RSS

Interview met Cobra, 29-09-2016, door Prepare For Change

09 okt

Cobra is een Pleiadian contactpersoon en staat al meer dan 35 jaar in contact met het verzet. Hem is door de Resistance Movement (RM) gezegd anoniem te blijven, en hij heeft doorgaande communicaties met wezens van planeet X die de RM assisteren. Als een Aardse representant van het Agartha netwerk en de Lichtkrachten streeft hij ernaar om de mensheid voor te bereiden op de aanstaande Event horizon.

Het is onze intentie om angst en onbegrip weg te nemen, en om inzichten te geven in wat er werkelijk gebeurt achter de dagelijkse krantenkoppen. Voor meer achtergrond ben je uitgenodigd om zijn blog archief te lezen, met tot vandaag totaal 759 publicaties. Zie 2012portal.blogspot.com (een deel hiervan is vertaald naar het Nederlands, zie eventnl)

Lynn begint de uitzending met een update over Malawi, hier te lezen.

Transcript van het interview met Cobra op 29 september, geplaatst op de PFC-website op 5 oktober 2016

Lynn – Welkom weer Cobra voor onze september intel update. Ik dacht dat wij wat konden praten over ‘remote viewing’. Ben jij bekend met remote viewing Cobra?

COBRA – Ja, ja.

Lynn – OK. Er is een heel interessant project gaande, door het Farsight Institute. Het heet ‘the Time Cross project’ en zij hebben remote viewers op drie verschillende locaties rondom de wereld. Deze mensen doen een privé sessie, door henzelf, en zij nemen zichzelf op video op terwijl zij deze sessies doen, en zij doen dit ongeveer in het midden van de maand vóór de maand die zij ‘remote viewen’. Zij kijken dan wat voor soort verwachtingen zij kunnen krijgen tijdens deze sessies. Zij nemen het op en zij hebben een wit bord en zij tekenen wat zij zien. Cobra, kun je ons een definitie geven van remote viewing?

COBRA – Remote viewing is, zou ik zeggen, een aspect van supergevoelige waarnemingen wanneer je in je innerlijke oog beelden ziet van objecten en situaties en plaatsen op afstand. Bij afstand kan het gaan om ruimte of om tijd. Remote viewing gebruikt de principes van kwantum verstrengeling met hoger dimensionale lagen en de accuraatheid ervan hangt af van de training van het individu die dit doet.

Lynn – Wel, bij dit specifieke project, genoemd het ‘Time-Cross project’, en wij zullen de link opnemen bij het transcript, voor iedereen die hiernaar wil kijken, het is heel interessant.

Farsight Institute:
http://farsight.org/demo/Time_Cross_Project/Time_Cross_Farsight_main_page.html
Farsight’s Time-Cross Project for September 2016: Remote Viewing the Future
https://www.youtube.com/watch?v=9UYfs1gAzK0
Farsight’s Time-Cross October 2016 Predictions
https://www.youtube.com/watch?v=79BYDcnWZ80

Lynn – Wij gaan beginnen met wat vragen Cobra over zaken waar iedereen het fijne van wil weten. De eerste vraag die ik heb, deze persoon vraagt: zal de Event de andere negatieve rassen die mensen eten of heel vijandig zijn naar mensen veranderen?

COBRA – Ja natuurlijk. De Event is het finale begin van het einde van duister. Op het moment van de Event zullen alle negatieve wezens die niet naar positief willen veranderen worden meegenomen naar de Centrale Zon. Dus het zal de finale filtering zijn van negativiteit in dit universum, dus dit is ‘game over’.   (yeah!)

Richard – Cobra, ben je bekend met de Council van 5?

COBRA – Er zijn veel councils, van 5, 9, of andere getallen en verschillende mensen associëren verschillende ideeën hiermee, dus ik zou hier niet te specifiek willen zijn.   (OK, dank je)

Lynn – Is er enige vooruitgang geweest met betrekking tot de toplet bommen?

COBRA – Ja natuurlijk. Er was behoorlijk wat vooruitgang op dit gebied …. de vooruitgang is zodanig geweest dat de chimera behoorlijk zenuwachtig werd begin september en zij wilden de volledige … triggeren, het laatste overblijfsel van de volledige schaal galactische oorlog in het zonnestelsel, en het is ze niet gelukt. Maar september was een behoorlijk pittige maand. Hun doelen zijn absoluut NIET bereikt.   (geweldig)

Richard – Cobra, in deze finale open oorlog die gaande is in ons zonnestelsel, vinden de meeste gevechten plaats in 3D of 4D of?

COBRA – Ik zou zeggen dat de meerderheid van de gevechten plaatsvindt op de plasma laag. Niet zoveel gaande op de fysieke laag, tenminste, niet zichtbaar.   (mooi, dank je)

Lynn – In welke dimensie zit de chimera?

COBRA – De meesten van hen zijn op de fysieke laag, of veel van hen zijn op de fysieke laag en sommigen van hen zijn ook op de niet-fysieke lagen.   (dank je)

Richard – Cobra, je gaf eerder aan dat het Centrale Ras in een hogere dichtheid is dan wij. Zijn zij in dezelfde dichtheid als Pleiadians of reptillians?

COBRA – Nee, het Centrale Ras is 7e en hogere dimensie zoals ik het zou zeggen, en de Pleiadians zijn 5e en 6e dimensies, en de reptillians zijn 4e dimensie.

Richard – Alright, dus hoe bevecht de chimera het Centrale Ras?

COBRA – Zij vechten omdat zij de primaire anomalie manipuleren en niemand in dit universum heeft een volledig begrip van de primaire anomalie en zij nemen voordeel uit dit feit.   (begrepen, dank je)

Lynn – Cobra, kun je ons een update geven over de situatie met de demiurg Yaldabaoth?

COBRA – Omdat dit, zou ik zeggen, het laatste stuk is van het galactische conflict in het zonnestelsel dat wordt uitgespeeld, is het plasmalichaam van de Yaldabaoth langzaam aan het oplossen.   (geweldig, dank je)

Richard – Cobra, zijn de scheuren in de sluier nog steeds hetzelfde, of zijn zij aan het toenemen?

COBRA – Feitelijk was een doel van deze escalatie in september om de scheuren in de sluier te dichten en dit is deels succesvol geweest, dus de Lichtkrachten zijn het Lichtgrit in dit gebied aan het reactiveren om deze scheuren in de sluier opnieuw te reactiveren en de proces heeft wat tijd nodig.   (begrepen, dank je)

Lynn – Het lijkt erop dat de meest machtige facties van de duisteren van de Andromeda galaxy zijn, klopt dat Cobra?

COBRA – Ja, dat klopt.

Lynn – Zijn de gevallen engelen van deze galaxy gekomen of van enig ander deel van onze galaxy?

COBRA – Sommigen van hen kwamen feitelijk van de Andromeda galaxy, maar veel van hen kwamen ook van deze galaxy, vooral van de Orion regio.   (dank je)

Richard – Cobra, kun je het verschil ophelderen tussen de Andromeda galaxy en de Andromeda constellatie?

COBRA – Andromeda galaxy is een spiraal galaxy wat de tweeling galaxy is van onze eigen galaxy. De Andromeda constellatie is een van de vele constellaties die wij in onze lucht kunnen zien als gezien van Aarde. En de meeste sterren, het overgrote deel van de sterren in de Andromeda constellatie, behoort tot onze galaxy en de Andromeda galaxy zit achter al deze sterren in dezelfde zichtlijn.   (gesnapt, dank je)

Lynn – Krijgen wij hulp van de positieve Andromedans?

COBRA – Ja natuurlijk, behoorlijk veel.   (dank je)

Richard – Cobra, wat gebeurde in 1996 dat de archon invasie van Kongo mogelijk maakte? Was daar een oorlog waar gewone mensen niets van weten?

COBRA – Er was in feite een behoorlijk zichtbare oorlog. Er was de Rwanda genocide een jaar eerder en dit legde het grondwerk, de voorbereiding voor het openen van het negatieve portaal. Het was heel intens. Ik zou zeggen dat het een enorme genocide was met bijna, denk ik, 1 miljoen mensen die toen stierven. Een jaar eerder, of zullen wij zeggen rondom het jaar voor de archon invasie van 1996.

Richard – Wow, dus toen dit Kongo portaal opende begonnen negatieve entiteiten erdoorheen te komen.

COBRA – Ja.

Richard – Waar kwamen zij vandaan?

COBRA – Het waren vooral reptillian entiteiten die van een sector van deze galaxy kwamen en sommige van hen ook van de Andromeda galaxy. De meeste kwamen van de Orion sector toen daar een behoorlijke opruiming was van de Orion die plaats vond door dat portaal.   (dank je)

Richard – Wij gaan wat praten over de US presidentsverkiezingen. Je hebt aangegeven dat er wellicht geen US verkiezingen zijn deze herfst. Is het mogelijk dat zowel Hillary als Trump zichzelf onderuit halen en de deur openen voor iemand anders?

COBRA – OK. De tijdlijn wanneer de verkiezing niet plaatsvindt, de mogelijkheid dat dit niet zou plaatsvinden, is afgenomen en heel waarschijnlijk zal er een verkiezing zijn en de situatie is behoorlijk gecompliceerd en op dit punt zijn er veel dingen mogelijk. Hillary, Trump, of iemand anders.

Richard – Wat zie jij gebeuren?

COBRA – Ik zie veel chaos, onvoorspelbaarheid, en ik denk dat het hele ding een enorme afleiding is.   (begrepen, dank je wel)

Lynn – Wel Cobra, veel, veel, veel mensen hebben vragen over Hillary Clinton deze maand. Zij wilden weten of zij dood is of dat zij een kloon is?

COBRA – Zij is heel erg in leven. Zij heeft gezondheidsproblemen, maar zij leeft.

Lynn – Hillary Clinton heeft duidelijk gezondheidsproblemen, maar er is veel discussie over wat deze nu precies zijn want zij heeft verscheidene symptomen. Heeft jouw intel je een indicatie gegeven over wat deze gezondheidsproblemen zijn? En heeft zij werkelijk een hersenbeschadiging van een bijna fataal vliegtuigongeluk in 2012 zoals onlangs is gerapporteerd door WikiLeaks, of heeft zij Parkinson of Lime ziekte?

COBRA – In feite beide. Zij heeft Parkinson en er is behoorlijk wat hersenbeschadiging van dit vliegtuigongeluk. Het is een complex, zou ik zeggen, veel symptomen zijn complexe manifestaties van haar gezondheidsproblemen die resulteerden in haar life-style en haar focus op negativiteit, en alle hulp van de cabal om haar gezondheid te onderhouden was opgeklopt.   (dank je)

Richard – Cobra, je hebt gezegd dat Trump een jezuïet agent is.   (Ja)    Als Trump een jezuïet agent is, voor welk deel van de cabal werkt hij en waarom lijkt de cabal tegen hem te zijn?

COBRA – Hij werkt voor de jezuïeten. Feitelijk creëren de jezuïeten …. het gebruikelijke spel dat zij hem presenteren, voor hem te laten lijken dat hij tegen het establishment is, tegen de cabal, waar hij in realiteit gewoon deel uitmaakt van de andere factie van de cabal die niet zo publiek werkt en achter de schermen werkt.   (begrepen)

Richard – Als Trump een jezuïet agent is en Hillary vertegenwoordigt de Bush-Rockefeller-Clinton factie, zijn wij dan in feite een oorlog tussen twee facties aan het zien?

COBRA – Er is een zekere hoeveelheid van conflict tussen beide facties, maar voor, van jezuïet perspectief, maakt het niet uit wie er wint. De ene manier of de andere, zij kunnen doorgaan met hun agenda.   (snap het, dank je)

Lynn – Het publiek van de United States zit in feite in een niet te winnen situatie voor de 2016 verkiezingen door het gebrek aan goede presidentskandidaten. Wel, het is zo geweest gedurende een halve eeuw, sinds de moord op John F. Kennedy. Trump heeft onlangs gezegd dat als hij wordt gekozen hij zijn volledige steun zou geven aan Israel en dat hij Jeruzalem zou erkennen als de hoofdstad van Israel. Hij is duidelijk een uitgesproken zionist en daarom gewoon een ander Rothschild poppetje. Wordt hem door de Lichtkrachten toegestaan om de president van de US te worden als hij de november 2016 presidentsverkiezingen wint.

COBRA – Ik zal zeggen, zoals ik eerder heb gezegd, het maakt niet uit wie er wordt gekozen want dit is alleen het publieke poppetje voor de cabal. Wat belangrijk is, is dat de hele situatie moet worden …. er moet een doorbraak zijn in de vorm van de Event en dan maakt het niet uit wie president is. Vóór de Event, wie er president zal zijn, zal het poppetje van de cabal zijn. Obama nu, Bush eerder, en de nieuwkomer in november. Het maakt niet uit.

Richard – Cobra, er wordt gezegd dat als de US militairen de november presidentsverkiezingen stoppen door een gebrek aan ‘geschikte en competente kandidaten’, een van de ideeën waar zij over nadenken als een alternatief is het plaatsen van de Canadese president als de leider van de “Noord Amerikaanse Unie”. Zie jij dit als een mogelijkheid?

COBRA – Nee, dat doe ik niet. Dit gaat niet gebeuren.   (mooi, dank je)

Lynn – Cobra, een tijd geleden beantwoordde jij een vraag over Eric Holder die was geraakt door ‘stardust’ en hij moest worden opgenomen. Is er enige kans dat dit zou kunnen zijn gebeurd met Hillary?

COBRA – Nog niet, maar ik zal niet zeggen dat het niet zal gebeuren in de toekomst als dat noodzakelijk is.   (OK)

Lynn – Is de cabal afstand aan het nemen van Hillary met al de issues die de laatste tijd zijn opgetreden?

COBRA – Zij doen aan schadebeperking. De Rockefeller factie wil het presidentschap, deze kandidaat behouden, maar het is mogelijk dat het ze niet lukt. Ik zal geen commentaar geven op hoe dit zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Zij hebben nog steeds wat hoop dat Hillary wint. En je zou wat verrassingen kunnen krijgen in de komende, ik zou zeggen, paar weken. Er zouden wat plotselinge veranderingen in richting kunnen zijn in veel aspecten van deze situatie.

Lynn – De polls in de verwachting van de US verkiezing laten zien dat Trump en Hillary behoorlijk gelijk op gaan. Denk je dat dit waar is?

COBRA – Ja het is waar, maar nogmaals, ik zou zeggen steek niet te veel aandacht en energie in deze verkiezing. Het is een afleiding.   (OK, dank je)

Richard – Cobra, wij blijven horen over de staat van beleg die zou worden ingesteld in de US maar jij hebt gezegd dat dit nooit zou gebeuren. Is dit nog steeds jouw zienswijze over dit onderwerp?

COBRA – Ik heb deze vraag al beantwoord; het zal niet gebeuren.   (Mooi, dank je)   Niet op de manier waarvoor mensen deze vraag stellen.

Richard – Kun je dit verder uitwerken?

COBRA – Wanneer de Event plaatsvindt kan het lijken alsof de staat van beleg is geïnitieerd, maar het zal feitelijk de Event zijn en de massa arrestatie van de cabal.   (dank je wel)

Lynn – Banken blijven wegkomen met financieel terrorisme en hun misdaden blijven altijd ongestraft. Zij printen enorme hoeveelheden geld uit niets, brengen hun slechte leningen in als onderpand, samen met al de andere boevenbanken, en creëren zelfs grote hoeveelheden geld door het uitschrijven van incasseringschecks aan henzelf en deponeren deze zelfde vers geschreven incasseringschecks in hun eigen banken. Hoe kunnen deze entiteiten, die de belangrijkste financiers zijn van AL het slechte, ooit zonder cash komen te zitten als hen nog steeds wordt toegestaan om deze enorme financiële fraudes uit te voeren? Wat gaat de Resistance Movement hieraan doen?

COBRA – Zij zullen de Event triggeren wanneer het er de tijd voor is en geloof mij, zij komen tekort. De cabal heeft meer cash nodig dan het krijgt en dat is waarom zij zo wanhopig zijn. Zij hebben elke dag een paar miljard nodig om de quarantaine in stand te houden.   (Wow)   (Ik ben blij dat te horen)

Richard – Cobra, er wordt gezegd dat alle macht van Obama is weggenomen door de militairen en dat hij niets meer te zeggen of geen enkele macht heeft in het Witte Huis als de president van de USA. Er wordt gezegd dat hij er alleen voor de show is en dat anderen binnen de militairen aan de touwtjes trekken, is dit waar?

COBRA – Zoals ik heb gezegd, de huidige president is altijd alleen een poppetje sinds de tijd van JFK. De president heeft geen enkele werkelijke macht en degenen die de echte macht hebben zijn de cabal en het militair-industrieel complex.   (OK)

Richard – Dus de positieve militairen hebben sowieso geen effect op hem?

COBRA – Een klein beetje, maar niet genoeg.   (begrepen, dank je)

Lynn – Cobra, als de coup in Turkije op 15 juli was geleid door de Lichtkrachten en als Rusland wordt verondersteld aan de kant te staan van de Lichtkrachten, waarom hebben zij Erdogan verborgen en beschermd terwijl de coup gaande was en waarom hielpen zij president Erdogan om terug in de macht te komen?

COBRA – Ik zie niet waar Rusland Erdogan steunde. Ik ben het niet eens met dat statement.   (OK)

Richard – Cobra, is de U.S. Federal Reserve Collection agentschap, ook bekend als de “Internal Revenue Services” of IRS nog steeds actief geld aan het stelen van de mensen van de United States?

COBRA – Ja natuurlijk, is dat niet duidelijk?   (Ja)

Richard – Waarom wordt dit nog steeds toegestaan door de militairen als het alleen maar is om de zakken te vullen van de topleden van de cabal?

COBRA – De mensen moeten zich realiseren dat vóór de Event het hele circus zal gaan zoals gebruikelijk. Er zullen geen drastische veranderingen zijn voor de Event.

Richard – Dus al het gepraat over het Federal Reserve System dat op 1 oktober wordt gesloten is niet waar?

COBRA – Nee, het is niet waar.   (begrepen, dank je)

Lynn – PayPal neemt een deel van het geld voordat de rest op een rekening wordt gezet. Ook al is deze methode van geldoverdracht makkelijk, het kost ook wat, waar wij proberen zoveel geld als mogelijk is te sturen aan onze broeders en zusters in Malawi. Ik zou willen vragen dat als je wilt helpen met het “Feed Malawi Project” of doneren aan Prepare for Change, stuur alsjeblileft een check of geld aan dit adres: 4530 Whittier Blvd, Los Angeles, CA 90022. Zet er alsjeblieft bij dat het is voor PrepareforChange.net, gebruik de letters “PFC” of “Malawi”. Dank voor je hulp.

Lynn – Is het waar dat de organisatie bekend als de republiek van de United States nu aan de macht is in de US in plaats van de oude United States Inc.? Cobra, kun je ons hier wat meer over vertellen?

COBRA – OK. Het antwoord is nee, en ik denk dat dit duidelijk is. Wanneer de echte republiek, en ik bedoel niet die specifieke afkorting, ik spreek over de ECHTE republiek, op zijn plaats zal zijn zal het heel, heel duidelijk zijn. En er zal geen twijfel over bestaan.

Lynn – Dus jij denkt dat wij moeten wachten op de Event voordat dit gebeurt?

COBRA – Precies, het hangt allemaal samen met de Event. Het is deel van de Event.   (begrepen)

Richard – Cobra, is de RV gesteld om deze week te beginnen?

COBRA – Het antwoord is nee.   (Dank je)

Richard – Wanneer de financiële reset plaatsvindt, zullen alle schulden op de wereld volledig zijn geschrapt, inclusief credit cards, woningleningen en studentenleningen?

COBRA – Studenten leningen ja, en het meeste van credit cards, ook ja.

Lynn – En woningleningen?

COBRA – Het overgrote deel ervan, ja.

Richard – Zitten de Lichtkrachten achter Satoshi Nakamoto de oprichter van Bitcoin?

COBRA – Feitelijk, ja, Bitcoin was een van de projecten van de Lichtkrachten om een andere tand in de matrix te creëren.   (heel mooi, dank je)

Lynn – Er wordt veel gepraat over de financiële reset en munt revaluatie of RV overal op het internet. Is er een mogelijkheid dat jij ons kunt vertellen over de substantie achter al deze RV commotie die op dit moment op het internet bezig is.

COBRA – OK. Ik zou zeggen dat helaas het overgrote deel van de zogenaamde intel nu in de alternatieve media niet betrouwbaar is.

Lynn – Kloppen de geruchten dat op het moment van de financiële reset de US dollar zal worden gedevalueerd rond 50% van zijn huidige waarde?

COBRA – Ja, dat is een behoorlijk grote mogelijkheid, dat op het moment van de Event de US dollar behoorlijk significant zal devalueren.

Richard – Cobra, wat kun je ons vertellen over de Russen die vrede maken met Japan en wat kunnen wij verwachten van deze onderhandelingen tussen de Russische Federatie en een nog steeds door de cabal gecontroleerd Japan?

COBRA – Rusland heeft een politiek van het onderhouden van vrede met al zijn omringende landen, het promoten van balans en relaties, en dit maakt deel uit van hetzelfde proces.   (Begrepen, dank je)

Lynn – Er is net op de website “Veterans Today” gezegd dat Israel een kernbom in Jemen gebruikte. Waarom staan de Lichtkrachten het gebruik van nucleaire middelen toe nadat jij in het verleden hebt gezegd dat het gebruik van zulke van deze hoogst geavanceerde nucleaire middelen niet langer zou worden toegestaan in de oorlog tegen de mensheid?

COBRA – OK. De nucleaire wapens die zijn gebruikt hebben een heel laag overblijfsel dat lager of gelijk is aan conventionele bommen. En dit is, zou ik zeggen, dat de duistere krachten het geduld van de Lichtkrachten uitdagen door zo ver te gaan als zij kunnen en zij zijn altijd behoorlijk drastisch op de grens aan het dansen, dus dat is wat er gaande is.   (Wow, dank je)

Richard – Cobra, het lijkt alsof er wat veranderingen bezig zijn in de richting die Duitsland neemt, mogelijk weg van de cabal. Dit zou de reden kunnen zijn waarom de politieke partij van de huidige Duitse kanselier Angela Merkel een verlies in de laatste verkiezingen laat zien. Wat is er werkelijk gaande in Duitsland?

COBRA – OK. Er zijn twee hoofdfacties in Duitsland. Een is pro cabal en een begint zich te realiseren dat dit wellicht niet zo’n goed idee is, en meer en meer van de, ik zou zeggen mensen met gezond verstand zijn tegen Merkel aan het gaan en tegen deze associatie met de cabal. En ik zou zeggen, er is een behoorlijk intens conflict in Duitsland gaande op dit moment en er zijn ook wat andere dingen die plaatsvinden die ik nu nog niet zal vrijgeven en waarover ik in de nabije toekomst zal spreken of die ik zal vrijgeven.   (dank je)

Lynn – Cobra kun je ons een update geven over de, als er onderhandelingen gaande zijn met de “Red Shields” ook bekend als de Rothschild’s financiële misdadigersfamilie?

COBRA – Ik zou zeggen dat er nog steeds wat onderhandelingen zijn maar het is niet zo intens als het was want de Lichtkrachten hebben hen een kans gegeven. De Red Shields waren niet erg coöperatief en zij zijn hun kans op dit punt kwijt geraakt, dus heel waarschijnlijk zullen zij gewoon worden verwijderd ten tijde van de Event. Dat is de meest waarschijnlijke tijdlijn op dit moment.   (dank je)

Richard – Cobra, wat zie jij echt als de toekomst van de Rockefeller’s, Bush en Clinton misdaadfamilies, bekend om hun uniek wrede, meedogenloze en gewelddadige gedrag tegen de mensheid?

COBRA – Zij zullen het binnenste van de Galactische Centrale Zon zien.   (wow, mooi, dank je)

Lynn – Wat is er op dit moment gaande met de liquiditeitsproblemen binnen de Duitse Deutsche Bank?

COBRA – OK. Deutsche bank heeft behoorlijk wat liquiditeitsproblemen, meer dan zij zullen toegeven. Natuurlijk zal de cabal al zijn trucs gebruiken om het te onderdrukken en af te dekken en te doen alsof het “business as usual” is.

Lynn – Denk jij dat wordt toegestaan dat zij failliet gaan?

COBRA – Nee, hoogst waarschijnlijk niet. Heel waarschijnlijk zullen zij iets toveren en alles zal OK zijn.   (dank je)

Richard – Cobra, wat zie jij als de toekomst van de “Clinton Foundation”? En wat kun je ons vertellen over de geldwas activiteiten die daar al jaren plaatsvinden en waar de meeste politici in Washington DC bij betrokken zijn?

COBRA – OK. Heel waarschijnlijk zal de hele situatie weer worden onderdrukt en zal niet bereiken …. ik zou niet zeggen dat het recht in deze situatie zal zegevieren vóór de Event.   (dank je)

Lynn – Gedurende lange tijd hebben veel verschillende inlichtingenbronnen gesproken over een “oktober surprise”. Wat weet jij over deze oktober surprise dat je met ons kunt delen Cobra?

COBRA – OK. Oktober Surprise is gewoon een algemene term om de hype te vergroten dat er iets gaat gebeuren waar het feitelijk niet zal gebeuren. Dus wanneer de echte Event zal gebeuren zal het, het kan op elk moment zijn, hoeft niet oktober te zijn. Al het andere is gewoon speculatie.

Lynn – Zal de Event een verrassing zijn?

COBRA – Ja natuurlijk.   (OK)

Richard – Cobra, er gaat een rapport rond dat Rusland onlangs Syrië bombardeerde, een ISIL commandocentrum gevuld met Israëlische Mossad, Turkse militaire, Britse MI6 en Amerikaanse CIA agenten die hielpen om ISIL te coördineren. Is dit waar?

COBRA – Ja.

Richard – Kun je ons vertellen hoeveel schade was aangericht?

COBRA – Behoorlijk wat, maar nogmaals, dan nam de andere kant wraak, en je weet dat dit meer en meer een open oorlog aan het worden is waar de westerse landen de zogenoemde Islamitische Staat steunen en Rusland is tegen hen.   (got cha)

Richard – Dus het was in feite een positief iets dat gebeurde?

COBRA – De Russische actie was positief, ja.   (mooi, dank je)

Lynn – Cobra, kun je ons een update geven over wat er gaande is met de Event. Is er onlangs iets gewijzigd. Verwachten wij nog steeds een mogelijke volledige sluiting van publieke zaken en banken ten tijde van de Event?

COBRA – Er is niets veranderd. Het plan is nog steeds hetzelfde.

Lynn – Heb je enig nieuws of updates die het publiek zou moeten weten om te zijn voorbereid voor de komende grote golf van de Galactische Centrale Zon?

COBRA – Ik heb hierover niets nieuws te zeggen. Alles is al gezegd.   (dank je)

Richard – Cobra, onlangs was Puerto Rico zonder elektriciteit en had een totale black-out voor een paar dagen. Puerto Rico is de basis van de IRS. Is dit verwant met de black-out?

COBRA – Nee.

Richard – Heb je enige kennis over wat feitelijk plat ging en waarom het zo lang duurde.

COBRA – Het is omdat de cabal simpelweg geld overhevelt uit Puerto Rico en ook al is het de basis van de IRS, de lokale mensen daar hebben heel weinig geld. Zij zijn behoorlijk extensief beroofd door de cabal, dus de basis infrastructuur daar is …. uit elkaar aan het vallen, zou ik zeggen.   (dank je)

Lynn – Cobra, ben je bekend met de term GESARA.

COBRA – Tot op zekere hoogte.

Lynn – OK. Dit staat voor “Global Economic Security and Reformation Act”. En ik geloof dat het is gemodelleerd naar NESARA, wat is de “National Economic Security Reformation Act”. En wat deze persoon wilde weten is, zal GESARA wet worden rondom de wereld na de Event?

COBRA – Dit is een manier om het proces van de financiële reset na de Event te beschrijven.   (dank je)

Richard – Cobra, kun je wat zeggen over hoe de cabal betrokken is geweest in de huidige negatieve / raciale activiteit die plaats vindt tussen politie en mensen in de US?

COBRA – Dit is in feite georganiseerd door de cabal.

Richard – Is dat zo? Zal het spoedig stoppen of zal het erger worden?

COBRA – Het gaat stoppen ten tijde van de Event.   (dank je)

Lynn – Wij zijn onze samenwerking met een andere website partner aan het versterken: Coeō (Ko-e-o). Dit betekent: om te verenigen, samen te voegen, ontmoeten, samenkomen, samenkomen als een geheel. Matt bij Coeō werkt aan het verbeteren van wereldwijde gesynchroniseerde meditaties met innovatieve ideeën die hij in de nabije toekomst zal initiëren.

Coeō is een geo-sociaal netwerk van Lichtwerkers, activisten, change-makers, en iedereen die wil samenwerken naar het samen creëren van een betere toekomst voor iedereen. Zijn voornaamste doelstelling is om lokale verbindingen tussen leden te faciliteren met de intentie om het makkelijk te maken om groepen samen te stellen en uiteindelijk positieve sociale actie.

In toevoeging op de geografische focus van het platform, is Coeō ook een plaats om uit te wisselen en samen te werken op een wereldwijd niveau. Het bevat veel van de middelen die je zou verwachten te vinden op andere sociale netwerksites zoals Facebook (het bevat posten, commentaren, gebeurtenissen, privé boodschappen, etc.) maar met toegevoegde focus naar de geografische verbindingen tussen leden. 

Als je je niet al hebt aangemeld op het Coeō platform ga dan alsjeblieft naar prepareforchange.coeo.cc om je in te schrijven, en voor degenen die dat al hebben gedaan, denk er alsjeblieft aan om regelmatig in te loggen en actief deel te nemen in de gemeenschap, het maken van positieve verbindingen en samenwerking.

Lynn – Ons volgende onderwerp is 11 september 2001, door zovelen is bewezen dat het een ‘inside job’ was. Meer dan 1.000 ingenieurs hebben gedemonstreerd dat het sloop was, bewezen dat het een mini nuke was, alles bijeen, hoe kun je meer dan een miljoen ton aan beton en staal laten oplossen, en zorgen dat WTC7 instort zonder enige reden. Ik persoonlijk denk dat er niet meer bewijs nodig is om te begrijpen dat de criminele achter de aanvallen nog steeds vrij rondlopen en lachen om de gehersenspoelde massa. Cobra, wat gebeurde er werkelijk op 9/11-2001?

COBRA – Je hebt zojuist de vraag al beantwoord, wat er gebeurde.

Lynn – Heb je enige intel om vrij te geven op deze 15e ‘verjaardag’?

COBRA – Er gebeurden toentertijd veel dingen. Er was een onderlinge strijd tussen twee facties van de negatieve militairen. Er was veel activiteit in de geheime ruimteprogramma’s (SSP=Secret Space Program) en bepaalde zaken stonden op het punt te worden vrijgegeven, of waren gepland om te worden vrijgegeven in die periode. En er is ook heel veel bewijs vernietigd. Het was niet alleen een vernietiging van twee gebouwen, het waren veel zaken die waren vernietigd en het doel hiervan was om de bewijzen te vernietigen.

Lynn – Waren de voornaamste daders de zionisten en de cabal?

COBRA – Feitelijk zaten de jezuïeten erachter; als je zou zoeken achter zionisten dan vind je de jezuïeten.   (dank je Cobra)

Richard – Op dit moment in de US is er de 100erden stammen van rondom de wereld die vreedzaam samenkomen in gebied, opstaan tegen ‘big oil’ geld, en beschermen moeder Aarde tegen de verwoesting, dood en omverwerping van hun heilige sites. Zijn wij de 7e generatie hier om veranderingen te brengen zoals in de Lakota profetie?

COBRA – In feite ja, dat is een symbolische interpretatie van wat er gaande is.   (dank je)

Lynn – Kun je wat zeggen over de recente aankondiging van president Obama voor ‘nationaal voorbereid zijn maand’ op wereldwijde catastrofes, die is geplaatst op de website van het witte Huis op 31 augustus 2016?

https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/08/31/proclamation-national-preparedness-month-2016

COBRA – Ik zou zeggen dat mensen in regeringen rondom de wereld zich beginnen te realiseren dat er iets groots staat te gebeuren en dit is gewoon een weergave van deze mengeling van angst en poging tot voorbereiding. Zij weten niet precies wat er zal gebeuren maar zij weten dat er iets gaat gebeuren. En de verschillende facties in de regeringen bereiden zich op hun eigen manier voor en geven verschillende memo’s uit op hun eigen manier.   (dank je)

Richard – Cobra, is er enig deel van het oosten van Canada dat ooit deel uitmaakte van Atlantis?

COBRA – Een klein beetje, ja.

Lynn – Zwitserland is het gebied waar veel cabal leden hun hoofdkwartieren hebben. Wat zal er met Zwitserland gebeuren na de Event?

COBRA – Zwitserland heeft in feite ook een hele sterke positieve Templar aanwezigheid die nu niet echt publiek bekend is en dit alles zal zijn …. zij zullen in de openbaarheid komen op het moment van de Event. En natuurlijk zal de cabal worden verwijderd.

Lynn – Heeft Zwitserland enige vortexen of portalen of heeft dit land enige spirituele of occulte significantie?

COBRA – Ja natuurlijk, er zijn veel portalen in Zwitserland en sommige van deze portalen hebben wij geactiveerd in onze conferenties de laatste paar jaar. Er is een hele sterke Pleiadian aanwezigheid in Zwitserland.

Lynn – Dat is waar Billy Meyer leefde en zijn contacten had   (Ja)   met de Pleiadians.   (Ja)

Richard – Cobra, de politieke coup van president Dilma Rousseff  bracht veel protesten in de straten en de democratie is gebroken in Brazilië. Is de nieuwe president Michel Temer van het duister? Kun je ons vertellen wat je weet over de politieke situatie in Brazilië?

COBRA – Ja, hij is in feite een cabal poppetje, helaas, en de situatie in Brazilië is hierdoor slechter aan het worden.  (dank je)

Lynn – Deze luisteraar schrijft: Ik woon in Nova Friburgo, Rio de Janeiro, Brazilië. Wij hadden hier een grote tragedie. Ik geloof dat het een of ander soort wapen was dat de ramp veroorzaakte. Ik zocht het op en wat ik vond over dit gebied was terug in januari 2011; er waren zo’n 1.000 mensen die dakloos werden nadat overdadige regen modderstromen veroorzaakte op de toppen van de bergen en 257 mensen stierven. Kun je hier wat over zeggen Cobra?

COBRA – Helaas, dit is een van de vele situaties, en vergelijkbare situaties vinden de hele tijd rondom de wereld plaats. Het …. feitelijk een reflectie van de situatie van de doorgaande galactische oorlogen die hier zullen zijn tot de Event.   (OK, dank je)

Richard – Cobra, met alle negativiteit in Brazilië op dit moment, is er iets dat de mensen van Brazilië kunnen doen om te stoppen wat er gaande is in hun land?

COBRA – Door bewustzijn te verspreiden, open blogs in Portugees en Spaans en andere talen die de mensen spreken, en verspreid informatie over wat er gaande is.   (dank je wel)

Lynn – Deze vraag is van iemand in Zuid Afrika. Wij hadden onlangs begin augustus een stemming, en wij stemden voor een nieuwe regering voor Zuid Afrika. De huidige president Zuma zal verdwijnen. Hij was verschrikkelijk. Wat weet je over de politieke situatie in Zuid Afrika. Wie controleert Zuma?

COBRA – Weer, het is heel veel cabal controle in dat land en ik verwacht niet dat dit veel beter wordt voor de Event.

Lynn – Kun je ons meer vertellen over Zuid Afrika’s verleden: bijvoorbeeld, de Nederlanders vestigden hier de Oost Indie Companie?

COBRA – Ja dat is waar, en er waren een paar van de illuminati families die Zuid Afrika controleerden, en zij gebruikten vooral diamand mijnen, dat was een van de controlerende middelen, en Zuid Afrika was een van de belangrijke occulte energie vortexen voor de cabal dominantie, vooral in een periode in de 19e eeuw. Nu is zijn belang afgenomen, maar er is daar nog steeds veel cabal aanwezigheid.

Lynn – Waarom was het slechte systeem bekend als Apartheid in Zuid Afrika?

COBRA – Door de intensiteit van de cabal aanwezigheid daar.

Lynn – Over Nelson Mandela, was hij een held? Of was hij een poppetje daar geplaatst om de mensen te manipuleren?

COBRA – Hij was een positief wezen dat heeft voorkomen dat veel negatieve dingen zouden gebeuren.   (dank je)

Richard – Cobra, Zuid Afrika’s mijnen zijn een bron van inkomsten voor veel mensen. Er zijn steden die alleen bestaan vanwege de mijnen in dat gebied. Op dit moment zijn de mijnen aan het worstelen en veel mensen zijn al hun baan kwijt geraakt. Wat zal gebeuren na de Event met deze mijnen steden? Zal het mijnen volledig stoppen en zo ja, wat gaan de mensen daar doen voor een inkomen?

COBRA – Het mijnen zal vrijwel volledig stoppen en natuurlijk zullen mensen andere vormen van inkomen hebben en andere activiteiten die veel belangrijker zullen zijn en natuurlijk zal er overvloed zijn voor iedereen.   (dank je wel)   Dat zal geen issue meer zijn.   (mooi, dank je)

Lynn – Er is op dit moment een enorm debat gaande over landclaims in Zuid Afrika. Na de Event, wanneer alle grenzen zijn verdwenen, zullen mensen nog steeds land in bezit kunnen hebben? Hoe zal de huisvesting en landeigendom worden beïnvloed?

COBRA – Mensen zullen nog steeds land kunnen bezitten, maar zij zullen hier niet zo emotioneel mee bezig zijn, dus veel van de disputen zullen makkelijk oplossen en na enige tijd zal het concept van landeigendom zijn belang kwijt raken.   (dank je)

Richard – Wat voor soort rol zie jij voor kleinere landen in Azië, zoals Singapore, op het financiële vlak.

COBRA – Singapore is een van de bolwerken van het cabal financiële systeem met veel Rothschild aanwezigheid.   (dank je)

Lynn – Deze vraag komt van Vietnam: China is heel agressief naar zijn buren. Wordt China toegestaan om Vietnam binnen te vallen, zoals zij deden met Tibet na de tweede wereldoorlog, als deel van het plan van de cabal voor Azië voor de nieuwe wereldorde? Denk jij dat Vietnam deze aanval zal overleven?

COBRA – Van mijn perspectief is het zeer onwaarschijnlijk dat China Vietnam zal binnenvallen op dit punt.   (dat is goed nieuws)

Richard – Cobra, onlangs sprak een burgemeester in Turkije over een groot rood licht – een UFO – die boven Turkije hing, boven de stad hing. Dit grote rode licht werd beschreven als een ster omgeven door een rood licht en langzaam bewegend in de lucht. Weet jij daar iets van?

COBRA – Een beetje ja.

Richard – Wat was het?

COBRA – Het waren de Lichtkrachten die probeerden om wat Licht te brengen in de situatie in Turkije.   (fantastisch, dank je)

Lynn – Dit gaat over Egypte, David Wilcock zei onlangs dat de Egyptische goden een binnenvallend reuzen ras waren. Waren deze Egyptiers de bron van de cabal bloedlijnen? Zo niet, wat waren de bronnen van de cabal bloedlijnen?

COBRA – OK. De goden van Egypte hebben niets te maken met de cabal en zijn niet gerelateerd aan de cabal bloedlijnen. Cabal bloedlijnen kwamen van het Babylonische rijk dat heeft geen direct …. het is niet Egypte in feite.   (dank je)

Richard – Cobra, deze luisteraar zegt: Europa, Finland, wordt geregeerd door negatieve krachten en onze regering is tegen de bevolking. Waarom is Finland zo? Wordt Finland door de cabal geregeerd? En wat kan er tegen worden gedaan?

COBRA – Het is hetzelfde in elk land op de planeet. De cabal heeft alle regeringen in alle landen op de planeet geïnfiltreerd.   (dank je)

Lynn – Wij zijn een hele kleine groep die vrijwillig de council van Prepare For Change bemant. Wij ontmoeten elkaars wekelijks om zaken te bespreken om onze acties en website te verbeteren. Het is voor ons allemaal duidelijk dat wij leiderschap hulp nodig hebben in verschillende groepen om de communicatie tussen hen die een rol in PFC willen spelen te verbeteren. Wij zijn meer dan een website, wij zijn een gemeenschap. Om als een gemeenschap te kunnen werken zoeken wij een selecte groep individuen die leiderschapskwaliteiten hebben om groepen aan te sturen. Om te starten zouden wij hulp willen hebben op de volgende gebieden: healing, sociale media, optimalisering van het web, en internetmarketing. Wanneer deze posities zijn ingevuld zullen wij groepsleiders toevoegen op gebieden die zullen helpen onze gemeenschap te ontwikkelen, zoals permacultuur, renaissance, Event ondersteuning, Sisterhood of the Rose, en technologie. Wij hebben opwindende plannen voor de toekomst, echter het heeft een groter leiderschapsteam nodig. Als je je voelt aangetrokken tot iets dat zal helpen om een betere toekomst voor ons allemaal te creëren, nodig ik je uit om een e-mail aan mij te sturen: lynn@prepareforchange.net.

Richard – Cobra, je hebt gezegd dat de oktober revolutie in Rusland was gecreëerd en gemaakt door de jezuïeten om de kult van communisme te introduceren. Betekent dit dat het communisme van de cabal kwam?

COBRA – Het oorspronkelijke idee van communisme was in feite verdraaid en gemanipuleerd op een manier dat het de agenda van de jezuïeten zou dienen.

Richard – Dus waren Karl Marx, Vladimir Lenin, Joseph Stalin, Mao Zedong, Kim Il-sung leden van de cabal of waren zij gewone mensen?

COBRA – Veel van hen, ja.   (OK)

Richard – Kun je wat zeggen over de revolutie in 1989 in veel Europese landen en Rusland wat resulteerde in de val van de communistische regimes?

COBRA – Het was in feite het plan van de Lichtkrachten want er was behoorlijk wat onderdrukking in deze landen, maar er was ook een tegenplan van de cabal om de bronnen van deze landen te stelen, wat door deze revolutie of door deze crash ging, en veel van het geld is uit Rusland overgeheveld naar de koffers van de cabal in die tijd.   (Dank je)

Lynn – De volgende vragen komen uit Hongarije. Deze persoon schrijft: “Mijn hart doet pijn wanneer ik lees over wreedheid tegen dieren. Deze niet-Aardse creaturen zoals walvissen, dolfijnen, wellicht zelfs zeehonden, olifanten, etc. …. is het niet mogelijk om ze te evacueren naar hun oorspronkelijke planeet of ze ergens te plaatsen waar ze kunnen genezen? Is hun aanwezigheid absoluut noodzakelijk?

COBRA – Dit zal na de Event gebeuren. De Lichtkrachten kunnen op dit moment niet volledig op de oppervlakte ingrijpen. Zij moeten wachten tot de Event plaatsvindt.   (OK, dank je)

Lynn – Deze persoon schrijft ook vanuit Hongarije. Volgens gechannelde informatie komt de Arvisura, de oude geschiedenis van de Hongaren, oorspronkelijk van het eiland Atais, van de tijd van Atlantis, waar de bestaande Hongaren ‘gezaaide’ zielen waren. (Hungarian=magyar-MAGyar-MAG=SEED). Het zaad is de bewaker van leven en kennis. Wat is de rol van Hongaren tijdens de Event?

COBRA – Ok, ik zou zeggen dat er een hele, hele sterke zeer positieve witte edelen Templar groep in Hongarije is, die heel veel invloed heeft op wat er gaande is in dat land en die openbaar zal worden ten tijde van de Event. Het is vergelijkbaar met Zwitserland waar het ook heel positief is, hele effectieve positieve groepsaanwezigheid. Dus in beide landen zullen er wat verrassingen zijn ten tijde van de Event wanneer bepaalde zaken bekend zullen worden.

Lynn – Zij zouden willen weten of hun voorvaderen werkelijk van Sirius kwamen?

COBRA – Ik zou zeggen dat deze specifieke groep waar ik het over had zijn oorsprong heeft van Sirius en sommige andere mensen ook, maar niet de Hongaarse natie als een geheel.    (OK, dank je)

Richard – Cobra, in de link die wij zullen plaatsen, gedateerd 31 juli 2016, wordt aangegeven dat de cabal top echelons zijn verwijderd van de planeet. Aartsengel Michael, St. Germain en de council lijken dit ook te bevestigen. Cobra, kun jij dit bevestigen?

http://www.treeofthegoldenlight.com/Freedom%20Empowerment/update_removal_of_cabal07-30-16.htm

COBRA – Nee.    (Nee, bedankt)

Lynn – Aartsengel Michael zegt dat mensen niet klaar zijn voor de verschuiving, of de ascentie, of de Event, maar het zal toch plaatsvinden. Ben jij het daarmee eens?

COBRA – Ik ben het er niet mee eens dat Aartsengel Michael dat zei.

Hier is de link:
http://www.indianinthemachine.com/2016/09/01/archangel-michael-final-messages-to-humanity-you-are-not-ready-dear-humans/

Richard – Cobra, kun jij spreken over wat jij weet over de Pleiadians? Wat is hun rol in de galactische oorlogen? Wij weten dat zij spiritueel heel geavanceerd zijn. Maar hebben zij gevochten met andere rassen?

COBRA – Zij vechten wanneer zij vechten tegen onrechtvaardigheid. Zij zijn geen vechtersras, maar wanneer zij moeten vechten doen zij het en zij doen het efficiënt.   (dank je)

Lynn – Kun je ons alsjeblieft iets vertellen over het buitenaardse ras bekend als de leeuwenmensen of de katachtige mensen?

COBRA – OK, dit ras komt van oorsprong van het Sirius sterrenstelsel en was behoorlijk actief in het verleden van de Aarde om …. ik zou zeggen, te helpen bij de spirituele ontwikkeling van veel naties.

Lynn – Zijn wij hier op Aarde van hen afkomstig? Of zijn zij gerelateerd met onze eigen katten op Aarde, zoals onze huiskatten, of de grotere katten, tijgers, cougars en leeuwen.

COBRA – Zij zijn gerelateerd alleen omdat zij hetzelfde archetype hebben, maar zij zijn niet energetisch gerelateerd, zij zijn niet dezelfde evolutie.

Lynn – Communiceren de leeuwen buitenaardse mensen met onze Aardse kattenpopulatie?

COBRA – Dat kunnen ze en soms doen ze dat.    (dank je)

Richard – Cobra, hebben andere gemeenschappen of andere buitenaardse groepen competitie in sport, zoals wij dat doen op Aarde?

COBRA – Sommige rassen hebben sporten maar het is niet in dezelfde, het is niet dezelfde competitieve stijl. Het is meer, zou ik zeggen, beweging, genieten van de beweging en het teamspel, zulke dingen.

Richard – En hoe hebben andere gemeenschappen nog meer plezier?

COBRA – Zij houden van dansen, zij genieten van muziek, zij reizen graag, zij hebben veel activiteiten op een manier zoals hier op de planeet gebeurt.   (mooi, dank je)

Lynn – Cobra, is er een gemeenschap in Proxima B? Wie zijn dat? Wat weten ze over ons? Hoe kunnen wij contact met ze opnemen?

COBRA – Er is in feite een hele, het hele Alpha Centauri systeem maakt deel uit van de ene grote gemeenschap met veel verschillende rassen en zij zullen met de mensheid contact opnemen ten tijde van de Event.   (dank je)    Of zullen wij zeggen na de Event, in de richting van het eerste contact om preciezer te zijn.

Lynn – Zijn zij menselijk schijnende buitenaardsen?

COBRA – Ja, een van deze rassen is menselijke verschijning.   (dank je)

Richard – Cobra, zijn er menselijk schijnende buitenaardsen in Sirius?

COBRA – Ja.

Richard – Is dat in Sirius waar de 144.000 vandaan kwamen, de opgestegen meesters 16.000 jaar geleden?

COBRA – Nee.    (OK dank je)

Richard – Waar kwamen zij vandaan?

COBRA – Sirius was in feite het ras toen een bepaalde groep naar de planeet Aarde kwam 16.000 jaar geleden, maar dat was niet 144.000, het was een hele kleine groep.

Richard – Was het een hele kleine groep? Zullen wij enige namen van deze mensen weten die van Sirius kwamen 16.000 jaar geleden?

COBRA – Dat is op dit moment vertrouwelijke informatie.

Richard – Zijn zij nog steeds met ons aan het uitwisselen en helpen zij ons?

COBRA – Zij helpen heel veel op verschillende manieren en zij zijn zeer aanwezig op hun eigen manier.   (prachtig, dank je)

Richard – Kun je ons vertellen over het oude Maya ras? Ik begrijp dat zij meer dan 10.000 jaar geleden bestonden. Hebben zij de Aarde verlaten? Zijn zij geascendeerd? Zijn zij de Aarde binnengegaan?

COBRA – Het meeste van het Maya ras ging ondergronds in hun ondergrondse gemeenschap. Zij verlieten de oppervlakte.

Richard – Zijn zij van plan om terug te komen?

COBRA – Na de Event sommigen van hen ja, en sommigen van hen …. in feite zijn sommigen van hen teruggegaan naar de Pleiaden en sommigen van hen zouden na de Event terug kunnen komen naar de oppervlakte van de planeet.   (mooi, dank je)

Lynn – Joao is onze getalenteerde leider van het vertalingteam. Hij leidt een groep die website artikelen vertaalt inclusief de Cobra interviews van Engels naar vele talen, om informatie te delen over de hele wereld. Als je vloeiend bent in twee of meer talen, wees dan alsjeblieft vrijwilliger voor ons vertalingteam: http://prepareforchange.net/participate/prepare-for-change-volunteers/

Een hoogtepunt van het werk dat deze verbazende vertalers doen is de 28 talen die zij nu hebben vertaald voor de Community Leaders Brief. Deze kan worden gevonden op 2 plaatsen op het internet: http://communityleadersbrief.org/ en http://prepareforchange.net/2016/09/15/the-prepare-for-change-community-leaders-brief-in-now-available-in-multiple-languages/ (de Nederlandse vertalingen vind je op http://nl.communityleadersbrief.org/)

Deze Community Leaders Brief is een waardevolle bron ten tijde van de Event omdat het een gids is voor gemeenschapsleiders om ze met vertrouwen door het proces te helpen. Binnenkort meer hierover.

Lynn – Cobra, de volgende paar vragen gaan over de Event. Deze persoon vraagt: ten tijde van de Event, kan een persoon die kort geleden is overleden ascenderen of naar het volgende niveau gaan vanaf ‘de andere kant’? Hoe werkt dit?

COBRA – Ascentie is mogelijk vanaf alle lagen van creatie.

Lynn – Zelfs na de dood hoef je niet te zijn geïncarneerd om te ascenderen?

COBRA – Je hoeft niet te zijn geïncarneerd, dat klopt.   (OK, dank je)

Richard – Cobra, hoe lang duurt het voor Licht of energie van de Galactische Centrale Zon om de Aarde te bereiken?

COBRA – De fysieke fotonen hebben zo’n 25.000 jaar nodig. Hoger dimensionaal licht heeft vrijwel geen tijd nodig.   (dank je)

Lynn – Wat zou nu met de mensheid gebeuren als de Event niet plaatsvindt?

COBRA – Zonder de Event zou de mensheid uitsterven in de 21e eeuw.   (wow, dat is behoorlijk drastisch)

Richard – Cobra, weten alle militaire en inlichtingen agentschappen in alle landen over de Event?

COBRA – Degenen die hoger zijn, hoog genoeg, die weten ervan. Ik zou zeggen dat zij erover speculeren. Zij hebben niet de solide intel erover maar zij hebben wat gissingen en ideeën. De exacte precieze intel ligt hoog boven hun salarisniveau, zou ik zeggen.   (dank je)

Lynn – Cobra, afgelopen maand zei je “De republiek en de valuta reset zal plaatsvinden op het moment van de Event en niet eerder”. Nemen wij aan dat de massa arrestaties dan ook zullen plaatsvinden?

COBRA – Ja.    (dank je).    Ik heb de plannen al zo vaak beschreven dus ik denk niet dat het nodig is om het weer te herhalen.    (dank je)

Richard – Cobra, is het noodzakelijk om het astrale niveau van de Aarde te schonen voordat de Event kan plaatsvinden?

COBRA – Tot grote hoogte, ja, maar het probleem is niet zozeer de astrale laag, het probleem is de plasma laag die ook behoorlijk wat meer geschoond moet worden dan het nu is.   (dank je)

Lynn – Cobra, in een eerder interview zei je dat dualiteit zal eindigen ten tijde van de Event. Betekent dit dat wij verlicht zullen worden op het moment van de Event?

COBRA – Nee.

Lynn – Wat betekent het echt, om “verlicht” te worden?

COBRA – Verlichting betekent dat je bewust wordt, dat je in contact komt met jouw eigen werkelijke identiteit wat de Ene is, dus dat contact is gemaakt. Het betekent niet dat de hele persoonlijkheid al getransformeerd is, maar dat transformatie werkelijk kan beginnen op het moment van de Event.   (dank je)

Richard – Dus zullen mensen verlicht worden na de Event?

COBRA – Geleidelijk ja.

Richard – Geleidelijk. Hoe lang denk je dat het zal nemen?

COBRA – Ik zou zeggen een proces van een paar jaar voor de meeste mensen.

Richard – Zullen er instituten zijn of scholen die dit proces zullen leren.

COBRA – Ja, er zullen mysteriescholen zijn die zullen openen na de Event en die de mensen zullen helpen bij het door het proces gaan.    (dank je wel)

Lynn – Hebben andere planeten vergelijkbare verschijningen gehad zoals de Event? Het lijkt alsof andere planeten in de buurt bevrijd waren zonder de grote ‘nies’ van de Galactische Centrale Zon. Klopt dat?

COBRA – Ja, die waren er, maar deze planeet is anders omdat er zoveel concentratie is van verschillende rassen en de cabal hier. Dus er moet hier wat meer intense ondersteuning zijn om dit te kunnen laten plaatsvinden.

Lynn – Zullen de Lichtkrachten voordeel kunnen nemen van de energie van de grote ‘nies’ om de planeet te helpen bevrijden?

COBRA – Ja natuurlijk.   (dank je)

Richard – Cobra, ik geloof dat je eens zei dat na de Event de menselijke bevolking zou worden verminderd. Hebben wij je verkeerd begrepen?

COBRA – Ik zou zeggen dat op een bepaald moment sommige mensen zullen migreren vanaf de planeet, maar er zal geen massa uitsterving zijn of iets van dien aard.

Richard – Waarom zouden deze mensen het noodzakelijk vinden om te migreren?

COBRA – Omdat ze zullen willen migreren. Mensen zouden hun groei willen uitbreiden door het universum. Zij zullen niet hier vast willen zitten. Zij zouden andere sterrenstelsels willen onderzoeken, contacten met andere rassen, enz.

Richard – Dus wanneer de buitenaardsen contact beginnen te maken zullen zij dit aan de mensen aanbieden.

COBRA – Ja.    (dank je)

Lynn – Ik geloof dat je eens zei: Hoe weten de zielen die nu het lichaam verlaten over de Event?

COBRA – Er zijn spirituele gidsen aan de andere kant die dezelfde intel hebben en zij helpen ook bij de voorbereiding.   (dank je)

Lynn – Terwijl de situatie beter wordt krijgen zij intel over de toekomst op de planeet Aarde?

COBRA – Ja.

Lynn – Komen zij terug naar de Aarde na de Event, deze mensen die nu hun lichaam verlaten?

COBRA – Als zij dat willen kunnen zij terugkomen ja.

Lynn – Ik heb een vraagsteller die schreef: “Moet ik ascenderen, als ik wil blijven waar ik nu ben?”

COBRA – Nee, je kunt blijven zoals je bent. Het is aan jouw vrije wil.   (dank je)

Richard – Cobra, het woord God is mannelijk georiënteerd, Godin zou het vrouwelijke zijn. Jezus noemde God onze Vader. Jij refereert aan de Bron als “Absoluut, universeel veld van bewustzijn”, en “de Ene”. Hoe kunnen wij het “Absolute” in onze hoofden zien om ons te helpen te verbinden en te gaan voorbij het mannelijke en vrouwelijke image?

COBRA – Ik zou zeggen dat mensen directe spirituele ervaringen nodig zouden hebben en dan zullen alle concepties van geslachtspolariteit uit elkaar vallen. Het gaat niet om mannelijk of vrouwelijk. Het gaat om de volledig omvattende aanwezigheid wat de Bron is van al het positieve. Dit is hoe ik het zou beschrijven.   (dank je)

Richard – Zij vroegen ook: is er enige historische en spirituele relatie tussen de opgestegen meester Jezus (Sananda) en het historische Sumerische Annunaki wezen die wij kennen als God Anu?

COBRA – Nee.    (dank je)

Lynn – Cobra, dit zijn gezondheid gerelateerde vragen. Heb jij gehoord over “far infrared ray” therapie en geneest het binnen het lichaam?

COBRA – Ja, het kan het fysieke tissue genezen.

Lynn – Hebben elektromagnetische golven …. Hebben Terahertz golven enige positieve of negatieve effecten op de gezondheid van mensen?

COBRA – Afhankelijk van de frequentie, de exacte frequentie, kunnen zij zowel negatieve als positieve effecten hebben.

Lynn – Kan Diatomaceous Aarde werkelijk het lichaam ontgiften?

http://www.thescienceforum.com/health-medicine/24011-diatomaceous-earth-food-grade-really-so-good-dangerous.html
http://diatomaceous.org/heavy-metal-detoxification/
http://diatomaceous.org/orthosilicic-acid/

COBRA – Het kan veel helpen ja.

Richard – Cobra, wanneer ik een Cintamani steen in de buurt heb wordt mijn leven meer uitdagend. Hoe kan de Cintamani steen zaken beïnvloeden?

COBRA – Het kan alles triggeren dat is onderdrukt in jouw onderbewustzijn, zodat het kan worden getransformeerd.

Richard – Dus het gebeurt voor een goede reden?

COBRA – Ja.    (dank je wel)

Lynn – OK, laatste vragen Cobra.  (OK)   Kun je ons vertellen over de significantie van de Colombianite steen?

COBRA – OK, deze steen komt van het Sirius sterrenstelsel en kan helpen met het brengen van de energie van goddelijke gratie naar de planeet.

Richard – Is deze steen hier op Aarde beschikbaar?

COBRA – Het is zeldzaam, maar het is mogelijk om het te vinden.

Lynn – Kun je ons de significantie vertellen van de Lapis Lazuli steen?

COBRA – Deze steen kan helpen bij het activeren van de, zou ik zeggen, de wenkbrauw chakra, het 6e chakra, en kan helpen bij het openen van hogere spirituele vaardigheden.  (ik been heel erg aangetrokken tot deze steen, altijd al geweest)

Lynn – Wij zijn klaar Cobra.   (OK)   Dank je zeer Cobra dat je vandaag met ons was en wij hopen dat je een goede oktober hebt   (dank je)   en wij zullen je volgende maand weer zien.

COBRA – OK, heel goed.

Lynn – Dank je wel.   (dank je Cobra)

COBRA – Dank jullie, bye-bye.

Lynn – Om te eindigen zou ik het hele team willen bedanken dat dit interview mogelijk heeft gemaakt:

Cobra voor het zijn van onze gewaardeerde gast. Zijn website is:  http://2012portal.blogspot.com/
Richard— mijn interview partner
DOV voor ons themalied: Voices of the World
DaNell voor haar transcriptie expertise
Megan voor organisatorische hulp
Aaron voor sound
Untwine voor moduleren en editen
Eduardo & Dane achter de schermen
en al onze prachtige luisteraars!

En bedenk altijd dat …. Wij zijn allemaal stemmen van de wereld.

Vertaald door Veronica

Zie ook: 08-31-16 Cobra Interview     07-29-16 Cobra Interview     o6-20-16 Cobra Interview    05-26-16 Cobra Interview   05-03-16 Cobra Interview   3-2016 Cobra Interview   10 – 2015 Cobra Interview     8 – 2015  Cobra Interview    2 –  2015 Cobra Interview (dit zijn de Engelstalige teksten, kijk voor de Nederlandse teksten op de index pagina van eventnl, onder “interviews met Cobra”).

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 9 oktober 2016 in Interview met Cobra NL

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: