RSS

Bericht van Cobra, 9 oktober 2016, Een Belangrijke Situatie Update

10 okt

Delen van de intel die in dit rapport wordt vrijgegeven kunnen voor sommigen moeilijk of verontrustend zijn, maar het moet toch worden vrijgegeven.

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. Nadat de chimera het oorlogsfront binnen ons zonnestelsel heeft geopend, hebben de Lichtkrachten op de plasma laag door het hele zonnestelsel veel terrein verloren, en de Pleiadian vloot moest zich vrijwel volledig terugtrekken.

Een deel van dat terrein is in de laatste paar dagen heroverd en de Pleiadians komen terug.

Wat eerder niet bekend was bij de Resistance is het feit dat de fysieke biochips niet volledig zijn geschoond. Er is een zeker deel van de biochips die aan alle geavanceerde detectie- en verwijderingtechnologieën van de Resistance is ontsnapt, en helaas heeft elk menselijk wezen nog steeds tenminste drie van deze biochips. Deze drie biochips zijn het fysieke ankerpunt voor de drie belangrijkste plasma implantaten, die zich bevinden in de voorste kwab en boven de navel.

De voorste kwab biochips zijn verbonden met de optische zenuw van beide ogen en verbonden met de gehoor cortex van het brein met kunstmatige synapsen. Zij zenden een constante audio video stream van alles wat je ziet en hoort naar de mainframe computer van de chimera groep. Deze computer bewaakt constant de activiteit van de oppervlaktebevolking en voorkomt contacten tussen de oppervlaktebevolking en het Agartha netwerk en/of buitenaardse wezens van Licht, met plasma toplet bom vergeldingsmechanismen.

De biochips boven de navel kunnen effectief het gedrag van de oppervlaktebevolking controleren met elektrische stroom biofeedback loop deflatie.

2016-10-09-1-biochip-locationDe activiteit van de biochips gaat omhoog tijdens plasma scalar aanvallen, aanvullend conflicten creërend en de vibratie van de mensen verlagend.

Sommige Agartha en SSP groepen zijn ook geïnfecteerd met deze biochips.

Aan de andere kant, de rassen die volledig de fysieke-etherische lichaamstransfer meester zijn (de Resistance, de Pleiadians, Sirians, Arcturians en de positieve Andromedans) zijn er volledig vrij van.

Zoals ik eerder heb gezegd zijn deze biochips tijdens de tweede wereldoorlog in Nazi concentratiekampen ontwikkeld, in opdracht van de chimera groep, om te verzekeren dat de quarantaine status van de planeet is onderhouden en dat de oppervlaktebevolking is gecontroleerd.

Siemens was de maatschappij die voorzag in de technische kennis voor de ontwikkeling van deze chips:

http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

https://rtuc.wordpress.com/2013/04/17/siemens-monopoly-with-sinister-nazi-past/

Zij werden effectief onder de menselijke bevolking verspreid na het einde van de tweede wereldoorlog, ingebracht in de vaccins van de wereldwijde WHO (Wereld Gezondheidsorganisatie) vaccinatie programma’s.

Een enorme technologie upgrade van deze biochips vond plaats tussen 1979 en 1984 en een andere tussen 1996 en 1999. Een andere upgrade was eind 2009 en de nieuwe vaccins sinds 2009 hebben een nieuwere, meer krachtige versie van de biochips in zich.

Ook al is de Resistance erin geslaagd om de meeste componenten van de biochips circuits af te sluiten en te verwijderen, een aspect is onontdekt gebleven, tot 1 september 2016 toen het gelijktijdig door de chimera was geactiveerd onder de gehele oppervlaktebevolking en onder de meeste SSP facties. De Resistance is nu technologie aan het ontwikkelen om wat er is overgebleven van deze biochips te verwijderen

De chimera heeft ook hun overgebleven draco slaven opgedragen om alle overgebleven scalar plasma wapens te activeren die in het geheim door de draco zijn geïnstalleerd in de belangrijkste van alle lage Aardebaan (LEO) satellieten. Deze scalar plasma stralen zijn nu gericht op de meest ontwaakte Lichtstrijders en Lichtwerkers op de oppervlakte, op volle schaal. De Resistance en de Pleiadian vloot kunnen deze wapens nu nog niet onklaar maken omdat zij zijn beschermd door plasma toplet bommen.

2016-10-09-2-satelliteDe chimera heeft sinds 2001 ook oude nazi connecties met Duitsland gebruikt om ondergrondse bases te construeren, waar zij van plan zijn om cabal personeel naar toe te evacueren. Zij gebruiken ook enkele van deze bases om de meest gewelddadige “vluchtelingen” te huisvesten, die met de migratiegolf Europa binnenkwamen, en zij plannen om ze los te laten in het wereldconflict dat zij hopen te bewerkstelligen.

De Resistance heeft volledige controle over deze situatie aangezien de ondergrondse wereld hun binnenlands territorium is en zij hebben bronnen om alles hieromtrent te stoppen om te gebeuren, en de duistere krachten zullen nooit in staat zijn om deze bases te gebruiken of om deze “vluchtelingen” los te laten.

Als je benieuwd bent naar deze plannen van de cabal, hier is een gedeeltelijk betrouwbare getuigenrapportage uit de eerste hand:

http://www.christ-michael.com/leaked-official-agenda-for-the-destruction-of-germany/

Ik voeg deze link niet toe om angst te creëren, maar voor jouw onderricht en met het volledige bewustzijn dat deze plannen GEEN succes zullen hebben.

Betreffende de huidige escalatie van spanningen tussen Rusland en de USA: Putin heeft een tactisch plan van de Pleiadians ontvangen over hoe een wereldoorlog te vermijden.

Zoals de astronaut Edgar Mitchell aan John Podesta, de voorman van de Hillary Clinton presidentiële campagne, heeft gemaild zullen de buitenaardsen NIET toestaan dat er een wereldconflict plaatsvindt.

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/1802

Complexiteitsgolven analyses door de Resistance voorspellen een 65% mogelijkheid dat Hillary Clinton de verkiezing zal winnen.

Het wereldwijde financiële systeem is nog NIET nabij de ineenstorting zoals deze website ten onrechte stelt:

http://didthesystemcollapse.com/

Het enorme prijsverschil tussen de westen en oosten zilver- en goudprijzen is een gevolg van het feit dat de cabal het moment van de nationale vakantie in China heeft gebruikt om kunstmatig de goudprijs te verlagen. Deze vakantie in China heet “the Golden Week” en de cabal kon gewoon de verleiding niet weerstaan om de goudprijs in het midden van de Golden Week een dreun te geven:

http://www.chinahighlights.com/travelguide/china-national-day.htm

Shanghai Gold Exchange was tijdens de vakantie gesloten en zal morgen (maandag 10 oktober 2016) weer openen. Nadat het weer geopend is wordt verwacht dat de oosten / westen goud- en zilverprijzen worden uitgelijnd:

http://www.en.sge.com.cn/news-announcement/announcement/540899.shtml

2016-10-09-3-victoryAan een meer positieve kant; er is heel veel ‘soft disclosure’ gaande op veel onderwerpen in de mainstream media.

De quarantaine status van planeet Aarde:

https://www.rt.com/news/358052-alien-cliques-isolate-earth/

Potentieel microbiologisch leven in ons zonnestelsel:

http://www.sciencemag.org/news/2016/10/alien-life-could-feed-cosmic-rays

Een op Aarde gelijkende planeet in Proxima Centauri systeem:

http://www.space.com/33834-discovery-of-planet-proxima-b.html

Ik kan bevestigen van mijn buiten de planeet bronnen dat er een waterrijke planeet is in het Proxima / Alpha Centauri systeem en het wemelt er van positieve levensvormen.

Er is meer bewijs over een Dyson sphere rond de ster KIC 8462852 :

http://www.space.com/33813-alien-megastructure-mystery-tabbys-star.html

http://www.space.com/34303-alien-megastructure-star-strange-dimming-mystery.html

En er is een andere ster met een potentiële Dyson sphere gevonden:

http://www.collective-evolution.com/2016/09/07/astronomers-just-found-a-second-dyson-sphere-star-alien-star-with-odd-variations-of-brightness/

Er zijn plannen om de mensheid terug naar de Maan te brengen:

https://sputniknews.com/science/20160819/1044443279/russia-space-tourists.html

Naar Mars:

http://www.space.com/34210-elon-musk-unveils-spacex-mars-colony-ship.html

Door het hele zonnestelsel:

http://www.space.com/34219-spacex-mars-spaceship-solar-system-exploration.html

En om de sterren te bereiken:

http://www.space.com/33780-could-proxima-centauri-be-our-interstellar-getaway.html

Er is ook meer disclosure in bepaalde TV shows dan mensen zich kunnen voorstellen:

https://truthearth.org/2016/08/26/more-disclosure-in-television-shows/

En als laatste, als jij gefrustreerd bent dat dit alles te lang duurt, wellicht zou je wat positieve actie kunnen ondernemen. Hier is een briljant voorbeeld van wat maar één persoon kan doen:

http://daisyluther.com/virginia-woman-feeds-150-hungry-people-for-20-more-proof-that-the-government-is-obsolete/

Als je wilt kun je assisteren bij dit project om de hongerigen te helpen:

http://fortheloveofothers.net/

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 

 
2 reacties

Geplaatst door op 10 oktober 2016 in Cobra, Disclosure, Resistance Movement

 

Tags: , , , ,

2 Reacties op “Bericht van Cobra, 9 oktober 2016, Een Belangrijke Situatie Update

 1. Jaap Dekkers

  10 oktober 2016 at 18:54

  Ho’o Jelina,

  De link van jou in het engels …hier het nederlands…..of had je dat al?

  hg Jaap

  Like

   
 2. Jaap Dekkers

  10 oktober 2016 at 18:57

  sorry, verkeerd geadresseerd…excuus!

  hg Jaap

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: