RSS

Interview met Cobra, 28-9-2016, door Untwine (PFC USA) en Patrick (PFC Taiwan)

02 okt

Geplaatst op de PFC website door Therese Zumi Sumner. TZ hier: in dit nieuwe interview met Cobra door Patrick van Taiwan en Untwine leren wij dat de poging van de duistere krachten – chimera – om het Kongo portaal opnieuw te openen en te reactiveren geen succes had!! Onze extra meditaties ++ hebben hierbij geholpen. / Wij leren dat sinds de doorbraak deze zomer het nu zo veel makkelijker is om binnen de sluier positief contact te hebben met buitenaardsen! / Google maps is betrouwbaar / Wij leren zaken omtrent de kopstenen van de Giza piramides / Pleiadian schepen creëren de graancirkels in Engeland / En veel meer – geniet ervan!

Transcript

Untwine : Welkom iedereen bij een nieuw Cobra interview. Dus vandaag doen wij een gezamenlijk interview door mij en Patrick Shih van het Prepare For Change team van Taiwan. Wij werken eraan om alle groepen wereldwijd samen te brengen en ze te laten samenwerken zodat wij een netwerk kunnen hebben dat samen kan werken voor de Event. En gezamenlijke interviews zoals deze maken deel uit van dit streven. Ik was zeer onder de indruk van de Prepare For Change teams in Azië, zij zijn zeer georganiseerd en gemotiveerd, zij doen veel goed werk, en ik denk dat het heel interessant zal zijn om vragen te krijgen vanuit hun gezichtspunt. Dus welkom Patrick.

Patrick : Goedendag dames en heren, mijn naam is Patrick, ik ben een vertaler van de Taiwan PFC groep, en het is werkelijk een eer voor mij om de eerste Taiwanese gast te zijn bij een Cobra interview, dus welkom Cobra en Untwine.

Cobra : Dank je, dank je.

U : Dank je.

P : Dus Cobra, ik wil beginnen met een situatie update, goed?    (C: OK)   Hebben wij succesvol het negatieve plasma portaal in Kongo gesloten gedurende de ascentie meditaties?

C : Ok, dit was een hulp, maar er waren ook veel andere acties van de Lichtkrachten waardoor het gelukt is om de situatie hier te stabiliseren, dus de pogingen van de chimera groep om het portaal te reactiveren waren niet succesvol.

P : Ok. Soms zullen mensen zeggen dat zij zich niet comfortabel voelen, ze voelen zich ziek, en zij zeggen “het is mogelijk afkomstig van ascentie symptomen”, maar ik vraag mij af of deze term “ascentie symptomen” werkelijk bestaat, of dat het gaat om aanvallen door negatieve krachten?

C : Soms zijn er symptomen van transformatie want het lichaam moet zich aanpassen aan de nieuwe frequentie, en soms ja zijn er ook scalar aanvallen, dus het vindt allebei plaats.

P : Hmm, en is er een manier om te identificeren om welke het gaat?

C : Gewoonlijk zijn de scalar aanvallen heel erg onplezierig, de ascentie symptomen, of zullen wij zeggen de frequentie aanpassingssymptomen zijn anders, maar zij zijn niet zo negatief, zij drukken je niet naar beneden, zij zijn alleen aanpassingen. Maar scalar zijn gewoonlijk heel onplezierig.

P : Dus, heel onplezierig, kun je wat voorbeelden geven van zulke onplezierigheid?

C : Zij kunnen je lichaamsfuncties beïnvloeden, hartslag, zij kunnen vreemde sensaties in het lichaam triggeren, zij kunnen hele intense negatieve emoties triggeren, zij kunnen hoofdpijnen triggeren, dit zijn maar een paar van de symptomen die kunnen plaatsvinden als een gevolg van scalar aanvallen.

P : Ok dank je. En mijn volgende vraag is, is er enige occulte reden achter het territorium dispuut in de Zuid Chinese zee?

C : Het is eenvoudigweg dat de duistere krachten een trigger willen hebben, zij willen een oorlog ontketenen, maar ik zou zeggen dat de hele situatie niet zo significant is want zij zullen niet in staat zijn om het te doen.

P : Dus ok, Untwine, het is jouw beurt.

Untwine : Ik heb een vraag over het Khmer rijk rondom Cambodja, wat was hun rol in de geschiedenis en hoe zijn zij verdwenen?

C : Ok, je zult een wat meer specifieke vraag moeten hebben.

U : Waren zij meer positief, of gemengd?

C : Het was een gemengde civilisatie, er waren veel stammen, sommige ervan hadden -zou ik zeggen- behoorlijk veel verbinding met de reptillian krachten, maar er was ook -zou ik zeggen- een Khmer renaissance waar er behoorlijk veel ontwikkeling was in kunst, en bepaalde -zou ik zeggen- priesters en priesteressen in het Khmer rijk channelden de godinnenaanwezigheid.

U : Ok, en hoe zijn zij verdwenen?

C : Er waren veel manieren, er was veel conflict in dat gebied en er was een agenda van bepaalde krachten van de cabal om ze van de planeet te verwijderen.

U : En over de sterren, wij spraken eerder over Antares en Aldebaran, dat als een portaal is tussen de Centrale Zon en de Aarde, en in oude tradities waren er vier sterren: 1 in Leo genoemd Regulus en 1 nabij Aquarius genoemd Fomalhaut, kun je wat zeggen over deze as tussen Leo en Aquarius, wat hun rol in de galaxy is?

C : Dit is een andere as want de Antares-Aldebaran as is een andere as. Feitelijk zijn al deze assen vezels van plasma in het galactische lichaam, dat hyper dimensionaal reizen door de galaxy mogelijk maakt. En beide vezels die je net noemde zijn twee van de belangrijkste galactische snelwegen, en de ene genoemd Antares-Aldebaran komt feitelijk heel dicht langs het zonnestelsel; dit is waarom deze planeet zo’n hoog geprijsd onroerend goed is in de galaxy.

U : En leven er wezens in planeten die rondom deze sterren draaien?

C : Ja natuurlijk.

U : Ok. zal het fysieke aspect van de galactische puls ons bereiken op een gestelde datum of kan het worden vertraagd?

C : Het is al vertraagd want de galaxy is een levend organisme en de galactische puls is getimed overeenkomstig met het niveau van bewustzijn op deze planeet, dus het kan wat worden vertraagd.

U : Dus de fysieke partikels die door de Centrale Zon zijn gelanceerd zo’n 25.000 jaar geleden, waar zijn die nu?

C : Dit is een andere golf, de fysieke partikels die ons nu bereiken maken feitelijk deel uit van de eerdere golf. De fysieke partikels die zullen worden getriggerd met deze specifieke golf zullen niet reizen met de snelheid van licht, zij zullen reizen met vrijwel onbelemmerde snelheid want het zullen tachyons zijn. En wanneer de sluier is verwijderd zullen deze fysieke partikels ons bereiken op hetzelfde moment als de niet-fysieke.

U : Ok. In Rusland in Siberië zijn veel ‘sinkholes’ ontdekt, waar worden deze door veroorzaakt?

C : Veel van de sinkholes zijn de activiteit van de Resistance Movement, dit is een manier om de oppervlaktebevolking te laten ontwaken.

U : Ok. Er is een nieuwe vorm van astrologie die men ‘sidereal’ noemt, waar zij kennelijk de feitelijke posities van de constellaties gebruiken van dit huidige moment, hoe accuraat zou je zeggen dat dit is?

C : Het hangt af van de persoon die het interpreteert, en de accuraatheid van het model, want er zijn hele verschillende modellen van sidereal astrologie; sommige ervan zijn meer exact, sommige minder. Je moet begrijpen dat astrologie een symbolisch model is en zijn accuraatheid hangt erg af van de persoon die het interpreteert.

U : Ok. Zou jij zeggen dat de gebruikelijke hoofdposities van de sterren die bij astrologie zijn gebruikt nu vandaag nog steeds relevant zijn?

C : Ja, natuurlijk zijn zij dat, want zelfs als je westerse astrologie gebruikt blijven de relatieve posities van de sterren en de planeten hetzelfde. Dus wij krijgen in de meeste gevallen hetzelfde resonantiepatroon. En wat belangrijk is, is dat resonantiepatroon dat verstorende golven in plasma creëert dat het zonnestelsel en de Aarde beïnvloedt.

U : Ok, dank je.

Patrick : Ok Cobra, nu wil ik het onderwerp verschuiven naar wat Aarde geschiedenis. Als eerste, kun je een tijdlijn keten maken tussen de Jurassic periode, Atlantis, en het Stenen tijdperk?

C : Ok, wat jij noemt de Jurassic periode was honderden miljoenen jaren geleden, het had niets te doen met Atlantis. Het Atlantis zoals wij het kennen is mogelijk 1 miljoen jaar geleden begonnen, en wat de meeste mensen beschrijven als Atlantis is maar het laatste deel van de Atlantische geschiedenis dat wellicht 10.000 of 20.000 jaar geleden was.

P : En het Stenen tijdperk?

C : Het stenen tijdperk begon feitelijk met de ondergang van Atlantis zo’n 12.000 jaar geleden en eindigde zo’n 5.000 jaar geleden met een ander massaal cataclysme.

P : Ok, de volgende vraag is, waarom hebben de vroegere mensen een piramidecomplex in Xian in China gebouwd?

C : Alle piramidecomplexen inclusief deze hebben het doel om het Licht van het sterrenstelsel te verankeren in het energiegrit rondom de planeet.

P : Ok. De volgende vraag, in de ‘new age’ kring staat George Washington bekend als een opgestegen wezen; als hij werkelijk een opgestegen wezen was hoe kon hij zo publiek werken dat hij met andere mensen werkte om een nieuw land te creëren binnen de quarantaine Aarde?

C : Hij was toen niet opgestegen, hij is nu opgestegen.

P : Dus hij is opgestegen nadat hij is gestorven?

C : Enige tijd nadat zijn missie op deze planeet compleet was.

P : Ok. Wat is de relatie tussen de Resistance Movement en Tim Berners-Lee, de zogenoemde uitvinder van het world wide web ?

C : Ik zou hier niet zo op details ingaan, maar ik zou zeggen dat hij op een bepaalde manier door de Resistance is geholpen.

P : Heeft de Sisterhood of the Rose Jeanne d’Arc geïnspireerd om Frankrijk te beschermen?

C : Ja

P : Ok

Untwine : Wanneer mensen in meditatie een visie of gevoel hebben dat zij in contact staan met positieve buitenaardsen, zou dit iets zijn dat werkelijk plaats kan vinden op hun etherische, astrale of mentale lichamen?

C : Ja, soms ja.

U : Dus deze positieve buitenaardsen, kunnen zij binnen de sluier aanwezig zijn tot op zekere hoogte?

C : Ja dat kunnen zij, zeker nu, sinds de doorbraken deze zomer gebeurt dit veel meer. Het gebeurde daarvoor tot op zekere hoogte maar het is nu veel makkelijker en het is veel effectiever.

U : In 1999 toen veel zielen door de Lichtkrachten uit de quarantaine zijn geëvacueerd, waren er ook zielen die bij de Order of the Star horen geëvacueerd?

C : Ja

U : Wat is de astrologische betekenis van sommige nieuw ontdekte planeten rondom de Kuiper gordel, zoals Eris of Sedna?

C : Ok Eris is, ja ik kan deze vraag beantwoorden, Eris verankert de energie van de Resistance Movement. Sedna verankert de energie van hele intense doorbraken, in het blootleggen van wat er was verloochend, vooral dingen die door implantaten zijn onderdrukt.

U : Ok. Hoe accuraat zou jij zeggen zijn de mappen van Aarde die voor ons op dit moment beschikbaar zijn, zoals Google maps?

C : Heel betrouwbaar.

U : In Google sky zijn er wat behoorlijk grote gebieden van constellaties die gemaskeerd zijn, wat verbergen zij?

C : Ik ben het niet eens met dit statement, er zijn bepaalde gebieden die gemaskeerd zijn maar zij zijn niet erg groot.

U : Ok, en wat verbergen zij?

C : Soms verbergen zij bepaalde objecten en soms verbergen zij ruimtevaartuigen.

U : Wat voor soort objecten, zoals planeten of ?

C : Een ervan is Planeet X, en ook andere objecten waarvan zij niet willen dat ze worden ontdekt. De meeste ervan zijn binnen dit zonnestelsel.

U : Ok. Wat gebeurde met de kopstenen van de Giza piramides?

C : Yeah, zij zijn door de cabal gestolen.

U : Waar zijn ze nu?

C : Zij zijn nu in een bepaalde, zou ik zeggen, bunker die nog steeds aan de cabal behoort en zij zijn een van de bronnen van hun macht.

U : Kun je zeggen in welk land deze bunker zich bevindt?

C : Ik zou zeggen dat dit in de staat is die het Vaticaan wordt genoemd.

U : En waar zijn deze kopstenen van gemaakt, van wat voor materiaal?

C : Het is gemaakt van kwarts kristal en goud afgedekt, dus het is puur goud op de oppervlakte.

U : Ok

Patrick : Ok Cobra, nu wil ik gaan naar vragen over de Bijbel. De eerste vraag is, wat is het werkelijke doel van Judas, in de Jezus apostel mandala?

C : De hele geschiedenis is feitelijk in grote mate verdraaid, om het concept van schuld te versterken, want de archons wilden zoveel mogelijk ‘schuld’ creëren, dus het hele verhaal gebeurde niet zoals het in de gospels is gepresenteerd.

P : Ok, dus hij is geen verrader?

C : Er was geen verrader.

P : Ok

C : Het hele ding is bedacht.

P : Alright. Is de ster van Bethlehem in feite een moederschip?

C : Ster van Bethlehem ok, dit was een Jupiter-Venus conjunctie die heel dichtbij was, en beide planeten waren behoorlijk helder in de lucht.

P : Ok. In het boek van openbaring kunnen wij vaak zien waar het spreekt over 4 ruiters, en 7 zegels, engelen openen de 7 zegels en dan, boem, veel ellende, ik vraag mij af wat zij werkelijk bedoelen?

C : De 7 zegels zijn de 7 lagen van de sluier en de ellende die plaatsvindt is het schonen van de duistere krachten wat nu gebeurt. Dus wij ervaren dit feitelijk nu op dit moment.

P : En de 4 ruiters?

C : 4 Ruiters zijn feitelijk de 4 elementen, vuur, aarde, water en lucht; zij zijn 4 kardinale punten in de horoscoop, zij zijn verschillende symbolen die deze energieën in de Apocalyps verankeren, en de juiste combinatie van deze 4 elementen triggert het transmutatieproces, en het schonen van het onderdrukte duister wat nu plaatsvindt.

P : Ok. De volgende vraag is, wat gebeurde er in hemelsnaam met Sodom en Gomorra?

C : Het was een nucleaire oorlog lange tijd geleden.

P : Is het gerelateerd aan de val van Atlantis?

C : Het was in feite later.

P : Ok. Wat is de echte geboortedag van Jezus?

C : Volgens verschillende bronnen ligt de echte geboortedag ergens in maart.

Untwine : Ok, hoe staan de plasma lichamen van verschillende wezens en planeten in dit zonnestelsel in relatie met de octopus, zitten zij erin of ?

C : De octopus omringt feitelijk tot op zekere hoogte alle lichamen in dit zonnestelsel, en dit is meer in het oog springend bij planeet Aarde, en ook behoorlijk in het oog springend bij Saturnus.

U : Dus je zou kunnen zeggen dat onze plasma lichamen deel uitmaken van de octopus, of binnen de octopus?

C : Binnen, wij leven binnen de octopus.

U : Ok. Is er een plan voor de sterrenzaden, na de Event, om sneller met de Galactische Confederatie te re-integreren dan de algemene bevolking aanzien zij daar eerder deel van uitmaakten?

C : Ja natuurlijk.

U : Ok. Kun je uitleggen wat achter de geschiedenis van het ijzeren masker zat, weet je, met de musketiers?

C : Feitelijk is het ijzeren masker een van de symbolen van de illuminati, en het doel ervan was om een deel van de illuminati symboliek te introduceren bij de massa bevolking.

U : En was er een feitelijke gebeurtenis zoals iemand opgesloten in een cel met een ijzeren masker?

C : Er waren veel situaties als deze in de middeleeuwen, niet maar een, en ook later in de 17e en 18e eeuw gebeurde dit behoorlijk veel.

U : Ok. Krijgen agenten van de Resistance Movement die op de oppervlakte zijn geïnfiltreerd implantaten zoals wij die krijgen?

C : Niet tot dezelfde graad want zij hebben veel meer ondersteuning en het is maar zeer uitzonderlijk dat zij lang op de oppervlakte blijven.

U : Ok. En als zij ondergronds zijn krijgen zij ze helemaal niet?

C : Ondergronds is de invloed heel, heel minimaal.

U : Ok. Wat voor soort activiteit vindt er nu rondom de Centrale Zon plaats in de vorm van wezens, zijn er veel wezens rondom samengekomen?

C : De Centrale Zon is altijd behoorlijk druk, er is veel verkeer, veel dingen gebeuren daar, en dat gebeurt nu ook.

U : Dus al deze wezens die ons bezoeken, wat voor soort dingen doen zij hier?

C : Het is veelal voor zeer geavanceerde spirituele evolutie.

U : Ok

Patrick : Ok Cobra, nu wil ik wat vragen stellen over wereldwijde mythologie. De eerste is, wat is de oorsprong van reuzen?

C : Er waren veel rassen van reuzen, de meeste ervan zijn humanoïde, die hier leefden gedurende de geschiedenis van deze planeet, en de meeste van deze rassen kwamen van andere sterrenstelsels, een van de meest bekende rassen kwam van het Sirius sterrenstelsel.

P : Als wij verhalen lezen over oude giganten, worden zij vaak gezien als de makers van deze wereld. Bijvoorbeeld, wij hebben de bevroren gigant Ymir in de noordse mythologie, titanen in Griekse en Romeinse mythologie, en Pango in Chinese mythologie. Heb jij enige inzichten over deze gigantische wezens?

C : Ok, veel van deze giganten rassen behoorden bij de zogenoemde centrale civilisatie, en ja, zij hielpen ook bij de situatie op de planeet Aarde.

P : Weet je, in de verhalen wordt bij deze giganten vaak gerefereerd aan antagonisten, zij zijn slechte mensen, zij zijn groot en zij zijn gemeen, en soms hebben zij alleen geen goede manieren.

C : Ja, niet alle giganten maakten deel uit van de positieve rassen, sommige ervan waren dat niet. Zoals ik zei, zij kwamen hier van verschillende sterrenstelsels.

P : Ok. slangen zijn vaak antagonisten in de mythologie. Bijvoorbeeld Thor stierf in zijn finale strijd tegen serpent Midgard, Zeus had een episch gevecht tegen Typhon, Susanoo, de Japanse godheid, doodt Yamata Orochi, bekend als het achthoofdige serpent. Dus wat is het oorspronkelijke verhaal achter deze gevechten tussen goden en slangen?

C : Dit is hetzelfde als nu, de galactische oorlog tussen de, zou ik zeggen, de Lichtkrachten en de duistere krachten, die voor het meest draco reptillian serpent wezens waren.

P : Ok. Wat is de relatie tussen Excalibur het zwaard, en Excalibur het moederschip?

C : Excalibur is in feite alleen de codenaam voor het moederschip, de feitelijke naam van het moederschip is anders maar het wordt Excalibur genoemd door een bepaald klein percentage van de grondbemanning dat feitelijk op zielsniveau bij dat moederschip hoort.

P : Ok. En kun je ons wat inzichten geven over Gilgamesh, de eerste halfgod hier op Aarde?

C : Ik zou niet zeggen dat hij de eerste was, maar ik zou zeggen dat zijn verhaal behoorlijk bekend is, dus wat is de precieze vraag?

P : Dus hij is niet de eerste halfgod held.

C : Nee, dat is hij niet, maar ik zou zeggen de eerste die goed bekend is want archeologen zijn in staat om dat deel van de menselijke geschiedenis te herkennen dat later was dan 3.000 jaar voor Christus; alles dat eerder is, is teveel voor ze op dit moment.

P : Yeah, en over zijn verhaal, hij trachtte eeuwig leven te verkrijgen door het jagen op een serpent, maar de slang ontsnapte en liet alleen de huid achter, dus weet jij de werkelijke oorsprong van dit deel van het verhaal?

C : Het is alleen een symbolische vertegenwoordiging van de transformatie van de slang. Je moet begrijpen dat het slangensymbool niet altijd negatief was, er waren veel verschillende aspecten van dat symbool; aan de ene kant vertegenwoordigt de slang het reptillian ras en aan de andere kant vertegenwoordigt de slang de kundalini, de levenskracht, dus soms werden deze symbolen opzettelijk door de cabal gemixt om verwarring te zaaien.

P : Dus in feite wilde Gilgamesh eeuwig leven hebben door het trainen van zijn kundalini?

C : Precies, Gilgamesh wilde eeuwig leven hebben, hij zocht in feite voor zijn ascentie.

P : Oh ok.

Untwine : Wat was de gebeurtenis die sommige plaatsen op Aarde in woestijnen veranderde, van de Sahara helemaal tot Gobi?

C : Ok, wat gebeurde waren drastische klimaatveranderingen door verschillende factoren, een daarvan was de toegenomen activiteit van de Galactische Centrale Zon, en daar was een rivier die vloeide door wat nu de Sahara woestijn is, die nu ondergronds is, en deze rivier verdween, en daardoor is het hele klimaat en ecosysteem in dat gebied veranderd, zo’n -zou ik zeggen- 8.000 jaar geleden, en dat was wat eerst dichte begroeiing was in een woestijn heeft veranderd.

U : Wat was de missie van Zoroaster en was is zijn rol nu?

C : Zijn missie was om, zou ik zeggen, meer Licht te brengen en om een aspect van verlichting naar de oppervlaktebevolking te brengen, en zijn rol is nog steeds dezelfde.

U : Dus hij is nu een opgestegen wezen.

C : Ja

U : Ok. Is er enig niet-sterrenzaad mens dat tot dit punt is ontwaakt?

C : Niet op dezelfde manier, niet tot dezelfde graad, maar er is een bepaalde hoeveelheid van oorspronkelijke Aarde populatie die behoorlijk bewust is van wat er gaande is, op hun eigen manier.

U : Dus jij zei dat de duistere krachten laag op laag van quarantaine bouwden gedurende de laatste 25.000 jaar.   (C: ja)   Mengden de Lichtkrachten zich in dat proces?

C : Zoveel als mogelijk.

U : Ok. Je zei ook dat de opgestegen meesters opstegen voor 1996, dus het is moeilijk voor ze om te begrijpen hoe het leven hier nu is na 1996, met de toegenomen implantaten. Hoe zit het met de 8 mensen die opstegen na 1996, kunnen zij ze helpen om te begrijpen?

C : Ja natuurlijk kunnen zij helpen, maar je moet ook begrijpen dat deze specifieke groep die opsteeg niet een doorsnee leven had, zij waren geïsoleerd in een gemeenschap, met heel weinig contact met de buitenwereld, dus -zou ik zeggen- zij hadden een afgeschermd bestaan, zij leefden niet in een grote stad, of worstelden voor hun overleving zoals de meeste mensen doen.

U : Hoe lang na 1996 zijn zij opgestegen?

C : Op dit moment is dit nog steeds niet vrij te geven informatie.

U : Ok

Patrick : Ok Cobra, nu wil ik wat vragen stellen over lokale legendes, de eerste vraag: was Taiwan deel van Lemurië? Zo ja, is er enig geologisch bewijs om dit feit te ondersteunen?

C : Het was -zou ik zeggen- aan de rand van Lemurië, en er is geologisch bewijs in het hele Pacific bassin van het grote schaal verzonkene, niet exact in Taiwan, maar je hebt een hele makkelijke manier om dit te herkennen bij de verbinding tussen het Indiase vasteland en Sri Lanka. Er is zou ik zeggen een verzonken onderwater brug die deel heeft uitgemaakt van de oppervlakte niet zo lang geleden.

P : Ok. Leven wij in een holografisch universum?

C : Nee, niet op de manier waarop sommige mensen het interpreteren. Wij leven in een multidimensionaal universum ja, het is holografisch op de manier dat een klein fragment van het universum het geheel representeert, maar wij leven niet in een holografisch universum in de zin dat het hele universum een illusie is.

P : Ok, de volgende vraag is, waarom moeten graancirkels in het westen verschijnen, vooral Avebury in Engeland?

C : Daar is een hele -zou ik zeggen- sterke energie vortex in dat deel van Engeland, wat het mogelijk maakt dat Pleiadian schepen manifesteren die deze graancirkels maken.

P : Yeah, ik heb nooit enige graancirkel, een echte, gezien in Taiwan of China.

C : Ze komen voor, maar niet zo frequent als in Engeland.

P : Oh yeah, ok, de volgende vraag is, wat is het doel van de Nazca lijnen?

C : Het is feitelijk deel van de, zou ik zeggen, een landingsstrip voor bepaalde civilisaties vele duizenden jaren geleden.

P : Zoals een vliegveld voor een moederschip?

C : Iets van die natuur ja.

P : Ok. Ik heb meester Yoda zo vaak in jouw publicaties gezien, bestaat Yoda werkelijk, of vertegenwoordigt hij enig soort van archetype?

C : Het is een archetype ja.

P : Oh, wat voor?

C : Een archetype van een wijs wezen dat met zijn wijsheid alle plannen van de duistere krachten kan overwinnen, en -zou ik zeggen- tegenwerken.

P : Ok. Waarom zijn de archons zo allergisch voor de godinnenenergie?

C : Dat is omdat de godinnenenergie dàt representeert wat zij niet willen hebben. De godinnenenergie heeft feitelijk het vermogen om alle duister te transmuteren naar Licht, en het zal alle duister naar Licht transmuteren, dus dit is waarom zij het niet willen.

Untwine : Je zei dat de Nazca lijnen landingsstroken waren voor wat oude civilisaties, is dit hetzelfde geval voor de Chaco kloof in Nieuw Mexico?

C : Dit was een ander verhaal, maar ja, het betreft ook buitenaardse invloed in dat deel van de wereld, in dit specifieke geval.

U : Ok. Wie was Rama van de oude Indiaanse legendes?

C : Ik zou zeggen een van de helden van heel hoge spirituele wezens van laat Atlantis.

U : Waar zijn de belangrijkste Agartha steden in Europa?

C : Sommige ervan liggen onder grote steden, natuurlijk onder de oppervlakte van Londen, Parijs, onder de oppervlakte van München, en sommige ervan liggen hoog onder de oppervlakte in de Alpen.

U : In de recente conferentie sprak je over een soort van grens die ondergronds door de duistere krachten was gecreëerd om de doorgang te blokkeren tussen de oosterse en westerse Agartha netwerken.   (C: ja)   Wat is de natuur van deze barrière en is het nu nog steeds actief?

C : Het is een fysieke barrière die helaas nog steeds tot op zekere hoogte bestaat, en zijn locatie is, ok, ik zal niet zijn locatie geven maar ik zou zeggen dat het nog steeds, tot een zekere behoorlijk hoge graad, de vloed van informatie en contact voorkomt tussen de oosterse en westerse Agartha netwerken, het is niet volledig luchtdicht maar er is nog steeds veel verstoring en gevaar in dat gebied.

U : Er was een buitenaards contact dat het ‘wow’ signaal werd genoemd, wie stuurde dit?

C : Ik moet teleurstellen, dit was geen echt buitenaards signaal, het had andere bronnen.

U : Kun je zeggen wat zijn bron was?

C : Cabal activiteiten, het was geen echt buitenaards signaal.

U : Ok. Wat is de lage tonen ‘hum’ die vaak wordt gehoord in Taos, Nieuw Mexico?

C : Dit is deel van de infrasound experimenten en Nieuw Mexico was deel van de locatie van veel ondergrondse bases en ook veel experimenten met scalar wapens. En Taos Nieuw Mexico is heel dichtbij zekere -zou ik zeggen- militaire laboratoria waar zij scalar wapens testen, dus dit is helaas een van deze locaties.

U : Wat zat achter het verhaal van het creatuur in de Loch Ness?

C : Ja, er leefde daar een zeker creatuur, er zijn feitelijk veel creaturen die op de oppervlakte van de planeet leven die niet officieel zijn herkend.

U : Is dit iets als een overblijfsel van dinosaurussen of iets anders?

C : Iets vergelijkbaars.

Patrick : Ok Cobra, nu wil ik wat vragen stelen over het leven na de Event. Veel Lichtwerkers verwachten welvaartsfondsen en hun deel van de St. Germain trust. Ik vraag mij af, hoe zal de Resistance Movement zulke fondsen distribueren naar mensen die verschillende bankrekeningen hebben, of mensen die geen enkele rekening hebben?

C : Wel, dit is geen probleem. Voor mensen die meerdere rekeningen hebben; zij kunnen distribueren waar de mensen het willen, als zij geen bankrekening hebben zijn er andere manieren om dit te distribueren. Sommige ervan zullen direct fysiek contact zijn, er zijn vele manieren om het te doen, het is niet moeilijk, het is gewoon een zaak van logistiek, dus het is helemaal geen groot probleem.

P : Ok. Hebben Lichtkrachten enig stedelijk vernieuwingsplan voor casino plaatsen zoals Las Vegas en Macao?

C : Ja natuurlijk hebben ze plannen.

P : Wat voor plannen?

C : De plannen zijn om, het zal feitelijk deel zijn van de globale herstructurering van stedelijke centra, het zal meer zijn uitgelijnd met heilige geometrie en het zal een geleidelijk proces zijn, het zal wat tijd vergen. Het is niet onmiddellijk zou ik zeggen, in nummer een prioriteit, maar deze veranderingen in infrastructuur zullen eerst geleidelijk plaatsvinden en dan zal het behoorlijk drastisch accelereren.

P : Ok. Kunnen mensen doorgaan met het uitoefenen van krijgskunst of vuurwapens afschieten na de Event?

C : Mensen die krijgskunst uitoefenen die een spirituele basis hebben zullen soms door kunnen gaan, mensen die vuurwapens gebruiken om te trainen in richten zullen ze kunnen gebruiken, maar er zal geen gewelddadig doel meer hierachter zitten.

P : Ok. Zouden wij Prepare For Change als een wereldorganisatie moeten registreren ergens na de Event?

C : Je hoeft dit niet ergens te registreren, het doel van PFC is om efficiënt te zijn in de situaties voor de Event.

P : Dus, na de Event ?

C : Na de Event zal er zijn -zou ik zeggen- een verandering in het doel van PFC, het zal deel uitmaken van de nieuwe infrastructuur, om te helpen bij de transformatie van de planeet.

P : Ok, begrepen. Weet jij hoe de Resistance Movement op Planeet X deze illuminati slavenmeesters behandelde direct nadat zij hun planeet hadden bevrijd?

C : Zij werden verwerkt op dezelfde manier als de cabal zal worden verwerkt op planeet Aarde met de Event, en veel van hen gingen naar de Centrale Zon.

P : Dus de Aarde zal door hetzelfde proces gaan, juist?

C : Ja precies.

Untwine : Je zei dat er in Antarctica schuilplaatsen zijn voor opgestegen meesters; is er enige specifieke meester die daar aanwezig is?

C : Voornamelijk meesters die niet een directe missie met de mensheid hebben, maar vooral met de wereldsituatie van planeet Aarde met het energiegrit, en met andere dingen die niet precies rechtstreeks zijn gerelateerd met de mensheid.

U : Kun je enkele van deze meesters benoemen of zijn zij onbekend?

C : Zij zijn onbekend voor de oppervlaktebevolking.

U : Ok, dank je, wij zijn klaar.

C : Ok, heel goed.

U : Dank je wel Cobra.

P : Dank je Cobra.

C : Ok, dank jullie wel.

———End of Transcript———

Veel Liefde en Moed voor Iedereen

Gepubliceerd door untwine à 12:16 AM September 30th 2016 

Source:  http://recreatingbalance1.blogspot.se/2016/09/cobra-interview-with-patrick-from-pfc.html

Re-post PFC 30th September 2016 at 2212 PM CEST

 

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 2 oktober 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: , ,

Een Reactie op “Interview met Cobra, 28-9-2016, door Untwine (PFC USA) en Patrick (PFC Taiwan)

  1. Madeleine Frederiks

    3 oktober 2016 at 10:02

    Thank you for sharing.

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: