coup te beëindigen.

Begrijp je nu waarom er zo veel Amerikaanse bases in alle landen zijn? Het is om te voorkomen wat stond te gebeuren afgelopen nacht in Turkije, het is hetzelfde in de golfstaten van Qatar, Saoedi-Arabië, Bahrein, Koeweit en de UAE, allemaal omgeven door de regels van de US militairen om een coup te voorkomen.

Je kunt op YouTube een video vinden die de aanval op de helikopters van de Turkse luchtmacht laat zien en ze laat vallen als vliegen … meer dan 24 helikopters geladen met officieren en soldaten waren in een oogwenk neergeschoten …

Was Amerika er niet geweest … zou Erdogan vandaag een vluchteling zijn geweest in een van de landen, tenminste als hij door enig land was geaccepteerd voor asiel. Als het succesvol was geweest had de coup een einde gemaakt aan het lijden van miljoenen Syriërs en Irakezen door terrorisme en wapens die uit Turkije komen … de terreur van Daesh in de regio gestopt … de migratie gestopt van mensen die lijden onder de politiek van Erdogan en degenen die in de zee verdrinken als ze proberen eraan te ontkomen … zou de leiders van Daesh en Al-Nusra zelf in gevangenschap in Turkije hebben gevonden … dit alles zou zijn gebeurd als de coup was gelukt gisteren … maar dit is niet in het belang van Amerika en het belang van zijn politiek in de regio.”

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 25 juli 2016 in Cobra

 

Tags: , , , , ,

2 Reacties op “Bericht van Cobra, 24 juli 2016, Taiwan Ascentie Conferentie Rapport, en Turkije

  1. Pipa

    27 juli 2016 at 10:46

    Dit is op kristallijnenpoortblog herblogd.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: