RSS

Interview met Cobra, 29 juli 2016, door Prepare For Change (PFC)

09 aug

Lynn – Mijn partner Richard is weg op een spirituele reis. Ons interview vandaag met Cobra zal zich focussen op huidige gebeurtenissen over de hele wereld en andere zaken van belang, namelijk het geldsysteem, de belangen van onze Lichtwerkers en Lichtstrijders, en op technologie vanuit de ruimte.

Laat mij je eraan herinneren dat wij hier op http://www.prepareforchange.net overleven door jouw donaties. Later in deze show zal ik een speciale aankondiging doen waar je graag over zult willen horen. Nu zou ik weer onze strijder van Licht en verbindingspersoon met de Resistance Movement (RM) terug willen introduceren, Cobra.

Lynn – Welkom Cobra.

COBRA – Bedankt voor de uitnodiging. Het zal een groot genoegen voor mij zijn om aan dit interview deel te nemen.

Lynn – Cobra, ik weet dat je een hele drukke maand had met conferenties, een in Thailand en een in Taiwan. Ik zou willen weten hoe je deze locaties voor de conferenties uitkoos. Zijn er bepaalde karakteristieken van het land waar je naar kijkt?

COBRA – Ik probeer deze conferenties te houden in gebieden waar er een maximale invloed is op de planetaire situatie en beide locaties waren in de regio waar is, zou ik zeggen, in het centrum van de planetaire transformatie. De Easter Alliance heeft een hele sterke aanwezigheid in deze landen, dus dit is een van de redenen waarom deze landen werden gekozen.

Lynn – OK. Dat is mooi. Aangezien je deze conferenties hebt gehad en velen van ons er niet bij konden zijn, is er iets dat je met ons kunt delen van deze conferenties?

COBRA – Bepaalde zaken van de conferenties en bepaalde zaken van achter de schermen zullen op het blog worden gepubliceerd wanneer de tijd er geschikt voor is: http://2012portal.blogspot.com. Dus iedereen zal de mogelijkheid hebben om dat te lezen.

Lynn – OK. We gaan terug naar een paar vragen van de vorige maand Cobra en ik lees ze opnieuw aan je voor. De eerste was over het RT nieuws in Argentinië. Dat zij zouden stoppen met de publieke uitzending en wij vroegen ons af of je er enig commentaar op hebt of aanvullende informatie.

COBRA – Ja, helaas is het waar en ik zou zeggen dat de cabal aanwezigheid in Argentinië sterker wordt. Een van de redenen daarvoor is dat veel leden van de cabal van plan zijn om naar dit land te ontsnappen en dit als hun thuisbasis te hebben op hun eigen reis naar Antarctica. Er is een krachtige push in Zuid-Amerika, de cabal wil Zuid-Amerika volledig in handen hebben. Zij willen de invloed van de Eastern Alliance daar verminderen. En dit maakt deel uit van dit proces. Dus dit is gewoon een deel van de finale oorlog voor de doorbraak.

Lynn – Wel, het zal mooi zijn om een eind te hebben aan de oorlog.   (ja, vind ik ook)   Verschillende jaren geleden heeft een amateur fotograaf (astronoom) met de naam John Lenard Walson foto’s vrijgegeven van verschillende onbekende voertuigen dit hij in de Aarde baan fotografeerde. Sommige waren correct geïdentificeerd als de ISS (International Space Station) en de space shuttle, maar veel van deze voertuigen waren niet makkelijk te identificeren. Sommige van de foto’s kunnen worden gevonden, en hier is een link: http://www.rense.com/general79/wdx.htm Kun jij wat zeggen over deze foto’s Cobra?

COBRA – Ja, feitelijk zijn deze foto’s een paar van de beste foto’s van enkele van de Solar Warden ‘low orbit’ ruimtevoertuigen. En ja, sommige ervan zijn foto’s van de ISS en space shuttle, maar sommige zijn feitelijk werkelijke echte foto’s van de lage Aardebaan Secret Space program (SSP) voertuigen. Als je zou willen zien hoe deze eruit zien kun je naar deze website gaan en naar de foto’s kijken.

Lynn – Wel, dat is een mooie bevestiging. Dank je hiervoor. Benjamin Fulford heeft in zijn artikel gesteld dat de Rothschilds eraan werken om de resultaten van de eerste wereldoorlog terug te draaien door de Duits-Oostenrijks-Hongaarse en Russische monarchieën te herstellen. Hij stelde dat Europese ATM’s zullen worden stilgelegd, mogelijk in augustus of september. Op dat moment zullen de koninklijke families zichzelf presenteren als ‘redders’ en aan de mensen grote sommen fiat geld geven en ‘veiligheid’ in ruil voor de her installatie van de monarchieën. Zie je dit als een mogelijkheid Cobra?

COBRA – Nee. Het is feitelijk een plan van de jezuïeten om deze transitie te overleven en de Rothschilds als hun dienaren stemmen in met dit plan, maar het zal niet gebeuren.

Lynn – Wel, dat is goed nieuws. Benjamin Fulford (typepad blog) 26 juli 2016: “de Rothschilds, die zich verbergen in Zwitserland, hebben geen gehoor gegeven aan de deadline die aan ze was gegeven door de White Dragon Society en zijn medestanders. Het licht is groen.” Hij heeft het ‘groene licht’ ontstoken. Wie zal de ‘precisie aanval’ uitvoeren? Heb je enig commentaar Cobra?

COBRA – OK. Ik zal het zo zeggen. Er zijn veel krachten betrokken bij deze situatie en ik zal feitelijk heel snel een rapport hierover uitbrengen en ik verwacht niet dat deze precisie aanval zal plaatsvinden, om verschillende redenen. En ik zal enkele van deze redenen in de publicatie beschrijven.

Lynn – OK. Dank je. Heb je iets te zeggen over het incident in Nice, Frankrijk?

COBRA – Het maakt deel uit van de eindstrijd die de cabal speelt. Zij willen hebben… zij weten dat zij zullen verliezen en ze zouden zoveel chaos als mogelijk willen creëren voordat zij volledig hebben verloren.

Lynn – Hebben ze nog steeds genoeg macht om met deze valse vlaggen door te gaan?

COBRA – Feitelijk ja, Op dit moment, ja.

Lynn – Weet je iets over de hoogst verdachte dood van de super soldaat, MK Ultra klokkenluider, Max Spiers op 16 juli in Polen?

COBRA – Ja, ja, het was hoogst verdacht. Feitelijk is hij tot zwijgen gebracht net zoals vele anderen die teveel wisten.

Lynn – Hij heeft echter veel goede informatie naar buiten gebracht.   (ja)   Is er enige waarheid dat China geheime codes heeft gegeven voor een grote hoeveelheid goud (duizenden metric tonnen) om als een lening aan de US Treasury te worden gegeven zodat de dollar niet in elkaar zal storten. Waarbij de catch is “de jongens in DC moeten Hillary aanklagen”.

COBRA – Ik ben het niet eens met het tweede deel. Ik ben het tot op zekere hoogte eens met het eerste deel van dat statement, maar niet met het tweede deel.

Lynn – OK. In een recent interview is vrij gegeven dat in bepaalde Hilton hotels er bepaalde kamers zijn die de mogelijkheid hebben om de bewoners in een astrale staat te sturen voor ontmoetingen in de 4e dimensie. Er is gezegd dat er trainingen in 4D worden gedaan omdat het meer vloeiend is. Is dit waar Cobra. Kun je dit uitwerken?

COBRA – Ik kan dit niet bevestigen omdat ik zou zeggen dat deze trainingen niet alleen in Hilton hotels kunnen plaatsvinden maar op vele locaties over de wereld, waar dan ook. Het is niet gebonden aan deze specifieke hotelketen.

Lynn – OK. Doen ze dit, ontmoeten ze in 4D?

COBRA – Ik zou zeggen dat de Lichtkrachten bepaalde technologieën hebben die behulpzaam kunnen zijn in transitie van … in de droomstaat op een hoger niveau waar bepaalde educatie en training plaats kan vinden.

Lynn – En ik neem aan dat de cabal hetzelfde doet?

COBRA – Feitelijk onderdrukt en verlaagt de cabal de trillingsfrequentie van mensen tijdens de slaap middels verschillende versluierde technologieën, zoals zij doen in de ontwaakte staat.

Lynn – OK. Wij weten dat de chemtrails en gewone huishoudelijke producten die wij gebruiken: tandpasta, zonnecrème, hairspray, deodorant, etc. zijn vermengd met chemicaliën die ons lichaamsimmuunsysteem verlagen en ziekten aanjagen. Zijn er andere dingen waar wij ons niet van bewust zijn die ook schade veroorzaken of ons immuunsysteem onderdrukken?

COBRA – Ik zou hieraan toevoegen het drinkwater, dat is behoorlijk vergiftigd.

Lynn – Daar ben ik het mee eens. Een van onze lezers schreef: ik begrijp dat tweederde van de reptillians zijn verwijderd uit de hogere lagen in de laatste twee maanden. Kun je dit bevestigen Cobra?

COBRA – Nee.

Lynn – Een andere lezer schrijft: is er een manier om te verbinden met hoger ontwikkelde zielen in het universum die technologie met ons zouden willen delen om onze planeet te verbeteren, en de mensheid, in deze tijd van verandering?

COBRA – OK. Deze hoogst ontwikkelde zielen zijn werkelijk aan het wachten op de juiste condities om deze technologie aan de mensheid vrij te geven en het zal niet telepathisch worden vrij gegeven, het zal worden vrij gegeven op de fysieke laag. Maar eerst moet de cabal zijn verwijderd uit de situatie.

Lynn – Dus is er iets dat wij moeten doen zoals onze vibraties verhogen om ons met hen te verbinden?

COBRA – Je kunt je altijd verbinden met hoger ontwikkelde zielen. Er zijn veel manieren om dit te doen en je bent vrij om dat gebied te onderzoeken en te mediteren en te verbinden met verschillende positieve rassen en dat zal de verbinding versterken, dat is zeker. Maar dit op zichzelf is niet genoeg voor de uiteindelijke doorbraak.

Lynn – OK. Een andere lezer schrijft: is de mensheid in zijn derde ‘zaaiing’?

COBRA – OK. Ik zal deze vraag moeten begrijpen om hem te kunnen beantwoorden.

Lynn – Ik denk dat wat hij probeert te zeggen is dat de mensheid tweemaal is vernietigd en dat dit de derde keer is dat de mensheid is ‘gezaaid’ op Aarde.

COBRA – Feitelijk kan ik het niet eens zijn met dat statement dat de mensheid is vernietigd. Er waren verschillende cycli en verschillende rassen maar het menselijke ras op zich was voortdurend deze planeet aan het bewonen voor meer dan 1 miljoen jaar.

Lynn – Dus er is geen onderbreking geweest.

COBRA – Er was helemaal geen onderbreking.

Lynn – OK. Deze zelfde persoon wilde ook weten of je iets weet over het Voynich Manuscript?   (ja)   Is er iets dat je ons daarover kunt vertellen?

COBRA – Het Voynich Manuscript is een heel oud manuscript dat gecodeerde boodschappen bevat die een deel van de hogere kennis vrijgeven. Het is nooit volledig gedecodeerd en het is hier niet de bedoeling om te worden gedecodeerd vóór de Event.

Lynn – OK. Dank je. Cobra, ben je bekend met het werk van Michael Tellinger in Zuid-Afrika?   (ja)   OK. Is er een rol die hij moet spelen in de komende veranderingen of wellicht in onze nieuwe gouden eeuw?

worldview with Ubuntu party’s Michael Tellinger: https://www.youtube.com/watch?v=lxEvVoq6WtM

COBRA – Hij probeert een model van een gemeenschap te creëren die eerlijk en harmonieus zal werken. Het is een deel van de transformatie.

Lynn – OK. Mooi. Afgelopen nacht, 28 juli (2016) is het Parijs Klimaat Verdrag afgerond. De muntomruil zat in dit verdrag verborgen. Er zijn nu 208 landen die de Republiek van de Verenigde Staten erkennen. Samen met de nieuwe republiek zal er een nieuwe munt zijn, de United States Treasury Note (USTN) en de petrodollar zal verdwijnen. Staan wij op het punt om de lang verwachte muntomruil te zien. Heb je daar enig commentaar over Cobra?

COBRA – OK. Nogmaals zal ik het zo zeggen. De republiek en de munt reset zal plaatsvinden op het moment van de Event en niet eerder. Het is deel van het wereldproces. Het is niet alleen beperkt tot de Verenigde Staten. Het zal een planetaire reset zijn die ook het herstel van de republiek in de US zal bevatten, en het zal de introductie bevatten van de treasury dollar, en het zal ook inhouden het uitwissen van de petrodollar, feitelijk de beëindiging van het bestaan van de petrodollar. Dus dit zal allemaal op een wereldschaal plaatsvinden op het moment van de Event en niet eerder. Dus mensen die wachten op de reset en die wachten op de nieuwe republiek vóór de Event, dit zal niet gebeuren.

Lynn – Ik weet dat je deze vraag niet wilt horen, maar zijn wij dichterbij de Event aan het komen?

COBRA – Wij komen elke dag dichterbij. Ik weet dat er veel vertragingen zijn. Deel van deze vertragingen is gebaseerd op menselijke inefficiëntie, menselijke fouten. Deel van deze vertragingen is gebaseerd op andere factoren, maar ik zou zeggen dat wij dichterbij komen.

Lynn – OK. Ik heb wat vragen die in secties zijn gegroepeerd en dus zal ik deze een voor een voorlezen. De eerste vraag is onder ENERGIE EN TECHNOLOGIE – dit gaat over olie. De Aarde’s ruwe olie is geraffineerd voor benzine, vliegtuigbrandstof, verwarmingsolie en petroleum producten. Zijn olie en natuurlijk gas elk een eindigende bron?

COBRA – Ja, zij zijn een eindigende bron maar feitelijk zijn zij niet meer nodig omdat de huidige gemeenschap aan het overgaan is naar een nieuwe bron van energie die veel schoner zal zijn en niet zo schadelijk voor de natuur en het ecosysteem.

Lynn – Produceert de Aarde voortdurend deze zaken, zelfs als zij eindigend zijn. Produceert het een bepaalde hoeveelheid of is het gewoon de basis van ‘er is wat er is’.

COBRA – Een bepaalde hoeveelheid is geproduceerd en er is veel meer dat niet is ontdekt. Maar zoals ik eerder zei, het zal niet zo belangrijk zijn als de mensen denken.

Lynn – Mooi. Wanneer de Aarde voortdurend olie en gas produceert, dan zijn aan ons enorme leugens verteld over deze substanties als zijnde eindigend; heeft de Aarde deze substanties nodig voor haar gezondheid als een planeet?

COBRA – Ja, feitelijk maken zij deel uit van het …. ik zou het noemen, planetaire bloedsysteem en zij zijn nodig voor de planetaire korst om energetisch goed te opereren.

Lynn – Dus het is een goede zaak als wij gewoon zouden stoppen met het gebruik van deze dingen.

COBRA – Ja, zij maken deel uit van het natuurlijke geologische ecosysteem en zij moeten er zijn en zij zullen er blijven.

Lynn – Dank je (ENERGIE EN TECHNOLOGIE) — David Wilcock sprak onlangs over hoe de Duitsers voor auto’s een kleine schijf of een klein stuk uitrusting hebben ontwikkeld dat in de cilinder van een auto kan worden geplaatst en dit zou de noodzaak voor benzine laten verdwijnen. De Event zal plaatsvinden en er zullen nog steeds miljoenen auto’s over de hele wereld op de weg zijn die moeten worden omgezet naar vrije energie of nieuwe energiesystemen. Dus …. Verwacht jij iets als dit Duitse cilinder systeem om snel beschikbaar te zijn na de Event?

COBRA – Ja, ik verwacht in feite dat iets zeer vergelijkbaars na de Event zal worden gedistribueerd, in een paar weken na de Event, en auto’s zouden met dit nieuwe systeem vrij makkelijk kunnen worden geconverteerd.

Lynn – Dat is goed nieuws. OK. We gaan over naar AFRIKA – Over het gigantische portaal in Kongo in Afrika. Het lijkt erop -van luchtkaarten- dat dit een rond gebied in Kongo is en het is enorm – zo’n 600 km doorsnede. Was dit er vanaf het begin van de Aarde, of is het later gecreëerd? Als het is gecreëerd, hoe?

COBRA – Het is heel oud. Het was er niet vanaf het begin van de Aarde maar het maakt deel uit van een natuurlijk proces.

Lynn – Heeft het iets te maken met de archon invasie van midden 90er jaren?

COBRA – Nee. Nee.

Lynn – Geeft dit portaal energie af, of zuigt het energie, of wat zijn de karakteristieken?

COBRA – Het is een natuurlijke energievortex. Het was feitelijk onderdeel van de oorspronkelijke paradijsstructuur vóór de aankomst van menselijke wezens op deze planeet.

Lynn – Onlangs hebben Lichtwerkers Kongo bezocht om te proberen de negativiteit daar te genezen. Kun je ons een update geven op dit portaal en wat daar gaande is?

COBRA – Dit portaal begint met zijn transformatieproces. Er zijn veel dingen die moeten gebeuren, maar het is tenminste begonnen. Er was eerder geen toegang van het Licht tot dit portaal maar nu vindt er een zekere genezing plaats in dat gebied.   (mooi)   Maar het zal wat tijd vergen.   (dat begrijp ik)

Lynn – Met betrekking tot de grote en ongewone dieren in Afrika, zoals olifanten, giraffen, hippo’s, rhino’s, leeuwen en zebra’s…. kwamen zij van een andere planeet?

COBRA – Ik zou zeggen dat iets van hun genetisch materiaal van andere sterrenstelsels kwam en dit was genetisch beïnvloed door zeer geavanceerde rassen die wat kennis hadden over genetica.

Lynn – Waren zij van planeten die wij nu kennen?

COBRA – Sommigen wel, sommigen niet.

Lynn – Deze lezer schreef ook: in oude tijden toen de mensen op Aarde veel groter waren, waren deze dieren toen meer in verhouding met mensen. Ben je het daarmee eens?

COBRA – Ja, daar ben ik het mee eens.

Lynn – Heeft elk ervan een soort van spirituele significantie of wijsheid voor ons?

COBRA – In feite heeft elk dier een spiritueel aspect en zij hebben allemaal een spirituele significantie voor ons.

Lynn – Dank je. We gaan over naar EUROPA – Waar past de Brexit stem in ten aanzien van de pogingen om de Event te laten plaatsvinden?

COBRA – Deze situatie is in feite niet gerelateerd aan de Event. Het maakt deel uit van de gebruikelijke politieke ups en downs die plaatsvinden binnen het oude systeem, dus ik zou er niet teveel aandacht aan schenken.

Lynn – OK. Dit past min of meer bij de rest van de discussie daar. Is dit de eerste significante domino die valt in het gevecht van de mensheid voor vrijheid, of is het iets dat in het geheim is gemanipuleerd door de elite?

COBRA – Het is gemanipuleerd door de elite. Het is geen grote overwinning zoals sommige mensen het zouden willen zien. Grotere overwinningen komen eraan en die zullen veel meer significant zijn en je zult onmiddellijke resultaten zien wanneer ze gebeuren.

Lynn – Mooi. EUROPA – Over Portugal, zijn er Michael energieën verankerd in de hoofdstad en in Sintra, Portugal?

COBRA – Ja, die zijn er.

Lynn – Deze persoon zegt: de buitenaardsen woonden in Mt. Teide en deze buitenaardsen vertelden mij dat zij zich verborgen en dat zij werden opgejaagd. Mt. Teide is een vulkaan op Tenerife op de Canarische eilanden, Spanje. Weet jij over wezens onder Mt. Teide (Pico El Teide)?

COBRA – Er zijn veel, zou ik zeggen, entiteiten die in dat gebied leven want dat gebied maakte deel uit van het oude Atlantis en ik zou zeggen dat de situatie daar op dit punt aan het verbeteren is.

Lynn – Weet je of ze daar nu nog steeds zijn?

COBRA – Er zijn daar nog steeds bepaalde wezens, ja.

Lynn – OK. We gaan naar ZWEDEN, de lezer stelt: de wolken boven Zweden zijn veranderd en lijken de afgelopen maand te gloeien. Weet jij daarvan en kun je ons vertellen waarom dit gebeurt?

COBRA – Ja, ik weet hiervan. Deel hiervan zijn de zogenoemde aurora’s die behoorlijk intens zijn. En er zijn ook hele heldere stratosferische wolken die niet heel algemeen zijn maar dit jaar behoorlijk intens zijn om vele redenen. Dus zou ik zeggen, mensen in het hoge noorden, dicht bij de pool of heel hoog in het noorden, zien veel interessante displays in de nachtelijke hemel.

Lynn – Het klinkt fascinerend. OK. Verder naar de EU. Is de Duitse minister van financiën Wolfgang Schläuble een draco of een reptiel?

COBRA – Hij is een draco.

Lynn – OK. Wat kunnen wij van hem verwachten met betrekking tot de leden van de Europese Unie? Hij lijkt meer en meer landen in armoede te duwen.

COBRA – Hij maakt deel uit van de oude wereldstructuur. Hij gehoorzaamt gewoon aan opdrachten van de jezuïeten. Dus je kunt meer van hetzelfde van hem verwachten.

Lynn – OK, dat is heel jammer. Verder naar ROEMENIE. Weet jij van energievortexen of portalen in de Carpathian Mountains in Roemenië?

COBRA – Ja, daar weet ik van ja.

Lynn – Kun je wat zeggen over wat daar is of kun je ons enige informatie geven over het belang van dit gebied?

COBRA – Dit gebied was in feite een gebied waar een zeer geavanceerde oude gemeenschap leefde, ik zou zeggen zo’n 10.000 jaar geleden, en er was ook een grote buitenaardse aanwezigheid daar. Er zijn enorme ondergrondse complexen in die regio. Er zijn wat boeken daarover geschreven. Een van deze boeken was Transylvania Sunrise dat in feite hierover schrijft. Er is ook veel goud ondergronds in dat gebied. Een deel van dat goud is gebruikt door de Lichtkrachten om spirituele energieën in dat gebied te verankeren.

Lynn – Dat is geweldig. OK. Verder naar EUROPA – Heb je enige informatie over de richting die Polen op zou kunnen gaan?

COBRA – Zoals ik een paar keer eerder heb gezegd zit Polen op het kruispunt tussen het oosten en het westen, tussen de NATO landen en Rusland, en zij proberen hun situatie te navigeren. Daardoor is er veel binnenlands conflict in de Poolse politiek. Naarmate wij verder bij de Event komen zal de situatie daar verbeteren, maar niet zoveel daarvoor.   (mooi)

Bezoek alsjeblieft onze website: http://www.prepareforchange.net en meld je aan voor onze updates. Zij zullen je scherpe informatie geven over de echte onderwerpen die van belang zijn voor onze ontwaakte gemeenschap. Wij nodigen je ook uit om deel te nemen als vrijwilliger voor http://www.prepareforchange.net als je daar voor voelt. De link naar de vrijwilligersinformatie is Prepare for Change Volunteers

Lynn – Wij gaan naar een nazi’s vraag. Wat was het doel van het nazi Riese complex in Polen, dat in 1940 was gebouwd? Riese is Duits voor enorm. Was dit complex gebruikt om de nazi ruimtevaartuigen te bouwen, of was het ergens anders voor gebruikt?

COBRA – Het was onderdeel van het nazi geheime ruimteprogramma en er was ook wat ontwikkeling van de nazi nucleaire bom in dat gebied.

Lynn – Wij weten van Maria Orsic en de Vril vrouwen. Heeft iemand van de Agartha gemeenschap de nazi’s gedurende de tweede wereldoorlog geholpen?

COBRA – Niet het Agartha netwerk, maar er waren andere facties ondergronds in Azië. Een deel van de draco waarmee contact was opgenomen door Haushofer en sommige daarvan kwamen feitelijk naar Duitsland.

Lynn – Ok, dank je Cobra. Nu over IERLAND. Was het land Ierland deel van Atlantis?

COBRA – Ja, natuurlijk.

Lynn – Zijn er bepaalde genetische kenmerken die de Ierse mensen hebben als afstammelingen van Atlantis?

COBRA – Niet alleen de Ierse, maar ik zou zeggen veel van de rassen op deze planeet hebben delen van deze genetische opmaak. Maar wat ik zou zeggen is dat Ierse mensen veel spirituele erfenis hebben van Atlantis en sommigen van hen zijn zich daar zeer van bewust.

Lynn – Dank je. FINLAND. Sommige Finse mensen rapporteren dat natuur en elementale wezens aan ze verschijnen. Is dit deel van het rijzen van de vibratie in (Polen)Finland?

COBRA – Ja, het is deel van het rijzen van de vibratie rondom de wereld.

Lynn – Prachtig. Nu gaan wij naar SYRIE, TURKIJE en MIDDEN-OOSTEN – Wat is het dat de cabal in het Midden-Oosten wil doen? Wat zijn hun intenties daar?

COBRA – Hun intentie is om eeuwigdurende instabiliteit te hebben, en oorlog, om de mensen in slavernij te houden. Dus zij hebben dat gebied als de potentiële trigger voor destabilisatie van de planeet en zij houden dat in deze vorm voor de laatste, zou ik zeggen, 60-70 jaren, sinds het einde van de tweede wereldoorlog.

Lynn – Wow, dat is zo triest. Hun globalisatie lijkt te falen. Is het hele ding een poging om ervoor te zorgen dat Israël het hele Midden-Oosten controleert of wat hun doel lijkt te zijn met de eindeloze oorlogen daar? Alleen controle van de mensen?

COBRA – Controle van de mensen, creatie van angst, is feitelijk voeding voor de archons zou ik simpel willen stellen. Israël was gecreëerd precies om het gebied te polariseren. Dat was het doel, het mikpunt van de creatie van die staat op de manier waarop het is gecreëerd.

Lynn – Sommigen zeggen dat de coup in Turkije een mislukte poging van de CIA was omdat Erdogan aan het veranderen was, anderen zeggen dat het een valse coup was om meer macht te grijpen, en jij zei dat het een mislukte poging was door de positieve militairen, dus waarom hielp de Resistance Movement niet?

COBRA – Zoals ik vele malen eerder heb gezegd, de RM kan niet makkelijk contact opnemen met de oppervlaktebevolking omdat de chimera groep dan zou terugslaan en de toplet bommen zou detoneren, dus dat is geen wijs iets om te doen. En ik zou zeggen dat de positieve factie in Turkije niet genoeg intel had om hun operatie correct te plannen en dat is waarom ze faalden.

Lynn – Er is werkelijk een delicate balans is het niet, daar, met al deze situaties.   (ja, behoorlijk veel)   Hoe zal de Event de situatie in het Midden-Oosten veranderen? Hoezeer is de positieve militaire factie aan het roer in het US militaire apparaat?

COBRA – Het staat niet aan het roer; het is behoorlijk aanwezig maar het heeft nog niet de overhand.

Lynn – Zijn de positieve militairen in Turkije zich op een of andere manier aan het herstellen en wat is nu de status van de positieve militairen in Turkije.

COBRA – Het is een hele gevoelige vraag dus ik zal deze niet beantwoorden.

Lynn – OK. Kunnen wij iets doen om ze te helpen zich te hervinden?

COBRA – Je kunt altijd genezing en lichtenergieën naar ze sturen. Je kunt visualiseren dat ze terug in hun kracht komen.

Lynn – Aangezien de coup in Turkije een poging was van positieve krachten en zij faalden, wat gaat er gebeuren met de tienduizenden mensen (inclusief militairen, leraren, rechters, advocaten, reporters, mannen, vrouwen, kinderen, enzovoorts) die Erdogan samendrijft en martelt, en mogelijk in de nabije toekomst executeert?

COBRA – Ik zou zeggen dat wat hier belangrijk is voor de alternatieve media om de meldingen hierover zoveel als mogelijk is te rapporteren om zoveel mogelijk bewustzijn te creëren over hun situatie, en dit kan voorkomen dat bepaalde dingen gaan gebeuren.

Lynn – Wie zijn de krachten achter de F16’s die de helikopters van de coupleiders neerschoten en Erdogan hielpen om aan de macht te blijven?

COBRA – De negatieve US militaire factie onder commando van de jezuïeten.

Lynn – Er wordt gezegd dat Rusland Erdogan voor de coup waarschuwde voordat het plaatsvond. Is dit waar?

COBRA – Ik kan deze informatie niet bevestigen. Dit zijn gewoon geruchten die ik niet zou kunnen bevestigen.

Lynn – OK. Wat is de toekomst van Turkije na deze (gefaalde) coup?

COBRA – OK. Zoals het nu wordt gezien is de situatie niet erg lichtend maar er zijn bepaalde acties die worden genomen om dit tegen te gaan.

Lynn – Nadat de terroristen zijn verslagen in Syrië, gaan de Koerden hun eigen land creëren met stukjes van Syrië, Irak en Turkije, of zullen de grenzen hetzelfde blijven?

COBRA – Feitelijk zal de situatie worden opgelost rondom de tijd van de Event. Ik zie geen drastische herstructurering van grenzen vóór de Event, en na de Event kan ik oplossing van alle grenzen zien. Turkse mensen zouden hun eigen staat hebben. Koerdische mensen zouden hun eigen staat hebben, maar niet met een drastische demarcatie van grenzen zoals wij ze nu hebben. Alle naties zouden nog steeds onafhankelijk en soeverein zijn maar zij zouden geen onafhankelijke staten na de Event hebben. Het zal meer zijn als een verenigd bewustzijn.

Lynn – Ik snap het. Dank je. Nadat Iran, Syrië, Irak, Libanon en Rusland alle door de Khazarian gefinancierde terroristen verslaan, gaan zij dan Israël confronteren en het laten betalen voor zijn smerige daden of gaan zij de andere kant op kijken en Israël er weer mee laten wegkomen zonder bestraffing?

COBRA – Het zal zo niet gaan gebeuren. Er is een negatieve factie in elk land, niet gelimiteerd tot Israël, die dit conflict veroorzaakt. En wanneer deze specifieke mensen zullen zijn verwijderd op het moment van de Event zal het hele geopolitieke plaatje van dat gebied veranderen. Er is, dit is in feite een kunstmatig conflict dat niet hoeft te gebeuren. Het is kunstmatig gecreëerd door negatieve facties in elk land, niet alleen Israël.

Lynn – Ja, het is echt erg. Deze mensen lijden. USA – Kun je ons een update geven over Long Island en de Brookhaven Labs en enige vooruitgang van de Lichtkrachten daar?

COBRA – Niet veel vooruitgang in dat gebied omdat de situatie die daar is gebleven rechtstreeks is verbonden met de toplet bommen, en er heeft in dat gebied nog geen doorbraak plaatsgevonden.

Lynn – Dank je. Stanford University in California (“SLAC” or Stanford (Laser) Linear Accelerator Center) heeft ook een partikels versneller. Zijn zij op Stanford het plasma rondom de Aarde ook aan het manipuleren?

COBRA – Zij proberen het ook maar hun versneller is niet krachtig genoeg.

Lynn – Mooi. Moeten wij bezorgd zijn over wat zij aan het doen zijn op Stanford?

COBRA – Niet echt. Je kunt wat genezingsenergieën naar het gebied sturen of wat meditaties doen, maar het is op dit moment geen kritiek punt.

Lynn – Zijn geheime experimenten met de tijdsprongen uitgevoerd met grote Hadron Collider op CERN?

COBRA – Ik zou het daar niet mee eens zijn. Zij zijn niet in staat om de tijd te manipuleren op de manier die is gesteld in de alternatieve media.

Lynn – OK. Mooi. USA – SEDONA. Je hebt gezegd dat Sedona, Arizona in de US een heel belangrijke energievortex is. Wat is de significantie van Sedona?

COBRA – Sedona is na de Event een van de belangrijke zones voor het eerste contact.

Lynn – Prachtig. Een onderzoeker heeft gesteld dat Sedona de Noordpool van de Aarde was miljoenen jaren geleden. Is dit waar, dat Sedona de Noordpool was miljoenen jaren geleden?

COBRA – Ik kan deze informatie niet bevestigen.

Lynn – OK. COBRA, weet jij van enige andere oude culturen naast de Vikingen die het maakten over de Atlantische oceaan? Dat zouden kunnen zijn de Egyptenaren, Phoeniciers etc.

COBRA – Ja. Egyptenaren ja, Phoeniciers ja, en ook oude Griekse mensen waren in staat om de oceaan over te steken. Er zijn artefacten aan de andere kant. Je kunt Egyptische artefacten in de US vinden. Je kunt Griekse munten in Brazilië vinden. Je kunt Phoenicisch glas ook ergens in Zuid-Amerika vinden, dus er zijn artefacten die bewijzen dat de oceaan ook was overgestoken in de oude tijden.

Lynn – Interessant. Deze schrijver was geïnteresseerd om te weten of er Egyptische artefacten zijn gevonden in de Grand Canyon, of is dit een hoax?

COBRA – Nee het is geen hoax. Er zijn Egyptische artefacten in de Grand Canyon gevonden en sommige ervan waren niet gekomen van de oppervlakte Egyptische bevolking van oud Egypte, maar van een ondergrondse uitbreekgroep van Egypte die feitelijk de oceaan overstak, het tunnelsysteem in de canyon ontdekte en ondergronds ging.

Lynn – Dit is zo interessant. (AZIE) – Kun je ons een paar goede dingen vertellen over de Tao Chinese filosofie?

COBRA – Ik zou zeggen dat dit een van de puurdere spirituele systemen op deze planeet is en was feitelijk gecreëerd door sterrenmensen komend van een ander sterrenstelsel duizenden jaren geleden, en er was behoorlijk veel ondersteuning van het Agartha netwerk en er is veel wijsheid in dat spirituele systeem.

Lynn – Dank je. Je hebt mijn volgende vraag beantwoord. Is de Tao gebruikt door de Lichtkrachten?   (ja)   Zijn er specifieke dingen erin die wij zouden moeten kennen of aandacht aan moeten schenken. Wij weten dat er 81 boodschappen zijn.

COBRA – Ik zou zeggen dat je dit op jezelf moet uitzoeken. Het is een individuele code voor individuele personen, individuele situaties. Er is niet een wereld massaal antwoord hierop.

Lynn – OK. Zijn er andere filosofieën op Aarde die nuttig zijn voor ons als Lichtwerkers en Lichtstrijders om aandacht aan te besteden? Waar deze persoon vooral aan denkt is Tibetaanse boeddhisme, Christendom, Zen boeddhisme, Shinto, Kabbalah, bijvoorbeeld.

COBRA – Het is weer aan het individu om zijn eigen spirituele filosofische benadering van de realiteit te kiezen. Ik ben hier niet om te zeggen wat je moet geloven of hoe je je verbindt met je eigen hogere zelf of met de bron.

Lynn – OK. Mooi. (AZIE – GOUD) Kun je deze ‘gouden premie’ bevestigen waar Benjamin Fulford onlangs over heeft geschreven? Is het waar dat Chinese families echt grote sommen goud aan mensen aanbieden om de slechteriken aan te leveren?

COBRA – Ik zou zeggen dat bepaalde krachten dit op een zekere manier rugsteunen, dat is alles wat ik kan zeggen. Ik zeg niet dat er feitelijk goud betrokken is maar ik zou zeggen dat deze premies op een bepaalde manier geruggensteund zijn.

Lynn – OK. (AZIE – DRAGON FAMILIES) Cobra, je had onlangs conferenties in Taiwan en Thailand. Je zei dat veel van de Dragon families vooral in Taiwan waren. Hebben deze Dragon families een afkeer van mensen in het westen?

COBRA – Ik zou zeggen dat veel van de Dragon families waar ik aan refereer niet bekend zijn in het westen. Ik zou alleen zeggen dat wat in het westen bekend is alleen maar het topje van de ijsberg is en er is veel meer wat om een hele goede reden nergens is besproken.

Lynn – Maar hoe denken zij over ons? Zien zij ons als verwende kinderen, of hoe kijken zij naar westerse landen?

COBRA – Degenen waar ik contact mee heb hebben geen oordeel over het westen. Zij zien westerse mensen niet op een bepaalde specifieke manier. Zij zouden alleen graag iedereen op de planeet willen verenigen voor het doel van de planetaire bevrijding.

Lynn – Daar ben ik het mee eens. Dat is prachtig. Kijkend naar ANTARCTICA – Weet jij iets over de cabal die op dit moment naar de ondergrondse bases in Antarctica vlucht?

COBRA – Ik zou zeggen dat ze het proberen maar dat is een hinderlaag dus zij zijn vrijwillig naar een hinderlaag aan het vluchten.

Lynn – Hebben enigen daarvan al geprobeerd om naar Antarctica te gaan?

COBRA – Ja, sommigen van hen zijn daar feitelijk aanwezig op dit moment en zij realiseren zich niet dat zij daar nog niet veilig zijn.

Lynn – Er wordt ook gezegd dat de meesten van de cabal in Israël en Nieuw Zeeland zijn. Hoe denk jij daarover?

COBRA – Ik zou het daar niet mee eens zijn. Ik zou nog steeds zeggen dat de meesten van de cabal hun oude posities houden. Zij zijn waar zij waren een paar maanden geleden of een paar jaar geleden.

Lynn – In Cobra’s laatste update, Cobra kun jij wat zeggen over de onderhandelingen die gaande zijn met de cabal. In Corey Goode’s laatste interview (Cosmic Disclosure season 5, episode 8) geeft hij aan dat er een factie van de cabal is die naar Antarctica gaat, naar ondergrondse bases, om de komende galactische puls te vermijden. Wat gaat er gebeuren met deze factie?

COBRA – Deze factie zal door de RM worden samengedreven wanneer de tijd daar is.

Lynn – Zullen zij nog steeds een probleem laten zien na de galactische puls en na de Event? Wat zal hun status zijn?

COBRA – Zij zullen helemaal geen probleem zijn. Degenen die zullen overstappen en deel gaan uitmaken van de Lichtkrachten zullen door een zeker aanpassingsproces gaan. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor hun misdaden en dan zullen zij worden gere-integreerd in de gemeenschap. Degenen die zullen weigeren om bij het Licht te gaan zullen worden meegenomen naar de centrale zon.   (OK)

-Sluit je aan bij of creëer een Event Support Group: Event Support Groups

-Ga alsjeblieft door met het sturen van je vragen voor deze Cobra interviews aan: http://prepareforchange.net/cobra-questions/.
Je kunt de sectie vinden onder; Cobra/RM of de Media tab en het zal staan onder “Cobra questions”.
-Ik nodig je uit om door te gaan met hulp aan http://prepareforchange.net/ met je contributie die laat zien dat je onze inhoud waardeert. Gebruik alsjeblieft de ‘donate’ knop aan de rechterkant van de website.
-Doe mee met onze meditatie elke zondag om 7 PM GMT (in Nederland – zomertijd – 21.00 uur). Laten wij haast maken met de komst van onze nieuwe gouden eeuw en creëer de Overwinning van het Licht.

Het volgende onderwerpgebied is GELD – Je hebt ons gezegd om ons geld van de banken te halen, maar velen van ons hebben pensioenrekeningen waarvan wij feitelijk gedwongen zijn om het in de banken te houden, of erfenisgeld dat bij de banken staat. Veel mensen kunnen het zich niet veroorloven om een huis te bezitten want er is een hypotheek nodig bij dat huis. Zullen wij ons geld terugkrijgen als het van de banken verdwijnt?

COBRA – Ik heb deze vraag al eerder beantwoord. Na de Event zul je alles terugbetaald krijgen dat je op de bank had voor de Event. Dit zal worden betaald uit de onderpandrekeningen.

Lynn – OK. Dit is zo’n enorme zorg voor mensen Cobra, dat wij zoveel vragen op dit gebied krijgen elke maand. Kun je wat meer zeggen over geld en banken?

COBRA – Ja, maar je zou wat meer specifiek moeten zijn. Wat is de vraag?

Lynn – In de USA, hebben wij instanties die heten credit unions. Zijn die veiliger?

COBRA – Zij zijn een beetje veiliger ja, maar niet volledig veilig.

Lynn – Wij hebben ook kleine gemeenschapsbanken. Zijn de kleine banken veiliger dan de grote?

COBRA – Het hangt af van elk specifiek geval maar in het algemeen, ja, zijn ze veiliger.

Lynn – Je hebt gezegd dat in het verleden sommige humanitaire projecten fondsen konden krijgen vóór de Event plaatsvindt. Dat de Event er snel na zou plaatsvinden. Als er een volledige financiële reset zal zijn op het moment van de Event, wat gaat er dan gebeuren met deze fondsen die zijn gegeven voor de Event?

COBRA – Ik zou zeggen dat alle transacties die niet illegaal zijn zullen worden gerespecteerd. Dus elke transactie die je maakt financieel, voor de Event, zal worden gerespecteerd, met uitzondering van die welke deel uitmaakten van de cabal’s operaties om geld te stelen van de mensen.

Lynn – OK. Geloof jij dat er banken bail-ins zullen zijn voor de Event?

COBRA – Het is mogelijk.

Lynn – Denk jij dat wij een hyperinflatie zullen zien of een situatie waar ‘dingen’ erg duur zullen worden, voordat het beter gaat?

COBRA – Ik verwacht geen hyperinflatie in de US voor de Event.

Lynn – Maar zou dat ergens anders kunnen gebeuren?

COBRA – Het kan gebeuren in bepaalde landen maar niet als een wereld fenomeen.

Lynn – OK. Kun je ons vertellen over One Coin, wat een ander type van een elektronisch muntsysteem is dan BitCoin? Weet je van dit systeem One Coin?

COBRA – Ik heb erover gehoord maar ik heb het niet echt gecheckt en ik zou zeggen dat al deze elektronische systemen tot op zekere hoogte goed zijn maar zij zijn niet de meest efficiënte manier om het muntsysteem te vervangen.

Lynn – Zijn deze elektronische munteenheden gemanipuleerd door de cabal?

COBRA – De meeste ervan niet. Sommige wel. Bitcoin bijvoorbeeld niet.

Lynn – Zou je het ermee eens zijn dat dit mogelijk een betere plek is om je geld te zetten?

COBRA – Je kunt het doen als je daar behoefte aan hebt, je kunt er geld zetten ja, maar het is niet volledig betrouwbaar.

Lynn – Dus er is een mogelijkheid dat er geld verdwijnt op sommige locaties?

COBRA – Ja, dat is al een paar keer gebeurd.

Lynn – OK. Is Dr. Ray C. Dam de Internationale Treasury Controller?

COBRA – OK. Dit is een hele …. ik zou zeggen dat veel mensen claimen bepaalde posities te hebben in deze occulte financiële structuur, maar ik zou simpelweg zeggen dat de echte mensen met echte macht in het occulte financiële systeem alleen maar bekend zullen worden gemaakt ten tijde van de Event.

Lynn – OK. Heeft deze persoon, de internationale schatkist controleur, heeft hij legitieme controle over het goud van de wereld?

COBRA – Ik zou zeggen dat geen enkele persoon of entiteit legale controle heeft over het goud van de wereld. Dat goud behoort aan de mensheid en niet aan enige specifieke persoon of organisatie, ongeacht wat zij claimen.

Lynn – Yeah, ik ben blij met dit antwoord. Kun je ons vertellen welke rol hij mogelijk speelt ten tijde van de financiële reset, deze internationale schatkist controleur?

COBRA – Ik zou zeggen dat veel individuen die deel uitmaken van verschillende organisaties of groepen adviserende rollen zullen hebben zolang als zij in staat zijn om te werken en samen te werken met andere groepen en andere eisers voor verschillende posities.

Lynn – OK. Er zijn veel mensen aan het eind van hun werkzame levens – leeftijden 60, 65, 70 en 75, die zouden willen stoppen met werken maar het niet kunnen. Kun jij enige verzekering aan deze groep geven dat zij kunnen stoppen met werken en zich nergens zorgen over hoeven te maken na de Event?

COBRA – OK, ik kan ze verzekeren dat na de Event er voor ze gezorgd zal worden maar ik kan ze geen garanties geven voor de tijd vóór de Event want wij zijn in deze eindspel fase en het is niet een erg stabiele periode in de menselijke geschiedenis, dus ik kan ze geen specifieke garanties geven voor dat tijdframe tussen nu en de Event.

Lynn – OK. Dank je. Hoe denk je dat welvaart zal worden gebracht?

COBRA – Zoals ik vele keren eerder heb gezegd, op het moment van de Event zal de reset plaatsvinden en dan zullen de banken voor een zekere periode zijn gesloten en dan zullen de welvaartsfondsen worden gedistribueerd over de wereld door de feitelijke, door het huidige actuele bankensysteem. Geld zal verschijnen op je bankrekening. Deel van het geld zal worden geïnvesteerd in humanitaire projecten rondom de wereld. Ik zou zeggen dat de hele financiële structuur alleen maar het begin zal zijn. Dan zal de hele financiële structuur beginnen te transformeren terwijl het bewustzijn van de mensheid steeds verder stijgt.

Lynn – Is het logisch om welvaart en genezing eerst vrij te geven aan degenen die dit het meest nodig hebben? Dat is, degenen die honger hebben of heel, heel arm zijn?

COBRA – Ja, dat is een van de topprioriteiten. Wanneer de fondsen zullen worden vrij gegeven zullen de mensen die honger hebben of extreem arm zijn op de top prioriteitenlijst staan, samen met degenen die medische bijstand nodig hebben.

Lynn – Dat is mooi. Is er enige update die je ons kunt geven over het hele “munt reset” issue?

COBRA – Er is geen specifieke update op dit punt. De oosterse alliantie bouwt zijn netwerken. Er zijn veel onderhandelingen achter de schermen maar ik kan op dit punt geen enkel definitief resultaat geven.

Lynn – Enige tijd geleden Cobra, sprak je over schuldenvrij worden. Dat als wij eenmaal begrijpen dat wij deze bankiers niets schuldig zijn, wij schuldenvrij zullen zijn.

COBRA – Ja, maar ik heb het niet over het theoretische filosofische “er vrij van zijn”. Ik heb het over de feitelijke balans op je bankrekening.

Lynn – Deze persoon geloofde dat je spiritueel sprak, maar kon niet begrijpen hoe dat zou zijn? Is deze persoon het spoor bijster?

COBRA – Ik zou zeggen dat er een fysieke schoning moet zijn van je bord zodat je niemand iets schuldig bent. Dit vertaalt zich natuurlijk naar de spirituele wereld. Je moet het fysieke aspect hiervan schonen om jezelf te bevrijden van de energieverbinding en het gebonden zijn aan de cabal.

Lynn – OK. Hoe lang na de Event zal het vergen om ons huidig monetair systeem te vervangen door een volledig vrijwillig systeem dat geen munt gebruikt?

COBRA – Ik zou zeggen dat het alles kan zijn tussen een paar maanden en een paar jaar.

Lynn – Wel, dat is optimistisch. Dank je.

COBRA – Ja, want na de Event zal de mensheid alle intel hebben en al de mogelijke ondersteuning en deze transformatie hoeft niet lang te duren.   (OK)

Prepare For Change is gevraagd om humanitaire projecten rondom de wereld te helpen fondsen, daarom roepen wij alle daartoe genegen Lichtwerkers die humanitaire projecten hebben op om het proces te beginnen door het sturen van samenvattingen via onze website: Project Description Form

Je vind het “Project Description Form” onder “Programs” tab en instructies: Humanitarian Projects Funding Program

Voor een volledige project presentatie, Email: projects@prepareforchange.net

Lynn – OK, wij zijn terug. Nu gaan wij naar KINDERTIJD EN FAMILIELEVEN – Een luisteraar schrijft: Ik heb zeer (enigszins grappig) gezonde en hele vriendelijke ouders en ik denk niet dat de archons mij moeilijke ouders gaven. Is het waar dat sommigen van ons geluk hebben en mogen opgroeien in prettige families?

COBRA – Ja, dat is waar.

Lynn – En dan schrijft ze: of zie ik simpelweg de problemen niet die ik zou moeten zien?

COBRA – Als je geen problemen ziet is dat een heel goed signaal. Het betekent dat daar geen problemen zijn.

Lynn – Ja, laten we er geen maken. OK. Een vraag: sommigen van ons zijn kinderen en teenager. Hoe kunnen wij jongere mensen de Lichtwerkers helpen wanneer onze families niet geloven in wat wij aan het doen zijn? Welke acties kunnen wij ondernemen?

COBRA – Je families hoeven niet te geloven in wat je doet. Je kunt feitelijk verspreiden wat je begrijpt, wat jij weet, via het internet en via elektronische sociale media.

Lynn – OK. Dank je. Nu gaan wij naar PLANETEN EN GALAXY – Weet jij over het mysterieuze object dat uit een zwart gat in onze galaxy kwam? Dit was voor het eerst gerapporteerd in de herfst 2015. Dit was een heel groot object want het was gezien door Aardegebaseerde instrumenten. Nadat het verscheen was er een enorme puls van x-ray energie. Kun jij ons hier meer over vertellen Cobra?

COBRA – Dit is een hele interessante vraag. Ik zou de link moeten zien en dan kan ik er wat over zeggen, want er was behoorlijk wat activiteit rond de galactische centrale zon en ik moet precies weten aan welk van deze specifieke gebeurtenissen de vraagsteller refereert.

Lynn – OK, ik heb niet veel meer details maar ik zal het proberen uit te zoeken. Nogmaals PLANETEN EN GALAXY – In jouw juni interview Cobra, sprak je over hoe al de universa waren geabsorbeerd in deze ene rond het jaar 1999. Je zei dat het heel snel en intens was toen de andere universa door een wormhole kwamen in deze ene. Was daar iets dat was gezien of geobserveerd vanaf de Aarde omtrent deze gebeurtenis?

COBRA – Nee.

Lynn – Zou dit de ‘Great Attractor’ kunnen zijn waar de wetenschappelijke wereld het over heeft?

COBRA – Nee, het is niet de Great Attractor.

Lynn – OK. Het NASA Juno ruimtevaartuig is nu in Jupiters baan voor onderzoek. Kun je ons vertellen wat er nu gaande is met Jupiter, vooral zijn relatie met Aarde? Je hebt gesproken over wezens op de manen van Jupiter die ons helpen. Kun je ons een update geven over Jupiter en wellicht het Jupiter Commando?

COBRA – De situatie is daar, op een manier, hetzelfde als het was. Er zijn nog steeds operaties onderweg. Er zullen updates hierover zijn in, zou ik zeggen, de nabije toekomst wanneer er bepaalde upgrades zullen zijn in dat gebied, maar nu nog niet. Wat hier interessant is, is dat dit fameuze Juno ruimtevaartuig geen enkele foto produceerde en er is hierover vrijwel niets in het nieuws.

Lynn – Denk je dat er werkelijk geen foto’s zijn of laten zij ze gewoon niet aan ons zien?

COBRA – Zij laten ze gewoon niet aan ons zien.

Lynn – OK. Dat is wat ik dacht. De volgende lezer schreef: voor deze ontwaakte wezens die het zware werk deden, die kozen om de planeet te verlaten, hoe lang moeten wij wachten op onze ticket eruit?

COBRA – Tot de Event; wij maken nog steeds deel uit van de planetaire situatie.

Lynn – OK. Mooi. Kun je ons iets vertellen over de datum van 8 juli 2016. Het was door verschillende groepen rondom de planeet vastgesteld als push naar volledige disclosure. Is er vooruitgang geboekt?

COBRA – Er waren wat mensen die op die dag mediteerden en natuurlijk heeft dat geholpen maar er was geen, zou ik zeggen, geharmoniseerde inzet om een significante push te creëren.

Lynn – Dus het moet wat meer krachtig zijn?

COBRA – Het moet behoorlijk wat meer krachtig zijn.

Lynn – OK. Deze maand, juli 2016, was er een enorm nieuw ‘gat in de zon’, of een groot stuk zwart in de corona, wat was ontdekt door NASA’s Solar Dynamics Observatory. Kun je aan ons uitleggen wat dit zwarte gat in de zon is? Zou orgonite iets helpen met de “sneeze” van de zon om de energieën te balanceren?

COBRA – OK. Dit is deel van de reactie van de zon op de toegenomen galactische energieën. Wij zijn er nog niet maar al deze gevallen zijn interessante indicatoren dat wij er dichterbij komen.

Lynn – Naast de Cintamani steen, hoe zouden wij specifiek kunnen helpen om deze binnenkomende energieën te balanceren?

COBRA – Eenvoudigweg door mediteren en je te verbinden met je hogere zelf.

Lynn – OK. Over planeet X, je hebt gezegd dat planeet X een ongewone baan heeft, gewoonlijk niet zichtbaar voor ons. Hoe dicht bij is het nu bij de Aarde?

COBRA – Het is nog steeds meer dan 10 miljard km. weg. Het is niet dichtbij.   (dat klinkt nogal ver)   Ja.

Lynn – Heeft zijn gravitatieveld effect op ons?

COBRA – Heel weinig.

Lynn – Wat voor soort energie draagt het?

COBRA – Het draagt de energie van bevrijding.

Lynn – Daar hou ik van. Ik heb nog 2 vragen Cobra en dat maakt een einde aan deze sectie.   (OK)   Wat voor soort energie draagt het en deze persoon vraagt: liefdevolle energie of iets anders?   (bevrijding)

Lynn – Het lijkt significant vooral omdat informatie voor een lange tijd geheim is geweest. Welke significantie heeft planeet X voor ons op de Aarde en ons zonnestelsel? En waarom is het geheim gehouden?

COBRA – Het is, zou ik zeggen, een van de meest belangrijke locaties in ons zonnestelsel en mensen van planeet X hebben de situatie op de planeet Aarde vele malen gered. Deze informatie is onderdrukt door de cabal omdat zij niet willen dat de mensen hierover weten.

Lynn – OK. Dit is de laatste groep van PLANETEN EN GALAXY EN BUITENAARDSEN vragen – Waarom zijn engelen zo vaak afgebeeld met vleugels?

COBRA – Omdat zij in hun energielichaam een structuur hebben die heel erg lijkt op vleugels.

Lynn – Dus het is meer energetisch dan fysiek?

COBRA – Ja, het is meer energetisch dan fysiek.

Lynn – Zijn engelen ‘engelachtige wezens’ of ‘opgestegen meesters’ of zijn ze iets anders?

COBRA – Engelen zijn engelachtige wezens die feitelijk van een hele sterke evolutionaire kracht zijn in dit universum.

Lynn – OK. Zijn ‘engelen’ feitelijk buitenaardsen die komen en gaan op schepen?

COBRA – Zij leven niet op schepen, zij leven in de energievelden van hogere dimensies.

Lynn – Dus zij hebben geen schepen nodig?

COBRA – Nee, zij kunnen energievelden creëren in scheepsvorm, maar het is niet noodzakelijk.

Lynn – OK. Ik wil je heel erg bedanken dat je zoveel geduld hebt en zoveel vragen hebt beantwoord vandaag. Wij kijken uit naar onze volgende update in augustus.   (OK)   Dank je wel Cobra.

COBRA – OK. Dank je. Bye.

Lynn – Om te eindigen zou ik het hele team willen bedanken dat dit interview mogelijk maakt:

  • Cobra voor het zijn van een gewaardeerde gast. Zijn website is: http://2012portal.blogspot.com
  • DOV voor ons themalied Voices of the World
  • Danell voor haar transcriptie expertise
  • Aaron en Max voor geluid
  • Untwine voor het moduleren en bewerken
  • Eduardo en Dane achter de schermen en
  • mijn grootste dank is aan Megan en Debra deze maand die mij enorm hebben geholpen met de vragen. Zodanig dat ik er genoeg heb voor de volgende keer.

En al onze prachtige luisteraars.

En denk er altijd aan, wij zijn allemaal ‘Voices Of The World’.

Vertaald door Veronica

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 9 augustus 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: