RSS

Benjamin Fulford nieuwsbrief, 29 augustus 2016, Duitsland maakt baanbrekende beweging, bereidt zich voor op oorlog om de Khazarian maffia te verslaan

30 aug

Gedurende de afgelopen paar weken hebben de wielen van geopolitics de modder omgewoeld gedurende een zomer ‘staakt-het-vuren’. Dat eindigt nu.

De Duitse regering heeft een beslissende breuk gemaakt met de Khazarian maffia en heeft zijn burgers opgeroepen om voor 10 dagen noodvoorraad voedsel op te slaan, in voorbereiding op een oorlog voor onafhankelijkheid, volgens zowel CIA en MI6 bronnen. Daar komt bij dat de Duitse regering 600.000 militia leden mobiliseert in voorbereiding op deze oorlog, zo zeggen de bronnen.

De trigger voor deze mobilisatie was een verzoek van de door de Khazarian gecontroleerde US regering aan Duitsland om een enorme valse vlag aanval op zijn terrein te accepteren als een excuus voor totalitaire Khazarian overheersing. De Duitsers hebben besloten om dit verzoek te weigeren en in plaats daarvan zijn zij bondgenoten aan het worden met de Russen en doen zij effectief mee met de UK en Turkije in een door het westen geleide beweging tegen de Khazarian gecontroleerde Amerikaanse regering, daar zijn de bronnen het over eens.

Deze informatie kan worden bevestigd door een serie van Duitse regeringsstatements die in de corporale media worden gezien. Deze bevatten de aankondiging van de oproep voor de noodvoorraad voedsel, een statement door de Duitse minister van buitenlandse zaken dat Duitsland met Rusland moet werken, en een statement door de minister van economische zaken dat de US Khazarian geleide TTIP handelsovereenkomst niet levensvatbaar is.

De Duitse beweging is alleen het openingssalvo van wat wordt verwacht een beslissende campagne te zijn om permanent een einde te maken aan de Khazarian controle van het westen en zijn overgebleven slavenstaten. Verwacht vergelijkbare bewegingen in veel landen als het herfstoffensief tegen de finale Khazarian maffia bolwerken op volle kracht gaat. Als het sneeuwbaleffect doorgaat, hou je ogen op Frankrijk, Japan, Turkije, Saoedi-Arabië en Brazilië, en andere plaatsen in de komende maanden.

Een ander duidelijk signaal dat de zaken niet als gebruikelijk zijn is het feit dat Khazarian presidentskandidate Hillary Clinton te bang is geworden om echte mensen te ontmoeten en is begonnen met het gebruiken van een groen scherm om hiervoor haar campagneverschijningen uit te voeren. Dat is omdat de mensen op de premielijst die door de White Dragon Society is uitgebracht, een voor een uit het publieke zicht aan het verdwijnen zijn. Dat is ook omdat haar massamoordende Bush/Clinton/Rockefeller maffia bazen worden gehaat door een grote hoeveelheid van het ontwakende publiek in de wereld.

De Chinezen van hun kant hebben Hillary opgegeven en, omdat zij ook niet weg zijn van de republikeinse kandidaat Donald Trump, overwegen nu een meer radicale beweging. Zij hebben de Canadese premier Justin Trudeau uitgenodigd om China te bezoeken vóór de grote G20 bijeenkomst op 4-5 september in China. Bronnen in Aziatische geheime gemeenschappen zeggen dat de Chinezen Trudeau zullen vragen of hij geïnteresseerd zou zijn in het leiden van een Mexicaanse/Amerikaanse/Canadese Noord-Amerikaanse alliantie.

Het is echter niet duidelijk hoe bewust van de realiteit Trudeau is. De Canadese corporale pers praat zijn US tegenhanger na, zoals de New York Times, in het presenteren van regelrechte leugens als feiten. In hun wereldbeeld waren het niet de Saoudies en hun Bush/Clinton bondgenoten die Sarin gas in Syrië gebruikten, maar eerder de “dictator Assad” (ook al was hij gekozen in een internationaal geobserveerde poll). In hun wereldbeeld is ook Ruslands Vladimir Putin een duivelse dictator die de Krim peninsula binnendrong. Deze zelfde pers houdt vast aan het wereldbeeld dat Hillary Clinton de redelijke ‘status quo’ kandidaat is en dat Donald Trump een idiote maniak is aan wie niet de macht moet worden gegeven.

De eigen moeder van deze schrijver, die haar informatie krijgt uit Canadese kranten en de Canadese Broadcast Corporation (CBC), heeft visies volgens deze lijnen. Robert Fulford, een prominente Canadese schrijver (niet een rechtstreekse bloedverwant van je correspondent), bijvoorbeeld, schreef een editorial in de Canadese pers die ook op ging met dit wereldbeeld. Dus het is goed mogelijk dat Trudeau nog steeds teveel is gehersenspoeld om de historische kans te begrijpen die de Aziaten hem gaan aanbieden.

In ieder geval gaan de Chinezen er het beste van proberen te maken bij de G20 bijeenkomst waar zij gastheer van zijn. Zij hebben landen uitgenodigd die niet in de G20 zitten om deel te nemen, evenals top Europese Unie leiders, in een signaal dat zij hard gaan duwen voor grote veranderingen in de manier waarop deze planeet wordt geleid. De bijeenkomst volgt op maandenlange gemeenschappelijke verkoop van US Treasury bonds door centrale banken over de hele wereld. Deze keer is het duidelijk dat de Aziaten het niet zullen laten gebeuren dat de gebruikelijke criminelen het overnemen nadat de US corporale regeringsfaillissement onderhandelingen zijn beëindigd.

De eigenaren van de Federal Reserve Board System van hun kant zitten vast in een dodelijke spiraal. Zij drukken hun eigen fiat geld, om aandelen en corporale bonds te kopen, uitgebracht door hun eigen maatschappijen. Het is als een slang die zijn eigen staart opeet. Ieder ander, inclusief oude gewoonten pensioenfonds managers en andere institutionele investeerders met integriteit, ontwijkt de hele beerput die de US financiële markt is geworden.

Dat is de ware reden waarom Fed hoofdpersoon Janeet Yellen vorige week hints gaf naar verhoogde rentetarieven. Als zij proberen de rentetarieven te verhogen zal dit het tegengestelde effect hebben van wat zij verwachten, want het zal worden gezien als een signaal van wanhoop, niet van kracht. Zelfs het plunderen van het Japanse nationale pensioenfonds met meer dan $100 miljard is niet genoeg om deze criminelen te helpen om hun rijk kredietwaardig te houden.

De situatie is zo geworden dat Jacob de Rothschild heeft gewaarschuwd dat het systeem van centrale banken dat door zijn familie is gecreëerd de richting opgaat van ‘system failure’.

De Rand Corporation, een oorlogsopruiende neo-con denktank, heeft op de situatie gereageerd door te zeggen dat de US oorlog zouden moeten verklaren aan China, liever eerder dan later. Echter, zij zijn zo’n 10 jaar te laat met deze oproep. Toentertijd liet het Pentagon simulatie na simulatie draaien over een oorlog met China en het resultaat was altijd hetzelfde, de verliezer zou een nucleaire oorlog ontketenen en het resultaat zou zijn dat 90% van de wereldbevolking sterft en de noordelijke hemisfeer van de planeet wordt onbewoonbaar. Dat is dezelfde reden waarom de Aziaten niets arrogants gaan doen dat het militair industrieel complex zou provoceren om te kiezen voor gezamenlijke zekere vernietiging.

In plaats daarvan is het deel dat hersenen heeft van het militair industrieel complex al aan het omgaan met de situatie met het dwingende argument dat wij niet de Khazarian massa overheersing willen vervangen door Chinees totalitarisme. De Japanners, Koreanen, Indonesiërs, Vietnamezen, Indiërs en anderen begrijpen dit argument, evenals de Chinezen.

In het Midden-Oosten houdt het Pentagon zich aan zijn overeenkomst met de Russen om hun regio’s van invloed te verdelen langs de Euphraat rivier, waarbij de Russen krijgen wat daar west van ligt terwijl de Amerikanen krijgen wat er oost van ligt. De Turken stemmen daar nu ook mee in.

Het vechten dat nu in de regio gaande is, is tegen huurlingenlegers die werken voor oliemaatschappijen die nog steeds worden gecontroleerd door de Clinton/Bush/Rockefeller maffia. De Israëli’s hebben dit ook uitgedokterd en hebben de Russen uitgenodigd om ze te helpen om vrede te vinden met hun buren. Dat zal betekenen dat zij hun Messiaanse waandenkbeelden over het de wereld regeren vanuit Jeruzalem moeten opgeven, en een eerlijke deal met de Palestijnen en anderen moeten accepteren. Zij hebben niet langer de supermacht om te manipuleren dat er voor ze wordt gevochten en dus moeten zij leren nederig te zijn.

http://benjaminfulford.net/

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 30 augustus 2016 in Benjamin Fulford

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Benjamin Fulford nieuwsbrief, 29 augustus 2016, Duitsland maakt baanbrekende beweging, bereidt zich voor op oorlog om de Khazarian maffia te verslaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: