RSS

Corey Goode en David Wilcock, juli 2016, hoogtepunten van een jaar ‘Cosmic Disclosure’

27 jul

Gaiam TV heeft nu gedurende een jaar de serie ‘Cosmic Diclosure’ uitgezonden, heel veel afleveringen waarin David Wilcock aan Corey Goode vragen stelt over zijn kennis van geheime ruimteprogramma’s en aanverwante onderwerpen.

In deze episode, season 5 – aflevering 9, wordt een samenvatting gegeven van de meest indrukwekkende, schokkende en verbazingwekkende zaken die in dit jaar aan de orde zijn gekomen. Op Corey’s website http://spherebeingalliance.com/blog/short/cosmic-disclosure.html vind je alle transcripten van deze uitzendingen in het Engels (season 1 – afl. 1 t/m 14, season 2 – afl. 1 t/m 17, season 3 – afl. 1 t/m 9, season 4 – afl. 1 t/m 11 en season 5 – afl. 1 t/m 9).

Eventnl heeft al eerder vertalingen van informatie geplaatst afkomstig van Corey Goode :
https://eventnl.wordpress.com/2015/09/16/kosmische-openheid-door-corey-goode/
https://eventnl.wordpress.com/2016/06/20/david-wilcock-19-juni-2016-volledige-disclosure-en-ascentie-de-oorlog-op-kookpunt/
alsmede de vertalingen van het gezamenlijke Cobra/Corey Goode interview:
https://eventnl.wordpress.com/2016/05/20/gezamenlijk-interview-cobra-corey-goode-deel-1-13-mei-2016-door-rob-potter/
https://eventnl.wordpress.com/2016/06/12/gezamenlijk-interview-met-cobra-corey-goode-deel-2-3-juni-2016-door-rob-potter/

Hieronder vind je de Nederlandse vertaling van deze samenvattende aflevering van Cosmic Disclosure. Een eyeopener voor iedereen die wil weten wat er gaande is.

Veronica

2016-07 intro 125811_cd_s5e9_anniversary-special_cvrDavid Wilcock: All right, goed om je weer te zien. Ik ben David Wilcock, zoals jullie natuurlijk al weten. En wat je hier nu gaat meemaken is echt cool. Wij hebben besloten om jullie iets speciaals te geven, een terugblik zo te zeggen van het afgelopen jaar van “Cosmic Disclosure”, wat van de hoogtepunten, wat van de meest indrukwekkende, meest schokkende, meest verbazingwekkende zaken die naar buiten kwamen tijdens mijn gesprekken met Corey Goode in het afgelopen jaar.

Ik weet zeker dat jullie dit geweldig vinden.

LUNAR OPERATIONS COMMAND

David: Vertel ons wat meer over de LOC (Lunar Operations Command – op de Maan). Ik denk, als eerste, hoe ziet het eruit als je ernaar toe vliegt?

Corey Goode: Wel, je kunt zeggen dat het is gebouwd en nogal uitgebreid sinds de vijftiger jaren. Het is gebouwd in de kraters en in het rotsachtige gebied waar het een beetje in wegzinkt.

2016-07 1 1_moon_LOCEen deel ervan is in de rots gebouwd. Er is heel weinig boven de grond.

David: Oh, okay.

Corey: Tot het meeste had ik geen toegang. Ik heb een overzicht gezien van waar het enigszins in een klokkenvorm gaat, hoe verder dat je naar beneden gaat. En ik had alleen toegang tot de bovenste niveaus.

David: Dus zelfs als het een klokkenvorm heeft zie je feitelijk niet de klok op de oppervlakte van de Maan?

Corey: Nee, het is als naar beneden kijken bovenop de top van de klok of de top van een piramide. Je ziet alleen maar het kleine topje, of de top van de ijsberg zou je kunnen zeggen. De rest zit eronder en breidt zich uit als het verder gaat.

David: Als er zoveel voertuigen naar en van de LOC gaan, en jij zegt dat het op de donkere kant van de Maan is, hoe kan het mogelijkerwijs voor ons geheim zijn gehouden? Zouden mensen met hun telescopen alle schepen die komen en gaan van de Maan kunnen zien?

Corey: Mensen zien dat. Er is feitelijk een andere basis aan de andere kant van de Maan die aan menselijke wezens behoort. Het is van een van de geheime ruimteprogramma’s genoemd ‘Dark Fleet’, en veel mensen zien er voertuigen vandaan komen.

Ik kan iets meer zeggen over de locatie daarvan. Als je naar de Maan kijkt zit het op ongeveer de 10:00 positie.

2016-07 2_position_of_Dark_Fleet_on_moonMensen hebben het gefilmd en zagen nogal veel vlagen en zwermen voertuigen gaand en komend van dat gebied, amateur astronomen met videocamera’s zaten aan hun telescopen vastgekleefd.

2016-07 3_moon_3Dit is iets dat is gezien.

David: Wanneer was de LOC in feite gebouwd?

Corey: De LOC is gebouwd op een bestaande nazi faciliteit die was gebouwd eind dertiger en in de veertiger jaren.

David: Dus het gaat zo lang terug?

Corey: Zo ver terug. Toen de industriële macht van de US erbij betrokken raakte begonnen zij er echt veel in te stoppen en bouwden het als gekken uit. Zij begonnen er echt aan te bouwen in de laat vijftiger jaren. De Maan is een hele gereguleerde zone die is als een gigantisch Zwitserland.

David: Het is vreemd dat jij zou zeggen dat de Maan het type van een neutraal Zwitserland gebied is omdat het echt naast de Aarde is. Als het onze Maan is, zou het dan niet van ons moeten zijn en dat wij controle over de Maan hebben?

Corey: Nee.

David: Het werkt niet zo?

Corey: Nee. Als je de kaarten van Antarctica zou zien, hoe het is verdeeld over alle naties…

2016-07 4_AntarcticaDavid: Yeah.

Corey: …de achterkant van de Maan is ook zo, en al deze verschillende regio’s zijn behoorlijk eigendom van en bewoond door verschillende buitenaardse groepen.

David: Echt?

Corey: En er zijn wat groepen die slecht bloed hebben of met elkaar hebben gevochten vele, vele, vele duizenden jaren geleden, maar zij hebben installaties die maar een paar kilometer van elkaar zijn verwijderd. En zij zijn daar voor vele duizenden jaren in vrede geweest. Er is een soort diplomatieke overeenkomst over de Maan. Er is iets heel speciaals aan de Maan zijnde een heel diplomatieke neutrale zone.

David: Hoe is het als je in de LOC bent? Hebben zij appartementen waar je naar toe kunt als je eenmaal binnen bent? Zijn het alleen maar grote open conferentieruimtes en weinig stoelen. Wat gebeurt er als je naar binnen gaat?

Corey: Wel, tot kort geleden was ik nooit in het VIP gebied geweest. Ik was altijd alleen maar in het gebied geweest waar je kleine niet echt appartementen hebt, maar kleine optrekjes waar het twee tot vier stapelbedden heeft. De hallen zijn heel smal. Als je naar het VIP gebied gaat worden de hallen breder. Er zitten houtpanelen op de muren, als kersenhout – mooie muren, heel sjiek. Het is een dramatisch verschil als je van het ene gebied naar het VIP gebied gaat.

David: Kon je ronddwalen en proberen een afgeschermd gebied te vinden, of heb je militaire escortes die je rondleiden. Hoe werkt dat?

Corey: Wel, je mag maar naar bepaalde gebieden. Er zijn markeringen, geverfde lijnen, op de vloer …. lijnen die verschillende kleuren hebben en die naar verschillende gebieden gaan.

David: Dus, als je rood was, dan zou je alleen lopen, de rode lijn volgen waar het naar toe leidt?

Corey: Juist. En, zoals ik zei, ik ben alleen geweest… de bovenste etage is waar het meeste plaatsvindt. De volgende twee etages waren de medische en waar wat meer geavanceerd medisch gedoe plaatsvindt. Ik ben nooit lager geweest dan deze.

Er zijn onlangs wat mensen geweest die een rondleiding kregen en die veel meer hebben gezien dan ik. Er zijn wat mensen die daar zijn gestationeerd en daar werken, maar het is meer als een doorgang. Mensen komen en gaan daar al de tijd om verder door te gaan in het zonnestelsel en verder, om naar andere stations te gaan, andere bases, om daar naar de toegewezen voertuigen te gaan.

SUPER FEDERATION

Corey: Wat ik heb beschreven over deze federatie super-council,…

David: Okay.

Corey: …dit is een Super Federatie samengesteld uit andere federaties, councils, en andere verschillende organisaties en groepen.

David: Dus daarom het woord ‘super’.

Corey: “Confederaties”, heb ik horen gebruiken.

David: Right.

Corey: En het is al iets van een gigantische UN van al deze verschillende federaties, confederaties, councils, die samenkomen om elkaar te ontmoeten. En er zijn 40 hoofdgroepen, met 20 andere groepen die daar zijn gedurende een redelijk lange tijd, maar niet altijd.

Nu, deze groepen zijn meer van het menselijk lijkend, mensen type, en hun bases lijken voornamelijk aan de andere kant van de Maan te zijn en op manen van sommige van de gas giganten, vooral Saturnus, zodanig dat er gebieden zijn rond bepaalde manen van Jupiter en Saturnus waar onze voertuigen volledig verboden waren, niet in de buurt mochten komen. En dit is in ons zonnestelsel. Deze gebieden waren verboden.

David: Onze voertuigen, je bedoelt onze Solar Warden factie?

Corey: Het geheime ruimteprogramma.

David: Juist. Dus welke factie het ook was….

Corey: Er was geen enkel geheim ruimteprogramma van Aarde daar toegestaan. Geen Aardevoertuigen werden toegelaten binnen een zekere afstand van deze manen. Er waren 22 genetische programma’s die gaande waren.

David: Wat betekent dat? Wat is een genetisch programma?

Corey: Programma’s van hen die genetica mengden en onze genen manipuleerden. De informatie werd gepresenteerd bijna alsof…, teruggaand naar een college, er waren 22 term papers die met elkaar wedijverden, en elk van deze genetisch experiment programma’s was op die manier hun informatie aan het presenteren. Zij waren min of meer met elkaar aan het wedijveren. Zij werkten niet allemaal… Zij hadden niet allemaal de hand in de handschoen, samenwerken…

David: Hield dit in deze menselijk lijkende buitenaardsen …

Corey: Ja.

David: …hun DNA mengend met onze, dat soort zaken?

Corey: Ja, en ons DNA manipulerend. Er was ook een spiritueel component. Zij zijn heel erg betrokken bij een deel van het experiment. Het is niet alleen hen die met ons experimenteren. Het is ook onderdeel van dit Grote Experiment.

David: Hadden zij een doel? Waarom deden zij dit? Wat maakt het hen uit?

Corey: Dat, ik weet het niet. Ik weet niet of ze het deden gewoon omdat ze het kunnen, of zij proberen een soort superwezen te creëren, maar veel ervan was niet… Waarom zouden zij proberen te creëren… al hun beste genetica samen mengen en dan ons manipuleren in onze gemeenschap om ons laag te houden?

David: Hoe lang denk je dat dit programma bestaat?

Corey: Van de 22 verschillende programma’s, zij zijn doorgegaan voor verschillende tijdlengtes, maar de genetische manipulatie van wat wij zijn gaat tenminste 250.000 jaar terug.

David: Wow!

Corey: Maar deze programma’s, zij variëren, in hun lengte van 5.000 naar… zij hebben allemaal verschillende tijdlengtes.

David: Dit klinkt niet als iets dat onze geheime Aarde regering of gekozen regering zou willen dat die lui zouden doen. Konden wij ze tegenhouden?

Corey: Ik denk het niet. Ik bedoel, dit is iets waarvan wij pas kort geleden de mogelijkheid hebben gekregen om bij aan te schuiven, om deel te zijn van de discussie.

David: Dus zouden deze negatief georiënteerde buitenaardsen of meer neutraal zijn – niet echt het goedwillende type?

Corey: Het hangt af van je gezichtspunt. Het is allemaal deel van… het is perspectief. Het is moeilijk te zeggen of deze groep positief is, deze groep negatief is, van al deze groepen, want zij zien dat wat zij doen als een positief iets.

MAAN BASES

Corey: Het gaat overweldigend zijn om te leren dat er een enorme infrastructuur is door het hele zonnestelsel met alles van mijnoperaties in de asteroïden gordel en op manen en planeten om ruwe materialen te krijgen, tot industriële complexen die technologieën produceren, en kolonies van menselijke wezens die in deze industriële complexen werken en deze enorme industriële machine steunen die door ons hele zonnestelsel is.

David: Over wat voor manen praten wij? Hoeveel van de manen in ons zonnestelsel – want er zijn heel veel manen in ons zonnestelsel.

Corey: Ja.

David: Er zijn er minstens 100.

Corey: Juist Er zijn er veel meer dan 100.

David: Okay. Dus hoe ver ging dit en hoe veel is het uitgebreid gedurende de tijd. Wat waren de eerste manen die waren overwonnen of op geland?

Corey: Dit alles is heel erg tricky diplomatiek, want veel van de manen zijn verboden voor iedereen, want zij zijn diplomatiek terrein – ‘eigendom’ van sommige van deze 40 of 60 groepen.

David: De Super Federation.

Corey: De Super Federation mensen – vooral rond Saturnus.

David: Werkelijk? Saturnus heeft veel manen.

Corey: Yeah, yeah. Maar er was veel activiteit rondom de manen van Jupiter.

David: Duitsers en ICC mensen?

Corey: Um-hmm. En Uranus, en dan de asteroïden gordel.

David: Nu, ik had Jacob, mijn ruimteprogramma insider, die dit eerder aangaf, vertelde mij dat sommige van deze manen, het gehele interieur zou zijn als een geodetische vorm die heeft – als een “dodecahedron” (regelmatig twaalfvlak), laten we zeggen – pentagonale vlakken met bomen en bewoonbaar land. Zoals het hele interieur ervan hol is. Je kunt er je voertuig doorheen vliegen, en je komt op een bepaald punt, en dan keer je om en je vliegt die kant. En zoals wanneer je daar een insider krijgt, het is bijna als een paradijselijk type wereld. Denk jij dat dit iets zou kunnen zijn van wat gaande is in deze Saturnus manen, dat zij van binnen bebouwd zijn?

Corey: Mm-hmm.

David: Heb jij informatie hierover zelf verzameld?

Corey: Ja.

David: Werkelijk?

Corey: En ik kwam informatie tegen waar ik geprobeerd heb verre van te blijven. Dit alles is zo ongelooflijk, maar onze Maan is ook een kunstmatig lichaam.

David: Dat is iets dat bijna iedereen die kennis heeft, waarmee ik heb gesproken, heeft gezegd.

Corey: Het is een gesloten baan met de Aarde met bijna als een trekstraal technologie die is opgesloten in een baan met de Aarde. En zij hebben het energieveld gevonden dat diep de Aarde in gaat, tot waar het is gefocust, om de Maan te verankeren. En de Maan verandert alleen van posities als het verder weg gaat van de Aarde door, denk ik, centimeters elke bepaalde periode van jaren of zo.

David: Zeg jij dat dit niet normaal is voor een maan.

Corey: Absoluut niet. De dichtheid van de Aarde en het gravitatie effect dat het heeft in tijdruimte, creërend een torsieveld door zijn draaiing en contorting ruimtetijd, is niet genoeg om zoiets van de dichtheid vast te houden…. van wat wetenschappers zeggen dat de dichtheid van de Maan is. En door het draaien van de Aarde zou het een effect op de Maan hebben die veroorzaakt dat het draait.

David: Oh, wow!

Corey: Maar de Maan is ingesloten. Hij draait niet. Het is ingesloten te dicht bij de Aarde, en het is niet iets dat had kunnen worden vastgezet. Geen enkele van de wetenschappelijke modellen heeft gewerkt, dat het eens deel was van de Aarde en eruit is geslingerd. Het was zo’n 500.000 jaar geleden dat de Maan een satelliet werd.

MARS BASES

Corey: De eerste paar Duitse zaadkolonies die het werkelijk lukten om naar Mars te komen waren binnen de eerste 20 graden van de polen regio’s. Er was er een in het bijzonder die de ICC gebruikte om uit te breiden en vanuit te bouwen, en deze was enigszins in een kloof gebied, in de zijkant van de kloof, en verder naar binnen, en het was onder de oppervlakte van Mars – niet op de oppervlakte.

2016-07 5_MarsDavid: En je zei dat op een of andere manier zij meer ruimte in de Aarde hebben uitgehold, dat dit was met deze waarvan tegen mij is gezegd dat werden genoemd ‘vijfde generatie type nukes’, waar zij gewoon een grote, plotselinge explosie creëerden met geen blijvende radioactiviteit?

Corey: Ja.

David: Datgene dat de hoofdpijler werd, was dat in de noorden of zuiden hemisfeer?

Corey: De noordenhemisfeer was waar de eerste hoofdbasis was, dat was een Duitse naam, in het begin, die was gebouwd… uitgebouwd.

David: Okay.

Corey: En het was op een enorme manier uitgebouwd. Het was uitgebouwd om een grote hoeveelheid ingenieurs en wetenschappers te bevatten. En ook, een klein beetje verder, was een industrieel complex gebouwd waar zij begonnen met te produceren de, denk ik, items die zij nodig hadden – technologie die zij nodig hadden, dat kwam van ruwe materialen die zij mijnden op Mars, manen, en in de asteroïden gordel. Zij namen deze ruwe materialen, veranderden ze in bruikbare materialen, en zelfs composities, en creëerden wat zij nodig hadden in deze nogal kleine fabrieken in het begin.

David: Dus, wat werd beschouwd als gewenste technologie die zij in het begin aan het uitbouwen waren? Wat was hun oorspronkelijke poging? Wat wilden ze maken?

Corey: Zij bouwden wat nodig was om Mars uit te breiden.

David: Okay.

Corey: Dus, in het begin bouwden zij alleen wat nodig was om hun infrastructuur op Mars uit te breiden.

David: Dus bouwden zij materialen op Mars uit lokaal spul, zoals je eerder zei, erbij betrokken de Kevlar tassen, en beton maken uit lokale aarde van de Mars sfeer? Wat was de bouwtechniek? Je zei dat deze industriële faciliteiten die zij hadden de dingen maakten die zij nodig hadden.

Corey: Ja, zij bouwden… de ruwe materialen kwamen van mijnen die op Mars waren, op verscheidene manen en de asteroïden gordel. Deze ruwe materialen werden meegenomen naar de Mars industriële gebieden verder weg van de kolonies en omgezet in bruikbare materialen, of zij nu werden omgesmolten naar bepaalde metalen die in verven werden gestopt of dat zij werden geconverteerd naar samengestelde materialen.

David: Wanneer was de eerste stabiele basis die bleef op Mars?

Corey: Ik denk ze …. rond ’52 of ’54 is wanneer zij echt begonnen de US overeenkomsten te laten ondertekenen, en zij hadden toen alleen maar net echt een goede vaste voet op Mars. Zij hadden echt een hoop tegenslagen op Mars. Zij verloren veel levens.

David: Dus bijna als een 18-jarig gevecht.

Corey: Yeah. Het was . . . Ik bedoel, zij deden echt het pionierswerk op Mars.

David: Maar zij hadden meer succes bij het bouwen van mijningfaciliteiten op asteroïden en manen voor de stabilisering van Mars?

Corey: Dit was op hetzelfde moment.

David: Oh.

Corey: Yeah. Toen zij eenmaal een stabiel gebied hadden dat zij hun eigen territorium konden noemen, toen begonnen zij hun mijningoperaties. Hun mijningoperaties waren meer…. ik denk wanneer een geoloog rond gaat door een grote regio en bepaalde rotsen oppikt, monsters neemt, een goed idee krijgt en dan bepaalde gebieden en grits labelt. Ik denk dat het was meer van een afgraven en uitzoeken wat er was daarbuiten. Wanneer zij bepaalden dingen die zij nodig hadden vonden, zouden ze kleine mijningoperaties starten.

Je zou kunnen denken dat je in een soort marinefaciliteit zit of zoiets. De leefkwartieren zijn allemaal alfanumeriek gelabeld. Het ziet er heel erg uit als een militaire installatie. Er was een plaats waar wij heen gingen waar zij een beschadigd stuk uitrusting moesten repareren dat essentieel was, waar de ICC hun personeel niet naar toe kon krijgen in een redelijke tijd. En wij waren geëscorteerd naar…. verteld om geen oogcontact te maken, met niemand, niet met iemand te praten, dat hele ding. En daar was een muur waar mensen waren als hangende kunst. Ik bedoel, het leek alsof zij wat dingen aan het doen waren voor de mentale gezondheid van de mensen om ze niet volledig depressief en suïcidaal te maken.

David: Zeker.

Corey: Maar de mensen zagen er uitgeteerd uit, bleek, en gewoon bijna als drones – alleen maar hun dag uitzittend.

David: Waren er foto’s van mooie ruïnes van oude gemeenschappen die je zag?

Corey: Ja, van ruïnes en luchtfoto’s van gebieden, de enorme vulkaan.

2016-07 6_Olympus_Mons_on_MarsDavid: Olympus Mons.

Corey: Olympus Mons. Er zijn lavatunnels die 10 maal de maat hebben van de lavatunnels die wij hier hebben.

2016-07 7_lava_tubes_MarsEn zij zijn perfect voor het afsluiten en creëren van een omgeving aan de binnenkant, en je heb een makkelijke, een klaargemaakte basis. En dat is een heel hoogbegeerd gebied om bases te creëren.

2016-07 8_lava_tube2En de Duitsers wilden het. Later, de ICC groepen – ik denk de moderne ruimteprogramma groepen – wilden dat gebied gebruiken, maar het was al bezet door een andere groep. Er waren veel van hen, en zij verdedigden het heftig.

David: Werkelijk? Weten wij iets over hoe zij eruit zagen of waar zij van waren?

Corey: Ja, er is een verdrag tussen sommige van deze groepen. Een van de groepen is een reptillian type, en de andere is een insectoïde type.

David: Dat is min of meer wat ik verwachtte. Ha, ha, ha.

Corey: Dat is een heel begeerd gebied.

David: Dus, wanneer jij zegt 10 maal groter dan lavatunnels op Aarde, hebben wij het over vijf mijl breed, 20 mijl, 50 mijl, van boven naar beneden?

Corey: Ik bedoel, enorm. Groter, ik bedoel, zij maken dwergen van alle grotten of tunnels die wij hier hebben.

David: De meeste waarvan wij niets afweten, neem ik aan dat je zegt.

Corey: Right, yeah.

David: Want zij hebben al enorme steden erin gebouwd.

Corey: Het heeft te maken met de grootte van de vulkaan, de graviteit, de barometrische druk op Mars, en de manier dat… hoe het komt dat zij zo groot zijn.

David: Dus zouden zij zelfs kunnen zijn als 100 of 200 mijl lang van boven  naar beneden?

Corey: Ik zou aan het speculeren zijn.

David: Okay.

Corey: Ik zag geen harde data over hoeveel meter of yards of feet ze waren.

David: Maar gegeven dat sommige van de steden hier op Aarde, denk ik, wellicht honderden of duizenden mensen kunnen bevatten, jij zegt dat in deze lavatunnels je miljoenen mensen zou kunnen hebben.

Corey: Er zijn miljoenen wezens …

David: Werkelijk?

Corey: …die in deze lavatunnels leven.

David: Wow! Wat doen ze?

Corey: Zij leven daar gewoon hun levenscycli uit.

SOLAR WARDEN

Corey: Ik zal beginnen met de oudste, dat is Solar Warden. Zij zijn begonnen in de laat 70er, tachtiger jaren gedurende SDI – Strategic Defense Initiative denk ik waar het voor stond – net voor en na Reagan.

2016-07 9_SDI2016-07 10_Reagan_Time

David: Wat was de oorspronkelijke verantwoordelijkheid van Solar Warden?

Corey: Zij bewaakten het zonnestelsel tegen indringers.

David: Dat zouden groepen zijn die geen deel uitmaken van deze 40 die de Super Federatie zijn?

Corey: Juist, en ook iets van een ruimteverkeerscontrole, luchtvaartcontrole. Zij zorgden daarvoor.

David: Konden sommige buitenaardse groepen niet gewoon tussenbeide komen en binnenvallen met grote superieure wapens en technologie? Ik bedoel, hoe zou een groep van de tachtiger jaren in staat zijn om onze zonnestelsel te bewaken tegen, potentieel, iedereen die zou kunnen proberen hier binnen te vallen?

Corey: Wel, zij zouden niet in staat zijn geweest om dit alleen te doen met een grote binnenvallende macht, maar de meeste van de groepen die doorkwamen waren alleen in, wellicht, een handvol voertuigen. Er zijn zo veel verschillende groepen die door ons gebied komen.

David: En ik zou willen gokken dat het is een soort van bendestrijd, waar de 40-wat vreemde buitenaardse groepen die dit min of meer hebben geclaimd als hun territorium, met welk niveau technologie dat zij hebben, zij zijn ook hun thuisterritorium aan het verdedigen tegen een invasie.

Corey: Juist.

David: Dus Solar Warden is niet noodzakelijkerwijs een tactische macht. Zij hebben geen wapens in gevechtspositie wanneer jij zegt dat zij het zonnestelsel bewaken. Of wel?

Corey: Zij zouden kleine aantallen gebruiken als zij dat moesten, maar zij waren nooit een enorme macht waar je rekening mee moest houden.

David: Dus de meeste van deze ongewilde binnenkomers in ons zonnestelsel zouden meer zijn kleine groepen buitenaardsen of enkele voertuigen die probeerden om ons te slim af te zijn?

Corey: Juist.

David: Gewoon proberen binnen te glippen?

Corey: Kleine stropergroepen die binnen zouden komen als ‘hit and runs’ (toeslaan en wegwezen) en dingen nemen en vertrekken.

Omdat Solar Warden een ‘koude’ oorlog is begonnen – ongeveer, een koude oorlog – begonnen zij ‘per ongeluk’ te vliegen voor het International Space Station om hun schepen te laten zien, kleine dingen als dit, in het begin.

David: Als Solar Warden begint te proberen disclosure te creëren, waar de andere delen van de ruimteprogramma’s dit duidelijk niet willen, zou dat kunnen leiden tot een schietpartij oorlog tussen deze facties?

Corey: Ja.

INTERPLANETARY CORPORATE CONGLOMERATE (ICC)

Corey: Je hebt de ICC, de Interplanetary Corporate Conglomerate, wat zo ongeveer de grootste is. Zij bezitten vrijwel alle infrastructuur daar in het zonnestelsel. Je hebt…

David: En wat corporaties?

Corey: Gewoon ongeveer elk luchtruim en anders dan luchtruim, het is een enorme hoeveelheid van …

David: Lockheed, Boeing, McDonnell Douglas, Hughes Aircraft?

Corey: Ja, gewoon al deze genoemde. En niet alleen Amerikaanse corporaties.

Al deze ruimtevaart maatschappijen en andere engineering maatschappijen begonnen alle geheime ruimtetechnologie te bouwen. De militairen en de ‘regering’ zelf konden dit niet doen. Zij hadden niet de mogelijkheid om dit alles te bouwen. Zij hadden niet de ‘infrastructuur’. Maar de Duitsers begeerden hogelijk deze infrastructuur omdat zij daar al waren, en zij hadden het nodig dat deze infrastructuur zou groeien.

Zij hadden grote plannen voor wat zij al hadden – zij hadden daar buiten een vaste voet. En zij wilden groeien. Zij hadden grote plannen, en deze plannen -wanneer zij informatie doorgaven aan sommige van deze ruimtevaart maatschappijen, dat zij daar buiten waren geweest in de asteroïden gordel en hele asteroïden vonden die waren gemaakt van kostbare metalen waarvan zij er enkele al hadden gemijnd- de dollartekens sprongen in hun ogen, in de ogen van deze US kapitalisten.

Dus zij gingen volledig achter dit Duitse grote plan staan om een gigantische infrastructuur uit te bouwen in de ruimte.

David: Hoe snel nadat zij naar Mars waren gegaan en succes hadden, stabiele kampementen, zijn zij begonnen faciliteiten op asteroïden of andere manen te bouwen?

Corey: Bijna onmiddellijk.

David: Werkelijk?

Corey: Yeah. De Duitsers waren al begonnen met het mijnen van bepaalde asteroïden. En dit is een van de redenen waarom de ICC daar wilde zijn. Zij hoorden dat er asteroïden daarbuiten waren die platina en goud hadden.

David: Ha, ha.

Corey: En zoals hier op Aarde wordt gepraat over dat er nauwelijks goud zou zijn, goud zou zeldzaam zijn, zilver zou zeldzaam zijn, dat is totale manipulatie. Ik bedoel, alleen op Aarde hebben de syndicaten een enorme hoeveelheid goud verborgen.

David: Juist.

Corey: Er zijn tonnen goud. En het goud dat zij vinden in deze asteroïden gordels, atomair, je kijkt naar Aarde goud en dit goud – het is hetzelfde. Zij hebben geen verschillende atomische structuren. Het is goud.

David: Wow!

Corey: Dus er is goud zat in het zonnestelsel en zoveel tonnen goud, en platina, en zilver, en andere elementen in de asteroïden gordel die zijn geweest ….

David: Kun je feitelijk hele asteroïden vinden die alleen een stuk goud zijn of een stuk zilver?

Corey: Wel, ik zou niet zeggen dat zij helemaal een groot stuk goud zijn, maar zij zijn behoorlijk veel goud.

David: Hebben de ICC of de Duitsers geavanceerde computertechnologie ontwikkeld, sneller dan wij op Aarde deden, die zij konden gaan gebruiken in al deze gerobotiseerde mijnen en dingen?

Corey: Ja, zij hadden computersystemen en kwantum computers, veel, veel langer dan – lang voordat Bill Gates en IBM begonnen om moederborden uit te brengen en geïntegreerde chips. De ICC hield altijd de meest geavanceerde speelgoedjes.

DARK FLEET

David: Wat is er met de Duistere Vloot waardoor het de naam ‘duister’ verdient?

Corey: Een aantal redenen. Wel, in duistere operaties (black ops), wanneer er een duister programma is, is het volledig in delen afgeschermd tot zover dat niemand enige informatie ontvangt. De andere geheime ruimteprogramma’s ontvingen heel weinig informatie over het duistere vloot mandaat, wat zij deden, waar ze op uit waren.

David: Echt?

Corey: Hun bases waren volledig autonoom. Andere geheime ruimteprogramma’s kwamen niet op hun bases. Hun voertuigen waren gewoonlijk van een ander design.

2016-07 11_Dark_Fleet_base_on_moon

2016-07 12_spacecraft_and_baseZij hadden verschillende afwijkende types schepen die je zou zien, die je met hen zou associëren.

David: Wel, zou jij kunnen beschrijven wat deze voertuigen anders maakte? Wat waren hun karakteristieken?

Corey: Yeah. En een ervan is een hele grote wigvormige die heel erg lijkt op ‘Star Wars – the Destroyers’, heel erg erop lijkend, maar zij zijn een beetje meer obsceen.

2016-07 13_Star_Wars_Destroyer

2016-07 14_Destroyer_black_skyDavid: Wat is er met dat kleine ding op de top. Is dat daar?

Corey: Vergelijkbaar.

2016-07 15_Destroyer_close_up_1David: Echt?

Corey: Erop lijkend, maar niet zo hoog, maar gelijkend.

2016-07 16_Destroyer_close_up_2Er is ook een heel groot diamantvormig schip dat zij hebben.

2016-07 17_diamond_shaped_craft

2016-07 18_Diamond_shaped_craft_2Zij hebben een heel groot pompoenvormig schip.

2016-07 19_Pumpkin_seed_craftDavid: Wanneer je zegt ‘ heel groot’, nu, waar hebben wij het over?

Corey: Meet dan 600 feet (183 meter) overdwars.

2016-07 20 12_spacecraft_and_baseDavid: Okay.

Corey: Maar deze zijn kleiner dan de grote wigvormige schepen.

David: Right.

Corey: En alles wat wij echt daarover wisten was dat zij vechten …. Zij zijn een offensieve macht. Zij zijn om offensief soort werk te gaan en doen naast de draco. Zij gaan buiten het zonnestelsel om, neem ik aan, te strijden of draco territorium te verdedigen, de draco helpen bij militaire expedities.

De ICC heeft ze geholpen om daar veel van te bouwen, deze schepen en wapens. En dan heeft de draco groep hen geholpen om zelfs nog meer vooruit te gaan dus voor offensieve plichten buiten het zonnestelsel.

En zij gebruikten bijna al hun tijd volledig buiten het zonnestelsel, en wij hadden niet ontvangen… wij wisten van… er is een van hun bases op de Maan die behoorlijk ver weg is van de Lunar Operation Command dat is gevormd als een piramide met de top eraf gesneden.

2016-07 20_Nazi_base_closeupDavid: Yeah, en je hebt een illustratie daarvan die wij hier kunnen laten zien.

2016-07 21_Carolyn_Hamlett_s_drawingCorey: Yeah, dat is niet mijn illustratie. Zij moet volledige eer hebben voor dit plaatje. Zij was ontvoerd en meegenomen naar de faciliteit. Ik was heel erg verrast toen mensen mij schreven, en iemand anders had deze zelfde faciliteit beschreven op de Maan.

David: En het zag er precies zo uit als wat jij zag.

Corey: Het zag er bijna exact, behoorlijk exact, maar het is een hele goede presentatie. En het is bijna onmogelijk geweest om goede informatie te krijgen over wat daar gaande is.

De duistere vloot is volledig mens. Zij richten zich op en werken samen met de draco alliantie. Zij zijn bondgenoten, en zij gaan naar buiten en zij voeren samen offensieve gevechten en offensieve expedities uit buiten het zonnestelsel.

David: Wat willen ze? Waar is het offensieve voor? Wat is het doel of het oogmerk?

Corey: Wij nemen aan dat het overwinnen is of bepaalde gebieden veilig houden of overheersen in hun rijk, maar wij weten het niet echt. Het is heel moeilijk geweest om informatie en inlichtingen te krijgen over de duistere vloot. En er zijn een paar overlopers geweest van de duistere vloot die vastzaten in de buitenste barrière die was opgericht. Het meeste van de duistere vloot zat buiten vast.

David: Waarom zou iemand willen samenwerken? Waarom zou enig mens van hier willen samenwerken met deze reptielen die in basis zijn als bijbelse demonen of duivels?

Corey: Een demon en duivel voor de ene persoon, is god voor een andere persoon.

David: Zeker. Dus wij weten niet echt precies wat zij daar doen, maar jij zei dat wanneer deze buitenste barrière werd opgetrokken veel van hen werden buitengesloten van ons zonnestelsel.

Corey: Ja.

David: Maar het lijkt erop dat een significant deel van hun commandostructuur, hun elite, feitelijk in ons zonnestelsel was toen de barrière werd opgetrokken.

Corey: Ja. Commando en controle, en communicaties, waren nog steeds hier, en veel hun operationele krachten waren buiten om te doen wat zij doen toen deze buitenste barrière was opgetrokken. Dus zij kwamen vast te zitten buiten dit veld rondom ons volledige zonnestelsel dat is ver, ver weg van waar de heliosfeer is – voorbij de Oort cloud. Het is enorm. En zij kunnen niet terugkomen.

2016-07 21b_HeliosphereDus de structuur die hier was is enigszins gekannibaliseerd in de ICC en overgelopen naar de alliantie.

David: Als jij iemand zag van de duistere vloot, hoe zagen zij eruit, wat voor kleding hadden zij aan?

Corey: Zij waren heel karakteristiek. Vaak waren zij gewoonlijk … het is bijna weer als in star wars. Zij droegen … zij hadden een hele … zij zagen er heel onverzettelijk uit, heel arrogant, alsof zij voelden dat zij heel erg elite waren. Zij droegen zwarte stormtrooper soort van kleding, gewoon heel erg als Stern. Deden heel erg totalitair. En veel van de mensen die eindigden in dit programma kwamen vaak van de Duitse geheime gemeenschap nazi soort programma’s. Velen van hen en hun voorouders of mensen die later waren geboren in deze uitbreek gemeenschappen hebben zich aangeboden om erbij te komen.

David: Dus hebben deze duistere vloot mensen feitelijk …. hebben zij huizen hier op Aarde? Gaan zij naar hun werk. Rijden zij een lokale militaire basis binnen en portalen vandaar naar buiten?

Corey: Ik zou aannemen dat zij 100% buiten de Aarde gevestigd waren.

David: Zoals jij het beschrijft lijkt het erg militair. Ik vraag mij af is het allemaal mannen, of zijn er ook vrouwen in de duistere vloot?

Corey: Ik weet zeker dat er vrouwen zijn, maar ik zag zelf alleen mannen.

David: Hmm.

Corey: Ja, zij waren erg regiment, heel totalitair, heel … de energie die je van hen voelt is heel erg zenuwslopend. Zij voelen helemaal niet aan als prettige mensen.

David: Zijn er in de duistere vloot verschillende rassen van doorsnee mensen die wij zouden zien op Aarde?

Corey: Yeah. Het is niet een soort blanke puurheid iets …

David: Werkelijk, ok. Jij gaf aan dat de draco verschillende reptielen types hebben, en je zei dat er ook insectoïden zijn. Hebben zij zich gemengd met deze mensen in de duistere vloot, of is de duistere vloot eenvoudigweg een menselijke vloot die een ondersteuningscrew is voor de draco alliantie?

Corey: Zij zijn hun …. het is een mensenvloot, volledig mensen, die vliegt in ondersteuning van en samen met de draco vloot.

David: Dus jij hebt niet … je zult op deze schepen geen buitenaardsen zien?

Corey: Ik denk het niet. Ik heb mensen horen praten over adviseurs, misschien een of … sommige adviseurs aan boord zijnde, maar dit is als tweede- derdehands informatie waar ik mensen over heb horen praten. Er is veel mysterie over …. dat is zo gecompartimenteerd geweest over de duistere vloot. Dat is een van de grootste geheimen die nog steeds zijn overgebleven, zelfs voor degenen in de SSP alliantie, tenzij er informatie is die zij niet met mij hebben gedeeld die zij onlangs hebben uitgevonden.

De duistere vloot heeft veel geheimen.

GLOBAL GALACTIC LEAGUE OF NATIONS

Corey: En dan hebben wij deze Global Galactic League Of Nations groep die min of meer een wortel was die aan alle andere naties was aangeboden, om ze deze sluier van geheimhouding te laten onderhouden over wat er gaande was in de ruimte door ze een ruimteprogramma te geven, en hen een verhaal te geven van “er zijn bepaalde bedreigingen, of mogelijke invasies, wij moeten samenkomen en samenwerken”.

En op de ene faciliteit die ik een paar keer bezocht zag het er behoorlijk uit als de TV show “Stargate Atlantis” waar je een echte ontspannen omgeving had, mensen die rondliepen in jumpsuits met patches van alle verschillende landen van de wereld. Zij zijn ook bijna volledig buiten het zonnestelsel.
Dit programma was een redelijk recente. Het begon na de vijftiger en zestiger jaren.

David: Oh.

Corey: Toen was het dat zij begonnen uit te vinden wat er gaande was.

David: Okay.

Corey: Ik geloof dat dit iets was dat begon wellicht, op zijn laatst, in de tachtiger, zelfs negentiger jaren. Het is behoorlijk recent.

SSP ALLIANCE

David: Waar begint de alliantie in beeld te komen nu dat wij praten over Solar Warden? Je zei dat Solar Warden ergens laat zeventiger jaren begon en dat zij veel van de ‘Star Wars’ technologie hadden?

Corey: Mm-Hm

David: Hoe verhoudt zich dit precies met de alliantie?

Corey: Okay. Wel, dat…. zij waren zo’n beetje de basis groep die de alliantie vormde. Nu zijn zij samengesteld met uitbrekers of overlopers van de andere ruimtevloot groepen.

Ja, dat was op de brink daarvan toen de Sphere Alliance, de Sphere-Being Alliance, actief werd en contact legde met de alliantie… de geheime ruimteprogramma alliantie, die net was begonnen met het accepteren van overlopers van sommige van deze andere groepen tot waar het niet meer alleen de Solar Warden groep was.

De alliantie was ook samengesteld uit overlopers van de andere programma’s. Dus het is een mengelmoes van overlopers van alle ruimteprogramma’s die een gezamenlijk doel hebben van het eindigen van de tirannie op Aarde door in basis de geheime regering die de “Babylonische geld magisch slavernijsysteem” controleert, en om de Aarde de technologieën te brengen die zijn ontwikkeld, zoals vrije-energie, allerlei medische technologieën die zo ongeveer alles kunnen genezen waar je maar aan kunt denken, het milieu schonen. Van het ene op het andere moment zouden deze technologieën het financiële systeem laten instorten en er zou geen noodzaak zijn voor een financieel systeem. En zij wilden dit naar de Aarde brengen en ook een volledige disclosure van alle misdaden tegen de mensheid die al deze elites hebben gepleegd gedurende vele, vele jaren. Dat is hun doel.

David: Dus, wanneer begon de Secret Space Programme Alliance deze doelen in het hoofd te krijgen en hierop actie te ondernemen, voor zover jou bekend?

Corey: Voor zover ik weet begonnen zij deze ideeën te krijgen in, mogelijk, de late negentiger jaren en begonnen werkelijk actie te ondernemen begin 2000, waar zij werkelijk probeerden ‘per ongeluk’ disclosures te veroorzaken door te vliegen voor live (video) opnames, probeerden mensen vragen te gaan laten stellen.

EARTH ALLIANCE

David: Is er een oppositie gaande tegen de cabal die verder gaat dan bloggers?

Corey: Absoluut. Elke vijand die zij in de afgelopen honderden jaren hebben gecreëerd, elke groep die zij hebben buitengesloten, elke misstand die zij hebben gedaan tegen deze landen gedurende deze honderden jaren, heeft uiteindelijk opgebouwd tot een punt waar zij allemaal samenkwamen, losjes samenkwamen.

Zij hebben allemaal hun eigen culturele pijnen, en ik neem aan dat sommige ervan verschillende agenda’s hebben over de vergelding die zij zouden willen zien uitgevoerd op de vijand, die wij de cabal noemen. Anderen zouden mogelijk maar een paar veranderingen willen hebben. Zij denken dat een wereldregering hoe dan ook niet te vermijden is en de cabal wilde dit doen op een gemene manier, dus waarom zouden zij het niet overnemen en het op de goede manier doen?

Ook al hebben veel van deze alliantiegroepen verschillende agenda’s en ideeën over wat zou gebeuren met de cabal, als zij daar eenmaal overheen zijn hebben zij veel verschillen opzij gezet, en zij zijn samengekomen voor een gezamenlijk doel, wat is het verslaan van de cabal.

En dit is de sleutel waarom de cabal zoveel succes had. Zij zijn samengesteld uit verschillende syndicaten van mensen met veel verschillende geloofsystemen en agenda’s, maar hoe dan ook vonden zij een manier om samen te werken. De 0,01% van hen heeft een manier gevonden om samen te werken -ook al zijn er veel die elkaar niet mogen- voor exacte controle over de Aarde.

Wel, de alliantie volgt hetzelfde script, komt samen met mensen waar zij normaal gesproken niet mee zouden samenwerken, vormt een losse alliantie, en probeert om, of is feitelijk in het midden van het omverwerpen van het financiële systeem dat deze cabal heeft opgezet gedurende de afgelopen 100 jaar, en willen het vervangen.

David: Dus ik denk dat mensen die dit onderzoeken hebben gemerkt dat de cabal de centrale banken in alle landen controleert. Zij hebben alle leiders in elk land omgekocht of gecompromitteerd. De leiders zijn gechanteerd en daarom… zelfs mensen die behoorlijk compassie hebben en redelijke mensen zijn, er is een wijdverbreid geloof dat deze cabal elk land heeft gepenetreerd, alle aspecten van de gemeenschap. Dus wat zeg jij tegen deze mensen wanneer zij horen over het idee van een alliantie en zij zeggen “ik geloof het gewoon niet”?

Corey: Wel, er is een alliantie, en het is waar dat deze cabal een meester is in infiltreren, en, inderdaad, zij hebben elementen van de Aarde Alliantie geïnfiltreerd. En, weet je, dit is een probleem, maar, zoals de BRICS alliantie ….

David: Je hebt het over Brazilie, Rusland, India, China, Zuid(South)-Afrika die de B-R-I-C-S zijn

Corey: Juist, zij zijn samengekomen, en zij hebben zo ongeveer een nieuwe Wereldbank gecreëerd en financieel systeem om te wedijveren met het westerse of cabal bankensysteem.

David: En je hebt het over de Aziatische Infrastructuur Investerings Bank, of AIIB.

Corey: Juist. In de loop van de tijd hebben landen als China langzaam de schulden en ook de natuurlijke resources van landen in eigendom van de cabal opgekocht toen hun financiële Ponzi schema langzaam, langzaam begon in te storten.

THE DRACO ALLIANCE

Corey: Er is een brede range van verschillende types van reptielen wezens die bij deze draco alliantie zijn betrokken, maar er zijn ook wat insectoïde type wezens die zijn betrokken in deze alliantie en sommige hele vreemde Nordic type wezens.

Er is een klein beetje informatie geweest dat zij een overwonnen ras zijn dat was geforceerd in dienstbaarheid, maar die ook deel uitmaken van deze federatie.

David: Wel, laten wij beginnen met wat van de basics, wat zou zijn als iemand ongelukkig genoeg zou zijn om een draco te zien, wat zullen zij zien? Waar hebben wij het hier over?

Corey: Er zijn veel verschillende types.

David: Okay.

Corey: Ja, maar zij zijn tweebenig. Zij hebben verschillende types van reptielen wezens, sommige die behoorlijk klein zijn, zo’n 4,5 tot 5 feet, die er nogal als de greys uitzien. Zij hebben reptielen die zijn als het draco type die zijn… zij variëren van 9 tot 14 feet en meer. En er is een enorme range van ze.

Zij hebben verschillende kaste binnen hun systeem. Zij hebben iets als een strijderskaste. Zij hebben ingenieurs, wetenschappers, bijna als een bijenkorf. En dan hebben zij hun koninklijke daar aan de top die alles controleren en aansturen.

David: Als je een draco koninklijke zou zien, wat zou je zien? Wat is de hoogte? Wat zijn de karakteristieken? Hoe zien de ogen eruit? Hoe ziet de huid eruit? Laten we daar op in gaan.

Corey: Wel, ik ontmoette, helaas, een draco koninklijke en het is niet … het is iets waarvan ik heb geweigerd het nog een keer te moeten doen en ook Lt. Col. Gonzales heeft dat geweigerd. Deze was rond de 14 feet (4,26 meter), wat ongelooflijk lang is. Zij zijn heel erg gespierd.

2016-07 22_Draco_royalDavid: Zij zouden niet in een gewone kamer kunnen staan die ieder van ons zou hebben.

Corey: Nee. Ziet er heel erg als een reptiel uit, had vestigial vleugels en een vestigial korte staart.

2016-07 23_Draco_royal_head_shouldersDavid: Wat bedoel je met vestigial? Wat zeg je dat dit is?

Corey: Zoals de vleugels die hen ooit hadden laten vliegen, maar nu slechts een overblijfsel zijn.

David: Dus het zijn gewoon korte kleine …?

Corey: Juist. Het zijn een soort overblijfselen van wat ik kon zien, tenzij ze in drieën waren gevouwen op een manier dat zij ze wijd konden openen. Ik bedoel, het leken gewoon vestigial vleugels.

David: Wanneer je dit witte wezen ziet, draagt het kleren, of is het in basis gewoon naakt met zijn schubben – witte schubben?

Corey: Yeah. Het droeg geen kleren.

David: Okay. En je hebt eerder gezegd dat het een heel gespierde look heeft?

Corey: Yeah.

David: Nu, mijn andere insider zei dat zij 3.000 lbs (1.360 kg) wegen en een schouderbreedte hebben van 5 feet. Zou jij zeggen dat dit klopt?

Corey: Het gewicht … ik zou zeggen, ja. Dat zit er dicht bij. 5 feet voor de schouderbreedte – ik weet niet of dat zelfs genoeg zou zijn.

David: Werkelijk?

Corey: Yeah. Heel breed, heel intimiderend.

David: Zij ze allemaal wit? Of is dit gewoon een soort?

Corey: Nee. Er is een ander type die mensen beschrijven als rood, maar het is een echt vreemd bruin dat maakt dat het rood lijkt, en het heeft ook vleugels. Zij zijn kleiner, en zij zijn minder gespierd, maar zij zijn …

David: Nu, deze lui hebben de verticale split pupil, ja?

Corey: Mm-Hmm.

David: En de ogen zijn nogal groot in het gezicht, zoals een grey, of is dat niet zo bij dit type?

Corey: Nee, het is in proportie met zijn schedel zoals je een reptiel zou tekenen.

2016-07 24_Draco_royal_head_close_upDavid: En er zijn gewoon twee gaten als neusgaten of niet echt een neus?

Corey: Wel, het ligt eraan over welke je het hebt. Yeah, zij hebben neusgaten die naar binnen en omhoog gaan, en dan zijn er sommige die een soort van neus hebben die omhoog gaat …

David: Als een snuit.

Corey: Soort van kleine snuit.

THE SPHERE-BEING ALLIANCE

Corey: Dus zij noemen zichzelf niet de Sphere-Being Alliance. Dat is een term die het geheime ruimteprogramma en sommige van de geheime Aarde regeringen hen gaven. Zij noemen ze de Sphere-Being Alliance omdat zij in staat waren om te verzamelen, door inlichtingen, dat het een groep van wezens was die waren geassocieerd met deze enorme spheres van drie verschillende maten, de Maan, Neptunus en Jupiter, die nu in ons zonnestelsel waren om redenen waarvan zij niet zeker waren waarom dat zo was.

Maar deze groep legde geen contact met hen. Zij negeerden hun begroetende pogingen om met ze te communiceren. Dus dit is gewoon hoe zij ze al snel noemden.

2016-07 25_Moon_Neptune_Jupiter

LIFE AFTER DISCLOSURE

David: Hoe zou het leven van de doorsnee mens zijn als de alliantie zijn doelen met de Aarde bereikt?

Corey: Het zou niet anders zijn dan de “Star Trek” eeuw – wat je hebt gezien in “Star Trek”.

David: Dus mensen zouden een portaal station hebben waar zij naar toe kunnen, waar -in plaats van het vliegen met een vliegtuig- dat je in staat zou zijn om een soort van ‘stargate’ type systeem te nemen tot waar je ook maar naar toe zou willen reizen?

Corey: Zeker. Yeah. Er zijn replicatoren. Er zou geen honger zijn. Letterlijk, de woestijnen zouden weer groen kunnen worden met ontzouting van water.

David: En wat met al het plastic dat in de oceaan drijft in deze enorme bergen van weggegooid materiaal?

Corey: Materie is heel makkelijk te veranderen in iets anders. Het is gewoon een kwestie van weten hoe, de technologie om het te doen. En wij hebben deze technologie. Het is alleen niet gedeeld.

David: Sommige mensen zouden werkelijk ontsteld zijn bij het idee van geen geld meer te hebben. Zij zullen zeggen “dat is socialisme, dat is communisme, dat zal ons zelfs nog verder onder controle brengen omdat niemand enig geld zal hebben om dit nieuwe ding te weerstaan dat zij zo proberen”.

Corey: Dat is de manier waarop wij zijn geprogrammeerd.

David: Hoe zou jij denken dat dit niet het geval is?

Corey: Ik bedoel, als jij zo graag geld wilt, kun je een replicator gebruiken en wat zilver of goud vermeerden, of een biljet van $100, als je je daar prettiger bij voelt, en het in je zak stoppen. Er zal absoluut geen noodzaak zijn voor enig type van financieel geven of nemen.

David: Ik zou denken dat de typische oude-school politicus mentaal zo praat dat als je iedereen op Aarde dit soort zaken zou geven, dat zij gewoon allemaal alleen bier wilden drinken en niemand wilde iets doen, en zij zouden alleen maar rondhangen en het zou hen doden. Het zou hun levens ruineren.

Corey: Wel, er zal een transitie periode zijn waar mensen wellicht voor een tijdje een beetje gek worden met de technologie.

David: Ik bedoel, wanneer mensen de loterij winnen. Het is niet goed voor ze.

Corey: Juist. Wel, als iedereen de loterij in een keer wint, iedereen heeft een replicator. Iedereen gaat elke dag op de knop drukken en probeert al deze verschillende maaltijden. Iedereen gaat overal op de wereld naar toe willen en -als het eenmaal is geschoond- door het zonnestelsel, en al die verschillende ruines zien die overal zijn. Ik bedoel, er zal heel veel zijn dat opengesteld wordt. Maar eerst moeten wij door het proces gaan van het afrekenen met ons verleden en er overheen komen.

David: All right. Wel, ik hoop dat jullie er evenveel van hebben genoten als ik. Dit is ongelooflijk. Wanneer je begint het allemaal samen te brengen zoals dit, ik weet zeker dat je nu kunt voelen, de scope van deze informatie, de ongelooflijkheid van wat er is om te weten, hoe erg er tegen ons is gelogen, en de ongelooflijke wereld die bestaat om ons heen met de sluier die ons tegenhoudt om het te zien zo dun dat wij nu mensen als Corey hebben die naar voren komen, en anderen, die de ‘klok luiden’, ons de waarheid vertellen, ons de kennis brengen die wij nodig hebben om bij onze missie te helpen om deze planeet te bevrijden van de tirannie die ons er zo lang onder heeft gehouden.

Wij kijken vooruit naar een ander jaar met zelfs meer verbazingwekkende episodes voor jullie als wij samen verder gaan op deze reis van exploratie en ontdekking.

Dit is David Wilcock en het Gaia network, en ik dank jullie voor het kijken.

Binnenkort zullen wij explosieve nieuwe episodes hebben met William Tompkins en sergeant Clifford Stone. Tompkins is een ruimtevaartingenieur wiens verklaring vele aspecten bevestigt van wat Corey heeft verteld op “Cosmic Disclosure”.
En sergeant Clifford Stone is gespecialiseerd in UFO crash retrievals, eerstehand identificatie van de buitenaardsen, zowel dood als levend, uit deze wrakken.

Dat komt eraan hier op Gaia network.

Vertaald door Veronica

 

 

Tags: , , ,

3 Reacties op “Corey Goode en David Wilcock, juli 2016, hoogtepunten van een jaar ‘Cosmic Disclosure’

  1. Maria

    28 juli 2016 at 05:56

    Veronica, wat ’n werk weer. Krijg je nog wel kans om te slapen?
    Dank je wel. Maria.

    Like

     
    • eventnl

      28 juli 2016 at 11:14

      Ja hoor Maria, de nachten zijn meestal kort maar dit werk geeft ook positieve energie omdat ik zo mijn steentje bij kan dragen aan de bewustwording van de mensen.

      Geliked door 1 persoon

       
  2. Yvonjana

    28 juli 2016 at 09:48

    Als je dit allemaal nu over je heen krijgt, hoe kun je dan nog echt tijd voor jezelf te hebben.
    Hoewel ik ook hier nog steeds niet geaccepteerd ben…

    Like

     

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.